20+ paras yhteyslomake 7 laajennukset ja lisäosat

20+ paras yhteyslomake 7 laajennukset ja lisäosat

Yhteyslomakkeeseen 7 on sanottu paljon, mutta sanottavaa on vielä enemmän. Tiesitkö esimerkiksi, että siellä oli satoja uskomattomia Contact Form 7 -laajennuksia? Voi kyllä, yhteyslomakkeella 7 on Ai niin mukavia lisäosia. Puhumme voimakkaista laajennuksista, joiden avulla voit ladata lomakkeitasi kaikilla jännittävillä tavoilla.


Hyväksyt, että Yhteydenottolomake 7 on varsin suosittu yhteyslomakelaajennus, joka toimii yli viiden miljoonan aktiivisen käyttäjän kanssa. Käytän sitä itse, mutta toiseen päivään asti en koskaan tiennyt, että näitä laajennuksia oli olemassa. Osoittautuu, että voin kääntää lomakkeita haluamallani tavalla, ja se on jännittävää. Odota, tuntuu siltä, ​​että unohdan jonkin tärkeän. Voi kyllä, Yhteydenottolomake 7 on täysin ilmainen.

Jos käytät Yhteydenottolomaketta 7, tervetuloa suureen paljastukseen. Jos käytät erilaista yhteyslomakelaajennusta, nähdään kommenttiruudussa. Sanomme tämän, koska haluaisimme mielestäsi käsityksen parhaista yhteydenottolomakkeiden laajennuksista – sekä ilmaisista että palkkioista. Onko sinulla suosikki yhteyslomake 7 -laajennus? Jaa se myös. Odotamme aina palautetta.

Kaivataan se pois tieltä.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Pudota Uploader Premium-tiedoston latauslisäosa CF7: lle

Vedä ja pudota-tiedostojen latausohjelma CF7: lle

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Lomaketta luotaessa on paljon syitä, miksi kannattaa sallia käyttäjien ladata liite. Haluatko lisätä vaihtoehdon ladata jatkamus kyselyyn, valokuvia kilpailuun tai virhelokeja tuen saamiseksi tai jotain muuta, Drop Uploader for CF7 on paras vaihtoehto. Tämä helppokäyttöinen laajennus tekee kaikista lomakkeistasi hyödyllisempiä!

Lisää useita lähetyskenttiä, aseta rajoitus ladattujen tiedostojen määrälle, lisää tiedostojen enimmäiskoko ja jopa rajoita tiedostotyyppiä (tarkista Pudota lähettäjä toiminnassa nähdäksesi itsesi). Voit myös valita vaihtoehdon näyttää tiedoston pikkukuva (suuri kuville) ja ottaa vedä ja pudota tai selata valitaksesi lähetettävän tiedoston.

Mikä parasta, voit yhdistää Drop Uploader Dropbox-tiliisi. Joten kun käyttäjät lähettävät tiedostoja, saat ne suoraan tiettyyn alikansioon. Ja voit ottaa ilmoitukset käyttöön lähettämällä sinulle suoraan ladatun liitetiedoston, linkin tiedostoon tai molemmat. Huolestunut GDPR: stä? Käytä Pudota lähettäjän poistamia vanhoja tiedostoja -vaihtoehtoa poistaaksesi tiedostot automaattisesti asetetun päivien lukumäärän jälkeen.

Tyylien suhteen Drop Uploader sisältää muokattavat värivaihtoehdot reunoille (plus reunusten paksuus), leijut, edistymispalkit, otsikot ja kuvakkeet. Muita ominaisuuksia ovat crossbrowser-yhteensopivuus, AJAX-lähetys, lokalisointituki ja useita plugin-käännöksiä (englanti, espanja, ranska, italia, saksa, venäjä ja ukraina).

2. Ota yhteyttä lomakkeen 7 Honeypot Free -laajennukseen

Ota yhteyttä lomake 7 Honeypot -laajennus

Liitä tämä Honeypot-laajennus vain yhteyslomakkeeseen 7 ja sinulla on roskapostisuoja kuten missään muulla. Jälleen kerran, ei captchaa, joten yay! Kuka keksi captchaa silti? Plugin toimii kuten WPBruiser, mutta sinun ei tarvitse asentaa kahta laajennusta. Mutta se ei ole mehukas osa; tällä Yhteyslomake 7 -laajennuksella on yksi rooli ja se suorittaa mainitun roolin ihmeellisesti.

Roskapost robotit täyttävät kaikki lomakekentät, koska ne koodataan niin. He täyttävät Yhteydenottolomake 7 -lomakkeesi ja pudottavat hyötykuormansa – loputtomat roskapostisarjat ja kauhistuttavat linkit, jotka ovat blogillesi yhtä myrkyllisiä kuin linkkipuominen (siksi sinun pitäisi korjata rikkoutuneet linkit). Ihmiset puolestaan ​​täyttävät vain näkyvät lomakekentät.

Lyhyt tarina, roskapostitiedostot laukaisevat lomakekentät, joita ihmisten vierailijat eivät näe ja jotka tekevät lomakkeen lomakkeen paikalla. Tämä tarkoittaa, että roskapostit on hävitetty kauan ennen kuin ne pääsevät sivustoosi.

3. WPBruiser-yhteyslomake 7 Premium-laajennus

WPBruiser-yhteyslomakkeen 7 laajennus

Kyllä, on lomake 7 -laajennus, joka tunnetaan nimellä Yhteydenottolomake 7. Kyllä, ja se on olemassa WPBruiserissa. Jos asut kiven alla, WPBruiser antaa sinun lopettaa roskapostisi blogissasi ilman ärsyttäviä captcha-kuvia. Käytän myös WPBruiser-ohjelmaa ja luulen henkilökohtaisesti, että se on yksi parhaista roskapostin torjuntaohjelmista. Asenna vain laajennus ja pelaa.

WPBruiser, joka tunnetaan aiemmin nimellä Goodbye Captcha, on perimmäinen ilmainen roskapostin laajennus. Asiat alkavat kuumentua tämän laajennuksen avulla. Sen avulla voit lisätä WPBruiserin roskapostimuristuskykyä Yhteyslomake 7 -lomakkeisiin. Helppo asentaa ja konfiguroida.

Huomaa – sinun on asennettava WPBruiser käyttääksesi tätä nimenomaista laajennusta.

4. Ota yhteyttä lomakkeeseen 7 ilmainen PayPal & Stripe -lisäosa

Ota yhteyttä lomakkeeseen 7 ilmainen PayPal & Stripe -lisäosa

Yhteyslomakkeesi ei tarvitse vain kerätä asiakastietoja. Tule nyt, voit tehdä paljon muuta kuin muuttaa lomakkeesi tarkistussivuiksi, jos sinun on myytävä myydyin teema tai e-kirja. Kaiken kaikkiaan tämä on vain yksi monista tavoista, joilla voit käyttää Contact Form 7 PayPal -lisäosaa.

Jos olet vähiten kiinnostunut, tämä liitännäinen sisältää joitain näppäröitä ominaisuuksia, kuten kyky asettaa tuotteen nimi, hinta ja SKU / ID, tuki kaikille 25 PayPal-valuutalle, 18 kielelle ja automaattiset uudelleenohjaukset. Et ole kuullut kaikkea; siellä on PRO-versio, jossa on enemmän ominaisuuksia.

Myynti PayPalin kautta yhteyslomakkeella 7 on vain muutaman napsautuksen päässä tämän laajennuksen avulla.

5. Moana Yhteydenottolomake 7 Builder Premium -laajennus

Moana Yhteydenottolomake 7 Builder Premium -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Mukauta ja rakenna lomakkeita Contact Form 7: n ja Moana builder -laajennuksen avulla. Moana mahdollistaa WPBakery-sivunmuodostajan avulla lomakkeiden luomisen. Muokkaa lomakkeiden asettelua helposti vetämällä ja pudottamalla! Lisää sarakkeita, uusia kenttiä ja paljon muuta tarvitsematta koodata.

6. Ota yhteyttä lomake 7 MailChimp -laajennus

Ota yhteyttä lomake 7 MailChimp -laajennus

Tervetuloa Renzo Johnson, kaveri, joka toi meille Contact Form 7 MailChimp -laajennuksen, joka – jos ihmettelet – antaa luettelosi rakennustyöllesi suuren vauhdin. Luovien tietojen keräämisen lisäksi käyttäjät voivat tilata mitä tahansa ennalta määritettyä MailChimp-luetteloa automaattisesti.

Tätä Yhteydenottolomake 7 MailChimp -laajennusta on helppo käyttää, se tukee useita postituslistoja ja siinä on mukautettuja kenttiä, valintaruutu kunkin lomakkeen lopussa ja yhden tai kahden vaihtoehdon tilaustilat. Tämä laajennus päivitetään säännöllisesti, ja asennukseen tarvitaan alle 2 minuuttia.

7. Ota yhteyttä lomakkeen 7 ponnahdusviestin premium-laajennukseen

Ota yhteyttä lomakkeen 7 ponnahdusviestin premium-laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Tee Yhteyslomake 7 -lomakkeesi näyttämään ammattimaisemmilta lisäämällä validointi- ja menestysviestin ponnahdusikkunat. Tällä tavalla käyttäjät tietävät, mitä lisätietoja vaaditaan tai onko heidän lomake lähetetty. Plugin sisältää 10 esiasetettua värimaailmaa, jotka kaikki reagoivat.

8. Ota yhteyttä lomakkeen 7 kustannuslaskimen premium-lisäosaan

Ota yhteyttä lomakkeen 7 kustannuslaskimen premium-lisäosaan

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Tarjoatko räätälöityä palvelua? Ehkä web-suunnittelu? Yksi laji vaatteita? Arkkitehtuurisuunnitelmat? Liiketoimintakatsaus? Tai toinen räätälöity tarjous? Yhteydenottolomake 7 -laskuri on suoraviivainen laajennus, joka lisää tarjouspyynnön ja kustannusarviovaihtoehdon lomakkeisiisi.

Lisää hintavalintaruudut, valintanappi, pudotusvalikot tai kustannuslaskuri. Voit jopa luoda verokenttiä paikallisten tai alv-verojen arvioimiseksi. Luo sitten yhteensä kentät lisätäksesi valinnat. Tämä on loistava tapa saada tarkempi kuva siitä, mitä asiakas tarvitsee, ja saada asiakkaalle nopea ja yksinkertainen tarjous.

9. Ota yhteyttä lomakkeeseen 7 monivaiheiset lomakkeet

Ota yhteyttä lomakkeen 7 monivaiheisten lomakkeiden laajennukseen

Käyttäjäkokemus vaatii luomaan lyhyitä lomakkeita, jotka keräävät tietoa lukijan kiinnostuksen jatkuessa. Pitkät muodot ovat no-go. Ei ei. Ei. Miksi tämä on? Niiden täyttö on uuvuttavaa, koska – nykypäivän Internet-maailmassa, jolla on muutenkin aikaa?

Mitä tehdä, jos sinun on kerättävä lisätietoja? Ehkä tarvitset vierailijoita täyttämään kyselyn, joka ylittää vain henkilökohtaiset tiedot. Kuinka pidät lukijaa kiinnostuneena tarpeeksi kauan täyttääksesi pitemmät lomakkeesi? Siellä on psykologinen temppu, jonka voit pelata eduksesi erittäin helposti ja valtavasti hyödyttäen.

Temppu on jakamalla piirretyt lomakkeesi useisiin osiin, mitä juuri tämä monivaiheinen lomakelaajennus tekee. Voit jopa lisätä “edellinen” -painikkeen jokaiseen vaiheeseen lisätäksesi navigointiin. Yhteyslomakkeeseen 7 on helppo integroida. Sinun tulisi luoda pitkiä, mutta kiinnostavia lomakkeita nopeasti.

10. Ota yhteyttä lomakkeeseen Seven 7 Multi-Step Pro -laajennus

Ota yhteyttä lomakkeeseen Seven 7 Multi-Step Pro -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Luo askel askeleelta lomake Yhteydenottolomake 7: n ja Multi-Step Pro -lisäosan avulla. Aivan kuten juuri mainitsemassamme ilmaisessa laajennuksessa, voit käyttää Multi-Step Prota lomakkeiden intuitiivisempaan käyttöön. Se on loistava tapa tehdä monimutkaisista lomakkeista entistä helpompaa hallita käyttäjiä.

Joten miksi valita Pro? Koska pystysuoraan tai vaakasuuntaan on lisätty ominaisuuksia, askelvalidointi, viimeisen vaiheen vahvistaminen, mukautettu muotoilu (värit, taustat ja teksti) ja paljon muuta. Lisäksi laajennus on täysin reagoiva, selainten kanssa yhteensopiva ja toimii hienosti minkä tahansa WordPress-teeman kanssa.

11. Ota yhteyttä lomakkeen 7 Skins Free -lisäosa

Yhteydenottolomake 7 Skins Free -lisäosa

Yksin, Yhteyslomake 7 puuttuu ulkonäöstä. Yhdistä se Contact Form 7 Skins -laajennukseen ja sinulla on ehdoton voittaja. Sillä, tiedätkö koodilla, ei ole merkitystä; voit rakentaa kauniita lomakkeita helposti käyttämällä monenlaisia ​​malleja ja tyylejä.

Tämä laajennus on käytettävyyden kannalta melko lyönti. Laajennus auttaa sinua luomaan laajan joukon yksinkertaisia ​​ja monimutkaisia ​​muotoja käyttämällä kokoelmaa valmiiksi rakennettuja malleja, joita voit mukauttaa sydämesi sisältöön. Tämä laajennus sisältää ylimääräisen luettelon lisäosista, joita voit käyttää lisäominaisuuksien lisäämiseen lomakkeisiisi.

12. Ota yhteyttä lomakkeeseen 7 reCaptcha v2 ilmainen lisäosa

Ota yhteyttä lomake 7 reCaptcha v2 -lisäosa

Alun perin Yhteydenottolomake 7 sisälsi sisäänrakennetun tuen reCaptchalle, mutta version 5.1 jälkeen tämä ominaisuus poistettiin. Mutta älä huolestu – se on helppo lisätä takaisin ilmaisella reCaptcha v2 -laajennuksella. Tämä yksinkertainen laajennus lisää ”recaptcha” -tunnisteen uudelleen, jotta voit lisätä kentän helposti lomakkeihisi.

13. Edistynyt yhteyslomake 7 DB-laajennus

Tarkennettu yhteyslomake 7 DB -laajennus

Ilmeisimpiä etuja lomakkeiden tallentamisesta WordPress-tietokantaan on keskitetyn tallennustilan säilyttäminen, eikä tuskin tarvitse tarkistaa kymmeniä sähköpostiviestejä liidien ja mitätöiden määrittämiseksi. Advanced Contact Form 7 DB: n avulla on uskomattoman helppoa tallentaa lomaketietoja WordPress-tietokantaan ja näyttää ne joko WordPress-järjestelmänvalvojan sisällä tai sivustollasi lyhytkoodien avulla.

Jos sinulla on useita lomakkeita kaikkialla sivustossasi, älä huoli, tämä laajennus on avattava suodatin, joten voit valita kukin lomake erikseen. Lisäksi se on usean sivuston yhteensopiva. Lisäksi voit viedä lähetyksesi (kaikki tai suodatetut tulokset) parilla menetelmällä, kuten CSV, Excel ja PDF.

14. Aikatauluraportti edistyneelle CF7 DB Premium -lisäosalle

Aikatauluraportti edistyneelle CF7 DB Premium -lisäosalle

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Viimeisen laajennuksen luominen, jos lisäät Aikatauluraportti -apuohjelman, voit määrittää päivittäisen, viikoittaisen, kuukausittaisen tai vuosikertomuksen Advanced Contact Form 7 DB -sovellukselle. Tämä premium-laajennus on loistava vaihtoehto yrityksille ja kiireisille henkilöille, koska se voi säästää paljon aikaa. Valitse mikä tahansa kyselylomake, luo tapahtumia raportoinnin käynnistämiseksi, valitse tietosarakkeet ja lisää edistyneitä suodattimia.

Muita plugin-ominaisuuksia ovat vientitiedostotyyppi (CSV, XLS tai EXCEL), sähköpostiasetukset (osoitteeseen, viestiin ja viestiin), useamman kuin yhden tapahtuman ajoittaminen ja GDPR-yhteensopiva (Aseta aikataulu vain tietueiden poistamiseksi). Jos käytät Advanced Contact Form 7 DB -sovellusta, Aikatauluraportin lisäosa on pakollinen.

15. Ota yhteyttä lomakkeen 7 uudelleenohjauslaajennus

Ota yhteyttä lomakkeen 7 uudelleenohjauslaajennus

Yhteyslomake 7 antaa sinun luoda yksinkertaisen viestin, joka näytetään, kun käyttäjä lähettää lomakkeen. Vaikka tämä on hyvää, voit saavuttaa paljon enemmän omilla kokonaissivuilla, jotka vaikuttavat suoraan tuloosi.

Ehkä voit ohjata vierailijan Kiitos-sivulle, joka on suunnattu vahvistamaan tuotemerkin tunnettuutta. Ehkä voit lähettää käyttäjän myyntisivulle, myydyimmälle tuotteelle tai suositulle sisällölle. Voit ohjata lukijasi mille tahansa haluamallesi sivulle, joka on sinun tehtäväsi. Sinun tarvitsee vain asentaa ilmainen Contact Form 7 Redirection -laajennus ohjaamaan uudelleenohjauksia. Plugin on helppo asentaa ja käyttää.

16. Yhteyslomakkeen 7 ilmaisen laajennuksen materiaalisuunnittelu

Materiaalisuunnittelu yhteyslomakkeen 7 ilmaiseksi laajennukseksi

Anna yhteyslomakkeelle 7 uusi ilme Material Design -laajennuksella. Tämä ilmainen laajennus sisältää paljon helppokäyttöisiä lyhytkoodeja, jotka voit kääriä tavallisten Yhteydenottolomake-kenttien ympärille materiaalisuunnittelun lisäämiseksi. Laajennus sisältää vaalean ja tumman pääteeman, laatikoidut ja ääriviivat, lähetyspainike, reCaptcha ja paljon muuta.

17. Yhteyslomakkeen ehdolliset kentät 7

Ehdolliset kentät yhteyslomakkeelle 7

Lisää monimutkaiset ehdolliset kentät yhteyslomakkeisiisi tällä ilmaisella laajennuksella. Etkö ole varma, mitkä ehdolliset kentät ovat? Ei hätää – ne ovat käytännössä vaihtoehtoja, jotka sitten-sitten-sitten. Jos esimerkiksi tarjoat tukea ilmaisille verkkomalleille, sinun kannattaa ehkä luoda ehdollisuus, jossa käyttäjä voi valita CMS: n, jos hän valitsee WordPressin, hän voi valita teeman ja lopulta valita teeman perusteella versionumeron. Tällä tavalla he voivat valita tarkin vaihtoehdon kentälle.

Yhteyslomakkeen 7 ehdollisilla kentillä voit luoda mukautettuja kenttäryhmiä ja luoda (arvasit sen) edistyneitä ehtoja. Lisää kaikki, jos yhtä, jos ei yhtä, ja – samoin kuin kaikki muunnelmasi.

18. Yhteydenottolomake 7 – Premium Salesforce CRM -integraatio

Yhteydenottolomake 7 - Premium Salesforce CRM -integraatio

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Salesforce on yksi tärkeimmistä asiakassuhdepäälliköistä. Ja miksi se on helppo ymmärtää – innovatiivisen alustan avulla voit nähdä ja hallita myyntikanavasi alusta loppuun. Ja CF7 Salesforce Integration -laajennuksen avulla voit seurata viittauksia siitä hetkestä lähtien, kun he käyttävät lomakkeitasi.

Käytä vain sisäänrakennettuja vaihtoehtoja kartoittaaksesi Yhteydenottolomake 7 -kentät Salesforce-kenttisi. Asennuksen jälkeen voit käyttää tätä laajennusta lisätäksesi automaattisesti lähetettyjen lomakkeiden luomia yhteystietoja, tapauksia ja viittauksia Salesforce-tiliisi.

19. Ota yhteyttä lomakkeen 7 Google Analyticsin ilmaiseen lisäosaan

Ota yhteyttä lomakkeen 7 Google Analyticsin ilmainen lisäosa

Jokaisen verkkosivuston tulisi käyttää Google Analyticsia ymmärtääksesi sivuston liikennettä. Mutta voit myös hyödyntää Google Analyticsin sisäänrakennettuja tapahtumaseurantavaihtoehtoja nähdäksesi, miten vierailijat käyttävät lomakkeitasi. Luo yhteydenottolomakkeen 7 Google Analytics -lisäosalla ”Yhteydenottolomake” -tapahtumaluokka, ”Yhteyslomake 7” -tapahtumatoiminto ja sitten tapahtuman tunnisteet lomakkeen nimen perusteella (kuten “Yhteydenottolomake” tai “Palvelutarjous”).

Laajennuksen asennuksen yhteydessä näet virheelliset lähetykset, roskapostitoiminnot, onnistuneesti lähetetyt tai epäonnistuneet lähetykset ja muut valitsemasi asetusten mukaan. Se toimii myös hienosti, jos olet määrittänyt myös Google Tag Manager for WordPress -sovelluksen.

20. Ota yhteyttä lomakkeen 7 ilmainen dynaaminen tekstin laajennus

Ota yhteyttä lomakkeen 7 ilmainen dynaaminen tekstin laajennus

Lisää esitäyttökentät yhteyslomakkeeseesi ilmaisella dynaamisella tekstilaajennuksella. Tämän liitännäisen avulla voit lisätä automaattisen täytön kentät URL-osoitteille, viestitiedoille (tunnus, otsikko tai etiketti), tuotenumerolle, käyttäjätiedoille jne. Voit myös luoda omia mukautettuja lyhytkoodeja palauttaaksesi arvon, jolla sinulla on käyttöoikeus.

Asenna vain laajennus ja aktivoi se, jotta voit aloittaa dynaamisen tekstin laajennuksen. Laajennus lisää uusia tunnistetyyppejä: dynaamiset tekstikenttät ja dynaamisen piilotetun kentän. Valitse tunnistegeneraattori ja aseta tarvittavat kentät, tunnisteen nimi, dynaaminen arvo sekä tunnus ja / tai luokan ominaisuus. Aseta sitten tunniste, kun olet valmis.

21. Ota yhteyttä lomakkeen 7 mukaiseen validointiin vapaa lisäosa

Ota yhteyttä lomakkeen 7 mukautettu validointi ilmainen lisäosa

Käyttäjien ei tarvitse täyttää kokonaista lomaketta ja painaa Lähetä-painiketta vain saadaksesi selville jotkut heidän annetuista tiedoista ovat virheellisiä. Käyttäjäkokemuksen kannalta voit nähdä, miten siitä hyötyy sinulle, jos lukija voi kertoa lähettämiensä tietojen olevan virheellisiä. Tämä antaa vierailijoille mahdollisuuden muokata lähettämiään sen sijaan, että siirryt edestakaisin.

Yhteyslomake 7 Mukautettu validointi ilmainen WordPress-laajennus antaa sinun lisätä mukautettuja virheilmoituksia. Valitse, mitä virheiden pitäisi lukea kentät – mukaan lukien teksti, sähköposti, puhelinnumero, URL, radiopainikkeet ja paljon muuta. Tämä yhteyslomake 7 -laajennus on helppo asentaa ja se toimii useiden lomakkeiden kanssa.

Viimeiset sanat

Monet WordPress-käyttäjät rakastavat yhteyslomaketta 7. Se tarjoaa sinulle yksinkertaisen mutta tehokkaan WordPress-yhteyslomakeratkaisun, joka on keskimääräistä suurempi. Lisättyjen laajennusten avulla on selvää, että voit saavuttaa paljon enemmän pienellä vaivalla. Mitä mieltä sinä olet?

Mikä on suosikki WordPress-yhteyslomakelaajennus? Jos sinulla on kysyttävää Yhteyslomake 7: stä, mitkä ovat suosikkilaajennuksesi? Vau meitä kommenttiosioon. Kippis!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map