25+ parhaan hotellin WordPress-teemat 2020

Parhaat hotellien WordPress-teemat vieraanvaraisuusyrityksille

Verkkosivusto tarjoaa sinulle paljon altistumista. Ja hotelli- ja ravintola-alalle tarvitset sivuston, joka ei ole vain kaunis, mutta myös helppo käyttää. Kirjoita parhaat hotelli WordPress-teemat (mielestämme), ja täydellisen mallin haku päättyy tähän.


Olemme käsittäneet parhaan varauslomakkeen laajennukset aiemmin, mutta tämänpäiväinen viesti on otos parhaista hotellien WordPress-teemoista verkossa. Voit vapaasti käyttää mitä tahansa tämän kokoelman teemaa varaussivuston luomiseen tai hotellipalvelujen näyttämiseen.

Riittää, kun sanotaan, että kaikki tämän luettelon teemat ovat herkkiä ja noudattavat parhaita verkkostandardeja. Valitse vain yksi, luo lapsiteema, mukauta ja vie hotellitoiminta seuraavalle tasolle.

Jos olet valmis, aloittakaamme parhaiden hotelli WordPress-teemojen valintaan (nopea huomautus – voisimme kattaa vain niin monia tänään, mutta jos sinulla on teema, jonka haluat lisätä, kerro siitä meille kommenttiosioon).

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Kirjakirja

Booklium Hotel WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Booklium-hotelli- ja vuokra-WordPress-teema on tehokas ja monipuolinen vaihtoehto mainostaa minkä tahansa mittakaavan majoitusta. Hotelli, hostelli, majatalo, bed and breakfast, huviloita – kaikki nämä voivat luoda tyylikkään ja tyylikkään verkkosivuston Bookliumin modernin suunnittelun ja tehokkaan hallintaytimen ansiosta.

Booklium tarjoaa yli 5 ainutlaatuista demoa tullaksesi mahdollisimman lähelle tarpeitasi, ja jokainen demo on omistettu erilliselle majoitustyypille (hotelli, huvila, hostelli jne.). Jotta kokemuksestasi tulisi entistä virtaviivaisempaa, kaikki näytteetiedot tulevat automaattisesti heti sisäänrakennetun yhden napsautuksen esittelyominaisuuden ansiosta.

Majoituksen hallintaan Booklium sisältää palkkio-MotoPress Hotel Booking -laajennuksen, joka tulee ilmaiseksi teemaan. Hotellivaraus lisää uskottavan ja tehokkaan hallinnan ytimen verkkosivustollesi. Sen ominaisuuksia ovat rajoittamaton majoitus, useita varauksia yhdellä laskulla, mobiilivalmis kiinteistöhakulomake mukautetuilla ominaisuuksilla, joustavat varaussäännöt, muuttuva hinnoittelu, OTA-synkronointi, varattavissa olevat lisäpalvelut ja paljon muuta.

Booklium ei ole vain moderni ja tyylikäs malli, vaan myös tehokas työkalu liiketoiminnan virtaviivaistamiseen. Sen avulla voit helposti luoda verkkosivustosi, lisätä majoitusta, hallita varauksia ja vastaanottaa maksuja (tuettu useita verkkomaksuportteja).

2. Hotello

Hotello Hotellivaraus WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Hotello on upea hotelli WordPress -teema, joka on räätälöity mihin tahansa vieraanvaraisuusyritykseen. Teema on suunniteltu helpottamaan hotelliviestisi luomista. Asenna mikä tahansa näytedemos vain kahdella napsautuksella. Käytä sitten mukana toimitettua sivunmuokkaus- ja muokkausvaihtoehtoa sivustosi tyyliin. Mukautetuilla SVG-kuvakkeilla, 850+ Google-fontilla, värivaihtoehdoilla ja muilla vaihtoehtoillasi on melko loputon.

Mutta se, joka erottaa Hotellon, on mukana vieraanvaraisuuteen liittyvät erityispiirteet. Teemassa on täydellinen hotellivarausjärjestelmä, joka on valmis varaamaan. Voit jopa hyväksyä maksuja verkossa! Lisäksi huonepäällikkö antaa sinulle (ja vieraille) helpon tarkistaa saatavuuden päivämäärän tai ihmisten määrän perusteella. Haluatko tarjota alennuksia viikon puolivälissä tai nostaa sesongin hintoja? Ei hätää – Hotello tukee joustavaa hinnoittelua.

Muita tärkeitä ominaisuuksia ovat GDPR-yhteensopivat varauslomakkeet, monikielinen / käännöstuki, selainten välinen yhteensopivuus ja täysin reagoiva suunnittelu. Joten riippumatta siitä, milloin, missä tai miten vieraat vierailevat hotellin verkkosivustolla, se näyttää kauniilta joka kerta.

3. Oceanica

Oceanica Hotel WordPress -teema varausjärjestelmällä

Oceanica-hotellin varaus WordPress-teemalla on tyylikäs, tyylikäs muotoilu ja mukautettu WordPress-varausjärjestelmä. Joten jos rakennat verkkosivustoa hotellille, bed and breakfast -huoneistolle, loma-asunnolle tai vastaavalle yritykselle, tämä teema on paras ratkaisu sinun tarkoituksiin.

