20 parasta WordPress-yhteyslomakelaajennusta 2020

Parhaat WordPress-yhteyslomakelaajennukset

Yksi minkä tahansa verkkosivuston tärkeimmistä osista on tapa, jolla asiakkaat tai asiakkaat voivat ottaa sinuun yhteyttä nopeasti ja helposti. Yleisin tapa tehdä tämä on yhteyslomakkeen avulla, joka sijaitsee omistetulla yhteystietosivulla tai sijoitetaan sivupalkkiin tai alatunnisteeseen, joka näkyy kaikilta sivuilta. Tämä viesti sisältää luettelon parhaista yhteyshenkilöiden laajennuksista, joista valita. Yhteyslomakkeet ovat hyödyllisiä, koska ne:


 • Pakota asiakkaita syöttämään tietoja: Voit kertoa käyttäjälle tarkalleen, mitä tietoja etsit (kuten puhelinnumero, osoite jne.).
 • Voi auttaa yritystoimintaa: Jos lisäät avattavan valikon yhteyslomakkeeseesi, kysely voidaan helposti lähettää osastoon, joka on parhaiten varusteltu käsittelemään sitä.
 • Paranna estetiikkaa: Yhteydenottolomake näyttää yksinkertaisesti ammattimaisemmalta ja kiinnostavammalta kuin vaihtoehto.

Yhteyslomakkeet voivat kaiken kaikkiaan vahvistaa ammattimaisuutta, jonka olet toivottavasti osoittanut koko muulle verkkosivustollesi. Niitä on myös melkein yhtä helppo asentaa kuin sähköpostiosoitteesi lisäämistä!

Mutta kaikki yhteyslomakkeet eivät ole samanlaisia, joten tarvitaan helppo tapa luoda ja mukauttaa niitä. Onneksi WordPress-liitännäisten avulla on helppo luoda yhteyslomakkeita, sijoittaa ne verkkosivustollesi ja kerätä tietoja niitä täyttäviltä asiakkailta..

Tässä artikkelissa tarkastellaan joitain parhaista käytettävissä olevista WordPress-yhteyslomakelaajennuksista. Olemme koonneet nopean yhteenvedon siitä, mitä kukin yhteyslomake voi tehdä ja mikä erottaa sen. Nauttia!

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Gator-lomakkeet (ilmainen)

Gator muodostaa ilmaisen WordPress-laajennuksen

Luo omat yhteyslomakkeesi Gator-lomakkeiden avulla. Plugin sisältää helppoja vaihtoehtoja, joten lomakkeesi voi olla valmis vain viidellä napsautuksella. Haluatko jotain hieman mukautetumpaa? Luo lomakkeen rakennustyökalulla juuri haluamasi.

Gator Forms tarjoaa rajoittamattomien kenttien vaihtoehtoja (teksti, nimi, sähköposti, tekstialue sisältyvät kaikki ilmaiseen versioon), vedä ja pudota -kentän uudelleenjärjestys, työkaluvihjeet, validointisäännöt, valmiit teemat, sisäänrakennetut animaatiot ja visuaalinen muotoilu. Kaikki lomakkeet ovat reagoivia, integroitu edistyneeseen roskapostisuojaukseen ja sisältävät seurantavaihtoehdot (nähdä, mitkä URL-osoitteet tuottavat lomakkeita ja tuloksia).

Katso lisää vaihtoehtoja Gator Lomakkeet Pro joka tarjoaa tonni enemmän rakennusominaisuuksia. Tähän sisältyy ylimääräisiä lomakekenttiä (puhelin, valintaluettelo, valintaruutu, valintanapit, kalenteri- / päivämäärävalitsin ja muut), sisäisiä kenttämerkkejä, lataustiedostovaihtoehtoja, valikkolinkin yhteyshenkilö, lippujärjestelmä ja paljon muuta.

2. HappyForms (ilmainen)

HappyForms ilmainen WordPress-laajennus

HappyForms on tehokas ja ILMAINEN muotojenmuodostaja-laajennus WordPressille. Laajennus käyttää tuttua räätälöintiliittymää, ja jokaisella on helppo luoda mukautettu yhteyshenkilö, tapaaminen, palaute tai muu muoto ilman HTML: n selvittämistä..

