20+ parasta Gutenbergin WordPress-teemaa

20+ parasta Gutenbergin WordPress-teemaa

Kuten olen varma, että tiedät jo, Gutenberg on WordPressin sisäänrakennettu, lohkoon perustuva visuaalisen sisällön toimittaja. Sen avulla voit osoittaa, napsauttaa ja muokata viestien ja sivujen sisältöä joidenkin erittäin hyödyllisten lohkojen avulla. Mutta mitä et ehkä tiedä, on se, että yhä useammat teemakehittäjät suunnittelevat WordPress-teeman kokonaan Gutenbergin ympärille.


Toki, WordPress-teemoja on paljon sivunrakentajien kanssa. Sivun valmistajien avulla on helppo mukauttaa teemaa mihin tahansa sivustoosi tarvitset. Esimerkiksi, meillä on oma Total-teema, joka käyttää WPBakery-sivunmuodostajaa, joka (mielestämme) on yksi parhaimmista ja joustavimmista monikäyttöisistä teemoista. Mutta kaikki eivät halua 101 vaihtoehtoa tai sivunmuodostajan elementtiä. Joskus haluat vain puhtaan ja yksinkertaisen teeman, jolla on riittävät ominaisuudet, jotta voit merkitä WordPress-sivustosi ja muuttaa muutama asettelu. Tässä Gutenberg WordPress -teemat loistavat. Mitä tämä tarkoittaa sinulle? Nopeampi sivuston asennus, helpommat mukautukset ja kevyempi asennus sivustollesi (mikä saattaa auttaa sinua lisäämään sivuston nopeutta).

Joten juhlimme Gutenbergia ja osoitamme sen joustavuutta olemme koonneet luettelon parhaista Gutenbergin WordPress-teemoista. Nämä eivät ole vain teemoja, joiden väitetään olevan yhteensopivia. Jokainen tämän luettelon teema on erityisesti luotu ja suunnittelija työskentelemään Gutenbergin kanssa. Mikään luetelluista teemoista ei lisännyt WordPress-sivunmuodostajan laajennuksia. Sen sijaan he hyödyntävät täysin sisäänrakennettua Gutenberg-editoria ja live-räätälöintiä, jotka ovat osa WordPressiä. Joten aloitetaan!

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Gutentim

Gutentim - Paras Gutenbergin WordPress-teemat

Gutentim-teema käyttää Gutenbergiä tarjoamaan sinulle tonnia suunnitteluvaihtoehtoja. Aloita esivalmistettujen demojen ja sisäänrakennettujen mukautettujen otsikkotyylien kanssa. Luo portfolion, blogin, toimistosivuston, aloitussivun ja muun avulla viestin ulkoasu -widget, lohkot ja vaihtoehdot. Plus-vaihtoehdot live-räätälöintilaitteessa helpottavat värien ja kirjasinten vaihtamista. Gutentim-teema sisältää myös MailCHimp-uutiskirjeen integroinnin, liukusäätimet, postiasettelut ja on GDPR-valmis.

2. Carrino

Carrino - Paras Gutenbergin WordPress-teemat

Suunnittele täydellinen blogiisi Carrino. Tämä Gutenberg-pohjainen blogiteema sisältää runsaasti viestiasetteluita, sivupalkkeja, teeman muotoiluvaihtoehtoja ja tietysti Gutenbergin lohkoja luodaksesi mitä tarvitset. Lisää suositeltuja viestejä, luokkia, sankarialueita, vaihtaa, mukautettuja värejä ja paljon muuta. Lisäksi teema on WooCommerce valmis, jos haluat lisätä myymälän sivustoosi.

3. Getwid Base (ilmainen)

Getwid Base - Paras Gutenberg WordPress -teema

Lupasimme, että tämän aiheen aiheet eivät edellytä muita rakentajia – mutta tämä toimii vedonlyönnissä Gutenbergin lisäosalaajennuksen Getwid kanssa. Suunniteltu sopimaan yhteen kuin palapelin pala, Getwid Base -teema toimii täydellisesti Gutenbergin ja Getwid-lisäosan kanssa. Tämä aloitusteema pitää sen yksinkertaisena, joten voit rakentaa mukautettuja asetteluja ja osioita käyttämällä yli 30: tä lisättyä Gutenbergin lohkoa karttoihin, sosiaaliseen mediaan, painikkeeseen, kuvan liukusäätimeen, hintalaatikkoon, etenemispalkkiin ja muuhun.

