20 parasta WordPress-laajennusta yrityssivustoille 2020

20 parasta WordPress-laajennusta yrityssivustoille 2017

Miksi tarvitset WordPress-laajennuksia, jos WordPress on yhtä vaikuttava alusta, kuin he sanovat? Se on todella suuri kysymys. Sinun ei tarvitse kaikkia WordPress-laajennuksia, vaan vain muutama valinta siirtääksesi yrityksen verkkosivustosi seuraavalle tasolle.


Sisällönhallintajärjestelmänä WordPress on melko vaikuttava. Silti suuri osa rakastamastamme toiminnasta löytyy tuhansista ilmaisista ja premium-luokan WordPress-laajennuksista. Ja siellä on joukko mies, jonka nälkäiset kehittäjät tekevät vielä enemmän, kun puhumme.

Ensinnäkin, jos jätämme pari hauskaa tosiasiaa, niin että tiedät, että olet tekemässä upeaa matkaa. Jos tämä on kyllä, kuulen takapuolella olevista kavereista, keitä minun pitää sinua odottamassa? Tiesitkö?

 • 1 miljoonasta suosituimmasta sivustosta WordPressin ylläpitämien yrityssivustojen määrä on viisi kertaa WordPress-hallinnoimien uutissivustojen lukumäärä.
 • Täällä on lukemattomia WordPress-laajennuksia turvallisuuteen, SEO, jäsenyyteen, verkkokauppaan, analytiikkaan, sosiaaliseen jakamiseen ja niin edelleen.
 • Tänään saat mahtava luettelon, joka ei sisällä 10: tä, vaan 20: tä rock-tähden WordPress-laajennusta, jotta yrityksesi verkkosivustosta tulee hyvästä uuteen?! Vedon, ettet tienneet sitä, mutta eroan.

Jos se olisi mahdollista, voisimme kirjoittaa tämän mestariteoksen yhdessä – sinä ja minä. Tämä on yksi niistä “avoimista” viesteistä, jos sallit minun. Mikä tahansa tai mikä tahansa WordPress-laajennus, joka sinulla on mielessä, sopii keskusteluun täällä. Mutta kunnes voimme kirjoittaa viestejä yhdessä, osallistu kommenttiosaan kuten aina. Kaikki näkymät tervetulleita ��

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

Hiiva SEO

WordPress-laajennukset

Sinun olisi pitänyt arvata, että aloitan SEO: lla. Poika, SEO tai hakukoneoptimointi, on jotain muuta. Se optimoi otsikot, sijoittaa painopisteavainsanat, kirjoittaa metakuvauksia, puhdistaa URL-osoitteet, lähettää sivustokarttoja ja blah blah.

Yoast SEO antaa kaiken tämän toiminnon juuri postituseditorisi alle. Laajennus mittaa myös sisällön luettavuutta. Katso, sisältösi on oltava kelvollinen neljännelle luokalle – mikä on mielestäni hyvää käyttäjän säilyttämiselle. Sano ei žargoniin ja yritä keskustella lukijoidesi kanssa.

Tässä on oltava WordPress-laajennus jokaiselle yrityssivustolle. Ja jos olet WordPress-ammattilainen, WordPress-laajennusten välimuisti ei ole koskaan täydellinen ilman Yoast SEO: ta. Yoast SEO on niin tulinen kuin muinaisen Kiinan musta pöly, joten se toimii mainostetulla tavalla.

Kuuletko nuo antiikin Kiinan huilut päässäsi? Ei? Siirrytään eteenpäin. Todellakin, kaikki mitä tarvitset sivustosi SEO-tarkoituksiin, on Yoast SEO. Voit oppia lisätietoja laajennuksen käytöstä yksityiskohtaisessa Yoast SEO -oppaassa.

Voi, etten unohda, sillä on pro-versio, joka säästää 150 vuotta. Tietenkin, minä tosissani vuosia, mutta Yoast SEO on todella hyvä. Odota, kuulostaako siltä niin myyntitulosta? Siellä on monia muita SEO WordPress -laajennuksia, joten olet pääosin vapaa katsomaan. Päivän lopussa Yoast SEO on SEO pluginien Chuck Norris.

Btw, tiesitkö Chuck Norris voi uida vesiputous ylös? haha.

Lataa Yoast SEO Free   Hanki Yoast SEO Premium

Symple Shortcodes

WordPress-laajennukset

Rakastat Symple Shortcodeja, jos haluat lisätä elementtejä sivustoosi, mutta sinulla ei ole aikaa oppia koodia. Täällä käsintehty, Symple Shortcodes asettaa kätesi paljon laajennettavia vaihtoehtoja. Mitä tuo tarkoittaa?

Voit kiinnittää esimerkiksi Google Mapin missä tahansa verkkosivustollasi. Lisäksi voit sijoittaa suosituksia, jakajia, pylväitä ja paljon muuta minne tahansa.

