30+ paras uutiset ja aikakauslehdet -teemat WordPressille

Parhaat uutiset ja lehdet -tyyliset teemat WordPressille

Tiesitkö että 53% kaikista amerikkalaisista käyttää internetiä uutisien lukemiseen joka päivä? Ja että televisio- ja painetut uutiset ovat laskussa? Tämä tarkoittaa, että ei ole koskaan ollut parempaa aikaa perustaa oma verkkoresurssi viimeisimpien ja parhaimpien joukkoon uutisissa, juoruissa, muodissa, tee se itse -palvelussa tai muussa! Älä huolestu, olemme täällä auttamassa.


Tämä kierros on henkilökohtaisten parhaiden valintamme parhaille uutisten ja aikakauslehtien WordPress-teemoille. Ja jokainen niistä on täydellinen, jos olet kiinnostunut uutisblogin tai verkkolehden perustamisesta. Kippis, toivottavasti löydät etsimäsi!

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Sanomalehti

Sanomalehti WordPress-teema

Aluksi, miksi et rakentaisi sivustoasi, jonka uutiset ja aikakauslehdet ovat # 1 saatavilla? Sanomalehti-teema on syystä syventynyt kapealle markkina-alueelle. Tämä tehokas ja joustava teema on lopullinen valinta luoda upea uutissivusto, verkkolehti tai blogi. Ja äskettäin tehdyn päivityksen myötä teema on kevyempi ja entistäkin parempi julkaista sisältöä omassa sivustossasi.

Sanomalehti-teema sisältää yli 80 pika-aloitusdemosta. Tuo vain yhdellä napsautuksella, niin saat sivustosi tyylin muutamassa minuutissa. Tai luo oma räätälöity mallisi käyttöliittymän tagDiv Composer -sovelluksella. Lisää postilaatikoita, gallerioita, huomautuksia, kuvalaatikoita, mainoksia, liukusäätimiä, widgettejä ja paljon muuta. Koodausta ei tarvita! Ja tagDiv Cloud Library on täynnä 810+ esivalmistettua asettelua, jotka voit helposti lisätä rakentaaksesi sivuja entistä nopeammin.

Mutta vaihtoehdot eivät lopu tähän. Sisäänrakennetut mainospaikat, typografia, mukautetut widgetit (sää, vaihtomarkkinat, Instagram, sosiaalinen laskuri, kirjailijalokero, uutiskirje jne.), Kuvatehosteet, SVG-logo-tuki, “trendikkää nyt” uutiskirje, arvostelujärjestelmä, integroitu käännöspaneeli, ajax-haku ja sisäänkirjautuminen, muokattavat otsikot ja alatunnisteet ja paljon muuta ovat kaikki sanomalehdessä. Teema on myös GDPR-valmis ja yhteensopiva Contact Form 7, WPBakery, bbPress, BuddyPress, WooCommerce ja monien muiden suosittujen laajennusten kanssa..

2. Jannah

Jannah Sanomalehti, aikakauslehti ja AMP News WordPress -teema

Jannahilla saat paljon muutakin kuin vain WordPress-teeman, joka sopii online-lehtiä ja blogeja varten. Siellä on lisää kuin 20 käyttövalmiita demoa. Mikä nopeuttaa nopeasti tarpeitasi vastaavan sivun kokoamisprosessia. Valitse haluamasi demo ja yksilöi se muuttamalla se räätälöityyn muotoiluun. Se on kaikki hyvin mahdollista niin mukautuvalla teemalla. Mikä on aika siistiä, voit äänestää seuraavasta suosikkiohjelmastasi. Itse asiassa uusilla päivityksillä julkaistaan ​​uusia demoja, joita voit myöhemmin käyttää sivuston uudelleensuunnitteluun.

Integroidut nopeutetut mobiilisivut (AMP), kustantajat voivat helposti luoda mobiililaitteille valmiita sisältöjä, jotka latautuvat heti kaikkialle. Tämä vaatii myös korkeampia hakukoneiden sijoituksia, mikä lisää liikennettä ja mahdollisesti enemmän mainosklikkauksia.

Rajoittamaton otsikko- ja alatunnistetyyli, Ajax Mega -valikot ja yli 15 liukusäädintä ovat vain muutama monista Jannah-teeman ominaisuuksista. Työkalua on erittäin helppo käyttää, ja käytännöllisen sivunmuodostajan avulla voit muotoilla nopeasti oman mestariteoksen. Puhumattakaan, Jannah on myös yhteensopiva BuddyPressin kanssa perustamaan omaa sosiaalisen median yhteisöäsi.

