20+ parasta WordPress-portfolio- ja gallerialaajennusta vuonna 2020

Parhaat WordPress-portfolio- ja gallerialaajennukset

Jos olet luova tyyppi, työn laadun esittely on yksi vaikuttavimmista tekijöistä työn turvaamisessa. Sinänsä tyylien esittely tyylikkäässä portfoliossa on erittäin tärkeää.


WordPressin oletusversion avulla voit lisätä kuvia viesteihin ja sivuille, mutta tämä on melko rajallista – jos olet kiinnostunut uusien asiakkaiden houkuttelemisesta, se ei vain leikkaa sitä. Muista: jos väität olevansa ammattimainen, luova yksilö, tarvitset ammattimaista, luovaa salkkua, eikö niin?

Hyvä uutinen: WordPressille on saatavana runsaasti loistavia salkkulaajennuksia, jotta voit rakentaa kauniita esitteitä työllesi. Monet heistä ovat aloittelijaystävällisiä, ja niillä on tarpeeksi mukautusvaihtoehtoja, jotta portfoliosta tulee oma. Tänään haluan esitellä sinulle yli 20 suosikki portfolioni laajennuksia.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Oleellinen ruudukko

Välttämätön ruudukko

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Essential Grid laskuttaa itsensä monikäyttöiseksi verkkorakennusratkaisuksi, jolla on rajattomat mahdollisuudet. Se on monipuolinen WordPress-laajennus, jonka avulla voit luoda muurausruudukkoasetteluja blogeille, portfolioille, gallerioille, kaupoille ja muulle.

Sisällön näyttäminen muurausruudukkona on helppoa. Asenna vain Essential Grid. Laajennus toimii useimpien sisältötyyppien – viestien, sivujen, salkkujen ja jopa WooCommerce-kauppasi kanssa. Voit jopa tarkentaa valintasi tiettyihin luokkiin tai tunnisteisiin, määrittää viestimien prioriteetin ja myös valita lähdekuvan.

Kun olet päättänyt, minkä sisällön haluat näyttää ruudukkona, on aika mukauttaa sisältösi ulkoasua. Essential Grid sisältää paljon esivalmistettuja nahkoja, joiden avulla voit tehdä sisältöruudustostasi upean. Mutta voit myös käyttää visuaalista ihonmuokkainta tehdäksesi jotain täysin mukautettua. Jokaisella iholla on oma ulkoasu ja peitotyyli, joista monet ovat animoituja. Kun olet luonut mestariteoksen, on helppo lisätä mukautettu ruudukko mihin tahansa viestiin tai sivulle. Plugin luo helppokäyttöisen lyhytkoodin jokaiselle luomallesi ruudukolle. Liitä vain tämä asiaankuuluvaan viestiin, sivulle tai widget-alueelle. Kaikki ruudukot ovat täysin reagoivia ja kävijät voivat suodattaa ne pois – voit ottaa tämän vaihtoehdon käyttöön tai poistaa sen käytöstä.

Essential Grid on mahtava ruudukonmuodostajan WordPress-laajennus, joka lisää upeita ominaisuuksia mihin tahansa WordPress-teemaan. Lisättyjen asetteluvaihtoehtojen (laatikko, koko leveys tai koko näyttö), WooCommerce -yhteensopivuuden, mukautettujen meta-asetusten ja muun kanssa, joista olet varma, että rakastat Essential Gridia!

2. JetPack kaakeloidut galleriat (ilmainen)

JetPack-kaakeloidut galleriat ilmainen WordPress-laajennus

Jos haluat parempana vapaa laajennus, jonka avulla portfolioni voidaan näyttää silmälläpitävällä tavalla, älä etsi pidempään kuin JetPack. WordPressin oma monitoimilaite-laajennus sisältää sisäänrakennetun tuen tyylitellyille, laatoitetuille gallerioille. Tämän vuoksi gallerioiden lisääminen verkkosivustollesi on erittäin helppoa (kenties ilman uutta laajennusta tarvitaan, jos olet jo asentanut sen).