Voit rakentaa haittoja, huomautuksia, painikkeita, kohokohtia ja sosiaalisia kuvakkeita muutamalla napsautuksella. Henkilökohtaisesti tämä WordPress-laajennus on jokaisella verkkosivustolla, ja lyhytkoodit ovat yleensä hyödyllisiä monta kertaa. Se tekee elämästäsi paljon helpompaa.

Se on ilmainen WordPress-laajennus, joka on puhdas ja erittäin helppo käyttää. Paras tapaus on, että käytät sitä sivujen, viestien ja verkkosivustosi kaikkien muiden osien superlataamiseen. Koska niin monta ominaisuutta on rakennettu näennäisesti kevyeltä muotoilulta, minä palkan kiloa lihaa, josta et koskaan kyllästy.

Mikä panos?! Tiedän, tiedän … meitä kaikkia vietetään toisinaan enemmän, jos olet henkilö, joka yritti ja rakasti laajennusta tämän keskustelun keskipisteessä. Symple Shortcodes on puhdas nero, enkä ole millään tavoin puolueellinen.

Lataa Symple Shortcodes ilmaiseksi

W3-välimuisti

WordPress-laajennukset

Tervetuloa, jos annat voimaa joka kerta, kun näet tai kuulet sanan ”välimuisti”, et ole yksin. Tämä välimuistiyritys on tavallaan hämmentävä monille ihmisille, minkä vuoksi olemme laatineet koko aiheen sisältävän viestin. Se siirtyy pariin päivään, joten ole varovainen.

Mutta mikä on W3 Total Cache ja miksi se on tärkeä yrityksesi sivustolle? Välimuisti on verkkosivustojen bittien tallentaminen teknisesti käyttäjän laitteelle. Se voi myös sisältää sisällönjakeluverkon sekä muuntaa raskaita ja dynaamisia PHP-tiedostoja kevyiksi HTML-tiedostoiksi.

Tiedätkö mitä se tarkoittaa tai ei, välimuisti on tarkoitettu vain sivun latausnopeuden lisäämiseen. Tänä aikana ja aikakaudella sinulla ei ole varaa olla verkkosivustoa, joka lataa ikuisuuden. Käyttäjät vain pomppivat ja sinulla tulee olemaan huono maku suussa. Google lähettää sinut myös unohdukseen.

Siksi tarvitset W3 Total Cache, välimuistin laajennus jumalilta. Määritä se oikein, ja sinulla on heti nopeampi verkkosivusto. Määritä se väärin, ja olet pimeällä puolella taistelemassa demonien kanssa. Anyhu, W3 Total Cache on rohkea työskennellä ja yksi yksinkertaisimmista löytämistäsi WordPress-laajennuksista..

Tämän asian ominaisuudet saavat sinut kääntymään hämmästyneenä takaisin. Ravitsemaan ruokahaluasi saat upeita ominaisuuksia, kuten AMP (nopeutetut mobiilisivut) tuki, SSL-tuki, yhteensopivuus jaetun isäntän kanssa, resurssien minimointi ja paljon muuta.

Lataa W3 Total Cache Free

jetpack

WordPress-laajennukset

Tästä laajennuksesta on paljon tunnelmaa WordPress-piireissä. Eräs WordPressers-ryhmä vannoo Jetpackia, ja muut, jotka väittävät, että Jetpack ei ole muuta kuin ominaisuus-paisuminen, mikä on haittaa nopeudellesi.

Sitten on meitä. Mielestämme Jetpack on loistava laajennus, joka ansaitsee kiitosta ja enemmän tunnustusta. Sinun ei tarvitse aktivoida kaikkia moduuleja. Muista, että jokainen aktivoima moduuli sisältää koodikoodin, joka lisätään sivustoosi aina, kun sivu latautuu. Lisäksi, jos sinulla on erinomainen isännöinti, ei ole mitään hätää.

Eikö ensinnäkin ole parempi aktivoida vain tarvitsemasi ominaisuudet? Olen törmännyt moniin WordPress-laajennuksiin, mutta vain a harvat voivat kilpailla Jetpackin kanssa ominaisuuksien ja kokonaissuunnittelukonseptin suhteen. Se on loistava työkalu yrityksen verkkosivuston lataamiseen tavalla, jota et koskaan kuvitellut.

Jetpackilla on kaikki sosiaalinen jakaminen, viestien julkistaminen, kuvankarusellit, niihin liittyvät sisältöwidgetit, sivustotilastot, raa’an voiman suojaus, kommentit ja paljon muuta. Se on hieno pieni plugin, joka tuottaa. Perussuunnitelma on ilmainen ikuisesti, mutta tarpeitasi vastaavia lisävaihtoehtoja on paljon.

