20 parasta Bootstrap WordPress -teemaa

20 parasta Bootstrap WordPress -teemaa

Kuten monet teistä voivat olla tietoisia, bootstrap on ilmainen käyttöliittymä, joka koostuu työkaluista verkkosivustojen ja verkkosovellusten luomiseen. Se sisältää HTML- ja CSS-pohjaiset suunnittelumallit typografialle, lomakkeille, painikkeille, navigoinnille ja muille käyttöliittymäkomponenteille sekä valinnaiset JavaScript-laajennukset navigointiin, liukusäätimeen, siirtymiin, vieritys vakoojaan, välilehtiin, hälytyksiin ja paljon muuta.


Bootstrap kehitettiin alun perin Mark Otto (@mdo) ja Jacob Thornton (@fat) Twitterissä kehyksenä sisäisten työkalujen johdonmukaisuuden edistämiselle. Nyt se on avoimia lähteitä ja se on suosituin GitHub-kehityshanke. Twitteriä ei enää liitetä Bootstrapiin sen päivityksen jälkeen versioon 2.0.

Bootstrapin käyttö verkkosivustoissa on kasvanut eksponentiaalisesti sen perustamispäivästä lähtien, ja ajankohdan mukaan yli miljoonat verkkosivustot käyttävät sitä, mikä tekee Bootstrapista suosituimman käyttöliittymän. Web-suunnittelijat tietävät, kuinka arvokas Bootstrap-tekniikka auttaa luomaan huomiota herättäviä mutta reagoivia verkkosivustoja, jotka perustuvat HTML-, CSS- ja JavaScript-laajennuksiin. Bootstrap tekee käyttöliittymän web-kehityksen nopeammaksi ja kivuttomammaksi.

WP Bootstrap 4 on ihanteellinen aloitusteema WordPress-bloggaajille. Versio 4.0 on uusin versio, ja siinä käytetään tehokasta mobiili-ensimmäistä flexbox-ruudukkoa kaikkien muotojen ja kokojen asettelujen rakentamiseen. Se on nopea, kevyt ja siinä on täysi Bootstrap 4 -integraatio. Tämä tarkoittaa myös, että tämä teema on reagoiva mobiililaitteisiin ja optimoitu SEO-standardeihin. Tämän lisäksi teemalla on ollut perusteellinen tarkastus, jonka WP.org-tiimi on suorittanut huipputason varmistamiseksi.

Olen valtava fani näistä puitteista. Toivon, että löydät siitä hyödyllisen myös yhdessä WordPressin tai minkä tahansa muun blogi- tai CMS-alustan kanssa. Olen tutkinut suunnittelun laatua, teemojen asettelua, monimuotoisuutta ja suorituskykyä ennen niiden lisäämistä tähän luetteloon. Olen varma, että nämä ovat parhaat Bootstrap WordPress -teemat, jotka voivat viedä sivustosi uudelle tasolle.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

Softwarepro

Ohjelmiston WordPress-teema

Softwarepro on korkea suorituskykyinen ja innovatiivinen, tekniikan taitava ja kekseliäs, intuitiivinen ja erittäin reagoiva ohjelmiston aloitussivun WordPress-teema. Se on joustava kehys tehokkaiden, kevyiden ja nopeasti ladattavien verkkosivustojen saumattomalle kehittämiselle, joka kattaa nykyaikaiset arkkityypit ja käyttötapaukset..

Tämä teema on rakennettu tyylikkään ja kevyen modulaarisen suunnittelun pohjalta, joka perustuu Bootstrapiin. Sen ansiosta se sopii erinomaisesti korkean liikenteen käyttötapoihin, jolloin palvelimien kuormitukset minimoidaan kautta linjan. Softwarepro on täydellinen verkkosivuston ylläpitäjille, jotka tarvitsevat aloitussivun verkkosivua, joka pystyy tehokkaasti kanavoimaan kupongimarkkinointikampanjoiden, mainoskampanjoiden, mobiilisovellusten tai muun bulkkiliikenteen lähteen tuottaman liikenteen..

