30+ paras lääketieteellinen WordPress-teema

Parhaat lääkärin WordPress-teemat lääkäreille ja sairaaloille

Lääkärin ammatti on kilpailukykyinen ala. Olitpa yleislääkäri, joka etsii uusia potilaita, syntymäkeskuksen, terveys- ja hyvinvointijärjestön, paikallisen klinikan tai lääkäritoimistojen verkoston, tarvitset uskomattoman verkkosivuston. Lääketieteellisten verkkosivustojen tulisi olla ammattimaisia, helposti luettavia ja niihin tulisi sisältyä tuki kuvagalleriaan, liukusäätimiin ja tietysti ainakin yhteyslomake. Tänään jaamme parhaita lääketieteellisiä WordPress-teemoja verkosta, joiden avulla voit rakentaa nykyaikaisen ja ammattimaisen verkkosivustosi, jota terveysliiketoimintasi vaatii.


Tämä viesti on mahtava kokoelma parhaita WordPress-teemoja, jotka sopivat lääkäreille ja terveydenhuollon ammattilaisille yleensä. Etsitkö hienoa WordPress-teemaa terveydenhuollon verkkosivustollesi? Oletko WordPress-kehittäjä, joka haluaa hoitaa terveydenhuollon asiakkaitasi erinomaisella suunnittelulla ja toiminnallisuudella, joka on synonyymi WordPress-teemoille? No niin rentoudu ja nauti luettelomme, ja jaa ajatuksesi lopussa olevaan kommenttiosaan!

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Medin – terveyskeskuksen WordPress-teema

Medin - Terveyskeskuksen WordPress-teema

Medinin teema on loistava tapa rakentaa lääketieteellinen sivusto. Olipa toimistosi keskittynyt plastiikkakirurgiaan, laserhoitoon, dermatologiaan, hammaslääketieteeseen, kryoterapiaan, lastenhoitoon tai muuhun erikoisuuteen, Medin on täynnä loistavia vaihtoehtoja sivustosi suunnitteluun. Teema on herkkä ja verkkokalvo valmis, joten se näyttää hyvältä kaikilta laitteilta, ja sisäänrakennetut teemaasettelut (klinikka, leikkaus ja hammaslääkäri) tekevät aloittamisen helpoksi.

Voit myös käyttää mukana toimitettua WPBakery-sivunmuodostajaa omien mukautettujen asettelujen luomiseen. Lisää vain sivuelementit ja vedä ja pudota ne paikalleen. Mielipiteitä on ennen / jälkeen, kaksi galleriavaihtoehtoa, sisäänrakennettu tapaamisen varauslomake, tarttuva valikko, mukautetut sivut ja paljon muuta. Plus Medin tukee RTL: ää ja on Polylangin kanssa yhteensopiva, joten voit luoda lääketieteellisen sivustosi millä tahansa kielellä, jota saatat tarvita.

2. MedicalPRESS

MedicalPress Terveys & Lääketiede WordPress-teema

Kuinka terveydenhuollon markkinointisi menee? Jos et voi sanoa, että se on hienoa, ehkä WordPress-teemasi on murheidesi syy. Lääketieteellisen verkkosivuston liidien lisäämiseksi tarvitset tarkoitukseen suuntautunutta WordPress-teemaa, kuten kaunista MedicalPressiä. Rakennettu Twitter Bootstrapiin, ja siinä on neljä erilaista tapaamislomaketta, kahden tyyppisiä liukusäätimiä ja laaja luettelo teemavaihtoehdoista ja muista ominaisuuksista. MedicalPress on loistava teema lääkäreille, hammaslääkäreille, terveysklinikoille, sairaaloille ja kirurgille mm. Ominaisuuksiin kuuluu reagoiva suunnittelu, monikielinen tuki (WPML-laajennus), SEO-ystävällinen, Google-fontit, mukana oleva lapsiteema ja täydellinen dokumentaatio.