3. 15tsiini

15zine HD -lehti ja uutiset WordPress-teema

15zine on verkkokalvovalmis aikakauslehti ja uutispalkkioinen WordPress-teema. Tämä teema sopii erinomaisesti oman online-lehden tai uutissivuston luomiseen jakaaksesi mielenkiintoista tietoa lukijoillesi. Tämä teema on täynnä ominaisuuksia. Oikeasti. Niin monia emme voineet edes luetella niitä kaikkia alla. Yksi hienoimmista ominaisuuksista on sisäänrakennettu tarkistusjärjestelmä. Olitpa uutis- tai aikakauslehti, haluat tarkistaa tuotteet, palvelut, elokuvat, ruoat tai muuta ja lisäät 15Ziinilla arvosteluja heti laatikosta. Voit lisätä omia arvosteluitasi, antaa lukijoille mahdollisuuden jättää arvioita, lisätä niin monta kriteeriä kuin haluat ja valita, käytätkö tähtiä, pisteitä tai prosenttimääriä.

Toinen hieno ominaisuus on 15zinin joustavuus. Teemassa on mahtava sivunmuodostaja sekä tonnia sisäänrakennettuja vaihtoehtoja. 4 ruudukomodulia, 5 blogi-tyylit, 6 postimuotoa (galleria, videokuva, videotoiminto, äänen upotus, itseisätetty ääni ja vakio), 4 liukusäädintyyliä ja valinnaiset värit ja taustat -asetukset ovat kaikki sisäänrakennettuja. Muita teemaominaisuuksia ovat WooCommerce-yhteensopivuus, bbPress-integraatio, mukautetut pikakoodit, mukautetut widgetit, Ajax-haku ja paljon muuta.

4. Tila

tila-worpdress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Status on upea teemasuunnittelu, joka on tarkoitettu erityisesti lehdille, uutisille ja toimituksellisille blogeille. Helppo käyttää mallitietoja tekee aloittamisen helpoksi. Uutiskirjeiden ja sosiaalisten linkkien mukautetut widgetit auttavat sinua kasvattamaan online-läsnäoloasi nopeasti.

Tämä moderni teema sisältää useita upeita mukauttamisvaihtoehtoja live-WordPress-räätälöintilaitteessa 1-4 sarakkeelle, oikealle tai vasemmalle sivupalkille (tai ei lainkaan!), Räätälöityjä sivuston leveyksiä, rajoittamaton määrä värejä (käytä vain värivaihtoehtoja), 700+ Google-fonttia , muokattavissa olevat blogimerkinnät ja paljon muuta. Siellä on jopa sisäänrakennettuja mainospaikkoja. Tällä tavoin voit lisätä omia mainoslinkkejäsi ja kuviasi tai lisätä Google-mainoksia aloittaaksesi ansaitaksesi verkkosivustosi heti!

5. Otsikko

Otsikko News & Magazine WordPress-teema

Otsikko on puhdas ja moderni uutiset ja aikakauslehtiä palveleva WordPress-teema, jonka aiheena on Themeforest. Tässä tyylikkäästi muotoillussa teemassa on joustava asettelu, jonka avulla voit jakaa uutisia, juoruja ja artikkeleita siitä, mikä on koskaan kiinnostavaa sinua ja lukijoita.

Otsikon avulla kaikki uutisarvoisen verkkosivustosi luomisen vaikeat osat hoidetaan. Teema sisältää täydellisen ja laatikoidun asettelun, valitse vain mikä sopii sinulle parhaiten. Ja sivustosi räätälöinti on erittäin helppoa, koska Otsikko käyttää WordPress Theme Customizer -sovellusta, joten voit muuttaa nopeasti värejä, logoa ja muuta ja esikatsella muutostasi suoraan ennen niiden tallentamista. Luo sitten sisällöntuottajalla omat ainutlaatuiset sivuasettelut. Teema sisältää myös 3 blogin asettelua (pieni kuva, iso kuva tai ruudukko) – joten sinulla on paljon vaihtoehtoja luoda ainutlaatuinen uutis- tai lehtesivusto.

Otsikko sisältää myös runsaasti räätälöityjä widgettejä (kommentteja, yhteyslomake, arvostelu, bannerit jne.), Täydellisen arviointi- ja arvostelujärjestelmän, jotta lukijat voivat äänestää artikkeleistasi, ihanan vierittävän uutiskirjeen, hyödyllisiä lyhytkoodeja, sisäänrakennettuja liittyviä viestejä ja lisää.

6. Valenti

Valenti News & Magazine WordPress -teema

Valenti on tyylikäs uutis- ja aikakauslehti WordPress-teema, joka on saatavilla ThemeForestista. Tässä teemassa on sisäänrakennetut ominaisuudet, joten voit luoda omat online-uutiset, -lehdet tai juoruverkkosivustosi milloin tahansa.

Kun aloitat teemahaun aloittamisen, sinulla on paljon helppokäyttöisiä vaihtoehtoja teeman mukauttamiseen. Luo oma kotisivun asettelu vetämällä ja pudottamalla -sivun rakennustyökalulla, lisäämällä valikoita 3 eri sijaintiin, valita rajoittamattomista väreistä eri sivuelementeille ja paljon muuta. Kaikkien näiden ominaisuuksien avulla voit luoda ainutlaatuisen ja ainutlaatuisen lehden tai uuden sivuston.