Kallyas

Kallyas WordPress -teema

KALLYAS on Bootstrap WordPress -teema, jolla on täysin joustava, reagoiva ja mobiililaitteille sopiva asettelu. Se on monikonseptinen web-suunnittelu, jossa on yli kaksikymmentä päänäytettä ja joka lataa enemmän sisäisiä sivutyylejä. Nykyaikaisen verkkosivuston muotoilu ei vaadi paljon työtä ja vaivaa. KALLYAS-ohjelmassa on kaikki ennalta määritetyt vaadittavat sisällöt, jotta voit laittaa peliin laatikosta.

KALLYASin monipuolisuuden takia sinulla on nyt kattava resurssi web-kehitysmateriaalia kaikkien tyylien sivujen tekemiseen. KALLYAS käsittelee niitä kaikkia helposti ja mukavasti liiketoiminnasta ja blogeista online-jatkamiseen ja verkkokauppaan. KALLYAS on myös salamannopea, täysin optimoitu hakukoneille ja sopusoinnussa modernien selainten kanssa.

GutenX

Gutenx WordPress -teema

Verkosta aloittaminen ei ole enää liian suuri juttu. Vahvalla Bootstrap WordPress -teemalla voit aloittaa verkkoprojektisi nopeasti. Jos olet kiinnostunut blogin julkaisemisesta, tee se GutenX: n kanssa. GutenX on Gutenberg-ystävällinen työkalu – tästä myös nimi. Lisäksi se on optimoitu nopeaan latausnopeuteen ja SEO: han. GutenX ei tietenkään myöskään unohda täysin reagoivaa asettelua, joka sattuu olemaan selaimen kanssa yhteensopiva ja verkkokykyinen.

Kaikenlaisia ​​GutenX-käyttäjiä odottaa kaikenlainen asettelu. Toisin sanoen, sinulla on monia erilaisia ​​yhdistelmiä, jotka antavat sinulle mennä nopeammin kuin alun perin ajatteli. Lisäksi GutenX: llä on kaikenlaisia ​​erilaisia ​​otsikkotyylejä, 13 tyyppisiä suositeltuja viestejä, tarttuva valikko ja Yhteydenottolomake 7. Voit alkaa jakaa tarinasi tänään ja luoda vahvan vaikutuksen kaikkiin.

Porto

Porto WordPress -teema

Porton teema on poikkeuksellisen joustava, ja siinä on hämmästyttäviä räätälöintivaihtoehtoja verkkosivustollesi. Tämä siisti ja tyylikäs teema on myös rakennettu HTML5: llä ja CSS3: lla ja toteuttaa Bootstrapin uskomattoman reagoivan kehyksen olla täysin reagoiva ja mobiiliystävällinen. Lisäksi se tukee WooCommercea suuresti kaikilla verkkokaupan asettamiseen tarvittavilla työkaluilla.

Porton monipuolinen suunnittelu toimisi hyvin kaikenlaisille yrityksille, verkkokaupoille, portfolioille ja blogisivustoille. Sisäänrakennettujen SEO-parannusten avulla Porto on valmis auttamaan verkkosivustoltasi nousussa kaikkien asiaan liittyvien hakujen joukossa.

RAMS

RAMS WordPress -teema

RAMS on minimalistinen WordPress-teema, joka erottuu hienosta ja tyylikkäästä suunnittelustaan. Tämä innovatiivinen portfolio-teema on ihanteellinen taiteilijoille, freelancereille ja luoville toimistoille, jotka haluavat esitellä töitään verkossa. Tämä teema säästää varmasti paljon aikaa erinomaisen ja joustavan verkkosivuston rakentamiseen.

Lisäksi tekijät rakensivat RAMSin vankan rungon Bootstrap 4 -teknologialla. Sen täysin reagoiva teema on suunniteltu koon muuttamiseksi sujuvasti eri näytön kokoissa ja näyttävän terävältä ja selkeänä korkearesoluutioisissa näytöissä. Tämä tasainen teema tarjoaa rajattomat mukautusmahdollisuudet tähän teemaan pakatun Visual Live Composer -sovelluksen ansiosta. Se on myös WPML-valmis auttamaan sinua monikielisen verkkosivuston luomisessa.

Bootstrap-uutiset

Bootstrap-uutiset WordPress-teema

Bootstrap News on WordPress-teema, joka on erikoistunut mediaan, uutisiin ja lehtiin. Se on myös täydellinen kokoelma saadaksesi digitaalisen version kaikista tarinankerronnan kirjoituksista. Saat mahtavia sisältösivuja, kuten blogeja ja yhteystietoja.

Lisäksi Bootstrap News tarjoaa viimeisimmän viestiosion ja erottaa tarinat 4 näkökulmasta. Nämä ovat maailman uutisia, viimeisimpiä uutisia, toimituksellisia ja tapahtumia. Bootstrap News sisältää viileän yläpalkin ja alatunnisteen, joka sisältää sosiaalisen median kuvakkeet ja otsikon. Tämän avulla saat “etusivusi paikalleen”. Kokeile vain itse ja vakuuttele.

Medicol

Medicol WordPress -teema

Medicol on lääketieteellinen WordPress-teema sairaaloille, klinikoille, apteekkille, lääkärille, kirurgille, yleislääkärille ja samankaltainen. Tämä WordPress-teema Bootstrap-sovelluksen kanssa on yhteensopiva Elementor Page Builder -laajennuksen kanssa. Tämän avulla voit luoda sivun vetämällä ja pudottamalla. Ei tarvitse kirjoittaa yhtä koodausriviä. Lisäksi se sisältää ominaisuuksia, kuten edistyksellinen teemapaneeli, toimintakehotus, kutsu-osio, mukautetut widgetit jne. Näiden ominaisuuksien avulla voit luoda tehokkaan lääketieteellisen verkkosivuston, joka kiinnittää vierailijoiden huomion. Medicol on 100% mobiilivalmis, joustava, selainyhteensopiva ja verkkokalvovalmis.

Kalium

Kalium WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Kalium on hyvin harkittu, huolellisesti käsityönä tehty, erittäin teknologisesti edistyksellinen ja rajattomasti luova WordPress-monikäyttöinen herkkä teema. Tämä voimakas teema luotiin luoville ammattilaisille ja yrityksille – arkkitehtitoimistoista ja graafisen suunnittelun studioista freelance-valokuvaajille, matkatoimittajille ja monille samankaltaisille luoville aloille. Se on uskomattoman tehokas käytettäessä verkkosivustoilla, joiden on oltava sekä täysin ammattimaisia ​​että luontaisesti innovatiivisia.

Kalium on rakennettu käyttämällä uusinta ja suurinta verkkoteknologista kehitystä. Laajalla HTML5-koodauksella ja CSS3-tyylillä, joka tuottaa upea, tyylikäs ja tehokkaasti ladattava verkkosivusto. Se tuottaa saumattomasti vaikuttavia sivuja ilman ylimääräistä koodausta.

Iziclass

Iziclass WordPress -teema

Iziclass on värikäs ja reagoiva WordPress-päiväkoti- ja esiopetusivusto. Tämä teema on täydellinen teema lapsille liittyvien verkkosivustojen tekemiseen muutamassa sekunnissa. Iziclassin kanssa sinun ei tarvitse kirjoittaa koodausriviä saadaksesi mahtavia tuloksia. Ominaisuusrikas ja monipuolinen Iziclass tekee verkkosivujen suunnittelusta yksinkertaista ja nopeaa. WP Customizer- ja Rapid Composer -sovellusten avulla voit tehdä verkkosivustosi omallasi nopeasti ja helposti.

