35 Koulutus, oppiminen ja kurssien hallinta WordPress-teemat

On laskussa, mikä tarkoittaa, että kaikki palaavat kouluun pian, elleivät he vielä ole. Tämä tarkoittaa myös, että koulujen ja opettajien on aika saada tavaransa valmistautuessaan uuteen lukuvuoteen. Mikä olisi parempi aika kuin nyt, kun päivität koulusi verkkosivustollesi tai verkkokurssien luetteloon?


Olemme keränneet joitain suosikki koulutus-, oppimis- ja kurssijohtamisen WordPress-teemoista auttamaan sinua aloittamisessa. Napsauta vain teemakuvia oppiaksesi lisää!

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. BuddyBoss

BuddyBoss Online -oppiminen

Luo paras online-oppisivustosi BuddyBossin avulla. Tämä monipuolinen ominaisuusalusta sisältää kaiken, mitä tarvitset kurssien luomiseen, julkaisemiseen ja jopa myyntiin verkossa. BuddyBoss-teema toimii saumattomasti Gutenbergin ja Elementorin kanssa, joten voit luoda haluamasi mukautetun asettelun. Plus, sisäänrakennettu LearnDash-tuki tarkoittaa, että voit kursseilla edistyneillä vaihtoehdoilla ennakkoedellytyksiä, sähköposti-ilmoituksia, monitasoisia kursseja, toimeksiannon hallintaa, käyttöoikeuksien voimassaolon päättymistä ja muuta. Muita teemaominaisuuksia ovat sosiaaliset ryhmät, jäsenhahmot, keskustelut, mobiilivalmiit kurssit ja suosittujen laajennusten, kuten BuddyPress, AppBoss, WooCommerce, MemberPress, Events Calendar Pro, WP Job Manager, GamiPress ja Gravity Forms, tuetut integraatiot..

2. WPLMS

wplms-koulutus-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

WPLMS on kattava oppimishallintajärjestelmän WordPress-teema, jonka on kehittänyt VibeThemes ja jota myydään ThemeForest-sivustolla. Tämä mahtava teema on täydellinen akateeminen ja koulutuksellinen kehys kurssien, testien, arviointien, tilastojen ja niin edelleen hallintaa varten. Tämä on täydellinen WordPress-teema kouluille, oppilaitoksille tai sertifiointiohjelmille.

WPMLS sisältää kaiken mitä voit ajatella koulutussivustolle ja lisää. Teema sisältää tuki kursseille sekä kurssien kuvaukset, yksiköt, kurssien hinnoittelu, pituus, luokitukset, arvostelut, ohjaaja ja jopa ilmoittautuneiden opiskelijoiden lukumäärä. Integroidulla WooCommerce-verkkokaupan laajennuksella on helppo myydä kurssejasi, kun olet lisännyt ne. Lisäksi opiskelijoiden suoritettuaan kurssit he saavat arvioinnit, pistemäärät, tunnukset ja sertifikaatit online-järjestelmän kautta.

Suuri ominaisuus tässä teemassa on käyttäjäprofiilit. Opiskelijat voivat luoda omia profiileja rekisteröityäkseen kursseille, osallistua bbPress-foorumeihin tai osallistua BuddyPress-sosiaaliseen verkostoon. Opettajilla on kuitenkin entistä tehokkaampi käyttäjän kojetaulu, josta he voivat seurata kurssin toimintaa, nähdä tietokilpailuja ja testitöitä, tarkastella kurssitilastotietoja ja ottaa yhteyttä opiskelijoihin. WPLMS antaa opiskelijoille ja opettajille täysin mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa keskenään verkossa.

Tämä teema todellakin on kehys. Se sisältää kattavat tilastot järjestelmänvalvojille ja opettajille, yksityiset foorumit ja ryhmät (täydellinen opiskeluryhmille), helppokäyttöinen vetämällä ja pudottamalla -sivun rakennustyökalu, reaaliaikainen räätälöintituki, tonnia räätälöityjä widgettejä ja lyhytkoodeja sekä paljon muuta.

3. Akatemia

Academy-koulutukseen teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Akatemia on helppo opettaa ja oppia verkossa. Teema sisältää vaihtoehtoja käyttäjäprofiileille, kursseille ja oppituntisuunnitelmille, WooCommerce-integroinnin, mukautetut fontit ja värit, kurssin ominaisuudet (tilaukset, sertifikaatit, luokitukset jne.), Mukautetut lyhytkoodit ja paljon muuta. Kaikella tällä ja muulla voit rakentaa mahtava koulutussivun nopeasti.