Asenna vain laajennus, anna lomakkeelle nimi, valitse haluamasi elementit (kuten linkit, lyhyt ja pitkä teksti, sähköpostiosoite, puhelinnumero, valintanapit, valintaruudut, URL-osoitteet ja muut), lisää paikanpidikkeen teksti, aseta leveys ja tee kentät jopa tarvittaviksi. Varmista, että et unohda sisällyttää sähköpostiosoitteesi (vastauksille) ja käyttää lomakkeen muotoiluvaihtoehtoja mukautettuihin väreihin ja fontteihin. Kun olet valmis, tallenna vain lomake ja lisää se sisäänrakennetulla lomakelisälaitteella viestejä luotaessa tai mukautetulla widgetillä lomakkeiden lisäämiseksi sivupalkkeihin. Se on yksi nopeimmista tavoista lisätä lomakkeita mihin tahansa WordPress-sivustoon.

3. FluentForms

FluentForm - Paras Vedä ja pudota -muodostimen laajennus WordPressille

Jos olet etsinyt helppokäyttöistä, vedä ja pudota, GDPR-yhteensopivaa lomakerakentajaa, niin FluentForm on täydellinen sinulle! Tämä tehokas yhteyslomakelaajennus sisältää ominaisuuksia ehdolliselle logiikalle, uudelleen käytettäviä malleja, Google recaptchaa, Ajax-lomakkeiden lähettämistä, vahvistusviestiä (tai uudelleenohjausta) ja jopa aikarajoituksia. FluentForm tarjoaa myös integrointeja useille palveluille, mukaan lukien MailChimp-uutiskirje-luettelot ja Slack-ilmoitukset.

Ja kaikki nuo ominaisuudet ovat vain ilmaisessa versiossa! Lisättyihin Zapier-, iContact-, Campaign Monitor-, ActiveCampaign- ja ehdollisiin CRM-integrointeihin sekä premium-ehdollisiin henkilökohtaisiin sähköposteihin, toimintakoukkuihin, lomakevaiheisiin, helppokäyttöisiin lyhytkoodeihin ja paljon muuta päivittää Pro: hon.

4. ARFormit

ARForms

Tiedot ja lataaNäytä esittely

ARForms on toinen lomakerakentaja, joka on täynnä ominaisuuksia. Tämä premium-laajennus tarjoaa helppokäyttöisen live-editorin, joten näet lomakkeen rakentaessasi sitä. Ja yli 25 muotoelementillä, joista valita, on erittäin hyödyllistä nähdä, mitä olet tekemässä! Muita lomakeominaisuuksia ovat lomaketyyli, lomakemalli, työkaluvihjeet, muutettavat sarakkeet, media-upotukset, ehdollisuuslogiikka, matematiikkalogiikka ja paljon muuta. Lisäksi on sisäänrakennettu analytiikka, jonka avulla voit nähdä lomakkeidesi suorituskyvyn. Katso kaikki laajennuksien tehokkaat vaihtoehdot ARForms-katsauksessa.

5. Yhteyslomake 7 (ilmainen)

Ota yhteyttä lomake 7 -laajennus

Yhteydenottolomake 7 on yksinkertaisuuden vuoksi yksi suosituimmista yhteyslomakelaajennuksista.

Oletuslomake on enemmän kuin tarpeeksi useimmille ihmisille, mutta voit myös luoda ja hallita lisälomakkeita. Jokainen lomake ja sen sähköposti-ilmoitukset voidaan mukauttaa helposti yksinkertaisella merkinnällä. Ominaisuudet, kuten Ajax-lähetys, CAPTCHA ja roskapostin suodatus, tekevät tästä laajennuksesta erittäin tehokkaan. Saatavana on myös paljon laajennuksia, jotka lisäävät entistä enemmän toimintoja.

Lisäksi, jos tarvitset apua yhteydenottolomakkeen 7 aloittamiseen, katso vain oppaamme. Kävelemme jokaisen vaiheen läpi, jotta voit rakentaa lomakkeesi nopeasti.

6. Jetpack-lomakkeet (ilmainen)

JetPack-laajennus

Jetpack ei ole itsenäinen yhteyslomakelaajennus, vaan sen sijaan kokoelma Automatticin laajennuksia, jotka tarjoavat WordPress.com-toiminnallisuuden itse isännöimille WordPress-sivustoille. Sitä käytetään laajasti monissa sen sisältämissä ominaisuuksissa, ja yhteyslomakkeet integroituvat hyvin muihin laajennuksiin, kuten Akismetiin.

Jetpackin yhteyslomaketoiminnolla voit lisätä lomakkeen mihin tahansa viestiin tai sivulle postieditorista ja mukauttaa sitä sisäänrakennetulla lomakerakennuksella.

7. WPForms Form Builder Lite (ilmainen)

WPForms WordPress -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

WPForms on tehokas vedä ja pudota -muodonmuodostaja WordPressille. Tämä laajennus tekee lomakkeiden luomisesta helppoa. Valitse vain lisättävät lomakeosat ja vedä ja pudota ne paikoilleen. Lisäksi mukana on valmiiksi rakennettuja malleja, joiden avulla voit aloittaa. Vaikka sisäänrakennettuja vaihtoehtoja (tekstikentät, valintanappi, tiedostojen lataukset jne.) On monta, voit aina lisätä lomakkeisiin uusia ominaisuuksia HTML- tai mukautetulla CSS: llä. Lisätietoja WPFormsista heidän verkkosivuillaan.

8. Painovoimamuodot

Gravity Forms -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Gravity Forms on erittäin suosittu premium-muodonmuodostaja, joka mahdollistaa edistyneiden lomaketoimintojen.

Alkaen 59 dollaria, se tarjoaa vedä ja pudota -muodonmuodostaja, monisivulomakkeet ja ehdollisen logiikan muun muassa. Korkeampi lisenssitaso sisältää lisäosat sähköpostimarkkinoinnin integrointiin, maksuihin ja automatisointiin.

Gravity Forms menee yksinkertaisten muotojen ulkopuolelle mukautettuihin sovellusmaisiin toimintoihin. Se on aika makea.

9. Ninja-lomakkeet (ilmainen & Pro)

Ninja-lomakkeiden laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Ninja Forms on joustava vedä ja pudota -lomakkeiden rakennuslaajennus WordPressille. Kenttien, sähköpostien, toimien tai lähetysten lukumäärälle ei ole rajoituksia. Luo mukautettuja yhteyslomakkeita ja enemmän kuin ammattilainen! Voit myös tallentaa kentät ja niiden asetukset uudelleen käytettäväksi muissa muodoissa sekä tuoda ja viedä sekä lomakkeita että kenttiä. Saatavana on myös neljä roskapostin torjuntavaihtoehtoa, jotka suojaavat myös hankalilta lähettämisiltä.

Ninja-lomakkeiden hieno ominaisuus on hyvin, kaikki hienot ominaisuudet. Laajennus on rakennettu puhtaalla ja minimaalisella suunnittelulla, joten lomakkeesi näyttävät hyvältä kaikissa WordPress-teemoissa. Tai voit muokata tyyliä mukautetulla CSS: llä. Ninja Forms sisältää myös paljon mukautettuja kenttiä, uudelleenkäytettäviä kenttiä, valinnaista AJAX: ää, roskapostin vastaista tukea ja paljon muuta.

Kehittäjät rakastavat Ninja-lomakkeita. Laajennus lataa JavaScriptin vain sivuille, missä sitä tarvitaan, mikä pitää Ninja-lomakkeet nopeana ja kevyenä, joten se ei hidasta sivustosi toimintaa. Ja kehittäjän näkökulmasta Ninja-lomakkeita on helppo mukauttaa ja laajentaa. Toimintoja, toimintakoukkuja ja suodattimia voidaan käyttää lisävarusteiden lisäämiseen tarvittaessa.

Entä jos tarvitset uutiskirjeen integrointia? Tai muodoturvaa? Tai käyttäjän analytiikka? Hanki lisäosa. Ninja-lomakkeille on olemassa paljon premium-lisäosia, kuten MailChimp, FreshBooks, Pushover, Stripe, Capsule CRM jne..

10. Valitettavat lomakkeet (ilmainen & Pro)

Valtavat muodot - WordPressin lomakemuodostin

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Luo ja mukauta WordPress-muotoja nopeasti ja yksinkertaisesti Formidable Forms -sovelluksen yksinkertaisella vetämällä ja pudottamalla -käyttöliittymällä (ja visuaalisen lomakkeen muotoilijalla versiossa 2.0). Sisäänrakennettu roskapostisuojaus ja mukautetut HTML- ja CSS-muodot tekevät tästä lomakemuodostajasta tehokkaan vaihtoehdon.

Pro-versio (alkaen 49 dollarista) lisää lisää kenttätyyppejä ja ammatillisia ominaisuuksia, kuten kenttälaskelmat, ehdollisen logiikan ja datanäytön kaavioiden kautta. Vanhemmat valitukset toiminnallisuuden puutteesta on ratkaistu niiden viimeisillä päivityksillä, joten voit tuntea olosi mukavaksi jopa ilmaisen version kanssa.

11. Visual Form Builder (ilmainen)

Visual Form Builder

Visual Form Builder -sovelluksen avulla on erittäin helppo luoda täysin toimivia yhteyslomakkeita minuuteissa ilman koodia. Kentät voidaan lisätä yhdellä napsautuksella, ja vetämällä ja pudottamalla -sovellus mahdollistaa nopean tilauksen. Lomakemerkinnät tallennetaan automaattisesti ja voidaan viedä CSV-tiedostoon. Mukautettu CSS ja useita asetteluvaihtoehtoja tarkoittavat, että voit mukauttaa lomakkeita vastaamaan sivustoasi. Lisäversioita, kuten useita tiedostojen lähettämistä ja sähköpostisuunnittelijoita varten, on saatavana pro-versio, mutta useimmille käyttäjille ilmainen toimii hyvin.

12. WeForms (ilmainen)

weForms Yhteyslomake-laajennus WordPressiin

Yksinkertaisesti sanottuna: weForms on enemmän kuin yksinkertainen yhteydenottolomake-laajennus. Se on helppo ja nopea lomakkeiden valmistaja, jonka avulla voit tehdä kaiken tyyppisiä lomakkeita – ammattimaisia ​​ja räätälöityjä.

weForms on rakennettu keskivertokäyttäjää ajatellen, joten se ei ole hikoileva asia kenellekään ilman tietojen koodausta tai teknistä taitoa. Minimalistisessa suunnittelussa on intuitiivinen käyttöliittymä, joka tekee weFormsista erittäin käyttäjäystävällisen. Lisäksi suora esikatseluominaisuus parantaa sen sisäänrakennettua vedä ja pudota -toimintoa valtavasti. Kuinka lomakesi näyttää julkistamisen jälkeen, voit tarkistaa sen reaaliajassa!

WeFormsin esiasennettujen valmiiden mallien ja suunnittelulomakkeiden avulla voit aloittaa vain muutamalla napsautuksella. Mutta älä unohda sen tarjoamaa joustavuutta. Mukauta lomakkeen suunnittelu saumattomasti CSS-koodilla. Vapaus luoda alan standardin mukaisia ​​lomakkeita verkkosivustoillesi ja yrityksellesi on kaikki sinun.

Se näyttää myös hyvältä kaikissa WordPress-teemoissa. Kakun kuorrutus: weForms toimitetaan sisäänrakennettuna etupuolen lähetyslisäosalla WordPressille, WP User Frontend. Joten weFormsilla saat täydellisen paketin kaikille etusivusi tarpeille!

Pidä lähettämäsi ehdotukset orgaanisina ja roskapostittimina ilman reCaptcha-ominaisuutta. Mukauta älykkäästi ja tehokkaasti käyttäjän käyttäytymiseen weFormsin ehdollisen logiikkaominaisuuden avulla. Voit myös luoda monivaiheisen ominaisuuden avulla segmentoituja pitkiä lomakkeita, joita käyttäjien on helppo seurata. Valittavissa on yli 23 kenttätyyppiä!

13. QuForm

QuForm-laajennuksen logo

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Quform on premium-muotoinen rakennuslaajennus (29 dollaria), jonka avulla voit luoda yksinkertaisia ​​ja monimutkaisia ​​lomakkeita käyttämällä yhden napsautuksen rakennus- ja vetämistoimintoa.