Oceanica on täysin muokattavissa – sen mukana on rajoittamaton määrä värejä, 3 otsakkeen ja yhden alatunnisteen muokattavaa valikkoa, koko näytön ja ruudukon asettelut, natiivi WordPress-toimintojen integrointi ja monia muita hienoja ominaisuuksia.

Tätä hotelliteemaa ylläpitää MotoPress Hotel Booking -laajennus WordPressille, joka on täysin vieraanvaraisuusyritys. Sen avulla voit luoda majoitusluettelon kauniilla tavoilla, ottaa käyttöön maksut reaaliaikaisesti ja synkronoida varauksesi matkakanavilla, kuten Airbnb.

Lisäksi varausjärjestelmän avulla voit luoda joustavan vuodenaikojen hinnoittelun ja asettaa majoituksille hinnat, tarjota online-huonevarauksen joko maksulla tai ilman, myydä lisäpaketteja ja -palveluita, estää varausvaihtoehto tietyille päivämäärille, määrittää automaattinen tai manuaalinen varauksen vahvistusohjaus, luoda alennuskupongit matkustajille, katsella ja hallita kaikkia varauksia kätevän taustakalenterin avulla, synkronoida kaikki suorat sivuston varaukset online-matkatoimistojen, kuten varaus jne., varauksiin.

4. Bellevue

bellevue hotel wordpress teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Bellevue on herkkä WordPress-teema, joka on tarkoitettu aamiaisille ja hotelleille. Tämä kaunis WordPress-teema on parasta loma-asunnoille, rantataloille, mökeille, kesämökkeille, mökille ja hotelleille. Tässä teemassa on kaikki. Se sisältää kaiken, mitä odottaa premium-WordPress-teemasta, ja se auttaa sinua luomaan mahtava hotelli- tai aamiaisverkkosivusto..

Bellevue tarjoaa erityisiä erikoisominaisuuksia, jotka tekevät aamiais-, hotelli- tai loma-asunnosi vuokraamisesta helpompaa ja menestyvämpää. Saatavuuskalenterit, varauslomakkeet, kirjautumislomakkeet ja online-maksujärjestelmä ovat muutamia ominaisuuksia, jotka ovat mukana.

Verkkokaupat voidaan lisätä helposti WooCommerce-sovelluksen ansiosta. Bellevue sisältää 7 kaunista niche-erityisdemoa ainutlaatuisista majoitustyyleistä. Bellevue sisältää myös 5 tyyliteltyä logoa, 50 kerrostettua Photoshop-tiedostoa, Master Slider -version Pro-version ja WP-varausjärjestelmän premium-version sekä tuen useille hyödyllisille WordPress-laajennuksille..

Tämä WordPress-teema auttaa sinua yksinkertaistamaan ja automatisoimaan varausprosessia, vaikuttamaan kävijöihisi kauniilla suunnittelulla ja muuntamaan asiakkaita saatavuuskalentereilla, rakennetuilla lomakkeilla ja ostosivuilla.

5. Käännä

Enfold Responsive Monikäyttöinen WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Kriesi on tunnettu WordPress-teemakirjailija, Enfoldin kaltaisten mestariteosten ansiosta. Envia on rakennettu Avia-kehykselle, ja se on todellinen taideteos.

Yli 30-vuotisilla demoilla sinun ei tarvitse rakentaa verkkosivustoasi tyhjästä. Voit tuoda esittelyjä heti, muokata laajasti ja jopa sekoittaa ominaisuuksia eri demoista.

Enfold sisältää vedä ja pudota -sisältöeditorin, joka auttaa sinua lataamaan asettelujasi ylimääräisellä tavalla käsittämättömillä tavoilla. Lisäksi tässä WordPress-hotellin teemassa on fantastinen järjestelmänvalvoja ja dokumentaatio.

Käynnistystä varten asiakkaat ylistävät Krieitä usein erinomaisesta tuesta, joten olet hyvissä käsissä.

6. Hotel Master

hotelli Master WordPress teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Hotel Master tarjoaa sinulle tyylikkään suunnittelun ja tehokkaat ominaisuudet yhdessä paketissa. Tarkoitan, että tämä vieraanvaraisuuteen liittyvä WordPress-teema sisältää sisäänrakennetut ominaisuudet, kuten varausjärjestelmän, galleriat, varaukset ja portfolion mm..

Hotel Master on täydellinen WordPress-teema tyypillisille ravintoloille sekä majoitusta tarjoaville hotelleille. Se on uskomattoman helppo muokata ja tarjoaa sinulle rajoittamattomat vaihtoehdot kääntää sivustosi haluamallasi tavalla.

Silti teema onnistuu pitämään sisällään koodin paisumisen, mikä tarkoittaa, että saat nopeasti lataamissivuja ja paremman käyttökokemuksen. Sen on oltava suuren teeman salaisuus; lisää kaikki kriittiset ominaisuudet ilman paisumista.

