30+: lla täytyy olla Pinterest-kaltaisia ​​WordPress-teemoja

Pinterest on hullu suosittu ja kasvaa nopeasti. Koska niin monet käyttäjät kiinnittävät päivittäisen toiminnan, tykkäävät ja inhoavat ja hyödyllistä tietoa kaikkialla verkossa, ei ihme, että WordPressille on luotu joukko upeita Pinterest-inspiraatiota teemoja..


Pinterest-tyyliset teemat kuvaavat Pinterestin ydintä – muuraustyylisiä ruudukkosalkkuja tai blogia, joissa viesteissä on esikatselu esitellystä kuvasta ja lyhyt kuvaus artikkelista. Alla on ilmaisia ​​ja kaupallisia WordPress-teemoja, jotka olen löytänyt ja jotka ovat tyyliiltään hyvin Pinterest-kaltaisia, mutta niissä on kaikki WordPressin fantastiset ja helppokäyttöiset ominaisuudet. Katso ne alla!

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Yhteensä

Koko teema - Muurausruudukko-esimerkki

Total on erittäin puhdas ja moderni WordPress-teema, joka on suunniteltu uudelle aikakaudelle. Vaikka tämä teema sisältää monia ominaisuuksia omien räätälöityjen asetteluidesi rakentamiseksi, on helppo lisätä suuri muurausruudukko kaikkien viestien näyttämiseen (rajattoman vieritystuen avulla). Voit julkaista vakioviestejä, videoita, ääntä, lainauksia ja gallerioita. Reagoiva teema unelmiesi ulkopuolella, Total näyttää hämmästyttävältä riippumatta siitä, minkä laitteen tai näytön koosta katsot sivustoasi. Teema on erittäin helppo käyttää, hyvin koodattu ja nopea!

2. Upea

fabulous-pinterest-WordPress-teema

Uusin blogiteema, Fabulous, on reagoiva muurausblogin teema, joka sopii erinomaisesti valokuvaajille, bloggaajille, suunnittelijoille ja muille. Näytä tyylikkäästi työsi tai ajatuksesi sivunomaisella tai äärettömällä vieritysmuurausruudulla. Voit valita 1-4 saraketta sekä kiinteän tai tarttuvan otsikon – se on sinun tehtäväsi. Teema sisältää myös useita postimuotoja (vakio, galleria, ääni, video ja lainaus) ja mukautetun arkistosivun, joka lajittelee viestit päivämäärän, luokan ja muodon mukaan. Tämä on hieno teema – ja helppokäyttöisen Teeman muokkaustyökalun avulla voit mukauttaa teeman nopeasti ja helposti ilman, että sinun tarvitsee tietää mitään koodia!

3. Fashionista

Fashionista WordPress-teema

Talossa luotu upea teema, Fashionista on prefekti esimerkki muurausverkkoblogista ja portfolion teemasta. Tässä reagoivassa teemassa on runsaasti postimuotoja, rajoittamaton hover-väri, vasen tai oikea sivupalkki (tai ei lainkaan!), Valinnainen kiinteä otsikko ja ääretön ajax-lataus lisää! Lisäksi teeman otsikossa on sosiaaliset kuvakkeet ja tuki Like-laajennusta, joten lukijoiden on helppo pitää ja jakaa viestejäsi. Kaiken kaikkiaan tämä WordPress-teema on loistava vaihtoehto kaikille henkilökohtaisille tai ammatillisille blogeille.

4. Clippy

Clippy-pinterest-WordPress-teema

Clippy on iloinen ilmainen teema, jolla on yksinkertainen ja reagoiva muurausruudukko viesteillesi. Lisää valokuvia, gallerioita, ääni-, video-, lainausmerkkejä, linkkejä, diaesityksiä ja vakioviestejä. Tässä teemassa on myös päänavigointivalikko linkkeille tärkeille sivuille ja widgetti alatunniste kaikelle lisättävälle, jonka haluat lisätä (kuten Twitter-syötteesi, tunnisteesi, linkit suosittuihin viesteihin tai jopa blogroll). Mikä parasta, tämä teema on täysin ilmainen.

5. Keen

keen pinterest-WordPress-teema

Keen on minimaalinen muurausblogi WordPress-teema, joka on saatavana luovilla markkinoilla ja jonka on luonut Tienvooracht. Tämä teema on yksinkertainen, mutta tyylikäs ja sisältää paljon upeita premium-ominaisuuksia, kuten värivaihtoehdot, mukautetut fonttivaihtoehdot, sisäänrakennettu portfolio, sosiaalisten linkkien widget, verkkokalvotuki ja paljon muuta. Ja koska se on premium-teema, saat myös kirjailijalle tukea teemalle, mikä on hienoa saada, jos joudut virheisiin..