Sillä on ainutlaatuinen muotoilujärjestelmä, joten voit käyttää mukana olevia teemoja, rakentaa omia tai tuoda muita teemasuunnitelmia. Suurten asetteluvaihtoehtojen lisäksi voit mukauttaa lomakkeidesi ulkoasua kokonaan.

14. Form Craft Form Builder (ilmainen)

FormCraft - WordPressin lomakerakentaja

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Form Craft Form Builder on vetämällä ja pudottamalla muotojen rakennustyökalu lomakkeiden luomiseen ja upottamiseen sekä lähettämien seurantaan.

WYSIWYG-muodonmuodostaja on nopea, kevyt ja tuottaa tyylikkäitä reagoivia muotoja. Lomakemalleja voidaan viedä ja tuoda, jotta voit jakaa räätälöityjä lomakkeitasi. Ensiluokkainen versio (seuraavaksi) lisää vielä enemmän toimintoja .

15. Muodosta Craft Builder Pro

Muodosta Craft Builder Pro

Tiedot ja lataaNäytä esittely

FormCraft on helppokäyttöinen premium-muotoinen WordPress-muodonmuodostaja, joka helpottaa mukautettujen lomakkeiden luomista joutumatta kirjoittamaan yhtä koodinpätkää. Tämä laajennus on täydellinen yhteystietojen, tukilomakkeiden, asiakasarvostelujen, tietokilpailujen, ponnahdusikkunoiden ja kaiken muun luomiseen..

Lomakkeet ovat loistava tapa kerätä tietoja lukijoiltasi tai asiakkailtasi, mutta teeman luominen tyhjästä voi olla vaikeaa. Älä pelkää – FormCraft tekee erittäin helpoksi muokata lomakkeita muutamassa minuutissa. Tämä mahtava WordPress-laajennus sisältää yksinkertaisen vetämällä ja pudottamalla -muodonmuodostajan 20+ kentällä, jotta voit lisätä arvosteluja, liukusäätimiä, ajanvalitsimia, piilotettuja kenttiä, tiedostojen latauksia ja muuta.

Toinen suuri FormCraft-ominaisuus on sisäänrakennettu raportointi-kojetaulu. Voit nähdä, kuinka monta näkymää lomakkeesi ovat keränneet, kuinka monta lähetystä on vastaanotettu ja yleinen tulosprosentti. Lisäksi voit tarkastella tilastojasi lomakekohtaisesti tai kaikkia lomakkeitasi yhteensä. Tämä on loistava tapa nähdä, mitkä muodot muuttuvat!

Muita mahtavia ominaisuuksia ovat ehdollisuuslogiikka, kojelaudan lähetysten hallinta, sähköpostiluettelon lisäosat (MailChimp, Campaign Monitor, AWeber ja GetResponse), 3 lomakkeen sijainti (ponnahdusikkuna, fly-in ja tahmea) ja runsaasti muotoiluvaihtoehtoja ihanan muodon luomiseksi. joka vastaa verkkosivustosi. Checkout lisää alla olevia FormCraft-laajennusominaisuuksia!

16. Yksinkertainen peruskyselylomake (ilmainen)

Yksinkertainen peruskyselylomake

Yksinkertainen perustiedotteet on helppo asentaa ja muokata.

Pienestä esityksestään huolimatta se on erittäin joustava. Voit käyttää lyhytkoodeja tai mallitunnisteita näyttääksesi lomakkeen missä tahansa. Siinä on sisäänrakennettu roskapostisuoja CAPTCHA: n ja palomuurin kautta, tavallisen tekstin sähköposti-ilmoitukset ja se on täysin muokattavissa Asetukset-sivulta tai mukautetulta CSS: ltä.

17. CaptainForm (ilmainen)

CaptainForm-lomakerakentaja

Jos etsit lomakerakentajaa, joka on nopea ja helppo käyttää, CaptainForm sisältää ystävällisen vedä ja pudota -käyttöliittymän, jonka avulla voit luoda loistavia lomakkeita muutamassa minuutissa..