4. Gutenote

Gutenote - Paras Gutenbergin WordPress-teemat

Blogin luomiseen tarvitaan teema, jolla on kauniit viestit, reagoiva suunnittelu ja muotoiluvaihtoehdot tuotemerkkiisi sopiviksi. Gutenote tarjoaa kaiken tämän yhdessä helppo asentaa ja käyttää pakettia. Käytä yhden napsautuksen esittelytuojaa aloittaaksesi nopeasti, valitse 650+ Google-fontin joukosta, lisää WooCommerce-myymälä, rakenna yhteystietosivu Yhteyslomake 7: llä ja muilla. Plus teema on käännös valmis!

5. Kuparmarja

Gutenberry - Paras Gutenbergin WordPress-teemat

TemplateMonsterin Gutenberry-teema tarjoaa ihania, esityylisiä vaihtoehtoja blogiisi. Käytä yhtä 6: stä kotisivun asettelusta, 6 eri blogisuunnittelusta ja yksittäisestä viestityylistä, jotta blogiisi saadaan nopea kasvot. Lisäksi teema sisältää ZeGuten-lisäosan vielä useammille lohkoille, kuten hinnoittelutaulu, banneri, lähtölaskenta-ajat, SVG-kuvakkeet ja -kuva, edistymispalkit ja paljon muuta.

6. Cesa

Cesa - Paras Gutenbergin WordPress-teemat

Gutenberg ei ole vain blogeja – se on hieno myös kaupoille! Cesan avulla voit rakentaa minimalistisen verkkokaupan milloin tahansa. 5 kotisivua, pian tulossa oleva sivu, 4 kaupan asettelua, yli 20+ mukautettua lohkoa (tuotteet, laskuri, Instagram, kuvake, laatikko, liukusäädin ja enemmän) voit suunnitella myymälän omalla tavallasi. Cesan teema sisältää myös tuotteen pikakatselun, suoran haun, typografiavaihtoehdot, RTL-tuen, megavalikot ja parallaksi-tehosteet.

7. Bimba

Bimba - Paras Gutenbergin WordPress-teemat

Bimba on niche-teema Etsylle, kuten käsitöitä, käsintehtyjä tuotteita, räätälöityjä malleja ja vastaavia. Ja mikä parasta – se perustuu kaikkiin Gutenbergiin ja Getwid-lisäosaan. Luo upeita sivuja kuvakeruuduilla, kuvagalleriassa, medialiukusäätimillä, välilehdillä, huomautuksilla ja muulla. Plus Bimba on täysin yhteensopiva WooCommerce-palvelun kanssa, joten voit hallita myyntiä, varastoja ja toimituskuluja suoraan verkkosivustoltasi.

8. GutenWP (ilmainen)

GutenWP - Paras Gutenbergin WordPress-teemat

GutenWP: llä voi olla ihana aikakauslehdet, joissa on helppokäyttöiset Gutenbergin lohkot. Teeman mukana tulee 4 kotisivumallia, joissa on ominaisuuksia, kuten täysleveät mallit, sarakkeet, mukautetut valikot, kotisivun liukusäädin ja teeman muotoiluvaihtoehdot. GutenWP on myös käännösvalmis ja yhteensopiva useimpien kolmansien osapuolien Gutenbergin lohkon lisäosien kanssa, jotta sisällön muokkausvaihtoehdot olisivat entistäkin entistä paremmat..

9. Suolen tyyppi

GutenType - Parhaat Gutenbergin WordPress-teemat

Luo super Chared -blogi (täydellinen salausmaksuilla Elegorin kautta) Gutentypen kanssa. Tämä Gutenbergin ylläpitämä blogi käyttää sisäänrakennettuja editoriasetuksia, 20+ lisättyjä CoBlocks-elementtejä ja Yellow Pencil -sovelluksen etusivun CSS-editoria monien verkkosivustojen suunnittelun mahdollistamiseksi. Gutentype on myös GDPR-valmis, WooCommerce-yhteensopiva, mobiililaitteille optimoitu ja mukana tulee 12+ valmiita demoja aloittamaan.

10. Petotel

Petotel - Paras Gutenbergin WordPress-teemat

Jos ylläpidät lemmikkihotellia tai päivähoitoa, ainutlaatuinen Petotel-teema on loistava valinta. Se ei vain luotu super-spesifiselle markkinaraolle – se rakennettiin toimimaan kokonaan Gutenbergin kanssa. Käytä vain valmiita lohkoja ja sisäänrakennettuja vaihtoehtoja luodaksesi sivustosi. Lisäksi se sisältyy Getwid-lisäosaan (yli 30 lohkoon) ja MotoPress Booking -laajennukseen, jotta voit tehdä varauksia sivustoltasi..

11. Openlane

Openlane - Paras Gutenbergin WordPress-teemat

Openlane-teema sisältää useita ominaisuuksia ja valmiita asetteluja yrityksille. Joten riippumatta siitä, oletko freelancer, loit sovelluksen vai käytät toimistoa, jonka haluat ehkä kiinnittää Openlane-huomion. Teema sisältää 9 upeaa kotisivua erilaisille yritystyypeille, yhden napsautuksen esittelyasennuksen, täydellisen Gutenbergin integraation ja mukana toimitetun Openlane Block -laajennuksen, joka lisää 12+ mukautettua lohkoa sisältösi rakennuksen iloksi.

12. CoBlocks (ilmainen)

Coblocks - Paras Gutenbergin WordPress-teemat

Olemme puhuneet suositusta CoBlocks Gutenberg-laajennuksesta, mutta tiesitkö, että siihen liittyy teema? Tämä ilmainen teema pitää siitä yksinkertaisena, mutta tarjoaa runsaasti ominaisuuksia, joiden avulla voit luoda oman blogin, yksinkertaisen aloitussivun tai jopa online-ansioluettelosi. Lataa logo, lisää mukautettu valikko, valitse sarakkeet, lisää gifiä, lisää sosiaalisia linkkejä ja paljon muuta – kaikki erittäin helpon Gutenbergin toimittajan avulla.

13. Dinova

Dinova - Paras Gutenbergin WordPress-teemat

Gutenberg sopii hyvin myös aikakauslehdille, jotka voit selvästi nähdä Dinova-teemassa. Tämä tyylikäs teema sisältää parannetut teemavaihtoehdot, asettelut ja postityylit Gutenbergin voimalla. Voit luoda omia sivujasi käyttämällä 6 postilohkoa, 4 viestityyliä, 5 viestiformaattia (kuva-, ääni-, video-, galleria- ja vakio) 3 otsikkoasettelua, 12 sivupalkkia, ääretön vieritys ja näppärä vaihtaminen.

14. typografia

Typografia - parhaat Gutenbergin WordPress-teemat

Typograph on ainutlaatuinen blogiteema, koska se on suunniteltu näyttämään hyvältä kuvien kanssa tai ilman niitä. Joten jos haluat vain luoda sisältöä, tylsää arkistokuvaa ei tarvita. Ja koska se käyttää Gutenberg-palvelua, voit luoda mukautettuja viesti- tai sivusisällön asetteluja lennossa. Teema on myös käännös ja RTL valmis kaikille käyttämille kielille!

15. Atomilohko (ilmainen)

Atomic Blocks - Paras Gutenbergin WordPress-teemat

Kuten muutama muista tämän luettelon ilmaisista teemoista, Atomic Blocks -teema on suunniteltu pariksi sen oman, nimeltään Gutenberg, laajennuksen kanssa. Teema on puhdas ja yksinkertainen, ja näyttää hyvältä kaikilla oletus Atomic Blocks -laajennuksella lisätyillä lohkoilla. Näiden kahden avulla voit luoda sivuja postitusruudukkoilla, uutiskirjeen rekisteröinnillä, toimintakehotuksilla, suosittelutilaisuuksilla, sosiaalisella jakamisella, pudotuskorkoilla ja muulla.

16. Mae

Mae - Paras Gutenbergin WordPress-teemat

Mae-teema on suunnattu tapahtuma-, konferenssi-, expo- ja seminaarityyppisille sivustoille. Ja koska se on rakennettu Gutenbergin ympärille, sinulla on saumaton muokkauskokemus, luodaanpa sitten tapahtuman aloitussivu vai perusblogi. Käytä sisäänrakennettuja teemaominaisuuksia väreille, kirjasimille, muuraus- tai ruudukkoasetteluille ja fonttikuvakkeille, jotta voit suunnitella sivusi edelleen edustamaan yritystäsi tai brändiäsi.