Lataa Jetpack ilmaiseksi   Hanki Jetpack Premium

Akismet

WordPress-laajennukset

Jetpackin serkku Akismet on – suositun mielipiteen mukaan – lopullinen roskapostin salamurhaaja. Mutta vain koska se on yleinen mielipide, tarkoittaako se, että se on totta? No, yli 3 miljoonaa aktiivista asennusta WordPress.org-sivustossa on merkittävä lähtökohta, eikö usko?

Akismet vangitsee roskapostikommentit ennen kuin ne ilmestyvät sivustollesi ja aiheuttavat tuhoa. Voit säätää kommentteja milloin haluat. Tämä WordPress-laajennus tarjoaa sinulle työkalut, joita tarvitset käsittelemään kommentti-roskapostia kategorisesti.

Nykyään Akismet toimittaa itse isännöidyn WordPressin, joten sinun tarvitsee vain aktivoida API-avain. Menettely on melko suoraviivainen, etkä joudu vaikeuksiin. Paras osa on, tämä on kaikki mitä sinun täytyy tehdä kaapata ja lopettaa roskapostikommentit sivustossasi.

Perussuunnitelma on ikuisesti ilmainen (se sopii pienille / henkilökohtaisille blogeille), mutta Automattic tarjoaa pari premium-makua kuukausimaksulla. Edullinen hinta riippuu yrityksesi tarpeista, henkilökohtaisista mieltymyksistäsi ja tietysti budjetista.

Lataa Akismet ilmaiseksi   Hanki Akismet Premium

Yrityshakemiston laajennus

WordPress-laajennukset

Tässä on sopimus:

Hakemistot pärjäävät hyvin online-tilassa. Muistatko muutamia asioita, jotka sanoimme SEO: sta muutama sekunti sitten? Joo, lyön vetoa, että puhumme Yoast SEO: sta. Olen kiinnostunut lauseesta ”hakukoneiden optimointi” ollakseen tarkka. Aloittelijoilla ei ole aavistustakaan mikä SEO on.

Katso, sillä hetkellä, kun kirjoitin, minulla oli heti idea. Menee noin: Kuinka mukavaa olisi SEO-hakemisto kiinnostuneille SEO-oppijoille? Ihmiset voisivat luetella kaikenlaisia ​​SEO liittyviä asioita. Ehkä se noutaisi miljoonia sivun näyttökertoja, koska SEO on yksi halutuimmista avainsanoista.

Onko sillä edes järkeä? Kaiken kaikkiaan, jos olet etsinyt hakemistolaajennusta mullistaaksesi yritystoimintasi, yrityshakemistolaajennus on sinun pitää säilyttää. Kaiken kaikkiaan se on ilmainen ja mukana on vaikuttava luettelo ominaisuuksista. Yhdessä rivissä ominaisuudet ajavat sinut hulluksi.

Lataa yrityshakemisto ilmaiseksi   Hanki yrityshakemisto Premium

Sucuri-turvallisuus

WordPress-laajennukset

WordPress-tietoturva on melko liukas eläin. Juuri kun luulet olevansa kaiken hallinnassa, hakkeri vie sinut hulluuteen. Mutta et voi itkeä huonoa, et voi. Tarvitset vain huippuluokan WordPress-tietoturvaratkaisun, kuten Sucuri.

Sucuri Security -laajennus antaa sinulle täyden hallinnan WordPress-verkkosivustosi turvallisuudesta. Toisin sanoen se on tietoturvapaketti, jonka tarkoituksena on vahvistaa nykyisiä turvatoimia. Sucuri Security -laajennus toimitetaan laatikosta muutamalla muodikkaalla ominaisuudella.

Puhumme tiedostojen eheyden seurannasta, tietoturvatoimintojen kirjaamisesta, haittaohjelmien etätarkistuksesta, hakkeroinnin jälkeisistä suojaustoimista, mustan listan seurannasta, tehokkaasta tietoturvan kovettumisesta ja turvallisuusilmoituksista. Tämä on yksi WordPress-tietoturvalaajennuksista, joka todella toimii.

Mutta luultavasti siksi, että laajennuksen ovat kehittäneet samat pojat, jotka toivat meille yhden parhaista verkkoturvaratkaisuista. Yhdistä tämä laajennus ja Sucuri Premiumin lisäominaisuudet, kuten CloudProxy-verkkosivuston palomuuri, ja sinulla on valtava tietoturvaratkaisu, jotta voit nukkua paremmin yöllä.

Lataa Sucuri Security Free   Hanki Sucuri Premium

Yhteydenottolomake 7

WordPress-laajennukset

Todennäköisesti paras lomakkeiden rakentaja, jonka olen tavannut, Yhteydenottolomake 7 tarjoaa sinulle paljon voimaa siltä osin kuin rakennat ja integroit sivustoosi yhteyslomakkeita. Tämä laajennus on hengenpelastaja, koska voin luoda yhteyslomakkeita ja sijoittaa ne missä tahansa sivustollani ennätysajassa.