CaptainFormilla voidaan rakentaa minkä tahansa tyyppisiä lomakkeita, kuten: tilauslomakkeet, rekisteröintilomakkeet, pyyntölomakkeet, hakemuslomakkeet, tapaamislomakkeet, yhteyslomakkeet, maksulomakkeet, tarjouspyynnöt, tukilomakkeet, uutiskirjeen tilaukset, kyselyt, tietokilpailut, käyttäjän lähettämät viestit ja monet muut.

Laajennus on integroitu moniin maksuprosessoreihin ja sovelluksiin: Mailchimp, Active Campaign, FreshBooks, WordPress Käyttäjät, WordPress Viestit, Marketo, Zoho, Webhooks, Tarkka Target, Google Drive jne. Maksuprosessoreiden osalta löydät PayPalin, PayPalin. Pro, PAyPal Payflow, Stripe, Authorize.net, Sisow, SagePay ja muut.

Ominaisuuksien osalta CaptainForm tarjoaa laajan valikoiman toimintoja: vastaanottaa sähköposti-ilmoituksia joka kerta, kun lomake lähetetään, lähetä kopio täytetystä lomakkeesta tai mukautetuista automaattivastaajista käyttäjille, vie tietoja EXCEL-, CSV- tai PDF-tiedostoihin, anna käyttäjien tallentaa eteneminen myöhempää aikaa vastaanottaa SMS-ilmoituksia, luoda raportteja, julkaista lomakkeita ponnahdusikkunoina, widgetien sisällä, sivuina, viesteinä tai toimintopuheluina. Saat myös hyvää asiakastukea jokaisesta palvelusuunnitelmasta.

18. Edistyneet lomakkeet

Advanced Forms ACF -laajennus

Advanced Forms on tehokas muotojen rakentaja, joka hyödyntää Advanced Custom Field -toimintojen joustavuutta. Se antaa sinulle pääsyn kaikkiin ACF: n tarjoamiin kenttätyyppeihin, kuten toistimiin, päivämäärävalitsimiin ja gallerioihin, samoin kuin kolmansien osapuolien laajennuksiin. Tämä vankka perusta tekee Advanced Forms -sovelluksesta täydellisen lomakkeenmuodostajan riippumatta siitä, luodaanko yksinkertainen yhteyslomake tai mukautettu käyttäjän muokkauskokemus. Tarjottu minimaalinen määrä muotoiluja helpottaa lomakkeiden integrointia mihin tahansa teemaan.

Laajennuksen mukana tulee yksinkertainen käyttöliittymä järjestelmänvalvojille tai lomakkeen kautta toimitettuihin osoitteisiin lähetettyjen sähköpostien määrittelemiseen. Sillä on myös valinnainen kyky tallentaa lomakkeen lähetykset automaattisesti merkinnälle. Voit myöhemmin palata takaisin ja käyttää niitä WordPressin kautta. Tämän lomakkeen lisäksi voidaan helposti rajoittaa tiettyyn aikatauluun, vain kirjautuneisiin käyttäjiin tai sallia vain tietty määrä lähetyksiä.

Advanced Forms on rakennettu kehittäjien mielessä ja tarjoaa monenlaisia ​​toimintoja ja koukkuja mukautettujen muotojen luomisesta helppoa. Vain pienellä koodilla voit luoda lomakkeita, jotka tuottavat viestejä, muokata käyttäjäprofiileja, rekisteröidä ihmisiä tapahtumiin tai kaikkea mitä käyttöliittymälomakkeen täytyy tarvita. Laaja dokumentaatio päivitetään jatkuvasti laajennuksen kasvaessa, ja se sisältää molemmat yleisen käytön tapausoppaat sekä referenssit toiminnoista, toiminnoista ja suodattimista.

19. BuddyForms

BuddyForms WordPress ja BuddyPress Form Builder

BuddyForms on WordPressin ja BuddyPressin lomakemuodostuslaajennus. Se automatisoi ja tukee koko sisällöntuotantoprosessia yhteisössä, verkossa tai käyttäjissä. Kun laajennus on asennettu, se säästää paljon asiakkaan kehittämisaikaa ja antaa käyttäjän täyden hallinnan käyttäjän lähettämään sisältöön.