17. Especio

Especio - Paras Gutenbergin WordPress-teemat

Luo oma ruokablogi WordPress- ja Gutenberg-lohkoilla Especio-teeman avulla. Teema toimii hienosti kaikkien Gutenbergin lohkojen kanssa, mutta sisältää myös mukautettuja lomakkeita, painikkeita, widgettejä, kuvakkeita, taulukoita, taitoja, karttoja ja muuta. Espacio-teeman mukana tulee myös GDPR-yhteensopivuus, WooCommerce-tuki ja MailCHimp-integraatio.

18. Hamilton (ilmainen)

Hamilton - Paras Gutenbergin WordPress-teemat

Jos haluat vain salkun, jotain mukavaa ja minimaalista, niin Hamilton on loistava valinta. Tämä ilmainen Gutenberg-teema on täydellinen tapa esitellä työsi – selkeä ja yksinkertainen (kirjaimellisesti). Luo portfolioni Gutenbergin avulla ja lisää sitten teemavalinnoilla taustavärejä, jatka sivua, valitse vaalea / tumma tila, lataa logosi tai lisää ääretön vieritys.

19. Katelyn

Katelyn - Paras Gutenbergin WordPress-teemat

Katelyn on edistyksellinen blogityylinen teema, joka tarjoaa ihanan suunnittelun Gutenberg-editorilla muokattavissa oleville asetteluille. Käyttövalmiit sivut, joustavat väriasetukset, 3 otsikkotyyliä, ylimääräiset widget-alueet, mukautetut viestityypit-mainos Tietysti Gutenbergin lohkot tarkoittavat, että saat blogin tai verkkosivuston valmiiksi muutamassa minuutissa. Teema on myös reagoiva, selainten poikki testattu, GDPR-valmis ja optimoitu suorituskykyä varten.

20. GutenTag

GutenTag - Paras Gutenbergin WordPress-teemat

Tervehdi GutenTag – tyylikäs valmennus- ja elämäntapablogin teema. Tämä teema käyttää WordPress- ja Gutenberg-ydinominaisuuksia, joten voit mukauttaa sivustosi ilman ylimääräistä koodia. Siellä on jopa blogi- ja salkkuasettelut, yhteystietosivu, esivalmistettu huomioteksti ja paljon muuta kaikki sisäänrakennettu. Teema toimii myös hyvin Ghost ja Kadence Blocks Gutenberg -laajennusten kanssa, jotta voit hallita sarakkeita, taustaa, kuvakkeita ja sisältöäsi paremmin..

21. Kaksikymmentäyhdeksäntoista (ilmainen)

Kaksikymmentäyhdeksäntoista - Paras Gutenbergin WordPress-teemat

Kuinka voisimme koota luettelon ilman WordPressin omaa lippulaiva Gutenbergin teemaa – Twenty Nineteen. Tämä suoraviivainen ydinteema sisältää helppokäyttöisiä ominaisuuksia, yksinkertaisia ​​suunnitteluvaihtoehtoja ja tietysti kyvyn hyödyntää Gutenbergiä kaikkiin viesti- ja sivun asetustarpeisiisi..


Ja se on kaikki nyt! Yllä olevat teemat ovat kaikki hienoja vaihtoehtoja, jos haluat mukauttaa WordPress-sivustoasi vähän ilman paljon vaivaa. Koska Gutenberg on jo sisäänrakennettu WordPressiin ja on helppokäyttöinen, se voi säästää paljon aikaa uuden sivuston kokoamisessa (tai päivittäessäsi nykyiselle blogillesi). Lisäksi monet kehittäjät lisäävät mukautettuja lohkoja, joten Gutenbergin avulla on mahdollista käyttää mitä tahansa sivustoa. Onko kyse yksinkertaisesta blogia vai täydellisestä verkkokaupasta, toivomme, että yksi luetelluista teemoista sopii sinulle.

Nämä ovat vain henkilökohtaisia ​​suosikki Gutenbergin valmiita WordPress-teemoja, ja tiedämme, että olemme todennäköisesti kaipaamaan hyviä. Joten jos olet käyttänyt WordPress-teemaa, joka käyttää Gutenbergin toimittajaa ja rakastat sitä, kerro meille. Toivomme, että lisäämme Gutenbergin teemoja luetteloomme!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map