30+ parasta kirkko- ja voittoa tavoittelematonta WordPress-teemaa

Voittoa tavoittelemattomat organisaatiot ja kirkkoon liittyvät organisaatiot vaativat kohtuuhintaisia ​​verkkosivustovaihtoehtoja, joiden avulla ne voivat pitää suurimman osan resursseistaan ​​käytettävissä olevaan työhön. WordPress on nopea, helppo oppia ja käyttää, ja se tarjoaa suuren määrän verkkosivustojen teemavaihtoehtoja. Plus WordPress on todennäköisesti yksi edullisimmista saatavissa olevista verkkosivustovaihtoehdoista, koska minkä tahansa tason käyttäjät voivat ostaa ja lähettää teeman verkkosivuston luomiseen (kehittäjää ei tarvita).


Voit käyttää voittoa tavoittelematonta voittoa tai kirkollista WordPress-teemaa varten joitain ominaisuuksia. On erittäin tärkeää, että sinulla on organisoitua tietoa. Vierailijoiden tulisi voida ymmärtää helposti viestisi tai tarkoituksesi. Asettelu, jossa keskitytään keskeisiin ominaisuuksiin (kuten tehtävä, ohjelmat, palvelut jne.) Ja reagoiva asettelu ovat ihanteellisia. Sisäänrakennettu lahjoitusjärjestelmä on myös hieno ominaisuus, jota kannattaa etsiä, mutta ajattele tätä bonuksena, koska voit aina asentaa lahjoitukset WordPress-laajennus myöhemmin.

Pitäen kaikki yllä olevat seikat etsin korkealta ja alhaalta mahtavia teemavaihtoehtoja, jotka mielestäni pidät. Tutustu alla oleviin 30 parhaan voittoa tavoittelemattomien ja kirkkoon liittyvien WordPress-teemoidemme suosikkeihin!

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Juhlavuosi

Juhlakirkon WordPress-teema

Jubilee on nopea kirkon WordPress-teema, jolla on luova hohto. Voit valita kirkkosivustoltasi haluamasi “tänään” -tyylin valitsemalla orgaanisista, kulma- tai neliömuodoista. Sillä on ”tarttuva” valikko ja mobiiliystävällinen muotoilu, jotta selaaminen olisi vierailijoille ilahduttavaa. Jubilee on kaunis, helppokäyttöinen teema, joka on suunniteltu auttamaan enemmän ihmisiä kirkon ovien kautta. Tämä WordPress-teema käyttää ilmaista Church Content -laajennusta saarnien (podcasting on mahdollista), tapahtumien, kampuksen sijaintien ja tiimiprofiilien julkaisemiseen. Se on erittäin muokattavissa ja liikuttaa sisäänrakennettua kotisivunrakentajaa, jolla on suora esikatselu, jota ei voisi olla helpompaa käyttää.

2. Maa

Earth Eco -ympäristö WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

WPExplorerin luoma Maapallon voittoa tavoittelematon teema luotiin ympäristö- ja ympäristövirastojen mielessä, mutta se sopii kaikille voittoa tavoittelemattomille. Tällä teemalla on käyttöliittymän vetämällä ja pudottamalla sivunmuodostaja, Aqua Resizer -käyttöjärjestelmä kuville, mukautetuille widgetille ja muulle. Tämän helppokäyttöisen teeman mukana tulee myös sisäänrakennettu Ajax-kalenteri ja 3 ainutlaatuista kalenterisivumallia (kalenteri, luettelo ja tapahtumien ruudukko).

3. Tallennettu

Tallennettu kirkon WordPress-teema

Tallennettu on hienostunut, mutta helppokäyttöinen kirkon WordPress-teema. Vaikuttavin ominaisuus on reaaliaikainen kotisivun rakentaja. Sen sijaan, että tarvitsisit ostaa monimutkaista sivunmuodostaja-laajennusta, kirjoitat vain Mukauttajan ja järjestelet widgetit. Kotisivu itsessään on widget-alue, johon voit vetää minkä tahansa widgetin. Teeman mukana olevat kirkonkeskeiset widgetit on erityisesti suunniteltu käytettäväksi kotisivulla. Kirkon verkkosivustollasi on erittäin mukautettu ulkoasu Tallennettu WordPress-teeman kanssa.

Kirkkojen WordPress-teemana Saved sisältää ominaisuuksia esimerkiksi saarnoihin ja tapahtumiin. Näiden viestityypit ovat peräisin kirkon teeman sisällön lisäosasta, joka on WordPress.org-sivustossa eniten arvioitu saarna-laajennus. Se on ilmainen. Voit julkaista ääni-, video- ja tekstisaatoja. Ne voidaan luokitella sarjan, aiheen, puhujan ja kirjan mukaan. Automaattiset arkistot ovat vierailijoiden käytettävissä selaamiseksi näiden taksonomioiden perusteella tai he voivat katsella saartoja uusimmasta vanhimpaan.

