15+ WordPress-teemat treffisivustoille

10+ WordPress-teemat treffisivustoille

Kaikki alkaa päivämäärällä.


Me ihmiset olemme sosiaalisia eläimiä. Mitä olemme ilman muiden yritystä? Luonnolliset taipumuksemme saavat meidät haluamaan ystävyyden ulkopuolelle toveruutta. Menemme päivämääriin, koska haluamme tavata jonkun, jonka kanssa voimme kasvaa ja kasvattaa ja odottaa enemmän. Koska treffailuprosessi on yksi inhimillisimmistä taipumuksista, se ei menetä meitä. Nyt, digitaaliaikakaudella, odotamme löytävämme tämän erikoisen henkilön jonkun siellä olevien monien kumppanuussivustojen kautta. Kun tiedät sen tosiasian, että ensimmäinen vaikutelma on tärkein vaikutelma, annetaan luettelo viimeisimmistä ja trendikkäimmistä WordPress Dating -teemoista, jotka tuovat tuon ylimääräisen sisällön esiin!

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Treffit

reagoiva-dating-teema

Puhdas ja yksinkertainen vaihtoehto, tämä online-treffiteema aloittaa liiketoiminnan minimaalisella suunnittelulla, joka pääsee suoraan pisteeseen. Käyttäjät voivat liittyä treffisivustoosi, ja uusimmat jäsenet näkyvät kotisivulla yhdessä motivoivan taustan liukusäätimen, animoitujen sivuelementtien ja muun kanssa. Lisäksi on edistyneitä teemavaihtoehtoja, joiden avulla voit tyyliä teema mieleiseesi.

2. LoveStory

LoveStory - Treffit WordPress-teema

LoveStory on yksi Themeforestin suosituimmista treffiteemoista. Sen tarkoituksena on auttaa ihmisiä löytämään ottelu. Laajennettujen käyttäjäprofiilien avulla on helppo löytää henkilö, jonka kanssa olet yhteensopiva, chat-tuki helpottaa käyttäjien tuntemista toistensa kanssa, ja jäsenmaksujen tuki tarkoittaa, että voit jatkaa muiden auttamista yhteydenpidossa.

Ajattele tätä teemaa täydellisenä treffinä tai sosiaalisena sovelluksena. LoveStory rakennettiin kattavilla ominaisuuksilla jäsenille ja heidän vuorovaikutukselleen. Käyttäjät voivat liittyä jäsenyyteen, maksaa jäsenmaksuja, ostaa ja lähettää virtuaalisia lahjoja muille käyttäjille, lisätä tietoja profiiliinsa (nimi, valokuvia, tykkäyksiä jne.) Ja tietysti tavata, viestiä ja keskustella muiden käyttäjien kanssa.

Tämä teema on loistava tapa saada verkkosivustosi toimintaan. LoveStoryssa on reagoiva asettelu, joten jäsenet voivat käyttää sivujaan millä tahansa laitteella riippumatta siitä, käyttävätkö ne työpöytää tai matkapuhelinta. Facebook-sisäänkirjautumista on myös integroitu, jotta jäsenesi voivat entistä helpommin käyttää verkkosivustoasi.

3. KLEO

KLEO - Seuraavan tason WordPress-teema

Kun Kleo tukee WordPressin ja BuddyPressin uusinta versiota, se on kassalle teema, kun haluat luoda sosiaalisen verkoston verkossa WordPressin avulla. Teema sisältää helpon muotoilun reaaliaikaisen mukautuksen avulla, BuddyPress-tarkennetun haun, helpon hinnoittelutaulukon ja jäsenyyden hallinnan, yhden napsautuksen esittelysivun asennuksen ja paljon muuta.

4. Makea päivämäärä

Makea päivämäärä - enemmän kuin WordPress-treffiteema

Sweet Date on yhteisön WordPress-teema, joka sopii erinomaisesti online-foorumeille, treffisivustoille ja jäsenyysperusteisiin verkkosivustoihin. Yhdistä käyttäjät ja saa heidät puhumaan tämän teeman kanssa!