Hotel Master ylittää suunnittelun ja tarjoaa sinulle hotellin hallintajärjestelmän ilman suuria kustannuksia tai jyrkän oppimiskäyrän.

7. Belafonte

Belafonte Hotel WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Belafonte on herkkä Themesin suunnittelema herkkä ja minimalistinen hotelli- ja vieraanvaraisuus WordPress-teema. Tämä teema on pikseli täydellinen hotelleihin, majataloihin, lomakohteisiin, lomaosakkeisiin, bed & breakfast -majoituksiin ja jopa yksityisiin loma-asuntoihin. Puhdas asettelu, yksinkertainen pystysuuntainen valikko, reagoiva muotoilu ja tyylikkäät galleriat tekevät tästä teemasta loistavan valinnan viehättäviin paikkoihin, jotka haluavat houkutella uusia kävijöitä.

Teema käyttää helppoja sivumalleja, jotta voit nostaa hotelliviestisi nopeasti. Belafonten kotisivulla on suunniteltu esittelemään valokuvia. Siinä on diaesitys korkearesoluutioisiksi kuviksi. Lisää huoneet ja sviitit sivumallien ja osioiden avulla tietoa, kuvagallerioita ja hintoja varten. Ja sosiaalinen integraatio rohkaisee vieraita jakamaan verkkosivustosi kaikkien ystäviensä kanssa.

Belafonte sisältää kaikki hienot ominaisuudet, joita voit odottaa laadukkaalta hotellilta ja vieraanvaraisuudesta WordPress-teemasta. Lisää huoneita, joissa on täydelliset kuvaukset ja ominaisuusluettelo, hyödylliset huoneet ja hinnat -taulukko, jotta vieraat näkevät hinnat yhdellä silmäyksellä, galleriat tapahtumista tai palveluistasi ja jopa aiemmat asiakaskokemukset, jotta mahdolliset vieraat voivat tehdä mielensä. Lisäksi yhteys- ja varauslomake on loistava tapa vieraille lähettää sinulle huomautus heidän pyydetystä oleskelusta, jotta voit helposti seurata, ketkä tulevat ja milloin.

Muita hienoja teemaominaisuuksia ovat tulevia tapahtumia koskeva osa (loistava julkaisemiseen kesäkeskuksista, talvisista hiihtomatkoista, kylpyläviikonloppuista ja muusta), täydellinen blogi, jossa voit kirjoittaa yrityksesi toiminnasta, ja paljon hyödyllisiä sivuasettelut, jotka voit lisätä sivuja ruokailupaikkoihin, salonkeihin, harjoitustiloihin ja muihin.

8. Hotelli Calluna

hotel calluna wordpress teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Suuret lisälaatikot, suuret kirjasimet ja terävä muotoilu ansaitsevat Hotel Callunan mukavan paikan tänään listallamme. Älä ymmärrä minua; nämä eivät ole ainoita ominaisuuksia, jotka tekevät tästä teemasta monien verkkosivustojen omistajien kultaseni.

Vaikka on hienoa saada kaunis, mutta yksinkertainen muotoilu, Bellevue potkaisee asiat huomattavasti korkeammalle sisäänrakennetuilla varaus- ja varauslomakkeilla, kalenterilla, Easy WP Hotelier -laajennuksella ja rajattomilla mukautusvaihtoehdoilla.

Tämän lisäksi Hotel Calluna toimittaa kolme otsikkotyyliä, mukautetut pikakoodit, WPBakery-vedä ja pudota -sivunmuodostimen, yhden napsautuksen esittelytuonnin, mukautetut postityypit tapahtumiin / tarjouksiin ja sisäänrakennetun mega-valikon mm..

9. Adomus

adomus hotel wordpress teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Adomus tuo huomion sisällöllesi. Yksi kotisivumuunnelmista tarjoaa sinulle runsaasti tilaa SEO-sisällön lähettämiselle.

Tämän hotellin WordPress-teeman mukana on saman kirjoittajan HBook-laajennus. HBook lisää ominaisuuksia, kuten varauslomakkeet, maksuyhdyskäytävien integrointi, saatavuuskalenterit, varausten hallinta ja paljon muuta.

Plugin-erityisominaisuudet syrjään, Adomus tarjoaa muita ominaisuuksia, kuten muun muassa yhden napsautuksen esittelytuonnin, vetämis- ja pudotusosat ja kauniit galleriat..

Adomus on helppo muokata, mikä tarkoittaa, että voit uudistaa sivustosi muutamassa minuutissa.

10. Purjehdus

purjehdushotelli wordpress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Näyttävä tulos tapahtumasta, kun laitat HTML5, CSS3 ja Bootstrap 3 yhdessä, Sailing tarjoaa sinulle kauniin suunnittelun ja erinomaisen varausjärjestelmän minkä tahansa hotellin verkkosivuston ylläpitämiseen.

Tämä huono poika tarjoaa sinulle täydellisen hallinnan jokaisella vieraanvaraisuusyrityksen kriittisellä alueella, kuten varauksista / huoneiden hallinnasta, hinnoittelusta, raportoinnista, maksuista, asiakashallinnasta ja niin edelleen. Mukana toimitetun ThimPress-allekirjoitusvarauslaajennuksen, huoneiden, asiakkaiden, saapumiskalenterien, huoneiden saatavuuden, hinnoittelun, kuponkien ja raporttien hallinta on helppoa.

