24 parasta puutarhanhoito- ja maisemointi WordPress-teemaa

Kesäaika on täynnä vihreitä nurmikoita, reheviä hedelmäpuita ja terveellisiä perenneja, jotka osoittavat värejään. Mutta olkaamme rehellisiä, suurin osa asunnoista, joissa on maisemointia tähtien kanssa, ei varmasti ole luonut mallia tai ylläpitänyt sitä itse. He palkkasivat ammattilaisia. Miten? Todennäköisesti verkkosivuston kautta, joka on rakennettu yhdelle parhaimmista puutarhanhoito-WordPress-teemoista.


Verkkosivustot ovat avainasemassa kaikessa liiketoiminnassa, ja suusanallisten suositussivustojen, kuten Yelp ja Angie-luettelo, kasvavan suosion myötä tarvitset paikan lähettää potentiaalisia asiakkaita. Sinulle onnea WordPress on helppokäyttöinen ja voit rakentaa koko verkkosivustosi sen kanssa vain päivässä. Tänään jaamme parhaat puutarhanhoito- ja maisemointi WordPress-teemat samoin kuin nopea 3-vaiheinen opas verkkosivustosi luomiseen.

Internetissä on saatavana tuhansia WordPress-teemoja. Mutta niin monella vaihtoehdolla se voi olla hiukan ylivoimainen, kun asetat verkkosivustosi ensimmäistä kertaa. Siksi olemme hankkineet verkkoa ja löytäneet sinulle ehdottomasti parhaat puutarhanhoito WordPress-teemat.

Yksilöllisistä yritystarpeista riippuen saatat haluta tapa lisätä räätälöityjä suosituksia, sisällyttää galleria valmiista maisemointiprojekteista tai tapa näyttää nykyiset palvelutarjouksesi tai erikoistarjoukset. Teimme parhaamme sisällyttääksemme laajan valikoiman teemoja, joilla on erilaisia ​​ominaisuuksia. Joten muista selata koko luetteloa nähdäksesi, mitkä näyttävät sinulle sopivimmalta. Joten odottamatta enää täällä he ovat, missä tahansa järjestyksessä.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Yhteensä

Yhteensä maisemointi WordPress teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Total WordPress -teeman maisemointidemo on kaunis esimerkki siitä, mitä voit rakentaa Visual Composer Vedä ja pudota -sivun rakennustyökalulla, kun se yhdistetään Total WordPress -teeman tehokkaisiin mukautusvaihtoehtoihin. Lihavoitu koko leveys, taitava palvelusivu, henkilökohtainen osio ja tietysti helppokäyttöinen yhteyslomake tekevät tästä loistavan valinnan kaikille puutarha- tai maisemointiyrityksille..

2. Ekko

Ekko-puutarhanhoito WordPress-teema ja sivunrakentaja

Tarjoitpa viikoittaisen kunnossapidon tai maisemasuunnittelun, Ekko WordPress -teeman kanssa olet varma, että pystyt rakentamaan upean verkkosivuston. Asenna vain, käytä tuotu yhden napsautuksen esittelyä aloittaaksesi ja luo vetämällä ja pudottamalla -sivun rakennustyökalu täydellisen sivustosi luomiseen. Kaikki elementit ovat muokattavissa, ja teema tarjoaa vaihtoehtoja rikas typografia, portfolio, blogi, otsikon / alatunnisteen muotoilu, tahmea otsikko, valokuvien pyyhkäisevä valopöytä ja paljon muuta. Lisäksi teema on yhteensopiva suosittujen laajennusten, kuten WooCommerce, Contact Form 7, Gravity Forms, Ninja Forms, WPML ja muiden kanssa..

3. Puutarhanhoito

Puutarhanhoito WordPress-teema

GardenCar on puutarhanhoito- ja maisematyyli-teema, jolla on hienoja ominaisuuksia, kuten reagoiva muotoilu, ihana premium Revolution-liukusäädin, sivunmuodostaja, yhteyslomake ja WooCommerce-tuki. Se on vain teema, jonka avulla puutarhayrityksesi voi aloittaa online-läsnäololla.

4. Puutarhuri

Puutarhuri WordPress-teema

Gardener WordPress -teema luotiin nurmikonhuollon, maanhoidon, maisemoinnin, kukkakauppien, polttopuiden, ekologian ja jopa puutavarayhtiöiden mielessä. Runsaalla asetteluvaihtoehdolla, verkkokalvotiedon tuella, käännöstuella ja muulla on suuri valinta.

5. GreensKeeper

GreensKeeper Puutarhanhoito ja maisemointi WordPress-teema

Tämä puutarhanhoito-, maisemointi- ja pienyritys WordPress-teema on mahtava valinta kaikille yrityksille. Tyyliset otsikot, sivun asetteluasetukset, mukautettavat värivaihtoehdot (12 ennalta määritettyä värimaailmaa), sivunmuodostaja ja upeat isotooppigalleriat tekevät GreensKeeperistä standout-vaihtoehdon..

