18 parasta SEO WordPress -teemaa digitaalisille markkinoijille ja toimistoille

Paras SEO WordPress -teemat

Verkkoyritysten määrän kasvaessa myös digitaalinen markkinointi sekä SEO ja sosiaalisen median toimistot ovat lisääntyneet. Nämä toimistot mainostavat asiakkaidensa tuotteita ja palveluita ja auttavat lisäämään liikennettä asiakkaidensa verkkosivustoille, ja SEO WordPress -teemat räätälöitiin näille sivustoille.


Nyt, jotta houkutellaan potentiaalisia asiakkaita, digitaalisilla ja SEO-toimistoilla tulisi olla verkkosivusto, jossa esitellään heidän palveluitaan, tapaustutkimuksia ja suosituksia. Ja WordPressin ansiosta on valittavana paljon SEO WordPress-teemoja, jotka on rakennettu pitämällä nämä kapeat mielessä.

Mutta on ongelma – koska siellä on niin paljon teemoja, on erittäin vaikea valita yksi verkkosivustollesi. Siksi olemme valinneet joitakin parhaimmista SEO WordPress -teemoista mille tahansa digitaalisen markkinoinnin toimistolle ja luetellut kunkin tärkeät ominaisuudet.

Joten ilman enempää, aloittakaamme 15 parhaan SEO WordPress -teeman luettelolla kaikille SEO-freelancerille, digitaalimarkkinoijalle tai toimistolle..

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. WordPress-teema yhteensä

SEO Total WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

WordPress-teema on lopullinen vedä ja pudota -teema. Sen mukana tulee yli 40 tyylikkäästi suunniteltua demoa, joka pitää mielessä eri ammatit. Ja luettelo sisältää SEO-agentuurin demon, jota voidaan mukauttaa ilman vaivaa.

Total-teema sisältyy Visual Composer -laajennukseen. Tämän sivunmuodostajan avulla voit luoda mukautettuja sivuja SEO-toimistosi verkkosivustolle käyttämällä yli 100 elementtiä. Voit myös mukauttaa verkkosivustosi ulkoasua Live Customizer -sovelluksen avulla.

Katso lisää muutama kokonaisteeman SEO- ja markkinointidemoista virastoille.

Markkinoinnin tehostaminen (koko esittely)

WordPress-teema yhteensä: Markkinoinnin esittelyn lisääminen

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Boost on toimisto- ja markkinointityylinen WordPress-teeman esittely myydyimmälle Total WordPress -teemalle. Boost käyttää lihavoituja värejä ja puhdasta asettelua, jotta asiakkaat voivat helposti saada viisi palveluasi, sosiaalisen näytön ja paljon muuta. Boost hyödyntää kokonaan Totalin räätälöintivaihtoehtoja. Teemassa on mukautettu logo ja ihana valikko, jossa navigoinnissa on mukautettu painike-linkki. Tämä ei vain kiinnitä lukijoiden huomioita, mutta se voi lisätä tuloksia (koska sivustosi kävijät napsauttavat todennäköisemmin nappia kuin tyypillistä valikkolinkkiä).

Boost rakennettiin esittelemään ja markkinoimaan tuotteitasi tai palveluitasi, joten tietysti siinä on sosiaalinen todiste edessä ja keskustassa. Esittely esittelee online-arvosteluita ja paina teeman kuvakeruutua käyttämällä mukautettua kuvaa ja linkkiä elementissä. Asiakkaiden arvioiden esittäminen on yhtä helppoa teeman suositusten mukautetun viestityypin ansiosta.

Samus Agency (koko esittely)

WordPress-teema yhteensä: Samus Agency -demo

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Samus on ammattimainen ja moderni premium-WordPress-teemademo. Tämä poistosivusto on rakennettu Total-teemalla ja tehokkaalla Visual Composer -sovelluksella. Tuo näytteen tietomme saadaksesi etulyöntiaseman suunnittelustasi (sinun tarvitsee vain lisätä oma sisältö!).

Täydellinen mihin tahansa toimistoon tai yritystoimintaan. Samus esittelee joitain Total-portfolion mukautettujen postityyppien muotoiluvaihtoehtoja (näytämme ruudukon, mutta on myös vaihtoehtoja muuraukselle, ei marginaaleja ja tonnia räätälöintejä), henkilöstön mukautetulle postityypille (poistimme käytöstä todelliset joukkueen jäsenet -sivut tälle demolle, mutta teema on helppo ottaa käyttöön lisäämällä henkilöstörakentajalohkoa), hinnoittelutauluja ja muuta.

Vaniljavirasto (Demo yhteensä)

WordPress-teema yhteensä: Vanilla Agency -esittely

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Luo yrityksellesi parempi verkkosivusto käyttämällä Vanillaa, upeaa pienyritystoimistoa, joka on luotu Total WordPress -teemalla. Tässä upeassa demossa on moderni ja ammattimainen muotoilu, joka on täydellinen markkinointiyrityksille, suunnittelutoimistoille, SEO-palveluille, metsästysyrityksille ja muille ammatillisille organisaatioille. Avain uusien asiakkaiden vakuuttamiseen valitsemaan yritys kilpailustasi on erinomaisen palvelun (tai tuotteen) tarjoaminen, loistavan henkilökunnan ylläpitäminen ja vaikuttavan verkkosivuston perustaminen. Total on salaisuus upeiden verkkosivustojen luomiselle, riippumatta siitä, millä alalla yrityksesi toimii.

2. Ekko

Ekko SEO WordPress -teema Builder-ohjelmalla

Luo kaikki tarvitsemasi mallit SEO-toimistollesi (tai asiakkaillesi) Ekon kanssa. Tämä monipuolinen monipuolinen WordPress-teema sisältää upeita ominaisuuksia kaikille yrityksille. Ensin rakenna sivustosi sekunneissa millä tahansa heidän yli 50-esimuotoisesta etusivusta, aloitussivulta ja myyntisivulta. Tai aloita alusta tyhjästä käyttämällä vedä ja pudota -sisällöntuottajaa. Ja Lisäasetukset-paneelin avulla sinun ei koskaan tarvitse koodata mitään mukautuksiasi. Käytä vain mukana toimitettuja vaihtoehtoja logollesi, otsikolle, alatunnisteelle, portfolioon, blogiin, typografialle jne.. Ekko on myös WooCommerce -yhteensopiva, ristisilmukkatestattu, reagoiva, käännösvalmis ja tietysti optimoitu suorituskykyyn (tietysti SEO: n lisäämiseen).

3. SEO-moottori

SEOEngine - Digitaalisen toimiston WordPress-teema

SEO Engine on verkkokalvoon valmis ja reagoiva teema ja sopii digitaalisen markkinoinnin, SEO: n ja sähköpostimarkkinoinnin toimistoille. Sen mukana tulee 12 kotisivun demoa, jotka sisältävät kauniisti suunnitellut monisivut ja yhden sivun asettelut.

SEO Engine mukana tulee yhden napsautuksen esittely-asennusohjelma. Tämän ominaisuuden avulla voit määrittää verkkosivustosi aivan kuten esittely. Tämä teema sisältää 5 erilaista otsikkoa ja 3 yläpalkin muunnelmaa. Se sisältää myös lapsiteematuen, rajattomat värit ja tehokkaat teemavaihtoehdot.

4. SEO WP

SEO WP - Digitaalisen toimiston WordPress-teema

Yli 11 000+ myynnillä SEO WP on yksi myydyimmistä WordPress-teemoista verkkomarkkinointiluokassa. Se on mobiiliystävällinen ja nopea lataus teema. Siihen kuuluu premium-laajennuksia, kuten Rankie, Live Composer ja Mega Main Menu.

SEO WP sisältää premium-kuvakkeita ja -kuvia, jotka sopivat täydellisesti SEO: lle ja digitaalitoimistoille. Se sisältää mukautetut sivut ja sisältömoduulit, joiden avulla voit mainostaa palveluitasi. Voit myös mukauttaa kaikkia osioita, moduuleja, fontteja ja värejä tarpeidesi mukaan.

5. SEO

SEO - Digitaalisen markkinoinnin viraston WordPress-teema

SEO on täysin muokattavissa ja SEO-optimoitu WordPress-teema. Sen mukana tulee 5 esittelymallia, joita voidaan käyttää verkkosivustojen rakentamiseen digitaalimarkkinoijille, SEO-virastoille, yrityksille, PPC-asiantuntijoille ja sosiaalisen median markkinointiyrityksille..

Tämä teema tukee yli 750 web-fonttia ja rajoittamatonta väriä. Se tarjoaa myös 4 otsikkotyyppiä, vedä ja pudota -sivunmuodostajan, yli 125 sisältölohkoa, mega-valikon, hinnoittelutaulut ja alatunnisteen mainosruudun. Voit mukauttaa otsikkoa, alatunnistetta ja sivupalkkia helposti teemavaihtoehtojen paneelilla.

