17 parasta WordPress-tietokilpailulaajennusta käyttäjien sitoutumisen parantamiseksi

Parhaat WordPress-tietokilpailulaajennukset käyttäjien sitoutumisen parantamiseksi

Jossain vaiheessa meidän yrittäjyyttä koskevan online-matkan aikana havaitsemme itsemme kysyvän mitä seuraavaksi? Mitä voimme tehdä lukijoidemme pitämiseksi kiinni? Toki, video on hieno tapa parantaa käyttäjän tarttuvuutta. Niin on podcasting. Mutta joskus meillä ei vain ole kaistanleveyttä näiden toimintojen suorittamiseen. Hyvien videoiden ja podcastien luominen vie aikaa ja vaivaa – paitsi suunnittelun, myös valmistelun ja markkinoinnin lisäksi.


Tässä on idea – tietokilpailuja! Tietokilpailut ovat erinomainen tapa pitää käyttäjät kiinni. Ihmiset viettävät aikaa vuorovaikutuksessa tietokilpailun kanssa, minkä seurauksena he viettävät paljon aikaa sivustossasi. Tästä syystä tietovisat ovat hienoja sisältömarkkinointityöllesi:

 • Ihmiset alkavat viettää enemmän aikaa sivustossasi. Tämä tarkoittaa pienemmät poistumisprosentit.
 • Alemmat poistumisprosentit tarkoittavat parempia SEO-tuloksia.
 • tietokilpailuja parantaa käyttäjien sitoutumista ja tarttuvuus – ne erottavat sinut testistä
 • Ihmisillä on taipumus alkaa seurata sinua brändinä, joka rakentaa merkkiuskollisuus.
 • Uskolliset käyttäjät ovat todennäköisimpiä ihmisiä ostaa tuotteesi tai palvelun, ja pysy sen läpi.
 • Jos tuote on hyvä, uskollisista käyttäjistä tulee pitkäaikaiset käyttäjät, joka lisää asiakkaan elinajan arvoa.
 • Myös uskolliset käyttäjät yleensä suosittele tuotetta tai palvelu ystäville, perheenjäsenille ja kollegoille – klassinen suusanallista markkinointia.
 • Kaikki yllä olevat tekijät suoraan lisätä tuloksia ja tuloja.
 • Lisäksi tietokilpailut ovat a helvetin hauskaa luoda!
Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

Miksi tietokilpailut ovat todellinen tarjous

Tutustu, jotta saat käsityksen siitä, että emme huijaa tämä BuzzSumo-raportti , joka korostaa sosiaalisen median eniten jaettua sisältöä vuonna 2015. Tämän luettelon numero # 8 etsii ihmisiä. Esimerkiksi tietokilpailu nimeltään Mikä on dominoivin ominaisuutesi? PlayBuzzilta sai lähes 4 miljoonaa osaketta sosiaalisessa mediassa.

Tässä on muutama sivusto, jotka tappavat sosiaalisen osuutensa tietokilpailujen avulla:

disney

kuvakaappaus disneyn tietokilpailusta

Disneyn ylin tietokilpailu ”Who is your Disney Spirit Animal” sai yli 800 000 osaketta.

Barcelonan jalkapalloseura

Barcelonan Big League -kilpailu sai yli 100 000 osaketta.

Liverpoolin jalkapalloseura

Heidän Beatles-sanoituskilpailu oli viime vuonna heidän sivustonsa eniten jaettu sisältökohde, joka sai yli 600 000 osaketta.

Country Outfitter (muotimerkki)

Tämän muodin brändin Garth Brooksin sanakirjakilpailu sai yli 60 000 osaketta, mikä oli heidän kymmenenneksi korkein jaettu sisältö viimeisen 12 kuukauden aikana..

BuzzFeed

No, se on Buzzfeed.

Parhaat tietokilpailulaajennukset WordPressille

Nyt kun olet (toivottavasti) vakuuttunut siitä, että tietokilpailuista on hyötyä sinulle, aloitetaan. Päivän viesti kattaa eräitä parhaimmista ilmaisista ja premium-tietokilpailuun liittyvistä plugineista WordPressille.

OnionBuzz Viruskilpailu Luoja Premium WordPress -laajennus

OnionBuzz-tietokilpailuohjelma

Jos haluat rakentaa omia BuzzFeed-kaltaisia ​​tietokilpailuja, OnionBuzz-tietokilpailujen luoja on plugin sinulle. Tämä tehokas laajennus sisältää helppoja vaihtoehtoja tietokilpailuasetteluihin, syötteisiin / luokkiin, MailChimp-integraatioon (lukituskilpailujen tulokset) ja jopa mukautettuihin muotoihin, mukaan lukien:

 • Persoonallisuus
 • trivia
 • Listat
 • Rankatut luettelot
 • Käännä kortit
 • Ja lisää tulossa!

Luo mukautettu tietokilpailu vain sisäisillä valinnoilla ja käytä sitten automaattisesti luodtua lyhytkoodia lisätäksesi sen verkkosivustosi mihin tahansa viestiin, sivulle tai widget-valmiuteen. Lisäksi kaikki OnionBuzzilla luomat tietovisat ovat täysin reagoivia ja mobiiliystävällisiä – joten se on täydellinen lisäys virussivustoosi!

OnionBuzz Quiz Maker -sovelluksella voit käyttää tietokyselyihin 3 erityyppistä vastausta: luettelot, ruudukot tai ottelut. Nämä vastaustyypit tarjoavat kaikille kyselyistäsi mielenkiintoisia valintoja, jotka voidaan muuttaa jopa jännittäväksi tarinaksi tai interaktiiviseksi seikkailuksi käyttäjillesi. Vastauksen jälkeiset vaihtoehdot voivat näyttää oikean vaihtoehdon heti käyttäjän valinnan jälkeen tai koko testin päätyttyä.

Sosiaalisen jakamisen painikkeet voidaan helposti lisätä mihin tahansa tietovisaasi, mikä antaa runsaasti mahdollisuuksia sisällöllesi tulla todella virukselliseksi. Voit myös lisätä tilauslomakkeen sähköpostiuutiskirjeeseesi. Tämä auttaa suurentamaan tilaajamäärääsi huomattavasti, etenkin yhdessä sisältökaapin kanssa (tarjoamalla käyttäjän sähköposti tietokilpailun jatkamiseksi tai tulosten näkemiseksi). Mailchimp-integraatio mahdollistaa uusien tilaajien lisäämisen suoraan tukipalvelusi tukikohtaan.

OnionBuzz Viral Quiz Maker varmistaa laajat räätälöintimahdollisuudet tyyleille, asetteluille ja kysymysten tilaamiselle. Voit näyttää tietokilpailuja kokonaisena luettelona tai liukusäätimenä, jossa yksi kysymys dioja kohden. Käyttäjän määrittelemä tai satunnainen kysymysten tilaaminen voi lisätä jokaisen tietokilpailun uusinta-arvoa.

OnionBuzz soveltuu paitsi viihdetarkoituksiin, myös vakaviin kokeisiin joillekin kouluille tai yliopistoille, samoin kuin työkalu tietosi valmisteluun ja tarkistamiseen.

OnionBuzz Viral Quiz Maker on täysin mobiiliherkkä ja optimoitu käytettäväksi WordPress-widgetien kanssa. Erityiset syötteet -vaihtoehto voi auttaa suodattamaan tietokilpailuja luokkien mukaan.

WP-tietokilpailu Freemium WordPress -laajennus

WP-Quiz on all-in-one-tietokilpailulaajennus, jonka avulla voit luoda rajoittamattomia tietokilpailuja, jotka on optimoitu mobiilinäkymään ja toimii minkä tahansa WordPress-teeman kanssa. Laajennuksen avulla on erittäin helppoa luoda kolmen tyyppisiä tietokilpailuja:

 • trivia
 • Persoonallisuus
 • Voltti

Se antaa sinulle intuitiivisen käyttöliittymän jokaiselle näistä tietokilpailutyypeistä. Kun olet luonut tietokilpailun, voit sisällyttää sen mihin tahansa viestiin tai sivulle lyhyen koodin avulla. Voit myös jakaa tietokilpailun useille sivuille, mikä lisää sivun katselua. Jotkut käyttäjät (mukaan lukien minä) saattavat kuitenkin pudota pois, jos he eivät pääse yhden sivun näkymään tietokilpailuun.

Näiden ominaisuuksien lisäksi laajennuksen pro-versio tarjoaa sinulle parannettuja ominaisuuksia, kuten Google Analyticsin ja Facebookin Open Graph -integraation, satunnaista kysymykset jne..

Joukko ominaisuuksia, jotka piti erityisen mielenkiintoisina, olivat ”tuloskeskeiset”. Ihmiset ovat luonteeltaan uteliaita ihmisiä (näin olemme saaneet aikaan missä olemme tänään), ja tämä ominaisuus hyödyntää ihmisen psykologian juuri tätä puolta. Ominaisuudet kuten merkitä tai jaa viesti nähdäksesi tulokset pelaa käyttäjän uteliaisuutta ja pakottaa heidät ryhtymään toimiin (ts. jakamaan tai tilaamaan) tulosten katselemiseksi.

WordPress Viral Quiz Builder Premium WordPress -laajennus

Viral Quiz Builder antaa sinulle mahdollisuuden nopeasti rakenna BuzzFeed-tyylisiä tietokilpailuja, jotka kykenevät myös vangitsemaan liidit. Laajennus tukee MailChimp-, Aweber- ja ActiveCampaign-sähköpostimarkkinointiohjelmistoja.

Tietokilpailuja on kahta tyyppiä – persoonallisuustesti ja trivia, joissa on mahdollisuus satunnaistaa järjestys kysymyksiin. Voit myös luoda monisivuisia tietokilpailuja “selaimen päivitys” -ominaisuuden avulla, mikä lisää sivustosi sivun katselua.

Laajennus tukee tietokilpailujen tulosten piilottamista sisältökaapien, kuten sähköpostin opttin-ruudun tai sosiaalisen jaon, takana, käyttäjän pakottamisen tilaamaan tai jakamaan viestisi, ennen kuin hän voi nähdä tulokset.

Tietokilpailu ja kysely Master Free WordPress -laajennus

Tietokilpailu- ja kyselypäällikkö auttaa sinua rakentamaan muokattavia tietokilpailuja ja tutkimuksia WordPress-verkkosivustoosi. Kysymystyyppi sisältää monivalintavalinnat radiolaatikoilla, pudotusvalikot, useat merkinnät valintaruuduilla, binaariset vastaukset (kuten totta / vääriä, kyllä ​​/ ei jne.) Ja avoimet kysymykset.

Laajennuksella on muita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten tulosten lähettäminen sähköpostitse, aikarajan asettaminen, vihjeiden näyttäminen, vastauksen selityspaikka, kommenttiruudut jokaiselle kysymykselle, käyttäjän kirjautumisen vaatiminen jne..

Watu Freemium WordPress -laajennus

watu voit suorittaa tietokilpailuja avoimilla, monivalintakysymyksillä ja yhden valinnan kysymyksillä. Kysymykset voidaan tehdä myös pakollisiksi, jolloin käyttäjän on vastattava siihen osallistuakseen tietokilpailuun.

Kuten useimmat lisäosat, jokaiselle kysymykselle voidaan antaa yksilöllinen pistemäärä, joka tietokilpailun lopussa lasketaan tuloksena. Watu voi myös luoda peruspalkkikaavion, joka näyttää käyttäjäpisteet verrattuna tietyn tietokilpailun keskiarvoihin, sekä luettelon kaikista osallistujista.

Watu MailChimp Bridgeen on mielenkiintoinen liitännäislaajennus, joka lisää automaattisesti tietokilpailuasi tekevät käytöt MailChimp-luetteloosi. Aina on paras tapa ilmoittaa tietokilpailun osanottajalle (tai jopa käyttää opt-out-valintaruutua), että hän tilataan luetteloon vastauksen yhteydessä. Tällä tavoin vältit negatiivista mielipidettä tuotemerkkiäsi kohtaan.

Laajennuksen premium-versio alkaa 49 dollarista (sisältää yhden vuoden tuen ja päivitykset) ja tuo ominaisuuksia, kuten tietokilpailutulosten vientiä, vain sisäänkirjautumiseen tarkoitettuja tietokilpailuominaisuuksia ja paljon muuta. Korkeammat suunnitelmat 87 dollarilla + antavat sinulle mahdollisuuden laskuttaa käyttäjiä pääsemään tietokilpailuun. Lisäksi siinä on ylimääräisiä tietokilpailutyyppejä, kuten “Täytä tyhjät” ja “Järjestä arvot”, ja muita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten älykkyys- ja raportointiyksiköt.

Tietovisa kissa ilmainen WordPress-laajennus

Tietokilpailu kissa avulla voit luoda syventäviä tietokilpailun aloitussivuja. Tämä ominaisuus itsessään voi johtaa sosiaalisten osuuksien mahdolliseen kasvuun verrattuna postikyselyihin. Laajennus tukee monivalintakysymyksiä ja kykyä satunnaistaa vaihtoehdot varmistaakseen, että lukija todella lukee kysymykset. Tietokilpailun lopussa voit luoda rajoittamattoman mukautetun viestin käyttäjän pistemäärän perusteella.

Ketjutettu tietovisa ilmainen WordPress-laajennus

Melko uusi laajennus perheessä, Ketjutettu tietokilpailu sillä on vain yli 1000 asennusta kirjoitettaessa tätä viestiä. Laajennus antaa sinun luoda dynaamisia tietokilpailuja, joissa seuraava kysymys riippuu edellisen kysymyksen vastauksesta. Sitä voidaan käyttää luomaan melko hienoja tietokilpailuja, jotka paljastavat persoonallisuuttasi tai emotionaalisen osamäärän.

Voit luoda tieto- ja tietokysymyksiisi yhden valinnan, monivalintakysymyksiä tai esseetyyppisiä kysymyksiä ja antaa pisteitä jokaiselle vastaukselle. Tulokset lasketaan lopputulosten perusteella.

OpinionStage Freemium WordPress -laajennus

OpinionStage on isännöity sisällönparannusratkaisu, johon luottavat brändit, kuten BBC, MTV ja ReadersDigest. Alustalla voidaan luoda kauniita kyselyjä, yksityiskohtaisia ​​selvityksiä ja kiinnostavia tietokilpailuja. (Aiomme pysyä tietokilpailujen osassa.)

Ensinnäkin ratkaisu isännöidään, se tarkoittaa, että palvelimen resurssit tallennetaan – laskelmaa hallinnoi OpinionStage. Voit luoda persoonallisuus- ja trivia-tietokilpailuja ja mukauttaa tietokilpailun elementtejä, mukaan lukien fonttikoko, värit jne.

Kun olet luonut tietokilpailun, voit joko isännöidä OpinionStage-verkkosivustolla tai upottaa sen omaan sivustoosi. Suosittelemme jälkimmäistä, koska tavoitteemme on lisätä käyttäjien sitoutumista meidän paikka.

Laajennuksen premium-versio alkaa hinnasta 19 dollaria kuukaudessa, ja antaa sinulle pääsyn syvemmälle sosiaaliseen verkostoon integroitumiseen, parempaan analytiikkaan ja kykyyn luoda liidit tietokilpailujesi perusteella.

Riddle Free WordPress -laajennus

Arvoitus on kyselyt, kyselyt ja tietokilpailujen isännöintipalvelut, joilla on mahdollisuus kaapata johtoja, kun kävijä osallistuu tietokilpailuun. Kuten OpinionStage, palvelua käyttävät suuret brändit, kuten AdWeek, The Huffington Post jne.