Takayuki Miyoshi on tuonut sinulle tämän WordPress-laajennuksen, joka on erittäin mahtava hallita myös useita yhteysmuotoja. Se, ja voit mukauttaa lomakkeitasi ja sähköpostisisältöäsi helposti yksinkertaisella merkinnällä. sanoin yksinkertainen merkintä. Kun olet hankkinut asioita, Yhteyslomakkeesta 7 tulee yksi WordPress-suosikkilaajennuksista.

Muita ominaisuuksia ovat AJAX-käyttöinen lähettäminen, Akismet-roskapostisuodatus, CAPTCHA, lyhytkooditoiminnot ja paljon muuta. Lisäksi pari asetusta varmistaaksesi, että saat jokaisen lähetyksen sivustoltasi. Yhteydenottolomake 7 on helppo asentaa ja käyttää. Sillä on yli 3 miljoonaa aktiivista asennusta, kun puhumme.

Lataa yhteyslomake 7 ilmaiseksi

Vielä yksi aiheeseen liittyvä lisäosa (YARPP)

WordPress-laajennukset

Jos lukijoiden on helppo löytää lisää upeaa sisältöäsi, se voi tarkoittaa vain suuria asioita WordPress-sivustollesi. Ensinnäkin, mitä enemmän sisältöä he löytävät, sitä pidempään he pysyvät verkkosivustollasi, mikä on hieno käyttäjien sitoutumiseen, liikenteeseen ja – lopulta – tuloksiin.

Vielä yksi aiheeseen liittyvä lisäosa tarjoaa sinulle paljon ominaisuuksia, jotka varmistavat, että sisältösi on helppo löytää. Ensinnäkin, sinulla on useita näyttöpaikkoja liittyviin viesteihisi. Oletuspaikka on tietysti sisällön alapuolella, mutta voit vapaasti lisätä aiheeseen liittyviä viestejä muualle, mukaan lukien widget-alueiden ja mallitiedostojen sisälle..

Tämän lisäksi tämä WordPress-laajennus toimitetaan ainutlaatuisella mallijärjestelmällä, jonka avulla voit mukauttaa lukijoiden näkemiä tuloksia. Lisäksi voit näyttää liittyviä viestejä viesteissäsi, sivuillasi, mukautetuissa viestityypeissä ja jopa syötteissä. Ja monipuolisen algoritmin ansiosta laajennus kerää liittyvää sisältöä sivustosi poikki.

Lataa YARPP ilmaiseksi

MonsterInsights

WordPress-laajennukset

Liikenteen seuraaminen on pakollista jokaiselle yrityksen omistajalle. Liikenneanalyysistä kerättyjen tietojen avulla voit säätää sivustosi ja markkinointistrategiansa maksimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi. Lisäksi liikenneanalyysi muodostaa valtavan osan kohderyhmäsi ymmärtämisestä.

MonsterInsights on loistava liikenteen analysointityökalu. Ja heidän laajennuksensa on suosituin Google Analytics -laajennus WordPressille, mitä yli miljoonalla aktiivisella asennuksella! Tämä laajennus tekee Google Analyticsin integroimisesta WordPress-sivustoosi helppoa.

Muutamassa minuutissa voit kertoa, kuinka kävijät löytävät verkkosivustosi, joten voit keskittyä asioihin, jotka tuovat heidät takaisin. Voit määrittää MonsterInsightsin ja napsauttaa muutaman napsautuksen perusteella Google Analytics -raportteja suoraan WordPress-hallintapaneelissa. Se on suloista, totta?

Tämä työkalu on melko aloittelijaystävällinen erinomaisen seurannan, asetusten ja työnkulkujen ansiosta, jotka ovat saaneet MonsterInsights-nimen kaikkialta maailmasta. Muita merkittäviä ominaisuuksia ovat muun muassa verkkokaupan analyysi, mainosten seuranta, reaaliaikaiset tilastot, tiedostojen lataamisen seuranta, linkin seuranta ja mukautettujen ulottuvuuksien seuranta.

Lataa MonsterInsights ilmaiseksi   Hanki MonsterInsights Premium

WP Smush

WordPress-laajennukset

Aloitetaan vain vauhdin lisäämiseksi aloittamalla ainutlaatuisella WordPress-laajennuksella, joka lupaa parantaa yrityksesi sivuston nopeutta kymmenen kertaa. Hyvät naiset ja herrat, kiitos WPMU Dev: n suuren joukkueen Smushille.

Tiesitkö, että suuret kuvatiedostot voivat olla syy sivustosi lataamiseen ikuisesti? Kaikista asioista, jotka hidastavat verkkosivustoasi, kuvat ovat pahamaineisimmat. Se on todella surullista, koska useimmat aloittelijat eivät ymmärrä kuvatiedoston kokoa korreloivasti verkkosivustojen nopeuden kanssa.

Mitä suurempi kuva, sitä kauemmin lataus verkkosivustollesi kestää. Saapuu Smushiin ja voit sanoa hei päivien hitaille verkkosivustoille ja korkeille poistumisprosentteille. Tämän laajennuksen ansiosta voit muuttaa kokoa, pakata ja optimoida kaikkia kuvia yhdellä napsautuksella.