Valenti sisältää myös erittäin joustavan blogin, mikä on hienoa, koska aiheen painopiste on kaikki mahtavat viestit! Voit valita neljästä erilaisesta kotisivun blogin asettelusta, 4 eri blogi-tyylistä, 4 blogin viestin ominaisuustiedostyyliä (koko leveys, parallaksi, koko tausta tai vakio) ja 4 postimuodosta (vakio, diaesitys, ääni ja video). Teema sisältää lisäksi arvostelu- ja arvosteluvaihtoehtoja, jotka voit lisätä viesteihin lukijan sitoutumisen lisäämiseksi. Tämä teema sisältää paljon muita hienoja vaihtoehtoja, kuten mukautetut widgetit, useita sivumalleja, sosiaalinen integraatio, Google-fontit ja paljon muuta.

7. Yleinen mielipide

Yleisen mielipiteen lehden WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Rajoittamaton värivalikoima, mukautetut widgetit, mahtavia mainosbannerien hallintaominaisuuksia ja reaaliaikainen muokkaustyökalu, joka auttaa seuraamaan muutoksia reaaliajassa, ovat osa sitä, mikä tekee tästä teemasta tehokkaan pistorasian kaikille uutisten / median kustantamoille. Teema on myös ladattu helppokäyttöisellä. Elementor-moduulit, joten voit helposti käyttää sivunmuodostajaa mukauttamaan asetteluja. Teeman avulla on helppo laittaa videoita, ääntä ja kuvia osana viestejä.

8. Heset

Heset Blog -lehti WordPress-teema

Heset on täysin reagoiva monikäyttöinen lehti- / blogi-teema, joka on suunniteltu ihmisille, jotka rakastavat puhdasta, modernia ja minimalistista muotoilua. Teemassa on paljon räätälöintivaihtoehtoja, jotka auttavat sinua muotoilemaan sivustosi tarpeidesi mukaan koskettamatta koodiriviä. Hesetissä on 7 ainutlaatuista kotisivun asettelua, ja sen voi luoda uudelleen helposti käyttämällä yhden napsautuksen esittelyasennusta, jolloin teema näyttää täsmälleen samalta kuin näet live-esikatselussa. On erittäin suositeltavaa, jos etsit hyvin jäsenneltyä WordPress-teemaa, joka on optimoitu täydellisesti hakukoneoptimoinnille ja sivunopeudelle.

On olemassa useita eri tapoja, joilla voit saavuttaa henkilökohtaisen ja ainutlaatuisen ilmeen pelaamalla eri vaihtoehdoilla, kuten useilla esillä olevilla liukusäätimillä, otsikkotyyleillä ja esitellyillä viesteillä jne. Sen looginen, käyttäjäystävällinen widgetty etusivu voi auttaa sinua lisäämään ja lajittelemaan kotisivun. elementtejä vaikka haluat. Heset on myös koodattu hienosti integroitavaksi kolmansien osapuolien liitännäisten kanssa, kuten Jetpack, WooCommerce, Contact Form 7, SiteOrigin Page Builder jne., Jotka voivat todella säästää paljon aikaa.

9. MagUp

MagUp moderni tyylilehti WordPress-teema

MagUp on moderni tyylinen all-niche-blogi, -lehti, julkaiseminen ja WordPress-teeman vieraiden lähettämisjärjestelmä. Toinen tehokas ominaisuus on 100-prosenttinen laitteen optimointi. Automaattisesti reagoidessaan laitteiden muuttuviin mittoihin, yksittäiset esineet kohdistuvat itsensä sopivaan kollektiiviseen vastaukseen. Hyödyntämällä täysin mainoksille optimoitua asettelua, voit ansaita kauppoja arvosteluistasi tai lehdestasi Google AdSense -apua käyttämällä. Ja kuten mainittiin, voit myös hyväksyä ilmaisia ​​vierasviestejä sisällön lisäämiseksi ja ansaita rahaa epäsuorasti AdSensen kautta.

Haluatko mukauttamisesta? Se on niin helppoa kuin voit kuvitella – vain muutama napsautus, vedä ja pudota! On olemassa yli 5 ainutlaatuista teemaasettelua. Sitten sisäänrakennetulla Visual Composer -sivunmuodostaja-laajennuksella voit myös luoda uusia tuoreita asetteluja muutamassa minuutissa. Oletussivulla on valikkorivin yläpuolella karuselli-käyttöinen osa, jolla on syvä parallaksia. Samaan aikaan yksittäisille viestiasetteluille on useita suunnittelumuunnelmia, kuten galleria, linkki ja tarjous. Klassiset, hienot ja luovat variantit ovat saatavilla yksittäiseen viestiin. Voit valita minkä tahansa 8+ ennalta määritellystä tyylistä jokaiselle gallerialle, linkille ja tarjoukselle.

MagUp tukee myös siro mega-valikkoa. Sillä on useita variantteja. Voit myös mennä karuselliperusteiseen tyyliin. Plus teema tukee kaikkia viestityyppejä, mukaan lukien, mutta rajoittumatta, teksti, video, vakio, ääni, video, luokka, tunniste videon lisäksi (Vimeo, YouTube ja Daily Motion).

10. CrazyBlog-lehti

Crazyblog-lehden WordPress-teema

CrazyBlog on noin kahden tusinan demot, joissa on raikas ja joustava muotoilu. Seitsemän demoa ovat aikakauslehtiä, kun taas seitsemän on varattu yksinkertaisille blogeille. Samalla on olemassa myös seitsemän niche-pohjaisen demosarjan sarja. Sisäänrakennettu premium-vetämällä ja pudottamalla -sivunrakennustyökalun avulla on helppo mukauttaa malleja sinulle.

Teema on optimoitu täysin laitteille, hakukoneille ja monipuoliselle interaktiiviselle käyttökokemukselle. Sadat helppokäyttöiset vaihtoehdot taustalla eivät vain tee teidän yksilöimistä täysin teemalla pienillä napsautuksilla, vaan myös hallitsevat ja hallitsevat kaikkia asettelun ja työskentelyn asioita suoraan yläotsikon osasta alaosaan alatunnistealue.

CrazyBlog on täysin mainoksille optimoitu, mikä tarkoittaa, että mainoksen sijoittelualueita on luonnollisesti sopivissa paikoissa asettelussa. Se auttaa sinua saamaan mahdollisimman korkeat mainosten näyttökerrat ja napsautukset, mikä lisää ansaitsemista. Ja useiden käytettävissä olevien postityylien avulla voit esitellä erityyppisiä viestejä eri tavoin. Kunkin asettelun jatko räätälöinti on myös mahdollista. Voit myös luoda uuden ainutlaatuisen asettelun ottamalla elementtejä eri viestityyleistä ja järjestämällä ne uuteen. Muita ominaisuuksia ovat typografiavaihtoehdot, verkkokaupan tuki ja säännölliset päivitykset.

11. kuratoitu

Kuraattori Ultimate Modern Magazine WordPress -teema

Kuratoitu on perimmäinen moderni WordPress-teemalehti, joka on huolellisesti muotoiltu esteettisesti korkealle, puhtaalle ja modernille. Sopiva WordPress-teema esittelemään kaikki upeat tarinasi saadaksesi enemmän huomiota maailmalta. Yksi kuratoitujen ominaisuuksien ominaisuuksista on ainutlaatuinen liukusäädin, nimeltään “Moz-Slider”. Se auttaa niin paljon varmistamaan, että uutiset tai sisältö on kiinnostava lukijoillesi. Sisältä mukautetun tarkistusjärjestelmän avulla haluat tarkistaa tuotteita, palveluita, elokuvia, ruokaa tai jotain muuta.

Kuratoitu sisältää myös tehokkaan ja helpon Drag n ‘Drop -sivunmuodostajan, joten voit pitää hauskaa luoda ainutlaatuisen kotisivun tai mitä haluat, milloin haluat. Luo mukautettuja asetteluja vain osoittamalla ja napsauttamalla! Voi, teema reagoi hyvin ja toimii hyvin missä tahansa laitteen muodossa pienellä näytön kokoisella työpöydän näytöllä, kotoa tai mistä tahansa, missä ne voivat olla.

12. Metsästää

Metsätetty toimituslehti WordPress-teema

Hunted on toimituksellinen tyylilehti, jonka ammattimainen ilme ja puhdas muotoilu ovat. Sekä erittäin hyvin organisoitu teemamuokkausohjelma. Teema luotiin tarinoihisi, artikkeleihisi, uutisiin, muotiviesteihin, sisustusvinkkeihin, elämäntapaan ja kaikkeen muihin jaettavaksi blogiisi.

Hunted mukana tulee yksityiskohtainen dokumentaatio, jonka avulla voit nauttia teemasta ilman ongelmia. Ja koska Hunted käyttää natiivia WordPress-räätälöijää, sivustosi mukauttaminen on erittäin helppoa. Suurin osa asioista, jotka haluat tehdä, on vain muutaman napsautuksen päässä! Mukautetut Google-fontit, mukautetut widgetit, 3 liukusäädintä, toissijaiset valikot, toimintakehotus, 7 blogin asettelua, WooCommerce-tuki, sisäänrakennetut banderollialueet ja muuta ovat vain muutama teeman monista nautinnollisista ominaisuuksista.

13. Editum

Editium Clean WordPress Blog -lehden teema

Editium on puhdas blogi- / aikakauslehti WordPress-teema, jonka tarkoituksena on tuoda sisältösi eteenpäin tuoreella tavalla. Nauti erittäin helposta asennuksesta ja tuo sivustosi verkkoon nopeasti. Editium sopii monentyyppisille verkkosivustoille, elämäntyyliblogista sisällöllisempään aikakauslehtiin, unohtamatta mitään minimiblogia.

