20+ paras mainosten hallinta WordPress-laajennukset 2020

Tänään tarkastelemme eräitä WordPressin parhaimmista mainosten hallinnan laajennuksista. Mainokset auttavat ansaitsemaan rahaa verkkosivustoltasi. Se ei ole mielikuvitusta. Kaikki bloggaajat eivät kuitenkaan halua näyttää Google-mainoksia verkkosivuillaan. Jotkut mieluummin myyvät mainostiloja sivustollaan, kun taas toiset menevät sponsoroituihin viesteihin.


Joka tapauksessa, seuraavat liitännäiset voivat auttaa. Joten älkäämme olko enää kaupallistamisenne aikaa ja saako siihen aikaan! Tässä ovat suosikki mainosten hallintalaajennuksemme vuodelle 2019 (ei erityisessä järjestyksessä):

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Lisäys (WP Pro Advertising System) Premium WordPress -laajennus

ADNING (WP Pro Advertising System) WordPress -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Kun WordPress-verkkosivustosi saavuttaa tietyn liikennetason, voit ansaita rahaa sijoittamalla mainoksia verkkosivustollesi. Tämä ei ole mitään uutta, ja monet Internet-markkinoijat ovat jo vuosien ajan rakentaneet verkkosivustoja, jotka ansaitsevat mainostuloja.

ADNING (entinen WP Pro Advertising System) -laajennus on loistava ratkaisu verkkosivustosi mainosten hallintaan ja näyttämiseen. Vierailijat napsauttavat todennäköisemmin kaunista, herättävää mainosta, eikö niin?

Useita mainostyyppejä

ADNING luo hiukan napsautettavia mainoksia kuudessa upeassa mainostyypissä:

 • Tavalliset mainokset: näkyy sisältösi sisällä tai widget-alueilla
 • Mainokset: liu’uta näkymään näytön oikeassa alakulmassa
 • Pop-up mainokset: hyppää ulos vierailijoilta saadaksesi mahdollisimman paljon huomiota
 • Kulmakuorijat: verkkosivustosi oikea yläkulma ”kuoritaan” takaisin paljastamaan mainos
 • Taustamainokset: koko näytön mainos istuu sisällön takana
 • Uutiskirje mainokset: integroituu MailChimp-sovelluksen kanssa mainosten sijoittamiseen luetteloosi lähetettäviin sähköpostiuutiskirjeisiin

Voit pelata eri tyyppisillä mainoksilla, kunnes löydät ne, jotka tuottavat eniten napsautuksia. Mielestäni nurkkakuorijat ja taustamainokset näyttävät kuitenkin upeilta.

WP Pro Advertising System -mainokset

Voit sijoittaa verkkosivustollesi myös erimuotoisia ja -kokoisia mainoksia, jotta voit ansaita rahaa millä tahansa verkkosivustosi alueella. Tämä sisältää mainosruudun, jonka avulla voit näyttää useita bannereita yhdessä mainostilassa. Laajennus tukee lyhytkoodeja, iframe-kehyksiä ja widgettejä tarjoamalla sinulle monia tapoja sijoittaa mainoksia verkkosivustollesi.

Estääksesi kävijöitä kärsimään mainossokeudelta – katastrofi, jos mainokset ovat tärkein ansaitsemismenetelmäsi – laajennus voi myös kiertää mainoksiasi käyttämällä upeita siirtymäanimaatioita. ADNING on yhteensopiva myös useiden tärkeimpien laajennusten kanssa, etenkin Visual Composer ja Slider Revolution. Tämä tarkoittaa, että voit sijoittaa mainoksia mihin tahansa räätälöityyn asetteluun tai jopa kuvan liukusäätimeen. Laajennus on täysin reagoiva, erittäin helppo määrittää ja sisältää yksityiskohtaisen analyysitoiminnon, jonka avulla voit seurata mainostesi tehokkuutta.

2. AdSense-laajennus WP QUADS (Freemium)

AdSense-laajennus WP QUADS

AdSense-laajennus on luultavasti yksinkertaisin Google AdSense -integraatio WordPress-sivustoosi. Lisäosan ilmaisella versiolla voit näyttää mainoksia WordPress-sivustosi useilla alueilla, mukaan lukien:

 • Sivupalkin widgetit
 • Viestin alku, keskimmäinen ja loppu
 • ”Lisää” -tunnisteen jälkeen,
 • Kuvien jälkeen viesteissä

Jos haluat näyttää mainoksen, liitä vain Google AdSense -koodinpätkä widgetiin. Voit myös lisätä mainoksia minkä tahansa viestin kappaleen väliin käyttämällä katkelmat.

WP QUADS Pro -laajennuksen premium-versio sisältää muita hienoja ominaisuuksia, kuten:

 • AMP-mainokset joka näyttää mainoksia sivujesi AMP-versioissa (tutustu oppaamme AMP: n käytön aloittamiseen WordPressissä)
 • Reagoivat mainokset – niin, että mainokset näyttävät täydelliseltä pikseliksi puhelimissa, tablet-laitteissa ja pöytätietokoneissa.
 • Näkyvyysolosuhteet – jonka avulla voit näyttää mainoksia valikoivasti joko mobiililaitteissa, tablet-laitteissa tai pöytätietokoneissa tai niiden yhdistelmässä.

Hinnoittelu alkaa 49 eurosta per yhden sivuston lisenssi ja mukana tulee 30 päivän palautusikkuna, joten se on hyvä valinta tytäryhtiömarkkinoijille ja bloggaajille.

3. WordPress Ad Widget Fre -laajennus

WordPress Ad Widget Free -laajennus

WordPress Ad Widget on todella yksinkertainen laajennus, jonka avulla voit näyttää sekä Google-mainoksia että mukautettuja mainoksia WordPress-sivustossasi. Jos myisit mainospaikkoja sivustossasi, voit tarjota asiakkaillesi erilaisia ​​vaihtoehtoja. Miten? Yli 55 mainosmuodolla voit mainostaa Facebook-sivuja, Instagram-profiileja ja monia muita.

4. Sam Pro Free WordPress -laajennus

Sam Pro ilmainen WordPress-laajennus

Sam Pro Free Edition näyttää mainoksia, joissa on bannerin kierto. Mikä tarkoittaa, että laajennus kirsikka-poimii mainoksen joukosta mainoksia ja näyttää ne sivustossasi. Kirsikkakeräys perustuu kuitenkin joustavaan logiikkaan, joka laskee mainoksen painon (tai prioriteetin) ja ennalta määritetyt rajoitukset. Ennalta määritettyjen rajoitusten avulla voit valikoivasti näyttää mainoksia tietyillä sivuilla, viesteissä, luokissa, mukautetuissa viestityypeissä jne. Voit myös ajoittaa ja rajoittaa mainosten näyttämistä napsautusten näyttökertojen määrän perusteella.

Ensiluokkaisia ​​lisäosia ovat ponnahdusikkunat ja lentomainokset sekä maantieteellinen kohdistaminen. Henkilökohtaisesti en käyttäisi ponnahdusikkunoita tai lisäosia, ellei kyseessä ole uutiskirjeen rekisteröintilaatikko, mieluiten ilmaisella e-kirjalla tai vastaavalla tarjouksella.

5. AdRotate ilmainen WordPress-laajennus

AdRotate Free WordPress -laajennus

AdRotate tekee mainosten hallinnasta helppoa. Voit näyttää omia ilmoituksiasi tai kolmansien osapuolien verkostoista, kuten Google AdSense, DoubleClick jne. AdRotate mahdollistaa mainosten ajoittaisen ajoituksen ja laskee napsautukset / näyttökerrat tarkasti ja näyttää tehokkaimmat mainokset sivustossasi.

Ensiluokkaisessa versiossa on hienoja ominaisuuksia, kuten maantieteellinen kohdistaminen, mainosten estäjän havaitseminen ja muut työkalut, joiden avulla voit helposti myydä ja hallita useita mainoskampanjoita. Hinnoittelu alkaa 29 eurosta yhden sivuston lisenssistä ja mukana tulee premium-tuki.

6. WP Bannerize Pro – ilmainen WordPress-laajennus

WP Bannerize Pro

Jos suurin osa mukautetusta mainonnasta tapahtuu muiden kuin Adobe Flash -bannereiden kautta, WP Bannerize Pro saattaa olla vastaus. Laajennus luo mukautetun postityypin, nimeltään Bannerit. Tämän avulla voit luoda bannereita, kuten luomalla viestin tai sivun.

Luodaksesi bannerin, ensin lataa / tuo bannerikuva ja valitse, haluatko seurata näyttökertoja ja napsautussuhdetta ja julkaista sen jälkeen bannerin. Kun valmis, bannerin lyhytkoodi luodaan. Nyt voit näyttää bannerin millä tahansa viesti-, sivulla tai widgetöityllä alueella lyhytkoodin avulla.

Lisäominaisuuksia ovat maantieteellinen kohdistaminen, IP-rajoitukset, roolipohjainen mainosten kohdistaminen ja täysin pinottu analytiikan kojetaulu.

7. WP mainosta sitä (ilmaiseksi)

WP mainostaa sen ilmaiseksi lisäosaksi

WP Advertize Se on tavallinen mainosten hallintalaajennus, jonka avulla voit näyttää kolmansien osapuolien mainoksia Google AdSensestä ja itsepalvelumainoksia. Voit valita yli 10 sijainnista mainosten näyttämiseksi, mukaan lukien sivupalkin widgetit. Lisäksi laajennus mahdollistaa myös mainosten poistamisen käytöstä tietyillä postityypeillä, tunnisteilla, IP – osoitteilla, kirjoittajilla jne.

8. Lisämainokset – Mainoshallinta ja AdSense

Advanced Ads ilmainen laajennus

Advanced Ads on siirry mainosten hallintaan, joka sisältää monenlaisia ​​hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten mainosten perustason luomisesta kolmansien osapuolien mainosten näyttämiseen, maantieteellisesti kohdistettuun, hyvin muokattavissa olevaan mainosverkostoon. Edistyneiden mainosten avulla voit rakentaa, näyttää, määrittää, suodattaa ja kohdistaa mainoksia kävijöidesi perusteella.

Täysi kuvaus lisäosien WordPress-arkistosivulla saatavilla olevista ilmaisista ominaisuuksista – Ehdotan, että annat sen nopeasti lukea ennen siirtymistä tämän luettelon seuraavaan laajennukseen.

Kehittyneissä mainoksissa on myös saatavana valikoima premium-lisäosia, kuten myy mainoksia, mikä auttaa sinua myymään mainospaikkoja sivustossasi. Ensiluokkainen versio sallii tärkeät ominaisuudet, kuten edistyneen aj-injektio, innovatiiviset mainosten sijoittelualueet, kuten sivupalkki tai kelluvat mainokset ja paljon muuta.

Lisäosan premium-kopion hinnoittelu alkaa 29 eurosta Advanced Ads Pro (yhden sivuston lisenssi) tai 69 eurosta Advanced Ads Bundlelle, joka sisältää kaikki lisäosat ja tulevat päivitykset.

9. AWPCP – luokiteltu ilmainen WP-laajennus

AWPCP - Pikkuilmoituslaajennus ilmaiseksi

Toinen WordPress Classifieds -laajennus on klassinen laajennus, joka on suunniteltu toimimaan monipuolisen online-ilmoitussivun WordPress-verkkosivustolta. Luokitellut ilmoitukset voidaan tehdä haettaviksi valtion, maan, käyttäjänimen tai avainsanan perusteella. Tämän lisäksi voit näyttää mainoksia Google AdSensestä. Tutustu täydelliseen luetteloominaisuuksiin, joilla voit käyttää WordPress-pohjaisia ​​ilmoitussivuja.

Useat premium-moduulit, kuten Authorize.net ja PayPal-maksuyhdyskäytävien integrointi, kampanjanhallinta ja kuponkimoduuli, voivat olla erittäin hyödyllisiä monipuolisten ilmoitussivustojen ylläpitämisessä..

10. Advanced Advertising System Free -laajennus

Edistynyt mainontajärjestelmä ilmainen laajennus

Edistynyt mainontajärjestelmä tukee muiden ominaisuuksien lisäksi useita mainospaikkoja, mainosten vuorottelua ja kampanjoiden ajoittamista sekä budjettikynnystä. Voit myydä mainoksia CPM: n, CPC: n ja CPP: n perusteella. Laajennuksen premium-versio tukee suodatettavia kampanjoita, AJAX-lataajaa, edistynyttä aikataulua ja kauniita kaavioita analytiikka- ja tilasto-osiossa.

11. Mainosten lisääjä ilmainen WordPress-laajennus

Mainosten lisääjän ansaitseminen WordPress-laajennus

Ad Inserter Pro on ainoa WordPress-laajennus, joka sinun on lisättävä mikä tahansa koodi missä tahansa WordPress-verkkosivustossa: mainokset, bannerit, widgetit, lomakkeet, jäljityskoodi, otsikko- / alatunnuskoodi, lyhytkoodit jne. Se tukee käytännössä kaikkia WordPress-paikkoja, jotka ovat käytettävissä automaattiseen lisäykseen: ennen / jälkeen viestin, ennen / jälkeen sisällön, ennen / jälkeen kappaleen, ennen / jälkeen otteita, blogisivujen viestien välillä ja jos teemalla on erityinen asettelu, voit käyttää manuaalista lisäystä lyhyen koodin, widgetin tai PHP-toiminnon kautta.

Ad Inserter Pro on erityisen hyvä lisättäessä mainoksia, kuten AdSense ja Amazon. Voit valita kappaleen numeron (tai suhteellisen sijainnin sivulla) ja kohdistuksen jokaiselle lohkolle. Voit myös määrittää puhdistusvaihtoehdot, jotta vältetään mainosten lisääminen kuvien tai otsikoiden läheisyyteen. Voit tehdä Amazon Native Shopping -mainoksista asiayhteyteen liittyviä ja näyttää sivutuotteisiin liittyviä tuotteita. Ad Inserter Pro tukee mainosten ajoittamista, mainosten vuorottelua ja maatasolla tapahtuvaa GEO-kohdistusta (toimii myös välimuistin kanssa). Voit myös näyttää erilaisia ​​mainoksia eri laitteille (pöytätietokoneet, tablet-laitteet, puhelimet) ja määrittää poikkeukset yksittäisille sivuille tai viesteille, joihin mainoksia ei pitäisi lisätä. Monisivusto-asennuksille on myös lisävaihtoehtoja alisivustojen asetusten rajoittamiseksi.

Ad Inserter Pro palaa vianetsintäkoodin lisäämiseen. On monia toimintoja, joiden avulla voit selvittää, miksi koodia ei lisätty. Jokaisella sivulla voit esikatsella sijainteja automaattista lisäystä varten, visualisoida HTML-tunnisteita tai korostaa lisättyjä koodilohkoja (mainoksia) mainosten sijoittelun helpottamiseksi. Ja siellä on myös yksityiskohtainen lisäysloki, josta löydät tietoja miksi jotakin lohkoa ei lisätty. Ja lopuksi, jokaista koodilohkoa voidaan esikatsella ikkunassa, jossa voit mukauttaa kohdistusta ja tyyliä visuaalisella CSS-editorilla.

Ja arvaa mitä? Amazon on virallisesti hyväksynyt Ad Inserter -sovelluksen alkuperäisten ostosmainosten lisäämiseksi WordPress-viesteihin. Ad Inserter Pro alkaa 20 dollarista (kaksoisivustoa koskevasta lisenssistä), jonka avulla voit näyttää maantieteellisesti kohdistettuja mainoksia ja tukee IP: n mustaa luetteloa muun hyödyllisen ominaisuuden ohella.

12. WP-Lisää ilmainen WordPress-laajennus

WP-Lisää ilmainen WordPress-laajennus

WP-Insert on ylivoimaisesti yksi parhaista ilmaisista mainosten hallinnan laajennuksista. Samoin kuin useimmissa tämän luokan laajennuksissa, WP-Insert tukee useita mainosverkkoja, kuten Google AdSense, Clickbank jne. Kuitenkin, toisin kuin muut pluginsit, se tarjoaa ilmaisen maantieteellisen kohdistuksen, mikä tarkoittaa, että voit näyttää AdSense-mainoksia vierailijoille Yhdysvalloista. ja Clickbank-mainokset Ison-Britannian vierailijoille. Muita hienoja ominaisuuksia ovat Google Analytics -integraatio, laillisten ilmoitusten näyttäminen, mainosten jakaminen ja dynaaminen mainosten sijoittelu minkä tahansa artikkelin keskellä..

13. Corner Ad Free -laajennus

Corner Ad Free -laajennus

Corner Ad on yksinkertainen mainosten hallinnan laajennus, joka näyttää mainoksen WordPress-sivustosi vasemmassa yläkulmassa (tai oikeassa). Se on suunniteltu minimaalisesti tunkeutuvaksi huonon käyttökokemuksen estämiseksi. Kun käyttäjä siirtyy mainoksen päälle, se kääntyy auki ja näyttää mainoksen koko näyttöikkunassa. Heti kun hiiri on poistettu, mainos palaa entiseen itseensä. Voit käyttää tätä laajennusta tärkeiden ilmoitusten, tulevien kampanjoiden näyttämiseen tai “salaisen myynnin” järjestämiseen.

14. Meksiko WordPressin helppo mainokset -widget

Meksiko Easy Ads -widget WordPressille

Meks Easy Easy Widget on yksinkertainen laajennus, jonka avulla voit näyttää rajattomasti mainoksia widgetissä. Voit valita rajoitetun määrän mainoksia katselua kohti, kiertää mainoksia ja satunnaistaa mainosten näyttöjärjestyksen. Voit myös määrittää oman mukautetun koon tai valita joukosta ennalta määritettyjä (ja standardisoituja) mainoskokoja.

15. Google AdSense -laajennus

Google AdSense-ilmainen laajennus

BestWebSoftin Google AdSense on uusi AdSense-liitännäispartnerin merkintä, jolla on mahdollisuus tuoda mainoksia suoraan AdSense-tilistäsi ja näyttää niitä useilla sivustosi alueilla, mukaan lukien ennen / jälkeen viestit, sivut ja sivupalkin widgetit.

16. Ads Pro Premium WordPress Advertising Manager

Ads Pro -laajennus - Monikäyttöinen WordPress-mainontahallinta

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Ads Pro -laajennus – Monikäyttöinen WordPress Advertising Manager on CodeCanyonin myydyin mainosten hallinta-WordPress-laajennus. Yksinkertaisesti sanottuna se auttaa hallitsemaan mainoksia WordPress-sivustossasi. Laajennus tukee suodatettavia mainoksia luokkien, tunnisteiden ja laitteiden perusteella. Se voidaan määrittää näyttämään mainoksia vasta sen jälkeen, kun kävijät ovat viettäneet tietyn ajan sivustossa, ja rajoittaa sitä, kuinka monta kertaa mainokset näytetään käyttäjälle istuntoa kohti. Lisäksi siinä on maantieteellisesti kohdistettuja mainoksia, joissa on 20 erilaista näyttötyyliä ja jotka voidaan sijoittaa yli 25 eri sijoitteluun.

Jos haluat luoda itsenäisen mainosalustan, laajennuksen avulla voit myydä kolmea erilaista laskutusmallia – CPC (napsautuskohtainen hinta), CPM (hinta / 1000 näyttökertaa) ja CPD (hinta / päivä). Tuettuja maksuyhdyskäytäviä ovat Stripe, PayPal, WooCommerce ja pankkisiirto.

17. Aparg SmartAd – Ensiluokkainen WordPress-mainosten hallintalaajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Aparg SmartAd on toinen vahva haastaja mainosten hallintalaajennustilaan. Huomattavia ominaisuuksia ovat yli 75 uutta ponnahdus- ja upotettua animaatiota, 25 mainosten sijoittelualuetta ja 5 tuettua mainostyyppiä, mukaan lukien kuva, video, Flash, koodi ja iFrame. Kuten useimmat lisäosat, tämä tukee mainosten vuorottelua ja tarkennettuja suodatusvaihtoehtoja tunnisteiden, luokkien jne. Perusteella. Lisäksi se tukee kielen perusteella tapahtuvaa suodatusta.

Laajennus tukee myös kolmea kampanjatyyppiä – taustamainoksia, ponnahdusmainoksia ja upotettuja mainoksia. Ja se toimitetaan edistyneiden tilastojen hallintapaneelilla. PDF-vientiominaisuus on melko kätevä, kun jaat raportteja mainospisteesi ostajien kanssa. Voit ajoittaa mainoksia ja määrittää mainosten automaattisen keskeyttämisen päivämäärän, näkymien ja napsautusten perusteella.

18. AdPlugg ilmainen WordPress-mainoslaajennus

AdPlugg ilmainen WordPress-mainoslaajennus

AdPlugg integroi AdPlugg-mainosten hallintapalvelun WordPressiin. Ajattele AdPluggia online-SaaS-mainosten hallintaympäristönä. Voit määrittää ja ajoittaa useita mainoksia, asetusten mainosten ja bannerien kiertoa, seurata napsautuksia ja muita tilastot -sivustollesi keskitetystä hallintapaneelista. Jos omistat useita verkkosivustoja (käynnissä WordPressillä tai muilla sisällönhallintaratkaisuilla), AdPlugg voi näyttää mainoksia kyseisissä ympäristöissä myös niiden vastaavien laajennusten kautta!

Laajennus on ilmainen 100 000 näyttökertaan kuukaudessa ja tukee vain kuvamainoksia. Maksetut suunnitelmat alkavat 10 dollaria kuukaudessa ja tukee useita mainostyyppejä, kuten videoita, välimainoksia, kolmansien osapuolien mainoksia (Google AdSense jne.) Ja muuta.

19. WordPress-dynaaminen avainsanan lisäyslisäosa

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Jos käytät AdWords-kampanjoita dynaamisilla avainsanoilla, tämä on sinulle. Niille teistä, jotka eivät tiedä mitä tämä on, Google AdWords antaa sinun korvata tietyt osat mainoksesi tekstistä käytetyllä hakusanalla.

Oletetaan esimerkiksi, että käytät mainosta avainsanoilla nahkaiset iPhone-kotelot. Jos joku etsii punaiset nahkaiset iPhone-kotelot, mainoksesi näkyisi, jos olet pitänyt mainoksesi keskimääräinen ottelu. Nyt dynaamisen avainsanan lisäyksen avulla Google muokata mainostasi lisäämällä tai korvaamalla mainoskopio etsimällä avainsanalla. Esimerkissämme sana punainen lisätään dynaamisesti mainoksen tekstiin.

Kuvittele samaa asiaa aloitussivusi kanssa. Jos kävijä saapuu aloitussivullesi tietyllä hakusanalla, WordPressin dynaamisen avainsanan lisäyslaajennus muuttaisi aloitussivun kopion dynaamisesti sisällyttämään saman avainsanan.

Kuinka tätä voidaan käyttää mainosten hallinnassa?

Jos myyt CPA-pohjaisia ​​mainoksia sivustossasi, hyperkohdistettujen napsautusten saaminen Google AdWordsista parantaa tuloksenmahdollisuuksiasi..

20. Ilmoittaa ilmaisin Ultimate Premium WordPress

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Yksinkertaisesti sanottuna Adverts Detector Ultimate -laajennus antaa sinun näyttää tai piilottaa sivustosi sisältöä käyttäjän lähtöpaikasta riippuen. Tunnistettavia lähteitä ovat hakukoneet, kuten Google ja Yandex; mainosverkostot, kuten Google Ads ja Yandex Ads; ja sosiaalisen median verkot, kuten Facebook, Twitter, Reddit, Tumblr jne.

Nyt tällä liitännällä voit näyttää toisen sivun Facebook-faneillesi ja toisen Pinterest-seuraajillesi.

21. Lisää Post Ads Free WordPress -laajennus

Lisää postimainokset ilmainen WordPress-laajennus

Lisää postimainokset on erittäin yksinkertainen mutta tehokas laajennus. Se vain lisää Google AdSense -mainoksesi viestien ja sivujen kappaleiden väliin. Tämä on tehokas tapa lisätä kolmannen osapuolen mainoskoodit automaattisesti mihin tahansa viesti-, sivu- tai mukautettuun viestityyppiin. Mainosten sijoitteluun sisältyy vaihtoehtoja suhteessa sisältöön sekä automaattiseen Googel AdSense -injektioon.

Parhaiden mainosten hallinnan WordPress-laajennusten valmistuminen

Mainokset ovat yksi yksinkertaisimmista tavoista ansaita rahaa verkkosivustollesi. Sivustosi mainostilojen myynti on hieno tapa lisätä tulojasi ja sillä on paljon etuja. Tässä on kolme tärkeintä syytä rakastaa liiketoimintamallia:

 • Mainostilojen myyminen antaa sinulle valinnan valita, mitä mainoksia näytetään sivustossasi. Tämä antaa sinulle vapaus hallita sivustosi käyttökokemusta.
 • Jos esimerkiksi ylläpidät muoti- tai meikkivinkkejä sisältävää blogia, voit näyttää mainoksia tuotteille, jotka liittyvät suoraan verkkosivustoosi / yritykseesi. Tämä voi parantaa sivustosi sijoitettujen mainosten napsautussuhdetta.
 • Mitä kohdennetumpi verkkosivustoosi, sitä enemmän napsautuksia (ja tuloksia) mainoksesi saavat. Mainoksesi ostajat ovat tyytyväisiä, pidät käyttökokemuksen ennallaan ja ansaitset tonnin rahaa kaupasta.

Samanlainen kuin mainostilojen myynti, muut hienovarainen mainos sisältää sponsoroidut viestit ja tuotesuositukset blogin artikkeleihin. Eettisesti älä koskaan sponsoroi tuotetta, jota et ole kokeillut / testannut henkilökohtaisesti. Tällä tavalla sinulla on riski pettää lukijasi luottamusta. Kääritämme tämän huomautuksen mukanaan!

Mikä on suosikki mainosten hallintalaajennuksesi? Kaipaimmeko mitään mahtavia laajennuksia? Kerro meille alla olevissa kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map