Smush skannaa verkkosivustosi uusia ja olemassa olevia kuvia WPMU-superpalvelimien avulla, eli kuorma otetaan palvelimelta. Lisäksi tämä laajennus leikkaa kaikki tarpeettomat tiedot, pakkaa ja skaalaa kuvat ennen kuin tallennat ne mediakirjastoon.

Lisäksi Smush optimoi kaikki sivustosi kuvat. Tähän sisältyy muun muassa teemojen ja laajennusten lisäämiä kuvia. Tämä toimii, vaikka sinulla olisi WordPress-monisivusto-asennus. Totta, tästä laajennuksesta on vain niin paljon kirjoittamista, että tarvitsisimme täydellisen arvion kaiken kattamiseksi.

Lataa Smush Free   Hanki WP Smush Premium

Envira-galleria

WordPress-laajennukset

Vaikka et tarvitse WordPress-laajennuksia pilata kuvagalleria WordPressissä, gallerialaajennus, kuten Envira Gallery, lataa galleriat, jolloin voit toimittaa paljon enemmän kuvasi kanssa.

Aikaisemmassa viestissä hahmottelimme kuinka luoda hämmästyttäviä WordPress-gallerioita, mutta keskityimme vain sisäänrakennettuun galleriaominaisuuteen, joka luo perusgalleriat. Jos tarvitset ylimääräistä mailia ja vauvaa lukijoita kuvillasi, tarvitset Enviran galleriaa. Miksi? Kysyt.

Ensinnäkin tämän liitännäisen on tuonut sinulle Syed Balkhi, hän, joka on WPBeginner. Tunnettu nimi WordPress-piireissä, Syed on suosittu monille huippuluokan tuotteille, muun muassa MonsterInsights.

Ominaisuuksien suhteen Enviran galleria on 100% reagoiva ja mukana toimitetaan vedä ja pudota -galleriarakentaja, jonka kanssa on autua työskennellä, sosiaalisen median integroinnit, WooCommerce-tuki, videogalleriat, vesileimat, kuvankestävyys ja uskomattomat valmiit mallit. vain mainitakseni muutama.

Lataa Envira: n galleria   Hanki Envira Premium -galleria

WooCommerce

WordPress-laajennukset

Jos ylläpidät WordPressin ylläpitämää verkkokauppasivustoa, käytät todennäköisesti WooCommercea. Se, tai ehkä olet löytänyt tavan linkittää verkkokauppasi Shopifyn kanssa. Kaiken kaikkiaan WooCommerce antaa kilpailulle hyvän rahojensa.

Viiden minuutin kuluessa sinulla voisi olla täysin toimiva verkkokauppasivusto ja toiminta käynnissä. Joo, WooCommerce on niin hullu. Ja voit myydä mitä haluat, käsitellä tilauksia ja seurata varastot kuin pomo.

WooCommerce on WordPress-verkkokauppa todella laatikossa. Merkittäviä ominaisuuksia ovat useita maksuyhdyskäytäviä, ilmainen Storefront-teema, helppokäyttöinen kojelauta, runsaasti vaihtoehtoja verkkokaupan hallintaan ja runsaasti ilmaisia ​​ja premium-lisäosia, jotka herättävät mielesi.

Automattic (kyllä, WordPress.com, Akismet, Jetpack jne. Takana oleva yritys) on tuonut sinulle yli 3 miljoonalla aktiivisella asennuksella ja erinomaisella arvosanalla 4.5 / 5.0. WooCommerce on ainoa verkkokaupan laajennus, jota ikinä tarvitset.

Huomaa kuitenkin, että premium-lisäosat voivat maksaa omaisuuden, joten mene vain tarvitsemiesi ominaisuuksien mukana. Silti joudut kokeilemaan WooCommerce-kaveria.

Perustamisestaan ​​lähtien WooCommerce on ollut meidän tapa siirtyä verkkokauppaan. Löydämme tiettyä mukavuutta tietäessämme kilpailijoidemme käyttävän muita “kärryjä”. Laajennukset ja lisäosat ovat vähän hämmentäviä ja voivat olla kalliita. – sepelhanhi

Lataa WooCommerce ilmaiseksi

Beaver Builder

WordPress-laajennukset

Yrityssivustosi suunnittelulla on suuri vaikutus tuloksiin ja myyntiin. Vähän aikaa sitten muutin muutamia sisustuselementtejä portfolioni verkkosivustollani ja uskokaa minua, kyselyt kolminkertaistuivat heti, kun olin järkyttynyt. Olen järkyttynyt siitä, että olin jättänyt paljon rahaa pöydälle.