6. Optimoi

Optimoi - Digitaalisen markkinoinnin WordPress-teema

Optimoi on nopeasti ladattava SEO ja digitaalisen markkinoinnin WordPress-teema. Siihen kuuluu 12 esivalmistettua demoa, joita voidaan käyttää verkkosivustosi käynnistämiseen nopeasti. Tämä verkkokohtainen ja täysin reagoiva teema on yhteensopiva sellaisten SEO-laajennusten kanssa, kuten Yoast SEO, All in One SEO ja Rankie.

WordPress-teeman optimointiin kuuluvat premium-laajennukset, kuten Revolution Slider ja Visual Composer. Nämä liitännäiset voivat olla hyödyllisiä upeajen sivujen luomisessa sivustollesi. Tämä teema sisältää myös paljon hyödyllisiä lyhytkoodeja, kuten etenemispalkki, hinnoittelutaulukko, infografiset elementit, kaaviot ja paljon muuta.

7. Digitaalinen virasto

Digitaalitoimisto - WordPress-teeman markkinointi

Digital Agency on tehokas, muokattavissa oleva ja monikäyttöinen WordPress-teema. Se on rakennettu käyttämällä suosittua Bootstrap 3 -kehystä. Joten voit odottaa sivustosi reagoivan täysin ja se toimii täydellisesti kaikissa tärkeimmissä laitteissa ja selaimissa.

Digital Agency -teeman avulla voit rakentaa portfoliosi eri asetteluilla. Tämä on loistava tapa esitellä palveluitasi potentiaalisille asiakkaillesi. Tämä teema tulee myös joihinkin ennalta määritettyihin sivuihin, kuten aiheesta, palvelut ja UKK. Näin voit tuoda nämä sivut, muokata sisältöä ja julkaista ne helposti.

8. Markkinointi Pro

Marketing Pro - Digitaalisen markkinoinnin WordPress-teema

Marketing Pro on monikäyttöinen WordPress-teema, ja mukana on 9 tyylikkäästi suunniteltua mallia. Nämä mallit tarjoavat opt-in-lomakkeita, hinnoittelutaulukoita, toimintakehotuspainikkeita, usein kysyttyjä kysymyksiä, suosituksia ja muita hyödyllisiä elementtejä. Nämä elementit ovat hyödyllisiä kohdeyleisön huomion kiinnittämisessä.

Kuten useimmat luettelomme teemoista, myös Marketing Pro -teemassa on Visual Composer -laajennus. Tämän vedä ja pudota -sovelluksen avulla voit muokata olemassa olevia malleja tai luoda uuden kotisivumallin verkkosivustollesi. Tämä teema tarjoaa myös 6 otsikko- ja navigointityyliä, joista valita.

9. Seosight

Seosight - Digitaalisen markkinoinnin viraston WordPress-teema

Suunnitteletko myydä SEO tai digitaalisen markkinoinnin tuotteita? Tällöin Seosight WordPress -teema sopii täydellisesti. Se on WooCommerce-yhteensopiva teema ja antaa sinun luoda verkkokaupan helposti. Voit myös mukauttaa verkkosivustosi sisältöä live-käyttöliittymäeditorin avulla.

Seosight on RTL-valmisteema – se tarkoittaa, että voit käynnistää verkkosivustosi millä tahansa valitsemallasi kielellä. Tämän teeman mukana tulee yhteyslomakerakentaja, joka auttaa sinua luomaan tyylikkäitä yhteyslomakkeita ilman mitään koodaustietoa. Voit myös luoda upeita portfoliosivuja King Composer Builder -sovelluksen avulla.

10. SEO yritys

SEO Company - Digitaalisen markkinoinnin WordPress-teema

SEO Company on herkkä, verkkokykyinen ja kapealla suuntautunut teema – sen vuoksi sisältö ja grafiikka on rakennettu pitämällä SEO, sosiaalinen media ja digitaaliset markkinointitoimistot mielessä. Tämä teema sisältää yli 100 kuvaketta ja 200 kirjasinta, joita voidaan käyttää luotaessa sisältöä sivustollesi.

