19 parasta ilmaista WordPress-liukusäädintä

15+ parasta ilmaista WordPress-liukusäädintä

Äskettäisessä viestissä keskustelimme parhaista WordPress-liukusäätimen laajennuksista. Ja voit valita paljon mahtavia vaihtoehtoja! Mutta tällä kertaa keskitymme vain parhaisiin ilmaisiin WordPress-liukusäätimen laajennuksiin.


“Miksi?” – kysyt. WordPress.org-sivustosta löytyvät ilmaiset liitännäiset testataan tiukasti ja niiden on oltava uusimpien WordPress-yleissopimusten mukaisia, jotta ne julkaistaan. Vaikka saatat saada liukusäätimen, jolla ei ole niin paljon vaihtoehtoja, nämä rajoitukset tarkoittavat, että liikkuvia osia on vähemmän. Laajennus on usein vakaampi, turvallisempi, nopeammin konfiguroitavissa ja helpompi sivusi lataamisessa (ja loistava uusille WordPress-käyttäjille).

On aina parasta käyttää WordPress-teemaa, joka on tehty täysin yhteensopivaksi sen mukana toimitettujen liukusäädinten liitännäisten kanssa. Ehdotan aina kokeilla Total WordPress -teemaamme, joka on testattu perusteellisesti kahdella tänään eniten käytetyllä liukusäätimellä.

Jos et halua vaihtaa teemoja, mutta haluat silti karuselli verkkosivustollasi, löydät luettelosta hyödyllisen. Tässä luetellut laajennukset täyttävät kaksi tärkeintä ehtoa. He ovat:

 • Päivitetään säännöllisesti
 • Tarjoa hyvää tukea WordPress.org-foorumeiden kautta

Näyttää siltä, ​​että liukusäätimille on edelleen suuri kysyntä, mikä on mahtavaa, ja jos niitä käytetään oikein, ne voivat parantaa käyttökokemusta ja joskus jopa muuntokursseja. Uusia ja mielenkiintoisia ilmaisia ​​WordPress-liukusäätimen laajennuksia julkaistaan ​​usein, ja teemme parhaamme pysyäksesi ajan tasalla.

Katsotaanpa nyt joitain parhaista ilmaisista liukusäätimien laajennuksista ja selvitetään, tuovatko ne uusia ominaisuuksia, jotka voivat virkistää WordPress-verkkosivustoasi.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Nivo Slider Lite

Nivo Slider Lite ilmainen WordPress Slider -laajennus

Jos etsit monipuolista liukusäädintä tunnetuilta kehittäjiltä, ​​sinun kannattaa kokeilla tätä. Nivo Slider Lite on ilmainen WordPress-liukusäädin, joka perustuu hyvin todistettuun Nivo Slider -sovellukseen, joka on nyt osa uskomatonta WordPress-herkkujen aarrearkkua ThemeIslessä. Siihen kuuluu helppokäyttöinen lyhytkoodi liukusäätimien näyttämiseksi, samoin kuin runsaasti käytettävissä olevia vaihtoehtoja liukusäätimen koosta, animaation nopeudesta, taukoajasta, navigointi nuoleista jne..

Lisäksi jos päivität Nivo Slider -sovellukseen Lite-versiosta, saat käyttöösi tonnia enemmän vaihtoehtoja liukusäädintyypeille (voit jopa vetää dioja postityypeistä), reagoiviin asetteluihin, teemoihin, pikkukuvien selaamiseen, ylimääräisiin siirtymätehosteisiin ja muuhun. Laajennus sisältyy jopa Pirate-klubiin, joten jos olet jo jäsen, saat Nivon kaikkien muiden Themeisle-mielenkiintoisten teemojen ja laajennusten (sekä elinikäisen tuen ja päivitysten) lisäksi yhdestä edullisesta hinnasta..

Yhteenvetona, Nivo Image Slider on erittäin nopea ja reagoiva WordPress-liukusäätimen liitännäinen, jonka avulla voit luoda rajoittamattomia liukusäätimiä, joissa on kauniita tehosteita, ainutlaatuinen mukautettu viesti ja lyhytkoodijärjestelmä, ja se on testattu kaikilla nykyisillä selainversioilla.

