20+ paras WordPress-yritysteema 2020

Parhaat WordPress-yritysteemat

Kaikkien yritysten liiketoimintasuunnitelmien tärkeimpänä osana tulisi olla verkkosivustosi. Sukupolvemme suuntautuu päivä päivältä yhä enemmän tekniikkakeskeiseen keskusteluun, ja jos sinulla ei ole mobiililaitteita varten valmista verkkosivustoa, menetät valtavan osan markkinoista. Etkö ole varma mistä aloittaa?


Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

Mikä tekee suuren liiketoiminnan WordPress-teeman?

Tämä on hieno kysymys – mikä tekee loistavasta liiketoiminnan teemasta? Mitkä ominaisuudet tai vaihtoehdot? No, se todella riippuu yrityksestäsi. WordPressillä on jokaiselle jotakin, ja voit aina lisätä lisäominaisuuksia verkkosivustollesi käyttämällä pluginia tai kahta. Mutta on joitain tärkeitä ominaisuuksia, jotka haluat todennäköisesti heti laatikosta.

Palvelut
Olet loppujen lopuksi yritys, joten tarvitset tavan jakaa asiakkaidesi kanssa mitä oikein teet. Palvelutarjousten selittäminen Voit saavuttaa tämän erityispalvelun mukautetulla postityypillä tai mukautetulla henkilökunnan moduulilla tai jopa kuvakeruuduilla.

henkilöstö
Etkö halua tavata suosikkiliiketoimesi ihmisryhmää? No, asiakkaasi haluavat tavata sinut – tai ainakin tuntea sinut vähän. Jaa valokuvia joukkueestasi, heidän nimikkeensä tai kenties muutama mielenkiintoinen pikkuruus jokaisesta henkilöstä. Yrityssivustosi muokkaaminen voi auttaa luomaan yhteyden asiakkaasi ja asiakkaan välillä pitämällä sinut mielessä.

Portfolio ja galleria
Tämä liittyy henkilökunnalle sanottuun asiaan – asiakkaat haluavat tuntea sinut, yrityksesi ja tuotteesi tai palvelusi. Lisäämällä gallerian tai portfolion, sinulla on mahdollisuus todella sijoittaa tavarasi potentiaalisille uusille asiakkaille. Lisää paras työsi, esittele asiakkaalle saamasi tulokset tai yksinkertaisesti näytä ryhmäsi toiminnassa. Jälleen haluat luoda yhteyden asiakaskuntaasi.

Suositukset
Ole rehellinen. Oletko koskaan käyttänyt Yelpia, Angies Listia tai jotain muuta arvostelutyyppistä sivustoa päätöksen tekemiseen? Yrityssivustollasi voit näyttää todisteita onnistuneiden asiakkaidesi vankasta kokemuksesta suosituksilla. Jotkut teemat lisäävät mukautettuja viestityyppejä, toisissa on sivunmuodostusmoduulit tai widgetit tai voit lisätä ne itse tekstikenttään. Kuitenkin, että heitä lisätään, suosittelut ovat voimakas vaikuttaja uusille asiakkaille.

Sosiaaliset linkit
Haluatko olla yhteydessä asiakkaisiisi? Haluatko tavoittaa uusia asiakkaita? Haluatko jakaa tarjouksen? Tarvitset sosiaalisen median. Teemat vaihtelevat sen mukaan, mihin ne lisäävät sosiaalisia linkkejä (otsikot, widgetit, sivunmuodostusmoduulit, henkilöstöprofiilit jne.), Mutta varmista, että sinulla on ne jossain verkkosivustollasi (ja tietysti aktiivisten sosiaalisen median tilien kanssa)..

Tietenkin nämä ovat vain kourallisia ominaisuuksia, joita suurin osa yrityksistä tarvitsee. Yrityksestäsi riippuen saatat myös haluta etsiä WooCommerce tuki, jos haluat myydä omia tuotteitasi, WPML-yhteensopivuutta ja käännös tiedoston sisällyttäminen, jos haluat pystyä kääntämään verkkosivustosi helposti useille kielille tai jopa Tapahtumat hallintaominaisuudet, jos aiot isännöidä useita tapahtumia tulevaisuudessa.

Parhaat ilmaiset ja premium-WordPress-teemat yrityksille

Joten nyt kun tiedät mitä etsiä, on aika lähteä sinne ja löytää teema. Jotta auttaisimme sinua, olemme koonneet luettelon parhaista yritysten ja yritysten WordPress-teemoista ympäri verkkoa (huomautus: emme ole testanneet kaikkia näitä teemoja, valintamme perustuvat teemasivuilla annettuihin tietoihin). Olemme parhaamme mukaan sisällyttää hyvä yhdistelmä ilmaisia ​​ja premium-teemoja, joten riippumatta siitä, mikä yrityksesi budjetti voi olla, sinulle on WordPress-teema (vaikka katsotkin tämä mallipohja mennessä WPThemesChecker lisää valintoja). Joten siirrytään eteenpäin siihen, mistä olet täällä!

1. Yhteensä

Yhteensä vetä ja pudota monikäyttöinen WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Jos haluat teeman, jossa on kaikki kellot ja pillit, Total on oikea tapa. Yksi teemametsän myydyimmistä teemoista, Total voi tehdä kaiken. Mukana toimitetun Visual Composer -sivun rakennustyökalun avulla voit vetää ja pudottaa sivuelementtejä luodaksesi täysin mukautettuja asetteluja – koodia ei tarvita! Melkein jokaiselle elementille on rajoittamaton värivaihtoehto, satoja kuvakkeita ja tonni räätälöityjä sivunrakennuselementtejä, joita et löydä muista teemoista. Lisää koko henkilöstösi, asiakaskokemuksesi, palvelut, noin sivuja, rajaton salkku, myymälätuotteita, tapahtumia, yhteyslomakkeita ja paljon muuta. Lisäksi koko teema on reagoiva, joten sivut ja viestit näyttävät hyvältä myös mobiililaitteissa.

2. tyylikäs (ilmainen)

Tyylikäs ilmainen liiketoiminta WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Tarvitsetko suoraviivaisen yritysteeman? Kokeile tyylikäs. Tässä ammattimaisessa ja täysin ilmaisessa WordPress-liiketoiminnan teemassa on kaikki mitä tarvitset luodaksesi verkkosivustosi ilmaiseksi. Teema sisältää esillä olevan kotisivun liukusäätimen, ihanan salkun mukautetun postityypin, hyödyllisen henkilökunnan mukautetun postityypin, ominaisuusosion kuvakkeilla (täydellinen joidenkin palveluiden lisäämiseen) ja tietysti koko blogin. Lisäksi on olemassa vaihtoehtoja fonteille, mukautetulle logolle, mukautetulle tekijänoikeudelle ja muulle.

3. Etuosa

Etuosa Professional monikäyttöinen WordPress-teema

Front on upea monikäyttöinen teema, joka sopii erinomaisesti yrityssivustoille sekä blogeille, sovelluksille, ohjepisteille, toimistoille ja muulle. Yli 150+ Gutenberg-sivunrakennustyökalulla ja 25 tai useammalla esivalmistetulla esittelyllä on helppo luoda täydellinen verkkosivusto. Tässä voimakkaassa teemassa on ominaisuuksia megavalikkoon, parallaksiselaukseen, sisällön tai kuvan liukusäätimiin, muurausruudukon asetteluihin, mukautettuihin väreihin ja kaltevuuksiin sekä tonneihin muihin. Ja koska se on rakennettu Gutenbergiin, käytät WordPress-ydinosaa sivustosi rakentamiseen – pitämällä asiat erittäin nopeina!

Teema on myös suunniteltu toimimaan täydellisesti suosittujen laajennusten kanssa laajan toiminnallisuuden lisäämiseksi. Asenna WP Job Board rakentaaksesi oma työpaikkailmoitussivusto edessä. Tai lisää WooCommerce, joten kaupan lisääminen sivustoosi on helppoa. Tosiasiassa, melkein mitään Front ei voi tehdä!

4. Zerif PRO

Zerif Pro Business WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Jos olet koskaan lukenut ilmaisia ​​teemoja WordPress.org-sivustossa, olet varmasti nähnyt mega suositun Zerif Lite -teeman. No, Zerif Pro on premium-versio, joka on erittäin ladattu mahtavilla ominaisuuksilla yrityksellesi. Teemassa on muokattava kotisivu, johon on ladattu vaihtoehtoja ominaisuuksien, portfolion, tiimin, hinnoittelun, suositusten, yhteyslomakkeen ja muun lisäämiseksi. Lisäksi on olemassa vaihtoehtoja väreille, parallaksi taustat ja joitain mahtavia mukautettuja widgettejä.

5. Parallax One

Parallax Yksi ilmainen WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Parallax One on ilmainen yhden sivun WordPress-teema, joka on täydellinen yrityksille. Tämä teema sisältää helppokäyttöiset osiot palvelujen, tiimin, suositusten, huomautusten ja blogin lisäämiseksi. Tällä ilmaisella teemalla on jopa myymälä. Joten siksi, että sinulla on pieni budjetti, ei tarkoita sitä, ettet voi luoda mukavaa yhden sivun sivustoa – anna vain Parallaksi yksi käynti.

6. Freelance-moottori

FreelanceEngine Business WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

FreelanceEngine on suunniteltu kattavaksi työmarkkinaratkaisuksi yrityksille ja freelancereille yhdistää (paljon kuin Upwork). Mutta tämä teema voi tehdä paljon enemmän kuin luettelot. Koska se sisältää Visual Composer -sovelluksen, voit vetää ja pudottaa elementtejä luodaksesi minkä tahansa tarvitsemasi mukautetun sivun omien työpaikkojen lähettämisen (tai muiden isännöimisen) lisäksi.

7. OneEngine (ilmainen)

OneEngine Free Business WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Jos haluat yhden sivun ratkaisun, tarkista OneEngine. Tämä tiivis teema on loistava vaihtoehto luoda aloitussivu tai splash-sivu yrityksellesi. Kauniilla sivukuormituksella, yksinkertaisella liukusäätimellä, palveluilla, aikajanalla, ammattitaidon palkit, henkilökunta, tiskit, hinnoittelu ja kaikki muu sisäänrakennettu OneEngine on loistava aloitus pienelle yritykselle.

8. CleanPort

CleanPort Business WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Jos tarvitset ammattimaista yritysteemoa keskittyen salkkuosi, CleanBold on loistava valinta. Tällä liiketoimintasalkussa olevalla WordPress-teemalla on ainutlaatuinen kotisivu, jolla esitellään työsi, palvelusi ja viimeisimmät blogiviestit. Teeman kohokohta olisi kaunis portfolio, jossa voit esitellä ryhmäsi työtä aiemmissa projekteissa. Lisäksi on olemassa paljon räätälöintivaihtoehtoja värien, fonttien ja tyylien mukauttamiseksi, jotta luodaan ainutlaatuinen verkkosivusto.

9. Mediakonsultointi

Mediakonsultaa WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Media Consult on Premium WordPress -teema, joka on suunniteltu ottaen huomioon yritysyritysten ja portfolio-verkkosivustot, mutta sitä voidaan käyttää myös melkein minkä tahansa tyyppisissä sivustoissa, kuten henkilökohtaisissa blogeissa. Teema tarjoaa tukea Elementor-sivunmuodostajalle, hyödyllistä resurssikirjastoa (taustakuvia, raportteja ja e-kirjoja varten), runsaasti malleja ja lyhytkoodia sekä muuta.

10. Ultra

Ultra Business WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Ultra on joustava WordPress-teema, jonka avulla voisit luoda minkä tahansa määrän ammattimaisia ​​yrityssivustoja. Vedä ja pudota -asetteluohjelman avulla sinua rajoittaa vain mielikuvitus. Lisää liukusäätimiä, videoita, parallaksitaustoja, huomautuksia, portfolioita, WooCommerce-kauppoja ja paljon muuta. Lisäksi siellä on helppokäyttöisiä värejä, fontteja, kuvansiirtäjiä ja sivuelementti-animaatioita ylimääräisen pizazzin ilmoittamiseksi.

11. Kollektiivinen

Kollektiivisen liiketoiminnan WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Kollektiivinen on luovan liiketoiminnan WordPress-teema, jonka leikkisät värit ja tyylit asiakkaasi muistavat. Teemassa on lihavoituja värivaihtoehtoja (joita voit helposti muokata sisäänrakennettujen värivaihtoehtojen avulla), vaikuttavan HTML5-liukusäätimen, sisäänrakennetut megavalikot, mukautetut lyhytkoodit ja paljon muuta.

12. Laitteet (ilmainen)

Gadgetry ilmainen WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Tämä ihana pieni ilmainen teema on vain täydellinen ammattimaisille verkkosivustoille. Gadgetry-tarvikkeiden mukana tulee vaihtoehtoja heti laatikosta liukusäätimien, mukautettujen värien ja lyhytkoodien tomien lisäämiseksi räätälöityjen sivujen luomiseksi (lisää vain painikkeiden, kaavioiden, sarakkeiden, valokenttien, karttojen ja muun koodit, jotta voit luoda sivuja palvelut ja henkilökunta).

13. Yritystoiminta (ilmainen)

Yritysten ilmainen liiketoiminta WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Viimeinen teema, jonka haluamme jakaa, on ilmainen Corporate WordPress -teema. Tällä puhtaalla ja pienellä teemalla on hienoja ominaisuuksia, jotka auttavat sinua aloittamaan aloittamisen, kuten helppokäyttöinen kotisivun liukusäädin ja ominaisuudet -osa, sisäänrakennettu portfoli projektisi esittelyyn, henkilöstön mukautettu postityyppi kaikkien joukkueesi jäsenten lisäämiseksi, koko blogi, tyylillä typografia ja tuki Symple Shortcodes 2.0: lle (jonka avulla voit lisätä sosiaalisia kuvakkeita, välilehtiä, haittoja, hinnoittelutaulukoita, taitopalkkeja, viestejä ja liukusäätimiä)..

14. Satama

Satamayrityksen WordPress-teema

Satama-teema on kauniisti minimaalinen ja moderni teema, joka sopii erinomaisesti monille yrityksille. Puhdas ja ammattimainen asettelu tekee siitä helposti mukautettavan useille aloille. Käytä valokuvaussivustosi portfoliota, sankarialueita ja vakuuttavia agentuurisivustojen asiakaskokemuksia, tai ota mukana oleva lapsiteema ja rakenna unelma-verkkosivustosi esittelemään web-suunnittelukykysi. Teema sisältää myös mukautettuja valikkotyylejä, yli 10 ilmaista ThemeBeans-laajennusta, useita portfolio-tyylejä ja paljon muuta.

15. Monstroidi 2

Monstroid 2 Business WordPress -teema

Luo yrityksellesi parempi verkkosivusto Monstroid WordPress -teeman avulla. Tämä tehokas teema sisältää 9 valmiiksi rakennettua näytedemoa verkkosivustosi käynnistämiseksi nopeasti. Hyödynnä sitten otsikon, blogin ulkoasun, mukautettujen widgetien, hyödyllisten sisällytettyjen laajennusten (kuten Tapahtumakalenteri, Kirsikka trendikkäitä viestejä, MotoPress-valikko, Cherry Socialise jne.), Sähköisen kaupankäynnin, sosiaalisen ja muun luomat sisäiset valinnat. oma verkkosivusto.

16. Lakimies ja asianajaja

Lakimiehen ja asianajajan ammattilainen WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Luo ammattimainen online-läsnäolo lakimiesten ja asianajajien WordPress-teeman avulla. Tämä finanssialan teema on loistava tapa tehdä positiivinen ensivaikutelma etsiessäsi uusia asiakkaita. Teema sisältää kaikki ominaisuudet, joita tarvitset jakaaksesi taloudellisen taitosi, kuten yrityspalvelut, virstanpylväät, henkilöstö, portfolio ja paljon muuta. Lisäksi on helppo aloittaa. Kerros- ja asianajaja -teemaan kuuluu helppo esittelysisällön asennusohjelma, yli 30-vuotiaita käyttövalmiita sivumalleja, parallaksiliukusäätimiä, otsikko- ja alatunnisteasettelut sekä teeman ihonvaihto.

17. Divi

Kaksivaiheinen WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Oletko varmasti kuullut Elegant Themesin Divi WordPress -teemasta? Tämä suosittu vaihtoehto on monikäyttöinen teema, joka on valmiiksi pakattu helppokäyttöisillä esittelyesimerkkeillä, reagoivalla muokkauksella, helpoilla värien / koon / välilyönnin / jne. Mukauttamisvaihtoehdoilla ja mukautetuilla laajennuksilla, mukaan lukien Divi-vedä ja pudota -sivunmuodostaja. Äänentoistolaitteiden, taitopalkkien, toimintakehotusten, välilehteiden, sosiaalisen seurannan, navigoinnin, videon liukusäätimien, suodatettavien salkkujen, hinnoittelutaulukoiden ja paljon muuta avulla voit luoda yrityksesi arvoisen verkkosivuston..

18. Themify Ultra

Themify Ultra WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Themify Ultra on joustava WordPress-teema, jossa on täysin reagoivia ja tyylivaihtoehtoja luodaksesi oma räätälöity verkkosivusto. Lisäksi teema sisältää yli 100 dollaria premium-lisäosia lähtölaskentaan, edistymispalkkeihin, laskuriin, yhteystietoihin, WooCommercean, aikatauluihin, kuvagallerioihin, kirjoituskoneeseen, karttoihin, hinnoittelutaulukoihin ja pro-liukusäätimiin. Vaikka mukautusvaihtoehtoja on paljon, esiasetetut värivalinnat ja sivun asettelumallit tekevät aloittamisesta nopean ja helpon jopa aloittelijoille..

19. Jobify

Muokkaa Business WordPress -teemaa

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Jobify on tehokas WordPress-työtehtävätaulun teema, jossa on JSON-pohjaiset rikkaat katkelmat, automaattisen toiston sisältöasetukset, sijainnin suodattaminen, jatkamisen tuki, lokalisoidut tiedostot käännös- ja verkkokuvikuvien tueksi. Yrityksen rakentaminen ja uusien vuokralaisten löytäminen on helppoa. Lisäksi teema sisältää intuitiivisen vetämällä ja pudottamalla -sivunmuodostajan LivePress-mukautusohjelmassa. Haluatko rakentaa vielä paremman työmoottorin? Jobify on yhteensopiva suosittujen laajennusten, kuten WP Job Manager, Resume Manager, WooCommerce Listings, Slider Revolution ja monien muiden kanssa, jotka voivat lisätä ominaisuuksia ja toimintoja verkkosivustollesi.

20. Valimo

Valimo monikäyttöinen WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Valimot on dynaaminen WordPress-teema, joka on luotu kaikenlaisille yrityksille. Ominaisuuksien, kuten selainten välisen yhteensopivuuden, reagoivan suunnittelun, tehokkaiden teemavaihtoehtojen, rajoittamattoman asettelun ja käännöstuen, ansiosta Foundry sopii erinomaisesti sekä pienille että isoille yrityksille. Asenna vain teema ja käytä sitten mukana tulevaa Visual Composer -laajennusta vetääksesi ja pudottamalla tiesi täydelliseen verkkosivustoon tai aloitussivun asetteluun.

21. Rahoitusryhmä

FinanceGroup Accounting Business WordPress -teema

FinanceGroup-teema on klassisen tyylinen liiketoiminnan ja kirjanpidon WordPress-teema. Mukana toimitetun TemplateMonster-vedä ja pudota -sivun rakennustyökalun avulla voit nopeasti luoda mukautetun verkkosivuston käyttämällä yli 25 sivumoduulia, esiasetuksia ja määritysvaihtoehtoja. Teema on myös Ecwid-yhteensopiva, joten jos päätät tarjota lisätuotteita tai yrityspalveluita verkossa, voit myydä teema suoraan omassa verkkokaupassasi.

22. iBusiness

iBusiness WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

iBusiness on osa ainutlaatuista uutta riviä helppokäyttöisiä napsauttamalla ja muokkaamalla WordPress-teemoja. Siirry yksinkertaisesti live-esittelyyn, napsauta mukautuspainiketta ja napsauta sitten kuvanmuokkausohjelmaa ja kirjaimellisesti napsauttamalla ja muokataksesi teeman erilaisia ​​komponentteja (huomautus, palvelut, taustakuvat, henkilökunta, portfolio, blogi, hinnoittelutaulut, yhteystiedot, jne.). Kun olet valmis, viete pop-up valmiit teematiedostot live-sivustollesi. Helppo nakki.

Lisää resursseja yrityksellesi

Älä kuitenkaan lopeta vain ammattimaisen verkkosivuston luomiseen, vaan sinun on tehtävä paljon enemmän online-läsnäolosi, markkinointisi ja muun suhteen. Tässä on muutamia hyödyllisiä artikkeleita kirjoittajiltamme saadaksesi sinut osoittamaan oikeaan suuntaan.

 • Online-läsnäolon yksinkertaistaminen WordPressin avulla
 • Lopullinen opas WordPress-verkkosivustosi markkinointiin
 • Kuinka lisätä muuntokursseja
 • Hyödyllisiä WordPress-laajennuksia paikallisille yrityksille
 • Kuinka rakentaa freelance-yritystä, Symple WordPress Guide

Jos sinulla on muita vinkkejä, jaa ne alla oleviin kommentteihin!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map