Iziclass on helppo lähestymistapa verkkovastaaville miltä tahansa taustalta. Voit tavoittaa käyttäjiä millä tahansa laitteella ja selaimella reagoivalla Bootstrap-tekniikalla. Katso Iziclass tänään, ja anna heidän tulla.

Bootstrap Lightpress

Lightpress WordPress -teema

Bootstrap Lightpress on WordPress-teema Bootstrapilla, jota voit käyttää rakentamaan merkittäviä ja herättäviä henkilökohtaisia ​​blogeja. Siinä on 100% reagoiva ja selainten kanssa yhteensopiva asettelu, joka toimii kaikissa laitteissa kuin unelma. Jopa verkkokalvonäytöissä, Bootstrap Lightpress varmistaa, että kaikki sisältö toimitetaan upeasti koko ajan.

Bootstrap Lightpress on myös optimoitu hakukoneille ja nopeudelle. Voit nyt aloittaa projektisi melkein nopeasti, niin vähän työllä ja energialla kuin mahdollista.

Jotkut Bootstrap Lightpress -ominaisuuksista ovat muurausruudukko, kolme asettelua, profiilivalikko ja takaisin ylös-painike. Et edes halua muuttaa oletusasetusta paljon johtuen siitä, kuinka kaunis, siisti ja moderni se on.

Mediatel

MediaTel WordPress -teema

Mediatel on visuaalisesti esteettinen WordPress-teema, joka on suunniteltu näyttämään videosisältöä. Se on täysin reagoiva paitsi selaimet, myös laitteet ja näytöt. Lisäksi saat sen verkkokalvovalmis kuvanlaadulla ja vaikuttavalla mukautuksella.

Saat yhteensopivuuden YouTubeen, Vimeoon ja muihin. Mediatelillä on erityisominaisuuksia, kuten automaattiset videonäkymät ja videoleikkeet. Jotkut näistä toimivat kategorioissa, kuten suosituimmat ja viimeisimmät viestit. Sinulla on täysi päätös ja vapaus, mitkä viestit näytetään. Sosiaalisen median yhteys Facebookille ja Instagramille on myös tarjolla. Mediatel on myös täydellinen teema suoratoistoa, uutiskanavia tai verkkolehtiä varten.

WPLMS

WPMLS WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Yksi luotettavimmista WordPress-koulutusaiheista, WPLMS tarjoaa ainutlaatuisen tuotteen. Voit käyttää tätä teemaa myös koulujen ja yliopistojen verkkosivuilla. Kehittäjät rakensivat tämän teeman Bootstrap-kehyksellä, mikä tuotti erinomaisen kokemuksen sekä asiakkaille että kehittäjille. WPLMS Education WordPress -teema on erittäin tehokas, mutta on silti erittäin käyttäjäystävällinen. Lisäksi sinun ei tarvitse paljon ohjelmointitietoa tekemäsi työssäsi. Varmasti tämä teema ylittää varmasti kaikki odotukset. Se sisältää myös kursseja, tapahtumia, gallerioita, liukusäätimen rakennuksen ja laajan sisältökirjaston. Lisäksi se sisältää hyödyllisiä lyhytkoodeja ja widgettejä.

Kokit

KoKit WordPress -teema

Ei ole parempaa tapaa markkinoida brändisi tehokkaasti kuin olla paras digitaalitoimistojen verkkosivusto. Tässä on Kokit, yksi hienoimmista digitaalitoimistojen WordPress-teemoista, jotka sinun pitäisi arvioida yrityksellesi. Se on tehokas teema, joka on rakennettu käyttämällä Bootstrap-kehystä yhdessä WordPress-laajennusten kanssa.

Lisäksi Kokit integroi myös ilmaisia, mutta tehokkaita laajennuksia. Yksi mainitsemisen arvoinen on WooCommerce. Sen avulla voit luoda täysin toimivan kaupan verkkosivustollesi, joten melkein kaiken myyminen on mahdollista.

