20+ parasta Vedä ja pudota -sivun rakennustyökalun WordPress-laajennuksia

Paras Vedä ja pudota -sivun rakennustyökalun WordPress-laajennukset

Kun web-rakennusalustat kehittyvät sisällyttämään niihin, jotka eivät välttämättä ole perehtyneet koodimaailmaan, vedä ja pudota -sivun rakentajat johtavat tietä, kun ihmiset antavat unohtaa, että heidän on tuijotettava tylsää WordPress-tekstieditoria verkkosivustojen tekemiseksi. herätä henkiin.


Vedä ja pudota -sivun rakentaja suorittaa kaksi tehtävää:

 1. sen avulla voit todella nähdä, mitä olet luomassa, kun luot sitä, ja
 2. se vähentää verkkosivun rakentamiseen kuluvaa aikaa.

Tarkastellaanpa: komponenttien vetäminen ja pudottaminen on aina nopeampaa, eikä sinun tarvitse vaihtaa edestakaisin verkkosivustosi takaosasta etuosaan nähdäksesi tuloksia.

Vedä ja pudota -editoijat ovat mahtavia aloittelijoille ja asiantuntijoille, jotka haluavat nopeuttaa tuotantoaan. Katsotaanpa parhaita vetämistä ja pudottamista sisältäviä WordPress-laajennuksia, joista voit valita. (Voit myös tutustua oppaaseemme vetämällä ja pudottamalla sivun rakennuksen, jos olet hieman hermostunut koko aiheesta.)

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. WPBakery Page Builder (46 dollaria tai Ilmaiseksi yhteensä)

Visual Composer Frontend Editor

Tiedot ja lataaNäytä esittely

WPBakery Page Builder -laajennus on yksi myydyimmistä vedä ja pudota -laajennuksista markkinoilla. Ja hyvästä syystä se on aika hieno premium-laajennus. Se on niin upea, että sisällytimme sen (ilmaiseksi) myydyimmässä teemassamme yhteensä. WPBakery-visuaalisen sivunmuodostajan avulla voit valita, haluatko suunnitella verkkosivustosi etuosaan tai taustaan. Se toimii myös minkä tahansa teeman kanssa, jonka valitset asentaaksesi WordPress-sivustoosi, ja yli 40+ sisältöelementtiä, jotka laajennus sisältää, ovat valmiita käytettäväksi heti pakkauksesta.

Toinen tämän laajennuksen ominaisuus on sen joustavuus. Voit helposti lisätä lisää moduuleja, jos tiedät mitä olet tekemässä. Itse asiassa lisäsimme tonneja räätälöityjä rakennuselementtejä Total WordPress -teemaamme WPBakery Page Builder -sovelluksella, kuten kuvakeruudut, virstanpylväät, postityyppiset ruudukot ja paljon muuta. Tai voit käyttää yhtä sadoista premium-laajennuksista lisätäksesi ominaisuuksia, joita haluat tai tarvitset.

2. Elementor (ilmainen)

Elementor Live Page Builderin kotisivu

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Elementor Live -sivunrakentaja on avoimen lähdekoodin päätoimittaja, joka vie vetämällä ja pudottamalla sivun rakennuksen seuraavalle tasolle. Itse asiassa, se oli ensimmäinen ilmainen sivujen rakentaja, jolla oli täydet suunnittelukyky, ainutlaatuinen ja erittäin ystävällinen käyttöliittymä ja nopea ja viivästymättä reagoiva käyttöliittymä, joka on silti paljon nopeampi kuin kilpailu. Tämä edistynyt vetämällä ja pudota -sivun rakennustyökalu antaa sinulle välittömiä tuloksia, joten sinun ei tarvitse odottaa muutosten voimaantuloa. Tämä voi aluksi tuntua merkityksettömältä, mutta nämä asteittaiset muutokset lisäävät summaa, ja ei kestä kauan ennen kuin Elementor on säästänyt tunteja sivun rakennusaikaan.

Elementoria voidaan käyttää minkä tahansa teeman kanssa ja minkä tahansa sivutyypin kanssa, joten mene kaupunkiin kotisivullesi, myyntisivuillesi, blogiviestisiisi ja muihin. Elementorin intuitiivisten asetteluvaihtoehtojen avulla voit muuttaa helposti kaiken leikkauksen leveydestä ja korkeudesta sarakkeen ja sisällön sijaintiin sekä täyte- ja reuna-asetuksiin..

Käynnistämisen jälkeen on tehty monia julkaisuja ja päivityksiä. Eniten innoittamana käyttäjien pyynnöt. Yksi pääjulkaisu oli Template Library, jolla on mahdollisuus tallentaa sivuja ja osioita malleina ja käyttää yhtä monista esisuunnitelluista ja kauniisti tehdyistä malleista, jotka lisätään sivulle yhdellä napsautuksella. Toinen merkittävä julkaisu oli Mobile Editing, ensimmäinen työkalusarja, joka mukautti mitä tahansa sivua ja teki siitä reagoivan ja kauniin missä tahansa laitteessa. Suunnittelijat voivat kääntää sivun täysin reagoivaksi ilman koodausta. Mobiililaitteiden muokkaaminen ei ole koskaan aiemmin tuonut ominaisuuksia, kuten kyky asettaa eri kokoja laitetta kohti, kyky järjestää sarakkeita uudelleen laitetta kohden, joten saat hallinnan mobiililaitteiden asettelusta, kyky asettaa erilaisia ​​pehmusteita, reunuksia ja kohdistuksia laitteelle ja monia muita ainutlaatuisia ominaisuuksia.

Toinen hieno Elementorin ominaisuus on, että kaikki kolmannen osapuolen widgetit ja laajennukset ovat automaattisesti käytettävissä, jotta voit vetää ja pudottaa sivuillesi. Lisäksi Elementorissa on tonnia muokattavia widgettejä, 400 ainutlaatuista kuvaketta ja yli 600 Google-fontit.

Paras osa? Se on ilmainen! Ja se on luultavasti paras ilmainen sivujen rakentaja verkossa.

3. WP Page Builder (ilmainen)

Teeman WP Page Builder

WP Page Builder on helppo vaihtoehto luoda omia mukautettuja sivuja. Vedä ja pudota -sovellus on yhtä yksinkertainen kuin painikkeen napsauttaminen – kirjaimellisesti. Valitse vain moduuli, jonka haluat lisätä, muokata vaihtoehtoja, napsauta ja vedä muuttaaksesi kokoa tai vetämällä ja pudottamalla järjestääksesi sivusi elementit.

Tällä hetkellä WP Page Builder sisältää yli 60 sivulohkoa, joista valita. Harjoitteluvaihtoehdoilla, hälytyksillä, kuvakkeilla, ominaisuusruuduilla, hinnoittelutaulukoilla, videoilla, kuvansiirtoilla ja muulla ei ole mitään, mitä et voi rakentaa! Laajennus tukee myös korkeintaan 6 saraketta, kaikki täysin reagoivat ja mobiilivalmis. Kun luot rakastamaasi asettelua, voit tallentaa sen kirjastoon uudelleenkäyttöön tai käyttää esisuunniteltua lohkoa nopeuttaaksesi verkkosivustosi rakentamista. Ja jos rakastat laajennusta, voit päivittää premium-tilaan saadaksesi tukea, päivityksiä ja mahtavia asettelupaketteja.

4. Beaver Builder (99 dollaria)

beaver_builder

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Beaver Builder -laajennus on ensiluokkainen vedä ja pudota -sivun rakentaja, mutta voit napata myös lite-version siirtymällä liitännäiset -paneeli WordPress-hallintapaneelissa. Lisäosassa on myös teema, jos valitset jonkin premium-suunnitelmista, ja jotkut suunnitelmat jopa tarjoavat sinulle monisivusto-ominaisuudet.

Mutta syy tähän on yksi parhaista vedä ja pudota -sivun rakennuslaajennuksista, koska monet teemat tulevat jo sivujen rakentajien mukana, mutta ne lukitsevat muutokset teemaasi. Mitä tapahtuu, jos haluat muuttaa teemaa? Beaver Builder on kolmannen osapuolen laajennus, joten se ei lukitse muutoksia tiettyyn teemaan tai malliin. Voit aina muuttaa asioita ilman, että sinun täytyy aloittaa alusta alkuperäisistä malleistasi.

Joten mitä BeaverBuilder voi tehdä? Paljon! Laajennuksessa on yli 20 sivuelementtiä (mukaan lukien teksti, otsikot, erottimet, kuvat, galleriat, videot, kuvakkeet, sisällön liukusäätimet, yhteyslomakkeet, sosiaaliset linkit, suosittelut, tuotteet, kartat, viimeisimmät viestit, toimintakehotus, painikkeet ja enemmän) jonka voit lisätä, vetää ja pudottaa paikoilleen ja muokata kaikkia muutamalla hiiren napsautuksella. Voit myös vetää ja pudottaa mahdollisia widgettejä luodaksesi räätälöityjä sivupalkkeja sivuillesi (loistava vaihtoehto, koska haluat ehkä näyttää erilaisia ​​widgettejä myymäläsivulla verrattuna blogiisi).

Voi, ja se on myös WooCommerce-yhteensopiva. Tämä tarkoittaa, että voit luoda upeita kauppasivuja, jotka ovat yhtä mahtavia kuin yrityksesi. Voit vetää ja pudottaa viimeisimpiä tuotteita, uusimpia arvosteluita, myyntiesineitä, kaikkia WooCommerce-widgettejäsi ja paljon muuta.

Beaver Builder reagoi myös näyttämään hyvältä kaikilla laitteillasi, sitä voidaan laajentaa mukautettujen moduulien sovellusliittymien kautta (joten voit lisätä kapealla erityisiä sivuelementtejä, kuten ravintolavalikoita, henkilöstöprofiileja, kiinteistöluetteloita tai jotain muuta), ja plugin on käännös valmis. Joten mikä estää sinua? Siirry demoon ja kokeile BeaverBuilder -sovellusta live-tilassa – hanki sitten kopio WordPress-sivustollesi jo tänään!

Katso perusteellinen arvostelu Beaver Builder -laajennuksesta, jos haluat lisätietoja. Muista, että tämä laajennus jopa tallentaa muutokset, jos päätät lopettaa Beaver Builder -sovelluksen käytön. Tämä ei aina ole tapaus joissain sivunmuodostajan laajennuksissa.

5. Tyylikkäät teemat Divi Builder (89 dollaria)

Tyylikkäät teemat Divi Builder

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Elegantit teemat Divi Builder tarjoaa loputtomat mahdollisuudet luoda uskomattomia sivumallinnuksia. Tässä intuitiivisessa rakennustyökalussa voit pinota sarakkeiriviä ja lisätä niin monta elementtiä kuin haluat. Divi Builder sisältää yli 40 sisäänrakennettua moduulia, mukaan lukien liukusäätimet, laskurit ja painikkeet. Jokaisessa moduulissa on paljon mukautusvaihtoehtoja, mukaan lukien mukautettu CSS-välilehti, jos sinun on lisättävä oma koodi.

Divi Builder -laajennus sisältyy Elegant Themes-vuotuiseen jäsenyyteen. 89 dollarilla saat pääsyn kaikkiin heidän laajennuksiin ja teemoihin – mukaan lukien myydyimmät Divi-teemat.

6. Sivun rakentaja: SiteOrigin (ilmainen)

Sivunrakentaja: SiteOrigin

Page Builder -laajennus on täysin ilmainen vaihtoehto, joka sisältää WordPress-widgetit auttamaan sinua rakentamaan ja muokkaamaan reagoivia sivusuunnitelmia. Koska laajennus käyttää widgettejä, aloittelijoille on helppo oppia. Lisäksi WordPress-kojelaudan käyttöliittymän muuttaminen ei tee paljon.

Live-editointi on upea nähdä muutokset heti, ja historia-välilehti toimii hyvin vierittämällä takaisin nähdäksesi kaikki muutokset. Joten jos teet virheen, voit vain palata takaisin ja tehdä sen uudestaan.

7. MotoPress-sisältöeditori (29 dollaria)

Tiedot ja lataaNäytä esittely

MotoPress-sisältöeditori on WordPress-sivujen rakennustyökalu, joka tekee WordPress-viestien ja sivujen luomisesta, muokkaamisesta ja mukauttamisesta helppoa. Se on premium-laajennus, mutta voit aina pelata demon kanssa, jos et ole varma maksamisesta heti. Tämä laajennus korvaa oletus WordPress-editorin kokonaan, jotta oletus ei estä sinua vetämällä ja pudottamalla kaikkia komponentteja.

Tämä älykäs laajennus on sisältö- ja sivueditori, joka integroituu useimpien WordPress-teemojen kanssa ja korvaa oletus WordPress-editorin asennettuna. Tämä antaa sinulle paremman hallinnan viestien ja sivujen ulkoasusta. Muista vain, että MotoPress pystyy räätälöimään vain pluginia käyttäessäsi luomasi sisällön (tämä tarkoittaa, että mitä tahansa lisäystä, joka on lisätty ennen laajennuksen asentamista, ei voida muokata MotoPressillä, ja sinun on käytettävä sen sijaan oletus WordPress-editoria)..

MotoPress sisältää useita hienoja sivuelementtejä (kuten painikkeet, taulukot, välilyönnit, tekstikentät ja muut), joiden avulla voit luoda mukautettuja asetteluja. Suurimpaan osaan elementtejä sisältyy lisävaihtoehtoja reunuksille, kohdistamiselle, linkille, värelle, koolle ja jopa mukautetulle luokan nimelle (siellä oleville kehittäjille). Voit lisätä elementin vetämällä ja pudottamalla sen editoririviltä paikoilleen. Napsauta sitten elementtiä tehdäksesi lisäkorjauksia. Tämä mahtava käyttöliittymäeditori tekee sivujen rakentamisen ja sisällön muokkaamisen entistä helpommaksi.

Muita hienoja ominaisuuksia ovat reagoiva suunnittelu, mukautetut postityypit, WPML-yhteensopivuus ja laajennus lyhytkoodien kautta. Lisäksi laajennus sisältää säännölliset päivitykset ja laajennuksen laatijan täyden tuen, joten voit olla varma, että se toimii aina täydellisesti.

8. Themify Builder (ilmainen)

Themify Builder Lite

Themify Builder antaa sinulle sekä tausta- että käyttöliittymäeditorin, joten sinulla on joustavuus valita, mihin haluat muokata. Tämä laajennus toimii minkä tahansa teeman kanssa ja tarjoaa paljon vaihtoehtoja täydellisten sivujen luomiseksi sivustollesi. Editorissa voit helposti kopioida moduuleja ja rivejä ja tuoda tai viedä Themify-asetteluja helposti.

Laajennuksen premium-versio on 39 dollaria, ja se tarjoaa hyödyllisiä lisäominaisuuksia, kuten yli 60 ennalta suunniteltua asettelua ja kymmeniä animaatiotehosteita..

9. Nimble Page Builder (ilmainen)

Lataa nimble Page Builder

Nimble Page Builder -laajennus tarjoaa ilmaisen vedä ja pudota -toiminnot tehokkaalla asettelulla ja täysin reagoivilla malleilla, jotta ihmiset voivat nähdä verkkosivustosi eri laitteilla. Voit myös kätevästi lisätä elementtejä, kuten sarakkeita, kuvia, yhteystietolomakkeita, parallaksi-tehosteita, tweettejä ja paljon muuta.

Pidän todella siitä, että voit lisätä widgettejä mihin tahansa WordPress-editorin sivulle. Vedä ja pudota kaikki standardi-widgetit sivueditoriin ja voit aloittaa muokkaamisen heti.

10. Live Composer Site Builder (ilmainen)

Live-säveltäjäsivuston rakentaja

Live Composer on premium-sisällöntuottajan WordPress-laajennus – joka sattuu olemaan ilmainen nyt! Tämän liitännäisen avulla voit luoda nopeasti räätälöityjä sisältöasetteluja teeman etuosaan – mikä tarkoittaa, että näet sisältösi rakennettaessa sitä!

Saatavilla on paljon sivunrakentajia, jotka käyttävät vain WordPress-editoria viestien tai sivuasettelujen luomiseen. Vaikka tämä on edelleen erittäin helppo tapa rakentaa verkkosivustosi lisäämällä sisältölohkoja, eikö se olisi vielä helpompaa, jos näkisit todellisen sisällön lisäämällä sitä? Live-säveltäjällä voit. Asenna vain laajennus WordPress-sivustoosi ja ala rakentaa käyttöliittymää!

Live-säveltäjä sisältää yli 30 moduulia, joiden avulla voit luoda sivuasettelut. Uusien viestien, kuvien, portfolio-esineiden, WooCommerce-tuotteiden, kommenttien, pikkukuvia, widgetit, liukusäätimet ja paljon muuta voit luoda miltei kaikille haluamillesi tai tarvitsemillesi asetteluille. Lisäksi, koska näet luomasi luomalla sivujasi, se tarkoittaa sitä, että sivu päivitetään vähemmän ja enemmän aikaa säästyy.

Muita plugin-ominaisuuksia ovat reagoivat vaihtoehdot, paljon moduulivaihtoehtoja (ts. Värit, fontit, reunat, taustat jne.), Mallituki, käyttöohjeet (joten vain valitsemasi käyttäjät voivat käyttää säveltäjää) ja paljon muuta. Lisäksi on olemassa jopa vuorovaikutteisia oppaita, joten voit saada laajennuksen ripustettavaksi ja aloittaa omien muokattujen viestien ja sivuasetteluidesi rakentamisen jo tänään.

11. FormCraft-vedä ja pudota -muodostin (ilmainen)

FormCraft - WordPressin lomakerakentaja

Tämä ei ole tarkalleen koko sivun rakentaja, mutta sen avulla voit luoda lomakkeita vedä ja pudota -editorilla. FormCraft antaa sinun nopeasti koota upea muoto ja voit jopa hallita lähetyksiä helposti. Pop-up ja inline -muodot ovat myös mukana. Minun on myös mainittava, että laajennuksen luoja on sisällyttänyt muutamia oppaita aloittamiseen.

Mutta jos haluat lisää ominaisuuksia, tarkista laajennuksen premium-versio – se voi tehdä paljon enemmän kuin ilmainen vastine. Lisätietoja tästä on FormCraft Drag & Drop Form Builder -laajennus.

12. Thrive Architect Content Builder (67 dollaria)

Menestyvä arkkitehti -sisällöntuottaja

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Thrive Content Builder on intuitiivinen käyttöliittymäeditori, jonka avulla voit muokata WordPress-verkkosivustoasi nopeasti ja helposti. Tämän laajennuksen luojat ovat tehtävässä viedä WYSIWYG (mitä näet mitä saat) editointi seuraavalle tasolle. Se toimii perus, mutta kätevä ja intuitiivinen napsauttamalla -muokkausperiaatetta. Jos haluat muokata elementtiä, napsauta sitä ja aloita muokkaaminen.

Intuitiivisen etukäteen tehtävän editoinnin lisäksi Thrive Content Builder sisältää myös monia muita hienoja ominaisuuksia, kuten CTA-painikkeet, suosituselimen ja reagoivat hinnoittelutaulut..

13. Page Builder Sandwich (ilmainen)

Page Builder Sandwich - etusivun valmistaja

Page Builder Sandwich on toinen käyttöliittymäeditori, jonka käyttö on erittäin helppoa. Kirjoittajat ovat ylpeitä siitä, että ne ovat luoneet ”pop up-less” -sovelluksen editoinnin. Napsauta vain sisältöä, jota haluat muokata, ja aloita kirjoittaminen. Upea ominaisuus tälle laajennukselle on sen laaja maailmanlaajuinen lyhytkoodikartoitustietokanta. Tästä tietokannasta pääset helposti satojen suosittujen laajennusten, kuten Jetpack, WooCommerce ja bbPress, lyhytkoodeihin. Lisää videoita rakennustyökaluun liittämällä URL-osoite tai upottamalla koodi, ja olet valmis.

Vaikka Lite-versio on ilmainen, voit päivittää Premium-versio 39 dollaria. Tämä tarjoaa joukon lisäominaisuuksia, kuten parannetut lyhyen koodin kartoitusohjeet ja karuselliliukusäätimen.

14. Frontend Builder (57 dollaria)

Frontend Builderin kotisivu

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Frontend Builder on toinen hieno vaihtoehto, jos haluat tehdä muokkauksen edestä. Tämän rakennustyökalun avulla voit luoda sivun takaosaan ja aktivoida sitten sivun rakentajan. Sitten siirryt käyttöliittymään ja rakennat sivusi sisällön sieltä.

Käsittele sivuasetteluasi lisäämällä rivejä ja jakamalla ne useisiin sarakkeisiin. Voit sitten vetää, pudottaa ja muokata haluamiasi sivuelementtejä suunnittelun loppuun saattamiseksi. Elementit, mukaan lukien otsikot, painikkeet, lomakkeet ja valikot, ovat kaikki muokattavissa päärajapinnassa.

15. Cornerstone Page Builder (39 dollaria)

Cornerstone Page Builderin esikatselusivu

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Cornerstone Page Builder on käyttöliittymäeditori, jota voidaan käyttää sekä sivujen että viestien kanssa. Tämän sotkuisen ja intuitiivisen rakentajan avulla voit räätälöidä sisältösi nopeasti ja helposti ilman, että sinun täytyy vaihtaa näyttöjen välillä. Yksi tämän laajennuksen tyylikäs ominaisuus on Luustotila jonka avulla voit visualisoida sivurakenteesi (tai luuranko) yhdellä napin painalluksella. Kulmakiven mukana tulee myös jatkuvasti päivitettävä kirjasto, joka sisältää elementtejä, malleja ja kolmansien osapuolien työkaluja.

16. King Composer (ilmainen)

KingComposer - ilmainen vedä ja pudota -sivun rakentaja

King Composerin ilmainen versio tarjoaa reagoivan vetämällä ja pudottamalla tausta-editorin. Tässä intuitiivisessa käyttöliittymässä voit luoda ja järjestää sisältöä lisäämällä rivejä, sarakkeita ja elementtejä. Yksi hieno ominaisuus, joka erottaa tämän rakennustyöntekijän suurimmasta kilpailusta, on, että King Composer -sovelluksella rakennetut sivut pysyvät ennallaan, vaikka deaktivoit tai poistat laajennuksen.

Jos haluat työskennellä käyttöliittymäeditorilla, voit päivittää King Composer Proksi 29 dollarilla ja saada mahdollisuuden rakentaa sivuja käyttöliittymästä tai takaosasta.

17. Brix Builder (ilmainen)

Brix: WordPress-sivunrakentaja

Brix Builder on vetämällä ja pudottamalla -sovellus, joka antaa sinulle täyden hallinnan kaikista sivusi suunnittelun yksityiskohdista. Sen edistyksellinen verkkojärjestelmä ja intuitiivinen käyttöliittymä antavat sinulle mahdollisuuden luoda uskomattomia tuloksia. Brix Builder on suunniteltu modulaariseksi ja skaalautuvaksi, jotta sitä voidaan jatkaa ajan myötä ilman ongelmia.

Tämän laajennuksen mukana tulee 16 moduulia tai rakennuspalikoita, jotka vaihtelevat perustekstistä ja kuvista edistyneempiin ominaisuuksiin, kuten etenemis- ja laskurimoduuleihin. Se sisältää myös Font Awesome -kirjaston, sisäänrakennetut väripaletit ja sisäänkäyntivaikutukset, joiden avulla voidaan hallita elementtien näkyvyyttä vierityksen yhteydessä.

18. Brizy Page Builder (ilmainen)

Brizy Page Builder

Brizy on etusivun rakentaja, jolla on uskomattomia vaihtoehtoja, etenkin ilmaiseksi laajennukseksi. Brizy vaiheistaa sisältöä sen sijaan, että pakottaisit työskentelemään julkaistuilla sivuilla. Tällä tavalla voit muokata sivuja käyttöliittymästä, mutta niitä ei julkaista, ennen kuin olet valmis niiden julkaisemiseen. Toinen suuri Brizyn ominaisuus on se, että esivalmistettuja lohkoja on yli 150 – joten voit suunnitella sivusi nopeasti muutamassa minuutissa!

19. Lihavoitu sivurakentaja (ilmainen)

Lihavoitu sivurakentaja

Lihavoitu sivurakentaja on vetämällä ja pudottamalla -sivun rakennustyökalu, joka on suunniteltu toimimaan loistavasti oletusten 2016 ja 2017 WordPress-teemoiden kanssa. Se on nopea, helppo ja ilmainen tapa rakentaa parempi niche-sivusto, joka alkaa yhdellä näistä ilmaisista ydinteemoista.

Laajennuksen intuitiivinen käyttöliittymä soveltuu useimpien sivutyyppien luomiseen. Se tukee monentyyppisiä elementtejä, mukaan lukien video, muurausruudukot, kuvat ja Rich text. Se tukee myös Font Awesome -kuvakekirjastoa, joten voit mukauttaa sivusi helposti millä tahansa kuvakkeella.

20. Kulmakivi ja Ultimate Elements Bundle

Kulmakivi Page Builder

Tiedot ja lataaNäytä esittely

X-teeman päättäjiltä Cornerstone on erinomainen sivunmuodostaja-laajennus, joka tuo lippulaivateemansa rakennuspalikat WordPress-laajennusmuotoon. Cornerstone on etusivun rakentaja, jolla on vaihtoehtoja mukautetuille viesteille ja sivuille. Lisää painikkeita, estää lainauksia, karttoja, taitopalkkeja, liukusäätimiä, välilehtiä, hinnoittelutauluja ja paljon muuta.

Mutta se on entistäkin parempi, kun se yhdistetään Cornerstone-laajennukseen, kuten Essential Addons for Cornerstone -tuotteeseen.

Plugin esittelee useita uusia elementtejä, etenkin aivan uuden karuselliliukusäätimen. Voit täyttää nämä karusellit kaikenlaisella sisällöllä – kuvilla, logoilla, suosittelutilaisuuksilla, tiimin jäsenillä, blogiviesteillä ja jopa WooCommerce-tuotteilla. Jokainen karuselli tarjoaa runsaasti mukautusvaihtoehtoja, myös tyylejä, asetteluita, kokoja ja vierityspainikkeita. Voit myös rakentaa mukautetun värimaailman ja ladata heille mukautetun taustakuvan, jolloin saat alustan esitellä luovaa tyyliäsi.

Muita moduuleja ovat Instagram-kuvanruudukko ja henkilökohtainen suosikki, vuorovaikutteiset tarjoukset.

21. WordPress Page Builder, valmistaja AZEXO

AZEXO: n WordPress Page Builder -sovellus

AZEXO: n WordPress Page Builder on tulosta useista kokeiluista ja virheistä, jotka on tehty WordPress-teemojen kehittämisessä AZEXO-ryhmän Themeforestille. He tutkivat melkein kaikkia markkinoilla olevia sivurakentajia, jotka ovat valmiita integroitavaksi kolmansien osapuolien WordPress-teemoihin.

He etsivät ihanteellista rakentajaa käyttäjille ja kehittäjille seuraavia ehtoja ajatellen:

 1. 100% etusivun rakentaja mahdollisimman pienillä ponnahdusikkunoilla – joten jokainen sivunmuutos on aloitettava hiiren vasemmalla tai oikealla napsautuksella suoraan objektin yläpuolella..
 2. Suorittimen käyttöliittymän CSS / HTML / JS on taattava, ettei se häiritse sivun käyttöä – nolla CSS- ja JS-ristiriitoja kaikissa mahdollisissa ympäristöissä.
 3. Sivujen luominen valmiilla osioilla, jotta käyttäjä voi rakentaa sivuja mahdollisimman nopeasti.
 4. Täydellinen käyttöliittymän hallinta jokaiselle HTML-tunnisteen melkein kaikille CSS-tyyleille – jos käyttäjä sitä tarvitsee.
 5. Front-end Builder -suorituskyky – enintään 500 millisekuntia jokaisesta toiminnosta suurellakin sivulla.
 6. Sivua ei voida rikkoa huolimattomilla toimilla – esimerkiksi vetämällä ja pudottamalla.
 7. Vähintään mahdolliset erikoisominaisuudet ja -luokat, joita Front-end Builder tarvitsee.
 8. Jokainen osasto / elementti / lohko – toteutetaan puhtaalla HTML: llä ilman PHP-sukupolvea (yksi paikka lähdekoodille) – mahdollisimman helpoksi osion / elementin / lohkon kehittämiseksi ja mukauttamiseksi
 9. Page Builder ei saa lisätä uusia tunnisteita, määritteitä tai luokkia sen sisäisiin tarkoituksiin – vain auttaa käyttäjää muuttamaan kehittäjän luomaa HTML-koodia.

Koska AZEXO ei löytänyt tuotetta, joka täyttäisi kaikki nämä ehdot samanaikaisesti, he päättivät luoda uuden WordPress Page Builder -sovelluksen teemoihinsa käytettäväksi. He päättivät olla kehittämättä käyttöliittymän CSS-tyylieditoria, vaan tekivät sen sijaan sivunmuodostajan yhteensopivaksi erittäin hyvien markkinoilla saatavien ratkaisujen kanssa tällaista tehtävää varten – keltaisen kynän.

Kun kehittäjät integroivat tämän sivunmuodostajan WordPress-teemojen kehitysprosessiin, he pystyivät lisäämään nopeuttaan noin 20-30%. He eivät myöskään koskaan viettä aikaa CSS / JS-konflikteihin ja nyt he pystyvät yhdistämään uudet teemat yksittäisiin osioihin / elementteihin / lohkoihin, jotka voidaan yhdistää toisiinsa.

22. Gutenberg (ilmainen)

Gutenberg WordPress Editor

Sisäänrakennettu WordPress 5.0: een. Gutenberg on vaihtoehto uudemmille sivustoille, jotka etsivät yksinkertaista sisältöeditoria. En todennäköisesti kutsuisi tätä sivunrakentajaksi, mutta se sisältää paljon vaihtoehtoja viestien luomiseen tai yksinkertaisia ​​sivun asetteluja. Vaikka Gutenberg ei missään määrin ole niin rikas kuin yllä olevat vaihtoehdot, se tarjoaa käyttäjille kappaleiden, otsikoiden, koodin, median, kommenttien, luetteloiden jne. Lohkoja..

Parhaiden vedä ja pudota -sivunmuodostajan WordPress-laajennusten tekeminen

Kaikkien tulisi käyttää vetämällä ja pudottamalla WordPress-laajennuksia, koska ne parantavat tuottavuutta ja säästävät rahaa pitkällä tähtäimellä. Jos sinulla on kysyttävää näistä laajennuksista, pudota rivi alla olevaan kommenttiosaan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map