6. Valokuva

fotogrammi-pinterest-WordPress-teema

Photogram on ilmainen muurausblogi WordPress-teema, jossa on hyödyllinen kotisivun liukusäädin korostamaan esillä olevia viestejä. Paras osa tätä ilmaista teemaa on, että se integroituu Picasa- ja Pinterst-tiliisi ja käyttää mukautettua galleriamallia näyttämään näistä sosiaalisen median sivustoista luomia viestejä. Teema sisältää myös Ajax-latauksen ja paljon mukautusvaihtoehtoja, joita et aina näe ilmaisissa teemoissa.

7. Smoothie

smoothie-pinterest-WordPress-teema

Smoothie on makea ja tyttömäinen muurausblogi WordPress-teema teemametsässä, jonka on kehittänyt cr1000. Tämä teema on herkkä ja verkkokalvo valmis, joten viestisi näyttävät hyvältä millä tahansa laitteella. Sisältää kaikki tiedät ja rakastamasi postimuodot (sivu, ääni, galleria, kuvat, linkki, tarjous, vakio ja video). Smoothiessa on myös kaksi kotisivun asettelua, teemavaihtoehdot, käännöstiedostot ja premium-tuki.

8. Photum

photum-pinterest-WordPress-teema

Photum on WordPress-muurausportfolio-teema, joka myös sattuu olemaan ilmainen. Tämä teema on puhdas ja yksinkertainen. Reagoivaksi rakennettu kotisivun ruudukko mukautuu dynaamisesti näytön koon perusteella, joten näet aina oikean määrän sarakkeita. Teema tukee myös erillistä blogia, jossa voit jakaa ajatuksesi erillään portfoliosta.

9. SerenityWP

tyyneys-pinterest-WordPress-teema

SerenityWP on muurausblogin teema, jonka on kehittänyt WoWThemes. Tämä reagoiva teema sisältää räätälöityjä postityyppejä portfoliosi, muurausportfolio ja suosittelut lisäksi joukon mahtavia mukautusvaihtoehtoja (18 värisävyä, rajoittamaton väri, 29 shortcodes, teemavaihtoehtopaneeli, 2 sivupalkkia jne.). Tämä on hieno teema verkkopalvelun, salkun tai esittelyn luomiseen puhtaalla Pinterest-tyylisellä muurausruudukolla.

10. Vasiliki

Vasiliki-pinterest-WordPress-teema

Vasilikiis ilmainen minimaalinen muurausruudukko WordPress-teema, joka käyttää jQuery Muonry-ruudukon asettelulaajennusta ihana Pinterest-tyylisen ilmeen luomiseen. Teema luo ruudukon lähettämäsi viestin perusteella ja sisältää sileitä animaatioita, muurauksen asettelua, mukautettuja valikkoja, teemavaihtoehtoja, bannerimainoksia ja paljon muuta. Ilmaiseksi teemana on hienoja ominaisuuksia.

11. 1Sivu

1page-pinterest-WordPress-teema

1Page on premium-muurausblogi ja -lehti WordPress, jota myydään Themeforestissa, mutta An-Themes on suunnitellut sen. Tämä teema sisältää upean vedä ja pudota -gallerian, rajattomat värit, rajoittamattoman sivupalkin, muurausasettelut, ääretön vieritys, arviointi- ja arvostelujärjestelmä, mukautetut widgetit ja paljon muuta. Lisäksi teema on käännösvalmis ja täysin reagoiva – joten riippumatta siitä missä tai miten käyttäjät pääsevät sivustoosi, he voivat lukea jokaisen lisäämäsi viestin..

12. Ravistettu ruudukko (ilmainen)

Ravistettu ruudukko Pinterest WordPress -teema

Ilmaisessa Shaken Grid WordPress -teemassa hyödynnetään jQuery-muurausruudukkoa, jolloin luotiin laatoitettu Pinterest-tyyppinen efekti.Plus, kun kokoa selaimeen postin pikkukuvat järjestetään automaattisesti uudelleen. Teema käyttää myös WordPressin pikkukuvanominaisuutta kuvien lisäämisen helpottamiseksi. Sen mukana tulee 2 värimaailmaa, upea galleriaasettelu ja widgettoitu sivupalkki (paljon upeita ominaisuuksia ilmaiseksi teemaksi!).

13. Pinboard

Pinboard Pinterest WordPress -teema

Tietenkin Pinterestin innoittamana, Pinboard by Themify on vakaa vaihtoehto, jos haluat muurausristikkoblogin. Teemalla on automaattinen pinoamisasettelu sekä ääretön vieritys (aivan kuten Pinterest). Pinboard on myös täysin reagoiva, siinä on joko yhden WordPress-asennuksen tai monisivuston ominaisuudet. Mukana on 3 asettelua (pienet, keskikokoiset tai suuret pienoiskuvat), animoitu takaisin ylös-painike, 7 erillistä nahkaa ja paljon muuta!

14. Tetris (ilmainen)

tetris-pinterest-WordPress-teema

Tetris on täysin reagoiva Pinterest-kaltainen WordPress-teema, jonka on luonut AJ WPExplorerista. Tässä teemassa on muurauskoti- ja arkistosivut, ja se tukee erilaisia ​​postimuotoja (vakio, galleria, ääni, video, linkki ja kuva), joten voit lisätä melkein minkä tahansa sivustollesi haluamasi sisällön. Tetris on helppokäyttöinen WordPress-teema, joka sopii erinomaisesti henkilökohtaisiin salkkuihin ja blogeihin.

15. Remal

Muistuta Pinterest WordPress -teemaa

Remal on muurausruudukko-teema, joka on täynnä vaihtoehtoja, vaihtoehtoja ja muita vaihtoehtoja. Teema on herkkä, käyttää isotooppimuurausruudukkoa saadakseen saman ilmeen kuin Pinterest, ja mukana tulee runsaasti postimuotoja (vakio, kuva, sivu, galleria, ääni, lainaus, linkki ja video). Remalissa on myös sisäänrakennettu sosiaalinen jakaminen ja mainostilat (widgetin kautta), oikealta vasemmalle -tuki ja paljon widgettejä ja lyhyitä koodeja. Lisäksi värejä ja taustavaihtoehtoja on rajoittamaton – joten jos vaihtoehdot ovat haluamiasi, Remal toimittaa ne varmasti.

16. Gridly (ilmainen)

Gridly Pinterest WordPress Theme

Puhdas ja yksinkertainen, Gridly on mahtava minimiristikko muurausteema. Tämä teema on luotu graafisten suunnittelijoiden ja valokuvaajien mielessä. Tämä teema pitää keskittymisen sisältöön ja ekstrat minimiin. Teema on reagoiva, sisältää perusasetusten paneelin, tukee esiteltyjä kuvia, sillä on mahdollisuus ladata mukautettu logo, sisältää 2 ihanaa värimaailmakaavaa, täysin widgettoidun alatunnisteen ja käyttää jQueryä muurausasettelun luomiseen. Jos haluat pitää siitä yksinkertaisena, Gridly on ilmainen teema sinulle.

17. Näyttely

Esitä Pinterest WordPress -teema

Näyttely on tyylikäs, vasemmalle linjattu tulkinta muurausruudukon teemasta. Järjestetty ja toimiva näyttely näyttää reagoivasti kaikenlaista sisältöä (postimuodot sisältävät kuvan, videon, äänen, linkin, tarjouksen, syrjään, gallerian, videon ja vakion) tavalla, joka on helppo silmille. Lisäksi teemassa on mahtavia ominaisuuksia, kuten Mailchimp-integraatio, mukautetut widgetit, ja koska haluat klubin jäsenyyden, saat myös kaikki muut Themes Kingdom -teemat (sinä onnekas ankka)!

18. Ultraruudukko

Ultra Grid Pinterest WordPress -teema

Moderni ja minimaalinen Ultra Grid WordPress -teema on kaunis ruudukkoteema, joka on täysin ilmainen. Teema on ihanteellinen mainostajille, joilla on monia salkkuja, jotka haluavat esitellä yksinkertaisella mutta tyylikkäällä ruudukkoformatilla (mutta teema tukee myös vakio- ja kuvapostimuotoja). Ultra Gridissä on myös integrointi sosiaaliseen mediaan ja kaikki välttämättömät teemaominaisuudet miinus fluffi.