SEO Company -teema tarjoaa informatiivisia ponnahdusikkunoita, joista voi olla hyötyä käyttäjän huomion saamiseksi. Se sisältää myös mega-valikon ja houkuttelevat hinnoittelutaulut. Revolution Slider -laajennus on mukana tässä teemassa. Tätä laajennusta voidaan käyttää hämmästyttävien diojen luomiseen esitelläksesi tärkeitä tietoja yleisöllesi.

11. SEO-tiedot

SEO Metrics - Digitaalisen markkinoinnin viraston WordPress-teema

SEO Metricsiin kuuluu yli 27 kauniisti suunniteltua demoa, ja niitä voidaan käyttää verkkosivustosi luomiseen ilman mitään ongelmia. Voit muokata näitä malleja myös Visual Composer -laajennuksella. Ja jos sinulla on ongelmia, voit tutustua ohjeisiin tai pyytää tukitiimiä apua.

SEO Metrics -teeman avulla sinulla voi olla erilaisia ​​blogi-tyylejä, kuten klassinen, minimaalinen ja ruudukko. Mukana on myös yli 20 otsikkoasettelua, joista valita. Tämä teema sisältää hyödyllisiä sivumalleja, kuten noin, UKK, tapaustutkimukset, asiakkaat, suosittelut, tuotteet, galleria ja paljon muuta.

12. TopSEO

TopSEO - Digitaalisen markkinoinnin WordPress-teema

TopSEO on puhdaskoodattu ja selainten kanssa yhteensopiva WordPress-teema, joka sopii digitaalisiin, SEO ja sosiaalisen median toimistoihin. Sen mukana tulee 7 esivalmistettua esittelyä, ja voit asentaa ne käyttämällä yhden napsautuksen esittelyasennustoimintoa. Tämä teema on myös nopeuden optimoitu ja latautuu nopeammin kuin suurin osa teemoista.

Haluatko mukauttaa verkkosivustosi? Voit tehdä sen Live Customizer -sovelluksella ja tarkastella muutoksia reaaliajassa. Voit käyttää myös mega-valikkoa verkkosivustollasi. Tämän avulla voit luoda useita sarakkeita ja näyttää paljon sisältöä navigointivalikossa. Eikä ole niin hienoa?

13. Herra SEO

Mr SEO - Digitaalisen markkinoinnin viraston WordPress-teema

Mr. SEO on digitaalisen markkinoinnin ja SEO-toimiston WordPress-teema. Sen mukana tulee tehokas järjestelmänvalvojapaneeli, joten voit muotoilla verkkosivustosi ilman mitään ohjelmointitietä. Paitsi, että voit myös luoda kauniita sivuja Visual Composer- ja Slider Revolution -laajennusten avulla.

Tämä teema sisältää joitain hyödyllisiä widgettejä, kuten Image Slider, Blog-luettelo, Twitter-syöte, Instagram-syöte ja sosiaalinen kuvake. Se sisältää myös ominaisuuksia, kuten yhden napsautuksen esittelytuonnin, verkkokalvovalmiuden, 6 otsikkotyyppiä, ylös-painikkeen, useita lyhytkoodeja, videotaustat, lapsiteematuen ja paljon muuta.

14. Markkinat

Markety - SEO ja digitaalinen markkinointi WordPress-teema

Markety on puhdas ja moderni WordPress-teema SEO ja digitaalisen markkinoinnin toimistoille. Se on WPML-yhteensopiva ja WooCommerce-valmis teema. Sen mukana on joitain uskomattomia valmiita liukusäätimiä, joiden avulla voit näyttää tärkeitä tietoja kävijöillesi.

Markety-teema sisältää vähintään 6 erilaista sivun otsikkotyyliä. Sen mukana tulee myös 6 portfoliotyyliä, 2 erilaista otsikkomuunnosta, 4 alatunnistetyyliä ja yli 100 esivalmistettua sivua. Voit myös mukauttaa otsikkoa, alatunnistetta, otsikkotyyliä ja sivupalkkia millä tahansa verkkosivustosi sivulla.

15. SEO-indeksointirobotti

SEO-indeksointirobotti - SEO-markkinointi WordPress-teema

SEO Crawler on kehittänyt GoodLayers, joka on yksi Themeforestin suosituimmista teemyyjistä. Sen mukana toimitetaan korkealaatuiset esitysmallit ja sitä voidaan mukauttaa GoodLayer Page Builder -sovelluksella. Tämä vedä ja pudota -sovellus sisältää paljon elementtejä, joten verkkosivujen mukauttaminen on helppoa.