Teemassa on myös yli viisi yhden napsautuksen esittelyä, parallaksi-tehosteita, vetämällä ja pudottamalla -sivun rakentaja, rajoittamaton määrä värejä / nahkoja, yhden tai monisivuinen asettelu, Font Awesome -kuvakkeet – ja se on vain jäävuoren huippu..

11. Vapaa-aika

hotellin vapaa-ajan WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Täydellinen kylpylöihin, lomakohteisiin, klubeihin, hotelleihin ja kaikkiin vieraanvaraisuuteen liittyviin yrityksiin. Hotel Leisure WordPress -teema tarjoaa sinulle tarvittavan voiman taistellaksesi kilpailullesi.

Sitten lyö ja jätä ne pölyyn erittäin nopeilla sivuilla ja monilla ominaisuuksilla, jotka ansaitsevat enemmän asiakkaita auto-pilottina. Hotel Leisure ei petä suunnittelusta, mutta ominaisuusosastolla tämä teema loistaa.

Hotel Leisuressa on hotelliominaisuuksia, kuten kaksi esivalmistettua esittelyä, Simple Weather -laajennus, WPBakery-sivunmuodostaja, rajoittamaton määrä värejä, SEO-ystävällinen, CSS3-animaatiot ja sosiaalisen jakamisen integraatio muun muassa.

12. Soho-hotelli

soho hotel wordpress teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Olemme nähneet teemakehittäjien tekevän kaiken oikein, mutta floppien käytettävyyden. Not QuiteNiceStuff, Soho-hotellin takana oleva valtaeliitin kirjoittaja, puhdas, monipuolinen ja helppokäyttöinen WordPress-teema.

Soho-hotelli tunnetaan parhaiten ominaisuuksista, kuten varausjärjestelmästä, jossa on saatavuuden tarkistus, kyky jakaa tietoja Airbnb: n, Booking.comin ja muiden iCal-tuettujen palveluiden kanssa, kausittaisista hinnoittelusta ja useista maksuyhdyskäytävistä.

Lisäksi saat kuponkikoodeja, rajoittamattomia värejä, mukautettuja lomakekenttiä, esittelydataa, WPBakery-sivunmuodostajaa ja kätevän teemavaihtoehtojen paneelin mainitsemaan muutama.

13.Gem

TheGem-luova monikäyttöinen WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

TheGem on monikäyttöinen WordPress-teema kaikilla oikeuksilla. Se on fantastinen teema kaikenlaisille sivustoille, mukaan lukien vieraanvaraisuussivustosi..

Toisin kuin joissakin tämän luettelon hotellin WordPress-teemoissa, TheGem ei toimita erillisiä hotelliominaisuuksia. Silti se on huippuhaastaja ominaisuuksien ja käyttäjäystävällisyyden suhteen.

Loppujen lopuksi voit aina lisätä hotellikohtaisia ​​ominaisuuksia pluginien avulla. Lisäksi teemassa on 150 + esittelysivua, joista kaksi on tehty nimenomaan hotelleille.

TheGem toimitetaan monilla mukautusvaihtoehdoilla, 14 blogi-tyylillä, rajattomalla sivun asettelulla, yli 60 suunnitteluselementillä ja niin edelleen.

14. Arcadia

Arcadia Hotel WordPress -teema

Jos haluat pitää asiat yksinkertaisina, rakastuit Arcadia-hotellin teemaan, joka on yksinkertainen mutta tehokas WordPress-teema vieraanvaraisuuden yrityksille..

Arcadia on klassinen teema kylpylöihin, hotelleihin, hostelleihin, lomakohteisiin ja muihin yrityksiin, jotka vaativat rentouttavaa suunnittelua ja tehokasta varausjärjestelmää.

Merkittäviä ominaisuuksia ovat muun muassa majoitushallinta, varausvelho, tapahtumat, suosittelut ja rajoittamaton nahat.

Arcadia Hotel WordPress -teemassa keskitytään asiakkaaseesi ja sijoitetaan heille eniten tarvitsemat ominaisuudet etusivulle. Haluat ehkä harkita tätä teemaa ammattimaisen, mutta ei ylivoimaisesti muotoillun ilmeen löytämiseksi.

15. Paratiisin lahti

Paradise Cove -hotellin WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Haluatko hotelliteeman, joka on valmis menemään? Paradise Cove on Themefuse: n luoma huippuluokan hotelli- ja vieraanvaraisuusteema, joka tarjoaa helppoja vaihtoehtoja, jotta voit aloittaa varausten tekemisen. Tämä teema on moderni vaihtoehto hotelleille, loma-asunnoille, lomaosakkeille, majataloille ja muille.

Paradise Covessa on käyttäjäystävälliset sivumallit kotisivulle, huoneisiin, blogiin, palveluihin ja muuhun. Tällä tavalla voit saada sivustosi nopeasti toimintaan! Muita helppoja teemaominaisuuksia ovat 3 tyylistä liukusäädintä, joista valita, joten voit valita vain suosikkisi ja ladata parhaat omaisuuskuvasi, sisäänrakennetun Icon Font -integraation, hyödyllisen sääwidgetin matkaa suunnitteleville vieraille ja muokattavissa olevan megavalikon..

Älä huolestu – tämä teema on myös verkkokalvovalmis ja reagoi mobiililaitteisiin, jotta vieraasi saavat loistavan kokemuksen millä tahansa laitteella. Lisäksi sisäänrakennettu varausjärjestelmä tekee huoneiden lisäämisestä ja WordPress-järjestelmänvalvojan varausten hallinnasta helppoa.

Koko teemassa huomaat erityistä huomiota yksityiskohtiin, kuten huoneen mukavuuskuvakkeisiin, joissa on työkaluvihjeet, valopöydän kuvagalleriaan, tähtiarvioihin ja muihin. Nämä ovat kaikkia ominaisuuksia, joita vieraat käyttävät ja arvostavat. Taustalla on paljon mukautettuja pikakoodeja, widgettejä ja sivuja, jotka voit arvostaa, koska ne helpottavat verkkosivustosi määrittämistä.

16. Caballero

Caballero Hotel WordPress -teema

Puhdas ja tyylikäs Caballero on täydellinen hotelli WordPress-teema yksinäiselle lomalle, B&B: lle tai rentouttavalle huvilalle. Tässä teemassa on tyylikkäät mukautetut fontit, reagoiva suunnittelu, kuvagalleria, huoneiden postityyppi ja paljon muuta.

Teeman ainutlaatuinen ominaisuus on muokattava widgetty kotisivu. Lisää vain elementit, pudota ne paikoilleen ja muokkaa niin, että sinulla on ainutlaatuinen kotisivu, jossa on hotellin keskeiset ominaisuudet ja sviitit. Lisää sarakkeita, huoneita, sivuja, huomautuksia ja muuta räätälöityjen Hermes-widgetien avulla.

Muita teemaominaisuuksia ovat sivumallit (huoneille, paketeille, ravintoloille jne.), Tyylinen blogi, WPML-yhteensopivuus ja helppokäyttöinen demosisällön malli aloittaaksesi teema.

17. Iver

Iver Moderni hotelli- ja varausteema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Iver-hotellin teema on rohkea ja moderni vaihtoehto, joka sopii erinomaisesti kaupungin parvella ja studiossa. Asenna vain teema, napsauta kerran tuodaksesi näytteen esittely ja lisätäksesi hotellitiedot. Voit sijoittaa sivustosi nopeasti!

Iver mukana tulee Visual Composer -sivunrakentaja ja tehokas Slider Revolution -laajennus, joten voit suunnitella mitä tarvitset. Mutta huoneiden, salkkujen ja blogin sisäiset ulkoasut tekevät uusien sivujen lisäämisestä helppoa.

Muita hienoja ominaisuuksia ovat online-varauslomake, huonesuodatin, WooCommerce -yhteensopivuus, muokattava otsikko sekä reagoiva ja verkkokykyinen suunnittelu.

18. Fortuna

Fortuna Responsive Hotel WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Fortuna on rohkea ja reagoiva hotelli- ja vieraanvaraisuuden palkkio WordPress-teema, jonka on kehittänyt Hermes Themes. Tämä erottuva teema on täydellinen tapa esitellä hotelli-, majatalo-, aamiais-, motelli- tai muuta vieraanvaraisuusalan yritystäsi verkossa ja täyttää varauskalenteri kuukausia etukäteen.

Fortuna sisältää helppoja vaihtoehtoja, jotka helpottavat verkkosivustosi perustamista. Valitse päästäksesi tummien tai vaaleiden värien nahkoihin. Käytä sitten teeman mukautusohjelman väri- ja muotoiluvaihtoehtoja verkkosivustosi vastaamaan yrityksesi tuotemerkkiä. Teema sisältää myös hyödyllisiä sivumalleja (blogiin, suosittelut, huoneet ja hinnat, galleriat, nähtävyydet ja muut), jotka tekevät sivujen luomisesta nopeaa ja helppoa.

Toinen upea Fortunan ominaisuus on mukautetut widgetit, joita voit lisätä sivupalkkeihin ja alatunnisteisiin. Teema sisältää mukautettuja widgettejä Facebookin kaltaisen ruudun lisäämiseksi, mukautettuja valikkoja ja hyödyllisen Connections-widgetin (jotta asiakkaat voivat pitää Facebookista, seurata sinua Twitterissä tai etsiä yritystäsi TripAdvisorissa). Ja koska teema on täysin reagoiva, vierailla ei ole mitään ongelmia verkkosivustosi tarkastelemisessa tablet-laitteilla ja matkapuhelimilla.

19. Amassador

Ambassador Hotel WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Ambassador on ihana hotelli- ja vieraanvaraisuuspalkkio WordPress-teema, jonka on suunnitellut Hermes Themes. Tämä tyylikäs teema luotiin mille tahansa hotellille, lomakeskukselle, majatalolle, vuokrakiinteistölle, bed and breakfastille tai muulle vieraanvaraisuuden yritykselle.

Esitä hotelli tai lomakeskus ja luo kutsuttava verkkosivusto suurlähettilään käyttäjille. Ennen lomalle lähtöä useimmat asiakkaat tarkistavat vaihtoehtonsa, ja yksi tapa saada liiketoimintaa on ammattimainen verkkosivusto, joka korostaa sijaintisi hienoa. Suurlähettiläs on helppo näyttää, mikä tekee hotellistasi tai majatalostasi erityisen kiitos mukana toimitettujen mukautettujen sivumallien avulla gallerioiden, nähtävyyksien, tapahtumien ja jopa suositusten lisäämiseksi.

Teema sisältää myös ihania huoneisivuja, jotka ovat välttämättömiä kaikille hotellityyppisille verkkosivustoille. Lisää huoneen kuvauksen, hinnoittelun ja palvelujen luettelon lisäksi koko leveysliukusäädin, joka on täynnä huonekuvia. Sisäänrakennettujen sosiaalisten vaihtoehtojen avulla vieraiden on helppo seurata sinua Facebookissa ja Twitterissä saadaksesi tietoa kaikista tulevista tarjouksista.

Muita teemaominaisuuksia ovat täysi blogi, mukautetut diaesitykset, mukautetut widgetit, käännöstuki ja teematuki koko vuodelle. Suurlähettiläs on loistava tapa esitellä hotelli- tai vieraanvaraisuuteen liittyvää yritystäsi ja aloittaa varausten turvaaminen nopeasti.

20. Tyylikäs (HotelEngine)

Tyylikäs hotelli Premium WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Classy on hotelli- ja vieraanvaraisuustasoinen WordPress-teema, jonka on luonut EngineThemes. Tämä teema on yksi kahdesta teemasta, jotka on rakennettu HotelEngine-kehykseen, ja se on kattava huoneiden vuokraus- ja varausteema.

HotelEngine Classy luotiin hotelleita, lomaosakkeita, motelleita, majataloja, bed & breakfast -mahdollisuuksia ja muita vuokrakohteita ajatellen. Lisää erilaisia ​​huonetyyppejä kuvauksin, mukavuustietoineen, gallerioineen, hinnoin ja jopa suosituksin, jotta potentiaaliset vieraasi voivat tehdä päätöksen. Lisäksi sisäänrakennetulla Slider Revolution -laajennuksella voit luoda ihania liukusäätimiä huoneisivuillesi, viesteihisi ja tietysti kotisivullesi..

Tämä teema käyttää myös tehokasta Visual Composer -laajennusta, jotta voit luoda rajoittamattoman määrän sivu- ja viestiasettelut. Yksinkertainen dag & pudota eri elementit paikoilleen ihanteellisen asettelun luomiseksi (plus voit tallentaa asettelumallit uudelleen ja uudestaan ​​käytettäväksi). Mukautusvaihtoehdot eivät lopu tähän – HotelEngine Classy sisältää myös 8 mukautettua värimaailmaa (ruusu, teal, sininen, violetti, vihreä, oranssi, keltainen, punainen), jotta verkkosivustosi ulkoasun muuttaminen on helppoa nopeasti.

21. Victoria

Victoria Hotel WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Victoria on hotelli- ja vieraanvaraisuuden palkkio WordPress-teema, jonka on luonut Hermes Themes. Tämä teema sopii mainiosti nykyaikaisten hotelli-, matka-, motelli-, aamiais- ja muiden vieraanvaraisuussivustojen luomiseen.

Se on aina lomakautta. Ihmiset rakastavat retkiä, ja suunnitellessasi he etsivät aina laadukasta majoitusta, joka tarjoaa paljon arvoa. Näytä uusille ja paluumatkailijoillesi, kuinka suuri omaisuutesi on, käyttämällä Victoria-hotellin teemaa esittelemään kaikkia yrityksesi hienoja ominaisuuksia. Tämän WordPress-teeman avulla on helppo luoda ammattitaitoinen ja reagoiva verkkosivusto, johon vieraat luottavat.

Victoria sisältää kaikki ominaisuudet, joita tarvitset verkkosivustosi käynnistämiseen. Käytä mukana toimitettuja sivumalleja, jotta voit nopeasti lisätä tyylikkäitä sivuja eri huoneisiin, omaisuuden valokuvagalleriaan, nähtävyyksiin ja muuhun. Teemassa on myös mukautettuja viestityyppejä, joten voit lisätä suosittelusi, tapahtumasi jne. Ja pitää ne erillään blogiviestistäsi, mikä on helppoa pysyä järjestäytyneenä.

Tämä teema on loistava vaihtoehto jokaiselle hotellille tai vieraanvaraisuussivustolle – olipa kyse sitten viiden aloitushotellista, omistajan lomasta tai maalaismaisesta bungalowista rannalla. Mahtaisten räätälöityjen widgetien, sosiaalisen median vaihtoehtojen, teeman mukauttamisten (mukautettujen teemavaihtoehtojen ansiosta) ja paljon muuta Victoria voi kasvaa yrityksesi mukana ja auttaa sinua erottumaan joukosta.