4. eLumine

eLumine eLearning Environment WordPress -teema

eLumine on tyylikäs ja monipuolinen teema, joka on täysin yhteensopiva LearnDashin kanssa. Käytä teeman sisäänrakennettuja vaihtoehtoja LearnDash-kursseille, muokattavissa tietokilpailuissa, tyylikkäissä asetteluissa, tulostaulukoissa, sosiaalisessa jaossa, bbPress-foorumeissa, BuddyPress-verkoissa, dynaamisissa sivupalkeissa ja muussa. eLumine on täynnä mahtavia asetuksia ja ominaisuuksia (sekä visuaalinen rakentaja) sivuston luomisen helpottamiseksi.

5. LMS

LMS-koulutus-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

LMS on WordPressille reagoiva oppimisen hallintajärjestelmä, ja koska siinä on kursseja, opettajaprofiileja, tietokilpailuja, arvioita, käyttäjäprofiileja, kurssien seurantaa ja muuta, se on loistava aloitus verkkokoulutusohjelmallesi. Lisäksi Sensei, BuddyPress, tapahtumakalenteri, WooCommerce ja MailChimp -yhteensopivuus lisäävät verkkosivustollesi kaikenlaisia ​​hienoja ominaisuuksia..

6. Guru

guru-koulutus-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Guru on puhdas koulutusteema, jossa hyödynnetään suosittua Sensei-laajennusta helppoon kurssien hallintaan sekä WooCommerce-palveluun, jotta voit ansaita rahaa sivustollesi myymällä lisäämäsi kurssit. Mitä muuta tämä teema voi tehdä? Paljon! Kuten sivun rakentaminen Visual Composerilla, täydet opettajaprofiilit, tapahtumat tapahtumakalenterin laajennuksen kautta, testi- ja tietokilpailutuki sekä paljon muuta.

7. Varsita

varsita-koulutus-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Koulullesi tai yliopistollesi verkkosivuston rakentaminen on helppoa Varsita-koulutuksen WordPress-teeman avulla. Tämän teeman joukossa on paljon hienoja online-oppimisen työkaluja, kuten Themeum LMS -laajennus, PayPal-integraatio, kurssien ja oppituntien hallinta, henkilöstöprofiilit, mukautetut tapahtumat, sisäänrakennettu mediasoitin ja jopa Visual Composer räätälöityihin sivuihin.

8. Edubase

edubase-koulutus-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Edubase-oppimisen ja tapahtumien puhdas ja ammattimainen muotoilu WordPress-teema tekee siitä loistavan valinnan mihin tahansa koulutusohjelmaan tai -tilaan. Teema on täysin reagoiva, joten kurssitietosi näyttävät aina hyvältä, ja viisi mallia tekevät aloittamisesta yksinkertaisen. Muita ominaisuuksia ovat oppitunnisivut, 2 otsikkotyyliä, opettajaprofiilit, kurssit, BuddyPress-yhteensopivuus ja premium Visual Composer & Revolution -liukusäätimen liitännäiset.

9. CleverCourse

clevercourse-koulutus-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Älykäs kurssi on ihana LMS WordPress -teema, joka on täydellinen verkko- ja ulkopuolisten kurssien luomiseen ja myyntiin. Lisäksi sisäänrakennettu tuki käyttäjäprofiileille on ohjaajien ja opiskelijoiden helppo pitää yhteyttä ja hallita kursseja. Teemassa on myös kurssin suorittamistodistukset, ohjaajatoimikunnan tuki, mukautettujen sivujen rakentaja, edistynyt järjestelmänvalvojapaneeli ja paljon muuta.

10. Taitavasti

taitavasti-koulutus-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Taitavasti on oppimisen hallinta WordPress-teema, jonka avulla voit taitavasti luoda, näyttää ja myydä kurssejasi ja tapahtumalippuja. Luokkasuodattimet helpottavat kurssien löytämistä, värinvalitsijat tekevät mukautetun ulkoasun luomisesta helppoa, ja tuki Senseille, WooCommerce, Events Calendar Pro ja Gravity -lomakkeille entistä enemmän teemaominaisuuksia varten!

11. EduLMS

edulms-koulutus-teema

EduLMS WP on ihana koulutus WordPress-teema, joka sopii täydellisesti koulun, yliopiston tai tutorointiohjelman verkkosivuston luomiseen. Teema sisältää upeita ominaisuuksia, joita rakastat, kuten tietokilpailuja (plus kriteerit), oppitunteja, tehtäviä ja paljon muuta. Tällä tavalla opiskelijat ja opettajat voivat pysyä raiteilla! Muita ominaisuuksia ovat valmistumisen varmentaminen, RTL-tuki, mukautetut lyhytkoodit, mukana oleva sivunmuodostaja, 5 asettelua, WooCommerce ja muut.

12. MasterStudy

masterstudy-koulutus-teema

Jos haluat rakentaa koulutussivua, MasterStudy on loistava valinta. Kehittäjät tekivät tutkimuksensa ja ovat pakataneet kaikki ominaisuudet, joita tarvitset erinomaisuudeksi. Tämä LMS-teema on täynnä ominaisuuksia ja vaihtoehtoja maksullisille ja ilmaisille kursseille, 2 otsikkoa, kurssien arvosteluita, henkilöstöprofiileja, esiasetettuja värinahkoja ja tulevia tapahtumia. Lisäksi mukana tuleva Visual Composer tekee sivun rakentamisesta helppoa, ja Revolution-liukusäädin tarkoittaa, että voit myös luoda mukautettuja liukusäätimiä.

13. Fable

fable-koulutus-teema

Luo reagoiva lasten koulu-, lastentarha- tai esikoulu-verkkosivusto Fable WordPress -teemalla. Tämä hauska ja ystävällinen teema sisältää yhden napsautuksen esittelyasentajan, joka helpottaa elämääsi, ja sisäänrakennetun vetämällä ja pudottamalla -sivun rakennuksen helppoon mukauttamiseen. Mutta se ei ole kaikki – teeman mukana tulee myös Slider Revolution, sisäänrakennettu aikataulu, tehokas teemavaihtoehtopaneeli, teeman tyylipaneeli ja paljon muuta.

14. eLearn

eLearn-koulutus-teema

eLearn on monikäyttöinen WordPress-teema, johon sisältyy useita asetteluita ja aloitussivuja nopeaan ja helppoon asennukseen. Teema on käännösvalmis, täysin reagoiva ja tuottaa räätälöityjen mallien Unyson-kehys. Lisää vain videoita ja viestejä kursseillesi ja lisää sitten tilaajien tilaajien tilaaminen.

15. Epsilon LMS eLearning

eLearning-koulutus-teema

LMS eLearning on tehokas teema LMS: n luomiseen WordPressillä. Teeman avulla on helppoa tarjota verkkokursseja ilmaiseksi tai myytäväksi, riippumatta siitä, mistä valitset, on monenlaisia ​​ominaisuuksia, kuten tuki LearnPress LMS -laajennukselle, bbPress-foorumien integrointi, useita maksutapoja (WooCommerce, PayPal, Stripe) ja 8 valmiiksi valmistettua. demot, joita voit tuoda nopeaan asennukseen!

16. KIDIX

kidix-koulutus-teema

Luo suloinen verkkosivusto koulullesi, päiväkotillesi, päiväkodillesi tai leirillesi ilman mitään aikaa Kidix-koulutuksen WordPress-teeman avulla. Käytä sisäänrakennettuja mukautusvaihtoehtoja tehdäksesi verkkosivustosi väreihin, fontteihin ja muuhun muotoiluun reaaliaikaisia ​​muutoksia. Lisää opettajat, luokat ja jopa valokuva-albumit mukana toimitetuilla mukautetuilla viestityypeillä. Voi, ja Kidix on WPML valmis helpoille kääntämisille.

17. Keksintö

keksiä-koulutus-teema

Invent on koulutus- ja kurssiteema WordPress, joka on luotu korkeakoulujen ja yliopistojen verkkosivustoille. Teemassa on täysi LearnDash-tuki, joten voit lisätä kursseja ilman kiinnitystä. Keksintö sisältää räätälöityjä postityyppejä kursseille, uutisia, tapahtumia, osastoja, tiedekuntia ja jopa portfolion. Tällä tavalla voit pitää sisällön kauniina ja järjestäytyneenä. Ja sisäänrakennetun lyhytkoodigeneraattorin avulla räätälöityjen sivujen luominen ei ole ollenkaan ongelma!