Ehkä mallisi varastaisi sinulta. Joten mitä suunnittelumuutoksia todella teit? Poistin raskaan liukusäätimen, joka hidasti sivustooni ja käytin pari ominaisuuksia, jotka löytyivät aiemmin mainitsemastasi Symple Shortcodes -laajennuksesta. Lisäsin myös PHP-koodin jonkin muun mallitiedostoihini.

Mitä helvettiä tällä on tekemistä sinun tai jopa Beaver Builderin kanssa?

Pystyin tekemään muutokset PHP-koodiin, koska tiedän, mikä on avaintunniste. Voimmeko sanoa saman sinusta? Mitä tehdä, jos joudut muuttamaan sivustosi suunnittelua muuttamatta koodia tai vaihtamatta WordPress-teemaa?

Valitset Beaver Builderin, tehokkaan vedä ja pudota -sivun rakennustyökalun, joka auttaa sinua luomaan asetteluja tästä maailmasta. Kyllä, se on yhteensopiva minkä tahansa teemaasi kanssa. Lisäksi voit käyttää valmiita malleja, jotka säästävät paljon aikaa.

Lataa Beaver Builder ilmaiseksi   Hanki Beaver Builder Premium

CSS Hero

WordPress-laajennukset

Nähdessään juuri kosketuksemme suunnitteluun puhutaanpa CSS Hero -palvelusta, premium-WordPress-laajennuksesta, joka säästää paljon aikaa WordPress-teeman mukauttamiseen asti. Kuunnella: WordPress-teemat riippuvat verkkosivustosi ulkoasusta CSS: stä … mutta et tiedä CSS-hombrea.

Jos haluat muuttaa tekstin kokoa, värejä, marginaaleja ja sellaista, sinun on opittava CSS, jonka meidän on tunnustettava olevan keskimääräisen yrityksen omistajan aikaa vievä. Mitä sen sijaan tehdä? Jotta voit muuttaa yrityssivustosi ulkoasua kirjoittamatta koodiriviä, sinun on tehtävä CSS Hero ystäväksi.

Tämä WordPress-laajennus sisältää mahtavia ominaisuuksia, kuten 900+ Google-fontteja, huippuluokan värienhallintaa, erikoistehosteita, valmiita tyylejä ja teemanahkoja. Voit jopa viedä tyylit toiselle alustalle, koska nämä kaverit ovat mahtavia ��

Jos olet joskus ollut yksi niistä ihmisistä, joka huolestuttaa siitä, että et tiedä tarpeeksi CSS: ää saadaksesi sivuston näyttämään haluamaltasi, voit lopettaa stressaamisen heti. – Chris Lema

Hanki CSS Hero

Helppo sosiaalisen jakamisen painikkeet

WordPress-laajennukset

Yksi suosituimmista sosiaalisista WordPress-laajennuksista, Easy Social Share Buttons, on enemmän kuin vain sosiaalisen jakamisen laajennus. Sen tarkoitus on viedä tiedotustoimintasi aivan uudelle tasolle, jolla on ominaisuuksia täältä Timbuktuun.

Helppo sosiaalinen jakaminen -painikkeet WordPress-plugins tunnetaan tunnetuimmista mahtavista ominaisuuksista, kuten tuki yli 50 sosiaaliselle verkostolle, kauniit mallit, lukuisat painike- ja kuvakeanimaatiot, sosiaaliset laskurit, yli 27 näyttöpaikkaa, tuki WhatsApp +: lle + muille mobiilisovelluksille, median jakaminen ja jälkijakelutoimet muun muassa.

Tämän lisäksi (ja miljoona ja yksi muu hämmästyttävä ominaisuus) Easy Social Share Buttons on mobiiliystävällinen ja mukana on erinomainen tuki. Sitten se tulee houkutteleviin optiini-lomakkeisiin, voit kasvattaa sekä sosiaalisen median seurantaa että postituslistaa yhdellä liitännällä. Tappamalla kaksi lintulakkaa samalla kivilajilla.

Sinun täytyy nähdä laaja ominaisuusluettelo itsellesi. Jos olet jotain muuta kuin monet meistä täällä, tämä liitännäinen varmasti pyyhkäisee sinut jaloistasi. Kirjoittamishetkellä tällä liitännällä on yli 80 000 verkkosivustoa, sen vaikuttava luokitus on 4.66 / 5.00 ja se maksaa vain 19 dollaria..

Hanki helppo sosiaalinen osake

WP-jäsenet

WordPress-laajennukset

Missä tahansa käytkin verkossa, sinun on pakko löytää ainakin yksi verkkosivusto jäsenmallin avulla. Tämä tarkoittaa vain sitä, että tarvitsemasi sisältö on lukittu rekisteröintilomakkeen tai palkkaseinän taakse. Mutta kuinka yritysten omistajat pystyvät rakentamaan jäsensivustoja WordPressiin?

Mukautetun jäsensivuston rakentaminen tyhjästä on kohtuuttoman kallista ja aikaa vievää, etenkin kun on olemassa lukemattomia jäsenyyden WordPress-laajennuksia, jotka voivat tehdä kaiken likaisen työn murto-osalla kustannuksista. Säästät myös paljon aikaa.