Plugin tukee lyijyn kaappaamista useille kanaville, kuten Aweberille, MailChimpille tai muille CRM: ille Zaiperin kautta. integraatiot -ominaisuuden avulla voit etsiä ja upottaa kuvia Facebookista, Instagramista ja Google Imagesista suoraan tietovisaasi.

mTouch Quiz Free WordPress -laajennus

mTouch-tietokilpailu on yksinkertainen tietokilpailulaajennus, joka tukee monivalintakysymyksiä. Laajennuksen avulla voit määrittää vihjeitä vastauksen valinnan perusteella, antaa yksityiskohtaisen selityksen ratkaisusta, määrittää, milloin oikeat vastaukset näkyvät, ja randomisoida sekä kysymysvirrat että vastausvaihtoehdot.

WP-Pro-Quiz Free WordPress -laajennus

WP-Pro-Quiz on monipuolinen laajennus, joka tukee viittä kyselytyyppiä, mukaan lukien:

 • Yksi valinta
 • Monivalinta
 • “Lajittelu” valinta
 • “Vapaa valinta
 • Matriisin lajittelu -vaihtoehto

Voit satunnaistaa sekä kysymykset että vastaukset, jakaa eri kohdat kullekin vastaukselle ja saada multimediat, kuten kuvat ja videot kysymyksiin. Laajennuksella on myös hienoja ominaisuuksia, kuten tulostaulu, tuonti / vienti -kilpailu, tietokilpailuyhteenvedon sähköposti-ilmoitukset ja paljon muuta.

SlickQuiz Free WordPress -laajennus

Vaikka laajennusta ei ole päivitetty yli kahden vuoden ajan tämän viestin kirjoittamishetkellä, SlickQuiz nauttii edelleen 4000 aktiivisesta asennuksesta. Se sisältää tietokilpailulaajennuksen kaikki perusominaisuudet, mukaan lukien monivalintakysymykset sekä kysymysten ja vastausten satunnaistaminen. Tietokilpailun lopussa tulokset näytetään yhdessä muokattavan sijoituksen kanssa.

WordPress Simple Surveys Freemium WordPress -laajennus

Samanlainen kuin SlickQuiz, WordPressin yksinkertaiset tutkimukset sitä ei ole päivitetty yli kahden vuoden ajan, vaikka sillä on ollut 5000 aktiivista asennusta tämän viestin kirjoittamishetkellä. Laajennus tukee monivalintakysymyksiä, painotettuja tuloksia ja tietokilpailujen tulosten CSV-vientiä.

Laajennetun laajennuksen (35 dollaria) avulla voit lisätä tekstiä tai kuvia viestiisi ja antaa käyttäjälle vastauksia sisältävän URL-osoitteen.

WordPress Quiz Premium WordPress -laajennus

WordPress-tietokilpailu antaa sinun luoda hyvin muokattavia tietokilpailuja, joilla on mahdollisuus rajoittaa tietokilpailujen lähettämistä käyttäjän evästeiden ja IP-osoitteiden perusteella.

Voit käyttää kuvia ja videoita kysymyksissä, rajoittaa henkilön vastaamien kysymysten määrää ja satunnaistaa kyselyn kysymysjärjestys. Plugin näyttää tilastotiedot suoritetuista tietokilpailuista – antaa sinulle kuvan siitä, kuinka kävijät vastaavat tietokilpailuasi.

ViralPress – Virusuutiset, luettelot, tietokilpailu, videot ja kyselyt Premium WordPress -laajennus

ViralPress on yhden luukun määränpääsi erittäin kiinnostavan sisällön luomiseen yksinomaisilla ominaisuuksilla, kuten meme-generaattoreilla, kuten / äänestyspainikkeilla, GIF-reaktioilla, kuvan kommenteilla jne. edistyneen sosiaalisen median integroinnin avulla.

Tietokilpailujen osalta ViralPress tukee neljää tyyppisiä kysymyksiä – trivia, kaksi persoonallisuuskilpailua ja oletusvalintakysymyksiä. Sosiaalisia osuuksia seurataan, ja numero tallennetaan tietokantaan kustakin viestistä.

Tätä pluginia on paljon enemmän kuin tietokilpailuja. Jos haluat luoda BuzzFeed- tai 9GAG-aiheisen verkkosivuston, ViralPress voi olla hyvä vaihtoehto sinulle!

GuessOn – Kaikki yhdessä virustietokilpailu ja kyselyt Premium WordPress -laajennus

GuessOn WordPressille tukee useita tietokilpailukysymyksiä, kuten:

 • Monivalinta kysymykset
 • Flip-tyyppiset kysymykset
 • Ennen ja jälkeen kysymykset
 • Persoonallisuustesti
 • Tietokilpailu

Laajennus tukee tietokilpailutulosten lukitsemista sosiaalisten kaapien ja räätälöityjen takien, ajastinlaskenta persoonallisuus- ja triviapohjaisiin tietokilpailuihin, automatisoidut Twitter-hashtit ja mainosten tuki. GuessOn tukee myös listaluetteloita ja avoimia lähetyksiä, jotka voivat olla hienoja rakentaa yhteisöä ja uskollisia käyttäjäkuntia.

WordPress Quiz Engine -laajennus Ensisijainen WordPress-laajennus

WordPress Quiz Engine -laajennus on WordPressin jack-of-all-trades-tietokilpailulaajennus viidelle kyselytyypille:

 1. Yksi ja monivalinta
 2. “Lajittelu” valinta
 3. “Vapaa valinta
 4. Matriisin lajittelu -vaihtoehto

Jokaiseen kysymykseen voit upottaa multimediatiedostoja, määrittää erilaisia ​​pisteitä, upottaa mukautettuja kenttiä ja näyttää vihjeitä oikean tai väärän vastausviestin mukana.

Tietokilpailussa voit määrittää aikarajan, satunnaistaa kysymykset, esikatsella tietokilpailua ennen lähettämistä ja näyttää tietokilpailutilastot tulostaulussa. Plugin muina mielenkiintoisina ominaisuuksina, kuten tietokilpailun tuominen / vienti ja riippuvaisen tietokilpailun loppuun saattamista koskevan vaatimuksen täytäntöönpano ennen tietyn tietokilpailun aloittamista.

WordPress Quiz Engine on täysin yhteensopiva välimuistilisäosien, kuten WP Super Cache ja W3 Total Cache, kanssa, mikä varmistaa nopean sivuston ja saumattoman käyttökokemuksen.

johtopäätös

Se on tungosta blogimaailma, eikö niin? Me kaikki haluamme erottua. Sitä varten tarvitsemme seuraavan – uskollisen käyttäjäkunnan. Uskollisen käyttäjäkunnan rakentaminen ei kuitenkaan ole helppoa.

Kun aloitat jatkuvan liikenteen verkkosivustollasi, sinun pitäisi samanaikaisesti käynnistää ravinto käsitellä asiaa. Kestää aikaa houkutella kävijöitä ja muuntaa heidät lukijoiksi ja lopulta uskollisiksi faneiksi.

Kun valmistelet tietokilpailua vierailijoillesi, sinulla on taipumus erottua muista. Sitä enemmän merkityksellinen tietokilpailu on sinun sisällöllesi – suuremmat mahdollisuudet rakentaa uskollisia kävijöitä.

Bonuslukema: Katso tämä infografia PlayBuzzista joka puhuu siitä, mitkä tietokilpailut toimivat parhaiten yleisösi kanssa.

Muista vain – liikenne on yleinen termi. Kaikki sivustot saavat liikennettä. markkinarako verkkosivustot saavat kohdistettu liikenne. Liikenteen saaminen saa kävijöitä.

Vierailijat eivät muunna helposti. Lukijat Kanta-asiakas muuntaa paremmin.

Joten kun seuraavan kerran lanseerat palvelun tai tuotteen, kuka luuletko ostavan sen?

Mitkä ovat WordPressin suosikki tietokilpailulaajennukset? Kaipaisimmeko laajennustasi? Kerro meille alla olevissa kommenteissa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map