25+ paras kahvila- ja ravintola WordPress-teemat

Nykypäivän ensimmäisessä mobiilimaailmassa tarvitset online-läsnäoloa kasvattaaksesi yritystäsi. Jotkut ihmiset saattavat ajatella, Voi, en tarvitse verkkosivustoa, kaikki asiakkaani ovat paikallisia! Mutta olet väärässä. Et voi yksiselitteisesti sanoa, että mukavan näköinen verkkosivusto ei tuota sinulle lisää asiakkaita tai että alkuperäisen asennuksen kustannukset ylittävät tuotot. Varsinkin kun meillä on luettelo parhaista ravintolan WordPress-teemoista.


WordPressin avulla on helppo rakentaa verkkosivusto yrityksellesi – kaikki mitä tarvitset on ilmainen iltapäivä. Muu kuin aikasi, tarvitset vain muutama edullinen työkalu aloittamiseen:

 • Hosting: Tarkemmin sanottuna yksi, joka on optimoitu toimimaan hyvin WordPressin kanssa. Tässä on suosikkeihimme paras WordPress-hosting, jos tarvitset apua valinnassa.
 • Verkkotunnus: Tämä todennäköisesti on yrityksesi nimi – kuten voit nähdä meidän on WPExplorer.com, koska se olemme kuka olemme. Voit hankkia 4,99 dollarin verkkotunnuksen GoDaddyltä – he ovat valitut rekisteröijämme.
 • Teema: Viimeiseksi tarvitset upean ravintolan WordPress-teeman (joten jatka lukemista).

Valitsemalla WordPress-teeman, joka on suunniteltu erityisesti ravintoloille, kahviloille, delisille ja muille ruokapaikoille, säästät itsellesi joukko aikaa. Nämä teemat sisältävät tyypillisesti sisäänrakennetut ominaisuudet, joita ravintolat tarvitsevat valikoille, varaukset ja paljon muuta.

Vaikka voisit viettää tunteja selaamalla kaikkia saatavilla olevia WordPress-ravintolan teemoja, ajattelimme säästäämme sinulle vähän aikaa. Tässä on suosikkejamme ja suosituimpia parhaita ravintola WordPress-teemoja. Olemme koskettaneet perustaa joukkorakoja (panimot ja ruoka-autot mukaan lukien), joten toivottavasti unelmateemasi on alla!

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. ROSA

ROSA-parhaan ravintolan WordPress-teemat

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Kun tarkastelet parhaita ravintolan WordPress-teemoja, sinun on vain katsottava ROSAa. Tämä kaunis teema on täydellinen missä tahansa kulinaarisessa sivustossa – hienoista ruokailuista taco-kuorma-autoihin. Tämä reagoivasti muotoiltu teema sisältää kaiken, mitä tarvitset saadaksesi ravintolasivustosi toimintaan. Lisää ruokavalikoita, tee varauksia, rakenna vaikuttavia parallaksisivuja. Voit jopa ottaa verkkotilaukset käyttöön teeman WooCommerce-verkkokaupan vaihtoehdoilla.

Älypuhelimien nykymaailmassa asiakkaat tekevät tutkimuksensa ennen ostamista tai syömistä. Joten on tärkeätä nyt enemmän kuin koskaan, että sinulla on ihana verkkosivusto, jota asiakkaasi voivat selata. Rosan avulla voit esitellä ravintolasi ja valikoitasi käyttämällä kaikkia teeman upeita ominaisuuksia. Luo silmälläpitävä kotisivu, jolla on sileä parallaksikuvan taustat, lisää valikko tyylikkäällä valikkojärjestelmällä ja jaa kaikki tulevat tapahtumasi blogissa.

Ja teema sisältää sisäänrakennetut vaihtoehdot Open Table -integraatioon. Tällä voit lisätä varauslomakkeen mihin tahansa viestiin tai sivulle käyttämällä ravintolan Open Table -tiliä. Tällä tavalla asiakkaat voivat tehdä varauksia mille tahansa viikonpäivälle suoraan verkkosivustoltasi.

Toinen huomattava teemaominaisuus on nopea napsautuksen esittely-asennus, jotta sivustosi pystyt nopeasti nousemaan. Lisäksi teema koodataan nopeudelle ja SEO: lle, joten asiakkaiden ei pitäisi olla mitään vaikeuksia löytää ja käyttää sivustoasi. ROSA sisältää myös tonnia live Customizer -tyylivaihtoehtoja, yli 600 Google-fonttia, käännösvalmis .po-tiedosto ja suuri tuki. Kaikki tämä (ja enemmän) tekee ROSA: sta loistavan valinnan saada ravintolan verkkosivustot maasta.

2. CafeDia

CafeDia - Ravintolan WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Luo kaunis verkkosivusto avajaisia ​​varten CafeDia WordPress -teeman avulla. Tarvitsetpa sitten sivuston kahvilaasi, kahvilaa, ruokakenttää tai hienoista ruokia tarjoavasta ravintolasta CafeDia on loistava valinta. Aloita nopeasti yhden napsautuksen esittelytuottajalla. Valitse sitten kolmesta ainutlaatuisesta kotisivusuunnittelusta, noin sivusta, 2 valikkotyylistä, tehokkaasta blogista, gallerioista ja jopa varauslomakkeesta. Tai luo mukautettu, ainutlaatuinen asettelu mukana toimitetulla WPBakery-sivunrakennuksella – yksi markkinoiden tehokkaimmista ja suosituimmista sivunrakennuksen lisäosista. Aivan sama

CafeDia on myös Gutenbergin kanssa yhteensopiva – joten voit luoda blogiviestejä intuitiivisen lohkoeditorin avulla. Ja kehittäjät rakastavat mukana olevaa lapsiteemaa, joten voit mukauttaa teeman sydämesi sisältöön ja voida silti päivittää sen. Muita ominaisuuksia ovat tikkuvalikko, pyyhkäisyn liukusäädin, Ajax-uutiskirjeen tilaustila-widget, rajoittamaton määrä värivaihtoehtoja, Google-fontit, reagoiva ja verkkokykyinen suunnittelu, selainten välinen yhteensopivuus ja paljon muuta.

3. Kahvila yhteensä

Kahvila kirjoittanut Total Best Restaurant WordPress Themes

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Kahvila on ihana yhden sivun kahvila- ja ravintolatyyli WordPress-teeman esittely, jossa käytetään tehokasta Total drag and drop WordPress -teemaa. Tämä upea esimerkki teemasta # 1 osoittaa, kuinka voit laittaa ravintolasi kartalle (tai ainakin verkkoon) WordPressin avulla.

Jokaisen ravintolan on tuotava uusi asiakaskunta. Kanta-asiakkaasi ovat suuria, mutta jos he eivät kerro ystävilleen, kuinka yrityksesi kasvaa koskaan? Helpoin tapa mainostaa ruokapaikkaasi verkkosivustolla, jota voidaan jakaa Yelp-lehden, uutiskirjeiden ja muun sosiaalisen median kautta. Ja Cafe-teemademossamme voit varmasti antaa kestävän ensivaikutelman.

Kahvila rakennettiin kokonaan Totalilla ja mukana toimitetulla Visual Composer -sovelluksen yksinoikeudella laajennetulla versiolla. Vallankumouksen liukusäädintä käytettiin myös koko näytön liukusäätimen (ken burns -tehosteen) luomiseen, joka esittelee logon, esillä olevat valikkokohteet ja tietysti aukioloajat. Teema esittelee myös valikkosi tyylikkäässä ja helposti luettavassa muodossa mukautetun Total Leads -moduulin avulla.

Katso, mitä muuta olemme pakattu tähän mahtavaan kahvila- ja ravintolademoon! Kahvila on täysin reagoiva, käännösvalmis ja sisältää sosiaalisen median integroinnin. Ja koska väri- ja fonttivaihtoehtoja on rakennettu niin monta, on helppo tuoda Cafe-näytteen tiedot, muokata mallia hieman WordPress-muokkaustyökalussa ja saada verkkosivustosi käyttöösi nopeasti.!

Totalin teemaominaisuuksiin kuuluu:

 • Neljä palkkiolaajennusta ILMAISEKSI: Visuaalinen säveltäjä, Templatera, Slider Revolution ja Layer Slider
 • Satoja mukautusvaihtoehtoja Live Customizer -sovelluksen avulla
 • Yli 700 Google-fonttia, joista voit valita, sekä fonttikoon, värin, välin ja muun
 • Mukautettu otsikon ja alatunnisteen rakentaja
 • Koko leveys ja laatikoidut asettelut
 • Mukautetut postityypit salkkuun, henkilökuntaan ja suosituksiin
 • Kaunis (ja muokattavissa oleva) blogi
 • Ja niin paljon muuta!

Yhteensä on hieno teema, jos haluat tehokkaita vaihtoehtoja joustavasti luodaksesi haluamasi verkkosivuston. Kaikilla mukautetuilla Visual Composer -elementeillä, live-teeman mukauttamisasetuksilla ja premium-laajennuksilla ei ole mitään, mitä et voi luoda.

4. Ristorante

Ristorante - Luova ravintola WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Ristorante-teema suunnitellaan loistavasti kourallisella upeilla vaihtoehdoilla.

 • Ensimmäiset niistä olivat ruokia – voit luokitella ne ensiä, jälkiruokia jne. (Jotain Will voi käyttää myöhemmin)
 • Taksonomia auttoi suodattamaan erilaisia ​​ruokatuotteita ihmisille, joilla on erityinen maku – kuten vain brasilialaisia ​​kahvipapuja.
 • Tapahtumat-vaihtoehto oli siellä vain siinä tapauksessa, että Will päätti suorittaa erityisen 2 tunnin kahvitarjouksen.
 • Muut kuin tässä teemassa oli sivunmuodostaja-laajennus ja omistettu WooCommerce-integraatio, jotta Willin asiakkaat voivat varata varauksen!