22. 5 Käynnistä hotelli

5 tähden hotelli WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

5 tähden on kattava hotelli- ja vieraanvaraisuus WordPress-teema, jonka on kirjoittanut Templatic. Tämä teema on täydellinen ratkaisu luoda kaunis verkkosivusto ja hallita varauksiasi hotelliin, bed and breakfast, hostelli, loma-asunto tai muu vieraanvaraisuusyritys.

Houkuttele asiakkaita ja hallitse varauksia yhdellä verkkosivustolla. Viiden tähden hotelli on tyylikäs tapa esitellä hotellimajoituksia, palveluita, ruokailumahdollisuuksia ja paketteja sekä hallita varauksiasi. Toinen hieno ominaisuus on WooCommerce-tuki, jos haluat myydä hotellin lahjakortteja, hotellivaihia (kuten kylpytakit tai tyynyt) tai jopa paikallisia matkamuistoja..

Varausjärjestelmä saa virtansa Tevolution-laajennuksen varausjärjestelmän lisäosasta. Tämä lisää toimintoja hallita huoneita, kalentereita, varauksia, online-varauksia, tariffeja ja paljon muuta. Ja mitään koodaustaitoja ei vaadita – käytä vain lyhytkoodeja lisätäksesi ominaisuuksia, kuten varauslomakesi tai saatavuuskalenterin, mille tahansa sivulle.

23. Hotellivaraussovellus

Hotellivaraussovellus WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

HotelBooking on voimakas vieraanvaraisuus WordPress-teema, jonka on kehittänyt Templatic. Se on täydellinen ratkaisu hotelleille, vuokrakohteille ja lomahallintoyrityksille.

HotelBookingin tärkein ominaisuus on teeman varsinainen varausmoduuli. Vierailijat voivat helposti etsiä päivämäärän, huonetyypin, vieraiden lukumäärän ja huoneiden lukumäärän perusteella. Lisäksi teemalla on täysin muokattava varauslomake. Voit lisätä erityisiä palvelumääräyksiä (kuten pesula, myöhäinen kassalle tallentaminen jne.), Lisätä vaihtoehdon syöttää tarjouskoodi ja lisätä kenttiä yhteystietojen / maksutietojen syöttämiseen. HotelBookingilla on myös helppo hallita varauksia taustalta, vahvistaa maksuja, luoda tarjouskoodeja ja paljon muuta.

Vieraat voivat myös hyödyntää HotelBookingin huoneisivuja ja saatavuuskalenteria päättäessään varata lomaa. He voivat tarkastella jokaista huonetta yksityiskohtaisesti (voit jopa lisätä kuvagallerioita) ja tarkistaa, milloin kyseinen huonetyyppi on käytettävissä. Saatavuuskalenteri on jopa värikoodattu, jotta vieraat voivat paremmin nähdä, mikä on avoinna.

HotelBookingilla on paljon muita hienoja teemaominaisuuksia. Teema on täysin reagoiva ja näyttää hyvältä monissa laitteissa. Tämä tarkoittaa, että vieraat voivat käydä sivustollasi ja varata lomat riippumatta siitä, missä he ovat.

24. Leonardo

Leonardo WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Leonardo-teema on herkkä Themesin herkkä hotelli- ja vieraanvaraisuus WordPress-teema. Se sopii erinomaisesti hotelleihin, aamiaismajoituksiin, majataloihin, loma-asuntoihin, aikaosuuksiin, tapahtumahalleihin ja muihin vieraanvaraisuusalan yrityksiin..

Teema oli rakennettu vieraanvaraisuudelle. Kotisivulla on esitelty diaesitys, johon voit lisätä kuvia kiinteistöistäsi, aiemmista tapahtumista tai onnellisista asiakkaista sekä linkkejä tärkeille sivuille. Teema sisältää myös loistavan suosittelumodulin, jossa vieraat voivat jättää arvosteluja yrityksestäsi (siellä on myös suosituswidget, jotta voit lisätä upean arvion mihin tahansa widget-alueelle).

Huoneisivut sopivat erinomaisesti tilojen korostamiseen. Mukana olevat tapahtumat ja nähtävyydet -osa on hyvä tapa vakuuttaa vierailijat pidentämään oleskeluaan nähdäksesi kaiken, mitä alueellasi on tarjota. Toinen mainitsemisen arvoinen ominaisuus on Facebookin kaltainen widget, jonka avulla vieraat voivat helposti jakaa mahtava hotelli kaikkien Facebook-ystäviensä kanssa..

25. Castello

Castello WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Castello on hotelli- ja vieraanvaraisuus WordPress-teema, jonka on kehittänyt Hermes Themes. Tämä koko näytön teema on taivaassa tehty ottelu lomakohteista, bed and breakfastista, majataloista, kodin vuokrauksesta, aikaosuuksista ja muusta.