19. PinSHOP

Pinshop Pinterest WordPress -teema

Kun Pinterest tapasi verkkokaupan, syntyi Pinshop. Tämä teema on erinomainen muurausverkko verkkokaupan WordPress-teema. Lisää tuotteesi ja lataa ne kaikki latautumaan äärettömästi kotisivulle. Asiakkaat voivat helposti selata koko mainosjakaumaasi tarvitsematta pomppia sivujen ympäri. Ostoskori käyttää jopa Ajaxia helpottamaan yhden sivun ostoskokemusta. Pinshopissa on 10 hienoa värinahkaa, siinä on mukautettavissa oleva kotisivutuotteen liukusäädin, sisältää Takaisin ylös-painikkeen, on täysin reagoiva, toimii kaikkien tärkeimpien selainten kanssa ja useimmissa mobiililaitteissa.

20. Grid Portfolio (ilmainen)

Grid Portfolio Pinterest WordPress -teema

Grid Portfolio on yksinkertainen WordPress-teema, joka on suunniteltu yksinkertaiseksi ruudukkokokoelmaksi. Teema on hieno tapa näyttää kokonaisuus joko yksinkertaisina kuvaviesteinä tai pinottuina kuvagalleria viesteinä. Grid Portfolio on SEO-optimoitu, toimii tärkeimpien selainten kanssa ja mukana tulee yhteyslomake 7 -tuki. Lisäksi, jos tarvitset apua teemaan liittyen, voit aina päivittää premium-versioon saadaksesi tukea teemakirjailijalta.

21. Gridler

Gridler Pinterest WordPress -teema

Gridler on tehokas jQuery-ruudukko, joka sallii heidät. Sisällön lisääminen blogiisi on helppoa monilla postimuodoilla (vakio, sivu, galleria, linkki, kuva, tarjous, tila, video, ääni) ja salkkuihisi (kuva- ja videotuki), ja sitten näyttää ne houkuttelevalla muurauksella layout. Teema sisältää myös sisäänrakennetun lomakerakennuksen, Google-kirjasintuen, mukautetut Twitter- ja Flickr-widgetit ja paljon muuta!

22. Sampression Lite (ilmainen)

Sampression Lite Pinterest WordPress -teema

Kaunis Sampression Lite on ruudukkityylinen blogi WordPress-teema, joka reagoi uudelleen koon mukaan selaimeesi tai mobiililaitteeseesi. Tämä teema sisältää upeita vaihtoehtoja, kuten mukautetut valikot, mukautetut widgetit, kierteitetyt kommentit, muistilaputuki ja paljon muuta. Puhdas asettelu, naisellinen värimaailma ja yksinkertainen, mutta tyylikäs yksikerroksinen valikko tekevät tästä loistavan blogin teemavaihtoehdon.

23. Inspiroi

Inspire-muuraus-WordPress-teema

Inspire on BoostDevin luoma puhdas mustavalkoinen muurausverkko WordPress-teema teemametsässä. Tämä moderni teema on täydellinen verkkoblogin, portfolion tai lehden luomiseen. Teemassa on 5 erilaista kotisivun asettelua, Ajaxed-viestit (joten lukijoiden ei tarvitse ladata sivua uudelleen katsoaksesi viestejäsi), mahtava harmaasävyinen suodatin ja erittäin viileä dia-ylös alatunniste jCarouselilla. Eikä tämä ole kaikki – tämä teema on menettänyt enemmän ominaisuuksia, jotka löytyvät vain premium-teemoista.

24. Pronto (ilmainen)

pronto vapaa-pinterest-WordPress-teema

Pronto on minimaalinen jQuery -muuraus WordPress-teema. Teeman automaattinen säätäminen siirtää sarakkeita selaimen koon mukaan, joten sivustosi kävijät näkevät aina optimoidun version sisällöstäsi. Teema on valmis aloittamaan bloggaaminen heti laatikosta – asenna ja aloita kirjoittaminen! Muita hienoja ominaisuuksia ovat ilmoitusosa, mukautettu logovaihtoehto, mukautettu Flickr-widget, lightbox-tuki ja kierteitetyt kommentit. Katso – Pronto voi vain olla täydellinen blogiisi!

25.Tyyli

TheStyle Pinterest WordPress -teema

TheStyle käyttää jQuery-ruudukkoa tyylikkään blogin ja WordPress-teeman luomiseen. Moderni teema on hieno henkilökohtaisille blogeille ja salkkuille. Eleganttien sivumallien ansiosta voit lisätä kuormia gallerioita, yhteystietosivun, sivukartan, loistavan blogin ja paljon muuta. Teema sisältää myös 5 värimaailmaa, täydellisen lokalisoinnin, yhteensopivuuden suosittujen selainten kanssa ja mahtavia tyylikkäitä lyhytkoodeja. Lisäksi se on teemajäsenyys, joten saat myös kaikki muut tyylikkäät teemat!

26. Pinstrap (ilmainen)

Pinstrap Pinterest WordPress -teema

Twitter Bootstrapista ja Pinterestistä tuli PinStrap. Tämä reagoiva (ja ilmainen) WordPress-teema on Pinterest Bootstrapiin rakennettu ruudukko-teema. Mahtava ruudukon kotisivu kootaan uudelleen näytöllesi sopivaksi (Wookmark jQuery -laajennuksen ansiosta). Teemassa on myös Ajax-lataus lisää, 2 sisältää Google-fontteja, lightbox-tukea ja sivumallit vasemmalle sivupalkille, koko leveydelle ja sivukartalle. Tämä on uskomaton teema, jolla ei ole lainkaan rahaa!

27. Elastik

Elastik Pinterest WordPress -teema

Elastik on kaunis ruudukkoasettelu WordPress-teema, jonka on kirjoittanut WPZoom. Teema käyttää jQuery-muurausta heidän reagoivassa verkkoon kotisivulleen. Teeman mukana tulee esitelty kotisivun liukusäädin, hyödylliset postimuodot (galleria, kuva ja video) ja mukautetut widgetit. Teema on myös helppo mukauttaa asetuspaneelin avulla vaihtamalla värejä, fontteja, lähettämällä logo ja muita elementtejä.

28. Epätasapaino 2 (ilmainen)

Epätasapaino Pinterest WordPress -teema

Epätasapaino 2 on loistava ilmainen vaihtoehto houkuttelevalle blogi-, portfolio- tai aikakauslehdelle. Modernissa teemassa on yksinkertainen puhdas ruudukkoasettelu, joustava widisoitu otsikko ja sosiaalisen median vaihtoehto. Teeman yksinkertaisuus antaa sen käyttää moniin käyttötarkoituksiin, ja koska se on ilmainen, sinulla ei ole ostajia katumusta, jos joudut koskaan päivittämään lisää ominaisuuksia.

29. Muistikirja

Muistikirjan Pinterest WordPress-teema

Elegant Themesin muistikirja on loistava multimedia-WordPress-teema Solutio. Viestimuotojen ja CSS3-animaatioiden avulla tämä teema antaa loistavan ensivaikutelman. Vakio-, kuva-, video- ja ääniviestien lisääminen on helppoa. Lisäksi ePanel tekee fonttien, värimallien ja taustakuvien mukauttamisen helpoksi (vaikka suunnittelun viimeistely saattaa viedä jonkin aikaa, koska kaikki nämä vaihtoehdot ovat rajattomat). Ja koska Elegant Themes on jäsensivusto, saat myös loput heidän teemaportfoliostaan!

30. gRID (ilmainen)

gRid Pinterest WordPress -teema

Bea-teeman gRID-teema on vankka minimiteemavaihtoehto yksinkertaiselle blogi- ja portfolio-sivustolle. Puhdas teema on Wordress 3+ -valmis, siinä on mukautettu valikko, 4-sarakkeinen asettelu, sisältyy täysin widgettoitu sivupalkki, luodaan automaattisesti postituspikkukuvat, siinä on esitelty viestivaihtoehto, ja voit aina päivittää premium-pakettiin tukea varten. Tämä on yleisesti hyvä teema bloggaamiseen.

31. Tiili + muurari

Brick + Mason Pinterest WordPress -teema

Brick + Mason on kauniisti sisustettu ruudukkoteema. Valokuvaajien, suunnittelusstudioiden ja muiden luovien kanssa kehitetty teema on täydellinen esittelemään suurta määrää töitä minimaalimuodossa. Ääretön vierittäminen, jQuery-muuraus, reagoiva asettelu, Google-kirjasintuki, liukuva sivupalkki, rajoittamaton määrä värivaihtoehtoja, tummat ja vaaleat nahat, mukautettu logo -vaihtoehto ovat vain muutamia tämän hienon teeman kohokohtia.

Mitä Pinterest-tyyppistä teetä käytät?

Oletko käyttänyt jotakin yllä luetelluista teemoista? Jaa kokemuksesi alla! Onko jokin Pinterest-tyyppinen teema, jota kaipain löytämäsi tai luomasi? Haluan tietää siitä! Jätä minulle viesti kommenttiosioon!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map