Tapahtumat voidaan näyttää sekä kuukausikalenterissa että luettelomuodossa. Toistuvat tapahtumat voidaan määrittää säästämään aikaa. Muita hyödyllisiä ominaisuuksia Tallennetut tarjoaa kirkon verkkosivuston luomiseen paikkoja, joissa on karttoja, henkilöstöprofiileja, ministeriöluetteloita ja todistuksia. Voit myös podcastin saarnoja ja muokata värejä ja fontteja. Tallennettu on mobiiliystävällinen kirkon WordPress-teema. Se läpäisee Googlen mobiilitestin lentävillä väreillä puhelinten käyttäjien ja kirkon hakukoneiden sijoitusta hyödyttäen.

4. Outreach Pro

outreachpro-hyväntekeväisyys-WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Outreach Pro on StudioPressin luoma puhdas ja yksinkertainen voittoa tavoittelematon ja hyväntekeväisyys WordPress-teema. Teema on loistava verkkosivustovaihtoehto hyväntekeväisyysjärjestöille, kirkoille, voittoa tavoittelemattomille järjestöille, apuryhmille, ympäristöjärjestöille, koulujen varainhankijoille, evankelistoille ja muille.

Tämä teema on täydellinen aloitus voittoa tavoittelemattomalle verkkosivustolle. Outreach sisältää loistavan kotisivun, joka sisältää varustetun liukusäätimen, tärkeät sivulinkit ja huomautusosan. Tällä tavalla voit lisätä tärkeimmät tietosi sivulle, jonka käyttäjät näkevät ensin. Voittoa tavoittelemattomana voit sisällyttää linkkejä organisaatiosi, tehtävänne, tapaamispaikan ja -paikkojen sivuille, henkilökunnan tai jäsenten biossa, tai ehkä linkin nykyiseen varainkeräykseen tai joukkorahoitusprojektiin. Voit myös lisätä erilaisia ​​mediatiedostoja mihin tahansa viestiin tai sivulle WordPress-mediakirjaston avulla lisätäksesi saarnatallenteita, pdf-tapahtumalehtisiä tai jopa mainosvideoita jaettavaksi lukijoillesi..

Outreach Pro on lasten teema, joka on rakennettu Genesis-puitteille. Tämä tarkoittaa, että Outreach Pro sisältää heti laatikosta vaihtoehtoja fontteille, viestejä sivua kohden, kierteitetylle kommentoinnille, mainonnalle, automaattisen kuvan koon muuttamiselle, erilaisille widgetteille ja muulle. Lisäksi teemalla on lisäominaisuuksia, jotka ovat kaikki sen omia, mukaan lukien värinahat, otsikkojen sosiaaliset kuvakkeet ja mukautettu otsikko.

5. Poliittinen painos

politicalpress-hyväntekeväisyys-WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

PoliticalPress on reagoiva politiikkaan ja kampanjaan liittyvä WordPress-teema, joka on saatavilla ThemeForestissa. Tämä teema on hieno tapa kerätä tukea puolueellesi tai edustajallesi. Politiikassa imago on kaikkea, joten huipputason verkkosivuston pitäminen on välttämätöntä. PoliticPress toimittaa kaikilla rintamilla. Teema on tyylikäs ja tyylikäs, mutta täysin toimiva. Kotisivu on lihavoitu, mutta ei ylivoimainen, ja sisältää tärkeitä kohokohtia, jotka haluat jakaa lukijoidesi kanssa (kuten viimeaikaiset blogiviestit ja uudet galleriatuotteet). Kampanjareitin liukusäädin on loistava lisä kotisivulle, koska se näyttää käyttäjille tarkalleen missä sinä tai organisaatiosi olette tulevina kuukausina (mukautetut tunnusmerkit ja kuvat on lisätty jokaiselle päivämäärälle).

Voit helposti lisätä kaikki tarvitsemasi tiedot ehdokkaastasi tai syystäsi käyttämällä PoliticalPressin mukana olevaa sivumallia elämäkerran sivulle. Teema sisältää myös ilmaisen All-in-One-tapahtumakalenterin, WordPress-laajennuksen, jonka tarjoaa time.ly, jotta voit lisätä hienon suodatettavan kalenterin kaikilla tulevilla esiintymisilläsi, puheilla, varainkeruuilla ja muilla tapahtumilla.

6. Biosfääri

biosfääri-hyväntekeväisyys-WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Tue ekologisia ja ympäristöä koskevia syitäsi biosfäärillä. Tämän kirkkaan ja pirteän joukkorahoitusteeman avulla on helppo lisätä jokainen projekti, lisätä gallerioita ja kerätä lahjoituksia. Lisäksi teema sisältää tukea BudyPress-sosiaaliseen verkostoitumiseen, WooCommerce-verkkokauppoihin ja muihin!

7. Exodus

Exodus-kirkon teema

Exodus on moderni kirkko- ja voittoa tavoittelematon premium-WordPress-teema, jonka on luonut ChurchThemes.com. Joustava muotoilu ja upeat ominaisuudet tekevät tästä teemasta täydellisen uskonnollisille ja yhteisöllisille ryhmille, voittoa tavoittelemattomille järjestöille ja jopa pienille yrityksille.

Verkkosivustosi luominen ja hallinta ei saisi kestää tunteja. Ja Exoduksen kanssa se ei tule. ChurchThemes.com on rakentanut loistavia vaihtoehtoja, jotka helpottavat verkkosivustosi määrittämistä. Lisäksi sisällön lisääminen on helppoa. Mukana toimitetut tapahtumien, saartojen, sijaintien, henkilökunnan, gallerioiden ja blogin viestityypit varmistavat, että lisäät sisältösi mihin se kuuluu, jotta lukijat löytävät nopeasti etsimänsä. Exodus tukee myös useita viestimuotoja, mukaan lukien teksti-, ääni- ja videopaluuksia sekä hyödyllisiä metavaihtoehtoja, kuten toistuvia tapahtumia tai tapahtumapaikkoja.

Haluatko mukauttaa myös teemasi ulkoasua? Ei ongelmaa – sisäänrakennettu WordPress Theme Customizer poistaa arvaukset värien säädöksistä ja fonttimuutoksista. Siirry vain WordPress-hallintapaneelin Customizer-sovellukseen ja tee muokkaukset (vain napsautukset, ei koodia). Parasta on, että voit nähdä muutokset suorana esikatseluna ennen sitoutumista niihin. Muita teemaominaisuuksia ovat mukautettu kotisivun asettelu, rajoittamaton määrä sivuja, mukautettu logon lähetys, litteä malli, osastopalkit, tarkennettu haku ja paljon muuta. Exodus sisältää jopa mukautettuja kirkkotyyppisiä widgettejä, joiden avulla voidaan lisätä saartoja, tapahtumia, ihmisiä, antaa, gallerioita ja muuta sivupalkkiin tai alatunnisteeseen.

8. Evankelista

evankelista-kirkon hyväntekeväisyys-WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Evangelist on ihana kirkko- ja voittoa tavoittelematon WordPress-teema, jonka on luonut ThemeFuse. Tämä teema on täydellinen hyväntekeväisyysjärjestöille, yhteisöryhmille, kirkoille ja muille voittoa tavoittelemattomille. Tärkeä ominaisuus on tapahtumakalenteri. Suurin osa kirkoista ja hyväntekeväisyysjärjestöistä on rakennettu aktiivisesti mukana olevien ihmisten yhteisön ympärille. Värikoodatulla yksityiskohtaisella tapahtumakalenterilla voit pitää jäsenet ajan tasalla tulevista kokouksista, tapahtumista ja varainkeruuista. Jopa tulevia tapahtumia -osa, jonka voit lisätä etusivullesi, jotta kävijät voivat nopeasti nähdä mitä tapahtuu. Toinen merkittävä Evangelist-ominaisuus on mahdollisuus ladata äänitiedostoja. Tätä voidaan käyttää ladattavien saartojen, kappaleiden, soittolistojen, kokousmuistioiden, podcastien ja muun lisäämiseen. Jokainen näytetään nimikkeellä ja toisto- / latauspainikkeilla.

9. Anteeksi annettu

anteeksi-hyväntekeväisyys-WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Forgiven on tyylikäs ja moderni kirkotyyli WordPress-teema, jossa on monia hyödyllisiä ominaisuuksia, joita kaikki sosiaaliset tai uskonnolliset ryhmät rakastavat. Sivun muokkaus, vedä ja pudota -rakentaja, premium Revolution Slider, tehokkaat saarnavaihtoehdot, WooCommerce-verkkokaupan tuki, mukautetut tapahtumat ja henkilökunnan sivut sekä muut ovat kaikki syitä, miksi tämä teema olisi mahtava kirkossivustollesi.

10. Maranatha

Maranathan kirkon WordPress-teema

Maranatha on kirkon WordPress-teema, jossa on upea, pitkään vierittävä kotisivu ja kaikki ominaisuudet, joita kirkon verkkosivut tarvitsevat. Se on erittäin mobiiliystävällinen ja käyttää ”tarttuvaa” valikkoa, joka kiinnittyy näytön yläosaan vierittäessäsi niin, että se on aina ulottuvillasi. Tämä on erityisen hyödyllistä puhelimien käyttäjille. Kotisivulla on useita osioita, joissa on valokuvatausta ja parallaksi-innoittama vaikutus. Käytä näitä korostamaan kirkkosi pääsisältöä, kuten tervehdysviesti, sijaintisi, saarnot, tapahtumat jne. Se on hyvin muokattavissa – vedä ja pudota.

Mukauttamisesta puhutaan, että sinulla on hallita värejä, fontteja ja paljon muuta. Lataa logosi tai käytä tekstiä mukautetulla kirjasintyypillä. Mukana on valikoima korkealaatuisia fontteja. Ja koska se käyttää WordPressin Customizer-ominaisuutta, voit nähdä muutokset suorana esikatseluna ennen niiden käyttöönottoa vierailijoillesi (katso esittely, esimerkiksi räätälöinnit). Voit päivittää kirkkosivustosi suunnittelulla, joka vastaa kirkkosi persoonallisuutta tällä WordPress-teemalla. Huomaa myös ohut pyöristetyt painikkeet ja kapea sisältöalue, jotta lukeminen olisi mukavampaa. Maranatha on suunniteltu nykypäivän käyttäjille.

Tämä kirkon WordPress-teema käyttää erittäin arvostettua kirkon teema-sisällön laajennusta saarnien, tapahtumien, ihmisten ja paikkojen hallintaan. Voit julkaista saartoja ääninä, videona ja tekstinä – ja sisältää myös PDF-muistiinpanoja. Luokittele saarna sarjojen, aiheiden, Raamatun kirjan, puhujan ja tagin mukaan. Hakemistopohjat tekevät tästä kirkkoteemasta ainutlaatuisen muihin verrattuna. Niiden avulla voit luoda sivun, jossa on luettelo viimeisimmästä sarjasta, ajankohtaisesta hakemistosta, saarna-arkistosta päivämäärän mukaan ja enemmän. Muita ominaisuuksia ovat täydellinen tapahtumakalenteri ja malli ministeriöiden luetteloimiseksi.

11. ylösnoussut

henkiin-kirkon hyväntekeväisyys-WordPress-teema

Resurrect on reagoiva kirkko- ja voittoa tavoittelematon WordPress-teema, joka on kehitetty tavallisille ihmisille – sinun ei tarvitse olla suunnittelija tai koodaaja käyttää Resurrektia verkkosivustosi luomiseen. ChurchThemes.com on helppoa rakentaa täydellinen verkkosivusto kirkollesi tai voittoa tavoittelemattomalle organisaatiolle käyttämällä sisäänrakennettua kotisivumallia ja mukautettuja widgettejä. Sitten on Teeman muokkaustyökalu, jonka avulla väreiden, liukusäätimen asetusten ja muiden muutosten muokkaaminen nopeasti ja helposti on helppoa ja katsella niitä suorana ennen tallentamista. Resurrect sisältää blogin lisäksi myös räätälöityjä viestityyppejä tapahtumista, ihmisistä, sijainneista ja saarnoista, jotta sisällön lisääminen ja järjestäminen olisi helppoa.

Mitä hyvää on hieno sisältö, jos lukijasi eivät löydä etsimäänsä? Korjatut ominaisuusvaihtoehdot saarnahaun etsimiseen aiheen, sarjan, puhujan tai päivämäärän perusteella. Lisäksi voit lisätä kategorioita ja tunnisteita viesteihisi, jotta lukijat ja jäsenet voivat tarkastella kiinnostavia aiheita. Muita hienoja vaihtoehtoja ovat henkilöstöprofiilit, toistuvien tapahtumien tuki ja useiden sijaintien tuki (tämä on hieno ominaisuus, jos sinulla on useampi kuin yksi sijainti, joukko sijainteja, joissa säännöllisesti tapaat, tai tärkeät toistuvien tapahtumien sijainnit).

Resurrect -palvelussa on monia muita alla lueteltuja hienoja ominaisuuksia, kuten runsaasti mukautusvaihtoehtoja (värimaailmat, taustat, fontit jne.). Lisäksi on helppo aloittaa online-teemadokumentaatio, mukana olevat mallitiedot ja suuri tuki, jota saat ChurchThemes.com-henkilökunnalta. Tämä ja muut tekevät Resurrektista loistavan teeman kaikille voittoa tavoittelemattomille!

12. Maisha

Maisha Charity WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Maisha on upea hyväntekeväisyysjärjestö ja voittoa tavoittelematon WordPress-tyyli, jossa on lahjoituksia, uutiskirjeen integrointia, BuddyPress-sosiaalista verkostoa ja WooCommerce-kauppaa. Mikä parasta, tämä teema on helppo käyttää, joten hyväntekeväisyysverkkosivustosi voi olla valmis ja nopea. Teema rakennettiin tukemalla täydellisesti suosittua Give WP -laajennusta. Tämä tarkoittaa, että voit kerätä hyväntekeväisyyslahjoituksia asiakassuhdetasolta suoraan verkkosivustollesi. Haluatko tarjota tuotteita tai palveluita varainkeräykseen? Ei hätää – Maisha on myös WooCommerce-yhteensopiva, joten voit rakentaa helposti oman verkkokaupan.

Kun käytät teemaa, voit helposti tehdä mukautuksia elävästä WordPress-muokkaustyökalusta. Käytä asetteluasi, liukusäätimiä, videota, logoa, värimaailmaa ja paljon muuta vaihtoehtoja verkkosivustosi suunnitteluun brändäksesi sopiviksi. Teema on myös käännösvalmis ja sisältää RTL-tuen, joten sen pitäisi toimia hyvin useimpien kielten kanssa.

13. Lainsäätäjä

Lainsäätäjän hyväntekeväisyys WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Lainsäätäjä on voimakas poliittinen WordPress-teema, joka on täydellinen poliitikkoille ja valtion virastoille. 6 värisävyä, reagoiva suunnittelu, mukautetut sivumallit, MailChimp-integraatio, suodatettavat portfolionit ja galleriat, mukautetut tapahtumat ja muut ovat vain muutamia tämän aiheen mahtavista vaihtoehdoista..

14. Oikea kirkko

real-kirkosta-hyväntekeväisyys-WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Oikea kirkko on vetämällä ja pudottamalla uskonnollinen WordPress-teema, joka olisi upea kaikille kirkoille, sosiaalisille tai muille ryhmille. Teema sisältää paljon hienoja vaihtoehtoja, jotka tekevät organisaation verkkosivuston luomisesta helppoa. Käytä vain sisäänrakennettuja ominaisuuksia mukautettuihin fontteihin, 3 blogin asettelua, 6 alatunnisteen asettelua, rajoittamatonta väriä, rajoittamatonta sivupalkkia ja paljon mukautettuja postityyppejä (tapahtumia, saartoja, gallerioita, portfolioita jne.) Aloittaaksesi.

15. AnnaAHand

giveahand-hyväntekeväisyys-WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Give A Hand on luova hyväntekeväisyysjärjestö ja voittoa tavoittelematon WordPress-teema, joka täynnä lihavoituja ominaisuuksia. Vedä ja pudota -sovellusta on erittäin helppo käyttää, mukautetut parallaksiliukusäätimet tekevät sivuista erottuvat, sosiaalinen integraatio helpottaa lukijoiden levittämistä sanastasi syystäsi, ja PayPalin lahjoitustuki tarkoittaa, että voit kerätä rahoitusta suoraan omalta osaltaan. paikka.

16. Noussut

nousseet-kirkon hyväntekeväisyys-WordPress-teema

Risen on joustava kirkko- ja voittoa tavoittelematon WordPress-teema, joka on käytettävissä Themeforestissa. Tämä teema on täynnä hienoja ominaisuuksia, kuten useita värimaailmia, saarna-arkistoja, mukautettuja fontteja, mukautettuja widgettejä ja paljon muuta, jotta voit luoda verkkosivustosi, joka vastaa tehtävääsi. Teema on reagoiva, joten se näyttää hyvältä pöytätietokoneissa ja mobiililaitteissa. Voit valita vaalean tai tumman värimallin, valita satojen mukautettujen kirjasinten joukosta ja jopa ladata mukautetun taustan (tai valita rajoittamattomista väreistä). Tällä tavalla voit luoda mukautetun ilmeen nopeasti.

Yksi Risenin parhaista ominaisuuksista on saarna (tai multimedia) postityyppi. Tämä viestityyppi tukee monia mediamuotoja, joten voit lisätä tonneille tietoja verkkosivustollesi seurakunnallesi, seuraajillesi ja jäsenillesi milloin tahansa, kun he haluavat. Lataa videoita, äänitiedostoja, MP3-latauksia ja jopa PDF-tiedostoja. Voit jakaa saartoja, rukouksia, tapahtumavideoita ja melkein mitä tahansa haluamaasi, tai luulet lukijoidesi löytävän mielenkiintoista.

Toinen merkittävä piirre on kirkon tapahtumakalenteri. Täällä voit lisätä palvelusajat, erikoistapahtumat, toimistoajat, vapaaehtoistyömahdollisuudet ja paljon muuta. Lisäksi Risenin räätälöityjen widgetien avulla on helppo lisätä nopeita linkkejä kalenteriin, saarnoihin ja tapahtumiin millä tahansa sivulla, jotta lukijat tietävät aina mitä uutta ja mitä tapahtuu.

17. Charity WP

Hyväntekeväisyys WP WordPress -teema

Charity WP on premium-WordPress-teema, joka on luotu erityisesti voittoa tavoittelemattomille järjestöille, kansalaisjärjestöille, hyväntekeväisyysjärjestöille tai varainkeruukampanjoille.. Tämä teema sisältää jo yhden napsautuksen esittelytuojan. Teema sisältää myös 6 kotisivun demoa, vankka lahjoitusjärjestelmä, tapahtumien hallinta, lähtölaskenta, erillinen kampanjavalikko ja etenemispalkki, jota sinun ja rahoittajan tulee seurata. Ja Lahjoita nyt -painike on aina valmis kävijöiden napsauttamaan. Heiltä pyydetään vain yksinkertaisia ​​tietoja, niin voit saada rahasi monien maksutapojen, kuten Paypal, Stripe tai AuthorizeNet, kautta. Erittäin nopea ja kätevä!

18. Pena

Pena Charity & Nonprofit WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Pena on monipuolinen, moderni ja helppokäyttöinen hyväntekeväisyysteema, jonka on inspiroinut ”Living on One Dollar” -dokumentti. Teemademo on siis rakennettu käyttämällä todellista sisältöä, joka liittyy dokumenttiin ja sen tehtävään. Toivomme, että tämä auttaa myös levittämään sanaa ja tukee tällä tavalla tätä suurta syytä. Jos tämä teema onnistuu motivoimaan ainakin yhtä henkilöä auttamaan ja lahjoittamaan tätä jaloa syytä, se tekisi meidät erittäin onnelliseksi.

Itse teema on rakennettu käyttämällä WordPress-vakioominaisuuksia; sivut, viestit, widgetit, lapsisivut jne. Demossa esiteltyjen asettelujen luomiseen ei tarvita raskaita sivunmuodostajan laajennuksia. Pena tarjoaa erilaisia ​​blogin asetteluita, erilaisia ​​otsikkovaihtoehtoja, laajoja värivaihtoehtoja ja paljon muuta. Sen mukana tulee monia kauniisti sisustettuja sivumalleja. Teema tukee visuaalisesti Anna-laajennus, joka on suosituin, joustavin ja helppokäyttöisin WordPress-laajennus lahjoitusten vastaanottamiseen..

19. Voittoa tavoittelematon

orgaanisen yhdistystoimintojen hyväntekeväisyys-WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Organic Themes -järjestön Nonprofit-teema on loistava vaihtoehto monille järjestöille. Mukautetut otsikot ja taustat sekä useita kotisivun vaihtoehtoja antavat sinulle helpon tavan tehdä verkkosivustosi erottuvaksi.

20. Korkeus

Hyväntekeväisyysjärjestö, voittoa tavoittelematon ja varainhankinnan WordPress-teema

Korkeus on täydellinen teema hyväntekeväisyyssivustoille. Se luotiin yksinkertaistamaan loistavan verkkosivuston valmistusprosessia. Teema sopii voittoa tavoittelemattoman verkkosivuston luomiseen, ja siinä on paljon muokattavia ja joustavia ominaisuuksia. Esimerkiksi pääsyyt, mahtava galleria, tapahtumaosa, kumppaniosa ja niin edelleen. Teemakirjailijat ovat integroineet sen myös toimivaan PayPalin lahjoituspainikkeeseen. Vierailijasi voivat lahjoittaa minkä tahansa summan PayPalin avulla. Saat kaiken tarvittavan osan ja ominaisuuden hyväntekeväisyys- tai varainkeruusivustolle.

Esittele tulevia tapahtumia kotisivullasi ja kutsu yleisösi osallistumaan. On tarpeen näyttää todelliset kasvot hyväntekeväisyysjärjestön tai voittoa tavoittelemattoman organisaation takana, joten teemassa on lisätty vapaaehtoisten osasto. Se kehitettiin mukautetun postityypin avulla. Lisää niin monta kuin tarvitset ja esittele niitä kotisivulla. Kotisivulla on myös vaihtoehto videolle. Jos sinulla on virallinen video, on hieno idea tehdä se näkyväksi muille. Lataa se videonjakoverkkosivustolle, kuten YouTube taiVimeo, ja lisää sitten linkki videollesi kotisivulle.

21. Hyväntekeväisyysjärjestys

Hyväntekeväisyysjärjestys WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Hyväntekeväisyys on Templaticin luoma nopea WordPress-teema. Tämä helppokäyttöinen teema antaa sinulle mahdollisuuden luoda mukautetun näköinen verkkosivusto muutamassa minuutissa. Templaticin QuickEdit Charity -teema on loistava resurssi kaikille voittoa tavoittelemattomille organisaatioille helpon visuaalisen rakennusaineen ansiosta, jonka avulla voit myös muuttaa asetteluja, värejä ja muita sivuelementtejä yhdellä napin painalluksella. Koodausta ei tarvita! Lisätty WooCommerce -yhteensopivuus tarkoittaa, että voit myydä tuotteita tai vastaanottaa lahjoituksia suoraan omalta verkkosivustoltasi. Muita hienoja teemaominaisuuksia ovat WPML-tuki kielenkääntämiselle, hinnoittelutaulut, portfolioet, tonnia sivunmuodostajalohkoja, uutiskirjeiden integrointi, sosiaaliset linkit ja paljon muuta.

22. Säätiö

säätiö-hyväntekeväisyys-WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Organisoitujen teemojen perusta on ominaisuuksilla ladattu voittoa tavoittelematon teema. Tällä teemalla on upea uutiskirje ja lahjoituspalkki kotisivulla, samoin kuin sisäänrakennetut simpanssi-, SEO- ja henkilöstösivun vaihtoehdot. Teema on myös käännösvalmis, ja mukana tulee mukautettuja widgettejä ja integroitu sosiaalinen media.

23. Hyväntekeväisyys

Hyväntekeväisyys WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Philanthropy on ThemeFuse: n luoma voittoa tavoittelematon voittoa tavoittelematon ja joukkorahoitteinen WordPress-teema. Tämä teema on loistava tapa kerätä tukea ja rahoitusta aiheitasi varten – onko valaiden pelastaminen, kaivojen rakentaminen tai apuvälineiden tarjoaminen Filantropia on loistava perusta verkkosivustollesi. Mukana olevat sivumallit ja helppokäyttöinen Fuse-kehys tekevät teeman sisällön ja mukauttamisen lisäämisestä helppoa.

Lisäksi Philanthropy sisältää ihania mukautettuja liukusäätimiä, joten voit lisätä inspiroivia valokuvia etusivullesi, lahjoitussivuillesi ja muihin. Ja puhuttaessa lahjoituksista, tämä teema sisältää hyödyllisiä lahjoitussivumalleja, joissa voit selittää organisaatiosi projektit, tavoitteet, lisätä gallerioita, näyttää nykyisen rahoitustason ja sisältää linkit PayPaliin kerätäksesi kaiken, mitä lukijasi voivat antaa. Ei vielä kaikki, tämä teema on myös täysin reagoiva ja verkkokalvovalmis, sisältää paljon lyhyitä koodeja, sillä on hyödyllinen tapahtumakalenteri (toistuvien tapahtumien ominaisuuksilla), rajattomat värivaihtoehdot (käytä vain värivalintaa löytääksesi täydellinen sävy), Google-fontit tukevat ja enemmän.

24. Eko-luonto

Eko Luonto WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Eco Nature on Themeforestin valoisa ja pirteä ekologisuus ja suojelutyyppinen WordPress-teema. Tämä teema on luotu auttamaan voittoa tavoittelematonta organisaatiota levittämään sanaa helpottamalla oman verkkosivustosi suunnittelua. Käytä mukana olevia mukautettuja postityyppejä projekteihin, profiileihin ja muuhun, kun haluat lisätä sisältöä hetkessä. Toinen loistava Eco Nature -ominaisuus on sisäänrakennettu PayPal- ja WooCommerce-tuki. Tämä tarkoittaa, että voit lisätä PayPal-lahjoituspainikkeita projektiisi ja perustaa oman verkkokaupan varainkeräykseen..

Teema voi tehdä paljon enemmän. Sinulla on mahdollisuus luoda yhden tai useamman sivun verkkosivustoasettelut, käyttää lyhyitä koodeja lisätäksesi paljon tyylejä (on 99 lyhytkoodia esimerkiksi laskureille, huomautuksille, kuvakkeille jne.), Luoda mukautettuja lomakkeita kyselylomakkeille ja yhteyshenkilöille sekä jopa Lisää mukautettuja widgettejä Flickerille, Facebookille, Twitterille ja muille.

25. Asianajaja

puolestapuhuja-hyväntekeväisyys-WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Advocate on voittoa tavoittelematon WordPress-teema ThemeForestissa. Tämä teema on hieno kaikenlaisille voittoa tavoittelemattomille järjestöille – mukaan lukien ympäristöjärjestöt, poliittiset järjestöt, hyväntekeväisyysjärjestöt, aktivistit ja muut. Muutamia merkittävimpiä ominaisuuksia ovat tapahtumakalenterin laajennus, lahjoitussivu, monet galleria- ja portfolio-asettelut sekä rajattomat värivaihtoehdot.

26. Ehdokas

Ehdokas WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Ehdokas on moderni ja ammattimainen poliittisen tyylin premium-WordPress-teema. Tämä teema sopisi mainiosti poliittisen hahmon, hyväntekeväisyysjärjestön, voittoa tavoittelemattoman tai muun kampanjan edistämiseen. Asenna vain, lisää sisältösi ja olet valmis lähtemään!

Upea ominaisuus tässä teemassa on integroidut laajennukset. WooCommerce CrowdFunding -järjestelmä antaa sinulle mahdollisuuden lisätä kampanjasi ja projektisi WooCommerce-kauppaan. Lisäksi Visual Composerin ja Visual Composerin helpon lomakkeen avulla voit luoda minkä tahansa sivun, viestin tai lomakkeen, jota mahdollisesti tarvitset – ehdokasprofiileista henkilöstösovelluksiin. Muita teemaominaisuuksia ovat runsaasti sivumallit, mukautetut widgetit ja pikakoodit, Iconic Fonts -integraatio, MailChimp-tuki ja paljon muuta.

27. OrganicWeb

organicweb-hyväntekeväisyys-WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Orgaaninen verkko on ympäristöteema ThemeForestissa. Mukautetut mainosten ja lahjoitusten widgetit auttavat maksimoimaan voittoa tavoittelemattoman varainhankinnan. Mukautettujen sivutyyppien ja lyhytkoodien avulla voit tehdä tarvitsemasi sivuston. Kotisivun automaattisesti luotu liukusäädin on toinen hieno ominaisuus.

28. Pelastusköysi

elinehto-varainhankinta-hyväntekeväisyys-WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Lifeline NGO on Themeforestin reagoiva WordPress-teema, jota voit käyttää hyväntekeväisyys-, kirkko- tai voittoa tavoittelemattomalle verkkosivustollesi. Upeilla ominaisuuksilla, kuten premium Revolution Slider, 8 kotisivun asettelua ja WooCommerce-integraatio, voit luoda minkä tahansa voittoa tavoittelemattoman sivuston.

29. Vapahtaja

pelastaja-hyväntekeväisyys-WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

ThemeBuddies: n Vapahtaja on mahtava voittoa tavoittelematon teema. Tärkeimpiä ominaisuuksia ovat esitelty liukusäädin, tapahtumablogi (mukautetuilla päivämäärillä), sisäänrakennettu yhteyslomake ja mukautettu järjestelmänvalvojapaneeli. Useat galleriat ja mukautetut widgetit ovat myös upeita vaihtoehtoja tässä teemassa.

30. WordPress-apu

Avun hyväntekeväisyys-WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Teemametsässä oleva WordPress Aidin voittoa tavoittelematon WordPress-teema on suuri voittoa tavoittelematon ja hyväntekeväisyysteema. Tällä upealla teemalla on monia ainutlaatuisia piirteitä – lahjoitustarkistus, toimintakehotus, hätävaroituslaatikko ja paljon muuta. Rajoittamaton värivaihtoehto ja mahtava järjestelmänvalvojan paneeli (käyttämällä OptionTree-laajennusta) laittavat tämän teeman päälle ja antavat sinulle mahdollisuuden räätälöidä sivustosi kokonaan.

31. Kampanja

Kampanja-hyväntekeväisyys-WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

ThemeForest -kampanjan poliittinen WordPress-teema on täynnä upeita tyylejä ja ominaisuuksia. Teeman mukana tulee sisäänrakennettu tapahtumakalenteri ja WP Email Capture. Vaihtoehdot, kuten 6 taustaa, 4 värimaailmaa, 2 kehon tyyliä ja enemmän yhdistyvät, jotta tämä teema on helppo vaihtaa ja tyyli mieleiseesi.

32. Betlehem

Betlehemin kirkon WordPress-teema

Bethlehem on kirkon WordPress, jota voittoa tavoittelemattomat ja hyväntekeväisyysjärjestöt voivat käyttää lahjoitusten keräämiseen tai sosiaaliset yrittäjät joukkorahoittaakseen hankkeitaan käyttämällä Givea, joka on WordPress-laajennus lahjoitusten hallintaan. Kauppojen omistajat voivat käyttää niitä myymään tuotteita verkossa WooCommerce-palvelun avulla. Tapahtumien hallintayritykset voivat käyttää sitä luetteloida ja hallita tapahtumiaan Tribe-tapahtumakalenterin avulla. Teema tarjoaa myös kirkkoon liittyviä ominaisuuksia, kuten saarnaa, ministeriöitä, tarinoita ja ryhmää. Ja sen mukana tulee 3 erilaista demoa, joissa on 8 erilaista otsikkotyyliä ja 3 alatunnistetyyliä.

33. Siunaus

Siunauskirkko WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Siunaus on uskonnollinen ja voittoa tavoittelematon WordPress-teema. Tämän teeman avaintekijät ovat hieno tapahtumakalenteri ja loputtoman hyödyllinen uutiskirjeen tilausmoduuli. Jokaiselle organisaatiolle on tärkeää pitää kaikki mukana ja varmistaa, että heillä on helppo pääsy aikatauluun. Tämä varmistaa ajoissa keittoillallisen, varainkeruun, huutokaupat, kokoukset, pukeutusharjoitukset – mitä tahansa. Siunauksen rakennettu tapahtumakalenteri on täydellinen juuri siihen. Voit lisätä kaikki merkitykselliset tiedot jokaisesta tapahtumasta – päivämäärä, aika, sijainti (tapahtumakartta) jne. Voit jopa asettaa toistuvia tapahtumia esimerkiksi viikoittaisille kokouksille tai vuosibileille. Tämä on hieno ominaisuus, jonka haluat hyödyntää!

Lisäksi Blessing toimittaa sähköpostitilauksen, jonka avulla jäsenet ovat ajan tasalla ja ajan tasalla ajankohtaisista uutisista ja tapahtumista. Voit helposti lähettää sähköpostin ilmoittaaksesi jäsenille uudesta tapahtumasta, koska tilaaja on integroitu tapahtumiaikatauluun. Muita siunauksen hienoja ominaisuuksia ovat paljon lyhytkoodeja, postityyppejä, widgettejä ja edistyksellinen Teema-asetuspaneeli teeman mukauttamiseksi. Siunaukseen sisältyy myös Revolution-liukusäädin ja Flex-liukusäädin – sekä erittäin tehokkaat että hyödylliset liukusäätimet. Plus Blessing on täysin reagoiva, lokalisoitu ja mukana tulee yhteydenottolomakerakentaja.

34. Eeppinen

eeppinen-kirkon WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Organisoitujen teemojen Epic Church -teema on mahtava reagoiva teema, joka on suunniteltu kirkkojen mielessä. Mukautetut widgetit podcasteihin, sähköpostin simpanssintegraatio ja lokalisoitu käännöstiedosto helpottavat viestin jakamista.


Toivottavasti löydät täydellisen teeman hyväntekeväisyyteen, voittoa tavoittelemattomaan organisaatioon, kirkkoon tai poliittiseen verkkosivustoosi. Jos olet käyttänyt jotakin näistä teemoista, kerro meille, mitä teet (tai et pidä) siitä. Ja jos kaipaamme teemaa, jätät meille huomautuksen kommenttiosioon!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map