2. Siirtymäliukusäädin Lite

Siirtymäliukusäädin Lite

Olet todennäköisesti kuullut suositusta Transition Slider -laajennuksesta aiemmin, mutta tiesitkö, että ne tarjoavat Lite-version? Se on totta – tämä ilmainen, Gutenbergin kanssa yhteensopiva liukusäädin tarjoaa paljon hienoja ominaisuuksia, joiden avulla voit rakentaa tyylikkäitä liukusäätimiä WordPress-sivustolle.

Transition Slider Lite -laajennuksen avulla voit suunnitella räätälöityjä liukusäätimiä animoiduilla tekstielementeillä, vaikuttavilla WebGL-käyttöisillä siirtotehosteilla, navigointinuolilla, liukusäätimen silmukalla ja automaattisella toistolla, syvälinkkillä, videon dioilla, painikkeilla, älykkäällä esisyöttölaitteella ja muulla. Jopa sisäänrakennettuja vaihtoehtoja koko leveyden tai koko näytön liukusäätimille (loistava tapa tehdä pysyvä ensivaikutelma sivuston kävijöihin)

Transition Slider Lite on myös reagoiva, tukee navigointia kosketus- ja vetämistoiminnoilla ja on yhteensopiva suosituimpien selainten kanssa. Ja lisää virtaa, ehdottomasti muista kassalla Siirtymäliukusäädin Pro – joka lisää käyttövalmiina liukusäätimemallit, mobiililaitteille ja tablet-laitteille reagoivat kerrokset, premium-tuki ja paljon muuta.

3. SlideDeck-herkkä liukusäädin

SlideDeck Responsive Slider Free WordPress -laajennus

SlideDeck on tehokas ilmainen WordPress-liukusäädin, jonka avulla voit lisätä visuaalisen kiinnostuksen verkkosivustollesi. Mikä parasta, SlideDeck on ilmainen ja helppo käyttää. Asenna vain SlideDeck Manager ja käytä uusia dioja tyhjästä tai valitse ilmainen malli aloittaaksesi. Voit sitten lisätä sinulle kuvia, videoita (Youtube tai Vimeo), otsikoita ja jopa painikkeita. SlideDeck sisältää sisäänrakennetut asetukset linkkille (jotta katsojat voivat napsauttaa minne tahansa), otsikot, otteet ja lue lisää linkkejä.

Etsitkö lisää ominaisuuksia? Voit päivittää SlideDeck Pro -sovellukseen saadaksesi mahtavia laajennuksia tekstiliukusäätimiin, mukautettuun CSS: ään, WooCommerce-integraatioon, lisättyihin gallerialähteisiin, sosiaalisen median syöttövaihtoehtoihin, toimintakehotukseen ja tonnia enemmän premium-diamalleja.

4. 10Web-liukusäädin

10Web-liukusäädin ilmainen WordPress-laajennus

Löysin Slider WD WordPress -laajennuksen nopeimmaksi. Se on tehokas työkalu karusellien luomiseen verkkosivustollesi. Voit lisätä ne manuaalisesti, lyhytkoodilla, widgetinä, mutta myös mihin tahansa tematiedostoihisi käyttämällä PHP-toimintoa.

Slider WD -sovelluksella voit lisätä rajattomasti dioja, sekä kuvia että videoita (YouTube ja Vimeo). Siirtymätehosteita on runsaasti ja tuki myös kolmelle tasolle:

 • Tekstisisältö
 • kuvat
 • Jakamispainikkeet (Twitter, Google+, Pinterest, Facebook ja Tumblr)

Mielenkiintoisin mitä löysin heidän kuvaussivulta, on, että he tarjoavat kääntää laajennuksen mille tahansa kielelle 3 päivän kuluessa. Mielestäni tämä on esimerkki mahtavasta laajennustuesta.

5. Meta-liukusäädin

MetaSlider Free WordPress -laajennus

Yksi suosituimmista WordPress-liukusäätimien laajennuksista, Meta-liukusäätimellä luot karuselleja nopeasti. Voit tehdä sen valitsemalla kuvia mediakirjastostasi, vetämällä ja pudottamalla niitä, asettamalla diatekstit, linkit ja SEO-tunnisteet.

Voit lisätä sen viesteihin ja sivuille, mutta myös käyttää lyhytkoodi- tai mallitunnistetta upottaaksesi diaesityksiä mihin tahansa haluat. Koska se on yksi käytetyimmistä ilmaisista liukusäätimistä, se on käännetty 16 kielelle.

6. Ultimate Responsive Image Slider

Ultimate Responsive Image Slider Free WordPress -laajennus

Ultimate Responsive Image Slider on toinen hyvä vaihtoehto, jos etsit hyvin ylläpidettyä ja tuettua ilmaista liukusäädintä. Se antaa sinulle mahdollisuuden ladata useita kuvia erässä, lisätä useita dioja viestiin tai sivulle, lisätä se lyhytkoodilla, säätää liukusäätimien korkeutta ja leveyttä yksilöllisesti, määrittää navigointipainikkeet jne..

Mielenkiintoisin ominaisuus on diaesitykset. Jos liukusäätimessä on useita dioja, voit ottaa käyttöön pienoiskuvat, jotka näytetään diojen alapuolella, jotta kävijät voivat esikatsella niitä ja siirtyä eteenpäin tai taaksepäin, jos haluavat. Toinen lisäosa tämän laajennuksen käytöstä on, että voit määrittää fontit siinä. En pidä lisäosista, joissa on tämä ominaisuus, yksinkertaisesti siksi, että se hidastaa verkkosivustoasi, jos otat sen käyttöön. Mutta jos haluat saada erilaisia ​​liukusäätimiä kuin teemasi määrittelemät, voit tehdä sen tällä ilmaisella WordPress-liukusäätimellä.

7. Supsysticin liukusäädin

Supsystic ilmaiset WordPress Slider -laajennukset

Supsystic-liukusäädin on reagoiva ratkaisu, jonka avulla voit rakentaa kuva- ja sisältöliukusäätimiä hienolla näköisillä malleilla ja monilla vaihtoehdoilla. Tähän sisältyy reagoivia kuvaliukusäätimiä, diaesityksiä, kuvatekstejä, liukukuvia pikkukuvia, mukautettuja linkkejä ja helppo diamuodostimen käyttöliittymä (videoleikkeet, dynaamisten viestien syöttö, karusellit ja HTML-kerrokset ovat myös saatavana pro-version kanssa).

Se väittää myös olevan SEO-optimoitu, mutta voit tehdä minkä tahansa liukukuvia SEO-ystävällisiksi kirjoittamalla ainutlaatuisia ja osuvia tiedostonimiä ja alt-tunnisteita. Tällä hetkellä tämä liukusäädin on saatavana 15 murteena, joten kannattaa harkita, etsitkö paikallista liukusäädintä.

8. Soliloquyn liukusäädin

Soliloquy-ilmainen WordPress-liukusäädin

Rakenna ihanat reagoivat liukusäätimet ja nopeasti Soliloquy-kuvan liukusäätimellä. Tämä ohennettu liukusäädin sisältää yksinkertaisia, mutta tehokkaita vaihtoehtoja intuitiivisen vedä ja pudota -liukusäätimen avulla. Lisää vain kuvasi, käytä oletusasettelua (tai valitse valmiista malleista), lisää mukautettu CSS, jos haluat ja sinulla on liukusäädin valmiina menemään.

Haluta lisää? Soliloquy tarjoaa lisäosia premium-malleille, kuvansuojaukselle, karuselleille, pikkukuvien selaamiselle, lightboxiin, Instagram- ja Pinterest-integrointeihin, WooCommerce-tuotteisiin, dynaamisiin liukusäätimiin ja muokattavissa oletuksiin (joihin pääset kaikkiin käyttämällä dev-lisenssiä)..

9. Pääluisti

Master Slider Free WordPress -laajennus

Master Slider on ilmainen ja reagoiva kuva- ja sisältöliukusäädin. Se tukee sujuvia siirtymiä ja kosketusnavigointia.

Se väitetään rakennetuksi WordPressin parhaiden käytäntöjen (taustaohjelma ja käyttöliittymä) avulla, mutta käyttöliittymä ei näytä olevan WordPressille kuuluva asia (ehkä se johtuu siitä, että he halusivat saumattoman siirtymisen laajennuksen ilmaisen ja pro-version välillä). Toisaalta se toimii hyvin WordPress-oletusteemoiden kanssa, mutta myös useiden muiden teemojen kanssa, joiden kanssa testasin.