6. Ecomanic

Ecomanic puutarhanhoito, nurmikonhoito ja maisemointi WordPress-teema

Economic suunniteltiin helppokäyttöisellä sivunmuodostajalla, reagoivalla liukusäätimellä, verkkokalvon kuvatuella, käännösvalmiilla tiedostoilla ja muulla. Kun tällä teemalla luodaan nurmikkopalvelu, maisemanhoitopalvelun, kunnossapidon, ekologian tai puutarhanhoitoyrityksen verkkosivuston tulisi olla kokonainen kakku.

7. Yoland Design

Yoland Design Maisemasuunnittelu ja puutarhatarvikkeet WordPress-teema

Tutustu Yolandiin tyylikkään maisemasuunnittelun teemaksi. Tämä ihana teema on mobiililaitteille optimoitu, sisältää 2 kotisivun asettelua, lyhytkoodit, kauniit liukusäätimet, sivunmuodostaja, käännösvaihtoehdot ja paljon muuta.

8. Apukaveri

Apukaveri Puutarhanhoito ja ylläpito WordPress-teema

Helpmate on 6-yhdessä-ylläpitopalvelu WordPress-teema, jossa on valmiiksi rakennetut mallit 6: lle eri teollisuudelle, joista yksi on puutarhanhoito. Tällä teemalla voit luoda kauniin verkkosivun upealla animoidulla liukusäätimellä, helppokäyttöisellä sivunmuodostajalla, sisäänrakennetuilla otsikko- ja alatunnistetyyleillä ja muulla.

9. Maisemoija

Maisemasuunnittelija Nurmikko & Ladscaping WordPress-teema

Landscaper WordPress -teeman avulla voit järjestää nurmikon ja maisemanhoitosivustosi nopeasti ja nopeasti. Rakastat varmasti vaihtoehtoja luoda mukautettuja sivuasetteluja, mukautettuja värivaihtoehtoja Customizerin avulla, rajattomasti projektigalleriaa, useita blogin asetteluja ja paljon muuta.

10. Paikallinen yritys

Paikallinen yritys - puutarhanhoito WordPress-teema

Paikallisen yrityksen WordPRess-teema on yksinkertainen ja puhdas teema, joka sopii hyvin kaikille yrityksille – mukaan lukien puutarhanhoito ja maisemointi. Teema sisältää rajattomat värivaihtoehdot, Master Posts -laajennuksen, reagoivan suunnittelun ja monet teemavaihtoehdot Redux-teemapaneelin kautta.

11. Kypärät

Kypärät Yleismies ja puutarhanhoito WordPress-teema

Kypärät on suunniteltu jokaiselle yleismiehelle, ja heidän upeiden esittelyjensä on tarkoitettu Garner a & Farmer -liiketoimintaan. Tämä vaihtoehto käyttää teeman vaihtoehtoja mukautettuihin asetteluihin, ominaisuuksiin, mukautettuihin otsikoihin ja jopa mukana olevaan tapaamislomakkeeseen.

12. Maisema WordPress-teema

Maisema WordPress-teema

Maisemateema on kaunis ja ammattimainen vaihtoehto luoda maisemointi- tai puutarhahuollon verkkosivusto WordPressin avulla. MP-pinot-sivunmuodostajan, muokattavan sivun osan, yhteyslomakkeen, palveluiden ja muun kanssa tämä teema on upea yhden sivun vaihtoehto.

13.Liike

Themotion WordPress-teema

Themotion on upea videoblogging WordPress-teema, joka on täydellinen luominen puutarhanhoitoon ja maisemointiin kuinka verkkosivustoilla. Jos yrityksesi etsii tapaa esitellä tuotteita tai palveluita videoiden kautta, tämä teema on sinulle. Se on myös verkkokauppa valmis, reagoiva ja muokattavissa.

14. Vihreä laakso

Green Valley WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Green Valley on mobiiliystävällinen ja reagoiva puutarhanhoito- ja maisemointi WordPress-teema. Tämä teema on SEO valmis, verkkokalvo valmis ja helppokäyttöinen. Lisäksi se sisältää useita lyhytkoodeja, postityyppejä, kuvakkeita, sivupalkin vaihtoehtoja ja paljon muuta.

15. Nurmikko

Lawnmo WordPress -teema

Lawnmo on viileä ja reagoiva puutarhanhoito- ja palvelu WordPress-teema. Kaunis parallaksi kuvatausta, ainutlaatuiset kuvan leijarit ja tehokas MotoPress-vedä ja pudota -sivun rakentaja tekevät tästä teemasta mahtavaa (plus se sisältää jopa 7-15 varastossa olevaa kuvaa ilmaiseksi).

16. Puutarhasuunnittelu

Puutarhasuunnittelua herättävä WordPress-teema

Riemukas Garden Design WordPress -teema sisältää sisäänrakennetut mukautetut postityypit ja -muodot, joten tapahtumien, palveluiden, projektisalkun, videoiden ja muun lisääminen on erittäin helppoa. Muita hienoja ominaisuuksia ovat kirjasin-, väri- ja käännösvaihtoehdot.

17. Puutarhanhoito

Puutarhanhoitosuunnittelu WordPress-teema

Puutarhasuunnittelu on vanhan koulun tyylinen teema, jossa on kirkas yhdistelmä vihreitä ja oransseja aksentteja. Teema sisältää vaihtoehtoja palvelujen, projektien, suositusten ja tietysti blogin lisäämiseksi, jotta asiakkaat pysyvät ajan tasalla puutarhavihjeiden ja -suuntausten suhteen..

18. Exdesimo

Puutarhasuunnittelu WordPress-teema

Exdesimo on herkästi suunniteltu maisema ja puutarha WordPress-teema, joka sopii kaikille huolto- tai suunnittelupalveluyrityksille. Käytä sisäänrakennettuja ominaisuuslaatikoita, portfoliota, henkilöstöosastoa, tapahtumien tukea ja mukautettua yhteyslomaketta rakentaaksesi täydellisen verkkosivustosi.

19. Ulkosuunnittelu

Ulkosuunnittelun hallitseminen WordPress-teema

Design Mastery WordPress -teeman avulla on helppo rakentaa puutarhanhoito- tai maisemasuunnitteluun liittyvä verkkosivusto. Kaksivaiheinen asennus, värivaihtoehdot, sisäänrakennetut liukusäätimet, mukautetut widgetit, mukautettu typografia ja paljon muuta tekevät siitä loistavan vaihtoehdon kaikille.

20. Ulkosuunnittelutoimisto

Ulkosuunnittelutoimiston WordPress-teema

Design Bureau -teema on loistava tapa näyttää työtäsi maisemasuunnittelussa. Teema sisältää vaihtoehtoja, joissa voit kuvata työsi kuvia parallaksikuvien, kauniin kotisivun liukusäätimen ja muun avulla. Plus-vaihtoehdot kuvakkeisiin, fontteihin, hakukoneoptimointiin ja muihin tekevät sinut varmasti onnelliseksi.

21. Ulkosuunnittelu

Ulkosuunnittelu WordPress-teema

Ulkosuunnittelu-teema on täydellinen esittelemään maisemanhoitotöitä, ulkotilojen rakentamista ja muuta. Sisäänrakennettu muotoilu, käännöstuki ja täysin reagoiva ja muokattava muotoilu tekevät tästä teemasta vankan valinnan puutarhanhoito- ja maisemasuunnittelualalle.

22. Rakennustaide

Taide rakentaa WordPress-teema

Niille, jotka etsivät ulkoasuun keskittyvää teemaa, WordPress-rakennuksen taidetta -teema on loistava vaihtoehto. Ainutlaatuiset liukusäätimet, puhtaat linjat, hyödylliset lyhytkoodit ja sisäänrakennetut muotoiluvaihtoehdot tekevät tästä teemasta suuren valinnan.

23. Maisemasuunnittelu

Maisemasuunnittelua reagoiva WordPress-teema

Tämä teema on rakennettu puutarhanhoitoyrityksille, jotka haluavat tarjota tuotteita ja palveluita. Sisäänrakennetun verkkokaupan tuen avulla on helppo myydä oma mainosjakauma ja tarjota palveluita asiakkaillesi.

24. Maisemasuunnittelu ja suunnittelu

Maisemasuunnittelu ja WordPress-teema

Tässä puhtaan tyylisessä WordPress-teemassa on paljon tyhjää tilaa lihavoiduilla kirjasimilla ja kuvilla. Se on loistava vaihtoehto nykyaikaisemmille maisemasuunnitteluun liittyville verkkosivustoille, jotka haluavat esitellä palveluitaan verkossa.

Bonusvinkit: Pikaopas puutarhanhoito-verkkosivustosi rakentamiseen

Kun olet valinnut teeman, maisemointiin, puutarhanhoitoon tai ulkohuoltoon liittyvän verkkosivuston asennukseen on vain 3 yksinkertaista vaihetta. Se on niin helppoa, että voit jopa asettaa upouusi verkkosivustosi valmiiksi menemään tänään!

Hanki verkkotunnuksesi ja hosting

Aivan ensimmäinen askel pitäisi olla valita verkkotunnus. URL-osoitteesi tulisi olla helppo muistaa ja .com-verkkotunnus jos mahdollista. Voit tarkistaa verkkotunnuksesi saatavuuden ja ostaa sen GoDaddyltä tai muulta hyvämaineiselle verkkotunnuksen rekisteröijälle.

Tarvitset myös isännöintisuunnitelman verkkotunnuksesi mukana tulemiseksi. Siellä on paljon upeita hosting-vaihtoehtoja ja riippuen verkkosivustosi (tai budjetin) vaatimuksista. Tässä on muutama suosittelumme:

  • WP-moottorin hallinnoima WordPress-hosting
  • Cloudwaysin hallinnoima pilvipalvelu
  • BlueHost jaettu hosting

Jos haluat lisätietoja, tutustu WP Engine -hakemiston ylläpitämään hosting-arvosteluun, Cloudways-hosting-arvosteluun ja Bluehost WordPress-hosting-arvosteluun.

Kun olet valinnut isännän, sinun on osoitettava verkkotunnuksesi nimi palvelimellesi (sinun on lisättävä isäntäyrityksen nimipalvelin verkkotunnukseesi – tarkista isäntäsi online-dokumentaatiolla tai tuella tätä varten) ja aloita asennus WordPress palvelimellasi. Jos valitsit hallinnoidun WordPress-isännän, kuten WP Engine, palvelimen tulisi olla kaikki asetettu ja valmis käyttämään! Jos käytät pilvi- tai jaettua hosting-vaihtoehtoa, käytä vain sisäänrakennettua WordPress-asennusvaihtoehtoa suunnitelessasi. WordPressin asennuksen pitäisi kestää vain muutama minuutti.

Asenna teema

Kun WordPress-asennus on valmis menemään, voit nyt ladata ja asentaa WordPress-teeman. Jos haluat käyttää ilmaista teemaa sivustolta WordPress.org voit selata ja asentaa teeman suoraan hallintapaneelista.

Lataa WordPress-teema

Mutta jos olet ostanut premium-WordPress-teeman tai ladannut ilmaisen WordPress-teeman toisesta lähteestä, sinun on ensin ladattava teetiedosto. Varmista, että olet ladannut asennettavan WordPress-tiedoston tai löytänyt sen (sen mukaan, mistä lataat teeman, saatat joutua purkamaan ladatun tematiedoston pakkauksen ja etsimään vain teeman zip-tiedoston).

Lataa WordPress-teeman zip-tiedosto

Asenna WordPress-teemaloki WordPress-hallintapaneeliin siirtymällä kohtaan Ulkonäkö> Teemat> Lisää uusi ja lataa .zip-tiedosto. Sinun pitäisi nähdä ruudulla kehote aktivoida teema sitten sen asentamisen jälkeen.

Lisää sisältöä ja muuta

Nyt voit aloittaa verkkosivustosi luomisen! Jos teemasi sisälsi näytteetietoja, voit asentaa ne WordPress Importer -sovelluksella (WordPress-hallintapaneelissa siirry vain..

Teeman mukauttamisasetukset

Jos ei, viettää aikaa oppimiseen teemaasi sisältyvistä ominaisuuksista ja vaihtoehdoista. Checkout teema Customizer (alla Ulkonäkö> Mukauta) ja tarkista, onko teemaasi sisäänrakennettu teemahallintapaneeli (tämä sisältyy usein lisävalikkokohteeksi järjestelmänvalvojan kojetaulun alareunaan). Moniin premium-teemoihin sisältyy yksityiskohtainen online-dokumentaatio ja tuki, jos tarvitset vähän apua.

Voit myös harkita WordPress-laajennusten lisäämistä tapaamisiin, gallerioihin, Instagramiin tai muuhun muuhun. Internetissä on saatavana tuhansia hienoja laajennuksia, ja olemme suositelleet WordPress-laajennuksia moniin blogiviestiemme, jos haluat jopa apua valinnassa.

Kun olet viimeistely verkkosivustosi, kaikki jäljellä oleva linkittää siihen kaikkiin sosiaalisen median profiileihisi, lisäämällä sen kaikkiin tarkistussivustoihin, joissa yrityksesi on esitelty, ja tietysti sisällyttämällä uusi verkkosivustosi kaikkiin käyntikortteihisi ja mainosmateriaaleihisi..


Toivottavasti pystyimme auttamaan sinua aloittamisessa ja löytämään teema, joka sopii puutarhanhoito- tai maisemasuunnitteluverkkosivustollesi. Teimme parhaamme sisällyttääksemme suosikkejamme verkosta. Jos olet kokeillut jotakin mainituista teemoista tai jos epäilet, että olemme jättäneet mihinkään, kerro meille alla olevissa kommenteissa. Haluaisimme kuulla sinusta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector