20+ parasta kryptovaluutta WordPress-teemaa 2020

15+ parasta kryptovaluutta-WordPress-teemaa

Niin monien uusien valuuttojen tullessa saataville verkossa ei pitäisi olla yllättävää, että web-kehittäjät ovat luoneet kapeat kryptovaluutta-WordPress-teemat vastaamaan toisiaan. Kiinnostaako sinua Bitcoin, Monero, Litecoin, Ripple, Ethereum tai jokin muu valuutta, siellä on ilmainen tai premium-arvoinen kryptovaluutta WordPress-teema, joka on juuri sinulle sopiva.


Olemme etsineet korkeita ja matalia löytääksemme ammattimaisesti muotoiltuja kryptovaluutta-WordPress-teemoja, joissa on helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten vedä ja pudota -sivun rakentaminen, salauksen valuuttamuunnoslaskimet, kolikoiden hintaseurannat ja jopa WooCommerce-maksutavat. Nämä teemat sopivat erinomaisesti kaikille rahoitus- tai sijoituspalveluyrityksille, ensimmäisille kolikoita tarjoaville mainoskampanjoille tai cryptocurrency-blogeille. Mikä parasta – näillä teemoilla sinun ei tarvitse palkata web-suunnittelua. Asenna vain, käytä teemavaihtoehtoja muokataksesi suunnitteluasi ja lisätäksesi sisältöä. Se siitä!

Ei missään erityisessä järjestyksessä, tässä on suosituimpia kryptovaluutta-WordPress-teemoja verkossa. Olemme sisällyttäneet ilmaisia ​​ja premium-teemoja tarjotaksesi sinulle paremman valinnan, joten toivottavasti tämän luettelon loppuun mennessä olet löytänyt täydellisen salausvaluutan WordPress-teeman. Nauttia!

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Kryptoni

Cryptonin monikäyttöinen kryptovaluutta WordPress-teemat

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Crypton on perimmäinen monikäyttöinen kryptovaluutta-WordPress-teema – siinä on kaikki mitä tarvitset oman yritystoiminnan käynnistämiseksi. Tämä teema sisältää ominaisuudet, joita verkkovastaavat rakastavat, kuten Visual Bakery -veto- ja pudotussivun rakentaja, otsikon ja alatunnisteen rakentaja, sisäänrakennetut mukautetut postityypit (palveluille, ryhmälle ja suosituksille), mukautetut sivupalkit ja värimaailman hallinta. Mutta mikä todella tekee Cryptonista erottumaan, on sisäänrakennetut salauksenvaihtovaihtoehdot. Näytä kolikonwidgetit näyttääksesi kolikoiden nykyiset hinnat ja kartoittaa ansiosi, lisätä valuutanvaihtolaskurin, jotta lukijat tai potentiaalinen asiakaskunta näkevät, mitä he ovat valmiita sijoittamaan, ja jopa vastaanottaa salakirjoituslahjoituksia tai maksuja WooCommerce-kauppaan.

2. Bitunit Lite (ilmainen)

Bitunit - Bitcoin-kryptovaluutta WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Bitunit Lite on tehokas ja monipuolinen WordPress-malli, joka soveltuu käytettäväksi monissa rahoitus- ja yrityssivustoissa. Tämä on jatkuvasti kasvava ratkaisu, jota laajennetaan uusilla työkaluilla ja toiminnallisuuksilla, kun kaikki uudet päivitykset julkaistaan. Teema on integroitu intuitiiviseen Elementorin vedä ja pudota -sivun rakennustyökaluun. Se sisältää useita otsikko- ja alatunnistetyylejä, jotka ovat valmiita muokkaamaan tavalla, joka vastaa henkilökohtaista tai yritystyyliisi täydellisesti. Lisäksi Bitunit sisältää useita käyttökelpoisia laajennuksia ja korkealaatuisia laajennuksia. Se sisältää JetElements-paketin ilmaiseksi. Sen avulla voit esitellä tuotemerkkejä, viestejä ja liukusäätimiä sivustosi sivuilla vain muutamalla napsautuksella.

3. Krypterio

Crypterio - ICO ja Cryptocurrency WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Crypterio on tehokas ja monipuolinen kryptovaluutta-tyylin teema WordPressille, jota kuka tahansa yrittäjä rakastaa. Teema sisältää hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten sisäänrakennetun ICO: n valkoisen ennakkorekisteröinnin yhteensopivuuden, älykkään sopimustuen, kolikon hinta-widgetit, mukautetun ICO-listaussivun asettelun, lähtölaskurin, valuutanmuutoslaskurin reaaliaikaisilla vaihtokursseilla ja paljon muuta. Nämä vaihtoehdot yhdistettynä itäisen live-räätälöinnin muotoiluasetuksiin, AMP-tukeen, reagoiviin liukusäätimiin, sivunmuodostajaan ja ristisilmukkaan yhteensopivuuteen tekevät Crypteriosta loistavan vaihtoehdon kaikille salauksenvaihtoon keskittyville sivustoille..

4. Krypto

Crypto - Bitcoin- ja kryptovaluutta-WordPress-teema

Crypto-teema on mahtava vaihtoehto cryptocurrency-bloggaajille, katsojille ja pääomasijoittajille. Teema sisältää livekolikkohinnan, joten sinä ja lukijasi voit pysyä minuutin ja minuutin muutosten edessä erittäin tuottoisissa sijoituksissa. Haluatko auttaa uusia, jotka ovat saaneet kryptovaluuttaa? Krypto-teema sisältää myös sivumallit omistettuja kolikkasivuja varten, joilla voit kouluttaa lukijoitasi kolikoita (ja myös viittauslinkkejäsi). Muita teemaominaisuuksia ovat asennus yhdellä napsautuksella, vetämällä ja pudottamalla kotisivun rakentaja, useita demoja, joista valita, kolikkovertailut, hinnanmuuntamisohjelma, WooCommerce ja käännöstuki.

5. Bitcrypt

Bitcrypt - Bitcoin- ja kryptovaluutta-WordPress-teemat

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Teema on tarkoitettu käytettäväksi kryptovaluutta-blogeissa ja yrityssivustoilla. Tämä on täysin muokattava monikäyttöinen WordPress-malli, jonka on tarkoitus hallita myös muita kuin tekniikoita. Teema on integroitu WPBakery builder -sovellukseen, jonka avulla voit säätää valmiita asetteluja intuitiivisesti, kun vedät ja pudotat useita kohteita. Latausarkistoon sisältyy joukko valmiiksi suunniteltuja sivuja, asetteluvaihtoehtoja, valmiita käyttöliittymäelementtejä ja premium-aiheisia kuvakkeita. Teema toimii täysin reagoivassa kehyksessä, joka takaa, että kaikki sisältö näytetään yhtä hyvin pienemmillä ja isommilla näytöillä.

6. Salainen

Cryptinen - Cryptocurrency WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Salaaminen on syystä yksi myydyimpiä kryptovaluutta-WordPress-teemoja. Monilla helppokäyttöisillä demoilla, sisäänrakennetulla Bitcoin explorer -ominaisuudella (lohkojen, tapahtumien ja hashien tarkastelemiseen), sisäänrakennetulla valuutanvaihdolla ja ICO-hakemistolla. Cryptinen teema on myös täysin WooCommerce -yhteensopiva Bitcoin-maksujen tuen kanssa – joten voit tehdä salaustekniikoita jakaessasi hyödyllisiä tietoja salauksen valuutasta.

7. Dinarcek

Dinarcek - WordPress Bitcoin -blogi

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Tapaa Dinarcek – Bitcoin- ja cryptocurrency-blogiteema, joka on valmis aloittamaan oman verkkosivustosi sijoittamisesta tai varainhoidosta. Teema on valmis lähtemään vaihtoehdoilla typografialle, mukautetulle logolle, reagoiville liukusäätimille ja CSS3-ominaisuudelle sekä animaatioille. Mutta Dinarcek ei lopu tähän – helppokäyttöisten blogivaihtoehtojen lisäksi on myös salaustekniset ominaisuudet (kuten valuutanseurannat) ja sisäänrakennetut mainospalikat helpottavat mainostuottojen mainostamista suosikki kryptovaluutoista.

8. Kryplix

Cryplix - Bitcoin-blogin WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Käytä tätä reagoivaa WordPress-mallia avataksesi täysin varustellut salausvaluuttablogit. Cryplixistä on tarkoitus tulla monipuolisen sisältörikkaan verkkoprojektin rock-vankka perusta. Täysin muokattavaa asettelua on parannettu useilla esisuunnitelluilla sivuilla, jotka soveltuvat käytettäväksi moniin tarkoituksiin. Teema sisältää Elementor-sivunrakentajan. Jopa muut kuin tekniikat voivat sen avulla luoda monipuolisia verkkosivuja kooditon. Ensimmäisen matkapuhelimen mallin ansiosta voit olla varma, että kaikki sisältö näytetään erinomaisesti pienemmillä näytöillä. Ensiluokkaiset laajennukset ja korkealaatuiset kuvat lisätään erikoisbonuksina ilmaiseksi.

9. Fintech

Fintech WP Financial Tech & Services WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Fintech WP on huippuluokan rahoituksen ja tekniikan kryptovaluutta-WordPress-teemoja, joissa on täysin muokattavat ominaisuudet mihin tahansa salaustekniikkaan keskittyvään sivustoon. Suunnittele täydellinen sivusto käyttämällä valmiita demoja, vetämällä ja pudottamalla Visual Composer -sivun rakennustyökalua, otsikko- ja valikkotyylejä, värinvalitsimia ja fontteja. Kun sivustosi on valmis menemään, kaikki jäljellä oleva on lisätä omia sijoitusvinkkejä, salauksen valuuttaennusteita ja tietysti viittauslinkkejä tai -koodeja ohjataksesi lukijaasi suosituimpiin salaustekijöihin.

10. Bitcoinee (ilmainen)

Bitcoinee - ilmaiset salaustekniikan WordPress-teemat

Bitcoinee on itse julistama ensimmäinen ilmainen kryptovaluutta-WordPress-teema WordPress.org-sivustossa. Tämä tarkoittaa, että voit helposti asentaa tämän teeman ilmaiseksi suoraan WordPressin kojetaulusta. Teema sisältää widget-valmiita sivupalkkeja ja alatunnisteita sekä mukautettuja kryptovaluutta-widgettejä valuuttahintoihin (% ylös tai alas), live- ja tulevat ICO: t sekä reaaliaikainen valuuttamuunnin. Tämä teema on täydellinen tapa aloittaa kryptovaluutta-puolen liiketoiminta.

11. Salaus

Salaus Cryptocurrency & Blockchain WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Kun valitset kryptovaluutta-WordPress-teemoja ICO: n mainostamiseksi, jaa kryptovaluutta-sijoitusvinkkejä tai tarjoa konsultointipalveluitasi, harkitse salauksen teemaa. Tämä teema tarjoaa 4 upeasti muotoiltua demoa, jotka voit tuoda rakentaaksesi verkkosivustosi nopeasti. Valitse vain suosikki, lisää ICO: n lähtölaskurin ajastimet, esittele merkkijakelu, integroi salkku näyttääksesi sijoitusstrategioita ja rakenna kaunis blogi salausvinkkejä varten. Teema on myös käännösvalmis RTL-tuella, jotta voit kohdistaa paikalliselle kielellesi.

12. Asiantuntijat

Rahoitusasiantuntijat Liiketoiminta ja konsultointi WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Rahoitusasiantuntijat on premium-rahoituksen ja liiketoiminnan teema, joka on suunniteltu erityisesti rahoitusyrityksille, konsultteille, välittäjille ja tietysti salausvaluutoille. Teeman mukana on yli 28 valmiita demoja, joten on helppo vain osoittaa, napsauttaa ja ladata suosikkiohjelmasi säästääksesi oman sivustosi muotoilun aikaa. Luo vain mukana toimitettu sivurakentaja luodaksesi rajoittamattoman määrän asetteluita, lisää myymälä, koska teemalla on täysi WooCommerce-tuki tai mahtava blogi, joka on täynnä Bitcoin-, Litecoin-, Monero- ja muita salaustehtäviä..

13. Konsultointi

Konsulting - Konsultointi & Bitcoin WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Konsulting on yksi tehokkaimmista Bitcoin- ja cryptocurrency WordPress -teemoista, joilla voit perustaa oman konsultointi- ja sijoitusliiketoimintasi. Teema sisältää suosittuja premium-laajennuksia, kuten WPBakery Visual Composer, reagoiva Slider Revolution ja tehokas Essential Grid -rakentaja. Näiden työkalujen sekä teeman edistyneiden hallintapaneelin asetusten, typografia-asetusten, värivalitsimien ja mukautettujen widgetien avulla voit nopeasti ja helposti luoda oman salausvaluuttasivustosi..

14. TopMiner

TopMiner - Cryptocurrency WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Malli on tarkoitettu käytettäväksi tyylikkäiden ja ammattimaisten salaustoiminnallisten verkkosivustojen rakentamisessa. Se sisältää monipuolisen kokoelman täysin muokattavista sivuista ja valmiista asetteluista. Sivustoosi ei tarvitse rakentaa mobiiliversiota, koska teema on rakennettu mobiili-ensin-paradigman avulla. Ostamalla mallin saat useita vaikuttavia bonuksia. Ensinnäkin voit säätää valmiita muotoiluja koskettamatta koodiriviä. Teeman paketti sisältää myös joukon korkealaatuisia laajennuksia, jotka kaikki sisältyvät teeman hintaan. TopMiner toimii Cherry Framework 5: llä, mikä tekee siitä vaikuttavan nopean ja helpon muokata.

15. Fincorp (ilmainen)

Fincorpin ilmaispankkitoiminnan WordPress-teema

Kun kyse on ilmaisesta kryptovaluutta-WordPress-teemoista, Fincorp on loistava vaihtoehto. Rahoituspohjaisessa teemassa on intuitiiviset teeman räätälöintimahdollisuudet asetteluihin, reagoiva ja mobiililaitteisiin sopiva suunnittelu, käännöstiedostot ja yhteensopivuus WooCommerce-palvelun kanssa, joten voit helposti myydä omia palveluitasi tai e-kirjojasi sijoittaakseen salausvaluuttaan.

16. c Valuutta

cCurrency Cryptocurrency WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Jos haluat säästää ylimääräistä rahaa cryptocurrency-verkkosivustosi käynnistämisessä, mutta saavuttaa hyvännäköinen ja monipuolinen verkkoresurssi, niin cCurrency on täydellinen lähtökohta. Se on integroitu johtaviin WordPress-laajennuksiin ilman mitään kustannuksia. Nämä ovat WPBaker-sivunrakentaja koodittomalle web-kehitykselle ja Slider Revolution -sovellukselle, joka tuo ylimääräisiä visuaalisia liipaisimia sivustoosi. Teema on tarkoitettu käytettäväksi erityisesti bitcoin-sivustoissa. Se sisältää 30 elementtiä, joiden tarkoituksena on auttaa paljastamaan esiteltyä sisältöä, hinnoittelua, edistymispalkkeja, räätälöityjä palveluita jne. Latauspakettiin sisältyy 2 kotisivumuunnetta ilmaiseksi.

17. harjoittaminen

Pursuit joustava salaustekniikan sovellus WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Pursuit on kaunis kryptovaluutta- ja finanssitekniikan WordPress-teema, jossa mukana on live-käyttöliittymän vedä ja pudota -suunnittelija ja joustava lomakemuodostaja (antaa sinun nähdä reaaliaikaiset suunnittelumuutokset ja antaa sinulle mahdollisuuden testata ja kokeilla uusia asioita huolettomasti). Suunniteltu alhaalta ylöspäin kryptovaluutta- ja finanssitekniikkayrityksiä ajatellen, teemassa on hyödyllisiä esiasetettuja malleja kryptovaluutanvaihtoon, bitcoin-kaupankäyntiympäristöön, digitaaliseen lompakkoon, ICO- tai rahamyyntimuotoihin, ja niitä lisätään säännöllisesti. Kaikki esiasetukset on rakennettu kiinnittäen erityistä huomiota yksityiskohtiin ja erityisiä salausvaluutta- ja finanssitekniikkarakoille. Pursuit on myös WooCommerce -yhteensopiva monien maksuyhdyskäytävien tuen kanssa, kuten PayPal, Stripe, luottokortit ja yli 100 muuta yhdyskäytävälaajennusta. Tämä teema toimii myös monien WordPress-yhteensopivien kryptovaluutta-laajennusten kanssa – integraatiot ovat helppoa.

18. Lymcoin

Lymcoin Cryptocurrency & ICO WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Lymcoin on premium-teema, joka on suunniteltu cryptocurrency-teollisuudelle. Se sisältää blogeja, aikakauslehtiä, salauksenvalmennusta, ensimmäisiä kolikkotarjouksia (ICO), kaivoslaitteiden kauppaa, salaustekniikkamarkkinoita, kaivostilaa jne. Teema sisältää Visual Composer -sovelluksen vetäjän ja pudottavan rakennustyöntekijän tekemään mukautettujen sivuasettelujen luominen on helppoa. Lisäksi Lymcoinin kanssa on helppo hyväksyä käyttäjän maksut integroidulla ThemeREX-lahjoituksia -laajennuksella. Muita hienoja ominaisuuksia ovat mobiililaitteiden optimointi, yhden napsautuksen esittelytuonti, verkkotuki-tuki, helppo pikakoodi, Google-fontit, fonttikuvakkeet, käännöstuki ja helppo päivitys.

19. CoinzFactory

CoinzFactory Cryptocurrency WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Jos etsit nopeaa tapaa luoda verkkosivusto ICO: llesi, sinun tulee ehdottomasti harkita CoinzFactorya. Tämän premium-teeman tarkoituksena on tehdä aloitussivun rakentamisesta helppoa. Muokattavissa olevilla ominaisuuksilla, kuten flip-kellolaskurin ajastin, kolikonvaihtolaskin, palvelut, virstanpylväät, virtuaaliset kolikkowidgetit, vedä ja pudota -sivunmuodostaja, animoidut liukusäätimet ja WooCommerce-integraatio, CoinzFactory on loistava valinta.

20. Ceres

Ceres Cryptocurrency & Blockchain -uutiset Blogi WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Luo oma kryptovaluutta- ja blockchain-blogiisi Ceres WordPress -teemalla. Tämä moderni uutinen ja blogi -teema sisältää runsaasti hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka tekevät sijoitusvinkkien, ennusteiden tai ennusteiden, ICO-luetteloiden, salaustekniikan uutisien ja paljon muuta helpoksi jakamisesta. Valitse kuudesta artikkeli asettelusta viesteillesi ja lisää tulevat ICO: t käyttämällä sisäänrakennettua hakemistoa (täydellisenä kalenterilla). Muita Ceres-ominaisuuksia ovat verkkokalvotuki, mukautetut widgetit, megavalikot, kryptovaluutan hinnasto-widget, rajoittamattomat värivaihtoehdot, WooCommerce ja Yhteyslomake 7 -yhteensopivuus.

21. Hoverex

Hoverex Cryptocurrency & ICO WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Hoverex-teema on täydellinen valinta seuraavaan salausvaluuttaprojektiisi. Olitpa rakentamassa ja ICO-aloitussivu, salausvaluutta-sijoitusblogi, blockchain-neuvontaverkko, vaihtopalvelut, kaivostila tai jotain muuta, Hoverex-teema on loistava valinta. Teeman moderni muotoilu, yhden napsautuksen asennus, helppokäyttöiset esivalmistetut sivut, muokattavat animoidut liukusäätimet, otsikon ja alatunnisteen rakentaja, mukautetut postityypit (palvelut, tiimit, suosittelut), värimaailman luoja, Google-fontit, helppo päivitys ja ammatillinen tuki ovat vain joitain monista syistä kokeilla Hoverexia.

Aika tehdä joitain salauskolikoita näiden kryptovaluutta-WordPress-teemojen avulla

Nyt kun olet nähnyt suosikki kryptovaluutta-WordPress-teemamme, tartu suosikkiisi ja ala rakentaa yritystäsi! Tietysti on myös muita tapoja ansaita rahaa kryptovaluutalla, esimerkiksi voit hyväksyä Bitcoin-maksut millä tahansa WordPress-sivustolla (tarvitset vain pluginin). Mutta mielestämme nämä teemat ovat parasta aloittaa oma ICO, konsultointi tai kryptovaluuttablogi.

Tarvitsetko apua valitsemalla suosikki kryptovaluutta-WordPress-teemoja? Vai onko sinulla jo jo finanssi- ja kryptovaluutta-sivusto, mutta teemaasi ei ollut luettelossamme? Jätä meille huomautus alla – mielellämme kuulla sinusta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map