Visuaalisesta näkökulmasta, teema tukee 6 erilaista asettelua – kuten yksi sarake (kuvilla tai ilman), kaksi saraketta vierekkäin (kuvilla tai ilman kuvia) ja upea karusellinäyttö, jossa on kolme tai viisi kohdetta.

5. Montmartre

Montmartren kahvilaravintola WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

CMS Masters tekee hienoja teemoja, ja Montmartre ei ole eroa. Tämä uusi teema on myös tainnutus. Siinä on tapahtumien ajoittaminen, mukautetut postityypit, tiukka WooCommerce-integraatio pöytävarauksiin ja kotiinkuljetuksiin sekä valikkonäytön lyhyet koodit. Lisäksi teemaan kuuluva tehokas CMS Masters -hallintapaneeli on helppo mukauttaa melkein kaikki teemat.

6. Suuri ravintola

Grand ravintola ravintola kahvila teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Totisesti nimelleen Grand-ravintola-teema on vaikuttava. Mikään kivi ei jäänyt kääntämättä tätä teemaa kehitettäessä. Teemassa on suora räätälöintilaite, joten voit seurata ja tehdä muutoksia reaaliajassa. Siinä on myös vetämällä ja pudottamalla -sisällöntuottaja, useita Google Maps -tukia (jotta kuka tahansa voi löytää minkä tahansa sivukonttorin) ja WooCommerce-integraatio ruokien toimittamiseen.

Tee lausunto ja täytä varauksesi Open Table -sivustolla Grand Restaurant WordPress -teemalla. Tämä teema on valmis, jotta voit lisätä oman valikon, kokkibiossa ja paljon muuta ja aloittaa varauksen! Teeman mukana tulee myös sisällöntuottaja, joten voit muuttaa mukautettuja viestityyppejäsi (henkilöstö, hinnoittelu, valikot, suosittelut jne.) Näyttääksesi miltä haluat..

Aihe on myös WooCommerce valmis. Tällä tavoin voit myydä omat toimitus- ja poistovalikkokohteet omalta sivustoltasi kolmannen osapuolen käyttämisen sijasta. Joten lopeta menettämällä prosenttimäärä myynnistä Grubhubille ja pyydä asiakkaita tilaamaan suoraan sinulta!

Muita teemaominaisuuksia, jotka sinun on odotettava, sisältävät parallaksikuvat, välittömän Ajaxed-haun, mukautetut otsikot, tonnia pikakoodeja ja widgettejä, mukautettuja valikoita, Google-fontteja ja paljon muuta.

7. Dina

Dina - ravintola, baari, kahvila, ruoka WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Jos etsit mukavaa nykyaikaista WordPress-teemaa ravintolayrityksellesi ja haluat pitää sen luettavana ja minimaalisena, Dina on oikea valinta asiakkaillesi. Se auttaa sinua kehittämään ruokailutilasi, pubia, baaria, kahvilaa, leipomoa, pizzapaikkaa tai bistroa käyttäjäystävällisten varauslomakkeiden, viiden eri valikkomallin ja keittiön ominaisuuden kautta.

Dinalla on koko näytön etusivun liukusäädin sekä loputtomia värivaihtoehtoja, joista voit valita, jotta voit mukauttaa verkkosivusi niin paljon kuin haluat. Sen tyylikäs galleria antaa tuleville vieraille tietää mitä odottaa ja saa heidät haluamaan käydä paikassa heti kun he voivat nauttia herkullisia aterioita tai juomia ja rentoutua kauniissa paikassa. Lisäksi erillisten joukkuemallien avulla voit esitellä joukkuetovereitasi yleisölle. Tietäminen kuka keittää ruokaa, on iso plussi!

Värit ovat saatavana Live Customizer -sovelluksen kautta, samoin kuin henkilökohtainen logo ja typografia. Voit pitää yhteyttä asiakkaidesi kanssa ja jaa uskomattomia hetkiä Instagram-vaihtoehdon ja sosiaalisen median ominaisuuksien kautta. Ja tietysti Dina on täysin reagoiva ja helppokäyttöinen tietokoneissa, tablet-laitteissa tai matkapuhelimissa, joten tavoitat niin paljon ihmisiä kuin pystyt.

8. SNDWCH

SNDWCH - Ravintolan WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Yksi tämän teeman mielenkiintoisimmista ominaisuuksista on, että sen mukana tulee varausjärjestelmä, jota saa iPhone-sovellus! Niin hullu kuin miltä se kuulostaa, tässä on tarkka tarjous:

Sovellus on nimeltään ”Reserved”, ja se käynnistyy samanaikaisesti tämän teeman kanssa. Tämä sovellus on tarkoitettu ravintolapäälliköille, omistajille ja isännille. Se on suunniteltu kommunikoimaan suoraan WordPress-verkkosivustollesi. Joku menee verkkosivustollesi ja toimittaa varauksen. Voit sijoittaa vieraasi paikkaan tämän sovelluksen iPhone- tai iPad-version avulla. Tämän sovelluksen tarkoituksena on yksinkertaisesti hallita ravintolan pöytävarauksia. Verkkosivustosi luo suojatun salasanan, jonka voit kytkeä suoraan iPhone- tai iPad-sovellukseen.

