20+ parasta WordPress-teemaa muusikoille

Parhaat WordPress-teemat muusikoille

Se on nopeatempoinen Internet-pohjainen maailma siellä, ja tietäminen kuinka markkinoida itseäsi tehokkaasti on avaintekijä onnistumisestasi. WordPressin teemat ja laajennukset ovat avainasemassa siihen, miten olet vuorovaikutuksessa faneidesi kanssa, ja tässä viestissä kerromme parasta, mitä WordPress tarjoaa muusikoille teemoissa..


Aloitatko vain muusikkona vai oletteko jo bändissä, jolla on jo kunnollista seurantaa, esittelemälläne itsesi Internetissä voi merkitä eroa tähtinäytön ja hämäryyden välillä. Sinulla on todennäköisesti kuva, jota pidät lähellä ja rakas, mutta mikä on kuva, jonka haluat kaikkien pian ihailevien faneidesi rakastuvan? Millaista musiikkia ja elämäntapaa edustat?

Katsotaanpa joitain WordPress-musiikkiteemoista, jotka saavat sinut ajan tasalle.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Rehevä

rehevä wordpress-musiikkiteema

Musiikki on ruokaa sielulle – universaali kieli, josta monet ihmiset nauttivat. Jos haluat tavoittaa enemmän sieluja musiikillasi, tarvitset kauniin ja tehokkaan WordPress-musiikkiteeman, kuten Lush by power -elitin kirjoittaja Iron Templates.

Lush on täydellinen ratkaisu kaikille musiikkiteollisuuden edustajille DJ: stä jazz-mestareihin, punkrokereihin ja jokaiselle muulle musiikin ammattilaiselle. Tämä kauneus on pakattu reunaan kaikilla ominaisuuksilla, joita tarvitset saadaksesi valon musiikkiteokseesi.

8+ demossa, jotka voit tuoda yhdellä napsautuksella, Lush tarjoaa sinulle runsaasti tyylivaihtoehtoja rakentaaksesi unelmiesi musiikkisivuston. Tämän lisäksi tämä WordPress-musiikkiteema on mukana tehokkaan WPBakery-sivunmuodostajan kanssa, joka tarjoaa sinulle täydellisen hallinnan sivustosi ulkoasusta ja suorituskyvystä..

Se ei ole vielä loppua, rehevät alukset vaikuttavilla valokuva-albumeilla, rajattomilla asetteluilla, väreillä ja kirjasimilla, täysin varustetulla audiosoittimella (ajattele sanoja, arvosteluja, Youtube-videoita jne.), Diskografialla, Slider Revolution -lapsella, sekä verkkokalvo ja reagoiva muotoilu, mikä tarkoittaa, että musiikkisi näyttää hyvältä useilla laitteilla.

Lisäksi Lush on WooCommerce-valmis, eli voit aloittaa musiikin ja tapahtumalippujen myynnin heti, kun asennat teema. Lisäksi saat kolme valikkotyyliä, joten voit palvella musiikkisisältöäsi faneillesi kuin rockstar. Lisäksi saat keikkahallinnan ja tapahtumien lähtölaskentaominaisuudet, jotka auttavat sinua pysymään musiikkiuran kärjessä.

2. Äänitaulu

soundboard wordpress teema muusikoille

Vaikka unelmoit rakentamasi verkkosivustoa, joka valaisee musiikkiasi, Soundboard WordPress -musiikkiteema valitsee erilaisen lähestymistavan työsi markkinoimiseen. Tämä teema asettaa fanisi ensisijaiseksi asettamalla kaikki tarvitsemansa tiedot suoraan kotisivulle.

Viiden mukautetun widgetin ansiosta voit helposti näyttää uutisia, kiertuepäivämääriä, uusimman albumin, uusimmat videot, uusimmat valokuvat ja jopa tavarat kaupastasi. Lisäksi voit aina liittää omat widgetit kotisivulle luodaksesi tyydyttävän kokemuksen faneillesi.

Estetiikkaosastolla Soundboard ei myöskään petä. Ensinnäkin se toimitetaan kahdella esivalmistetulla nahkalla, ts. Vaalealla ja tummalla, mikä antaa sinulle ständin niin kauan kuin luodaan kaunis verkkosivusto. Lisäksi voit mukauttaa taustan helposti lisätäksesi tyyliä. Tämän lisäksi teemassa on 5 erilaista sivumallia ja 5 mukautettua postityyppiä.

Jos luulet tämän olevan kaikki, olet väärässä. Soundboard-musiikkiteemassa on yli 800 Google-fonttia ja Font Awesome -kuvakkeita. Diskografian, videoiden tai kuvagallerioiden lisääminen on kaikki kohta ja napsauta. Lisäksi saat kuvan valopöydän, joten fanit voivat nauttia konserttikuvistasi ilman häiriöitä.

Parasta on Soundboard, jota on helppo käyttää. Aloittelijat ja kehittäjät rakastavat tätä WordPress-musiikkiteemaa joustavien vaihtoehtojen ansiosta, jotka tekevät aiheesta helppoa työskennellä. Teema on yhteensopiva WooCommerce, Contact Form 7 ja kaikkien tärkeimpien selainten kanssa.

3. Singl (ilmainen)

Ilmainen WordPress-teema

Automatticin suunnittelijoilta tulee Singl, minimalistinen teema, jonka avulla voit luoda tehokkaan online-läsnäolon. Sillä on silmiinpistävä musta tausta ja harmaasävyvärimaailma, joka sitoutuu polarisoimaan mielipidettä, joten varmista, että se heijastaa tuotemerkkiäsi! Muita ominaisuuksia ovat tahmeat viestit, mukautetut valikot, otsikko- ja taustakuvat, sisäänrakennettu tilausmuoto ja sosiaalisen verkoston integrointi.

4. MusicPress

musiikki paina wordpress musiikkiteema

Tarvitset tehokkaan WordPress-teeman musiikin saattamiseksi yleisön eteen. Sisäänrakennetut ominaisuudet, kuten audiosoitin, diskografia ja kauniit galleriat, ovat välttämättömiä. SEO-valmius ja reagoiva suunnittelu ovat kaksi muuta tärkeätä tekijää, jotka tulee pitää mielessä, samoin kuin käytön helppous.

Jos olet markkinoilla WordPress-musiikkiteemalla, joka ilmentää kaikkia näitä ominaisuuksia ja sitten joitain, et halua muuta kuin MusicPress WordPress -teemaa.

MusicPress on täydellinen WordPress-musiikkiteema solo-artisteille, DJ: lle, yhtyeille, fani-sivustoille, viihdelehdille, levy-yhtiöille ja kaikille muille musiikkisuuntautuneille käyttäjille. Muita merkittäviä ominaisuuksia ovat 3 esivalmistettua nahkaa, valmis myymälä, 3 kotisivun liukusäädintä, arvostelut, sosiaalinen jakaminen, mukautetut pikakoodit, rajoittamaton widget-alue, avattavat valikot ja paljon muuta.

5. Byblos (ilmainen)

Byblos ilmainen WordPress-teema

Tämän ilmaisen WordPress-teeman ansiosta, joka on erittäin puhdas ja moderni, saa sinut hypätä ja jivinä hetkessä! Täydellinen muusikoille, Byblos by Smartcat on täysleveä liukusäädin, joka näyttää hyvältä ja on helposti muokattavissa. Muurausruudukkolevyt ovat hienoja, jos sinulla on paljon gallerioita tai vastaavia; ne estävät sivua liian sotkeutumasta, mikä voi heikentää ihmisiä tutkimaan sivustoasi. Lisäksi se sisältää ominaisuuksia, kuten pystysuuntaisen valikkoasettelun, sisäänrakennetun hakukoneoptimoinnin (SEO), Font Awesome- ja Bootstrap-sovelluksen, sivupalkin ja alatunnistimen widgetit, CSS3-animaatiot ja muokattavat toimintakehotukset

6. Musiikkiklubi

musiikkiklubi wordpress musiikkiteema

Numerossa neljä meillä on Music Club, sellainen WordPress-musiikkiteema, joka muistuttaa jollain tavalla korttipeliä ja nelinlehtiä. Oletko koskaan kuullut jälkimmäiseen liittyvästä onnen taikauskosta?

Muuten, miksi 52-korttipakkassa ei ole neljälehtiä apilaa seurojen pukun symbolina kolmenlehden apilan sijasta? Onnepeli, se voi osoittaa jonkin verran onnea, etkö ole samaa mieltä? Mutta minä eroan.

Jos tämä on onnenpäiväsi, Music Club WordPress -teema on erilainen kuin mitä olet aiemmin nähnyt, mitä luettelolla ominaisuuksista, jotka herättävät mielesi.

Web-kehittäjän (erikoislääkäreiden) ja huippuluokan kirjoittajan GoodLayersin toimittama Music Club on ihanteellinen ratkaisu klubimusiikin faneille, DJ: lle, muusikoille, radioasemille ja tapahtumien suunnittelijoille mainitsemalla muutama.

Vaikka Music Club on helppo käyttää, teema lähetetään tehokkailla työkaluilla tapahtumien hallintaan ja musiikillisen intohimosi jakamiseen maailman kanssa.

Rakastamaasi ominaisuuksiin kuuluu kelluva äänilaite, joka pysyy kuuntelijan kanssa millä tahansa sivustosi sivulla, aloitussivumalli, Page Builder, liukusäätimet, kauniit musiikkialbumit, tulevien tapahtumien ominaisuus, joka tarjoaa fanillesi täydet keikatiedot ja liput, ja Voin jatkaa ja jatkaa.

Runsaalla edistyneellä teemavaihtoehdolla ja joustavalla suunnittelulla mikään ei estä sinua rakentamasta unelmiesi WordPress-musiikkisivustoa.

7. FWRD

fwrd WordPress -musiikkilisäosa

Sano, että haluat yhden hakulaitteen (lisää linkki), joka sisältää monisivutoiminnot. Kuka tietää? Ehkä suunnitelma on lisätä tulevaisuudessa lisää sivuja, vaikka tarvitset tällä hetkellä vain yhden sivun verkkosivustoa.

Rakastat FWRD WordPress -aihetta riippumatta siitä, onko sinulla tällainen tarve tai haluatko käyttää molempia vaihtoehtoja.

Kuuma suoraan ovesta, tämä otsatukka hengittää elämän takaisin musiikkisivustollesi. Toisaalta, jos olet aloittamassa, FWRD luo vankan perustan verkkosivustollesi.

5 tuontivalmiiden esittelyjen ja muiden tulossa pian, sinulla ei koskaan ole tarpeeksi ammattimaisia ​​malleja arpaamaan joitain ominaisuuksia (tai jopa häiritsemään) teollisuutta.

Ei vielä kaikki, tämä WordPress-musiikkiteema tulee suositun WPBakery Page Builder -sovelluksen mukana, mikä tarkoittaa, että voit luoda asetteluja tästä galaksista katkaisematta hikeä. Yli 100 otsikkosuunnitteluvaihtoehtoa on hyödyllinen, jos haluat rakentaa fantastisia valikoita helposti.

Muita ominaisuuksia ovat Essential Grid, video- ja parallaksitaustat, kuumat linkit (loistava yhden hakulaitteen verkkosivustoille), tapahtumien ja keikkojen hallinta, musiikkialbumit, soittimet, WooCommerce, käännösvalmiit, rajattomat asettelut, värit ja fontit, Slider Revolution , reagoiva ja verkkokalvoon valmistettu muotoilu, lapsiteema ja niin edelleen.

8. Blackoot (ilmainen)

Blackoot Lite Freemium WordPress -teema

Blackoot Lite on ilmainen WordPress-teema, joka on suunniteltu muusikoiden ja valokuvaajien mielessä. Tämän tyylikkään ja reagoivan WordPress-teeman avulla voit rakentaa ammattimaisen verkkosivuston muutamassa minuutissa. Ominaisuuksiin kuuluvat widgetit alueet, muokattava tausta, automaattinen käännös ja täysin reagoiva suunnittelu

Sinulla on myös mahdollisuus päivittää premium-luokkaan Blackoot Pro, joka tarjoaa enemmän ominaisuuksia ja tukea, kuten mahdollisuus luoda diaesityksiä, Google Maps -integraatio ja paljon muuta.

9. Kroma

croma wordpress musiikkiteema

Menestyvän uran rakentaminen musiikkiteollisuudessa on vaikeaa. Liikkuvia osia on monia, ja yksi väärä siirto saattaa johtaa urani ennenaikaiseen loppuun. Siksi tarvitset kauniisti reagoivan ja tehokkaan WordPress-teeman, joka tekee digitaalisesta markkinoinnista helppoa.

Croma on yksi tällainen WordPress-musiikkiteema. Se on täydellinen monikäyttöinen teema DJ: ille, muusikoille, yhtyeille, levy-yhtiöille, tuottajille ja niin edelleen. Croma WordPress -musiikkiteema on ominaisuuksiltaan melko lyhyt, se saattaa olla viimeinen WordPress-musiikkiteema, jota ikinä tarvitset.

Puhun ominaisuuksista, kuten yhdeksästä tuontivalmiudesta demosta, koko sivuston AJAX-soitin jatkuvalla toistolla, musiikkialbumit, saumaton sosiaalisen median integrointi, usean sivun mallit, syvä WooCommerce-integraatio, tapahtumien ja keikkojen hallinta, 100% reagoiva suunnittelu, kuumat linkit, joustavat otsikot ja paljon muuta.

10. Epron

epron wordpress musiikkiteema

Työskentelet niin kovasti musiikissasi ja haluat tarjota fanillesi vain parhaat kokemukset. Tästä syystä et tee tekosyitä; luot vain parhaan musiikin.

Verkkosivustollesi ei pitäisi myöskään antaa tekosyitä. Yritä rakentaa paras mahdollinen sivusto. Ensimmäinen askel WordPress-musiikkisivuston luomiseen, josta olet erittäin ylpeä, on oikean teeman valitseminen.

Jos olet kyllästynyt WordPress-musiikkiteemoihin, jotka lupaavat taivaan, mutta tuovat helvettiä, sano suuret tervehdys Epronille eliittikirjailija Rascals.

Ilman sokeripinnoitusta mitään, Epron sisältää kaikki ominaisuudet, joita tarvitset yksinkertaisen mutta tehokkaan musiikkisivuston luomiseen, olet sitten aloittelija tai kokenut ammattilainen.

Epron tarjoaa ominaisuuksia, kuten erittäin joustava Muttley Framework, loistava tapahtumien hallinta, vallankumouksellinen shortcode manager, kauniit otsikot, Slider Revolution, Scamp-musiikkisoitin Soundcloud-tuella, WooCommerce-valmis, reagoiva asettelu, sujuvat CSS3-siirrot, rajattomat värit, 380+ Google-fontteja, Nivo-liukusäädin, 6 mukautettua postityyppiä, 4 mukautettua widgettiä ja luettelo jatkuu ja jatkuu.

11. Joulukuu

decibel wordpress -musiikkiteema

Decibelilla on oikea nimi WordPress-musiikkiteemalle, ja se auttaa sinua räjäyttämään musiikillisen sisällön maailmalle kuin rockstar. Tämän teeman avulla ainoa mielessäsi oleva asia on mielikuvitus, ei ominaisuuksien puute.

Tiedän, että täydellisen teeman valinta on haastava. Esimerkiksi ketä uskot? Mitä ominaisuuksia joudut aloittamaan? Onko olemassa sudenkuoppia, jotka vältetään? Ja miljoonalla ja yhdellä teemalla, jotka valitset, kun kaikilla on kauniita mainosmateriaaleja?

No, Decibel välttää ominaisuuksien paisumisen ja keskittyy tarpeisiisi DJ: nä, muusikkona, bändinä, levy-levy-yhtiönä tai muuna, joka liittyy musiikkiteollisuuteen.

Teemassa on ominaisuuksia, kuten yli 100 asettelua, 12 käyttövalmiiden verkkosivujen esittelyjä, diskografia, kiertuepäivämäärät, 6 sisäisen sivun mallia, reagoiva suunnittelu, WPBakery Page Builder, Slider Revolution ja kauniit galleriat vain koskettamaan jäävuoren huippua..

12. JamSession

jamsession wordpress musiikkiteema

Ehkä haluat jotain hienovaraisempaa – vain yksinkertaisen ja puhtaan verkkosivustosuunnittelun. Mutta jokaisella tyylillä, tiedät, mukavat taustat, kauniit animaatiot, raikas moderni muotoilu ja teokset. Jos tämä kuulostaa sinulta, JamSession on vain tarvitsemasi WordPress-musiikkiteema.

JamSession on helppo määrittää ja mukauttaa, oletko aloittelija tai asiantuntija. Muita rakastamaasi ominaisuuksia ovat koko näytön liukusäätimet, hämmästyttävä videotuki, reagoiva vauva, blogi, tapahtumat, diskografia, kauniit valokuvagalleriat ja…

… Kolmella käyttövalmiilla demolla voit lyödä maahan juoksemalla ja mukauttaa matkan varrella, kunnes pudotat. Ai niin, JamSession toimittaa WPBakery Page -sovelluksen, liukusäätimen vallankumouksen, SoundCloud-tuen, audiosoittimen, reagoivan suunnittelun, useita valikkoasettelut ja WooCommerce-tuen muun muassa.

13. Lucille

lucille wordpress musiikkiteema

Sitten saat Lucille WordPress -musiikkiteeman ja huomaat heti, että täydellisen WordPress-musiikkiteeman etsiminen on päättynyt. Miksi? Koska SmartWPress – kehittäjä – tarkoittaa yritystä.

Upea muotoilu ja tehokas toiminnallisuus tekevät tästä WordPress-musiikkiteemasta ihanteellisen ratkaisun radioasemille, levy-yhtiöille, muusikoille, yhtyeille, tuottajille jne..

Lucille toimitetaan WPBakery Page Builder -sovelluksella, 5+ -tuontivalmiilla demoilla, Slider Revolution -toiminnolla, saumattomassa WooCommerce-integroinnissa, reagoivassa suunnittelussa, rajattomasti värejä, teemamuokkain, useita valikkotyylejä, 2 esivalmistettua värinahkaa, kauniit äänisoittimet, joustavat taustat, mukautetut postityypit tapahtumiin, diskografiaan, gallerioihin ja niin edelleen.

14. Beat Heaven

beatheaven-musiikki-teeman

Tiedot ja lataaNäytä esittely

ThemeFuse: n maestrosta Beat Heaven on premium-tyylikäs ja reagoiva premium-teema, joka on suunniteltu muusikoille ja bändeille, jotka haluavat kaiken. Liikuvassa maailmassa tämä teema rokkaa faneille tien päällä. Tässä hauskassa funky-teemassa on loistava kotisivun musiikkisoitin, tapahtumien tuki ja paljon muita ominaisuuksia, joita kukin musiikin ystävä haluaisi.

Heti kun laskeudut kotisivulle, olet tyytyväinen lihavoituun asetteluun, kotisivumusiikkisoittimeen, jolla on useita raitoja, tulevien tapahtumien aikajana ja albumin karuselli. Tällä teemalla voit helposti luoda oman musiikkiblogisi, verkkosivusi bändillesi, äänitysyhtiötäsi mainostavan sivuston tai käyttää sitä hallitsemaan tulevia tapahtumia paikkakunnallesi. Se on loistava teema, joka sopii hyvin mihin tahansa musiikkia koskeviin verkkosivustoihin.

Teema sisältää tietenkin kaikki rakastamasi sivut, joihin liittyy useimmat ThemeFuse-teemat, kuten blogi, upea portfolio, hyödyllinen galleria, tietoa ja yhteystiedot. Mutta nimenomaan tästä teemasta löydät myös sivumallit esittäjälle, albumeille, sijainneille, tapahtumille ja muulle. Lisäksi voit käyttää mukautettuja lyhytkoodeja lisätäksesi lisäelementtejä ja tehdäksesi näistä sivuista omat.

Beat Heaven vie zoomauksen ja vierittämisen suoraan sekoituksesta ja antaa sinulle sujuvan selauskokemuksen tablet-laitteella, älypuhelimella tai kannettavalla tietokoneella. Ensiluokkaisia ​​ominaisuuksia ovat helppokäyttöiset sivumallit ja asettelut, puhdas integroitu HTML 5 -soitin, täysi musiikkivideotuki (ja widget), tapahtumamoduli (aikajanalla), uusimmat albumikarusellit ja paljon muuta!

15. Musiikki

musiikki-themify-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Musiikki on Themifyn luoma rohkea parallaksimusiikki, yhtye- ja tapahtumityylinen WordPress-teema. Tämä ihana teema sopii erinomaisesti laulajille, yhtyeille, lauluntekijöille, tapahtumapaikoille, johtajalle ja muulle. Tämä teema erottuu todella koko sivuston tukkeista, koko leveyden parallaksista taustaista, mukautetusta tarra-alatunnisteella varustetusta musiikkisoittimesta, albumien ja tapahtumien tuesta ja muusta.

Tässä teemassa on kaikki mitä tarvitset aloittaaksesi itsesi, taiteiliesi tai tapahtumapaikkasi mainostamisen. Ensimmäiset asiat ensin – teema sisältää upean Themify-vedä ja pudota -sivunmuodostajan, joten voit luoda rajoittamattoman asettelun mihin tahansa tarvitset. Musiikki sisältää myös mukautettuja postityyppejä, joiden avulla voit lisätä albumeitasi, tulevia tapahtumia, valokuvagalleriaa, videoiden soittolistoja ja jopa viimeisimpiä lehdistötiedotteitasi helposti. Käytä vain vastaavaa mukautettua viestityyppiä lisätäksesi jokaisen tyyppisiä uutisia tai medioita ikään kuin lisäisit blogin viestiä – se on niin helppoa!

Muita premium-ominaisuuksia ovat helppokäyttöinen Themify-rakentaja, albumien mukautettu postityyppi, mukautettujen tapahtumien moduuli (matkoille, konsertteihin jne.), Muuraus- ja ruudukkogalleriatuki ja täysin reagoiva suunnittelu.

16. SONIK

SONIK Responsive Music WordPress -teema

Sonik on erittäin kattava musiikki-WordPress-teema, jossa on kaikki toiminnot, joita tarvitaan ainutlaatuisten musiikkisivustojen luomiseen. Yli 12 mukautettua postityyppiä varten se pystyy käsittelemään täydellisesti musiikin julkaisuja, podcasteja, artisteja, tapahtumia, radiokanavia, radioaikatauluja ja muuta. Sen ainutlaatuinen ja reagoiva muotoilu ylittää tavalliset WordPress-mahdollisuudet, koska se ei sisällä vain Visual Composer premium -laajennusta, mutta tarjoaa myös joitain tehokkaita integraatioita, nimeltään Gridstacks.

Ruudukot ovat Sonik-teeman yksinomaisia ​​komponentteja, joiden avulla voidaan luoda karuselleja, kansivirtoja, liukusäätimiä ja muuta jokaisesta postityypistä taksonomian suodatuksella ja suunnittelun mukautuksilla.

Sonik ei ole vain musiikkiteema – se on enemmän. Itse asiassa se on yksi harvoista, joilla on niin monta mahdollista sisältöä ja asettelua, mikä tekee tästä aiheesta joustavimman ja sopivan jokaiseen musiikkiin liittyvään verkkosivustoon DJ: stä ja muusikoista radioasemiin ja levy-yhtiöihin. Tehokas WooCommerce-integraatio vie pelin seuraavalle tasolle, itse asiassa voit luoda täydellisen musiikkikaupan, lisäämällä kappaleita ja albumeja ostoskoriin yhdellä napsautuksella.

Esittävä musiikkisoitin, kiinnostava ja animoitu, tarjoaa vierailijalle ainutlaatuisen kokemuksen, korostaen jokaisen muusikon tärkeintä ominaisuutta. Kaikkien näiden toimintojen ei kuitenkaan ole tarkoitus vaatia erityisiä taitoja, itse asiassa jokaisessa elementissä on nopea integrointi Visual Composer -sovellukseen, ja yli 120 muokkausasetuksella voit käsitellä verkkosivustosi tuotemerkkisi helposti. 3 fontinvalitsinta, 12 värivaihtoehtoa, tonnia muita vaihtoehtoja, joissa kaikilla on reaaliaikainen esikatselu, kaikki mitä tarvitset mihin tahansa musiikkisivustolle.

17. Steve Cadey

Steve Cadey - WordPress-musiikkiteema

Steve Cadey on reagoiva premium-WordPress-teema, joka on erityisesti suunniteltu musiikkiin ja tapahtumasivustoihin. Tämä teema voi luoda ensi silmäyksellä parhaan vaikutelman trendikkään suunnittelun ansiosta, joka ei vain vastaa vain esteettistä standardia, vaan myös täyttää musiikkiteollisuuden vaatimukset.

Jopa erinomainen visuaalinen suunnittelu on kuitenkin vain pieni osa verkkosivustosi menestystä. Tarvitset todella näkyviä etuisuuksia ja ominaisuuksia, jotka auttavat sinua pitkällä tähtäimellä. Tästä syystä Steve Cadey keksii all-in-one-ratkaisun online-musiikkialustallesi. Tarkemmin sanottuna sen avulla voit helposti päivittää uutisia ja musiikkisuuntauksia, esitellä artisteja, upottaa videoita ja ääntä sekä olla vuorovaikutuksessa fanisi kanssa blogin avulla.

Lisäksi, jos haluat muuttaa rakkautesi musiikista kannattavaksi liiketoiminnaksi, Steve Cadey voi antaa sinulle auttava käden. Integroituna WooCommerce -sovellukseen, sen avulla voit näyttää tapahtumia, myydä albumeita, toimittaa lippuja ja muita tuotteita vähiten vaivalla. Yhteensopiva kaikkien mobiililaitteiden ja selainten kanssa, Steve Cadey lupaa antaa sinulle saman hyvän laadun riippumatta siitä, mitä laitetta käytät.

18. IronBand

IronBand - Musiikkibändi & DJ WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

IronBand on rohkea musiikillinen WordPress-teema, joka on saatavilla Themeforestista. Tämä keinuva teema sopii täydellisesti muusikoille, DJ: lle, tapahtumapaikoille ja musiikkibloggaajille. Upea IronBandin ominaisuus on keskittyminen musiikkiin. Teema sisältää HTML5-soittimen, jotta sivustosi vierailijat voivat kuunnella äänileikkeitä, albumeja esitteleviä kappaleita tai konserttitallenteita (tai ladata koko diskografian). Voit myös helposti lisätä YouTube-videoita esittelemään live-tapahtumia tai taustakuvamateriaalia.

Teema sisältää myös hienoja sivuja esitelläksesi itsesi, bändisi tai artisteitasi. Suodatettava galleriasivu on täydellinen lisäämään kuvia tapahtumista, konserteista tai kulissien takana. Ja blogi on hieno tapa jakaa uutisia faneillesi. Muita teemaominaisuuksia ovat väri- ja fonttivaihtoehdot, kerrostetut psd-tiedostot, live-Twitter-syöte ja mahtava Revolution-liukusäädin.

19. Musiikki ja yhtye

Musiikki ja bändi WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Musiikki on Organic Themes -yhtyeen ja muusikon WordPress-teema. Tämä täysin reagoiva teema on täydellinen ratkaisu kaikille musiikkiteollisuuden edustajille. Musiikki on täynnä taustan, otsikon, asettelun, diaesitysten ja muun mukauttamisvaihtoehtoja. Vaihda teeman väri ja asettelu helpoksi sovittaaksesi bändisi tai musiikkisi tyyliin ja sävyyn.

Teema sisältää myös monia bändi- ja muusikkoominaisuuksia. Siellä on erityinen kiertuepäivämäärien sivu ja widget. Toinen mahtava ominaisuus on soittolista-widget, johon voit sisällyttää katkelmia uusista kappaleista tai kiertueen nauhoituksesta. Musiikkiteema sisältää diskografiasivun – joka on salkku albumeistasi tai nauhoituksistasi. Kaikki nämä ovat mahtavia ominaisuuksia, joista fanit pääsevät.

Musiikkiteema on valmis WooCommerce. Tämä on hienoa, jos haluat myydä bänditavaroita, musiikkia tai jotain muuta.WooCommerce-integraatio on helppo lisätä ja myydä tuotteita.

20. Brooklyn

Brooklyn WordPress -musiikkiteema

Brooklyn on Gorilla Themesin luoma premium-WordPress-teema, joka on suunniteltu muusikoille, bändeille, taiteilijoille, bloggaajille ja viihdeteollisuudelle. Teemassa on 3 minuutin asennuskehys, jonka avulla voit asentaa teeman ja aloittaa artikkeleiden lähettämisen nopeasti. Tämän teeman pääpiirteenä on kotisivun diaesitysmoduuli, joka tulee audio-video-soittimen upotusmoduulin kanssa, jonka avulla voit lähettää uusimmat kappaleet ja videot suoraan kotisivullesi kävijöillesi kuunneltavaksi tai katsottavaksi (tuella iPhone, iPad ja Android).

21. Asetteluluettelo

Muistilista WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Setlist on premium-luokan WordPress-teema, joka on kehitetty taiteilijoille ja musiikkisivustoille. Teemassa on erittäin puhdas ja moderni tumma muotoilu, joka on saatavana useissa väreissä ja on suunniteltu erityisesti musiikkiteollisuuden markkinarakoon.

Setlist on täydellinen teema huippuluokan bändille. Siinä on valokuvakarusellin liukusäädin esiteltyihin artikkeleihin, tapahtumakalenteri esitysten ja muiden tapahtumien ajoittamiseen sekä integroitu videosivumalli musiikkivideoidesi esittelyyn.

Yksi suosikkiasioistani Setlistissä on kalenteri ja tulevat tapahtumat -widget. Ne eivät vain näytä erittäin siveltämältä, vaan ne ovat myös täydellisiä pitämään kaikki fanisi ajan tasalla tapahtumista ja varmistamaan, että he kaikki ilmestyvät seuraavaan keikkaasi.

22. Heiluri

Heiluri, Musiikinhallinnan WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Heiluri on premium WordPress-teema, toisin kuin mikään muu olen nähnyt. Sen lisäksi, että siinä on erittäin puhdas, moderni ja ammattimainen muotoilu, siinä on myös todella uskomattomia ominaisuuksia, joita en ole koskaan nähnyt muualla.

Yksi tyylikkäimmistä asioista Pendulumissa on mukautettu musiikinhallintatoiminto ja portfolio. Itse asiassa tämä teema on kehitetty erityisesti musiikkia rakastaville ihmisille, kuten DJ: t, tuottajat, klubit, muusikot ja käytännöllisesti katsoen kuka tahansa muu, joka rakastaa musiikkia.

Pendulumin avulla voit helposti lisätä musiikkia portfolioosi, jossa lukijat voivat helposti selata erilaisia ​​kappaleita ja soittaa niitä suoraan paikalla. Ja musiikki soi tyylillä… musiikkisalkku on erittäin moderni ja siinä on todella hienoja jQuery-animaatioefektejä.

23. Yökerho

Yökerho WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Night Clubbing on WordPress-teema, joka on rakennettu / suunniteltu erityisesti yökerhojen ja musiikkisivustojen mielessä. Tässä teemassa on sisäänrakennetut ääni- ja videotoistimet, jotka ovat yhteensopivia markkinoiden suosituimpien pelaajien kanssa, kuten mxpod.com, reverbnation.com, soundcloud.com ja YouTube.com, Vimeo.com, DailyMotion.com videoita. …jne. Liitä vain koodi soittolistasi, ja soitin näkyy kotisivullasi!

Night Clubbing sisältää upea kotisivun diaesityksen ja tapahtumakalenterin, jonka avulla on helppo esitellä parhaita kuviasi ja lisätä, muokata ja ajoittaa tapahtumia helposti. Sisäänrakennettu on myös mainosjärjestelmä, jonka avulla voit helposti lisätä bannereita verkkosivustollesi, jos aiot ansaita ylimääräistä rahaa verkkosivustoltasi..

Sosiaalisen verkoston widgetit ovat myös integroituja, joiden avulla voit syöttää Facebook- ja twitter-tunnuksesi ja streamisi ja fani -sivun likebox näkyy sivupalkissasi. Ei tarvita ulkoisia widgettejä! Lisäksi tämä Night Club & Music -teema on saatavana 7 eri värityylistä, joista voit valita – sininen, punainen, musta, vihreä ja violetti. Kaikissa mukana on ammattimainen muotoilu, logon lähettäjä ja asetteluvalitsin (oikea tai vasen sivupalkki).

Kääri (Onko tämä loppu?)

Tuskin! Sanoisin, että tämä on vasta alku matkalle, jonka aikana suunnittelet visioasi verkkosivustostasi. Olen asentanut joitain työkaluja, joiden avulla voit aloittaa perustasi viestisi lähettämiselle maailmalle, nyt se on sinun tehtäväsi. Voit myös tarkistaa parhaan musiikin WordPress-laajennusluettelomme löytääksemme kuinka lisätä ääntä nykyiseen teemaasi ja siirtää ääni-aaltoja Internetin ajan ja tilan kautta, jotta fanisi voivat nauttia.

Muista valita teema, joka heijastaa musiikkiasi ja tyyliäsi, olipa kyse sitten varautuneesta ja tyylikäs vai jotain hieman kovempaa. Arvioi ominaisuudet huolellisesti – hyötyisitkö enemmän sosiaalisen median integroinnista vai onko ruudukkotyyli paljon tärkeämpi ilmeesi? Viimeinen sekoitus on teidän käsissänne.

Sinulle! Hyväksytkö luettelomme muusikoiden parhaista WordPress-teemoista? Onko sinulla haluamiasi WordPress-musiikkiteemoja?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map