3 WordPress-laajennusta täydelliseen sosiaalisen median hallitsemiseen

Yritä menestyä sosiaalisen median markkinoinnissa on hankala liike. Hienovaraiset vivahteet, jotka saavat ihmiset jakamaan sisältösi massiivisesti, ovat erittäin vaikeita hallita, ja on oltava erittäin mielikuvituksellista mennä virukseksi Twitterissä tai Facebookissa..


Tosiasialliset käynnissä olevat toimet, joita tarvitaan sosiaalisen median onnistuneen vuorovaikutuksen helpottamiseksi WordPress-sivustosi kanssa, voidaan täysin automatisoida ilman kielteisiä sivuvaikutuksia. Jokainen uusi viesti tulisi jakaa sosiaalisen median verkkoprofiileihisi automaattisesti, kävijöiden pitäisi voida jakaa sisältösi helposti ja sinun pitäisi pystyä analysoimaan menestynein sisältösi turvautumatta manuaaliseen tiedonkeruuseen..

Tässä viestissä haluan suositella kolmea sosiaalisen median WordPress-laajennusta, joita tarvitset, jotta yllä olevasta tulisi totta. Kun nämä laajennukset on asennettu, sosiaalisen median vuorovaikutus tulee täysin automatisoituneeksi, jotta voit keskittyä sosiaalisen median suosion lisäämisen tärkeisiin näkökohtiin.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. NextScripts Social Networks Auto Poster (SNAP)

Sinulla on ehdottomasti Facebook- ja Twitter-profiili ja sinulla voi olla monia muita. Pinterest, Google+, LinkedIn, Tumblr … luettelo jatkuu. Sellaisen tuoreen sisällön julkaiseminen kaikissa sosiaalisen median profiileissa voi olla enemmän kuin vähän työlästä.

Onneksi on olemassa automatisoitu ratkaisu. Taitava lyhenne sivuun, NAPSAHTAA on vastaus tylsään tehtävään julkaista blogissasi tuoretta sisältöä sosiaalisen median verkkoihin. Sen avulla voit yhdistää blogin valtavaan määrään sosiaalisen median verkkosivustoja ja julkaista automaattisesti tuoretta sisältöä profiileihisi, kun se ilmestyy sivustollesi..

SNAP-asetusnäyttö.

SNAP-asetusnäyttö.

Kuten näette, päivitysten mukana toimitettua viestiä on mahdollista mukauttaa – voit lisätä dynaamisia tunnisteita, jotka korvataan viestin otsikolla, kuvauksella, pysyvällä linkillä ja niin edelleen.

Joillekin sosiaalisille verkostoille sinulla on vaihtoehtoja siitä, kuinka päivitykset pitäisi näyttää. Tässä on esimerkki Facebookin kohteliaisuudesta:

Kuvakaappaus Facebookin näyttövaihtoehdoista.

Voit pyytää SNAP: tä lähettämään päivitykset Facebookiin millä tahansa kolmella yllä luetellulla muodolla.

SNAP: n perustamiseen tarvittava kertaluonteinen sijoitus maksetaan takaisin kerta toisensa jälkeen, kun julkaiset viestejä WordPress-sivustossasi. Sinun ei tarvitse koskaan huolehtia sisällön mainostamisesta uudelleen sosiaalisen median verkkoissa, koska se tehdään sinulle.

Vaikka SNAP ei varmasti korvaa henkilökohtaista osallistumistasi sosiaalisen median profiileihin (sinun on tietenkin aina oltava aktiivinen ja reagoiva) tekee antaa sinun automatisoida täysin uuden sisällön mainosprosessin. Tämän kiistatta pitäisi antaa sinulle lisää aika olla vuorovaikutuksessa muiden kanssa ja mainostaa edelleen sosiaalisen median profiilisi ja blogia muilla tavoilla, joita ei ole niin helppo automatisoida.

2. Digg Digg

Kun olet selvittänyt viestien mainostamisen sosiaalisen median profiilien kautta, on aika siirtyä sivulle, jonka avulla vierailijat voivat helposti jakaa sisältöä heidän oma sosiaalisen median profiilit. Vaikka on saatavana valtava määrä laajennuksia, jotka voivat tehdä tämän, viittaan Digg Diggiin aina ensimmäisenä valintaikkunaani.

Tätä laajennusta on kehitetty vuosia, ja hienot ihmiset ovat hankkineet sen Puskuri viime vuonna. Heidän osallistumisestaan ​​on ollut valtava hyöty laajennuksen jatkuvalle kehittämiselle, ja käyttäjät voivat nyt nauttia vankasta ja erittäin toimivasta sosiaalisen median jakamislaajennuksesta..

Mielestäni Digg Diggin paras ominaisuus on kelluva osakepalkki. Tässä on esimerkki toiminnasta omasta blogistani:

Kuvakaappaus Digg Diggin kelluvasta osakepalkista.