Teemassa on edistykselliset toiminnot, kuten rajoittamaton valikoiden tietojen seuranta hinta- ja kalorimittarilla, ja teeman yhteyslomake tallentaa tiedot suoraan tietokantaan.

9. Resca

WordPress-ravintolateema Resca

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Rakastan henkilökohtaisesti tätä aihetta kahdesta syystä. Yksi, sen mukana tulee sisäänrakennettu laajennus, nimeltään WordPress-ravintolan valikkolaajennus. Tämän ansiosta ravintolan jatkuvasti muuttuvien valikoiden luominen ja näyttäminen on uskomattoman helppoa. Toinen on mahdollisuus varata pöytä OpenTable- tai sisäänrakennetulla varauslomakkeella. Tämän lisäksi teema perustuu Bootstrap 3 -kehykseen, sillä oli uskomattomia parallaksivaikutuksia ja WooCommerce-integraatio.

10. Tavern

Tavern Professional-ravintolateema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Toiminnallinen Tavern-teema tekee luettelosta myös monikäyttöisen luonteensa ansiosta! Teemalla on 4 esittelyasettelua valmiina (ei tietenkään niin monta kuin edellinen), mutta se tukee varauksia OpenTable-palvelun kautta. Teeman mukana tulee vetämällä ja pudottamalla -sivun rakennuksen lisäosa.!

Tosi vaikuttava on teeman minimalistinen asettelu, joka keskittyy sisällön esittämiseen houkuttelevimmalla tavalla. Yhden sivun asettelu yhdistettynä runsaaseen fonttikokoon tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen.

Tekniseltä puolelta teema sisältää Slider Revolution -laajennuksen ja joka tukee edistynyttä parallaksivieritystä, mukaan lukien nuolinäppäimet näppäimistöltä. Se on myös Google Mobile Friendly Testin hyväksymä, joten tiedät, että asiakkaasi voivat varata lennossa. Aiheessa on myös mahtava järjestelmänvalvojan paneeli, jota tukevat Redux-kehys ja WooCommerce-integraatio.

11. Panimo

Panimo: WordPress-teema oluenvalmistajille

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Panimo on juuri miltä se kuulostaa – niche-teema niche-liiketoiminnalle. Se on täydellinen teema oluenvalmistajille, käsityöpanimoille ja paikallisille mikrobaarin pubeille.

Teemalla on oluthakemisto, jossa voit luokitella saatavilla olevat oluet hanasta helpon viittauksen löytämiseksi. Sillä oli myös myymälän paikannin (powered by Google Maps) ja online-tilaukset WooCommerce-palvelun kautta. Mielenkiintoisin osa on kuitenkin Live Customizer. Tämän avulla voit nopeasti mukauttaa teeman eri elementtejä tehdäksesi siitä oman.

12. Kataleya

Kataleya-ravintola Pizzakahvi WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Tämä teema on ihanteellinen paitsi kahviloissa myös leipomoissa, jäätelökaupoissa, pizzahuoneissa ja ravintoloissa. Teemalla on kaikki verkkokaupan tarvitsema. 5 pika-aloitusdemoa, yksinkertainen online-tilaus, valikot ja varausjärjestelmä. Paitsi, että kotisivulla on upeita kuvanliukusäätimiä, jotka saavat Revolution- tai Layer Slider WordPress -laajennuksen – molemmat sisältyvät teemaan.

Mutta heidän teema on mukana myös Visual Composer -sivun rakennustyökalulla. Joten voit osoittaa, napsauttaa ja vetää ja pudottaa luodaksesi omia räätälöityjä sivuja ravintolasi tarpeisiin.

13. BERG

BERG-ravintolan WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

BERG on ainutlaatuisesti suunniteltu, minkä vuoksi se tekee luettelon parhaista ravintolan WordPress-teemoista, joita voit harkita. Teema sisältää paitsi suositun Visual Composer -sivunmuodostajan, mutta menee askeleen pidemmälle. Sivustosi rakentamiseen viileillä valikoilla, kuvapeittokuvilla ja karttoilla on helppoa mukautettuja ennalta määritettyjä malleja. Sisäänrakennetut sosiaaliset linkit, varaussivun rakennuselementti, muokattavat Google-kartat, WooCommerce-integraatio ja WPML-käännösyhteensopivuus tekevät BERG: stä melko loistavan teeman.

14. Hampurilainen rakastaja

Ruokarekka ja ravintola WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Ruokarekat ovat suosittuja, joten on vain järkevää, että heille on tehty kapeita teemoja. Tyylikkäästi nimetty Food Truck -teema sisältää yli 20+ ennalta suunniteltua ruokarekka-verkkosivumallia hampurilaisille, cupcakeille, tacoille, BBQ: lle, meren antimille, voileipille, vegaaneille jne. saat sivustosi nopeasti.

Pidä asiakkaasi ajan tasalla teeman ruoka-autojen erikoisominaisuuksilla nykyisen sijainnin, viimeisimpien tweetsien ja nykyisten erikoistarjousten suhteen. Teema sisältää myös Yhteydenottolomake 7 -tuen ja ilmaisen uutiskirjepohjan, jonka avulla voit tavoittaa fanisi.

15. Nigiri

Nigiri-moderni ravintola WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Nigiri on puhdas, moderni ja tyylikäs vaihtoehto sushiravintolalle, teehuoneelle tai hienolle ruokailutilalle. Teema on täysin reagoiva, siinä on helppo pikakoodi lisätä elementtejä mille tahansa sivulle (hinnasto, asiakaskaruselli, portfolio, käyttötunnit ja varauslomake), ja siinä on intuitiiviset mukautusvaihtoehdot esimerkiksi väreille ja fontteille. Nigiri on täysin integroitu OpenTable-järjestelmään, joten voit hallita varauksiasi verkosta. Viimeiseksi, teema sisältää myös premium-laajennuksia, kuten Slider Revolution ja Visual Composer -sivunmuodostaja, joka tarjoaa lähes rajattomat sivusuunnitteluvaihtoehdot.

16. Caverta

Caverta hieno ruokasali WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Caverta on upea ravintola WordPress-teema, jota voidaan helposti muokata sopimaan tuotemerkkiisi. Voit muuttaa fontteja ja värejä live-mukautusohjelman asetusten avulla. Tai käytä teeman Elementor Page Builder -vaihtoehtoja hyödyntääksesi ainutlaatuisen sivun asettelun tyhjästä. Muita teemaominaisuuksia ovat:

 • Gutenberg valmis
 • Elementor-sivun rakentaja
 • 3 Kotisivumalli
 • 4 Valikkoasettelut
 • 4 galleriasuunnittelua
 • Google-fontit
 • Käännös valmis

Teema on myös reagoiva, joten se näyttää hyvältä kaikilta työpöydältä tai mobiililaitteilta, joita asiakassuhdesi käyttävät.

17. Ohlala

Ohlala-kakkukauppa, jäätelö- ja mehubaari WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Oletko käynyt läpi WordPress-parhaiden ravintola-aiheiden luettelomme etsimällä jotain rohkeaa ja hauskaa? Älä huolestu, pelasimme iloisimman lopuksi. Ohlala-teemassa on kirkas ja täsmällinen muotoilu, joka sopii erinomaisesti kahviloille, mehubaareille, jäätelöbaareille, boba-kauppoihin ja muihin..

Ohlala on täysin reagoiva, sisältää nopean tuontivaihtoehdon, sillä on tonnia räätälöintiohjelman suunnitteluvaihtoehtoja ja hyödyllisiä lyhytkoodeja. Valitse yli 800 Google-fontista, lisää hintatarjouslaskuri yhteystietolomakkeeseesi, suunnittele mukautetut sivut Bold Builder -sovelluksella ja jopa myy verkkokauppaa WooCommerce-palvelun avulla. Ohlala toimittaa jopa sen omat super söpöt ruokakuvakkeet, joita voit käyttää sivuillasi ja valikoissa.

18. Pizzaro

Pizzaro - Pikaruoka ja ravintola WooCommerce-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Onko sinulla pikaruokaravintolaa, joka palvelee pizzaa, hampurilaista, tacoa, kääreitä jne. Ja haluatko verkkosivuston, joka todella kuvastaa palvelemaasi? Täällä esittelemme Pizzaroa, WooCommerce-ravintolateemaa, joka on kehitetty erityisesti pikaruokaravintoloihin. Teema on integroitu WooCommerce-palveluun, joten sen avulla asiakkaasi voivat tilata ruokaa verkosta. Teemassa on 7 erityyppistä kotisivua, 3 eri tyyliä tuotteiden näyttämiseksi ja 14 erilaista tapaa esitellä tuotteitasi.

Pizzaro WooCommerce -pikaruokaravintolan teeman on rakentanut sama joukkue, joka rakensi kuuluisan Electro WooCommerce-teeman. Johtava suunnittelija Michal Kowalski suunnitteli tämän teeman puolivuotisen tutkimuksensa pohjalta. Hän oli tavannut paikallisten ravintolaomistajien kanssa ja sisällyttänyt heidän arvokkaan panoksensa tämän teeman suunnitteluun. Teemassa on yli 150 ravintolan elementtiä, joita voidaan käyttää yhdessä luomaan niin monia mahdollisuuksia. Siinä on myös pikaruokakuvakkeita, joita voidaan käyttää, ja voit myös käyttää omia mukautettuja pikaruokakuvakkeitasi. Oletuskuvakkeet ovat pizzalle, hampurilaiselle, tacolle, kääreille jne.

Pizzaro WooCommerce -pikaruokaravintolateema on myös yhteensopiva pluginien, kuten King Composer, Visual Composer, kanssa ja Product Options -laajennuksen kanssa, jonka avulla voit lisätä erilaisia ​​lisäosia. Voit esimerkiksi luoda helposti pizzan tuotteena ja lisätä erilaisia ​​lisäyksiä lisäosina. Yksittäiset tuotesivut voidaan näyttää kolmella eri tyylillä.

19. Liber

Liber Ultimate ravintola- ja baari WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Liber on kaunis, ainutlaatuinen ja monipuolinen erikoisravintola- ja baariravintola WordPress, jonka aiheena on Anariel Design. Tämä tyylikäs teema on rakennettu ravintola, baarit, viinitilat ja pubit mielessä. Sen mukana tulee sarja erikoisominaisuuksia, jotka auttavat sinua tehokkaasti luomaan kauniin ja tehokkaan ravintolan, baarin tai pubin verkkosivuston.

Liberin avulla asiakkaasi voivat varata pöydän verkossa, löytää ravintolasi kartalta, saada tietoja aukioloajoista, selata ihanaa ruokavalikkoa, lukea kaikkia tulevia tapahtumiasi blogissa ja paljon muuta. Näiden erikoisominaisuuksien lisäksi teema tarjoaa monia muita, kuten sosiaalipalkki, WooCommerce-kauppa, uutiskirjeen tilaukset ja paljon muuta.

Liberissä on moderni puhdas ja reagoiva asettelu, ja monilla mukautusvaihtoehdoilla on saatavana suoraan WordPress Customizer -sovelluksesta, joita voit yhdistää tekemällä silmäänpistävän kotisivun. Customizer -sovelluksella voit mukauttaa melkein kaiken – etusivun asetteluvaihtoehdoista blogivaihtoehtoihin, värivaihtoehtoihin ja muihin. Se on kaikki olemassa, loogisesti muotoiltu ja helppo käyttää.

Se on tietysti käännösvalmis ja mobiiliystävällinen, joten ei hätää, että verkkosivustosi loistaa parhaiten kaikissa laitteissa. Teema käyttää WordPressin tavallisia ominaisuuksia, kuten viestejä, sivuja, lapsisivuja, widgettejä ja muokkaustyökalua. Palvelimellasi ei ole ylimääräisiä optio-paneeleja eikä ylimääräistä painoa. Liber tarjoaa intuitiivisen ja helpon tavan luoda upea verkkosivusto yrityksellesi. Monien integroitujen asetteluvaihtoehtojen lisäksi Liber-teema tukee myös Elementor Page Builder -sovellusta, jonka avulla voit tarvittaessa luoda lisäasetteluja..

20. MyRestaurant

OmaRestaurant-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

MyRestuarant on Templaticin kehittämä helppokäyttöinen napsauta ja muokkaa premium-ravintolan WordPress-teemaa. Tämän teeman ansiosta kenen tahansa on helppo luoda mahtava verkkosivusto ravintolaan, kahvilaan tai ruokapaikkaan.

Ruokayritykselle verkkosivuston luomisen ei tarvitse olla vaikeaa. Templatic-napsauttamalla & muokkaa MyRestaurant-teemaa on kaikki mitä tarvitset verkkosivuston luomiseen kahvilalle, delille, baarille tai ravintolalle. Ja koska sitä napsautetaan ja muokataan, oikeasti kuka tahansa voi tehdä sen. Napsautat kirjaimellisesti live-esityksen erilaisia ​​sivuelementtejä, lisäät oman sisällön ja viete ne sitten.

Tämä teema on erityisen hieno, jos ravintolasi on jo perustettu tai jos sinulla on arvostelu Yelp-sivustossa, mutta sinulla ei ole vielä verkkosivustoa. MyRestaurant -sovelluksen asennus voi kestää vain muutaman minuutin. Ja voit lisätä ominaisuuksia erikoisuuteesi, viimeisimpiä uutisia ja jopa asiakastodistuksia tai valokuvagalleriaa.

Muita hienoja teemaominaisuuksia ovat WPML-tuki kielenkääntämiselle, Google Maps sijainnin helppoon näyttämiseen, mukautettu logo -vaihtoehto, ominaisuuskuvakeruudut, mukautetut animaatiot ja paljon muuta. Katso live-esittely nähdäksesi sen toiminnassa!

21. Capella

Capella-ravintolan WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Capella on upea parallaksiravintola, joka on palkittu WordPress-teemasta Themeforestilta. Tämä erottuva teema kiinnittää huomionne lihavoiduilla kuvilla, joten se sopii erinomaisesti mihin tahansa ravintolaan, ravintolayritykseen, bistroon, baariin ja grilliin tai muuhun yritykseen, jolla on menu.

