30+ parasta WordPressin sosiaalisen median laajennusta vuonna 2020

Parhaat sosiaalisen median laajennukset WordPressille

Sosiaalisen verkostoitumisen sivustojen, kuten Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest ym., Tulemisen jälkeen sosiaalisen median jakaminen on täytynyt ikään kuin online-mainonta menee. Se on nyt avain osa kaikkea hyvää markkinointi- ja hakukoneoptimointistrategiaa, minkä vuoksi sinun tulisi harkita yhden parhaan sosiaalisen median laajennuksen käyttöä WordPressiin blogissa tai verkkosivustolla.


Vuoden 2019 lopussa Facebookilla oli melkein 2,5 miljardia aktiiviset käyttäjät! Myös Twitter tukee numeroita ja pinoa IPO-rahaa. YouTube on muuttanut tapaa, jolla maailma jakaa videoita, ja tuloksena miljoonat käyttäjät. Tämä tarkoittaa, että melkein kaikki ovat sosiaalisessa mediassa, mukaan lukien kohdeasiakkaasi. Sinulla on todennäköisesti yksi tai kaksi tai kolme sosiaalista verkostoa nyt auki, älä sinua?

Kohderyhmäsi houkuttelee sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja etsimään uutisia, viihdettä, päivityksiä, juoruja, tuotteita ja pitääkseen yhteyttä ystäviin ja sukulaisiin. Toiset pelaavat Farmvilleä ja ostavat virtuaalisia lemmikkejä joillakin näistä sivustoista, mutta hei, jokainen ihminen omille makuilleen. Asia on, että sosiaalisen verkostoitumisen sivustot voivat antaa sinulle valtavan lisäyksen verkkoliikenteeseen. Noudata vain yleistä sosiaalisen median strategiaa, niin saat hyvin.

Aloitetaanpa parhaista sosiaalisen median liitännäisistä WordPressille, vai mitä? Kaikki tämän viestin kattamat laajennukset ovat loistavia vaihtoehtoja verkkosivustollesi – suosittelemme yksinkertaisesti valita yksi (tai ehkä kaksi, jos ne ovat verkkokohtaisia).

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. TikTok-syöte (ilmainen)

TikTok Feed Free -laajennus

Esittele verkkosivustosi uusimmat trendit käyttämällä QuadLayersin ilmaista TikTok Feed -laajennusta. Laajennuksen avulla voit synkronoida ja näyttää rajoittamattoman määrän käyttäjätilejä tai syötteitä – ja lisäyksen lisäämisen jälkeen luodaan helppokäyttöinen lyhytkoodi liittääksesi mihin tahansa verkkosivustosi viestiin tai sivulle. TikTok-syötteessä on helppokäyttöisiä vaihtoehtoja lisätä käyttäjänimi tai hashtag, valita muurauksen tai gallerian näyttöruudukko, valita näytettävien TikTok-videoiden ja sarakkeiden määrä, ottaa käyttöön ja mukauttaa videon peittoväri ja ponnahdusikkunat, muotoilla painike linkillä TikTokiin ja muihin.

2. Instagram-syötteiden galleria

Instagram-syötteiden galleria

Instagram on yksi suosituimmista sosiaalisista ympäristöistä, ja se on helppo lisätä WordPress-sivustoosi Instagram Feed Gallery -laajennuksella. Tämä pro-laajennus tarjoaa edistyneitä ominaisuuksia, joita et löydä ilmaisesta sosiaalisesta laajennuksesta. Lisää rajoittamaton Instagram-tili sivustollesi (tai yhdistä ne yhdeksi megasyötteeksi), mukautetuilla asetuksilla galleria-, karuselli- tai muurausasetteluille, taustavärille, pyöristetyille reunoille, kuva ponnahdusikkunoille, kohokohdat, käyttäjäprofiilin tiedot ja paljon muuta. Ja mikä parasta, plugin varmistaa, että sinua ei estä vetämästä kuvia, ja varmistaa, että syötteesi näkyy aina sisäänrakennetun välimuistijärjestelmän ansiosta.

3. Sosiaalinen karkkia -widget (ilmainen)

Karkkien sosiaalinen widget

Haluatko vain lisätä värillisiä silmäkarkkeja sivupalkkiisi tai alatunnisteeseen? Sitten Social Candy saattaa olla vain plugin sinulle. Tämä ihana pieni liitännäinen mainostaa hienoa sosiaalista widgettiä, jossa on vaihtoehtoja kuvakkeesi koon, muodon (neliö, pyöristetyt kulmat tai pyöreät ympyrät), linkkikohteen ja tietysti minkä sosiaalisen profiilin haluat sisällyttää. Tällä hetkellä valittavana on 25, mukaan lukien suositut vaihtoehdot, kuten Facebook, Twitter, YouTUbe, Xing, Tumblr, Reddit, LinkedIN ja muut. Ja voit jopa vetää ja pudottaa järjestääksesi profiilisi uudelleen näytettäväksi haluamassasi järjestyksessä.

Mutta jos et halua asentaa kokonaista laajennusta vain sosiaaliseen widgettiin, harkitse osuvasti nimetyn käyttöä Lisää widgettejä plugin, joka tarjoaa sosiaalisia linkkejä sekä muita hyödyllisiä widgettejä Facebook-sivullesi, minusta, yritystietoja, viimeisimmät edistyneet viestit, Google maps ja paljon muuta.

4. Social Snap Social Share -painikkeet ja työkalupakki

Social Snap Social Share -painikkeet ja työkalupakki WordPress-laajennus

Social Snap tekee sosiaalisen median lisäämisen WordPress-sivustoosi helpoksi. Asenna ja ota käyttöön vain kelluvan sivupalkin, inline- ja media-painikkeiden vaihtoehdot. Tai käytä mukana toimitettua lyhytkoodia ja mukautettuja widgettejä lisätäksesi sosiaalisia linkkejä mihin tahansa sivustoosi! Tämä tehokas sosiaalisen median laajennus sisältää integroinnin suosittuihin verkkoihin (Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn) valinnaisten tulostus- / kopiopainikkeiden, useiden painikkeiden sijaintien, muokattavien painikkeiden järjestyksen ja etikettien, sosiaalisen verkoston määrän, osuuksien määrän ja jopa napsauttamalla twiittiominaisuuksien lisäksi. . Päivittää Sosiaalinen Snap Pro avataksesi pääsyn yli 30 sosiaaliseen verkostoon, sosiaaliseen sisäänkirjautumiseen, automaattiseen viestiin lisäämiseen, vanhojen viestien lisäämiseen ja sisältökaapin ominaisuuksiin.

5. Monarch-sosiaalinen jakaminen

Monarch: Parhaat sosiaalisen median laajennukset WordPressille

Tiedot ja lataa

Monarch on Elegant Themesin ensisijainen sosiaalisen jakamisen WordPress-laajennus, ja mielestämme se on todellakin yksi parhaimmista sosiaalisen median laajennuksista, jotka voit valita WordPress-verkkosivustollesi. Monarch on kehittäjiensä ja elinikäisten lisenssien mukana, ja se on täydellinen ratkaisu kaikkiin sosiaalisiin jakamistarpeisiisi. Yli 35+ sosiaalisella verkostolla, 5 eri painikepaikalla, 6 ponnahdusvalikossa ja liipaisimessa, valinnaiset määrät, mukautetut värit ja kaikki muu sisäänrakennettu, voit kirjaimellisesti rakentaa oman sellaisen sosiaalisten painikkeiden sarjan..

6. Flow Flow Sosiaalinen virta

Flow Flow Social Stream: Parhaat sosiaalisen median laajennukset WordPressille

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Sosiaalisen seinän luominen on helppoa Flow-Flow WordPress social stream premium -laajennuksen avulla. Tämän laajennuksen avulla on helppo yhdistää sosiaaliset profiilisi ja näyttää täydellinen virta sosiaalisesta toiminnasta. Luo mukautettu syöte omiin sosiaalisen median profiileihisi (yli 40+ rehutyyppiä tuetaan tällä hetkellä) tai lisää suosikki aiheitasi tai hashtagejasi.

Sosiaalisen virtauksen mukauttaminen ei ole ongelma Flow-Flow-toiminnolla. Tämän liitännäisen avulla voit asettaa omia räätälöityjä ruudukkoja suodattimilla hashtageille, sivuille, käyttäjille ja muille. Ja voit lisätä lukijoillesi suoritetun haun mediatiedostojen lajittelua varten. Lisäksi monilla korttiasetteluilla, mukautetuilla väreillä, ruudukkoilla ja pienillä näkymillä on helppo integroida räätälöidyt streamisi mihin tahansa viesti-, sivu- tai widget-alueeseen.

Mikä on vielä parempi kuin kaikkien verkkojen massiivinen sosiaalinen virta? Sosiaalinen stream Google Adsensen ja sponsoroitujen mainosten avulla, jotta voit ansaita rahaa streamistasi omalla verkkosivustollasi! Mainos- ja brändäyslaajennuksen avulla voit ansaita rahaa sosiaalisesta streamistasi, jotta kaikki nämä tweetit, osakkeet ja napsautukset kannattaisivat! Lisäksi on olemassa laajennuksia Google Adsense -integraatioon ja reaaliaikaisia ​​päivityksiä vielä enemmän vaihtoehtoja varten.

7. Ray-sosiaaliset syötteet (ilmainen)

Rayn sosiaaliset syötteet Twitterille

Twitter-syötteiden näyttäminen verkkosivustollasi on helppoa tämän uuden Twitter-laajennuksen avulla. Asenna vain laajennus. Siirry laajennuksen Asetukset-välilehteen, napsauta sinistä painiketta, joka sanoo ”Generate Access Token & Secret”. Sinut ohjataan Twitteriin, jossa valtuutat sovelluksen. Ja Access-tunnus ja salaisuus tallennetaan automaattisesti sinulle. Se siitä. Sen jälkeen sijoitat vain toimitetun lyhytkoodin mille tahansa sivulle, jolla haluat Twitter-syötteen näkyvän.

Voit sijoittaa useita Twitter-syötteitä mille tahansa sivulle käyttämällä lyhyitä koodeja tai widgettejä ja ne toimivat saumattomasti. Sinun ei tarvitse antaa yksilöllisiä tunnuksia lyhytkoodeihin tai widgetteihin, kuten jotkut laajennukset vaativat. Näitä kaikkia käsitellään taustalla. Laajennus on intuitiivinen ja helppo käyttää.

WordPress-palvelun ilmaisen version avulla voit näyttää kaksi syötetyyppiä, käyttäjän aikajanan ja maininnat-aikajanan. Käyttäjän aikajanalla voit näyttää minkä tahansa käyttäjän twiitit. Ja Maininnat antaa sinun näyttää tweetit, joissa todennettu käyttäjä on mainittu Twitterissä. Sen avulla voit myös näyttää syötteen joko luettelomuodossa tai yhden sarakkeen liukusäätimellä.

Laajennus tarjoaa runsaasti mukautuksia, joissa voit piilottaa tai näyttää twiitin eri komponentit. Omistettu tyyli -välilehti antaa sinun valita fonttikoon, värit, linkittää tekstin koristeluun twiitin eri osiin. Liukusäädin käyttää Owl-karuselliä, ja sillä on monia asetuksia, joita voit hallita, kuten navigointinuolien näyttäminen, pistenavigoinnin näyttäminen, automaattinen toisto, siirtymäväli, automaattinen korkeus jne. Liukusäädin tukee myös koskettamista ja vetämistä parannetun mobiililaitteiden selailukokemuksen aikaansaamiseksi. Voit myös seurata ulkoisia linkkejä.

Pro-versiossa on monia lisäominaisuuksia, kuten näyttävien kuvien / videoiden, twitter-korttien näyttäminen, lisäsyöttötyyppejä, kuten Hashtags & Search-aikajana. Voit näyttää näytön muurauksen ja 2 sarakkeen liukusäätimen avulla. Voit poistaa linkkejä myös hashtageista, maininnoista tai ulkoisista linkkeistä.

8. Sosiaalisen median widget (ilmainen)

Sosiaalisen median widget ilmainen WordPress-laajennus

Olemme maininneet tämän sosiaalisen median laajennuksen aiemmissa viesteissä, mikä muistuttaa minua myös tästä WordPress-markkinointiviestistä. Jos et ole lukenut sitä, tee. Sosiaalisen median widget antaa sinun näyttää sosiaalisen median profiilit kuvakkeina sivupalkissa. Laajennus tukee lukuisia sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja – itse asiassa yli 50: tä – ja mahdollisuutta lisätä omia mukautettuja linkkejäsi sekä sähköpostin jakamista. Sen mukana tulee useita eri kokoisia kuvakkeita: 16 × 16, 24 × 24, 32 × 32, 64 × 64 ja mukautettu koko. Lisäksi voit animoida kuvakkeet, jotka toimitetaan neljänä pakettina, luodaksesi haluamasi visuaalisen tehosteen; kuvakkeet voivat lähentää (skaalata), pomppia tai hiipua sisään.

9. AddtoAny Share Buttons (ilmainen)

AddtoAny Share Buttons: Parhaat sosiaalisen median laajennukset WordPressille

Jos etsit nopeaa, yksinkertaista ja ilmaista tapaa lisätä sosiaalista jakamista verkkosivustoosi, tämä laajennus on loistava vaihtoehto. Yli 100 sosiaalisessa mediassa ja jakamissivustoilla, laskurilla, kelluvilla painikkeilla, yksittäisillä jakamislinkkeillä, mukana olevilla vektorikuvakkeilla, sijoittelupaikan vaihtoehdoilla, helppokäyttöisellä lyhytkoodilla ja jopa Google Analytics -integraatiolla AddtoAny-laajennus sisältää useita ominaisuuksia, joista olet varmasti löytänyt hyödyllinen.

10. Facebook .. Slider

Facebook-likebox-liukusäädintä-sosiaalisen median-laajennukset-for-WordPress-wpexplorer

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Tässä laajennuksessa on mahtava välilehti, joka on houkutteleva ja kiinnittää huomiota. Mutta estetiikka syrjään, Facebook .. Slider on helppo asentaa ja käyttää. Itse asiassa asennus sisältää kolmivaiheisen määritysprosessin, ja se on se, mutta tekijä (Arscode) tarjoaa 24 tunnin tuen jos juuttuu. Facebook · Liukusäädin tukee mobiililaitteita, mikä tarkoittaa sitä, että useampi käyttäjä jakaa sisältösi käyttämästä laitteesta riippumatta.

Tämä 5 tähden luokiteltu laajennus on loistava työkalu ja helppo tapa saada lisää osakkeita, enemmän faneja, suosio ja lopulta lisää liikennettä. Lisää liikennettä merkitsee ennemmin tai myöhemmin enemmän rahaa. Älä mene lankaan sen otsikon takia, tämä laajennus tukee useita sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja, kuten Facebook (ilmeisesti), Twitter, Google+, Youtube, Vimeo, LinkedIn ja Pinterest.

11. ShareThis-painikkeet (ilmainen)

ShareThis Jaa-painikkeet

Laadittaessa tätä luetteloa WordPressin parhaista sosiaalisen median plugineista en voinut jättää ShareThis-palvelua pois. Miljoonan käyttäjän ja jopa 120 sosiaalisen verkostoitumisen kanavan kanssa ShareThis-ohjelmasta on tullut tehokas sosiaalisen median liitännäinen markkinoille, jotka kasvavat samanlaisten tuotteiden kanssa. ShareThis antaa sinulle mahdollisuuden käyttää jakamispalkkeja (mukaan lukien leijuvat palkit), laskurit ja erikokoiset painikkeet. Lisäksi voit seurata sosiaalisten verkostojen vuorovaikutusta luomalla sosiaalisen analyysin tilin. Tämän avulla voit määrittää WordPress-sivustosi sosiaalisen laadun sosiaalisen laatun hakemiston avulla (Huomaa: Sinun on kirjauduttava sisään ShareThis-tiliin käyttääksesi ilmaista laajennusta).

12. inGallery

inGallery-laajennus

Tiedot ja lataa

inGallery on ainutlaatuinen WordPress-laajennus integroida Instagram-media verkkosivustolle. Se näyttää WordPress-verkkosivustollasi olevien valokuvien lisäksi myös videoita. Voit asettaa minkä tahansa määrän lähteitä, mukaan lukien Instagram-käyttäjät, hashtagin tai jopa kuvan / videon URL-osoitteen. Voit asettaa suodattimet suodattamaan halutun median. Jos esimerkiksi haluat luoda albumin, joka näyttää vain valokuvia / videoita tietystä tapahtumasta – voit määrittää suodattimen tälle. Tai jos haluat ablumin, joka näyttää vain videoita – siihen on myös suodatin.

Tämän lisäksi – on olemassa paljon räätälöintivaihtoehtoja, joiden avulla voit mukauttaa gallerian sopimaan sinulle verkkosivustojen tyyliin. Joka tapauksessa inGallery näyttää mahtavalta, koska se sisältää jo erilaisia ​​tyylejä esikatselukuvien näyttämiseksi. Lisäksi on olemassa useita erilaisia ​​asetteluvaihtoehtoja: ruudukko ja karuselli. Tietysti mukana on paljon enemmän vaihtoehtoja.

13. Sosiaalinen sivupalkki

Sosiaalisen sivupalkin laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Sosiaalisen sivupalkin avulla voit ottaa käyttöön globaalin linkkien verkkosivustollesi käyttämällä useita erilaisia ​​tyylejä ja vaihtoehtoja äärimmäisen muokattavuuden saavuttamiseksi. Kaikkia sivupalkin sijainnista, värejä, varjoja, tarratyylejä, linkkimuotoja, nimeät sen, se on siellä, ja jos sitä ei ole siellä, meillä on kätevä CSS-editorisuunnittelu, joka auttaa sinua menemään vaihtoehtojen ulkopuolelle.

Sivustojen integrointi tapahtuu automaattisesti, ja sivun ja postin sisällyttämis- ja poissulkemisvaihtoehdoista. Lisäksi manuaalitilaa tarjotaan teeman paremmalle käsittelylle (joko lyhytkoodi- tai PHP-toimintopuhelun avulla).

Koska sivupalkin paikannus on missä tahansa sivun kiinteästä paikasta ehdottomasti sijoitettuun, meillä on myös mobiilivaihtoehtoja laitteiden parempaan käsittelemiseen. Valitse näyttää tai piilottaa sivupalkki tai muuttaa linkit käyttökelpoisiksi painikkeiksi, jotta matkapuhelimesi käyttäjät saavat silti täyden vaikutuksen. Tunnistus voidaan hoitaa WordPressin kautta tai mukautetun mediakyselyn avulla.

Linkit tulevat kahteen tilaan: normaaliin ja jakamiseen. Jaa-linkit tulevat tavallisessa jakotilassa tai käyttämällä AddThis.com-sovellusliittymää. Rekisteröintiä ei vaadita, mutta jos teet niin, voit lisätä julkaisijan tunnuksesi AddThis.com-sivustolle tilastojen seuraamiseksi.

Linkit voidaan räätälöidä erittäin hyvin käyttämällä sisäänrakennettuja mahtavia fontti-ikoni-kuvakkeita tai jos et löydä tarvitsemasi kuvaketta, voit lähettää kuvan sen sijaan. Tarvitsetko ponnahdusikkunan? Ei ongelmaa. Muokatut linkkien värit? Meillä on suojattu.

Tämä liitännäinen on hieno tapa saada globaaleja linkkejä sivustoosi ja saada kävijöitä huomioksi.

14. Helppo sosiaalisen jakamisen painikkeet

Helppo sosiaalisen jakamisen painikkeet WordPressille

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Easy Social Share on mahtava WordPress-laajennus, joka lisää sosiaalisen jakamisen painikkeet WordPress-verkkosivustoosi. Sosiaalisten jakamispainikkeiden lisääminen blogiisi tai verkkosivustoosi on nopea ja helppo tapa saada lukijat jakamaan viestit. Ja Easy Social Share -sovelluksella voit lisätä kirkkaita painikkeita jokaiseen viestiin ja sivulle. Laajennus sisältää 18 sosiaalista verkostoa painikkeiden pitämisen, tulostamisen ja sähköpostin lähettämisen lisäksi.

Upea Easy Social Share -sovelluksen ominaisuus on kaikki mukana olevat ominaisuudet. Laajennus tukee 45 suurta sosiaalista verkostoa, sisältää 52 mallia, yli 27 suunnittelupaikkaa ja paljon mukautusvaihtoehtoja. Siinä on 9 sisäänrakennettua painikkeityylimallia (klassinen, metro, moderni, pyöreä, verkkokalvo, verkkokalvon metro, verkkokalvon valo ja tasainen verkkokalvo), 3 näyttötyyliä (vain kuvake, kuvake nimellä ja ikoni nimellä hiirellä), valinnainen laskurit ja 9 näyttöpaikkaa, joista voit valita. Kaikilla näillä vaihtoehdoilla voit luoda ja lisätä sivustoosi sopivia sosiaalisia kuvakkeita.

Helppo sosiaalinen jakaminen voi tehdä paljon enemmän. Mukautetut jakamisviestit, mukautettu postityyppinen yhteensopivuus, WooCommerce-tuki, bbPress-integraatio, erittäin nopeat latausajat, automaattiset päivitykset ja sosiaalisen jakamisen tilastot ovat vain muutama ominaisuus, jota sinun on odotettava. Joten, mitä sinä odotat? Checkout Easy Social Share -sivusto ja katso onko se sinulle oikea laajennus.

15. Sosiaalisen median lentävät kuvakkeet (ilmainen)

Kelluvat sosiaalisen median kuvakkeet -laajennus

Kelluva sosiaalisen median kuvakkeen liitännäinen tekee omia aaltoja – ehkä se on helppokäyttöisyys tai yksinkertainen määritysprosessi tai jopa pelkkä tosiasia, että voit määrittää sosiaalisen median kuvakkeet kelluvaksi, mutta tämä sosiaalisen median laajennus kuuluu markkinoiden paras. Sen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluu yli kaksikymmentä kuvaketyyliä, koon kokoisia kuvakkeita, useita widgettejä, lyhytkoodituki, automaattinen tai manuaalinen integrointi ja vähemmän latausta, mikä on hyvä sivusi latausnopeudelle.

Kuvakkeet ovat varsin hienoja, ja ne lentävät ylhäältä vasemmalta oikealle ja pysyvät siinä niin kauan kuin käyttäjä pysyy sivullasi. Älä ole huolissasi siitä, voit poistaa tämän kelluvan käytön ja käyttää silti laajennusta seuraamisen ja liikenteen kasvattamiseen.

16. Sosiaalinen kaappi

OnePress Social Locker

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Social Locker on premium-luokan WordPress-laajennus, jonka avulla voit vaatia lukijoita jakamaan sivusi sosiaalisesti ja lukitsemaan tietyn sisällön verkkosivustoltasi. Tämä on helppo tapa kerätä tweettejä, tykkää ja jakaa uutta sisältöä tai ilmaisia ​​resursseja.

Social Locker tekee virusliikenteestä todellisen mahdollisuuden uusimpiin viesteihisi tai sivuillesi. Ehkä olet juuri luonut uuden ilmaisen WordPress-teeman, miten aiot ihmiset saamaan sen puhumaan ajamaan uusia kävijöitä sivustoosi? Helppo. Asenna Social Locker ja pyydä käyttäjiä twittelemaan, pitämään +1-merkinnät tai antamaan muuten jaettava sivusi ladattavaksi. Tämä on myös nopea tapa rakentaa seuraajia ja faneja, joten kun julkaiset seuraavan uuden tuotteesi, vielä useammat ihmiset jakavat sen.

Haluatko nähdä kuinka hyvin Social Locker toimii sinulle? Käytä sisäänrakennettua raportointia ja analysointia seurataksesi, kuinka lukittu sisältö vaikuttaa sosiaalisesti. Voit nähdä yhdellä silmäyksellä, mikä sisältö toimii parhaiten, testata, mitkä sisältökaapit saavat enemmän toimintaa ja paljon muuta. Plus Social Locker integroituu Google Analyticsiin, joten voit tarkastella Social Locker -tuloksia Google Analytics -tililläsi.

Muita hienoja ominaisuuksia ovat merkittävä sosiaalisen verkoston yhteensopivuus, 4 lukitustyyliä, mukautetut ominaisuudet ja paljon muotoiluvaihtoehtoja verkkosivustoosi sopivien sosiaalisten kaapien luomiseksi. Lisätietoja Social Lockerista alla.

17. Sosiaalinen sisäänkirjautuminen (ilmainen)

Sosiaaliseen sisäänkirjautumiseen ilmainen WordPress-laajennus

Tee WordPress-sivustostasi sosiaalinen Social Login -laajennuksella, jonka avulla kävijät voivat kirjautua sisään, rekisteröidä ja kommentoida yli 20 sosiaalisessa verkostossa, kuten Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn ja jopa PayPal. Voit valita, missä widget näytetään yhdellä napsautuksella. Vaihtoehtoisesti voit käyttää lyhytkoodeja sijoittaaksesi laajennuksen minne haluat. Voit myös aktivoida sivupalkin sosiaalisen laajennuksen widgetin. Pohjimmiltaan tätä laajennusta on helppo käyttää. Laajennusta ylläpitää OneAll, ja se on hieno tapa parantaa käyttäjän sitoutumista WordPress- tai BuddyPress-sivustolle.

18. SharePlus

shareplus-sosiaalisen median-plugin-for-WordPress-wpexplorer

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Share + on todellakin “… kaunis tapa jakaa sivustosi…”, mutta kauneus ei ole yhtä toimintoa (tai apuohjelmaa), joten meidän on syytä tutkia teknisiä yksityiskohtia selvittääksesi, tarkoittaako kehittäjä yritystä tai puhuuko hän vain hyvää..

Aluksi Share + rakennettiin käyttämällä jQuery, HTML5 ja puhdasta CSS3: ta. Tämä on hyvä suunta, koska se tarkoittaa, että laajennus on tulevaisuuden todiste ja helppo muokata. Hyvyyden vuoksi kaikki mitä tarvitset, on pluginin lähettäminen, aktivoiminen ja kolme napsautusta konfiguroinnin suuntaan, ja työsi on tehty. Voit käyttää Share +: ta dynaamisilla ja staattisilla verkkosivuilla ilman ongelmia, koska se on asiakaspuoleinen (ei vaadi palvelimen suorittamista).

Lisäosassa on visuaalisesti houkutteleva (tai melko kaunis) hallintapaneeli ja viisi jännittävää teemaa, jotka muuttavat käyttäjien sosiaalisen jakamisen kokemusta. Viimeiseksi, laajennus tukee useita sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja ja antaa sinulle valtuudet seurata sosiaalisen jakamisen toimintaa Google Analyticsin avulla.

19. Sosiaalinen sodankäynti (ilmainen)

Sosiaalinen sodankäynti Ultimate Free Social Sharing -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Sosiaalinen sodankäynti on enemmän kuin pelkkä sosiaalisen jakamisen laajennus – se on koko sosiaalinen ratkaisu. Plugin sisältää sosiaalisen jakamisen painikkeet suosituimpiin sosiaalisiin verkostoihin (Twitter, Facebook, Pinterest jne.), Vaihtoehdot sosiaalisten painikkeiden sijaintiin (sisällön ylä- tai alapuolelle, molemmat, tai manuaalinen), napsauta twiitti-toiminnallisuutta ja helppokäyttöisiä lyhytkoodeja (plus mukautetut koukut). Jos haluat lisää ominaisuuksia, tarkista Social Warfare Pro -sovellus vielä enemmän sosiaalisten verkostojen integrointia varten, kuva Pin Pin -painikkeita, painikkeita tyyliin ja tekstiin, räätälöityjä malleja, sosiaalisen näytön minimi, linkit ja paljon muuta.

20. Sosiaaliset fanit

SocialFans - WP-reagoiva sosiaalisen laskurin laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Social Fans on täysin reagoiva sosiaalinen vastapalkkio WordPress-laajennus. Tämän liitännäisen avulla on helppo lisätä sosiaalisia linkkejä WordPress-sivustoosi, joka näyttää myös fanit, seuraajat ja tilaajat yli 20 suositulle sosiaalisen median verkkosivustolle. Tämä Retina-valmis sosiaalisen median laajennus on rakennettu Bootstrap 3: lle, ja siinä on melko lyönti, ja sen avulla voit näyttää sosiaalitilisi fanien / tilaajien / seuraajien lukumäärän. Siinä on paljon ominaisuuksia, kuten lukuisia sosiaalisia verkostoja, animoituja siirtymiä, käännösvalmiita tiedostoja ja kyky luoda mukautettuja nahkoja.

Sosiaalinen media on yksi bloggaajien tehokkaimmista markkinointityökaluista. Rakentamalla seuraajapohjaasi voit lisätä liikennettä ja tuloksia samalla kun rakennat brändiäsi. Yksi helpoimmista tavoista saada uusia seuraajia on lisätä sosiaalisia linkkejä verkkosivustollesi, jotta voit helposti pitää niistä, seurata ja tilata. Mutta olkaamme rehellisiä – käyttäjät ovat haluttomia “pitämään” kaikesta, mikä ei vielä ole suosittua. Tähän kohtaan tulee sosiaalisia faneja. Tämä laajennus ei sisällä pelkästään mahtavaa sosiaalista, joka sisältyy kerran widgetisoituihin alueisiin, mutta on myös vaihtoehtoja näyttää laskurit jokaiselle verkostollesi. Tällä tavalla voit näyttää uusille lukijoille kuinka moni ihmistä rakastaa sivustoasi – mikä vain voi vakuuttaa heidät seuraamaan ja pitämään sinustakin. Siellä on jopa erityinen laskuri, joka näyttää fanisi kaikista verkoista, jotta uusista kävijöistä saadaan entistä enemmän vaikutusta.

Toinen tämän liitännäisen hieno ominaisuus on mukautusasetukset. Sosiaaliset fanit ovat herkkiä ja verkkokalvo valmiita, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, miltä se näyttää tableteissa ja puhelimissa (se on jopa kosketus käytössä). Lisäksi kaikki animaatiot ovat myös reagoivia – joten zoomaus, loitontaminen ja peittoanimaatiot näyttävät hyvältä riippumatta siitä, mitä laitetta lukijasi käyttävät. Lisäosassa on myös 4 esivalmistettua nahkaa (tumma, vaalea, värikäs ja läpinäkyvä), mutta voit luoda minkä tahansa haluamasi värimallin mukana toimitetuilla värivaihtoehtoilla. Näillä ja muilla vaihtoehdoilla on helppo saada sosiaaliset fanit sopimaan muun verkkosivustosi ulkoasuun. Tämä on loistava laajennus, joka voi ehdottomasti auttaa sinua saamaan lisää seuraajia erilaisissa sosiaalisissa verkostoissa, joten muista tarkistaa se jo tänään!

Kaiken kaiken lisäksi kehittäjät tarjoavat nopeita vastauksia tukikyselyihin (he yrittävät vastata 24 tunnin sisällä). Se on melko fiksu tehtävä: tarjota nopea vastaus “reagoivalle” sosiaalisen median liitännäiselle (kyllä ​​- pun tarkoitettu).

121. Herätä vanha viesti

Herätä vanha viesti WordPress -laajennus

Tiedot ja lataa

Revive Old Post on hyödyllinen sosiaalinen laajennus, koska sen avulla voit olla aktiivisempi sosiaalisessa mediassa ja pitää sisällön osuvana. Tämän laajennuksen avulla voit jakaa sisältösi automaattisesti Twitteriin, Facebookiin, LinkedIniin, Xingiin ja Tumblriin. Asenna vain jakamisasetukset (viestit, sivut, viestityypit), sisällytä hashtit tai @nimesi ja seuraa sitten napsautuksiasi Google Analytics -integraation ansiosta.

22. MashShare

MashShare Social Media Share -painikkeet

MashShare “sosiaalisen median ekosysteemi” on ilmainen sosiaalisen jakamisen laajennus, jonka avulla lukijoillesi on helppoa jakaa sisältöäsi. Ja niille teistä EU: ssa, tämä laajennus on myös DSGVO-yhteensopiva, joten sinulla ei ole mitään hätää. Plugins-ominaisuuksiin kuuluvat integrointi suuriin sosiaalisiin verkostoihin, jako-painikkeet, videon jako-ponnahdusikkuna, tarttuva jakopalkki, useimmin jaetut viestit-widget, lyhyt URL-integraatio, tuki AMP: lle, Google Analyticsin integrointi ja paljon muuta.

23. Sosiaalisen median jakamispainikkeet (ilmainen)

Sosiaalisen median jakamispainikkeiden laajennus

Social Media Share Buttons -laajennus on todella mukava ja yksinkertainen laajennus. Käytä kaikkia mukana olevia sosiaalisia painikkeita (Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, WhatsApp ja Email) tai aktivoi vain tarvitsemasi, vastaavat kuvakkeet, nofollow-tunniste ja Twitterin tapauksessa näyttönimesi. Lisäksi on olemassa vaihtoehtoja, joilla painikkeet voidaan näyttää ennen / jälkeen sisältöä tai kellua oikealle / vasemmalle.

24. Syötä heidät sosiaalisesti (ilmaiseksi)

Syötä heille sosiaalisen syötteen ilmainen WordPress-laajennus

Lisää yksinkertainen sosiaalinen syöte mihin tahansa viestiin tai sivulle ilmaisen Feed Them Social -laajennuksen avulla. Asenna vain laajennus ja lisää sitten näytettävät sosiaaliset syötteet. Tämä laajennus toimii Facebookin, Twitterin ja Instagramin kanssa ja luo mukautetun lyhytkoodin jokaiselle luomallesi syötteelle, joten kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on kopioida ja liittää lisätäksesi sisältöön.

25. Social Share & Locker Pro

Sosiaalinen jakaminen ja Locker Pro WordPress -laajennus

Tiedot ja lataa

Mainosta sisältöäsi paremmin Social Share & Locker Pro -laajennuksella. Laajennuksessa on 44 jakopainiketta, joista voi valita, ja tuettuja yli 100 verkkoa – joten vaihtoehdoista ei ole puutetta! Parasta kaikessa pluginissa yhdistää sosiaalisen jaon ja sisällön lukitsemisen, tällä tavoin voit vaatia parhaan sisällön jakamista aivan yhtä helposti kuin lisätä sosiaalisia linkkejä sivupalkkiisi..

26. Share Buttons kirjoittanut AddThis (ilmainen)

AddThis Social Share -laajennus

AddThis on yksi sosiaalisen jakamisen painikkeiden parhaista ratkaisuista, ja niiden lisääminen WordPressiin on nyt erittäin helppoa ilmaisen AddThis Share-painikkeiden laajennuksen ansiosta. Asenna vain laajennus ja käytä sitten vaihtoehtoja aloittaaksesi jakamispainikkeiden rakentamisen. Valitse asettelu (sivupalkki, sisäinen tai mukautettu HTML), lisää jakolaskuri, valitse sosiaaliset verkostot, aseta tyylivaihtoehdot ja käytä lisäasetuksia (jakolaskurin kynnysarvo, seuraa viestiä ja muuta) ennen jakopainikkeiden julkaisemista. Voit käyttää lyhytkoodia myös painikkeidesi lisäämiseen mihin tahansa sisältöön manuaalisesti.

27. NextScripts: Sosiaalisten verkostojen automaattinen juliste ilmaiseksi & Pro

NextScripts: Sosiaalisten verkostojen automaattinen juliste

NextScriptsin SNAP (Social Networks Auto Poster) on Freemium-laajennus, jonka avulla voit julkaista ja jakaa viestejäsi automaattisesti sosiaalisessa mediassa. Yhdistä Twitter-tiliisi, Facebook-profiiliisi, Google+ -sivuun ja yli 30: een muuhun tuettuun sosiaaliseen verkostoon. Määritä sitten laajennusominaisuuksien avulla hashtageja, URL-osoitteiden lyhennyksiä, kuvia ja muuta.

28. Arqam Social Counter

Sosiaalinen laskurin lisäosa WordPressiin - Arqam

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Arqam on erinomainen verkkokalvoihin reagoiva WordPress-laajennus, joka lisää sosiaalisia linkkejä mihin tahansa WordPress-verkkosivustoon. Tämä laajennus on nopea ja helppo käyttää – asenna vain ja murtaudu! Kun Arqam on asennettu ja aktivoitu, se lisätään kojetaulun valikkoon. Täältä voit lisätä kaikki sosiaalisen median profiilisi sekä mukauttaa laskurit sanoiksi “Seuraajat”, “Pikku hirviöt”, “Tuulettimet” tai jotain muuta valitsemasi.

Täältä voit myös asettaa välimuistin ajan. Tämä tarkoittaa, että laajennus päivittää laskurit vain valitsemasi ajoitusaikataulun mukaan. Kun välimuisti välimuistissa, laajennus kutsuu sovellusliittymiä harvemmin, mikä saattaa nopeuttaa verkkosivustoasi. Ja jos sovellusliittymä ei ole käytössä, Arqam tallentaa aiemmat arvot, joten et koskaan jää tyhjään laskuriin.

Yksi parhaimmista ominaisuuksista on vedä ja pudota -toiminto. Voit järjestää sosiaaliset laskurit vetämällä ja pudottamalla lohkot Arqamin lajittelu-osiossa. Tällä tavalla voit asettaa tärkeimmät sosiaalisen median linkit etusijalle. Jos haluat lisätietoja laajennuksesta, tarkista alla oleva ominaisuusluettelo.

29. ShareBang

ShareBang Ultimate Social Share -painikkeet

Tiedot ja lataaNäytä esittely

ShareBang on täydellinen paketti sosiaalisia jakamispainikkeita WordPressille. Se vie vierailijoidesi selailukäyttäytymisen vakavaksi, sillä 21 jakopainikkeen sijaintia (sijainnit) ja omistettu 3 paikkaa mobiililaitteille on erityisesti optimoitu ja WooCommerce kaksi sosiaalista jakopainiketta paikoillaan. Se lisää osakkeita ja lisää liikennettä ja kasvattaa myyntiäsi.

ShareBangia hoitaa sen vallankumouksellinen perimmäinen vaihtoehtojen paneeli. Se antaa sinulle mahdollisuuden mukauttaa kaikkea +35 valmiilla tyylikkäillä painiketeemoilla, joissa painikkeiden teeman luoja, joka antaa sinulle ainutlaatuisen tavan luoda painikkeidesi teema / tyyli.

ShareBang tukee +42-sosiaalista verkostoa, joka sisältää tärkeimmät sosiaaliset verkostot ja mobiilisovellukset nykyään raskaassa käytössä, kuten WhatsApp, Facebook Messenger, Telegram, Skype, line, Viber ja muut.

ShareBang on ensin tehty aloittelijoille – vain kolme vaihetta ja 15 sekunnissa olet hyvä mennä. Sillä on oletusasetukset jokaiselle sijainnille, joten sinun ei tarvitse käydä jokaisessa kohdassa ja viettää paljon aikaa sen määrittämiseen. Keskityt sisältöön ja annat ShareBangin tehdä loput puolestasi! Laajennus sisältää myös sisäänrakennetun analytiikan, jonka avulla voit seurata kutakin viesti- / sivu / jako-painiketta ja vertailla, jotta voit tehdä hyvät leikkeet.

Mukana on myös A / B-testiominaisuus, joten voit testata eri profiilien välillä tietääksesi mikä on paras verkkosivustollesi. Luo postitusluettelosi MailChimp-sovelluksella jälkijakelutoiminnolla, joka pystyy käsittelemään kaikkia lyhytkoodeja! Voit myös rohkaista kävijöitä jakamaan sivusi käyttämällä sosiaalisen kaapin ominaisuutta saadaksesi lisää osakkeita (tämä sopii hyvin alennuskupongille).

30. Instagram Photo Journal

Instagram-valokuvalehti

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Instagram Photo Journal on tehokas ja joustava premium-WordPress-laajennus, joka tekee Instagram-viestien näyttämisen valokuvapäiväkirjana lukijoillesi. On olemassa upeita asetteluita, joita voit valita Instagram Photo Journal -laajennuksella! Lisää valokuvasi klassisena valokuvien ruudukkona, kunnioitettavana kuvankarusellina tai kiehtovana äärettömyyden liukusäätimenä. Laajennus sisältää myös vaihtoehtoja, jotta voit rajoittaa ladattujen valokuvien määrää, määrittää hashtagin tai sijainnin, josta vedät, ja paljon muuta.

Plugin mukana tulee jopa Instagram Journal -teema, jotta elämäsi olisi entistä helpompaa. Tämä on hienoa, jos et halua muita ominaisuuksia sivustollesi, asenna vain mukana oleva teema laajennuksen mukana, lisää Instagram-käyttäjätunnuksesi ja olet valmis käynnistämään sivustosi!

31. EmbedSocial

EmbedSocial - sosiaalisen median työkalujen alusta

EmbedSocial-laajennus on WordPress-laajennus sosiaalisen median albumien näyttämiseen verkkosivustolla. Se on ammatillinen alusta, joka tarjoaa ominaisuuksia yksityishenkilöille ja yrityksille, jotka haluavat käyttää täysin tuettua työkalua ja haluavat maksaa pienen hinnan siitä.

EmbedSocial on upotettu yli 215 000+ verkkosivulle ja sitä käytetään enimmäkseen kuvagalleriaan ja tapahtuma-valokuva-albumeihin Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa.

Alusta on suunniteltu käyttäjille tuomaan, hallitsemaan ja tallentamaan valokuva-albumeja pitkäaikaiseen käyttöön. Käyttäjät voivat lisäksi mukauttaa albumin asettelua, asettaa valokuvien määrän albumia kohti, valita, mitkä albumit sisällytetään galleriaan, esitellä sosiaalisen median valokuvia diaesityksessä ja vastaavia.

Alusta päivitetään jatkuvasti uusilla ominaisuuksilla, joten web-kehittäjiä pyydetään avoimesti ehdottamaan vaihtoehtoja, jotka helpottavat heidän elämäänsä. Kaikille uusille käyttäjille, jotka haluavat kokeilla alustaa, on saatavilla 14 päivän ilmainen kokeiluversio, joka sisältää kaikki alustan PRO-ominaisuudet. Hyvää upotusta!

32. Mikroblogijuliste

Microblog-juliste - Julkaise auto automaattisesti sosiaalisessa mediassa

WordPressin Microblog Poster-sosiaalisen median laajennus auttaa sinua julkaisemaan sisältösi automaattisesti erilaisiin sosiaalisiin verkostoihin. Laajennus tukee useita tilejä sosiaalista verkostoitumista koskevaa sivua kohden, mikä tarkoittaa, että voit lähettää viestin usealle tilille samassa sosiaalisessa verkostossa. Tämän lisäksi voit alustaa päivitysviestin luodaksesi erilaisia ​​versioita eri sosiaalisen verkostoitumisen alustoille. Plugin on helppo määrittää, käyttää ja tukee lyhyitä koodeja.

33. Sosiaalinen karkkia -widget (ilmainen) Jetpack – Sosiaalimoduuli (ilmainen)

Jetpack WordPress -laajennus

Luettelomme viimeinen laajennus on myös yksi käytetyimmistä saatavilla olevista ilmaisista laajennuksista – Jetpack. Kaikki paitsi tiskipöydän tyylin laajennus, jonka on luonut WordPress. Se lisää ominaisuuksia WordPressiin gallerioita, CDN: tä, analytiikkaa ja tietysti sosiaalista käyttöä varten. Jetpack Social Ominaisuuksiin kuuluu erityisesti helppo jako-painike (JetPack Sharing -sovelluksella, tuella 11 suurelle sosiaaliselle verkostolle sekä sähköpostin lähettäminen ystävälle), sosiaalisen median kuvakkeet -widget, Julkaise sosiaalinen jakaminen (jonka avulla voit jakaa uutta sisältöä automaattisesti kaikkiin sosiaalisiin mediatilit), Facebook-likebox tai sivu-widget, Twitter-aikajana ja muut asettamalla se parhaiden sosiaalisen median laajennusten kärkeen.


Parasta WordPressin sosiaalisen median laajennuksia

Toivottavasti nautit roundupista ja päätit ehkä kokeilla yhtä parhaimmista sosiaalisen median laajennuksista WordPress-sivustollesi. Mitä sosiaalisen median laajennusta (tai laajennuksia) käytät WordPress-sivustossasi? Jätinkö sinä laajennuksen tai kaksi, jotka sinusta olisi pitänyt ilmestyä tähän viestiin? Kerro minulle ajatuksesi siitä, mitkä ovat todella parhaat WordPressin sosiaalisen median laajennukset alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map