Sweet Date käyttää bbPress- ja BuddyPress-jäsenyyksiä jäsenpohjaisessa yhteisössä. Käyttäjät voivat luoda profiileja, olla yhteydessä toisiinsa, perustaa foorumeita ja paljon muuta. Teemalla on jopa ominaisuuksia, joiden avulla käyttäjät voivat rekisteröityä Facebook-tililleen. Toinen hauska ominaisuus on hakujärjestelmä, jota teema käyttää auttamaan käyttäjiä löytämään ihmisiä, joilla on samanlaiset kiinnostuksen kohteet.

Teemalla on myös joukko hienoja mukautusvaihtoehtoja. Voit valita ruutuun tai koko leveydestä asettelun, useita taustavärivaihtoehtoja, lisätä mukautetun kirjautumissivun ja käyttää lyhyitä koodeja muokataksesi sivuja.

5. partakone

Partakone: huippuluokan WordPress-teema

Partakone on puhdas ja ammattimainen WordPress-teema, jota voit käyttää ottelua tekevällä sivustolla. Teemalla on hienoja ominaisuuksia yhteisön verkkosivuston rakentamiseen verkossa, kuten reagoivat asettelut, verkkokuvikuvat, ulkoasujen rakentaja, yhteydenottolomakerakentaja, bbPress- ja BuddyPress-tuki, ponnahdusikkunat, lokalisointi- ja käännöstuki sekä muut.

6. Rakasta sydämiä

Rakkaus Sydämet WordPress-teema

Love Hearts -teema on suloinen ja kaunis teema treffipalvelusi mainostamiseen. Teema sisältää lajiteltavan profiiligallerian, joten käyttäjät näkevät kuka muu on jäsen ja löytävät oman ottelun. Sosiaalisen median integraatio, reagoiva asettelu ja käännöstiedostot ovat kaikki osa teemaa, joka tekee tästä teemasta mahtavaa valintaa.

7. Rakasta romantiikkaa

Rakkausromaani WordPress-teema

Rakkaus ja romantiikka on kaunis ja moderni treffiteema WordPressille. Tämä teema on täynnä ominaisuuksia, joiden avulla voit auttaa muita löytämään heidän ainoan. Mahdollisuudet näyttää äskettäin lisätyt profiilit kotisivulla, etusivun tarkennettu haku, suositeltujen parien suosittelut, koko blogi ja palvelusivut – tämä on vankka teema treffailupalvelusi yritykselle,

8. Mingle

Mingle - Monikäyttöinen WordPress-teema

Mingle on monikäyttöinen WordPress-teema, jolla on täysi BuddyPress-tuki. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää kaikkia BuddyPressin mahtavia sosiaalisia vaihtoehtoja (kuten käyttäjäprofiileja, ryhmiä, yksityisiä viestejä jne.) Luodaksesi online-paikan, jossa ihmiset voivat muodostaa yhteyden. Lisäksi asettelu- ja muotoiluasetukset tekevät räätälöinnistä mitään ongelmaa.

9. Villi yhteisö

WildCommunity - BuddyPress-teema

Yhdistä käyttäjät WildCommunity WordPress -teemaan. Tämä BuddyPress- ja bbPress-valmisteema antaa ystäväryhmällesi tai asiakkaallesi mahdollisuuden luoda profiileja ja muodostaa yhteys muihin käyttäjiin viestien, foorumien ja muun avulla. Jos haluat rakentaa yorun oman sosiaalisen verkoston, tämä on loistava paikka aloittaa.

10. Treffit

Treffitietoinen WordPress-teema

Tämä reagoiva treffiteema on ollut selainten ja matkapuhelimien testattu, joten ihmiset voivat kirjautua sisään ja käyttää profiilejaan mistä tahansa. Ainutlaatuisella kotisivun liukusäätimellä, lihavoiduilla kirjasimilla ja väreillä ja helppo navigoida asettelulla tämä teema tekee varmasti treffisivustostasi erotettavan muusta.

11. Tervehdys

Tervehdysherkkä WordPress + BuddyPress-teema

Tervehdys on reagoiva BuddyPress-valmisteema, joka sopii erinomaisesti online-treffikeskuksen luomiseen käyttäjille. Ihmiset voivat rekisteröityä ja keskustella keskenään foorumeilla, keskusteluilla, yksityisillä viesteillä, ryhmillä ja muilla. Lisäksi puhdas muotoilu, asetteluvaihtoehdot ja mukautettu yhteyslomakemuodostaja ovat kaikki mahtavia lisäominaisuuksia, joita odotan.

12. Sosiaalinen kaveri

Sosiaalinen kaveri - WordPress- ja BuddyPress-teema

Sosiaalinen kaveri on juuri se – WordPress-teema, joka on luotu käyttäjille sosiaaliseksi. Tämä teema on integroitu tuki suosituille BuddyPress- ja bbPress-laajennuksille. Tämä teema on reagoiva yhteisöteema, jonka avulla voit yhdistää yksinäisiä sinkkuja. Muita hienoja ominaisuuksia ovat upeat liukusäätimet, helppo värivaihtoehto ja merkkimaton teemavaihtoehto.

13. Online treffit

Online Treffit - WordPress Treffiteema

PremiumPressin Dating heidät WordPressille -sovelluksessa on 6 esityylistä asettelua, jotta voit asentaa teeman ja pitää treffisivustosi käynnissä. Teema on täysin muokattavissa, SEO-ystävällinen ja tukee maksettuja jäsenyyksiä, profiileja, yksityisiä viestejä ja jopa live-videopuheluita.

14. Treffitoimisto

Treffitietoinen WordPress-teema

Tämä herkkä tapaava WordPress-teema on hieno tapa mainostaa treffipalveluitasi. Uudet ominaisuudet, kuten täysleveät kuvat, huomautukset, uusimmat käyttäjäprofiilit, koko blogi ja ihana muotoilu, tämä teema on ihana vaihtoehto.

15. Cinematix

Cinematix - BuddyPress-teema

BbPress- ja BuddyPress-tuella Cinematix-teema on sosiaalinen verkosto, joka on kääritty yhteen teemaan. Käyttäjät voivat rekisteröidä, luoda profiileja ja lähettää viestejä kaikilla teeman tukemilla sisäänrakennetuilla ominaisuuksilla. Voi, ja WooCommerce-yhteensopivuuden kanssa voit myös myydä premium-jäsenyyksiä!

16. Yhteensä

Yhteensä vetä ja pudota WordPress-teema

Kuten aina, Total on loistava valinta minkä tahansa tyylisille verkkosivustoille. Jos olet luomassa ammattimaista otteluiden tekemistä palvelevaa verkkosivustoa, voit käyttää Total- ja WooCommerce-palveluita treffipakettien myyntiin. Tai jos olet käynnistämässä pika treffipalvelua tai klubia, käytä vain Total- ja Tapahtumakalenteri-laajennusta lisätäksesi kaikki tulevat päivämäärät ja kokoukset. Lisäksi kaikki mukana olevat moduulit, kuvakkeet, premium-laajennukset ja muu Total on täydellinen kaikille verkkosivustoille, joita voit rakentaa.

Käärimistä

Riippumatta tarpeistasi, WordPress-teema löytyy sinulle! Ja jos et löydä jotain rakastamaasi, joustavan teeman, kuten Totalin, käyttäminen on aina loistava valinta, koska asettelujen ja sivujen muuttaminen tarpeisiisi on niin helppoa. Me täällä WPExplorerissa toivomme, että olemme voineet auttaa sinua pyrkimyksessäsi löytää teema mieleiseesi! Kerro meille ajatuksesi. Hyvää surffausta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map