20+ parasta blogi WordPress-teemaa henkilökohtaiseen ja freelance-bloggaamiseen

Paras blogi WordPress-teemat henkilökohtaiseen ja freelance-bloggaamiseen

Blogi on loistava tapa olla luova, kasvattaa tuotemerkkiäsi ja muuttaa kirjoitustaidosi. Kaikista mahdollisista blogialustoista WordPress on paras (tai ainakin niin ajattelemme – juuri sitä lukemaamme blogiimme käytämme sitä). WordPress tekee bloggaamisesta helppoa ja voit aloittaa kirjoittamisen yhdellä parhaista WordPress-blogin teemoista..


Kun tarkastelet blogin teemoja, on otettava huomioon muutama avaintekijä:

 • Layout: Valitse teema haluamallasi asettelulla. Jos haluat muurausruudukon asettelun, on helpompaa valita teema, jolla on muurausdemo, sen sijaan, että asennat laajennuksen ja yrität saada sen toimimaan. Samaan suuntaan – teeman tulisi olla reagoiva, jotta blogiisi näyttää hyvältä millä tahansa laitteella.
 • Lähetä muodot: Etsi teema, joka pystyy käsittelemään ladattavaa mediaa. Haluatpa vain vakioviestit, videot, kuvagalleriat tai tarjouksen, tarkista, että valitsemasi teema tukee näitä muotoja.
 • Sosiaalinen media: Jokainen hyvä blogiteema sisältää tuen sosiaaliselle medialle. Sosiaalisen median markkinointi on valtava osa blogin ja online-läsnäolon kasvattamista, minkä vuoksi on niin tärkeää, että blogiviestisi on helppo jakaa. Hyvällä WordPress-blogin teemalla on yleensä viestien sosiaalinen jakamisvaihtoehto, otsikon / alatunnisteen linkit ja sosiaalinen seuraa-widget.

Nämä ovat vain muutamia ominaisuuksia, jotka mielestämme mahtava WordPress-blogiteema olisi pitänyt. Omista tarpeistasi riippuen saatat haluta myös teema, jossa on WooCommerce-yhteensopivuus, sisäänrakennetut mainospaikat blogiisi ansaitaksesi rahaa, automaattisen toistotoiminnon (ajattelet aloittaa vlog) jne..

Jos etsit parhaita WordPress-blogin teemoja, löydät todennäköisesti tuhansia tuhansista tuloksista. Säästä aikaa, tässä on luettelo parhaista blogin WordPress-teemoista aloittaaksesi bloggaaminen. Toivomme sinun nauttivan!

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Yhteensä

Yhteensä monikäyttöinen ja Blogging WordPress-teema: Mason Demo

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Vedä ja pudota WordPress-teema on joustava, monikäyttöinen teema, joka sopii erinomaisesti mihin tahansa verkkosivujen suunnitteluun. Se on eniten myyty teema, jolla on yli 32 000 tyytyväistä asiakasta – siksi suosittelemme sitä jatkuvasti! Sisäänrakennetulla reagointikyvyllä, RTL-tuella, A11y-ominaisuuksilla, mukautetuilla viestityypeillä (portfolio, henkilökunta, suosittelut), helppokäyttöisellä sivunmuodostajalla, premium-animoiduilla liukusäätimillä ja muilla. Yhteensä on ilmeinen valinta blogiisi tai verkkosivujen suunnitteluprojektiin.

Yhteensä monikäyttöinen ja Blogging WordPress-teema: Charlotte-esittely

Yhteensä sisältää myös yli 40 nopean asennuksen näytedemoa, mukaan lukien muurari ja vanukas blogin esittelyt yllä. Tällä tavoin voit yksinkertaisesti asentaa esittelydemonat, jotta verkkosivustosi käynnistyy muutamassa minuutissa. Teema sisältää runsaasti blogikohtaisia ​​ominaisuuksia, mukaan lukien sarakkeet, luettelot, uutisasettelut, muurausruudukot ja muokattavat dynaamiset sivumallit. Plus social on jo integroitu – joten voit lisätä viestien jakamisen suoraan reaaliaikaisesta Customizerista.

2. Ashe (ilmainen)

Ashe henkilökohtainen ja useiden kirjoittajien ilmainen WordPress-blogin teema

Blogin luomisen pitäisi olla helppoa – ja ilmaisella Ashe WordPress -teemalla se on. Tämä upea teema voidaan asentaa suoraan WordPress-hallintapaneelista, ja se sisältää helppokäyttöisiä ominaisuuksia, joiden avulla voit rakentaa kaunista blogia. Käytä sisäänrakennettuja vaihtoehtoja ruutuun tai kokonaan leveydessivustoasetteluun, valitse mukautetut taustavärit Live Customizer -sovelluksella, lataa oma mukautettu logo ja paljon muuta. Ja koska teema on herkkä ja verkkokalvo valmis, blogi näyttää hyvältä riippumatta siitä, ovatko lukijat puhelimessa vai tietokoneessa.

Muita hienoja teemaominaisuuksia ovat upeat esillä olevat kotisivun liukusäätimet, oikea ja vasen sivupalkki, esillä olevat mainosalueet (promo-ruudut), luettelon asettelu, RTL ja käännöstuki. Plus Ashe on yhteensopiva suosittujen laajennusten, kuten WooCommerce kanssa, lisätäksesi verkkokaupan, Yhteyslomake 7, GDPR-vaatimustenmukaisuuslaajennukset ja useimmat sivujen rakentajat (Elementor, Visual Composer, Beaver jne.), Jotta voit suunnitella oman tyyppisen asettelun. Ja jos olet kiinnostunut saamaan vielä enemmän teemasta, voit päivittää Ashe Pro edistyneille liitä-, postitus- ja muotoiluvaihtoehtoille.

3. Sanomalehti

Sanomalehti WordPress -teema blogeille, lehdille ja muille

Sanomalehti on loistava WordPress-teema kaikille blogeille, aikakauslehdille, uutiskirjeille tai muille julkaisusivustoille. Yhtenä kaikkien aikojen kymmenen myydyimmän teeman joukosta (Envatolla) et tule pettymään tämän teeman näennäisesti loputtomasta luettelosta tehokkaista ominaisuuksista. Valitse yli 80 esittelysuunnitelmasta, 810+ käyttövalmiista sivuelementeistä ja mallipohjista blogiviesteille, sivuille, luokille ja arkistoille. Käytä intuitiivista vetämällä ja pudottamalla -sovellusta (mukautettujen ruudukkojen ja uutiselementtien kanssa, joita ei löydy muista teemoista) luodaksesi ainutlaatuisia asettelusuunnitelmia. Plus sisäänrakennettu tuki AMP-, YouTube-, Adsense-, arvostelu-, bbPress-, WooCommerce- ja GDPR-vaatimuksille..

4. Activello (ilmainen)

Activello ilmainen WordPress-blogin teema

Colorlibin Activello-teema on ihana blogiteema, joka sopii erinomaisesti oman verkkosivusi perustamiseen. Tämä monikäyttöinen teema on rakennettu Bootstrap-sovellukseen, ja siinä on liukusäätimen, mukautettujen tekijänoikeuksien, äärettömän vierityksen, vektorikuvakkeiden, reagoivien asettelujen, rajattomien värien ja muun ominaisuudet. Teema on myös yhteensopiva suosittujen laajennusten, kuten WooCommerce, Yhteyslomake 7, Yoast SEO, JetPack ja W3 Total Cache kanssa lisäominaisuuksien kanssa. Lisäksi se on täysin ILMAINEN – mitä ei pidä rakastaa?

5. Glamour

Monikäyttöinen Glam-blogin teema

Aloita oma glam-blogi QDONOW Glamourilla. Tämä ihastuttava teema tarjoaa paljon helppoja ominaisuuksia, kuten useita pikakäynnistysdemoja (mukaan lukien elämäntapa, yrittäjä, äiti ja ruokablogi), joten sinulla on upea verkkosivusto muutamassa minuutissa. Sitten voit mukauttaa sivustosi 800+ Google-fontilla, mukautetuilla widgetteillä, esillä olevan kuvan koon, asettelujen, värivaihtoehtojen ja muun avulla. Lisäksi Glamourilla voit ansaita rahaa sivustollesi – WooCommerce-myymälän ja ennalta määritettyjen mainospalkkien (otsikko, sivupalkki, alatunniste ja sisältöosat alla) kautta. Ja jos tarvitset apua missä tahansa vaiheessa, QDONOW tarjoaa ilmaisen asennuksen, yksityiskohtaiset online-dokumentaatio ja suoran sähköpostituen.!

6. Rosmariini

Rosemary Responsive Blog WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Rosemary on ihana WordPress-teema mihin tahansa tyyliblogiin. Puhdas ja kirkas asettelu on täydellinen tyhjä laatta sisältöllesi. Teema sisältää 5 erilaista blogin asettelua, esillä olevan liukusäätimen, sisäänrakennetut värivaihtoehdot ja reagoivan kaikkiin muotoiluihin. Rosemary sisältää myös mukautettuja blogiwidgettejä uusimpia viestejäsi varten, promo-ruudun, minusta, sosiaalisen median ja paljon muuta.

7. Divi

Divi Monikäyttöinen, Blogin WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Divi-teema on suosittu ja joustava vaihtoehto verkkosivustosi tai blogin luomiseen. Suositulle Divi-sivunrakentajalle on rakennettu monta helppoa sivuelementtiä, joiden avulla voit lisätä kuvia, tekstiä, taitoja, otsikoita, sähköpostioptioita, hakua, kauppaa, suosituksia, hinnoittelutauluja, liukusäätimiä, portfolion, toimintakehotuksen, hämärtäviä kuvia ja muuta. Mutta mikä tärkeintä – Divin oletusblogi on loistava lähtökohta blogin aloittamiselle. Luo upeat kotisivut rakentajan kanssa ja lisää sitten sisältösi postimuotojen tuella (täydellinen kuvilla, videoilla, linkkeillä tai gallerioilla).

8. Vaeltelu

Wanderlust-matkablogi WordPress-teema

Wanderlust-blogi-WordPress-teema on suunniteltu helpottamaan seikkailujesi jakamista. Matkakeskeisiin blogeihin tai aikakauslehtiin suuntautunut Wanderlust-teema sisältää täysleveä kuvia, 10 viestiformaattityyliä, jotta mediasi (kuvat, video, ääni) näkyvät parhaiten, ja alatunnisteen yläpuolella oleva hyödyllinen Instagram-osa, joka esittelee uusimmat kuvat. Aloita nopeasti käyttämällä yhtä kolmesta esimuotoiltua kotisivumallia, lisää työsi lisäämällä viestit. Haluatko lisätä kaupan? Ei ongelmaa. Teema on myös täysin yhteensopiva WooCommerce-palvelun kanssa, jotta verkkokaupan vaihtoehdot olisivat helppoja.

9. Mesa (ilmainen)

Mesa ilmainen WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Mesa on täysin ilmainen, 100% GPL-blogiteema WordPressille, joka on luotu täällä WPExplorerissa. Tämä yksinkertainen muurausblogityylinen teema on täydellinen uuteen blogitoimintaan. Teemassa on yksinkertaisia ​​muotoiluvaihtoehtoja reaaliaikaisen Customizer -sovelluksen avulla (reagoivuus, otsikko, sosiaaliset linkit, sisustustyyli / sarakkeet, mainospaikat jne.), Runsaasti postimuotoja (vakio, kuva, galleria, video, ääni ja lainaus), mukautettu logo lataus, sisäänrakennetut alatunniste- ja sivupalkkimainokset ja sosiaalisen linkin vaihtoehdot (otsikko ja widget). Mesa on nopea ja yksinkertainen tapa ylläpitää blogiasi!

10. Olsen

Olsen kevyt ilmainen WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Olsen Light on ihana ilmainen blogi WordPress-teema, jonka avulla voit aloittaa oman blogin. Vaikka on olemassa premium-versio (johon suosittelemme päivittämistä), Olsen-valossa on hyödyllisiä ominaisuuksia sosiaalisen median integroimiseksi, Instagram-valokuvan liukusäätimen näyttämiseen, logon lähettämiseen, valikon määrittämiseen ja muihin vaihtoehtoihin live-mukautusohjelmassa. Teeman mukana tulevat myös blogikohtaiset widgetit ”Minusta” -osiossa, uusimmat viestit ja sosiaalinen media. Olsen-teema on myös yhteensopiva Elementor-, Divi- ja / tai SiteOrigin-rakentajien kanssa entistä tehokkaampien sivujen rakennusvaihtoehtojen kanssa..

11. Hemlock

Hemlock-reagoiva WordPress-blogin teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Hemlock on upea teema pyrkiville bloggaajille. Teemalla on ainutlaatuinen esitelty viestin kotisivun liukusäädin, jonka avulla voit paremmin esitellä parasta sisältöä. Teema sisältää kaikki mainitsemamme ominaisuudet, jotka parhaimmilla WordPress-blogiteemoilla pitäisi olla – kuten sisäänrakennettu sosiaalinen jakaminen, runsaasti postimuotoja ja vankat asettelut (valita täysleveästä, sivupalkista tai ruudukosta). Lisäksi yksinkertainen muotoilu tekee siitä sopeutettavan kaikille teollisuudenaloille, kuten muoti, tekniikka, liike, puutarhanhoito jne.

12. Amadeus Pro

Amadeus Pro WordPress -blogiteema

Amadeus-blogin WordPress-teema on loistava valinta, haluatko blogoida harrastuksena vai auttaaksesi mainostamaan yritystäsi. Amadeuksen avulla verkkosivustosi ulkoasua ja tunnelmaa on helppo mukauttaa rajoittamattomien värien, logon, sosiaalisten ja ulkoasuvaihtoehtojen avulla (kaikki kätevässä Teema-asetukset -paneelissa). Lisää kotisivun liukusäädin, hyödynnä muokattavia sivupalkin widgettejä ja valitse kotisivun asettelu (ruudukko tai sarakkeet) luodaksesi oma blogi.

13. New York (Blogi ja kauppa)

New York WordPress Blog & Shop -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Niille, jotka haluavat rakentaa blogia yritykseksi, New York on yksi parhaista valitsemasi WordPress-kauppa- ja blogi -teemoista. Se on täydellinen teema rakentaa tyylikäs blogi, jossa voit jakaa ajatuksiasi ja vinkkejä, tai perustaa oma verkkokauppa WooCommerce-palvelun kanssa. Teema sisältää ainutlaatuisen kotisivutekstien karusellin, tyyliohjatut widgetit (sosiaaliset, noin, Instagram, viimeisimmät viestit jne.), Kaksi valikkoaluetta, sisäänrakennetun alatunnisteen Instagram-syöttöruudukon ja muokattavan tekijänoikeustekstin. Hämmästyttävien blogiominaisuuksien lisäksi teeman mukana tulee myös tehokas Yellow Pencil CSS -editori-laajennus, joten voit muokata mitä tahansa suunnittelun osaa muutamalla napsautuksella!

14. Essence Pro

Essence Pro -blogin WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Essence Pro on kaunis blogin lapsiteema suositulle Genesis-kehykselle. Koska teema on rakennettu Genesikselle, teema sisältää jo tärkeitä saavutettavuusasetuksia, mukautettuja otsikoita, reagoitavuutta, käännöksiä, asetteluvaihtoehtoja, verkkokauppaa ja ytinsivun ulkoasuja. Mutta mikä tekee Essence Prosta ainutlaatuisen, on tyylikäs kotisivun asettelu esillä olevalla kuvalla, uutiskirjeen optiin ja kerroksellisella postiristikon suunnittelulla.

15. Mustetarina

Ink Story Telling Blogging WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Ink WordPress -blogiteema tekee sisällön jakamisen helpoksi. Teeman suunnitteluvaihtoehdot ovat kaikki siististi liitettynä mukautettuun räätälöintiohjelmaan, jossa voit tehdä muutoksia väreihin ja fontteihin ja nähdä ne sitten ennen tallentamista. Teeman upea kuvaruudukon kotisivu auttaa uusia viestejä erottumaan, ja koska teema on verkkokalvo valmis, voit lähettää isompia, rohkeampia kuvia.

16. Kasvis

Vihannekset Blogging WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Veggie Food Blog -teema on kaunis valinta aloittaa oma sivustosi blogiviesteillä, resepteillä, video-oppailla tai muulla. Tämä reagoiva blogiteema luotiin ruokabloggaajille, mutta toimisi hienosti kaikissa määrissä blogin painopisteitä. Helppo mukautusvärit väreille, erilaiset asettelut, sivunmuodostajan tuki (toimii hienosti Elementorin, Beaver Builderin tai SiteOriginin kanssa), käännösvaihtoehdot, RTL-yhteensopivuus ja paljon muuta tekevät Veggiestä vankan teeman.

17. Aito.

Aito elämäntapablogi WordPress-teema

Authentic Lifestyle Blog -teema sisältää 9 erilaista esittelymallia, joista voit valita blogin aloittamisen nopeasti ja helposti. Valitse suosikki blogin ruudukon, liukusäätimien, tyylisten peittokuvien ja muun vaihtoehdon avulla. Teemassa on myös helppo sisäänrakennettu optiini, jonka avulla voit mukauttaa värejä yli 67 teemakohtaan, otsikkosuunnitteluvaihtoehdot (eri valikossa, logolla ja sosiaalisilla paikoilla), muokattavat alatunnistemoduulit (lisää logosi, lisää Instagram tai käytä widgettejä), lisää videotaustat, luo suositeltujen viestien karuselli ja paljon muuta.

18. Ananas (ilmainen)

Ananas Free Tumblog WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Ananas on puhdas ja yksinkertainen tumblog-tyylinen WordPress-blogiteema. Jos haluat aloittaa blogin vain sosiaalisilla linkkeilläsi ja sisällölläsi, se on todella täydellinen teema. Ananas sisältää puhtaan keskitetyn asettelun, helpon postimuodon (kuva, video, ääni, tarjous), värikkäitä luokkatunnisteita ja sisäänrakennetun sosiaalisen median integraation. Teema on myös yhteensopiva Yoast SEO: n (leivänmuruille), Contact Form 7: n ja muiden suosituimpien ilmaisten WordPress-lisäosien kanssa..

19. Huippu

Peak Muurausruudukon blogin WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Peak-teema on ruudukkoon perustuva teema, joka sopii kaikille online-blogeille tai -lehdille. Teeman mukana tulee 2 erilaista kotisivun vaihtoehtoa automaattiseen (muuraus) tai mukautettuun (määrität kuvan koot) laattoihin, post drop cap (ensimmäisellä kirjeellä), useilla yksittäisillä viestiasetteluilla ja postimuodoilla, sisäänrakennetulla portfolion, mega-valikon vaihtoehdolla ja jopa mukautetut sivun otsikkopannerit. Peak-teema on myös yhteensopiva WooCommerce-laajennuksen kanssa – joten voit lisätä oman myymäläsi tai jakaa tytäryhtiötavaroita lukijoidesi kanssa.

20. TheBlogger

TheBlogger WordPress -blogiteema

Kun pohdimme parhaita blogin WordPress-teemoja, meidän piti tietysti sisällyttää TheBlogger. Tämä blogiteema on suunniteltu tekemään (arvasit) bloggaamisen helpoksi. Intuitiivisilla Customizer-vaihtoehdoilla, sisäänrakennetulla portfoliovaihtoehdolla, parallaksisella taustalla, intro-taustavideolla, WooCommerce-yhteensopivuudella, värivaihtoehdoilla ja ainutlaatuisilla asetteluilla on paljon rakkautta tästä WordPress-blogin teemasta.

21. Bretagne

Brittany Light ilmainen blogi WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Brittany Light on perinteinen blogin tyyli, jossa vasemmalla puolella, yhden sarakkeen sisältö ja oikealla puolella palkki. Mutta juuri se tekee tästä teemasta hienon! Sillä on vaihtoehtoja mukautettuihin widgetteihin lisätäksesi sosiaalisen median linkkejäsi, uutiskirjeen rekisteröintiä, minua koskevaa osiota ja Instagram-syötettä. Teeman kevyt versio on erittäin hyvä teema blogin aloittamiseen. Mutta jos haluat lisää ominaisuuksia (kuten kirjailijaruutu, värivaihtoehdot, asettelut jne.), Suosittelemme päivittämistä ammattilaiseksi.

22. Let ‘s Blogi

Let's blogi WordPress-teema

Let’s Blog WordPress tekee bloggaamisesta helppoa. Yhden napsautuksen esittelytuella, yli 300 teema-räätälöijän asetuksia ja vaihtoehtoja, useita blogin asetteluja (liukusäätimillä, otsikkokuvilla, karuselleilla, ruuduilla jne.), Gallerioita, mukautettuja sivupalkin widgettejä ja välitöntä hakua on Let’s Blog -sarjassa upeita ominaisuuksia joten voit luoda sisältösi arvoisen mallin.

23. Pohjapuu

Underwood Story -blogin WordPress-teema

Jos etsit hyvää teemaa henkilökohtaisen blogin luomiseksi, et voi mennä pieleen Underwood-teeman kanssa. Tässä modernissa teemassa on lihavoitu typografia, tonnia postimuotoja (yhteensä 9 kuvaa, äänileikkeitä, videoita, gallerioita jne.), 3 ainutlaatuista kotisivun asettelutyyliä, WooCommerce-tuki, muotoilut Contact Form 7 -kentät ja integroitu sosiaalinen media.

24. Moderni Studio Pro

Moderni Studio Pro -blogin WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Modern Studio Pro on toinen Genesiksen lapsiteema. Tämä tarkoittaa, että sinulla on kaikki samat hienot ominaisuudet, joita olet rakastanut Genesiksestä, ja mukana on tyylikkään tyylin lisäbonuksia. Tämä sisältää mukautetut otsikot, taustat, värityylit, sivuasettelut, asiakaskohtaiset asetukset jne. Lisäksi teema lisää 2 kotisivun widget-aluetta ja ihanan keskitetyn logon otsikkotyylin..

25. Reseptit

Reseptejä Blogging WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Reseptit on tyylikäs verkkopalvelumaksu WordPress-teema, joka on täydellinen tapa jakaa suosikki reseptejäsi maailman kanssa. Tämä on loistava teema ravintolablogissa, jaettaessa vegaaniversioita suosikki resepteistäsi, bloggaamalla copycat-resepteistä tai muille ruokablogeille.

Ruoanlaittoon voi liittyä paljon kokeiluja ja virheitä, joten miksi et jaa herkullisia löytöjäsi maailmalle? Reseptit on upea ruokablogiteema, jonka avulla voit julkaista ja jakaa omia kokeiltuja ja totta reseptejä. Reseptin mukautetun postityypin avulla on helppo lisätä kaikki tiedot, joita lukijasi tarvitsevat – mukaan lukien valmisteluaika, kypsennysaika, ainekset ja muut.

Kun olet lisännyt mahtavia reseptejä, teema sisältää vaihtoehtoja lukijoillesi arvioida reseptiäsi. Teemassa on myös lajiteltavissa olevat reseptisivut, napsautettavat ainesosaluettelot, Tulosta resepti -vaihtoehto ja reseptien kirjoittajan bios (hienoa, jos ruokablogissa on useita avustajia).

Tämä teema on myös käännösvalmis, sisältää räätälöityjä widgettejä parhaiten arvioituihin ja viimeisimpiin resepteihin, sisäänrakennetut teemavaihtoehdot, ja se sisältyy lastenteemaan, joka on valmis mukautuksillesi.

Seuraava vaihe: Valitse yksi parhaista blogin WordPress-teemoista ja aloita!

Kaikilla näillä mahtavilla teemoilla on vain kaksi tehtävää – valita yksi ja aloittaa blogi!

Tiedämme, että bloggaamista varten on paljon WordPress-teemoja, mutta on tärkeää valita sinulle sopiva teema. Löydä WordPress-blogin teema, jolla on vankka koodi, hyvät ominaisuudet ja haluamasi asettelu. Olemme luetteloineet, mitkä ovat (mielestämme) parhaita blogin WordPress-teemoja. Toivottavasti blogissamme on pari vankkaa vaihtoehtoa blogiimme.

Siirry sitten töihin sisällön luomiseen. Jos et ole varma mistä aloittaa, kokeile helppoa 5-vaiheista opastamme blogin perustamiseen. Suunnittelemme kaikki keskeiset osat aloittaaksesi oman blogin WordPressillä (luota meihin – se on helppoa).

Onko sinulla kysymyksiä yllä luetelluista teemoista? Vai onko sinulla teema, jonka ikävöimme, jonka pitäisi mielestäsi olla parhaiden blogi WordPress -teemoidemme luettelossa? Jätä kommentti alle!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map