Tämä palkki seuraa vierailijan vieritystä, jotta jakamisvaihtoehto ei ole koskaan näkyvissä. Digg Digg antaa sinulle täydellisen hallinnan palkin sijoittelusta ja myös nykyisistä sosiaalisen median jakamisvaihtoehdoista (käytettävissä olevien sosiaalisten verkostojen luettelo on mielestäni kattava).

Mutta se ei ole kaikki – Digg Digg antaa sinun myös sijoittaa jakamispainikkeet viestien alkuun ja loppuun, jos se on mieluisin sijoittelu:

Digg Digg jakamispainikkeet.

Laajennus käyttää laiskaa latausta, mikä tarkoittaa, että se ei hidasta minkään muun sivustosi elementin lataamista. Resurssiintensiivisten sosiaalisen median elementtien suhteen tämä on loistava vaihtoehto. Digg Digg toimii täydellisesti ja näyttää myös fantastiselta.

3. WP sosiaalitilastot

Tässä vaiheessa sinun pitäisi olla melko hyvin asetettu. Sisältö julkaistaan ​​kaikissa sosiaalisen median profiileissa automaattisesti, ja olet tehnyt kävijöistä todella helpon jakaa sisältösi omien seuraajiensa kanssa. Seuraava looginen askel on tässä vaiheessa varustaa itsesi sellaisilla tiedoilla, joiden avulla voit analysoida yksittäisten viestien suosiota sosiaalisten osuuksien suhteen. Tällaisen tiedon avulla voit muokata tulevaa sisältöstrategiaasi julkaistaksesi sisältöä, joka houkuttelee enemmän osakkeita.

Paras plugin, jonka olen löytänyt tätä tarkoitusta varten WP: n sosiaalitilastot. Se voi tarjota sinulle yleiskuvan kaikkien blogisi viestien sosiaalisen jakamisen tilastoista. Tämän etujen pitäisi olla ilmeisiä – sen avulla voit nähdä tarkalleen kuinka kukin viestisi on suoriutunut yksittäisissä sosiaalisissa verkostoissa (ja yhteensä). Tällainen tieto voi auttaa sinua ymmärtämään sivustosi suositun (tai ei) sisällön tyyppiä.

WP-sosiaalitilastojen asettaminen on erittäin helppoa – asennuksen jälkeen plugin on päivitettävä blogin kunkin viestin sosiaalitilastot. Kun tämä on tehty, näet sosiaalisen jakamisen tilastot jokaisesta julkaistusta viestistä.

WP: n sosiaalitilastot

WP-sosiaalitilastojen vaihtoehdot ovat yksinkertaisia, mutta erittäin tehokkaita. Ensinnäkin voit suodattaa viestit luokittain, jotta näet, mitkä viestit ovat suosituimpia jokaisessa sivustosi osiossa. Voit myös vaihtaa viestien ja sivujen välillä, jos lisäät sivuille sosiaalisen jakamisen painikkeet. Jokainen tulostaulukko voidaan lajitella sosiaalisen verkoston mukaan, jotta näet, mitkä viestit jaettiin eniten verkostoa kohti. Voit myös lajitella osakkeiden kokonaismäärän perusteella kaikissa verkoissa:

WP Social Stats -kuvakaappaus.

Olen varma, että näet selvästi tämän laajennuksen edut. Se antaa sinulle sellaisen näkemyksen, joka muuten edellyttäisi työlästä käsityötä löytääksesi. Lisäksi väittäisin, että oikeanlaisissa kapeissa sosiaalisen jakamisen tilastot ovat luotettavin suosionosoittaja. Ihminen, joka päättää jakaa tietyn sisällön, on paljon tehokkaampi toiminta kuin pelkkä linkkin napsauttaminen esimerkiksi hakukoneiden tulossivulla.

WP Social Stats -yrityksen tuottamien tilastojen huolellinen analyysi ja analyysiin perustuvat tulevat toimet voivat vaikuttaa suuresti blogin kasvuun.

Sosiaalisen median hallitseminen on käsissäsi …

Kuten sanoin tämän viestin yläosassa, sosiaalisen median hallitseminen on vaikeaa.

Se tarkoittaa lähinnä ymmärrystä siitä, kuinka kohderyhmäsi ajattelee ja miten he reagoivat julkaisemasi sisältöön. Mutta voit tehdä prosessista paljon helpompaa automatisoimalla helposti automatisoitavan ja varustamalla itsesi tiedoilla, joiden avulla voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä tulevasta sisältöstrategiastasi.

Yllä olevien kolmen sosiaalisen median WordPress-laajennusten avulla saat hyvät tulokset sosiaalisen median menestykseen. Jos sinulla on kysyttävää, kommentteja tai vaihtoehtoisia laajennusehdotuksia, ota yhteys alla olevaan kommenttiosaan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map