BuddyFormsin tavoitteena on tarjota helppo asennus ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, jonka avulla kuka tahansa voi luoda yhteys- ja edistyneitä lomakkeita muutamassa minuutissa. Kaikki tarvitsematta mitään koodaustietoa. Sen avulla kuka tahansa voi myös olla vuorovaikutuksessa, harjoittaa ja kirjoittaa verkkosivuston sisältöä suoraan käyttöliittymästä joutumatta oppimaan WordPressiä tai BuddyPressiä..

BuddyFormsissa on myös moderointijono, joka pitää alkuperäisen viestin elävänä, kun muutokset odottavat järjestelmänvalvojan arvosteluja. Tämän avulla järjestelmänvalvojat voivat luoda suuren työnkulun ja olla täysin hallinnassa verkkosivustollaan lähetettyä ja julkaistua sisältöä.

BuddyFormsin mukana toimitettujen lisäysten kanssa se on laajennettavissa muilla laajennuksilla, kuten WooCommerce, BuddyPress, ACF, Ultimate Member ja monet muut.!

20. eForm Builder

eForm - WordPress-lomakerakentaja

Tiedot ja lataaNäytä esittely

EForm Builder on premium-luokan WordPress-laajennus, joka varmasti helpottaa lomakkeiden ja kyselylomakkeiden luomista verkkosivustollesi.

Lomakkeiden rakentaminen voi olla työlästä, varsinkin jos olet uusi käyttämäsi laajennuksessa. EForm Builder -sovelluksella WordPress Plugin -muodon rakentaminen ei voisi olla helpompaa sisäänrakennetun vetämällä ja pudottamalla -muodon rakentajan ansiosta. Valitse vain elementit ja säilöt, jotka haluat lisätä lomakkeeseesi, ja pudota ne paikoilleen. Ei vaadita koodaustaitoja. eForm Builder sisältää myös 25 erilaista teemaa. Joten sinun on vain valittava sivustollesi parhaiten sopiva värillinen iho (mutta voit aina muokata sitä hiukan CSS: llä).

Toinen hieno ominaisuus on sisäänrakennetut raportointivaihtoehdot. Käyttäjät täyttävät lomakkeesi, kyselyt ja tietovisat. Voit suorittaa yksityiskohtaisia ​​raportteja suoraan WordPress-järjestelmänvalvojan paneelista. Katso kyselysi tulokset käyttämällä vaihtoehtoja ympyräkaavioille, pylväskaavioille, sarakekaavioille tai taulukkotiedoille. Lisäksi eForm Builder -sovelluksella on myös mahdollisuus vastaanottaa sähköposteja, kun uusia lomakkeita lähetetään, joten voit pysyä ajan tasalla tuloksissasi.

Muita liitännäisominaisuuksia ovat käyttäjän hallinta, multimediatuki (jotta voit lisätä lomakkeisiin kuvia, diaesityksiä ja muuta), kokoontaitettavat säilöt, ehdollisen logiikan tuki, täysin verkkokohtainen suunnittelu, mukautetut uudelleenohjaukset ja kaikki muu alla lueteltu. eForm Builder on loistava ajaxed-muotojen rakentaja, joka sinun tulisi ehdottomasti harkita seuraavassa WordPress-verkkosivustossasi tai -projektissasi.

Parhaiden yhteyslomakelaajennusten tekeminen WordPressille

Helppokäyttöinen yhteyslomake voi auttaa sinua yhteydenpidossa verkkosivustosi kävijöihin. Mutta sinun on pystyttävä hallitsemaan lomaketta ja sen lähetyksiä helposti.

Yllä olevassa luettelossa olemme jakaneet laajan valikoiman laajennuksia yhteyslomakkeisiin, jotka sopivat eri tilanteisiin. Sinun pitäisi pystyä löytämään tarpeitasi vastaava yhteyslomakelaajennus, joten jos sinulla ei ole sellaista, aseta tänään sivustoosi lomake aloittaaksesi kuulemisen vierailijoiltasi.!

Käytätkö jotain näistä yhteydenottolomakkeiden laajennuksista verkkosivustollasi? Haluaisimme kuulla kokemuksesi yllä olevista yhteyslomakelaajennuksista, joten jaa alla oleviin kommentteihin! Tiedämme, että on olemassa monia muita laajennuksia, joita emme ole myöskään peittäneet, joten muista ilmoittaa meille kaikista, joiden mielestäsi olemme unohtaneet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map