Editium ilahduttaa kävijöitäsi miellyttävällä käyttökokemuksella kaikilla laitteilla, se pitää muotoilunsa tyylikkään ja hyvän käytettävyyden. Se oli tarkoitettu mobiili ensimmäiseen lähestymistapaan ja Twitter Bootstrap 3 CSS Frameworkiin.

Editium voidaan räätälöidä saavuttamaan käyttäjän tuotemerkki, väreistä typografiaan sen tehokkaan asetuspaneelin avulla. Tarjolla on monia vaihtoehtoja, ja houkuttelevan kodin rakentaminen on helppoa vetämällä joitain mukautettuja widgettejä kotisivun kahdelle widget-alueelle. Pikakäynnistyspalkki voi vastaanottaa linkkejä luokkiin tai sivuille tai jopa ulkoisia linkkejä. Pääalue voi vastaanottaa viestimoduuleja, joiden avulla artikkelistoja voidaan näyttää luokkien mukaan monilla eri asetteluilla.

14. Estä

Estä tasainen aikakauslehti WordPress-teema

Block on litteä WordPress-teemalehti, joka on saatavilla Themeforestissa. Tämä puhdas ja tyylikäs asettelu on helppo lukea, ja mukautettu desaturaatiovaikutus saa verkkosivustosi erotumaan verkosta. Lisäksi voit valita teeman rajoittamattomista väreistä eri elementtejä varten luodaksesi mukautetun ilmeen.

Block rakennettiin kaikilla ominaisuuksilla, joita tarvitset sivustosi luomiseen. Mukana on 7 mukautettua postimuotoa (vakio, video, ääni, galleria, kuva, linkki, tarjous, sivu), joten voit lisätä sisältöäsi nopeasti ja helposti. Teema sisältää myös mukautettuja widgettejä, joten voit lisätä mainoksia, Flickr-syötteesi, mukautetun Tietoja meistä -kohdan ja paljon muuta mihin tahansa widget-valmiusalueeseen. Ei siinä kaikki. Tämä teema on WooCommerce valmis, sisältää sosiaalisen integraation, Yhteydenottolomake 7 -tuen, mukautetut fonttivaihtoehdot, mukautetut sivumallit ja paljon muuta.

15. NewEdge

NewEdge Responsive WordPress -lehden teema

NewEdge on erittäin toimiva ja kaunis WordPress-teema lehden- ja sanomalehtisivustoille. Teema on täysin reagoiva ja mobiililaitteille optimoitu, joten se tarjoaa sujuvan käyttökokemuksen jokaisella alustalla. Sen mukana tulee Visual Composer-vetämällä ja pudottamalla -sivunrakentaja, joka tarkoittaa, että voit käsitellä lehtesivustosi kauniisti hyvin lyhyessä ajassa koodamatta yhtä riviä.

Otsikossa on useita kotisivumuunnelmia, muokattavia värimaailmia, rikas teemavaihtoehtoja, sosiaalisen jaon laskurin laajennus ja paljon muuta. Se integroituu hyvin MailChimp-laajennuksen kanssa tehdäksesi verkkoyhteistyöstäsi entistä hedelmällisempää.

NewEdge: llä on useita omistettuja laajennuksia, jotka parantavat lehden / uutissivustosi ominaisuuksia ja käyttäjien sitoutumista. Esimerkiksi on mukautettu kyselylaajennus, jonka avulla voit kerätä käyttäjän palautetta kaikista ongelmista. Siellä on myös mainosten hallintalaajennus, jonka avulla voit hallita sivustossasi näkyviä mainoksia.

16. MH-lehti

MH-lehden reagoiva aikakauslehti WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

MH Magazine on rohkea ja moderni aikakauslehdetyyppinen WordPress-teema Creative Marketilta. Tämä teema sopii erinomaisesti kirjoittamiseen siitä, mistä olet intohimoinen, ja jakamaan kirjoitustasi maailmalle.

Teema on suunniteltu sinulle levittämään uutisia mistä tahansa sinusta ja lukijoistasi olet kiinnostunut. Kotisivulla on erilaisia ​​kohdealueita artikkeleita kohtaan, suosituimpia viestejä ja uusimpia viestejä avainryhmissä. Tällä tavalla lukijat näkevät nopeasti uusimman ja suosituimman sisällön heti, kun he saavuttavat sivusi. Lisäksi MH Magazine sisältää 25 widget-sijaintia ja sisäänrakennetut mainosalueet, jotta voit pakata vielä enemmän uutisia, artikkeleita ja tärkeitä tietoja lukijoille nähdä.

MH Magazine on myös muokattavissa, joten riippumatta siitä, kirjoitatko muotista, autoista, politiikasta, tieteestä tai muusta, voit säätää teeman oman nichesi mukaan. Lisää mukautettu taustaväri tai kuva lausuman tekemistä varten, valitse värit eri teemaelementeille (kuten kuvateksteille, reunuksille jne.), Valitse valinnainen toinen sivupalkki luodaksesi kolmen sarakkeen asettelun jne. Teema sisältää paljon muita hienoja ominaisuuksia, mukaan lukien sisäänrakennetut kirjaajalaatikot, reagoiva FlexSlider 2, mukautettu 404-sivu, mukautetut Google-fontit ja paljon muuta.

17. Alfa-uutiset

Alfa-uutiset WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Alpha on WPZoomin luoma uutis- ja aikakauslehti WordPress-teema. Tämä teema on täynnä kahta ainutlaatuista nahkaa, upea uutisten hälytysmerkki ja paljon muuta. Alfan helppo ja optimoitu kotisivu, joka on täynnä sisältöäsi. Esitelty kotisivun liukusäädin on edessä ja keskellä, ja kunkin kategorian viimeisimmät viestit näkyvät tyylikkäästi.

Upea uutis- ja aikakauslehtiominaisuus on Breaking News Ticker. Tämä ominaisuusalue, joka on juuri navigointivalikon alla, vierittää jatkuvasti ilmoittamasi uutisia. Tällä tavalla lukijat voivat helposti napsauttaa yhtä vierivistä nimikkeistä nähdäksesi viestin. Lisäksi kaupassa on sisäänrakennetut mainostilat. Tämä on loistava tapa mainostaa verkkosivustosi uutiskirjettä, tytäryhtiötuotteita (tai jopa omia tuotteitasi) tai myydä vain mainoksia kolmannen osapuolen kautta (kuten BuySellAds). Teeman muita hienoja ominaisuuksia ovat hyödyllinen välilehden viimeisimpien viestien widget, videotuki ja mukautetut pikakoodit ja widgetit.

18. Viinimuuraus

4

Ei aivan sitä nimeä, jota odotit uutis- / aikakauslehdiltä, ​​mutta älä anna sen huijata sinua! Teema tarjoaa matkapuhelimille ja tablet-laitteille suunnatun navigoinnin, joka on hieno ominaisuus tällä kannettavien älylaitteiden aikakaudella. 8 mukautettua widgettiä, suora hakuominaisuus ja arvostelujärjestelmä lisäävät arvoa tähän teemaan.

19. Moniajat

2

Monikielisiä artikkeleita voidaan käyttää online-sanomalehdissä, aikakauslehdissä tai blogeissa. Se tarjoaa vierailijalle kääntöasettelun. Multinews on integroitu WooCommerce ja BuddyPress. Siihen kuuluu megavalikko, useita asetteluita ja MailChimp-integraatio, joka on mahtava ominaisuus, jos aiot käyttää uutiskirjeitä.

20. VAIN

12

Mega-valikonäyttö, jossa on 4 mahdollista paikkaa, jotta se saa parhaan mahdollisen lukijakokemuksen. Integroitu tarkistusjärjestelmä ja sisäänrakennettu tykkäys- ja näkymälaskuri auttavat vierailijaa navigoimaan verkkosivustosi parhaaseen sisältöön.

21. WindowMag

WindowMag WordPress Magazine & Blog Premium -teema

WindowMag on premium-WordPress-teema, joka on suunniteltu uutisten ja aikakauslehtien verkkosivustoille. Teemalla on 5 ainutlaatuista demoa, 3 blogin asettelua ja 3 otsikkoasettelua, teema tarjoaa käyttäjilleen useita vaihtoehtoja verkkosivun mukauttamiseen. Asenna vain yhdellä napsautuksella saadaksesi demo. Koska se on reagoiva neste -asettelu, se on rakennettu Mobile First Approachiin, mikä tekee siitä leikkauksen loput yläpuolelle.

Teema sisältää myös tehokkaan ja helpon hallintapaneelin, jolla on paljon vaihtoehtoja teeman kaikkeen. lataa mukautettu logo, favicon, erikokoiset mobiili-kuvakkeet, valitse ruutuun merkitty tai koko leveys tai kehystetty asettelu, valitse mukautettu Google-fontti, valitse mukautetut värit ja paljon muuta. Monilla vaihtoehdoilla on helppo luoda kaunis verkkosivusto, joka vastaa tarpeitasi. Katso vain teemademostamme nähdäksesi mitä se voi tehdä.

22. Herätys

13

Revivalilla on 4 kaunista asettelua ja täysi leveys / oikeanpuoleinen sivupalkki-variaatio kaikille verkkosivustosi sivuille, olipa kyse sitten kotisivusta tai arkistoista. Sen avulla on helppo mukauttaa 33 widgetisoitua aluetta, mikä mahdollistaa toimintojen lisäämisen mihin tahansa lehden tai blogin osaan.

23. Osage

14

Monipuolinen uutislehden teema, jota voidaan muokata niin, että se näyttää uutisia monista aiheista. Matkapuhelinten fly-out-navigointi auttaa lisäämään liikennettä, kun useammat ihmiset siirtyvät katselemaan sitä tietokoneilla katsomaan sitä mobiililaitteilla.

24. Agatsiini

15

Agazine on premium-WordPress-teema verkkolehdille, ja siinä on 3 otsikkotyyliä, 5 asetteluvaihtoehtoa ja 3 erilaista blogin tyyliä. Verkkosivustoille on olemassa uutisartikkeleita, jotka päivittävät verkkosivustojen syötettä jatkuvasti päivän aikana.

25. Tribune

Tribune WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Tribune on klassisen tyylin uutinen WordPress-teema, joka sopii erinomaisesti vanhan koulun tyylisiin uutissivustoihin. Jos olet politiikassa, tekniikassa, rahoituksessa, maailmantapahtumissa tai jotain vastaavaa, lukijasi rakastavat Tribunen puhdasta ja tuttua asettelua.

Kotisivu on Tribunen sydän. Ominaisuuksiin (uutisasetussivun) sisältyy uusien uutisten tikkaus, esiteltyjen viestien osa, viimeisimmät viestit kategorioista ja esiteltyjen viestien alatunnistekaruselli auttavat sinua tekemään tärkeimmästäsi erottumaan. Pakkaa tonni tietoa, jotta lukijat voivat nähdä yhdellä silmäyksellä, mikä uusi auttaa heitä löytämään artikkeleita, joita he eivät ole vielä lukeneet, ja löytää heitä kiinnostavia viestejä.

Koska Tribune rakennettiin ZOOM-kehykseen, sinulla on paljon hienoja mukautusvaihtoehtoja, jotta teema sopii sivustollesi. Lataa mukautettu logo, valitse mukautettu taustaväri tai lähetä kuva, lisää mukautettuja pikakoodeja ja widgettejä viesteihisi ja sivuillesi, luo ja lisää mukautettuja valikoita ja niin paljon muuta.

26. Tiede ja tutkimus

Tiede- ja tutkimuslehti WordPress Theme

Scientist on moderni uutisten ja aikakauslehden teema, joka on luotu erityisesti tiede- ja tutkimusyhteisön kanssa. Tämä teema on puhdas muotoilu ja kotisivun korkean teknologian viimeaikaiset viestit -osa. Rajoittamattomiin väreihin, kirjasimiin, kuvakkeisiin, reagoivaan suunnitteluun, mukautettuihin widgetteihin, sivujen ja viestien asetteluihin, sosiaaliseen jakamiseen, Instagram-syötteeseen, RTL: ään ja muihin vaihtoehtoihin Scientist on suunniteltu täydellisesti jakamaan kentäsi uutta..

27. Ylimääräinen

Lisäuutisia WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Extra on ihana uutis- ja aikakauslehdet WordPress-teema, jota ohjaa Divi Page Builder. Extra: n avulla on helppo luoda räätälöityjä uutistyylisivustoja käyttämällä sisäänrakennettua luokan rakentajaa, postien ja sivujen rakennusta, reagoivaa asettelua, arviointeja ja arvosteluita, verkkokaupan tukea (käytä WooCommerce-palvelua myydäksesi tarkistamasi tai suosittelemasi tuotteita) ja tyylikästä. tyylivaihtoehdot.

28. Gazeti

Gazeti News WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Gazeti on WPZoomin reagoiva uutis- ja aikakauslehti WordPress. Teeman asettelu soveltuu postittamiseen artikkeleita ajankohtaisista tapahtumista, juorista, suuntauksista tai muista aiheista. Lisäksi on olemassa monia tapoja, joilla käyttäjät löytävät heitä kiinnostavan sisällön. Kotisivulle sisältyy suuri esitelty liukusäädin (joka tukee myös videoita) sekä valittujen luokkien tai tunnisteiden esitellyt viestit.

Teema on myös täysin reagoiva ja kosketus käytössä. Joten lukijasi voivat napsauttaa tai pyyhkäistä tietosi uusimpien viestien läpi melkein missä tahansa omistamassaan laitteessa. Gazeti sisältää mahtavia mukautettuja widgettejä myös sisällön näyttämiseen. Välilehden sisältö -widget tarjoaa sinulle luettelon viesteistä suosion, päivämäärän, kommenttien tai muun haluamasi suodattimen perusteella. Lisäksi on lihavoitu ja tumma esitelty viesti-widget, joka todella tekee viesteistäsi erottelevia.

29. Toimittaja

Toimittajalehti WordPress-teema

Toimittaja on puhdas ja yksinkertainen blogi- ja aikakauslehti WordPress-teema, joka on luotu kirjoittajille, jotka haluavat jakaa ajatuksensa maailman kanssa. Teema sisältää tyylikkäästi sisustetut kotisivun asettelut, jotka on rakennettu intuitiivisella vedä ja pudota -sivunmuodostimella, verkkokuvikuvien tuki, viestien mukautetut widgetit, joustava mega-valikko, fiksu lukemisen etenemispalkki ja paljon muuta.

30. MightyMag

8

MightyMag on teema, joka voi palvella ihmisiä, jotka haluavat luoda paitsi uutisjulkaisusivustoja ja -lehtiä, myös tarkistaa verkkosivustoja. Tätä teemaa voidaan käyttää WooCommerce-palvelun rinnalla kaupallistamiseen. Arviointijärjestelmää voidaan käyttää arvioimaan mediatalon artikkeleita suosion perusteella.

31. 3 sarakelehti

3-sarakelehti WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Magazine on Themifyn suunnittelema 3-sarakkeinen aikakauslehti ja uutinen WordPress-teema. Tämä teema rakennettiin jakamaan lukijoita artikkeleita, uutisia, vinkkejä, oppaita ja ideoita. Tämä teema on täynnä sisältöä. Valikoita on kolme – ylä, pää ja yksi alatunnisteessa. Tämä tarkoittaa, että voit sisällyttää jokaisen tärkeän sivun valikoihin ja se on lukijoillesi helppo navigoida verkkosivustosi eri osiin. Aikakauslehti sisältää myös uutis- ja hälytysmerkinnät. Kierrä vierailijoiden huomio kiertämällä tärkeitä tietoja. Toinen korostettava ominaisuus on megavalikko. Luokan viimeisimmät viestit voidaan näyttää pienoiskuvilla päävalikosta avattavassa valikossa.

Lehti on myös täysin reagoiva ja verkkokalvo valmis. Tällä tavalla sivustosi näyttää hyvältä kaiken tyyppisissä laitteissa, ja lukijasi voivat käyttää sivustolomaketta missä tahansa. Lisäksi Themifyn aivoissa oli jopa ainutlaatuinen siirrettävä valikko. Tällä tavalla voit silti pitää megavalikkosi tavalla, jota voidaan käyttää mobiililaitteiden lukijoille. Kuinka hieno se on?

Lehti rakennettiin fantastisella Themify-sivunrakentajalla. Tämä tarkoittaa, että voit rakentaa sivusi haluamallasi tavalla. Esivalmistettuja vaihtoehtoja on 42, jotka voit muokata tai aloittaa tyhjästä. Aikakauslehti sisältää myös erilaisia ​​postiasetteluita ja kuusi sivupalkin asetteluvaihtoehtoa, joten tämän aiheen sivujen luomisvaihtoehdoista ei ole pulaa.

32. Mini-lehti

Minilehden kevyt teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Jos olet blogin omistaja ja haluat parantaa verkkosivustosi, ehkä on aika vaihtaa premium-teemaan käyttämäsi vanhentuneen ja heikosti koodatun ilmaisen teeman sijaan. Mini Magazine on erittäin puhdas ja yksinkertainen teema, jonka on luonut Templatic ja se on ihanteellinen uutisille ja juorut-blogeille.

Pidän tästä teemasta ainutlaatuisen ulkoasun kanssa. Sen sijaan, että näytettäisiin joukko tekstiä kotisivuilla ja luokkasivuilla, Mini Magazine on valokuvakeskeinen. Tämän avulla voit näyttää mahtavia pienoiskuvia viesteistäsi ja kun käyttäjä siirtää hiiren kuvan kuvan päälle, hän näkee viestin otsikon, päivämäärän ja luokan. Tämä auttaa tekemään blogistasi entistä ainutlaatuisemman ja interaktiivisemman vierailijoillesi.

MiniMagazine-teeman kotisivu on täysin muokattavissa dynaamisten widgetien avulla, jotka on rakennettu erityisesti teemaa varten. Vedä ja pudota erilaisia ​​widgettejä luodaksesi kotisivurakenteen, joka parhaiten vastaa tarpeitasi. Et enää sekoita mallitiedostoja yksilöllisen kotisivun asettelun saavuttamiseksi.

33. News Pro

Uutiset Pro WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

News Pro -teema on premium-uutinen WordPress-teema, jonka on luonut StudioPress. Tämä on lasten teema kaikelle voimakkaalle Genesis-viitekehykselle, kuten kaikki StudioPress-teemat. News Prolla on puhdas, herättävää asettelua, joka on täydellinen luettelo ajankohtaisista uutisista ja tapahtumista. Teema tukee myös video- ja äänitiedostoja, joten voit toimittaa uutisia erilaisissa mediamuodoissa. Lisäksi teema on reagoiva WooCommerce-valmis ja sisältää helpoita muotoiluvaihtoehtoja live Customizer -sovelluksen kautta.

Käärimistä

Siellä se on – paljon upeaa vaihtoehtoa seuraavalle uutisille, aikakauslehdelle tai blogin tyylisivustolle. Kaikkien näiden premium-teemojen avulla vierailijat voivat helposti lukea ja selata sisältöäsi, ja monissa teemoissa on upeat räätälöidyt widgetit tai postimuodot, jotka ovat ominaisia ​​aikakauslehtien ja uutisten tyylisivustolle. Jos olet kokeillut yhtä näistä teemoista, kerro meille ajatuksesi alla olevissa kommenteissa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map