3 asiaa, jota et voi tietää Gravity Forms -laajennuksesta

Gravity Forms on valittu WordPress-laajennus monille virrankäyttäjille ja kehittäjille. Tässä viestissä paljastamme ryhmän vähemmän tunnettuja, mutta tehokkaita piirteitä tästä loistavasta muotoa muodostavasta laajennuksesta.


”Ominaisuuksien sokeus” on termi, jota kuvaan kuinka jotkut käyttäjät (mukaan lukien minä!) Työskentelevät ohjelmistojen kanssa. Se viittaa siihen, että kun käytät ohjelmistoa tai laajennusta, käytät usein tunnettavia ominaisuuksia, jättäen toiminnallisuuden maailman etuoven ulkopuolelle. Jokainen, joka on käyttänyt Photoshopia, tietää mitä tarkoitan, käytät tiedämiäsi työkaluja ja loput – me opimme sen yhtenä päivänä, eikö niin??

Vaikka monilla käyttäjillä on ymmärrys Gravity Forms -laajennuksen peruskäytöstä, riittää lomakkeen luomiseen ja sen lisäämiseen WordPress-sivulle, on paljon muita hienoja juttuja, joita tämä laajennus voi tehdä.

Annetaan siis kaivaa yhdeksi suosituimmista WordPress-laajennuksista lomakkeiden luomiseen ja hallintaan ja näyttää sinulle hienoja asioita.

Näytä ja piilota kentät käyttäjän syötteiden perusteella

Näet tämän lomakkeissa kaikkialla verkossa, näet käyttäjälle uuden kentän sen perusteella, että he ovat kirjoittaneet olemassa olevaan kenttään, ja se on hyödyllinen monissa tilanteissa. Esimerkiksi kun käyttäjä valitsee vaihtoehdon valintaruudusta ja haluat kysyä toisen kysymyksen vastauksen perusteella.

Katso tätä esimerkkiä: jos käyttäjä valitsee kaksi ensimmäistä vaihtoehtoa, emme halua, että mitään tapahtuu, jos hän valitsee kolmannen, haluamme kysyä heiltä toisen kysymyksen.

Painovoima muodostaa ehdollisen logiikan

Gravity Forms kutsuu tätä ominaisuutta Ehdollinen logiikka. Lisäasetuksen alla olevassa lomakeeditorissa (katso seuraava näyttökuva alla) on mahdollisuus kytkeä tämä päälle. Sitten näet, missä logiikka voidaan määrittää, esimerkissäni toinen kenttä näkyy nyt vain, kun käyttäjä tarkistaa Darth Vader.

Ota ehdollinen logiikka käyttöön painovoimamuodoissa

Aika siistiä? Ja helppo tehdä. Tämä on vain jäävuoren huippu, ota hetki pelataksesi näiden vaihtoehtojen kanssa ja huomaat kuinka voimakas tämä voi olla.

Esitäytä kentät kyselyjonon avulla

Kuvittele tätä tilannetta: sinulla on WordPress-sivusto, jossa on lueteltu useita tuotteita, kun käyttäjä tekee kyselyn, jonka haluat tallentaa heille vaikeuksista merkitä valintaruutu ilmoittaakseen heidät kiinnostavat tuotteet sen sijaan, että havaitsisi sivun että he ovat kotoisin ja valitse heille ruutu.

Tässä on esimerkki siitä, miltä tämä kenttä voi näyttää.

Painovoimamuodot ennakoivat kentän

Joten jokaiselle tuotesivullesi, jolla linkit kyselylomakkeeseen, aiomme perustaa erityisen kyselymerkkijono-URL: n kulkeaksesi tuotteen läpi kyselylomakkeeseen.

Aloitetaan kentän asettaminen. Valitse kenttä Gravity Forms -editorissa ja valitse sitten Pitkälle kehittynyt välilehti. Alareunassa valintaruutu salliaksesi dynaamisen populaation tälle kentälle ja kirjoita parametrin nimi; Olen käyttänyt enquiryType, katso alla oleva näyttökuva.

Ota esi-väestö käyttöön

Nyt aiomme sijoittaa linkin tuotesivulta kyselylomakkeelle ja meidän on lähetettävä sivulle merkityksellisen tuotteen kautta. Se on yhtä helppoa kuin lisätä parametri URL-osoitteeseen kyselymerkkijonona.

Esimerkki: Alla olevassa esimerkissä käytät tätä linkkinä kyselylomakkeelle Keltaiset widgetit valitaan automaattisesti.

http://yourDomain.com/enquiry/?enquiryType=Yellow+widgets

Ennen kuin lähdemme tästä, vielä kaksi nopeaa vinkkiä

 1. URL-osoitteessa on kirjainkoon merkitys, joten jos olet käyttänyt isoja kirjaimia Parameter-nimessä, käytä sitä myös URL-osoitteessa
 2. URL-osoite on koodattava; Lyhyesti sanottuna aseta plusmerkki (+) missä välilyönnit yleensä ovat

Näytä missä lomake täytettiin

Tämä viimeinen vinkki on hieno nähdä, mitkä sivut muuntavat tiedusteluja enemmän kuin toiset. Ota tilanne, jossa sinulla on lomake sivustosi useilla sivuilla tai ehkä se on sivustosi sivupalkissa, joten se on kaikilla sivuilla.

Aiomme lisätä piilotetun kentän, jota käyttäjä ei näe, joka vain lähettää WordPress-sivun lomakkeen kautta. Kun näet sen gravitaatiolomakkeiden merkinnöissä, tiedot ovat siellä, jonka voit nähdä.

Painovoima muodostaa piilotetun kentänSeuraa näitä muutamia vaiheita:

 1. Lisää piilotettu kenttä lomakkeeseesi (piilotetut kentät löytyvät kohdasta Vakiokentät)
 2. Merkitse kenttä, olen kutsunut sitä Sivutiedot
 3. Klikkaa Pitkälle kehittynyt Välilehti näyttääksesi uuden kentän oletusarvon

Nyt täällä määritetään arvo, joka välitetään lomakkeen läpi. Voit valita kahdesta: Sivun / viestin otsikko tai sivun tai viestin täydellinen URL – se on sinun tehtäväsi, jonka haluat.

Gravity Forms asettaa oletusarvon

Joten siellä on kolme hienoa ominaisuutta. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja mistä tahansa, jätä kommentti!

Hanki painovoimalomakkeet

Napsauta alla olevaa banneria päästäksesi Painovoimalomakkeisiin, oppiaksesi lisää laajennuksesta ja tutustu niiden hinnoitteluvaihtoehtoihin.

Käy Gravity Forms -sivustolla

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map