NewStore

NewStore WordPress -teema

NewStore tarjoaa sinulle kaikki tarvittavat työkalut ja komponentit verkkokaupan, joka seuraa viimeisimpiä verkkotrendejä, valmistamiseksi. Se on yksi parhaista verkkokaupan WordPress-teemoista, jolla on erittäin pieni kosketus siihen. NewStore-sovelluksessa ei ole oikeaa tai väärää vastausta. Se voi olla huonekaluja, vaatteita, koruja, laukkuja, kenkiä, mitä tahansa, NewStore on valmis kaikille haasteille, joita sinulla voi olla siihen. Tällä tehokkaalla WordPress-teemalla olet turvassa ensimmäisen luokan verkkokaupan perustamisen yhteydessä.

Ablogia

Albogia WordPress -teema

Jos etsit yksinkertaista ja kaunista modernia mallia blogiisi, Ablogia on hyvä vaihtoehto sinulle. Teema tarjoaa sinulle mukautettuja otsikkokuvia ja logon lähetysvaihtoehtoja, jotta otsikkoosasta tulee houkutteleva.

Se on minimaalinen muotoilu, jolla varmistetaan, että käyttäjilläsi on loistava kokemus blogissasi ja että he voivat lukea sisältöäsi ilman häiriöitä. Se voi olla todella hyvä vaihtoehto kaikille henkilökohtaisille blogeille tai uutisartikkeleille.

Se on puhdas, minimaalinen ja SEO-ystävällinen muotoilu, joka varmistaa, että sisältösi saa paljon paremman sijoituksen Google-hakutuloksissa.

Eduma

Eduma WordPress -teema

Jos haluat luoda erinomaisen verkkosivun, joka on omistettu oppimiseen, tämä teema voi olla suurin liittolainen. Se on varmasti yksi parhaimmista WordPress-teemoista, joita tällä hetkellä löydät markkinoilta. Edumalla on virtaviivainen, käytännöllinen muotoilu, joka varmasti houkuttelee monia lukijoita. Koodaustietoa ei vaadita, eikä web-kehittämisen asiantuntijoita tarvitse palkata.

Tämä koulutus WordPress -teema sisältää myös suuren joukon premium-ominaisuuksia, jotka on lisätty ilmaiseksi. Innokkaat opiskelijat voivat käyttää sisältöä älypuhelimista, tableteista, kannettavista tietokoneista tai pöytätietokoneista. Niin kauan kuin siinä on näyttö ja Internet-yhteys, se on yhteensopiva koulutussivustosi kanssa.

artis

Artis WordPress -teema

Artis on WordPress-teema, joka on suunniteltu luoville henkilöille ja ammattilaisille. Teema on täynnä runsaasti demo-verkkosivustoja, jotka on kuratoitu erilaisille nicheille ja parille yksilöllisissä portfoliotyyleissä, yli kolmekymmentä salkkutyyppiä, laajoja räätälöintivaihtoehtoja, mukautuvia kuvia parempaa katselua varten pienemmissä laitteissa, syventävää verkkokauppakokemusta pienellä suunnittelulla ja paljon enemmän.

Kun mukana on useimmat suositut laajennukset, kuten Visual Composer, Revolution Slider ja LayerSlider, voit olla varma, että saat upeita ominaisuuksia teemalla. Jälleen kerran, kuten mainittiin, WooCommerce on myös integroitu saumattomasti kokemukseen kätevien tuotesuunnitelmien, Ajax Mini Cartin ja herättävien hover-tehosteiden mukana..

Blogora

Blogora WordPress -teema

Blogora-teema on Bootstrap WordPress -teema, jota voit käyttää rakentamaan merkittäviä ja herättäviä henkilökohtaisia ​​blogeja. Siinä on 100% reagoiva ja selainten kanssa yhteensopiva asettelu, joka toimii kaikissa laitteissa kuin unelma. Blogora-teema on myös optimoitu hakukoneille ja nopeudelle. Voit nyt aloittaa projektisi melkein nopeasti, niin vähän työllä ja energialla kuin mahdollista.

Jotkut Blogora Teeman ominaisuuksista ovat muurausruudukko, kolme asettelua, profiilivalikko ja takaisin ylös-painike. Et edes halua muuttaa oletusasetusta paljon johtuen siitä, kuinka kaunis, siisti ja moderni se on. Älä tuhlaa enää aikaa, valitse Blogora-teema ja avaa sivu heti.

gourmet

Gourmet WordPress -teema

Gourmet-ravintola- ja kahvila WordPress-teema on hienostunut ja innovatiivinen verkkosivumalli, jota voit käyttää erilaisten verkkosivustojen, kuten ravintolan, kahvilan, yritys-, liike-, henkilökohtaisen, valokuvauksen ja jopa portfolion muotoilemiseen.

Tässä teemassa on yhden napsautuksen esittely-asennusohjelma, joka asettaa sen kaiken. Luojat tekivät tämän teeman myös tyylikkäällä ja helposti muokattavalla kehyksellä ja rakensivat sen uusimpaan Bootstrap-ohjelmaan. Tällä tavalla voit rakentaa vaivattomasti reagoivia, käännösvalmiita ja mobiililaitteille valmiita verkkosivustoja. Lisäksi tämä teema on herkkä ja näyttää upealta kaikentyyppisissä laitteissa, pöytätietokoneista, tablet-laitteista matkapuhelimiin.

Kleo

Kleo WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Kleo pitää rikkaan standardinsa kaikkien aikojen korkealla tasolla, jotta voit hyödyntää sitä parhaiten, kun rakennat työmarkkinataulua ja freelance-palveluiden verkkopohjaa. Se vain osoittaa, että tämä Bootstrap-sosiaalisen verkoston malli on paras siellä. Kleo tarjoaa joustavuutta, mukavuutta ja toiminnallisuutta luomalla lopullisen online-markkinapaikan työnhakijoille ja muille luoville henkilöille. Kleo on hauska käsitellä ja sillä on paljon dokumentaatiota ja teematukea. Sosiaalinen media on täysin integroitu saamaan asiakkaita / seuraajia. Erityisosia ovat kalenterit, ihonmuokkausohjelma ja rajattomat värivaihtoehdot. Sivustolla on rajoittamaton otsikko ja videotausta.

Yhteenvetona

Epäilemättä Bootstrap WordPress -teemien käyttämisestä on monia etuja. Ensinnäkin, sinun ei tarvitse palkata suunnittelijoita. Siksi se säästää paljon rahaa samoin kuin suunnittelupyrkimyksiä. WordPress Bootstrap-teemat säästävät myös aikaa, jonka jouduit investoimaan sivujen kirjoittamiseen pitkien koodien suunnitteluun.

Lisäksi se nopeuttaa tuoretta verkkosivustosi kehittämistyötä, koska se koostuu valmiista koodauslohkoista. Se mahdollistaa verkkosivuston prototyypin luomisen nopeasti ja tehokkaasti. Lisäksi se tarjoaa suuren valikoiman skriptejä. Mediakyselyjen kirjoittamisesta ei enää tule päänsärkyä.

Lisäksi tämä reagoiva verkkoon perustuva kehys auttaa sekä amatöörejä että ammattilaisia. Samoin se tarjoaa joustavuutta teeman elementtien mukauttamiseen.

Tämä on ollut luettelomme parhaista Bootstrap WordPress -teemoista, joita tällä hetkellä on markkinoilla. Jos etsit WordPress-teemaa, on parempi mennä WordPress-teemaan Bootstrapilla, koska ne ovat joustavampia, muokattavissa, houkuttelevia ja käyttäjäystävällisiä..

Olen kerännyt parhaat Bootstrap-teemat, jotka ovat saatavilla tähän viestiin, ja lisäämme lisää tähän luetteloon jatkossa. Joten älä unohda merkitä tätä kokoelmaa kirjanmerkkeihin.

Käytä niitä ja kerro minulle kokemuksestasi kommentteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map