18. Yliopisto

yliopisto-opetus-teema

Tiedot ja lataa

Rakenna upea verkkosivusto koulutuslaitoksellesi yliopiston WordPress-teeman kanssa. LearnDash-kurssien, -tuntien ja tietokilpailujen tuella voit lisätä kaikenlaisia ​​online-koulutusohjelmia. Lisäksi sisäänrakennetulla WooCommerce-myymälällä voit myydä pääsyä kursseille sekä lippuja tuleviin tapahtumiin ja konferensseihin. Muita ominaisuuksia ovat sivun rakentaminen, värivaihtoehdot, reagoiva ja verkkokalvon suunnittelu, mukautettu kalenteri ja paljon muuta.

19. Educampus

educampus-koulutus-teema

Educampus on yksinkertainen koulutus- ja yliopistotyylinen WordPress-teema, jolla on minimaalinen suunnittelu ja hyödyllisiä vaihtoehtoja koulun verkkosivuston ylläpitämiseksi. Teema on täysin reagoiva, verkkokalvo valmis, sisältää premium-Visual Composer & Revolution -liukusäätimen, kurssit ja jopa perustiedot tapahtumakalenterista.

20. Pikku ihmiset

pikku-ihmisten koulutus-teema

Pikku Ihmiset on hauska ja toimiva lastenhoito, päiväleiri, ohjaus, esiopetuksen ja päiväkodin tyyli WordPress-teema. Pikku Ihminen tarjoaa paljon ominaisuuksia, jotta voit rakentaa täydellisen verkkosivuston lapsesi koulutusohjelmalle, kuten helppo sivunmuodostaja, premium Revolution -liukusäädin, TimeTable-ajoitusohjelman laajennus, mukautetut fontit ja täysi käännöstuki.

21. Driveme

driveme-koulutus-teema

Myös autokouluja on, ja Driveme on loistava vaihtoehto. Tämä niche-koulutusteema on täydellinen kuljettajille, moottoripyöräkoulutuksille, puoliperävaunujen ohjeille tai jopa rakennustarvikkeiden autokouluille. Mitä tahansa opit ihmisiä ajamaan, Driveme tarjoaa vaihtoehtoja kotisivun ulkoasuille, maksutavalle, varaukselle, väreille, kurssiluetteloille ja paljon muulle.

22. Koulutuskeskus

koulutus-keskus-WordPress-teema

Koulutuskeskuksen WordPress-teeman avulla on helppo luoda verkkosivusto (koulutuskursseineen) yliopistolle, yliopistolle tai verkkokoululle. Edistyneissä oppimisen hallintajärjestelmissä on intuitiivinen navigointi, joustavat kurssit ja rajoitettu pääsy vain asiakkaille (tai opiskelijoille). Lisäksi on olemassa sivumallit, rajoittamaton määrä värejä, paljon blogi-tyylejä ja paljon muuta mukautetun ulkoasun saamiseksi.

23. Ammattikorkeakoulu

ammattikorkeakoulu-opetus-teema

Tässä koulutus- ja LMS WordPress -teemassa on kaikki ominaisuudet, joita tarvitset oppisivuston rakentamiseen nopeasti. Ammattikorkeakoulu antaa sinun lisätä yksityiskohtaisia ​​tiedekunnan sivuja, laajennettuja käyttäjäprofiileja, täydellisen kurssiluettelon, mega-valikosivuston navigoinnin ja paljon muuta. Sensei & WooCommerce -tuella voit helposti lisätä ja myydä kursseja!

24. Vauvalapset

vauva-kids-koulutus-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Baby Kids on WordPress-koulutus- ja oppimispalkkio-teema teemametsässä, jonka avulla voit luoda ihanan verkkosivun päiväkodillesi, kouluun, leirille tai koulutuslasten ohjelmaan..

Tämä teema käyttää Visual Composer -laajennusta, joten voit vetää ja pudottaa elementtejä luodaksesi sinulle täydellisen kotisivun, yhteystietosivun ja paljon muuta. Lisäksi sisäänrakennetut mukautetut postityypit tapahtumia, opettajia, retkiä, kursseja ja muuta varten on helppo lisätä kaikki ohjelman tiedot sivustollesi.

Toinen hieno ominaisuus tässä teemassa on mukana oleva aikataulu WordPressille. Tämän liitännäisen avulla on helppo ajoittaa ja värikoodata kurssejasi tai luokkiasi vastaavasti. Tämän ansiosta vanhempien on helppo nähdä, mitä ja milloin tarjoat. Vauvalapset sisältävät myös upeita ominaisuuksia rajattomasti värivaihtoehtoja, alatunnistevaihtoehtoja, tapahtumasivuja, opettajaprofiileja, muurausblogia ja muuta.

25. Oma yliopisto

my-yliopisto-opetus-teema

Oma yliopisto on reagoiva koulutusteema, joka on rakennettu Bootstrap- ja Visual Composer -tuilla tukevalle pohjalle ja helpoille mukautuksille. Muita hyödyllisiä ominaisuuksia ovat mm. Tarkennettu kurssihaku, väri- ja kirjasinvaihtoehdot, käännöstuki ja laajennettu dokumentaatio (mahdollisiin kysymyksiin vastaamiseksi).

26. Ammattitaitoiset koulutuskurssit

Ammattitaitoiset koulutuskurssit

Ammattitaitoinen teema on tarkoitettu sekä suurille organisaatioille, kuten kouluille ja yliopistoille, että myös yksittäisille tutoreille. Suunnitteluasetusten suhteen tällä teemalla on paljon tarjottavaa, 4 saatavilla olevasta demosta ja 6 värisestä nahasta valmiisiin toimintakehotusnauhoihin, jotka ovat välttämätön osa jokaista verkkosivustoa.

Taitava Sensei-yhteensopiva teema, joka hyödyntää WooCommerce-palveluita verkkokaupan toimintojen ja kurssien myynnin kannalta. Tämän teeman kehittäjät suunnittelivat ja suunnittelivat sitä erityisesti online-kurssien myyntiin, ja he saivat inspiraatiota korkean profiilin sivustoilta, kuten Coursera, Udemy, CodeAcademy ja Lynda.

Teema tukee Sensein ja WooCommerce -sovellusten lisäksi Events Calendar Prota ja Yhteyslomaketta 7, ja se sisältyy Visual Composer- ja LayerSlider-ohjelmiin. Valittavana on neljä erillistä demosivua, ja teema sisältää tuen opettajaprofiileille.

27. Kouluajan moderni koulutus

Kouluajan nykyaikaisen koulutuksen teema

Koulun koosta tai tarkoituksesta riippumatta jokaisella tulee olla täysin toimiva verkkosivusto, jotta voidaan esitellä perustiedot pääsystä, sijainnista ja henkilökunnasta tai tarjota online-tunteja ja kursseja. Kouluaika on täydellinen ratkaisu.

Mukana on lukuisia premium-ominaisuuksia, jotka on suunniteltu erityisesti koulujen verkkosivustoille, kuten Visuaalinen säveltäjä, Google-fontit, Aikataulutapahtumat, Yhteyslomake 7, Tason liukusäädin, Mammoth-otsikko ja alatunnisteen rakentaja – kuka tahansa voi perustaa kauniin ja täysin toimivan koulun verkkosivuston..

Kouluaika-mallin tärkeimpiä sivuja ovat: verkkosivustosi kotisivut, joissa on perustiedot koulustasi, meistä yksityiskohtaisia ​​tietoja vastaanotosta ja henkilökunnasta, kurssit ja ohjelmat, blogi, jotta opiskelijat ja vanhempasi pysyvät ajan tasalla viimeisimmistä uutisista, ota yhteyttä jotta pääset helposti hallintoon, koulukalenterivuoden tapahtumiin ja gallerioihin kampuksen ilmapiirin ja ympäristön näyttämiseksi.

28. Koulutuspaketti

Koulutuspaketin teema

Koulutuspaketti on ensimmäinen monikäyttöinen teema opetukseen, ja “Learning Course” -laajennuksen ansiosta se mahdollistaa kurssien, opettajien ja oppituntien hallinnan kokonaan..

Jokainen demo on suunniteltu ja suunniteltu erityisille koulutusaloille, kuten yliopistoille, kampukselle, korkeakouluille, verkko-oppilaitoksille, musiikkikoululle, ruokaakatemialle, autokoululle, suunnittelukoululle, kielikoululle, lastentarhalle ja tanssiakatemialle. Tämä tekee siitä täydellisen koulutus WordPress-teeman oppimiskeskukseesi.

Koulutuspaketin avulla voit alkaa myydä verkkokursseja ja järjestää luokkia paikallisesti riippumatta siitä, erikoistutteko paikallisiin työpajoihin tai verkkokursseihin – ilmaisia ​​tai premium-kursseja – mihin tahansa koulutusalaan. Tämä erittäin tehokas teema tarjoaa sinulle myös helpon yhden napsautuksen esittelyominaisuuden, jonka avulla voit aloittaa heti ja aloittaa online-kurssien myynnin.

Koulutuspaketti käyttää omaa räätälöityä viitekehystä, joka käyttää suoraa räätälöintiä, jotta se on helppo mukauttaa ja sivustosi voi näyttää täydelliseltä muutamassa vaiheessa. Pakkauksessa on myös kuuluisa ja tehokas sivunrakentaja “Visual Composer”, jonka avulla voit luoda uskomattomia räätälöityjä sivuja, joissa on tonnia oletus- ja mukautettuja komponentteja. Sinun ei tarvitse tietää koodia, jonka tämä sivun rakentaja kiittää helpoista vedä ja pudota -työkaluista.

LMS-laajennuksen avulla opiskelijat voivat jättää kurssien arvosanan, jotta pystyt ylläpitämään korkeimpia vaatimuksia, ja he voivat myös verrata kurssia, jotta käyttäjät voivat valita parhaan kurssin jokaiseen tarpeeseen. Käyttäjät voivat myös maksaa kursseista suojattujen maksutapahtumien avulla PayPalin kanssa. Plus tonnia enemmän – mikä tekee Education Packista loistavan vaihtoehdon!

29. Eduma WP Education

Eduma WordPress -teema

Eduma Education WP on upea koulutus WordPress-teema, joka on rakennettu LearnPress LMS: n, # 1 LMS: n avulla WordPress.org-sivustolla, tekemällä siitä täydellisen verkkoratkaisun koulutuskeskuksille, kouluille, yliopistoille ja verkko-oppimisverkkosivustoille.

Lukuisilla toiminnallisuuksilla ja 10+ esisuunnitelluilla malleilla se on niin monipuolinen ja tehokas, että kunhan rakennat koulutusverkkosivua, voit aina rakentaa sen tehokkaasti tällä teemalla käyttämällä vähiten aikaa ja vaivaa.

Vedä ja pudota -sivunmuodostaja ja rajaton määrä optioita ja mukautuksia, joita Education WP tarjoaa, tekevät siitä hienoa työskennellä. Vaikka sinulla on edelleen täysi hallinta sivuston ulkoasun ja toiminnan suhteen, pystyt silti soveltamaan näitä mukautuksia helposti SiteOrigin Vedä ja pudota PageBuilder -sovelluksen avulla.

Lisäksi lopullinen syy siihen, miksi se vastaa koulutusverkkosivustosi hanketta, on se, että se palvelee kysyntääsi löytää suuri WordPress LMS. Education WP on rakennettu parhaalla WordPress LMS – LearnPress -sovelluksella. Tällä hetkellä tätä laajennusta käyttää yli 10 000 aktiivista verkkosivustoa ja kouluttajaa. LearnPress on kuuluisa loistavasta kurssienhallintajärjestelmästään, joka luokitellaan yksiköihin / osioihin, oppitunteihin, tietokilpailuihin, linkkeihin ja Youtube-videoihin. Sen mukana tulee myös monia hienoja lisäosia ja ominaisuuksia, kuten Kurssikokoelma – antaa sinulle kokoelman aiheeseen liittyviä kursseja tai Kurssin arvostelu / Arvostelu tai Tietokilpailuhallinta, jossa on monia kysymystyyppejä ja monia muita ominaisuuksia.

30. Akatemia

Akatemian WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Akatemia on koulutusteema, joka on erityisesti suunniteltu oppilaitoksille, kuten kouluille, korkeakouluille ja kielikeskuksille. Tämä teema on helppo käyttää ja erinomainen valinta instituutin verkkosivustolle.

Älä tuhlaa aikaa oppiaksesi koodia ja ottamalla käyttöön jotain uutta. Academia toimittaa tehokkaan visuaalisen säveltäjän, joka on yksi markkinoiden parhaimmista vedä ja pudota -sivun rakentajista. Sisällön, kurssin ja median lisääminen on yhtä helppoa kuin elementtien vetäminen ja pudottaminen paikoilleen.

Akatemialla on myös kolme kotisivumuunnelmaa, joiden avulla voit aloittaa nopeammin. Lisäksi se on täysin WooCommerce-yhteensopiva. WooCommerce-integraation avulla voit myydä kurssiasi tai materiaaleja. Tämän lisäksi Academia on yksi ensimmäisistä teemoista, joissa on Apple TV -tehosteet WooCommerce-tuotteillesi.

Teemavaihtoehtojen paneelissa on myös erilaisia ​​otsikoita, pikakoodeja, MailChimp-integraatio, widget-sijainti ja paljon muuta. Katso alla olevasta ominaisuusluettelosta nähdäksesi miksi Academia on todella vakaa valinta oppilaitoksellesi.

31. Buntington koulutus

Buntington Koulutus WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Buntington on koulutus- ja akateeminen WordPress-teema, joka on saatavana Themeforestilta. Ensisijainen ja aiheellinen, tämä teema olisi loistava vaihtoehto kaikille kouluille, ohjaajille, yliopistoille, teknisille kouluille tai muille koulutusohjelmille.

Mielen – nuorten ja vanhojen – kouluttaminen on vaikeaa työtä. Joten älä tuhlaa aikaa yrittäessäsi luoda itse akateemista verkkosivustoa, vaan käytä Buntingtonia. Tässä viileässä ja puhtaassa teemassa on kaikki mitä tarvitset verkkosivun luomiseen kouluasi tai ohjelmaa varten. Kurssien, gallerioiden ja tapahtumien lisääminen on helppoa Buntingtonin mukana toimitettujen mukautettujen viestityyppien ansiosta.

Toinen hieno asia Buntingtonissa on se, kuinka helppo on mukauttaa teema koulullesi. Luo verkkosivustollesi täydellinen pääsivu sisäänrakennetulla kotisivunrakennuksella. Valitse sarakkeet, lisää lyhyitä koodeja sisältöön ja muuta. Voit myös luoda uudelleenkäytettäviä sisältölohkoja Content Chunks Post Type -tyypillä, joten voit vain lisätä kopion sisällön joutumatta kirjoittamaan sitä uudelleen joka kerta, kun lisäät uuden viestin tai sivun.

Buntington sisältää myös upeita ominaisuuksia, kuten AddThis-tuki, mukautetut liukusäätimet, paljon lyhyitä koodeja, mukautetut widgetit, oikean ja vasemman sivupalkin vaihtoehdot ja paljon muuta.

32. Alkeisyhdistelmä

Alkuperäinen WordPress-teema

Tiedot ja lataa

Elementary on akatemian ja koulutuksen palkkio WordPress-teema, jonka on luonut Academia Themes. Tämä puhdas teema sopii erinomaisesti kouluihin, koulutustiloihin, päiväkoteihin, korkeakouluihin, teknisiin kouluihin ja muihin koulutustiloihin.

Kaikkien koulutuslaitosten ytimessä ovat henkilöt ja opiskelijat, jotka muodostavat sen, mutta koulun verkkosivusto on tapa pitää heidät kaikki ajan tasalla ja yhteydessä toisiinsa. Luo kaunis ja hyödyllinen verkkosivusto oppilaitoksellesi käyttämällä Elementary -sovellusta. Tämä ihastuttava teema sisältää hienoja ominaisuuksia, jotka sinun täytyy tehdä koulusi verkkosivustosta informatiivista ja hauskaa.

Teeman mukautetut kurssisivut helpottavat kurssilistan ja täydellisten kurssitietojen (kuvaus, sijainti, opintopisteet jne.) Lisäämistä verkkosivustollesi. Ja henkilöstösivumalli on täydellinen lisättäväksi kaikkiin opettajiisi, professoreihin, hallintohenkilöihin tai dekaaniin. Mutta se ei ole kaikki, on myös sivumalleja gallerioiden ja suositusten lisäämiseen, jotta potentiaaliset opiskelijat näkevät millainen kampuksesi on ja lukevat todellisten ihmisten ajatuksia laitoksestasi.

33. Liitutaulu

Liitutaulu WordPress-teema

Tiedot ja lataa

Taulu on koulutus- ja akateemityylinen WordPress-teema, jonka on luonut AcademiaThemes. Kouluille ja organisaatioille rakennettu teema tarjoaa sinulle runsaasti vaihtoehtoja luoda täyden kurssiluettelon, ajoittaa tapahtumia, lisätä gallerioita ja muuta.

Informaatiivisen ja hyödyllisen verkkosivuston luominen on avain jokaiselle kouluille tai oppilaitoksille. Mitä hyötyä on verkkosivustostasi opiskelijoillesi, jos sillä ei ole kaikkia heidän tarvitsemiaan tietoja? Blackboardilla on helppo luoda ja ylläpitää käyttäjillesi sopivaa sisältöä. Jos tarvitset apua teeman ostamisen aloittamiseen, se sisältää myös tunnin räätälöityä koodausta (teeman mukauttamiseksi ja hienosäätöön) sekä vuoden tuen ja päivityksiä..

Kuten sanoimme, sinulla on oltava opiskelijoillesi / käyttäjillesi osuvia tietoja. Taululle on helppo lisätä kaikkea tyypillisen opiskelijan etsimää. Täydellinen kurssiluettelo (kurssikoodeilla, opintopisteillä, kestolla, lukukaudella ja muilla), henkilöstöhakemisto (lisää bios, yhteystiedot, nimi ja toimiston numero), suosittelut, aiemmat ja tulevat tapahtumat ja jopa galleriat. Liitutaulu sisältää sivumallit, jotka tekevät jokaiselle mainituille postityypeille tärkeimpien arkistosivujen lisäämisen nopeaksi ja helpoksi – valitse vain malli ja tallenna.

Taulu on hieno tapa esitellä akateemista yritystäsi tai laitostasi. Olitpa yliopisto, ammatillinen oppimisohjelma, tutorointikeskus tai muu koulutukseen liittyvä ohjelma. Taulu on erinomainen WordPress-teema, joka vakuuttaa opiskelijat, tiedekunnan jäsenet ja jopa kilpailijasi.

34. Lectura

Lectura WordPress -teema

Tiedot ja lataa

Lectura on puhdas ja moderni korkealaatuinen WordPress-teema, jonka on luonut AcademiaThemes. Tämä malli sopii täydellisesti verkkosivuston luomiseen koululle, colegelle, sertifiointiohjelmalle, kesäleirille tai muulle organisaatiolle.

Ennen sitoutumista pitkäaikaiseen tai kalliin ohjelmaan suurin osa ihmisistä tutkii sitä ensin. Mitä käyttäjät löytävät, kun käyttäjät etsivät organisaatiota? Sinulla tulisi olla helppokäyttöinen verkkosivusto, joka on täynnä sisältöä, mukaan lukien kurssit tai ohjelma, vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin, tapa ottaa sinuun yhteyttä ja paljon muuta. Lectura on loistava tapa luoda moderni ja käyttökelpoinen verkkosivusto, jota opiskelijat, vanhemmat ja mahdolliset rekisteröijät rakastavat.

Lectura on nopea ja helppo asentaa. Sisältösivumallien avulla voit koota pääarkistoja blogiisi, henkilökunnan jäseniä, kursseja, tapahtumia ja muuta varten. Ja jos sinulla on kysyttävää, voit aina kysyä apua AcademiaThemesilta – ostaessasi Lecturaa saat myös yhden täyden vuoden tuen ja yhden tunnin ilmaisen mukautetun koodauksen. Tämä on mahtavaa, jos joudut virheisiin tai jos tarvitset tweaks äläkä tunne mukavaa koodata itseäsi.

Teema on myös helppo vaihtaa vastaamaan tuotemerkkiäsi. Valitse rajoittamattomasta värivaihtoehdosta, lisää mukautettuja widgettejä, lisää sosiaalisen median linkkejäsi, lisää mainosvideoita ja paljon muuta. Lecturan kanssa olet valmis aloittamaan organisaation mainostamisen nopeasti.

35. Erudito

Erudito WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Erudito on WPZoomin suunnittelema koulutus- ja liike-elämän WordPress-teema. Tämä täysin reagoiva teema näyttää hyvältä useimmissa laitteissa ja on erinomainen esittelemään kouluasi, korkeakoulua, yritystäsi tai muuta organisaatiota.

Erudito on puhdas teema, jolla on monia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten mukautetut sivumallit ja viestityypit, joiden avulla on helppo lisätä nykyisten tapahtumien, osastojen tai blogin sivuja sivustoosi. Widget-sivupalkki ja alatunniste tekevät teemasta helpon navigoida ja antaa sinun valita, mitä näytetään. Puhdas otsikko, tyylillinen sivutus ja sosiaalisen median integrointi ovat vain muutamia tämän teeman toiminnallisemmista puolista.


No se on nyt! Toivottavasti oli WordPress-teema vastaamaan tarpeitasi täydellisesti. Ja jos ei, suosittelen erittäin tarkastelemaan toista kertaa yllä olevaa WPLMS-teemaa, koska sen mukana tulee tehokas Visual Composer kaikille viesteille tai sivuille mukautetuille asetteluille. Tai jos olet löytänyt toisen teeman, jonka unohdimme, kerro meille alla. Onnea kouluvuodelle!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map