Olet vihdoin löytänyt täydellisen sijainnin, ihanan sisustuksen, viiden tähden kokin, herkullisen valikon ja tietysti mahtavan henkilökunnan. Mitä voit unohtaa? Nettisivu! Capella-sovelluksen avulla on helppo luoda oma reagoiva verkkosivustosi ravintolaan – vaikka se olisi päivä ennen suurta avaamista. Tähän ihanaan ravintolateemaan on rakennettu hienoja elintarviketeollisuuteen liittyviä ominaisuuksia, kuten 3 hyödyllistä valikkoasettelua (klassinen, valikkokortti ja yksinkertainen), joista voit valita, helppokäyttöinen varauslomake, joka lähettää pyynnöt suoraan postilaatikkoosi, ja jopa ihana tapahtumamoduuli, jonka avulla voit helposti lisätä tulevia erikoistapahtumiasi (ravintolaviikko, lomat, elävää musiikkia jne.) kalenteriin pitääksesi asiakassuhteesi ajan tasalla..

Mutta se ei ole kaikki, vieläkin hienompia ominaisuuksia on piilotettu tämän teeman kotelon alle. Käytä mukana toimitettua vetämällä ja pudottamalla -sisällönmuodostajaa mukautettuihin asetteluihin, mukautettuihin teemaelementtien värivaihtoehtoihin, mukautettuihin otsikkokuviin ja mahtavaan parallaksitaustaan ​​suunnitellaksesi haluamasi verkkosivusto. Teema sisältää jopa monia mukautettuja lyhytkoodeja, joten voit lisätä painikkeita, otsikoita, vaihtaa ja paljon muuta missä tarvitset teemaa.

22. Maku

Makuravintola WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Maku on moderni ravintola- ja bistro premium-WordPress-teema, jonka avulla voit jakaa ruokailutilasi asiakkaiden kanssa. Tässä teemassa on kaikki tarvitsemasi ravintola, kahvila, ruokailutila, bistro, deli, baari, grilli, leipomo tai muu kulinaarinen yritys.

Kun aloitat yrityksen, on hyvä idea perustaa verkkosivusto. Tämä pätee erityisesti ravintoloihin, koska vieraat tarkistavat todennäköisesti arvosteluitasi Yelp-sivustossa tai UrbanSpoonissa ja haluavat tutustua verkkosivustoosi ennen kuin he ruokailevat. Luo upea ja informatiivinen ravintola-verkkosivusto Flavorilla. Tässä teemassa on kaikki mitä tarvitset saadaksesi kulinaariset verkkosivustosi asennukseen nopeasti – sen mukana tulee jopa yhden napsautuksen asennus.

Hyvästä ravintolateemasta on etsittävä muutama avainominaisuus, ja maku sisältää kaiken. Ensin on mukautetun valikon sivut. Tämä on helpoin ja paras tapa lisätä brunssi, illallinen tai jopa erityistapahtumavalikot verkkosivustollesi. Lisää kuvia, hintoja ja kuvauksia valikkokohteisiisi ja lisää ne luokkiin pitääksesi kaiken siistinä ja siistinä. Teema sisältää myös tehokkaan tapahtumakalenterin toistuvilla tapahtumilla, joten voit lisätä jokaisen onnellisen tunnin, jazz-illan, loman ja muut tapahtumat. Lisäksi sisäänrakennetun varausmoduulin avulla vieraat voivat tehdä varauksia tänä iltana (tai yhdeksi tapahtumastasi) hetkessä.

23. Umami

Umami Koko näytön ravintola WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Umami on moderni koko näytön ravintola WordPress -teema Creative Marketilta. Tämä loistava teema sopii erinomaisesti baareihin, ravintoloihin, grilliin, ravintolayrityksiin, ravintoloihin ja muihin yrityksiin.

Kun asiakkaat etsivät yritystäsi Googlen tai Yelpin kautta, haluat ohjata heidät ammattimaiselle verkkosivustolle, joka edustaa yritystäsi ja korostaa ruoasi (tai muita tuotteita). Umami on ainutlaatuinen ravintola-verkkosivustomalli, joka todella auttaa sinua erottumaan kilpailijoista. Teema käyttää jopa WordPress Theme Customizer -sovellusta, joten teeman ulkoasuun (väri, fontit jne.) On helppo mukauttaa ja nähdä ne suorana esikatseluna ennen muutosten tekemistä..

Umamin tärkein ominaisuus on mukautetut valikot. Lisää aamiainen, lounas, päivällinen, juoma tai muut valikot käyttämällä lyhyitä koodeja, valikkosivumallia tai lisäämällä valikko suoraan navigointiisi. Voit jopa lisätä valolaatikoita valikkokohtiisi näyttääksesi ruokailijoille, miltä ruuanne näyttää.

Teema sisältää myös tuen henkilöstölle, palveluita, ominaisuuksia ja paljon muuta. Lisäksi mukana oleva WooCommerce-tuki tarkoittaa, että voit myydä minkä tahansa määrän kastikkeita, marinadeja, reseptikirjoja tai muita tuotteita suoraan sivustoltasi.

24. Elegantia

Elegantia - ravintola- ja kahvila WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Elegantia on teema, joka on tarkoitettu kahviloille, bistroille ja ravintoloille valikkojen ja tapahtumien lähettämiseen ja varausten hyväksymiseen. Jokaisen ravintolasivuston online-valikko on avain. Sinun pitäisi pystyä luetteloimaan koko valikko, jotta vieraat voivat tarkistaa sen ennen saapumistaan. Jokainen Elegantian valikkosivusivu sisältää luokan, hinnan, valokuvan ja kuvauksen, jossa voit selittää ainesosat ja merkitä keittomenetelmän tai mielenkiintoisia faktoja ruoasta.

Elegantian tapahtumasivu on hieno tapa saada asiakkaat tietoisiksi erityistapahtumista tai tarjouksista. Jos ravintolassa on erityinen esiasetettu valikko lomalla, jos isännöit varainkeruua, jos osallistut ravintolaviikkoon tai muuhun tapahtumaan, on mukava ilmoittaa virkamiehillesi etukäteen. Jokaisella tapahtumasivulla on päivämäärä, aika ja kuvaus tapahtumasta. Lisäksi voit järjestää tapahtumia kaikkien, menneiden tai tulevien mukaan.

Toinen hieno ravintolaominaisuus on Varaukset-moduuli. Elegantian avulla voit hallita omia varauksiasi joutumatta käymään kolmannen osapuolen, kuten Open Table, läpi. Asiakkaat voivat vain täyttää varauspyynnön verkossa ja se lähetetään sinulle tarkistettavaksi. Kuinka helppoa se on?

25. Ruokapaikka

Ruokapaikkaan reagoiva WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Ruokapaikka on täydellinen ravintoloita, kahviloita, bistroja, oleskelutiloja, baareja ja jopa ruoka-autoja varten. Teema on suunniteltu toimimaan hyvin kaikentyyppisissä ravintoloissa ja kahviloissa, juuri sopivilla mukautusvaihtoehdoilla, jotta yrityksesi näyttää terävältä pienellä vaivalla.

Se tarjoaa ainutlaatuisen suunnittelun, joka ei tunnu mallilta korostaa sisältöäsi etsimättä evästeen leikkuria. Ja joustava ruokavalikko antaa sinun lisätä kaikki ruoka-esineesi nopeasti ja helposti. Näytä valikkokohtoryhmät missä tahansa verkkosivustollasi yksinkertaisella lyhytkoodilla.

26. Growler

Growler - Panimo WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Growler on viileä panimo ja vintage-teemalla premium-WordPress-teema, jolla on erittäin hipsterinen tunnelma. Tämä teema olisi hieno kaikille mikropanimoille, paikallisille kahviloille, jotka on valmistettu tyhjästä leipomosta tai muusta myymälästä, jolla on takaisinotto..

Kuluttajat rakastavat paikallisia yrityksiä. Se on loistava tapa tukea yhteisöä ja löytää fanaattisia tuotteita omasta naapurustostasi. Joten ole yhteydessä asiakkaisiisi ja aloita panimon, kahvilan, jälleenmyymälän jne. Verkkosivusto. Growler on helppo.

Teemalla on upea vintage-tunnelma aloittamista varten, mutta värivaihtoehtoja on rajoittamattomasti, jotta voit luoda haluamasi ilmeen verkkosivustollesi. Lisäksi teemassa on täydet näyttötiedot demosta. Tarvitsetko apua aloittamisessa. Kun aloitat sisällön lisäämisen, siellä on paljon upeita vaihtoehtoja mukautetuille sivun otsikkokuville, tapahtumien mukautetulle viestityypille (paikallisten arvostamisillan jakamiseen, ravintolaviikolle, tulevalle myyntille tai muulle), hinnoittelutaulukoihin ja muihin. Growler on myös täysin reagoiva ja verkkokykyinen, joten viestisi ja kuvat näyttävät aina hyvältä, sisältävät ihanan salkun, on käännösvalmiita, sisältää mukautettuja widgettejä ja on WooCommerce valmis, jotta voit myydä omia tuotteitasi verkossa.

Ajatuksia parhaista ravintolan WordPress-teemoista

Toivottavasti olet nauttinut ravintoloihin, kahviloihin ja muihin ruokapaikoihin suunnatun teemakokoelmassamme. Ja älä unohda, että voit aina lisätä kohdistetun ravintolan WordPress-laajennuksen tiettyyn ominaisuuteen, jos rakastamasi teema puuttuu. Kuten tapahtumakalenteri tai yhteystiedot. Jos sinulla on jotain teemaa, jota haluat ehdottaa parhaiden kulinaaristen WordPress-teemoidemme kokoonpanoon, mene eteenpäin ja jätä kommentti. Varmistan, että katson!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map