Yksi tällainen laajennus on Chad Butlerin WP-jäsenet, joka on WordPressin ensimmäinen jäsenlisäosa. Tämän laajennuksen asentaminen on melko helppoa, mutta se on tehokas ja monipuolinen. Ominaisuuksiin sisältyy kyky estää pääsy viesteihin ja sivuihin, sivupalkin kirjautumiswidget, pikakoodit, mukautettu rekisteröinti- ja käyttäjäprofiili-kentät, käyttäjän rekisteröinti-ilmoitukset ja sadat laajennusvaihtoehdot.

Jos haluat luoda tai uudistaa jäsensivustoa, WP-Members on valittu laajennus.

Lataa WP-jäsenet ilmaiseksi

Rekisteröintitagia

RegistrationMagic mukautetut rekisteröintilomakkeet - WordPress-laajennukset

Koska puhumme jäsensivustoista, katsotaanpa rekisteröintimaagiaa, erityistä laajennusta, joka auttaa sinua siirtämään käyttäjän rekisteröinnin sivustosi kokonaan uudelle tasolle. Parhaiten menestyvä rekisteröinti WordPress-laajennusten joukossa. Tämä paha poika osallistuu suoraan myyntiin ja voit viedä sen pankkiin..

Rekisteröinnin taika tarjoaa täydellisen hallinnan kaikenlaisista rekisteröinnistä, sillä sillä on enemmän ominaisuuksia kuin mitä koskaan tarvitset. Ensinnäkin voit luoda niin monta lomaketta kuin haluat erilaisille skenaarioille. Jokaisella lomakkeella voi olla omat ennalta määritetyt kentät, mikä tarkoittaa, että taivas on raja niin pitkälle kuin rakennusmuodot menevät.

Voit lisätä maksuyhdyskäytäviä lomakkeisiisi yhdellä napsautuksella ja seurata kaikkia lomakkeiden lähettämistä ja toimintaa intuitiivisen hallintapaneelin avulla. Muita ominaisuuksia ovat täysivaltainen lomakehallinta, liitetiedostot, useita tyylejä, Google reCAPTCHA, sähköposti-ilmoitukset ja useita 3rd puolueintegraatiot muun muassa.

Rekisteröintitagia tuo paljon pöytään mukautettuna käyttäjän rekisteröintilaajennuksena. Tekijöiden mukaan tämä laajennus “on puuttuva käyttäjän rekisteröintijärjestelmä WordPressille ja tehokas lisä WordPressin järjestelmänvalvojan arsenaaliin.”

Myös käyttäjät sanovat hienoja asioita rekisteröintimaagiasta. Tässä on yksi monista:

Olen todella noviisi verkkosivustojen rakentaja. Aiemmin olen rakentanut 3 yksinkertaista sivustoa, mutta olen nyt sitoutunut rakentamaan erittäin monimutkaisen sivuston yhdelle yritykselleni. Tarvitsin tehokkaan työkalun eri tasoille jäsenille, toiset ilmaisia, osa maksettuja, osa yksinkertaisesti uutiskirjeen tilaajia ja pelkäsin, että pääsin pääni yli, kunnes löysin REKISTERÖINTIEN MAGICin! Se on todella taikuutta. Helppo käyttää, helppo ymmärtää. Ohjelmointitaitoja ei vaadita. Syötä vain haluamasi, ja se tekee kaiken puolestasi! Juuri mitä tarvitsin, tekee enemmän kuin koskaan unelmoin! Olen innoissani! – webmasterwrp

Ilmaisessa versiossa on noin 80 hämmästyttävää ominaisuutta, mutta premium-versiossa on yli 120 ominaisuutta, joten yay!

Lataa rekisteröinti Magic Free   Hanki rekisteröinti Magic Premium

blogVault varmuuskopio

Blogvault - Täydellinen WordPress-varmuuskopiointipalvelu

Olen kokeillut pari varmuuskopiopalvelua omalla ajalla, ja blogVault varastaa päivän vain siksi, että sen asennus ja käyttö on uskomattoman helppoa. Sinulla ei ole aikaa luoda täydellisiä ulkopuolisia varmuuskopioita, jotka ovat hyödyllisiä, jos jokin menee rikki.

Ja tavaraa rikkoutuu koko ajan verkossa riippumatta siitä, onko se sinun syytäsi. Päivittäisillä varmuuskopioilla nukut tietäen sisältösi, siis liiketoiminnan, turvallisesti. Pienellä 9 dollarin dollarin hinnalla kuukaudessa blogiVault lyö monia muita varmuuskopioratkaisuja kymmenestä kahteen, kuten Bayern vs Arsenal.

Saatavilla oleviin ominaisuuksiin kuuluvat päivittäiset WordPress-tiedostojen ja tietokantojen varmuuskopiot, varmuuskopiointi Dropboxiin, 30 päivän varmuuskopiohistoria, yhden napsautuksen varmuuskopioiden palautus, ilmainen suunnitelma viikoittaisilla varmuuskopioilla, saumaton sivuston siirtäminen, hallitut ulkopuoliset varmuuskopiot, huipputasoiset suojaus- ja vaihealueet. muiden joukossa.

IMHO, tämä on ihanteellinen varmuuskopioratkaisu, jos sinulla on valtava verkkosivusto, joka kattaa 10 GB: n GB: n. Yksi käyttäjä raportoi:

Olen kokeillut useita muita ilmaisia ​​laajennuksia, mutta ne olivat joko liian siistit käyttääksesi tai olivat uskomattoman hitaita varmuuskopion tuottamiseksi. Asensin blogVaultin tänään, ja se oli tuottanut varmuuskopion koko sivustostani – 4,5 Gt – noin 45 minuutissa. Se päivittää varmuuskopion päivittäin ja tarjoaa laajan valikoiman muita palveluita, mukaan lukien siirtyminen toiselle palvelimelle. 9 dollarilla kuukaudessa mielestäni tämä on mielenrauhan arvoinen. Verkkosivustoni on elintärkeä yritykselleni. – trevormwilson

Lataa blogVault Free   Hanki blogVault

Ninja-ponnahdusikkunat WordPressiin

Ninja-ponnahdusikkunat

Internetmarkkinoinnin gurut sanovat, että rahat ovat luettelossa, joten on sääli, että emme ole peittäneet yhtä WordPress-laajennusta, joka tekee käyttäjien tilaamisesta 700% helpompaa. Hyvät kaverit, osoitamme sinut WordPressin Ninja-ponnahdusikkunoille, myydyimmälle ponnahdusikkunalle, jolla on kirjoittamishetkellä yli 26 000 myyntiä.

Mikä erottaa Ninja-ponnahdusikkunat samanlaisista WordPress-laajennuksista? Ilo, että kysyit. Pienestä, vain 25 dollarin dollarin hinnasta saat vetämällä ja pudottamalla ponnahdusikkunoiden rakentajan, yli 65 kaunista ponnahdusikkunaa, sosiaalisen kaapin rajoitetulle sisällölle, integroinnin tärkeimpiin sosiaalisiin verkostoihin ja 30+ sähköpostimarkkinointiympäristöä, poistumistarkoitus ja niin paljon muuta.

WordPressin Ninja-ponnahdusikkunat reagoivat täysin, mikä tarkoittaa, että optiinilomakkeesi näyttävät upeilta ja toimivat poikkeuksellisen hyvin useissa laitteissa. Tämä laajennus on arscoden, CodeCanyonin eliittikirjoittajan, ja sen vaikuttava ostajaluokitus on 4.41 / 5.00. Epäilemättä tämä on ainoa laajennus, jota ikinä tarvitset kaikkiin ponnahdusikkunoiden tarpeisiin.

Hanki Ninja-ponnahdusikkunat WordPressille

Nolla BS CRM

Nolla BS CRM

Zero BS CRM on asiakkuudenhallinnan laajennus, joka toimii WordPress CMS: ssä. Se antaa sinulle kaiken mitä tarvitset asiakassuhteidesi hallinnan aloittamiseen. Pidä kaikki yhdessä paikassa (asiakasrekisterit) ja laskutat asiakkaitasi ja kerää maksut (kirjaaminen tapahtumina).

Joko Freelancer Bundler- tai Small Business Bundle -sovelluksella saat käyttöösi tehokkaita laajennuksia pienellä vuosimaksulla. Vuotuinen uusiminen on vapaaehtoista ja kattaa jatkuvan tuen ja päivitykset.

Aloita hallinta yrityksesi toiminnoista ja kasvatta yritystäsi käyttämällä CRM: ää seurataksesi arvokkaita asiakkaitasi ja asiakkaitasi. Myy heille vain mitä he haluavat, kun he haluavat sitä eniten, oppimalla nykyisiltä asiakkailtasi vuorovaikutuksesta yrityksesi kanssa.

Lataa Zero BS CRM ilmaiseksi

Viimeiset huomautukset

WordPress-laajennukset voivat auttaa sinua lataamaan yrityksesi verkkosivuston lataamatta koodia tai murtamatta pankkia. Kaiken kaikkiaan, valitse vain yrityksellesi tarvittavat WordPress-laajennukset ja tarkkaile kaikkia premium-lisäosia, jotka voivat maksaa omaisuuden.

Tässä luettelossa olevat WordPress-laajennukset ovat pakollisia aloittelijoille ja vakiintuneille WordPress-käyttäjille. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sinun on asennettava ne kaikki WordPress-sivustoosi. Ei, valitse vain pari ja siirry eteenpäin.

Mitkä ovat WordPress-suosikkisi laajennuksesi?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map