Jetpack-galleriat sisältävät muutamia tyylejä (ruudut, neliöt, ympyrät), useita sarakevaihtoehtoja, mukautetut leveydet ja valinnaisen yhden kuvagalleria-näkymän. Salkut ovat myös täysin reagoivia. Kun olet aktivoinut Jetpack-laatoitetut galleriat -ominaisuudet, lisäät galleriat yksinkertaisesti viesteihin kuten normaalisti – paitsi ne muotoillaan (automaattisesti) Jetpack-asetusten mukaan..

3. Ristikko

Ruudukko - reagoiva WordPress-ruudukkolaajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Ruudukko on yksi tehokkaimmista rakentajista, jolla voit luoda oman mukautetun valokuvagalleriasi tai salkun ruudukon (vaikka voit käyttää sitä blogin, henkilöstösivun, suositusten ja jopa WooCommerce-myymälän luomiseen). Ruudukon avulla et ole rajoittunut tiettyyn määrään tyylejä – voit luoda omia tyhjästä. Käytä ihonmuodostajaa valitaksesi mukautetut fontit, muokata hover-tilaa, valita mediaa, lisätä animaatioita, määrittää otteita ja muuttaa elementtien kokoa. Levitä sitten tyylisi ristikkoon, muuraukseen tai perusteltuun asetteluun.

Mutta se ei ole kaikki. Ruudukko sisältää myös elävän ajaxed-esikatselun, tukee mukautettuja postimuotoja, integroituu WPML: ään (käännöksiä varten), sisältää säädettäviä rivejä ja sarakkeita ja jopa koko leveyden / korkeuden ruudukkoja. Lisäksi tuetaan monia mediamuotoja, kuten html, Vimeo, Youtube, SoundCloud ja tietysti kuvat.

4. Portfolio- ja galleriasuunnittelija

Portfolio- ja galleriasuunnittelija WordPressille

Portfolio Designer on toinen hieno vaihtoehto, jos haluat luoda oman portfolion tai gallerian suunnittelun. Asenna vain laajennus ja käytä mukana toimitettuja vaihtoehtoja täydellisen portfolion luomiseen. Valitse ruudukko, muuraus, liukusäädin tai perustele sivuasettelu, lataa lisää tai lataa automaattisesti. Lisää otsikkolinkit, reunukset, laatikkovarjot ja mukautetut värit. Valitse yli 50-kuva- ja kohdistustehosteiden joukosta. Portfoliosuunnittelu on myös täysin reagoiva ja ristisilmäyhteensopiva.

5. Imagelyn NextGen-galleria

SeuraavaGen-galleria kirjoittanut Imagely

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Yli miljoonalla latauksella NextGen Gallery pystyy käsittelemään sekä yksinkertaisia ​​valokuvagalleria että edistyneitä ammattilaisten tarpeita. Muutamassa minuutissa voit luoda kauniita albumeita. Plugin voi lähettää valokuvia erissä, mikä auttaa sinua lajittelemaan ne ja jakamalla ne ryhmiin. Kojelaudan Galleria-välilehdessä voit muuttaa kokoa, väriä, tyyliä, valopöytätehosteita, ajoitusta, siirtymiä ja hallita kaikkia asetuksia.

NextGen on herkkä ja yhteensopiva useimpien teemojen kanssa. Sen avulla voit muokata pikkukuvia, tuoda metatietoja ja mukauttaa valopöytä. Voit numeroida albumisivut, lisätä tekstiä, vesileimaa ja ulkoisia linkkejä kuviin. Paitsi, että voit suojata gallerioita salasanalla palaamalla natiivi WordPress-toimintoihin.

Ilmaisen laajennuksen avulla kävijät voivat katsella kuvia diaesityksinä ja pikkukuvina sekä pienikokoisena tai laajennettuna albumina. Lisäksi erilaiset premium-paketit tarjoavat erilaisia ​​laajennuksia. Niiden avulla voit näyttää gallerioita lisämuodoissa, myydä valokuvia verkossa, sallia digitaalisen lataamisen, näyttää hinnastot ja tarjota kuponkeja.

6. UberGrid Responsive Grid Builder

UberGrid Responsive Grid Builder WordPress -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

UberGrid on yksi parhaista WordPress-portfolion laajennuksista, jonka avulla voit luoda gallerian, jolla voit jakaa ja näyttää työsi. Se on erittäin monipuolinen laajennus, jota voidaan käyttää kauniiden neliön muotoisten ruudukkojen rakentamiseen: ruudukon avulla voit näyttää salkkusi, ryhmäsi jäsenet, blogiviestit, kuvat, asiakaslogot ja melkein kaiken muun, jota voit ajatella! Laajennus on myös yhteensopiva WooCommerce-palvelun kanssa, mikä tarkoittaa, että voit esitellä tuotteitasi tyylikkäässä ruudukossa.

Käytä mukana toimitettuja plugin-ominaisuuksia rakentaaksesi mukautettuja postityyppisiä ruudukkoja, levittääksesi suodattimia ja jopa lisätäksesi valopöytä. UberGrid on myös helppo mukauttaa. Siellä on 12 soluasettelua, otsikkotyyliä, tarroja, välivaihtoehtoja, reunus, lohkojen koko, fontit, värit ja animaatiot.

Ristikot ovat täysin reagoivia ja näyttävät upeilta. Voit määrittää sisällön manuaalisesti tai laajennus voi automaattisesti käydä läpi viimeisimmät viestit, sivut, mukautetut viestit tai WooCommerce-tuotesivut – voit myös valita tietyt kategoriat sisällytettäväksi. Kunkin ruudukon suunnittelu on myös täysin muokattavissa: voit asettaa oletus- ja tietyt lohkokoot, valita reunustyylin ja värin sekä valita käytettävän fontin kasvot.

Kun kävijä napsauttaa kohdetta ruudukossa, näyttöön tulee laajennettu valopöytä, jonka avulla voit antaa lisätietoja – voit lisätä tekstiä, kuvia, videoita ja Google-karttoja valopöytään. UberGrid sisältää sisäänrakennetun lightbox-toiminnallisuuden, mutta jos haluat jotain hienostuneempaa, plugin voidaan integroida myös viiteen tärkeään lightbox-laajennukseen: PrettyPhoto, JetPack Gallery, Swipebox, iLightbox ja FooBox. Vierailijoille, jotka etsivät tarkkaa tietoa, he voivat myös suodattaa alas, mitä luokkia he haluavat katsella jokaisessa ruudukossa.

Voit lisätä UberGridin mihin tahansa viestiin tai sivulle lyhytkoodin avulla tai mihin tahansa widget-alueeseen käyttämällä erillistä widgettiä.

Mikä parasta, UberGrid ei vaadi koodaustietoja portfolion luomiseen ja mukauttamiseen. Se tukee myös Vimeoa ja Youtubea – joten jos työsi näkyy paremmin videossa, voit lisätä ne helposti portfolioni.

7. Helppo mediagalleria

Helppo mediagalleria

Tiedot ja lataa

Easy Media Gallery Pro on epäilemättä yksi monipuolisimmista galleriaportfolio-laajennuksista, ja se asettaa sinulle takaisin vain 24 dollaria – siellä on myös ilmainen laajennuksen versio joka sisältää rajoitetun toiminnallisuuden.

Voit lisätä kuvia, gallerioita, valokuva-albumeja, kuvankaruselleja, videoita, ääntä ja jopa Google Maps -salkkuun. Laajennus optimoi kuvat SEO: ksi lisäämällä automaattisesti alt-tunnisteet ja otsikkomääritteet kuviin. Se on myös erittäin monipuolinen, tukee videoita 15 lähteestä ja ääntä kolmesta lähteestä.

Easy Media Gallery on käyttäjäystävällinen, jonka avulla voit lisätä kohteita vain muutamalla napsautuksella. Se on myös erittäin helppo mukauttaa sijainti, värit (rajoittamaton määrä värejä käytettävissä) ja lisätä erikoistehosteita portfolion kohteisiin. Lisäbonuksena plugin tukee kymmentä erilaista valopöytätyyliä, kun vierailijat napsauttavat kohdeasi portfoliosi. Salkut ovat täysin reagoivia ja voit valita suodattimia lisäämään navigoinnin helpottamiseksi.

8. Nimble Portfolio (ilmainen)

Ketterä

Nimble Portfolio on ominaisuusrikas, ilmainen portfolio-laajennus WordPress-käyttäjille. Laajennuksen avulla voit lisätä viestejä, sivuja, mukautettuja postityyppejä (mukaan lukien WooCommerce-tuotteet), kuvia ja videoita galleriaan. Itse galleriat näyttävät siisteiltä ja tyylikkäiltä huomion kiinnittävillä pyöreillä pikkukuvilla.

Galleriat ovat täysin reagoivia ja kävijät voivat suodattaa ne pois, jotta heitä kiinnostavat kohteet olisi helpompi löytää. Voit valita sisällytettävien sarakkeiden lukumäärän sekä kuvakkeen, joka näkyy, kun vierailija siirtyy kohteen päälle. Kun kävijä napsauttaa jotakin pikkukuvaa, valopöytä aukeaa näyttääkseen laajennetun kuvan, videon tai äänitiedoston.

Nimble Portfolio -laajennusta voidaan jatkaa ostamalla premium-lisäosia. Tällä hetkellä saatavana on seitsemän – kaksi nahkaa, neljä valopöytää ja yksi lajitteluominaisuuden laajennus.

9. Mediaruudukko

Mediaruudukko

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Media Grid on käyttäjäystävällinen, premium-portfoliolaajennus, jonka avulla voit rakentaa kauniita, reagoivia ruudukkoja intuitiivisen visuaalisen ruudukkojen rakennuksen avulla. Voit lisätä kuvia, videoita, ääntä, WooCommerce-tuotteita, teksti- ja kuvaliukusäätimiä ruudukkoosi. Kun vierailijat leijuvat kohteen päällä, näkyviin tulee peittokuva, joka antaa lisätietoja – jos he napsauttavat sitä, näkyviin tulee tyylikäs valopöytä, josta voit lisätä lisäkuvauksen ja näyttää sosiaalisen jakamisen kuvakkeet..

Vierailijat voivat suodattaa kaikki ruudukot auttaakseen heitä löytämään haluamansa. Mukautusvaihtoehtoja on myös paljon: voit asettaa reunuksen koon ja värin, reunan kuvien välillä ja peittovärin. Jos sinulla ei ole aikaa räätälöidä verkkoa loputtomasti löytääksesi täydellisen asennuksen, käytettävissä on kymmenen yhden napsautuksen esiasetusta. Voit lisätä ruudukon mille tahansa sivulle, viestiin, mukautettuun viestiin tai widget-alueeseen yksinkertaisella lyhytkoodilla.

Voit myös laajentaa Media Grid -sovellusta lisäämällä lisää peittokuvatyyliä ostamalla Media Grid Overlay Manager -lisäosan 15 dollarilla.

10. Siirry salkkuun

Mennä

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Go – Responsive Portfolio For WordPress on premium-WordPress-laajennus, joka tekee ihanien ja ainutlaatuisten salkkujen lisäämisestä WordPress-verkkosivustoosi helppoa. Go Portfolio sisältää neljä erilaista “tyyliä”, jotka kaikki näyttävät upeilta joukolla peittokuvia, pikkukuvan koko / muodot, animaatiot ja visuaaliset tehosteet.

Ehkä rakastuit teemaan, joka ei sisällä portfolion mukautettua postityyppiä, tai ehkä nykyisellä portfoliossasi ei vain ole tarpeeksi vaihtoehtoja. No, Go – Responsive Portfolio WordPress -laajennuksella voit lisätä kauniita ja reagoivia salkkuja WordPress-sivustoosi. Laajennus toimii minkä tahansa mukautetun postityypin tai blogin kanssa antaaksesi sinulle vaihtoehtoja suunnitella ja lisätä omia räätälöityjä portfoliosi mihin tahansa viestiin tai sivulle. Asenna vain laajennus ja ala lisätä mediaasi!

Go – Responsive Portfolio For WordPress toimii kuvien, videoiden ja jopa äänitiedostojen kanssa, jotta voit luoda tarpeitasi vastaavan salkun. Lisäksi laajennus sisältää paljon upeita mukautusvaihtoehtoja. Käyttäjillä on rajaton määrä värejä, joista valita, yli 600 Google-fonttia, ja he voivat valita kunkin kohteen koon ja etäisyyden saadaksesi ruudukon haluamallasi tavalla – voit myös määrittää, ovatko ruudukot suodatettavissa. Valitse neljästä yksilöllisestä värinahasta, lisää omat mukautetut merkinnät (pystysuora ja vaakasuora), valitse ruudukko- tai karuselli-tyyli, räätälöi pikkukuvat ja paljon muuta. Laajennus on jopa yhteensopiva WooCommerce-palvelun kanssa, joten voit lisätä haluamiasi tuotteita ja palveluita salkkuja sivustoosi.

Voit lisätä verkkosivustoosi niin monta ruudukkoa kuin haluat, mikä tapahtuu lisäämällä lyhytkoodi asianomaiseen viestiin, sivulle tai widget-alueelle..

11. Envira-galleria

Envira Galleryn valopöytä

Tiedot ja lataa

Tietysti emme voi unohtaa EnviraGallerya. Tämä laajennus on jälleen yksi hieno vaihtoehto lisätä reagoivia kuvagallerioita WordPress-sivustoosi. Teimme täydellisen EnviraGallery-katsauksen ei kauan sitten, mutta vain kohokohtien saavuttamiseksi tämä laajennus sisältää valopöytätuen, mukautetut marginaalit, kuvan rajaamisen, mobiiligalleria-asetukset, mukautetut pikkukuvat, tuen mukautettujen gallerialuokkien tuelle (upea kehittäjille) ja niin paljon muuta . Lisäksi on runsaasti lisäosia muille tarvitsemillesi ominaisuuksille, kuten Pinterest-integraatio, tunnisteet, kuvaesitykset, nahat, koko näytön tuki ja paljon muuta.

12. Ruudukko FX

Ruudukko FX

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Neljällä ainutlaatuisella nahkalla Grid FX on erittäin monipuolinen portfoliolaajennus. Sen avulla voit sijoittaa kuvia, videoita, ääni-, blogi- ja WooCommerce-tuotteita tyylikkäisiin ruuduihin, Pinterest-tyylisiin gallerioihin ja kuvakaruselleihin..

Mukauttaminen on kuningas tällä liitännällä, yli 80 eri tyylivaihtoehdolla. Voit valita useista nahoista, valopöydän taustaista, nimikeanimaatioista, väreistä ja painikkeista. Voit myös asettaa, kuinka monta artikkelia portfoliossa näkyy, kunkin kohteen koko ja sarakkeiden lukumäärä.

Navigoinnin parantamiseksi vierailijat voivat suodattaa ruudukot löytääkseen etsimänsä. Portfolion lisääminen WordPress-verkkosivustoosi on yhtä helppoa kuin yksinkertaisen lyhytkoodin liittäminen mihin tahansa viesti-, sivu- tai widget-alueeseen.

13. FooGallery (ilmainen)

FooGallery

Jos olet perehtynyt viestin luomiseen WordPressissä, on helppo luoda galleria Foo-galleriassa. Se lisää painikkeeseen viestieditoriin, jota sinun on napsautettava luodaksesi gallerian. Sisäänrakennettu mediakirjasto auttaa kuvanhallintaa. Laajennuksen avulla voit vetää ja pudottaa kuvia ja järjestää ne missä tahansa järjestyksessä. NextGen Gallery -tuontityökalun avulla on helppo tuoda gallerioita ja albumeja.

Lyhytkoodien kanssa voit näyttää gallerian missä tahansa sivustosi sivustolla. Muutamassa minuutissa saat nopeasti ladattavia reagoivia gallerioita sekä teräviä pikkukuvia. Valittavana on sisäänrakennettu galleriamalli, mutta voit myös tyylittää sekä galleriat että albumit CSS: llä. Jotta pääset sisään sisäänrakennettuihin albumeihin, sinun on aktivoitava laajennus. Kunnollinen valopöytä on ilmaisen laajennuksen ominaisuuksien luettelossa. Kiitos laajennuksesta, että se riippuu laajennuskehyksestä. Tämä tekee siitä sekä kevyen että kehittäjäystävällisen.

Monien lisäominaisuuksien, kuten videoiden lisäämisen, joudut kuitenkin ostamaan premium-laajennuksia. Pro-ominaisuuksiin kuuluu myös kauniita hover-tehosteita, ääretön vierittäminen ja edistynyt sivutus.

14. Muokattu sisältösalkku (ilmainen)

Muokattu sisältösalkku

Mukautettu sisältösalkku on rakennettu ottaen huomioon muutakin kuin vain salkut ja galleriat. Sen suunnittelu antaa käyttäjille mahdollisuuden vaihtaa teemoja menettämättä mitään sisältöä. Kuka tahansa kehittäjä voi rakentaa teeman myös tämän laajennuksen päälle.

Laajennuksella työskenteleminen on yhtä helppoa kuin uusien viestien tai sivujen luominen. Luo vain yksittäisiä projekteja portfoliosi ja merkitse ja luokittele sitten ne. Voit lisätä projektitietoja, kuten kuvan, URL-osoitteen ja kuvauksen, muokata portfolion pysyviä linkkejä ja tehdä projektista tarttuvan. Jos yhdistät laajennuksen Role Management -laajennukseen, voit antaa muiden hallita verkkosivustosi salkkuja. Ja jos teema sallii, sinulla voi olla myös ääni- ja videoformaatteja.

15. Kuvagalleria kirjoittanut: Supsystic (ilmainen)

Kuvagalleria kirjoittanut Supsystic

Supsystisen Photo Gallery tarjoaa sekä ilmaisia ​​että pro-versioita, jotta näyttäisivät minkä tahansa määrän salkkuja ja gallerioita. Ilmaisen version avulla voit luoda reagoivia valokuvagallerioita ja merkitä ne linkkillä, kuvakkeilla ja HTML-kuvateksteillä. Voit lisätä vesileiman kuviin niiden suojaamiseksi.

Tämän liitännäisen avulla verkkosivustosi voi urheilla täysleveydessä gallerioita ja käyttää useita asetteluita, suunnittelua, polaroidia ja tyylitehosteita. Voit tuoda kuvia sosiaalisesta verkostostasi galleriaan.

Käytettävissä on useita siirtymätehosteita, ja käyttäjät voivat käyttää kuvia nopeasti pikkukuvien avulla. Lyhytkoodien avulla voit lisätä gallerioita mihin tahansa WordPress-sovellukseen. Kuvanhallinta on helppoa tämän laajennuksen avulla, koska se tukee joukkolatausta ja julkaisemista.

Luokat ja sivutus lisääminen galleriaan on mahdollista vain pro-versio. Tämän version avulla voit myös lisätä videoita galleriaasi.

16. Kuvavalikoiman viimeiset laatat (ilmainen)

Lopullinen laatat

Image Photo Gallery Final Tiles on ihanteellinen laajennus valokuva-albumien näyttämiseen, tuotteiden esittelyyn tai valokuvien näyttelyyn. Se käyttää joustavia ruudukkoasetteluja, joiden avulla voit sekoittaa kaiken kokoisia maisema- ja muotokuvia. Sinulla voi olla Pinterest-tyyppinen valokuvagalleria tai laatoitettu galleria, ja siihen voi sisältyä myös videoita.

Erityistä algoritmia käyttämällä laajennus säilyttää alkuperäiset kuvan koot mahdollisuuksien mukaan. Lisäksi laajennus on reagoiva ja mahdollistaa sujuvan animoinnin myös mobiililaitteissa.

Laajennus tukee jakamista sosiaalisessa mediassa. Kanssa pro-versio on mahdollista suodattaa kuvia, lisätä luokkia ja valita seitsemästä valopöydästä. Hover-tehosteet kuvateksteissä ja kuvissa, kuvan lataamistehosteet ja WooCommerce-tuki ovat myös osa premium-ominaisuuksia.

17. Videogalleria

Videogalleria

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Sisällön suoratoisto YouTubesta, soittolistoista, Vimeosta tai LiveDashista on Videogalleria. Voit luoda gallerian, joka lähetetään useista gallerioista, ja sekoittaa ja sovittaa videoita useista streamista yhdeksi galleriaksi. Laajennus on verkkokalvo, joka varmistaa terävän kuvanlaadun.

Kun linkität galleriassa olevat videot, käyttäjät voivat valita soittolistasta. Videot voidaan kätevästi asettaa jatkamaan siitä, mihin käyttäjä lopetti. Videon pikkukuvat näkyvät sosiaalisissa kanavissa. Vie turvallisia varmuuskopioita galleriasta viemällä tietokanta. Analytics auttaa sinua seuraamaan käyttäjän näkymiä, ja se on erityisen hyödyllinen koulutuskanaville.

18. Modula Grid Gallery (ilmainen)

Modula

Modula Grid Galleryn sekä ilmainen että maksettu versio auttavat luomaan tyylikkäitä gallerioita monimutkaisissa ruudukkotyyleissä mukautetuilla reunuksilla. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on määrittää enimmäiskorkeus ja -leveys, ja ohjattu Modula-järjestys tilaa kuvat niin, että ne näyttävät hyvältä. Voit lisätä mukautettuja kuvatekstejä yksittäisille kuville ja suodattimille, jotta käyttäjät voivat lajitella galleriasi tunnisteiden mukaan. Näyttöä voidaan muuttaa käyttämällä 6 erilaista valopöytää ja 12 erilaista hover-tehostetta.

Vaikka Modula ei ole niin rikas kuin jotkut tämän luettelon laajennukset, se on enemmän kuin riittävä useimmille verkkosivustoille. Lisäosalla on hyvin suunniteltu ja helppokäyttöinen käyttöliittymä. Sen avulla voit luoda suodatettavan valokuvagallerian ja luoda lyhyitä koodeja, joiden avulla voit lisätä ne mihin tahansa verkkosivustoosi. Voit lisätä useita gallerioita käyttämällä useita lyhytkoodeja. Ja lisäksi, sisäänrakennettu sosiaalinen jakamisominaisuus on helppo jakaa kuvia sosiaalisessa mediassa.

19. Kuutiosalkun reagoiva ruudukko

Kuutiosalkku

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Jos verkkosivusto on sotkuinen ja järjestämätön, se voi vaikeuttaa vierailijaa löytämään etsimänsä. Kun tämä tapahtuu, he eivät aio pysyä pitkään kiinni – mahdollisuus menetetään. Cube Portfolio -laajennus antaa sinun organisoida verkkosivustosi kaikki osat tyylikkäiksi ruudukkoiksi, mikä helpottaa navigointia.

Cube Portfolio -sovelluksen avulla voit lisätä viestejä / sivuja, kuvagalleria, portfolion, tiimin jäseniä, videoita, projekteja ja jopa WooCommerce-tuotteita kauniiseen, reagoivaan verkkoon. Laajennuksessa on kuusi mallipohjaa: niitä on kolme erikoistuneille sisältötyypeille (blogiviestit, tapaa joukkue ja mahtavia projekteja) ja kolme visuaalisen suunnittelun mallia (muuraus, valopöytä ja täyslaatikko). Jokainen malli näyttää upealta, ja mukana on kauniita, sileitä CSS3-animaatioita – siellä on 10 ruudukkoanimaatiota ja 11 kuvatekstianimaatiota. Voit lisätä rajoittamattoman määrän kohteita jokaiseen ruudukkoon, jota voi esikatsella reaaliajassa käyttämällä elävä rakentaja. Jokainen malli on myös täysin muokattavissa, ja mukana on yli 20 erilaista vaihtoehtoa.

20. Zoomfolio

ZoomFolio - WordPress Portfolio -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

ZoomFolio on mahtava salkunhallinnan WordPress-laajennus, jonka avulla on erittäin helppo lisätä luoda, räätälöityjä ja ainutlaatuisia salkkuja WordPress-verkkosivustoon. Itse asiassa tämä on niin hieno plugin, jota suosittelimme blogi-postissamme siitä, kuinka luoda online-portfolio.

Tapa, jolla Zoomfolio toimii, on lisäämällä mukautettu kirjoitustyyppi WordPress-asennukseen. Tällä tavalla voit lisätä portfolion lyhytkoodeja mihin tahansa teeman aiheeseen ja saada ne vetämään viestit uudesta portfoliosta. Portfoliojen mukauttaminen on aivan yhtä helppoa kuin niiden lisääminen, sillä liitännässä on lyhytkoodigeneraattori, jotta voit helposti lisätä täydellisen kuvan portfolion joka kerta..

Voit valita haluamasi salkun Zoom-portfolion avulla monella eri tavalla. Voit luoda peruskuvagalleria, mediagalleria tai koko näytön (tai “seinä”) tyylisalkun. Tai voit luoda ja rakentaa puhtaan asiakaslogojen ruudukon, viimeaikaisten viestien välittömän ruudukon, vieritettäviä asiakaskokemuksia koskevan osan tai jotain muuta. Joitakin muita mahtavia ominaisuuksia ovat harmonikkatuki, tekstivaihtoehdot, kallistus hiiren päällä, sivutus ja paljon muuta.

21. Perusteltu kuvan ruudukko

Perusteltu kuvan ruudukko

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Perusteltu Image Grid on premium-luokan WordPress-laajennus, jonka avulla on helppo lisätä upea perusteltu kuvagalleria, kuten Google ja Flickr, WordPress-verkkosivustoosi. Asenna vain laajennus, lisää valokuvia ja ala luoda mukautettuja gallerioita!

Jos olet valokuvaaja, suunnittelija tai taiteilija, jolla on paljon kuvia jakaaksesi perusteltu kuvan ruudukko, on hieno tapa tehdä juuri tämä. Oletus WordPress-galleriat ovat tylsää eikä mitään erikoista, mutta tällä liitännällä voit luoda räätälöityjä kuvagallerioita lisätäksesi mihin tahansa viestiin, sivulle tai widget-alueeseen. Luo vain galleriasi ja lisää lyhytkoodisi – se on niin helppoa.

Upea ominaisuus tässä laajennuksessa on kyky vetää kuvia 7 eri lähteestä. Voit käyttää kuvia WordPress-mediagalleriasta, viimeisimpien viestiesi suosikki kuvia, RSS-syötteesi kuvia, napata kuvia NextGEN-galleriasta tai vetää kuvia sosiaalisen median tileiltä (Flickr, Facebook tai Instagram). Tällä tavalla lukijat eivät koskaan menetä kuvaa riippumatta siitä, mihin sen alun perin latasit.

Perusteltuun kuvanruudukkoon sisältyy myös yli 250 galleria-asetusvaihtoehtoa, mukaan lukien 20 erilaista ruudukkoasettelua, 7 valopöytää, mukautettuja värivaihtoehtoja, ääretön vierittäminen tai lataaminen lisää, mukautetut kuvasuhteet, galleriasuodattimet, kuva-animaatiotehosteet, pikkukuvat ja muut.

Lopulliset ajatukset

Jos aikaisempi työsi on vaikuttava tekijä uusien asiakkaiden turvaamisessa, työn esittely salkussa on ehdottoman välttämätöntä. Muista: tapa, jolla näytät työsi, sanoo melkein yhtä paljon sinusta kuin itse työstä, joten näytä se ylpeänä – siellä on runsaasti hyviä WordPress-portfolion laajennuksia, joten sinulla ei ole tekosyynä häikäisevän näköisestä portfoliosta..

Tai jos liitännäiset eivät ole sinun juttusi, katso seuraavaksi parhaimpia WordPress-teemoja. Tarjolla on paljon upeita vaihtoehtoja!

Onko mitään mahtavia portfoliolaajennuksia, jotka olen jättänyt pois tästä luettelosta? Kerro siitä alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map