Tässä WordPress-teemassa on 14 blogin asettelua, ja se tarjoaa sinulle mahdollisuuden ottaa / poistaa käytöstä metatiedot ja asiantuntijat. Se tarjoaa myös 19 otsikkomuunnosta, 9 portfoliotyyliä ja 6 galleriaasettelua. Järjestelmänvalvoja-paneeli tarjoaa erilaisia ​​mukautusvaihtoehtoja, kuten ylläpito- tai tulossa olevassa tilassa.

16. SeoPlan

SEOPlan - SEO WordPress -teema

SeoPlan on nopeaan ja SEO-optimoitu digitaalisen markkinoinnin viraston WordPress-teema. Se tarjoaa yhden napsautuksen esittelyasennusominaisuuden ja tehokkaat teemavaihtoehdot. Siihen kuuluu 23 uskomattoman esivalmistettua sivua, kuten palvelut, UKK, tiimi, yhden ryhmän jäsen, tapaustutkimukset ja enemmän verkkosivustollesi.

SeoPlan-teema tarjoaa ruutuun ja koko leveyteen asetukset. Tämä teema sisältää ominaisuuksia, kuten yli 700 Google-fonttia, rajoittamaton värimaailma ja mahtava asettelu. Se toimitetaan myös Visual Composer-, Slider Revolution- ja SeoPlan PSD -mallien kanssa.

17. SEOHub

SEO Hub -markkinointi WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

SEO Hub -markkinointipalkkio WordPress-teema on hieno tapa mainostaa online-SEO-, markkinointi-, mainonta- tai muuta palvelupohjaista yritystäsi. Mikä olisi parempi tapa esitellä taitojasi (ja saada enemmän asiakkaita) kuin mainostaa yritystäsi verkossa?

SEO Hub on loistava teema verkkosivustosi luomiseen, varsinkin kun se tulee tehokkaan Visual Composer -sivun rakennustyökalun mukana. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on osoittaa, napsauttaa ja tallentaa luodaksesi mahtavia ainutlaatuisia asetteluita, jotka ovat yrityksellesi erityisiä. Lisäksi on valittavana lisäteemavaihtoehtoja, otsikkotyylejä, sivuasettelut ja paljon muuta. Koska sitä on niin helppo käyttää, voit viettää enemmän aikaa luomalla SEO-kohdistettua sisältöä.

Teema on myös WooCommerce-valmis, Essential-verkkoon yhteensopiva, täysin reagoiva, käännösvalmis ja selainten ristikkäin testattu, joten voit olla varma, että sivustosi näyttää hyvältä useimmissa selaimissa.

18. Hayden-virasto

Hayden Premium-viraston WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Hayden on ThemeTrustin suunnittelema pirteätoimisto WordPress-teema. Tämä teema on täydellinen valinta freelancereille, pienyrityksille, yrityksille ja tietysti toimistoille.

Tämä teema on hyvin organisoitu ja harkittu. Kotisivu on monipuolinen kaiken kanssa, mitä haluat. Heti kun potentiaaliset tai nykyiset asiakkaat laskeutuvat verkkosivustollesi, heidät tervetuloa kotisivun liukusäätimellä, joka sisältää tärkeän sisällön ja linkit. Lisäksi voit lisätä esikatseluja siitä, mitä olet äskettäin lisännyt salkkuosi, puhtaan palvelunäytön (linkkien kanssa), uusimmat blogiviestisi ja suosituskarusellin.

Muita Haydenin hienoja ominaisuuksia ovat alatunnisteen Google Map -vaihtoehto, siisti portfolio ja kourallinen sivumallit. Tämä teema on suoraviivainen, käyttäjien on helppo navigoida ja antaa ammattimaiselle ensivaikutelman.

Endnote

Kuten huomaat, olemme sisällyttäneet artikkeliin joitain parhaimmista sosiaalisen median, digitaalisen markkinoinnin toimistoista ja SEO WordPress -teemoista. Nämä niche-suuntautuneet teemat on rakennettu pitämällä nämä virastot mielessä. Siksi ne ovat täydellisiä aloittamaan verkkosivustosi yrityksellesi. Joten, mitä sinä odotat? Valitse vain yksi, josta pidät eniten, ja aloita verkkosivustosi tänään!

Mistä SEO WordPress -teemoista pidät parhaiten? Vai onko sinulla suositusta aiheesta, jonka meidän pitäisi lisätä luetteloomme? Jätä kommentti alle – haluaisimme kuulla sinusta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map