10. GIGA-liukusäädin

GIGA Slider Free WordPress -laajennus

Tämä liukusäädin on nopea, siitä ei ole epäilystäkään. Se tukee rajattoman määrän diojen lisäämistä otsikolla ja kuvauksella, sekä tarjoaa 25 siirtotehostetta, sivutuskuvia tai -painikkeita, automaattisen käynnistyksen asetuksia, tauon siirtämisessä, 32 ihotyyppiä ja enemmän. Voit luoda kuva- ja videoleikkeitä WordPress-verkkosivustollesi. Se on herkkä ja toimii hyvin Androidissa ja iDevices-laitteissa.

Haittapuoli: GIGA-liukusäädin käyttää melko ärsyttävää lisämääräilmoitusta plugins-sivulla. Se on näkyvissä koko ajan … joten se on todennäköisesti yksi ilmaisista liukusäätimen WordPress-laajennuksista, joita sinun tulee välttää käyttämistä asiakassivustolla. Mutta henkilökohtaiseen käyttöön, silti vankka valinta.

11. MotoPress Slider Lite

MotoPress Responsive Slider Free WordPress -laajennus

MotoPress on tunnettu luomaan joitain laadukkaita WordPress-laajennuksia. MotoPress Slider Lite ei ole poikkeus. Se on hyvä ratkaisu diojen luomiseen painottaen visuaalisia tehosteita. Siinä on vedä n-pudotusliittymä (josta en ole suuri fani), herkkä asettelu ja pyyhkäiseminen.

Se on vankka, lite-laajennus, joka tukee mukautettuja postityyppejä, tasoja ja jopa WooCommercea. Toinen hieno ominaisuus on, että voit tuoda ja viedä liukusäätimiä. En ole nähnyt toista ilmaista liukusäädintä, joka antaa sinulle tämän vaihtoehdon. Joten jos sinulla on useita sivustoja, mutta haluat käyttää samoja liukusäätimiä tai haluat vain tallentaa liukusäätimen asetukset myöhempää käyttöä varten, voit tehdä sen helposti MotoPress Slider Lite -sovelluksella.

12. Älykäs liukusäädin 3

Smart Slider 3 ilmainen WordPress-laajennus

Smart Slider 3 on jatkoa vanhemmalle ja todistetulle Smart Slider 2 WordPress -laajennukselle. Se väittää olevansa aivan uusi ja intuitiivinen WordPress-laajennus, jonka avulla voit luoda liukusäätimiä tavalla, jota ei koskaan ennen nähty millään ilmaisella liukusäätimen liitännällä. Katsotaanpa mikä on hyvää ja mikä ei.

Tämä laajennus antaa sinulle mahdollisuuden luoda YouTube- ja Vimeo-dioja ja jopa käyttää WordPress-viestejäsi ja luoda dioja niistä, joten jatkoin kokeillakseni itseäni. Pidän siitä, että siellä on paljon video-oppaita tiettyjen visuaalisten tehosteiden luomisesta ja hyvä ”aloitusopas”. Se tarkoittaa, että sinulla on hyvä tuki, jos valitset tämän liukusäätimen.

En kuitenkaan pitänyt siitä, että kehittäjät ovat luopuneet WordPressin parhaista käytännöistä, kun kyse on siitä, kuinka asiat näyttävät ja tuntuvat kojelaudassa. Kesti jonkin aikaa tottuakseni siihen, miten asiat toimivat täällä. En ollut edes varma, että käytän WordPressiä, se näytti minusta omituiselta Android-versiolta. Muu kuin se näyttää siltä, ​​että se on hienosti tuettu ja hyvin pyöristetty laajennus.

13. Lopullinen liukusäädin

Slider Ultimate Free WordPress -laajennus

Ultimate Slider on ilmainen automaattisen toistotoiminnon WordPress-laajennus, jossa voit myös asettaa liukusäätimen viiveen ja liukuaikavälin. Käytä mukana olevaa lyhytkoodia [Ultimate-liukusäädintä] voit helposti lisätä luomiasi liukusäätimiä mihin tahansa haluamaasi kohtaan viesteihisi ja sivuillesi.

Tämä laajennus on täysin reagoiva ja yhteensopiva WooCommerce-sovelluksen kanssa. Sen avulla voit luoda erilaisia ​​dioja käyttämällä aiempien kaltaisia ​​luokkia, mutta voit myös syöttää mukautetun CSS: n mukauttaaksesi diaesityksesi ulkonäköä. Ajastinpalkki ilmoittaa kävijöille milloin odottaa diamuutoksia.

14. FA Lite -herkkä liukusäädin

FA Lite -vasteellinen liukusäädin ilmainen WordPress-laajennus

FA tarkoittaa Featured Articles 3.0, joka on WordPress-liukusäätimen laajennus, jonka avulla voit luoda liukusäätimiä jo julkaisemastasi sisällöstä. Voit luoda dioja viesteistä, sivuista tai mukautetuista viestityypeistä. Et kuitenkaan voi luoda niitä kuvistasi, koska tämä ominaisuus on varattu premium-versiolle.

Löydät kaikki vakioominaisuudet, kuten: navigointi nuolet ja sivut, erilaiset asettelut ja animaatiot, liukusäätimet jne. On jopa joitain epätyypillisiä, kuten mahdollisuus lisätä se lyhytkoodilla, widgetillä, automaattisesti tai mallilla tag (PHP-toiminto), joten tämän liukusäätimen asettaminen haluamaasi kohtaan ei tule ongelma. Minun on myös mainittava, että se sisältyy toimintoihin ja suodattimiin, joten kaikki WordPress-kehittäjät arvostavat varmasti tätä laajennusta.

En todellakaan pitänyt tästä laajennuksesta, että monet sen ominaisuuksista on varattu premium-versiolle.

15. Liu’uta mitä tahansa

Liu'uta kaikki ilmainen WordPress-laajennus

Luo upea liukusäädin ilmaiseksi Slide Anything -sovelluksella. Tämä ilmainen karuselli- ja liukusäädin-laajennus sisältää helppoja vaihtoehtoja diakuvien, tekstin, HTML: n ja muun lisäämiseen. Slide Anything -vaihtoehtojen avulla voit varmasti rakentaa loistavan, reagoivan kosketusnäytön liukusäätimen nopeasti.

Koska laajennus päivitettiin äskettäin Owl Carousel 2: n käyttöön, on olemassa myös uusia vaihtoehtoja äärettömille silmukoille, liukulinkille, CSS3: lle 3D-siirtymien kääntämiselle ja upeille siirtymätehosteille (kuten kääntö, zoom, haalistuminen, pomppiminen, rullaaminen ja enemmän).

16. Vakava liukusäädin

Vakava Slider Free WordPress -laajennus

Ilmainen Serious Slider -laajennus on erittäin mahtava vaihtoehto lisätä liukusäätimiä sivustoosi. Sen lisäksi, että sitä on helppo käyttää, plugin on myös SEO-ystävällinen, käännösvalmis ja täysin reagoiva.

Luo rajaton määrä räätälöityjä liukusäätimiä käyttämällä tekstiä, painikkeita, linkkejä, ulkoasutyylejä, siirtymätehosteita, kuvateksioita animaatioita jne.. Vakava Slider sisältää myös helpon ”mediapainikkeen”, jotta voit nopeasti liittää liukusäätimet viesteihin ja sivuille klikkaus.

17. Elementor-kuvankaruselli-widget

Elementor Page Builder -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Elementor on teknisesti sivunmuodostaja-laajennus, mutta siinä on melko mahtava kuvakaruselli ilmaisella versiolla (jos päivität Elementor Proon, laajennus lisää tehokkaampia kuva- ja videoliukusäätimiä). Joten jos etsit joka tapauksessa luoda mukautettuja asetteluja, Elementor tarjoaa jo helpon tavan rakentaa yksinkertaisia ​​kuvan liukusäätimiä – muita lisäosia ei tarvita. Image Carousel -widget sisältää valinnat navigointityylin, nopeuden, liuku- / häivytystehosteen, automaattisen toiston ja tauon siirtämiseksi.

Elementor-diojen widget toisaalta sitä voidaan käyttää luomalla liukusäätimiä, joissa on teksti, painikkeet, koko leveys tai koko näytön asettelu, ken burns -tehosteet, sisältöanimaatiot, räätälöidyt muutokset ja paljon muuta. Tämä widget on kuitenkin saatavana vain Pro: lla, joten sinun on päivitettävä ensin käyttääksesi sitä.

18. Responsive Flipbook

Responsiivinen Flipbook-laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Jos haluat esitellä online-esitteen tai -lehden, et ehkä halua perinteistä liukusäädintä. Tällöin animoitu flipbook on ehdottoman välttämätön.