3. Yhteensä

Yhteensä monikäyttöinen WordPress-teeman lääketieteellinen kotisivu

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Tontilla loistavilla ominaisuuksilla Total on todellakin ainoa WordPress-teema, jota tarvitset! Vaikka tätä teemaa ei ole suunniteltu erityisesti lääketieteellisille sivustoille, kaikkien hienojen ominaisuuksien ja joustavien lisävarusteiden avulla on helppo mukauttaa tarpeitasi vastaavaksi. Checkout-kotisivun esimerkki 29 (nähty yllä) nähdäksesi, kuinka tämä teema sopisi täydellisesti lääketieteelliseen verkkosivustoosi. Teema kehitettiin täällä WPExplorerissa ja siinä on muun muassa seuraavat ominaisuudet: rajaton asettelu, helppokäyttöinen Vedä ja pudota -sivun rakennusohjelma, nopea asennus (kiitos näytteen), WooCommerce valmis, räätälöityjä kirjasinvaihtoehtoja, rajoittamaton värivaihtoehto, luonut eliittikirjailija, mahtava tuki, rakennettu rakkaudella :), säännölliset ja automaattiset päivitykset ja paljon muuta!

Tämä on suosikkiteemani ja olen käyttänyt yli 100 vuosien ajan. Se on ominaisuuksiltaan rikas ja tuki on erinomaista. Lisäksi kehittäjä pyrkii parantamaan teemaa säännöllisillä päivityksillä. – Mike

Total on loistava WordPress-teema lääkäreille ja muille terveydenhuollon ammattilaisille (tai kenelle tahansa muulle asiasta).

4. Lääkäri

Medicenter Terveys & Lääketiede WordPress-teema

Ehkä et ole lääkäri, mutta lääkäreille suunnattu markkinoinnin asiantuntija. Haluatko luoda hienon näköisen terveydenhuollon markkinointisivuston, kuten Medical Website Academy? Jos sanoit rehellisesti kyllä, MediCenter WordPress -teemalla on pitkä matka tavoitteesi saavuttamisessa. Se ei ole sen loppu. Tämä teema sopii edelleen lääkäreille ja muille lääketieteellisiin aiheisiin.

MediCenter sisältää kaksi asettelua – pakattu tai täysleveä. Tällä tavalla voit mukauttaa teemaasettelun sopimaan yrityksesi tai hyväntekeväisyyteen. Lisäksi molemmat asettelut ovat reagoivia, joten verkkosivusto näyttää hyvältä kaikilla laitteilla. Mukautukset eivät lopu tähän. Voit valita 6 mukana olevasta värimallista tai luoda täysin oman värisi. Tämä tarkoittaa rajoittamatonta väriyhdistelmää! Valittavana on myös yli 20 sivun asettelua, yli 200 kuvaketta ja yli 80 kirjasinta, jotta voit tehdä tästä teemasta todella oman.

5. Sanella

Sanella terveys- ja lääketieteen WordPress-teema

Tässä 6-yhdessä-WordPress-teemassa on puhdas ja moderni ulkoasu, joka sopii lääkäreiden työhön. Samanaikaisesti voit käyttää teemaa muihin kauneuteen liittyviin hankkeisiin, kuten muotiin, kylpylään tai salonkiin. Teema on suosittu seuraavissa ominaisuuksissa: reagoiva suunnittelu, monikäyttöinen teema, Visual Composer -integraatio, Layer Slider -laajennuksen yhteensopivuus, WordPress-monikieliset tuet, WooCommerce-tuki, lyhytkooditoiminnot, parannetut teemavaihtoehdot, SEO-valmius, edistynyt hallintapaneeli, parallaksiosat, Google Fonts, Font Awesome -kuvakkeet tukevat ja paljon muuta. Diktaatio sisältää myös tukea ja ilmaisia ​​päivityksiä.

6. SoulMedic

+ Soul Medic Terveys & Lääketiede WordPress-teema

SoulMedic on litteä ja minimalistinen muotoilu. Se on suosittu WordPress-teema lääkäreille ja terveyteen liittyville verkkosivustoille. Teemassa on seuraavat ominaisuudet: SEO valmis, WPML / Translation -yhteensopiva, ilmainen tapahtumakalenterin plugin, MailChimp Newsletter -widget, WooCommerce-tuki, teemamuokkain, megavalikot, täysin reagoiva suunnittelu, Layer and Revolution -liukusäätimet, 20 ennalta määritettyä nahkaa, lyhytkooditoiminnot, kuusi tyyppistä mallisivua, viittä tyyppiä mukautettuja widgettejä, HTML5 + CSS3, Google Web Fonts, täydellinen dokumentaatio ja paljon muuta.

7. Paeon

Paeon Terveys & Lääketiede WordPress-teema

Oletko kiinni lääketieteellisessä tai terveyteen liittyvässä projektissasi? Etsitkö lääketieteellistä WordPress-teemaa, jolla voit viedä terveydenhuollon markkinointisi seuraavalle tasolle? Paeon on tiesi ulos. Paeon on helppo mukauttaa mitä minimalistisella ja ainutlaatuisella suunnittelullaan ja kattavalla luettelo teemavaihtoehdoista. Pienestä hinnasta saat mahtavan WordPress-teeman, joka räjähtää saumoissa sellaisilla ominaisuuksilla kuin reagoivat asettelut, Google Web Fonts, värinvalitsin rajoittamattomilla värimalleilla, herkkä liukusäädin, henkilöstön ja palveluiden hallinta, edistyneet teemavaihtoehdot, otsikon taustakuva, mukautettu widgetit, dokumentaatio ja tuki.

8. Välitämme

Hoitamme terveyttä ja lääketieteellistä WordPress-teemaa

We Care on täysleveä mutta reagoiva WordPress-teema, joka sopii kaikille terveydenhuollon ammattilaisille. Aloitussivulta löydät mahtava liukusäätimen HD-grafiikalla. Tämän lisäksi näet toimivan tapaamislomakkeen, jonka avulla voit osua maahan juoksemiseen. Muita ominaisuuksia ovat laajat ja ruutuun sijoitetut asettelut, rajaton salkku, rajaton liukusäädin, tuki, visuaalinen lyhytkoodigeneraattori, edistyneet järjestelmänvalvojan vaihtoehdot, IE8-tuki, Google Web Fonts, Font Awesome -kuvakkeet ja AJAX-yhteyslomake muun muassa. Sinun ei todellakaan tarvitse hajottaa pankkia mahtava sivuston rakentamiseksi, jos yrität We Care -yritystä.

9. ihmelääke

Panacean terveys- ja lääketieteellinen WordPress-teema

Jos etsit tyylikästä ja modernia teemaa terveydenhuollon verkkosivustollesi, älä etsi enää; Panacea olet peittänyt sinut. Kehittämällä lukuisia uskomattomia ominaisuuksia, tämä parallaksi-teema auttaa sinua toimittamaan terveydenhuollon markkinointiviestisi katkaisematta hikeä. Panacean mukana tulee paljon ominaisuuksia, mukaan lukien reagoiva HTML5 + CSS3 -suunnittelu, demonsisältö, verkkokalvotiedon tuki, Contact Form 7 -integraatio, Google-fontit, Font Awesome-kuvakkeet, rajoittamattomat värit, mukautetut postityypit, automaattiset päivitykset, Bootstrap 3.0, et cetera.

10. Maxi-terveys

Maxi Health WordPress -teema

Maxi Health on herkkä lääketieteellinen premium-WordPress-teema, joka sopii erinomaisesti lääkäreiden toimistoihin, hammaslääkärin käytäntöihin ja muihin terveydenhuollon aloihin. Maxi Health on helppo teemavaihtoehto, joten se on loistava valinta verkkosivuston luomiseen nopeasti.

Teemassa on kaksi sivunmuodostusvaihtoehtoa. Ensimmäinen on mukautettu lyhytkoodigeneraattori, jota voidaan käyttää perussivuasettelujen luomiseen, ja se on täydellinen, jos haluat käyttää teeman mukana tulevia sisäänrakennettuja ulkoasuja ja sivutyylejä. Toinen vaihtoehto on käyttää mukana toimitettua Visual Composer -sivun rakennuslaajennusta. Kumpi tahansa sivurakennusvaihtoehto valitset (tai vaikka käyttäisit teema- ja näytesivuja sellaisenaan), järjestelmänvalvojan paneelissa ja elävässä WordPress-muokkaustyökalussa on paljon muita helppoja vaihtoehtoja, joiden avulla voit muuttaa värejä, fontteja, otsikoita, sivupalkkeja ja muuta. Muita teemaominaisuuksia ovat tarttuva valikkokohta, mukautetun teeman hallintapaneeli, FontAwesome-kuvakkeiden tuki, mukautetut Google-fontit ja paljon muuta.

11. Lääke

Medicure Terveys & Lääketiede WordPress-teema

CMSMastersin kirjoittama Medicure WordPress -teema on täydellinen ratkaisu terveydenhuollon ja lääketieteen verkkosivustoille. He (CMSMasters) saivat tämän mestariteoksen heti näkökulmasta toiminnallisuuteen. Suuri liukusäätimiä, useita widget-alueita, mahtavia värejä, palvelunhallintaominaisuuksia, blogia, suosituksia ja muuta, Medicure on WordPress-teemakehityksen ruumiillistuma. Teemassa on paljon muita ominaisuuksia, joten voit saada Medicuren työskentelemään kovasti terveydenhuoltoyrityksen hyväksi.

12. Medica PRO

Medica PRO Terveys & Lääketiede WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Tämän asianmukaisesti nimetyn WordPress-teeman on luonut ThemeIsle lääketieteellisille ammattilaisille. Medica PRO on ammattimaisesti suunniteltu (tarkoittaen, että se antaa verkkosivustollesi yrityksen zazzin) WordPress-teema, joka tunnetaan parhaiten seuraavista ominaisuuksista reagoivassa HTML5 + CSS3-suunnittelussa, SEO-ystävällisessä, selainten välisessä yhteensopivuudessa, hyödyllisissä teemavaihtoehdoissa, rajattomasti värivaihtoehtoja, lyhytkooditoiminnot, käännös valmis, hyvä tuki, widget-valmis alatunniste ja sivupalkki jne.

13. Healthflex

Healthflex WordPress -teema

Healthflex on premium-luokan WordPress-teema, joka on kehitetty lääketieteen ja terveydenhuollon ammattilaisten, kuten lääkärien, sairaaloiden, lääketieteellisten klinikoiden, lääkärien, wellness-keskusten, terveystuotteiden verkkokauppojen ja muiden tarpeisiin. Yhden napsautuksen esittely-asennusohjelmalla ja monenlaisilla demoilla verkkosivustosi perustaminen on vaivatonta ja yksinkertaista prosessia. Voit hienosäätää ja mukauttaa melkein kaikkia teeman piirteitä ilman mitään koodaustietoa.

Tämä WooCommerce-valmis teema on mukana tehokkaan Visual Composer Vedä ja pudota -sivunrakennuksen, Revolution-liukusäätimen ja Redux Options -kehyksen kanssa. Nämä erittäin intuitiiviset työkalut antavat sinulle täydellisen hallinnan sivujen ja niiden vastaavien osien ulkoasusta samoin kuin kaikkien käytettävissä olevien elementtien, lyhytkoodien ja widgetien ulkoasusta..

Voit helposti luoda tapaamisten varauslomakkeita, lisätä hinnasuunnitelmia, integroida MailChimp-tilauslomakkeita, mausteta verkkosivustoa Parallax-osioilla ja animoiduilla elementeillä, lisätä Google Mapsia ja paljon muuta. Mukautettujen värisarjojen, satojen Google Web -fonttien ja FontAwesome-kuvakkeiden avulla, mahdollisuus lisätä mukautettuja CSS: ää ja JavaScriptiä ja ohittaa teemavaihtoehdot sivua kohden, Healthflexillä luotaville ei ole mitään rajoituksia..

14. TerveysPRESS

HealthPress Terveys & Lääketiede WordPress-teema

Sopii lääkäreille, hammaslääkäreille, sairaaloille, terveysklinikoille, kirurgille ja muille terveys- tai lääketieteellisille sivustoille. HealthPress on toinen hieno aihe, jota kannattaa harkita. Suoran räätälöinnin asetukset tekevät sivustosi suunnittelusta helppoa. InspiryThemesin kehittämässä HealthPress-ominaisuudessa on helppoja ja laajoja teemavaihtoehtoja, ylimääräinen Revolution-liukusäädin, reagoiva suunnittelu, SEO-valmis, WPML / Translation -yhteensopiva, lyhyen koodin ominaisuus jne..

15. MedicalPlus

Medical Plus - reagoiva lääketieteen ja terveyden teema

Medical Plus on yksinkertainen korostettu WordPress-teema, joka on helppo silmiin. Teema on kompakti ja minimalistinen. Mutta älä anna yksinkertaisen suunnittelun heittää sinut pois, Medical Plus on joka tapauksessa käytännöllinen lukemattomien ominaisuuksien, kuten SEO-vaihtoehtojen, elävän värinvalitsimen, sivunmuodostajan, monipuolisen hallintapaneelin, kuuden jalan asettelun, käännösvalmiuden, taustan, ansiosta, logon ja kirjasimen lähettäjä, hinnasto, lyhytkooditoiminnot ja paljon muuta!

16. LÄÄKEVALMISTEET

Medico Terveys & Lääketiede WordPress-teema

Jos rakastat Foundation 4 -kehystä, reagoivaa suunnittelua ja paljon lyhyitä koodeja, sinulla on hauskaa mahtava Medico-teema. PremiumLayersin kirjoittama Medico tarjoaa monia hienoja ominaisuuksia, kuten mukautettu widget, täysin toimiva tapaamislomake, edistyneet järjestelmänvalvojan vaihtoehdot, rajaton salkku, visuaalinen lyhytkoodigeneraattori, teematuki, reagoiva asettelu, HTML5 audio / video-tuki, rajoittamaton määrä värejä, Google Web Fontit, Font Awesome -kuvakkeet, ja se on täysin yhteensopiva WooCommerce 2.0.x: n kanssa.

17. LÄÄKEMUOTO

Medicom Terveys & Lääketiede WordPress-teema

Jos haluat luoda valtavan online-läsnäolon terveydenhuoltoyrityksellesi, sinun on käytettävä dollaria viisaasti. Tarvitset teema, joka hoitaa asiakkaasi sekä pankkitilisi. Tämän saavuttamiseksi sinun on etsittävä hyvää teemateknologiaa ja mahtavaa suunnittelua. Medicom tarjoaa sinulle molemmat, ja yksi teeman tarkastelu vakuuttaa sinut, että se on juuri sitä, mitä etsit, jos sinulla on asia täyden sivun liukusäätimiä ja paljon tyhjää tilaa. Tämä täysin reagoiva teemalaite sisältää upeita ominaisuuksia, kuten Bootstrap 3.0, Visual Composer Page Builder, Font Awesome -kuvakkeet, mega-valikko ja kolme erilaista blogin asettelua.

18. Terveyskeskus

Terveyskeskus Terveys & Lääketiede WordPress-teema

Tämä täysin reagoiva WordPress-teema tarjoaa sinulle neljä tyyppiä asetteluja, joiden avulla voit muuttaa verkkosivustosi ulkoasua yhdellä napsautuksella. Voit valita: Koti + Nimityslomake, Koti + Mukautetut palvelulaatikot, Parallax Koti tai Koti + Yksi sivu -valikko. Kuten näette, olette hyvin peitettynä estetiikan kannalta. Entä toiminnallisuus? Tässä on joitain mainitsemisen arvoisia ominaisuuksia: mitään ohjelmointitaitoja ei tarvita, järjestelmänvalvojan asetuspaneeli, video-oppaat ja asennusopas, vedä ja pudota -sivunmuodostaja, suosittu Revolution-liukusäädin, ilmaiset käyttöiän päivitykset ja tuki, WooCommerce jne..

19. Terveyskeskus

Terveyskeskuksen WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Healthcentre on premium-terveys- ja lääketieteellinen WordPress-teema, joka on luotu erityisesti lääketieteen ammattilaisille. Tämä herkkä teema on täydellinen sairaaloille, klinikoille, lääketieteellisiä tarvikkeita tarjoaville yrityksille, lääkäreille, lääketieteellisille blogeille ja muille. Helppokäyttöiset värimaailmat, esiasetetut taustavalinnat, sivumallit, mukautetut typografiavaihtoehdot ja sisäänrakennetut palvelut ja projektitiedostomuodot tekevät tästä teemasta mahtavaa valintaa kaikille mediaalisille verkkosivustoille..

20. Lääkärit Pro

Lääkärit Pro - Lääketieteellinen WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Lääkärit on ihana WordpRess-teema, johon olemme täysin reagoivia, SEO-optimoitu ja jolla on paljon mukautusvaihtoehtoja. Se on aivan oikein, kun luodaan verkkosivusto lääketieteelliselle keskukselle, ammattimaiselle verkkosivustolle lääkärin tai hammaslääkärin vastaanotolle, terveys- ja kauneuskeskusten myynninedistämissivustolle, ambulanssi- tai hätäterveyshuollon verkkosivustolle ja muulle. Teema on myös RTL-valmis, sisältää tuen satoille Google-fontteille, Font Awesome -kuvakkeille, rajoittamattomille väreille ja teeman räätälöintiasetuksille.

21. Vital Health

Vital Health & Medial WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Sivuston luominen terveydenhuollon tai lääketieteen sivustolle ei saisi olla vaikeaa. Sen sijaan Vitalin kaltaisen teeman käyttö tekee siitä erittäin helpon. Tämä teema on luotu lääkäreiden, hammaslääkäreiden, terapeuttien ja muiden terveydenhuollon ammattilaisten mielessä. Tässä teemassa yhdistetään tuki postityypeille, kuten suosittelut, henkilökunta ja palvelut, sekä runsaasti räätälöintivaihtoehtoja WordPress-teeman mukauttajan avulla, jotta ihanteellisen lääketieteellisen sivuston luominen olisi helppoa. Vital on myös yhteensopiva WooCommerce- ja Gravity Forms -sovellusten kanssa.

22. Procare

Procare - Lääketieteellinen WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Procare for WordPress on mahtava teema mediaalisiin verkkosivustoihin. Tämä reagoiva ja SEO-ystävällinen teema sisältää ominaisuuden, jonka sinun täytyy lisätä potilaspalveluihin, luoda lääkäri- ja henkilöstöprofiileja ja paljon muuta. ProCare sisältää teemavaihtoehdot yli 600 Google-fonttille ja Ajax-yhteyslomake, yli 300 verkkokalvovalmiita kuvakkeita, mukautetut värit ja paljon muuta.

23. Medikit

Medikit - Terveys ja lääketiede WordPress

Tiedot ja lataaNäytä esittely

MediKit WordPress -teema käyttää Google Material Design -periaatteita eri lääketieteellisiin teemaelementeihin. Puhdas ja selainystävällinen muotoilu tekee MediKitistä täydellisen kaikenlaisille lääketieteellisille, terveys-, lääkäri-, terapeutti-, sairaala- ja muille vastaaville verkkosivustoille. Teema on käännösvalmis, sisältää useita blogin ulkoasutyylejä, 3 lääkärin / henkilökunnan sivumallia, 3 palveluvaihtoehtoa, tonnia typografiavaihtoehtoja, 3 valikkotyyliä, rajoittamaton määrä värejä ja paljon muuta.

24. LT Medical

LT Medical Onepage WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

LT Medical on tyylikäs ja reagoiva yhden sivun WordPress-lääketieteellinen teema. Kehittäjiin sisältyy sisäänrakennettuja vaihtoehtoja rajoittamattomalle määrälle värejä, helppokäyttöisiä lyhytkoodeja, herkkä asettelu ja paljon muuta.

25. DW PharmaStore

DW PharmaStore - WP-verkkokaupan teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Jos omistat apteekin, vitamiinikaupan tai lääkintäyrityksen, DW PharmaStore on sinulle täydellinen WordPress-teema. Tämä ihana teema sisältää täyden tuen ja muotoilun suositulle WooCommerce-laajennukselle. Tämän avulla on helppoa esitellä tuotteitasi verkossa. Teema sisältää myös sisäänrakennetut asetukset mukautetulle asettelulle, analyysikoodille, mukautetuille väreille, sivulle ja muulle. DW PharmaStore sisältää jopa sivunmuodostajan sekä sivumallit.

26. Pulssi

Pulssi-fysioterapia Medical WP-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Pulse on kapea WordPress-teema, joka on suunniteltu fysioterapian lääketeollisuudelle. Teema sisältää fysioterapeutteille, urheilulääketieteen harjoittajille, kuntoutuskeskuksille, akupunktiolle ja muille terapiakäytännöille ominaisia ​​piirteitä. Kehitetty sisällyttämään ominaisuuksia mukautettuihin hinnoittelutaulukoihin, gallerioihin, toimistopaikkoihin, uraan ja muuhun.

27. Oma lääketiede

MyMedic WordPress -teema

MyMedic on ihana lääketieteellinen WordPress-teema, joka on sekä mobiili- että käyttäjäystävällinen. Teemassa on asetukset sosiaalisten linkkien, lääkäri- ja henkilöstöprofiilien, eri osastosivujen, mukautetun tapaamisen varauslomakkeen, valokuvagallerioiden, koko blogin ja muun lisäämistä varten. MyMedicin hinta on vain 39 dollaria yhdestä teemasta, mutta saat vain 10 dollaria lisää Kaikki teemat pakataan ThemeJunkie-teemasta vain 49 dollarilla (mikä on mahtava juttu!).

28. lääketieteellinen

iMedical WordPress -teema

iMedical on moderni lääketieteellinen WordPress-teema, joka on suunniteltu lääkäreille, yleislääkärille, eläinlääkäreille, lääkärikeskuksille, yleisille käytännöille, terveydenhuollon tarjoajille, kylpylöille ja muille. Teemaominaisuuksiin kuuluvat ihana reagoiva asettelu, 2 megavalikkotyyppiä, helppokäyttöinen sivunmuodostaja, premium-aikataulun laajennus, 5 mukautettua postityyppiä (lääkäreille, osastoille, palveluille, suosittelut ja liukusäädin), räätälöityjä widgettejä, SEO-optimointivaihtoehtoja ja lisää.

29. Lääkäri

Lääkärin WordPress-teema

Monikäyttöisenä lääketieteellisten verkkosivustojen rakennustyökaluna Medicalistilla on yli 9 kalustettua, niche-pohjaista kodin asettelua, jota voidaan edelleen muokata mihin tahansa äärimmäisyyteen ja uskomattoman helposti. Kunkin sivun asettelu on niin puhdas ja kunnollinen, että et voi rakastaa sitä. Voit käyttää sitä varmasti lääkäreiden, sairaaloiden, klinikoiden, hammaslääkäreiden, laboratorioiden, hematologiapalveluiden, silmähoidon, hiustenlähtöjen, huumekauppojen ja niin edelleen verkkosivustoilla..

Lääkärin all-in-one-lääketieteellisessä WordPress-teemassa on edistynyt tapaamisten hallintajärjestelmä. Se antaa lääkäreille ja lääketieteellisille palveluntarjoajille mahdollisuuden luoda niin monta aikaväliä kuin he haluavat saatavuuden saavuttamiseksi. He voivat myös mainita kullekin potilaalle antamansa ajan.

Samoin lääkärin verenluovutusjärjestelmä on erittäin edistyksellinen ja hienostunut. Verenluovutuslomake avautuu ponnahdusikkunaksi ja kysyy tarvittavia tietoja luovuttavalta henkilöltä. Kun teemaan on integroitu täydellinen ostoshallintajärjestelmä, voit käyttää sitä jopa verkkokauppaan. Tai vastaanottaa online-maksuja lääketieteellisistä palveluista, laitteista ja tarvikkeista.

Teeman muita edistyneempiä ominaisuuksia ovat toiminnallisuudet, kuten Kutsu potilas, Hanki ilmainen konsultointi (lomake), Omat tarinat, Saavutustiedot ja palvelut-, vakuutus-, osastojen, tiimi- ja tapahtuma-sivut jne..

30. Lääketieteellinen klinikka

Medical Clinic - Terveys & Lääkäri Medical WordPress -teema

Lääkäriasema on loistava vaihtoehto kaikenlaisille terveystoimistoille. Olitpa lääkäri, terapeutti, hammaslääkäri tai jopa sairausvakuutustoimisto, tämä teema on täynnä ominaisuuksia, joita olet varmasti rakastanut. Blogin, portfolion ja palveluiden useita sisäänrakennettuja tyylejä tekevät sivustosi asettamisesta nopeaa ja helppoa. Lisäksi teema sisältää tukea ja muotoilua WooCommerce-palveluille, jotta voit myydä myös omia tuotteitasi! Muita teemaominaisuuksia ovat sisältöpohjat, mukautetut pikakoodit, väri- ja fonttivalitsimet, megavalikot, liukusäätimet ja paljon muuta.

31. Lääke

Medicare - lääkäri, lääketieteen ja terveyden teema

Luo oma sivustosuunnittelu ja sivuasettelut Medicare WordPress -teemalla. Tämä terveys- ja lääketieteellinen teema sisältää erityisominaisuuksia, kuten ennen ja jälkeen esittelyn, tapaamisten varauksen, aukioloajat / aikataulun, mukautetut lääketieteelliset kuvakkeet, arviolaskurin ja täyden WooCommerce-tuen. Lisäksi siellä on helppoja mukautusvaihtoehtoja, kuten Lihavoitu sivunmuodostaja, Live WordPress -muokkausohjelma ja useita Google-fontteja.

Sinulle …

Tämän luettelon avulla sinulla ei ole mitään tekosyytä rakentaa verkkosivustoa keskimääräistä alempaan teemaan. Valitse tarpeisiisi sopiva, mutta jos sinulla on vaikeuksia valintojen suhteen, haluaisin (jälleen) suositella Total – Responsive Multipurpose WordPress -teemaa. Tiedätkö muita lääkäreille tarkoitettuja erinomaisia ​​WordPress-teemoja? Kerro meille kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map