Tämä teema sisältää kaikki tarvittavat ominaisuudet hotelli- tai vuokrakohteesi verkkosivuston ylläpitämiseksi. Lisää huoneita, joissa on kuvia (näkyy koko näytön taustan liukusäätimenä), kuvaus, mukavuudet ja muut asiaankuuluvat tiedot. Lisää sitten arvostelujasi ja suosittelusi, jotta sivustosi selailijat näkevät, mitä vieraat rakastavat laitteistosi. Teema sisältää myös varauslomakkeen, joten jos lukija tykkää näkemästään, hän voi lähettää sinulle viestin varauksen tekemistä varten.

Laajan toiminnallisuuden lisäksi Castello sisältää upeita suunnitteluominaisuuksia, jotka vaikuttavat vieraisiisi. Koko näytön taustakuvan liukusäädin antaa ehdottomasti pysyvän vaikutelman ja antaa sinulle mahdollisuuden korostaa sijaintisi parhaita ominaisuuksia ja aktiviteetteja. Lisäksi vasemmalla kohdistettu navigointivalikko on helppo esitellä kaikkia lisäämiäsi tuontisivuja huoneisiin, tapahtumiin, ruokailuun ja muihin.

26. Metropolis

Metropolis WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Metropolis on tyylikäs hotelli- ja vieraanvaraisuus WordPress-teema, jonka on suunnitellut Hermes Themes. Tämä teema tekisi loistavan verkkosivuston kaikille hotellille, lomakeskukselle, bed & breakfastille, majatalolle, vieraanvaraiskeskukselle tai vastaavalle palvelupohjaiselle yritykselle.

Teema sisältää kaiken, mitä hyvien hotellien verkkosivuilla pitäisi olla. Kotisivulla on ihana liukusäädin, jolla voit esitellä parhaat huoneesi, omaisuuden valokuvasi tai kuvia aiemmista tapahtumista. Pystysuora vasemmalle suunnattu navigointi lisää visuaalista mielenkiintoa, mutta on myös helppokäyttöinen, ja se asettaa tärkeät yhteystiedot heti asiakaskunnallesi. Voit myös lisätä widgettejä (kuten hakupalkki), joista käyttäjät mielestäsi saattavat olla hyödyllisiä.

Suuri ominaisuus Metropolisissa on helppokäyttöinen teemavaihtoehto-paneeli. Täältä voit hallita teemaelementtejä. Voit lisätä tervehdysviestin, lisätä sosiaalisia linkkejä, lähettää logon, määrittää kotisivun asetukset ja paljon muuta.

Valintapaneelin lisäksi sisäänrakennetut sivumallit tekevät Metropoliksen käytöstä helppoa. Valitse vain malli, lisää sisältö ja viesti. Jokainen malli on tyylikkäästi muotoiltu tiettyyn tarkoitukseen, mukaan lukien: vetovoima, blogi, varauslomake, yhteyslomake, tapahtuma, galleria, huone, suositus ja oikealla oleva sivupalkki.

27. Ylellinen huvila

Ylellinen Villa WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Luxury Villa on hieno ja ainutlaatuinen kiinteistöesittely, joka tarjoaa palkkion WordPress-teemasta. Tämä tyylikäs, ainutlaatuinen teema on hieno tapa mainostaa loma-asuntoja, ylellisyyttä tarjoavia lomakohteita tai muita hyväpalkkaisia ​​kohteita.

Yksi parhaimmista tavoista hyväpalkkaisen lomakohteen ansaitsemiseen tai ylellisyyttä tarjoavan lomakeskuksen mainostamiseen on ainutlaatuinen verkkosivusto. Luxury Villa on teemana tehdä juuri tämä. Koko näytön etusivun liukusäätimellä, intuitiivisella varauslomakkeella ja monilla loistavilla vaihtoehdoilla tämä teema on täydellinen tapa esitellä ominaisuuksiasi.

Teema sisältää helppokäyttöisen vedä ja pudota -sivunmuodostajan, jonka avulla voit luoda minkä tahansa haluamasi sivun asettelun. Näennäisesti rajattomia mahdollisuuksia on. Mutta jos tarvitset apua aloittamiseen, tarkista mukana toimitetut 5 kotisivumallia, 4 kiinteistöasettelua, 2 aluemallia, varaussivun asettelu ja omaisuuden galleria. Sitten voit käyttää rajoittamatonta värivaihtoehtoa, Google-fonttivaihtoehtoja ja sisäänrakennettua Entypo Pictogram -kuvakefonttia räätälöidäksesi sivustosi. Muita teemaominaisuuksia ovat ajax-lomakkeet, lapsiteematuki, reagoiva ja verkkokalvon tuki sekä paljon muuta.

Lisää parhaista hotellin WordPress-teemoista

Aika päättää, mikä teema sopii sinulle, jotta voit rakentaa yrityksellesi verkkosivuston. Kun olet valinnut erittäin vankan hotellin WordPress-teeman (kuten minkä tahansa tässä luettelossa mainitun), lisää tietosi ja ala mainostaa yritystäsi verkossa, olet varma, että lisäät varauksia.

Mikä on suosikki hotellisi WordPress-teema? Jos jäimme valitsematta parhaan hotellin WordPress-teeman, mainitse se kommentissa – on hienoa jakaa helmi tai kaksi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map