Jos haluat lisätä animoituja flip-kirjoja verkkosivustollesi, katso vain Responsive Flipbook WordPress -laajennus. HTML ja jQuery valvovat laajennuksen, mikä tarkoittaa, että kaikki käyttäjät voivat katsella animaatioita – jopa ne, joilla ei ole flash-soitinta. Myös laajennus on täysin reagoiva, joten flipbookisi näyttävät upealta kaikilta laitteilta.

Lehtikirjojen muotoilu on tärkeä prioriteetti, joten laajennuskehittäjät ovat lisänneet vaikuttavan määrän mukauttamisominaisuuksia. Tähän sisältyy 1 000 kuvaketta, yli 650 Google-kirjasinta ja 11 ennalta määritettyä teostyyliä, joista valita. Heitä rajoittamattomia värejä, hover-efektejä ja kolme asetteluvaihtoehtoa. Sinulla on loistava tilaisuus rakentaa täydellinen flip-kirja, joka heijastaa tuotemerkkiäsi – erityisen tärkeätä, jos haluat, että flip-kirjasto muuntaa asiakkaita.

Flip-kirjan rakentaminen on uskomattoman helppoa: kehittäjät ovat työskennelleet ahkerasti varmistaakseen, että käyttöliittymä on mahdollisimman intuitiivinen. Tähän sisältyy joukkolähetysvaihtoehto, kaksi tapaa tarkastella sivujasi ja PDF-ohjattu toiminto PDF-tiedostojen muuntamiseksi flip-kirjoiksi heti.

19. Avartan-liukusäädin

Avartan-liukusäädin reagoiva WordPress-laajennus

Avartan on helppokäyttöinen ilmainen reagoiva WordPress-liukusäädin, joka on täynnä monia ominaisuuksia. Lisää verkkosivustollesi vaikuttavia kuvan liukusäätimiä, videoliukusäätimiä, sisältöliukusäätimiä, tekstiä ja animaatioita. Se sisältää myös lyhytkoodi- ja nappielementit.

Avartan-liukusäädin tarjoaa helpon järjestelmänvalvojan käyttöliittymän, jossa on modernit ominaisuudet, kuten vedä ja pudota -liukusäätimen rakentaja, reaaliaikainen esikatselu ja erityyppiset elementtivaihtoehdot. Se sisältää vaihtoehtoja eloisille diaesityksille esitellyille sivuille, viesteille, mukautetuille postityypeille ja mediakuville WordPress-verkkosivustolla. Se on myös ristiinselaimessa yhteensopiva suurten selainten, kuten Firefox, Opera, Chrome, Safari ja IE, kanssa.

Avartan-liukusäätimen elementtiominaisuus kattaa vaihtoehdon automaattisen toiston videolle, vaihtoehdon seuraavalle dialle päätevideossa, vaihtoehdon silmukkavideolle, koko näytön YouTube-, Vimeo- ja itse isännöimille HTML5-videoille. Lisäksi siinä on mahdollisuus kuvan mittakaavaan, video taaksepäin pakottamiseen, videon mykistämiseen.

Siellä on 13 erilaista siirtymää ja animaatiota, joihin on lisätty HTML + yksinkertainen teksti, mukautettu CSS ja paljon muuta. Sinun tarvitsee vain valita kuvat WP-kirjastostasi, vetää ja pudottaa ne tiettyyn paikkaan, asettaa linkit, diakuvateksti ja SEO-kentät yhdeltä sivulta.

Se on progressiivinen WordPress-liukusäädin, joka suorittaa taitavasti myös pöytätietokoneissa ja mobiililaitteissa. Avartan-liukusäädin tuo käyttäjille kauniin kokemuksen tyylikkäillä tehosteilla. Se ei ole vain liukusäädin – se on uusi tapa toimittaa ideoita!

Parhaiden ilmaisten WordPress-liukusäätimen laajennusten paketointi

Kaikilla mainituilla ilmaisilla WordPress-liukusäätimillä, jotka väittävät, on intuitiivinen käyttöliittymä, mutta suosittelen, että kokeilet niitä itse ja katso, kumpi tarjoaa sinulle parhaan toimivuuden ja intuitiivisuuden suhteen. Koska missään WordPress-verkkosivustossa ei ole vain yhtä laajennusta, kukin jokainen verkkosivustollesi asettama kuorma on jotain, joka on myös harkittava.

Toivottavasti tämän artikkelin tietojen avulla voit selvittää, mikä parhaista ilmaisista WordPress-liukusäätimistä on sopivin. Muista antaa minun kuinka se menee!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map