20 hienoa järjestelmänvalvojan WordPress-laajennusta

Sinä ja minä olemme tarkistaneet melko monia hyödyllisiä WordPress-laajennuksia viime päivinä. Tarkoitan, käynnissä oleva WordPress-laajennusseikkailu on jo paljastanut valinnat sosiaaliseen mediaan, BuddyPressiin, jäsenyyteen ja muuhun.


Se on reilusti yli 100 laajennusta! Mutta koskaan olemme tarkistaneet WordPress-järjestelmänvalvojan laajennuksia. Eikö kukaan välitä taustasta? Näet, että useimmilla yllä olevissa linkitetyissä viesteissä tarkistamillamme WordPress-laajennuksilla on niin paljon tekemistä käyttöliittymän kanssa. Laajennukset, joita tarkistamme tänään, auttavat sinua kuitenkin kantamaan WordPressin järjestelmänvalvojan tehtävät muun muassa.

Oletko WordPress-kehittäjä? Pysy kanavalla. Oletko WordPress-blogin järjestelmänvalvoja? Pysy kuulolla. Haluatko mukauttaa WordPress-järjestelmänvalvojan aluetta? Olemme myös kattaneet sinut. �� Tutustu luetteloomme parhaista ilmaisista Admin WordPress -laajennuksista (napsauta vain kuvia ladataksesi liitännäiset). Nauti lukemisesta ja jaa lopussa rakastetuimmat kommentit!

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

Järjestelmänvalvoja-editori WordPress-laajennus

Järjestelmänvalvoja-editori WordPress-laajennus

Haluatko mukauttaa järjestelmänvalvojan valikkokohteita? Haluatko lisätä mukautettuja valikkokohteita järjestelmänvalvojan valikoihin? Järjestelmänvalvojaeditori antaa sinulle kaiken tarvittavan voiman rakentaaksesi ainutlaatuisen järjestelmänvalvojan. Tiedätkö jotain mitä rakastat. Tämän laajennuksen avulla voit tehdä vain niin paljon. Voit esimerkiksi muokata valikkokohteita, muuttaa valikkokuvaketta ja asettaa käyttöoikeuksia, vetää ja pudottaa kohteita helposti, luoda helposti alivalikoita, piilottaa koko valikon (tai yksittäiset valikkokohteet) ja luoda mukautettuja valikkokohteita, jotka osoittavat ulkoisiin linkkeihin.

Voit jopa palauttaa kaikki oletusvalikot napsauttamalla painiketta, kun on mahdollista, että sekoitat jotain. Yhteenvetona voidaan todeta, että liitännäinen on helppo asentaa ja käyttää. Lisäksi? Voit valita ilmaisen ja pro-version. Viimeksi mainitussa on ilmeisesti lisäominaisuuksia.

Codepress-järjestelmänvalvojan sarakkeet WordPress-laajennus

Sarakkeiden muokkausohjelma WordPress-laajennus

Jos olet tarkoittanut muuttaa WordPress-järjestelmänvalvojan näytöitä, Codepress-järjestelmänvalvojan sarakkeet on lisäosa, jota olet odottanut. Yhdessä Codepress, Tobias Schutter, David Mosterd ja Jesper van Engelen, Järjestelmänvalvojan sarakkeissa on yli yhdeksänkymmentä (90) mukautettua saraketta sekä kyky parantaa asiakkaidesi hallintapaneelia helposti, lajiteltavien ja muokattavien sarakkeiden vaihtoehdot työn helpottamiseksi, kyky tuoda ja viedä toiminnot, helppo integrointi muihin laajennuksiin, mukautetut kentät kaikkiin omiin tarpeisiisi (katso, sinusta huolehditaan hyvin) ja täydellinen dokumentaatio. Lisää elämä (ja niin paljon apuohjelmaa) järjestelmänvalvojan alueelle Codepress Admin -sarakkeilla.

WP-Optimoi WordPress-laajennus

WP Optimoi WordPress-laajennus

Onko WordPress-sivustosi tavallista hitaampaa? Arvaa mitä, tietokanta saattaa olla ongelma. Tavalla tai toisella, roska löytää aina tiensä WordPress-tietokantaan. Tämä voi johtaa hitaaseen verkkosivustoon ja aiheuttaa pari WordPress-virhettä. Mitä tehdä? Sinun on optimoitava WordPress-tietokantasi ajoittain. Samalla tietokannan optimointi voi olla ylämäkeen liittyvä tehtävä, jos et tiedä ensimmäistä asiaa PhpMyAdminista.

Kirjoita WP-Optimize ja päivä (tietokannan rinnalla) tallennetaan. Tällä erikoislaajennuksella on yli miljoona (1) miljoonaa latausta, vaikuttava luokitus 4.6 / 5.0 ja se auttaa sinua optimoimaan WordPress-tietokannan automaattisesti. WP-Optimize poistaa tietokannan vanhentuneista versioista, roskapostista ja roskakorista, kommentteista, palautuksista ja pingbakseista vain muutaman mainitsemiseksi. Voit nähdä muita ominaisuuksia laajennuksen sivulla WordPress.org.

Nopea sivun / uudelleenohjauksen WordPress-laajennus

Nopea sivun / uudelleenohjauksen WordPress-laajennus

Suorilla 4.7 / 5.0 ja yli 550K latauksilla nopea sivu / uudelleenohjaus -laajennus lisää helppoutta uudelleenohjaukseen. Haluatko ohjata käyttäjiä muille sivuille helposti? Seuraavat ominaisuudet paljastavat, miksi nopea sivun / uudelleenohjaus on tarvitsemasi uudelleenohjauslaajennus. Ominaisuuksia yhdellä silmäyksellä ovat globaalit vaihtoehdot mukauttaa uudelleenohjaamalinkkejä joukkoon, nykyinen WordPress-version yhteensopivuus, mukautettujen postityyppien (ja muiden lisäosien) integrointi, mahdollisuus ohjata käyttäjiä uuteen tai samaan ikkunaan, kyky lisätä rel = ”nofollow” -määritteen linkkeihin, ohjaa 404 virhesivua ja paljon muuta. Siirry uudelle tasolle Quick Page / Post Redirect -laajennuksella.

Järjestelmänvalvojan WordPress-laajennus

Järjestelmänvalvojan WordPress-laajennus

Etkö voi (tai ei voi) hallita MySQL-tietokantojasi manuaalisesti? Järjestelmänvalvoja-laajennus antaa kaiken tarvittavan voiman WordPress-tietokannan hallitsemiseen tutummalta WordPress-hallinta-alueelta. Kuinka siistiä?

Voit tehdä mitä tahansa taulukkojen selaamisesta SQL-kyselyiden suorittamiseen ja tietokannan optimointiin muiden toimintojen joukossa. Se on todella yksinkertaista, ja sinulla on hauskaa, jos haluat päästä tietokantaasi. Järjestelmänvalvoja on yhteensopiva WordPress 3.9.1: n ja WordPress Multisite -sovellusten kanssa, joten – ja kai tiedän – olet hyvin peitetty. Sillä on yli 100 000 latausta ja loistava luokitus 4.8 / 5.0.

Debug Objects WordPress -laajennus

Debug Opjects WordPress -laajennus

Hei WordPress-kehittäjä! Haluatko analysoida virheitä ja ymmärtää paremmin miten kehittää WordPressin kanssa? Jos vastasit kyllä, Debug Objects on juuri sitä mitä tarvitset. 4,9 / 5,0 -luokitus, tämä helppo asentaa ja käyttää laajennus tarjoaa paljon tietoa, kuten muistin käyttö, käyttöjärjestelmä, WordPress-versio, sivun latausaika, kyselytiedot, välimuistitiedot, cron-tiedot, FTP- ja SSH-määritelmät, evästeiden määritelmät, lyhytkoodit ja paljon muuta. Frankin ja Inpsyde GmbH: n kehittämät Debug Objects on loistava laajennus jokaiselle WordPress-kehittäjälle.

WP Super Edit WordPress -laajennus

WP Super Edit WordPress -laajennus

Haluatko aina lisää toimintoja wysiwyg-kuvaeditorilta? Haluatko aina, että tietyt ominaisuudet olivat saatavilla? Eikö se lisää hauskaa bloggaamista seikkailuun? Oletko kyllästynyt odottamaan laajennusta, joka myöntäisi tämän toiveen? No, odotus on ohi! WP Super Edit lisää mukautettuja TinyMCE-laajennuksia ja -painikkeita visuaaliseen muokkausohjelmaan antaen sinulle enemmän toimintoja sisältösi elämiseksi. Tämän laajennuksen pääominaisuuksia ovat käyttäjäystävällinen vedä ja pudota -käyttöliittymä, pääsy sisäänrakennettuihin WordPress-vaihtoehtoihin, ylimääräiset TinyMCE-laajennukset ja -painikkeet, helppo asennus ja määritysasetukset. WP Super Edit -palvelun luokitus on 4.0 / 5.0 ja yli 250 kt latauksia.

Aihrus WordPress -laajennuksen suositukset

Aihus WordPress -laajennuksen suositukset

Suositusten lisääminen sivustoosi on hieno tapa lisätä asiakkaiden luottamusta online-tuotemerkkisi ympärille. Aihrusin suosittelut on loistava laajennus, jonka avulla voit liu’uttaa tekstiä, kuvia tai videoita kääntyvien suositusten luomiseksi, selata sisältöä, näyttää suosituksia satunnaisesti, lisätä haalistumisia ja muita muutoksia suosittelusuhteisiin, suodattaa sisältöä luokan, tunnuksen tai tunnisteiden perusteella. Vaikuttavalla arvosanalla 4,4 / 5,0 ja yli 450 000 latauksella Aihrusin suosittelut tunnetaan parhaiten seuraavista ominaisuuksista: API mukauttaa suosituksia, ystävällinen käyttöliittymä, CSS-muotoilu, lyhytkoodit, widgetit ja mukautetut kentät lisätäksesi otsikon, sähköpostit, sijainnin, yritys jne.

Osallistujatietokannan WordPress-laajennus

Osallistujatietokannan WordPress-laajennus

Jos aiot avata WordPress-jäsenyyssivuston tai sinulla jo on sellainen, sinulla on oltava keino rakentaa ja ylläpitää jäsenetietokantaa. Tämä tarkoittaa tarkoittaa osallistujatietokannan laajennusta. Tämän laajennuksen avulla voit syöttää tietueita yksittäin, ladata tietueita CSV-tiedostosta tai antaa jäsenille luoda tietueita omillaan. Tämä laajennus on täysin muokattavissa, sen avulla voit luoda useita lomakkeita kerätäksesi tietueita, sisältää mahtavia lyhytkooditoimintoja, ominaisuuksien muotoa uudelleenohjauksen täyttämisen yhteydessä, tukee sähköposti-ilmoituksia ja paljon muuta. Osallistujatietokannan luokitus on 5.0 / 5.0 (korkein mitä olemme tähän mennessä nähneet) ja lähes 100 000 latausta.

AJAX Live Spell Checker WordPress -laajennus

Ajax Live - oikeinkirjoituksen tarkistus WordPress - laajennus

Oikeinkirjoitusvirheet? Emme halua sitä nyt? Tämä on Lab4Gamesin (Kepo-ing Zz85) rakentama yksinkertainen mutta tehokas laajennus. Ajax-oikolukun avulla voit saada kirjoitusvirheet lennossa. Se on helppo asentaa ja käyttää ja integroitua siihen Chris Mellerin Google-oikeinkirjoitus ja Gassison Locken oikeinkirjoitus palvelut.

Firestats (+ kaaviot) WordPress-laajennus

FireStats WordPress -laajennus

Pakko tilastot ja liikennemitat? Haluatko ymmärtää liikenteesi täysin poistumatta WordPress-järjestelmänvalvojan kojelaudasta? Firestats on vain tarvitsemasi WordPress-järjestelmänvalvojan laajennus Firestats tarjoaa sinulle paljon tietoa liikenteestäsi. Asennuksen jälkeen plugin antaa sinun jaotella liikenteen ja nähdä muun muassa käyttäjän IP-osoitteen, asuinmaan, käyttöjärjestelmän ja selaintyypin. Firestats-kaaviot (plugin yksin, mutta voit kutsua sitä WordPress-lisäosaksi) lisää yksityiskohtaisia Firestats-taulukot, antaa sinulle luotettavan graafisen esityksen liikenteestäsi.

WordPress Mobile Pack WordPress -laajennus

WordPress Mobile Pack WordPress -laajennus

Älä vain luo reagoivaa WordPress-sivustoa, joka näyttää hyvältä mobiililaitteilla, luo mobiilisovellus WordPress Mobile Packilla ja anna matkaviestimellesi rikkaampi käyttökokemus (UX). Lähes 600 000 latausta ja keskimääräistä korkeampi luokitus 3,8 / 5,0, tämä WordPress Mobile Pack on suunniteltu bloggaajille, sisällönmarkkinoijille ja julkaisijoille, jotka haluavat hankkia mobiililukijoita.

Laajennus toimii Windows Phone 8: n, iPhone-laitteiden sekä Android-puhelimien kanssa ja on yhteensopiva suurten selainten kanssa. Lisäksi WordPress Mobile Pack on yhteensopiva WordPress 3.9.1: n uusimman version kanssa, ja siinä on hienoja ominaisuuksia, kuten reagoiva käyttöliittymä, niiden vaihtoehdot, viestien ja kommenttien synkronointi sekä analytiikka monien muiden muokattavien ominaisuuksien joukossa..

Broken Link Checker WordPress -laajennus

Broken Link Checker WordPress -laajennus

Ihmiset ja Google-robotit eivät pidä siitä, kun lähetät heille 404 virhesivua. Jos et tiennyt, rikkoutuneet linkit voivat vahingoittaa hakukoneoptimointiasi vakavasti sen lisäksi, että potentiaaliset asiakkaat lähetetään pois. Joten miten pääset eroon rikkoutuneista linkeistä? Ensin on löydettävä katkenneet linkit. Broken Links Checker -laajennus tulee tänne. Laajennus tarkkailee blogiisi rikkoneiden linkkien varalta ja ilmoittaa heti, kun yksi löytyy.

Broken Link Checker tarjoaa parhaat mukavuudet, muokkaa linkkejä automaattisesti laajennuksen sivulta, seuraa linkkejä koko sivustoosi, lisää rel = ”nofollow” -ominaisuuden hajotettuihin linkkeihin, jotta voidaan estää hakukoneiden robotteja, suodatettavia linkkejä jne. Laajennuksella on vaikuttava luokitus 4,1 / 5,0 ja yli 2,5 miljoonaa (miljoona) latausta (Aside: Jos haluat keventää sivukuormitusta, voit tarkistaa rikkoutuneet linkit verkkopalvelun, kuten W3C Link Checker asennuksen sijaan).

Google Authenticator WordPress -laajennus

Google Authenticator WordPress -laajennus

Kuten näimme äskettäisessä viestissä, WordPress-tietoturva on vakava ongelma. Ellei sinulla ole Vaultpress tai vastaavaa palvelua, älä koskaan jätä WordPressin turvallisuusasioita sattuman varaan. Google Authenticator -laajennus tarjoaa sinulle kaksifaktorisen todennuksen WordPress-sivustolle. Koko toimenpide suoritetaan Google Authenticator -sovelluksessa. Henrik Schackin Google Authenticator on erinomainen luokitus 4.8 / 5.0. Tämä on plugin, jota tarvitset WordPress-tietoturvan vahvistamiseksi.

Etsi Regex WordPress -laajennus

Hae Regexistä

Search Regexillä on yksi rooli ja se hyvin. Laajennus antaa sinulle mahdollisuuden etsiä ja korvata kaikenlainen tietoja verkkosivustollasi. Etsitkö sivuja tai viestejä? Luokat, tunnisteet tai kommentit? Voit löytää ja korvata mitä tahansa haluamallasi napin painalluksella. Tämän laajennuksen on tarkoitus helpottaa verkkosivustojen siirtymistä. Muista, kuinka vaikeaa tiedostojen löytäminen on sivustosi siirtämisen jälkeen? John Godleyn Search Regex toimii automaattisesti ja sen houkutteleva luokitus on 4.7 / 5.0.

AdRotate WordPress -laajennus

Adrotate WordPress -laajennus

Työskenteletkö monien ilmoitusten kanssa? Ehkä omistat (tai ylläpidät) enemmän kuin muutamia sivustoja, joissa on enemmän kuin muutama mainos? Kuinka hallitset ilmoituksia? Kuinka pysyt terveenä? Valitsit AdRotate. Yli 770 000 latauksella ja arvosanalla 3.8 / 5.0 AdRotate antaa sinun lisätä ja hallita ilmoituksia helposti. Perustaso tavaraa; hallitset ilmoituksia keskushallintapaneelista, joka tarjoaa sinulle runsaasti vaihtoehtoja. Sinä todella hallitset mainoksiasi tällä laajennuksella. Kirjailija Arnan de Gans on varma, että rakastat AdRotatea. Rahan ansainnasta tulee erittäin helppoa, väittää edelleen Arnan.

Redux-asetusten kehys

Redux-asetusten kehys

Se on laajennus. Ei, se on kehys. No, kirjoittajien mukaan: Redux on yksinkertainen, täysin laajennettava ja reagoiva vaihtoehtovaihtoehto WordPress-teemoille ja -laajennuksille. Erinomaisella arvosanalla 5.0 / 5.0 Redux Framework yksinkertaistaa WordPress-teema- ja laajennuskehitystä huomattavasti. Se tarjoaa sinulle laajennettavan ja virtaviivaisen WordPress-kehyksen, jonka kanssa voit työskennellä (heillä on jopa tonnia premium-luokan Redux-laajennuksia). Tämän laajennuksen avulla pääset maahan juoksemassa WordPress-teeman ja laajennuksen kehityksen suhteen. Tutustu joihinkin Themeforest-sivustomme kuvakaappauksiin nähdäksesi kuinka paljon Reduxin avulla on mahdollista.

Sisäiset kommentit WordPress-laajennus

Sisäiset kommentit WordPress-laajennus

Kommentit osoittavat, kuinka kohderyhmäsi reagoi viestisi. Sinun ei pitäisi koskaan vältellä kommentteja WordPress-sivuston omistajana. Sen sijaan sinun pitäisi osallistua keskusteluun ja saada lukijat tuntemaan olonsa kotoisaksi. Sinun tulisi myös velvoittaa rohkaista lukijoita jättämään kommentteja lisäosan, kuten Inline Comments, avulla. Mitä tämä hieno koodi tekee, on lisätä ”… kommenttijärjestelmäsi kappaleiden, otsikkojen ja muiden osien puolelle…” viesteihisi. Plugin on melko helppo asentaa ja mukauttaa ja toimii lisäämällä kupla valitun osion puolelle. Inline Comments on kehittänyt Kevin Weber, ja sen luokitus on 4.8 / 5.0.

Kelluva järjestelmänvalvojan WordPress-laajennus

Kelluva järjestelmänvalvojan WordPress-laajennus

Haluatko houkutella asiakkaitasi lisää tilaa WordPress-järjestelmänvalvoja-alueella? Tuomme sinulle vain laajennuksen siihen. Meet Float Admin Menu, erittäin tehokas WordPress-järjestelmänvalvojan laajennus, joka siirtää järjestelmänvalvojan valikon uudelleen vasemmalta ylöspäin. Voit laajentaa valikkoa milloin tahansa. Laajennus on täysin reagoiva, toimii WordPress 3.9.1: n kanssa ja sen vaikuttava luokitus on 5.0 / 5.0. Kulkin admin-valikon ja rakastin sitä. Se toimii aktivoitaessa.

Lataa Monitor WordPress -laajennus

20-iso-WordPress-admin-liitännäiset-download-monitori-wpexplorer

Tarjoiletko digitaalisia tuotteita verkkosivustollasi? Haluatko seurata lataustoimintaa? Jos tämä on kyllä, Download Monitor -laajennus auttaa sinua lisäämään ja hallitsemaan latauksia ystävällisen käyttöliittymän (UI) avulla, lisää tiedostoja muokkaamalla viestejä, sisältää peililinkkejä latauksiin, seuraamaan latausten määrää, rajoittamaan ja valvomaan latausten saatavuutta ja lisää. Download Monitor on ladattu yli 620 kt kertaa, ja sen luokitus on 3.9 / 5.0.

Sinulle

Toivottavasti löysit muutaman uuden liitännäisen, jotka auttavat sinua WordPress-sivustosi kanssa. Oletko tietoinen WordPress-järjestelmänvalvojan laajennuksista, jotka haluaisit nähdä sisältyvän tähän? Ole hyvä ja jaa kanssamme kommentteihin. Hyvää kehitystä!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector