15+ parasta WordPress-valikon laajennusta

Parhaat WordPress-valikon laajennukset

Olemme käsittäneet, kuinka WordPress-valikko luodaan aiemmin blogissa. Valikot ovat keskeinen osa mitä tahansa verkkosivustoa, koska niiden avulla sivustosi kävijöiden on helppo navigoida viesteissäsi ja sivuillasi. Vaikka oletusvalikot ovat tyypillisesti WordPress-teemasi, voit sen sijaan lisätä laajennuksen parempiin ja edistyneempiin ominaisuuksiin. Tänään käsittelemme joitain parhaista WordPress-valikon laajennuksista, joita voit käyttää sivustosi navin parantamiseen.


Katamme sekä ilmaiset että maksetut WordPress-valikon laajennukset budjettisi kattamiseksi. Joten aloitetaan siitä, mikä mielestämme on parhaita WordPress-valikon laajennuksia!

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Mega Main Menu Premium WordPress Menu -laajennus

Mega Main Menu -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Etsitkö täydellistä monitoiminnallista reagoivaa WordPress-valikkoa WordPress-verkkosivustoosi? Älä etsi kauempana kuin Mega Main Menu, WordPress-valikkolaajennus, joka tukee rajattomasti värejä + kuvakkeita, tarttuvaa toimintoa, yli 10 pudotusvalintaa, yli 600 Google-kirjasinta, 1600+ vektorikuvakkeita, widgetit, lyhytkoodit ja mahtava tuki muiden ominaisuuksien joukossa..

Megan päävalikko on mahtava ratkaisu, jos et halua koodata omaa valikkoasi (tai jos et tiedä miten). Laajennuksen avulla on helppo lisätä erilaisia ​​sisältöaikoja megavalikkojen pudotusvalikoihin. Joitakin esimerkkejä ovat tarjoukset, mainokset, useita sarakkeita, viimeisimpien viestien pikkukuvat, kuvakeruudut ja jopa widgetit. Plus Mega -päävalikko sisältää sisäänrakennetut muotoiluvaihtoehdot, jotta voit muuttaa väriä, kohdistusta, pystysuuntaista / vaakasuuntaa ja jopa lisätä logon tarvitsematta koodata sitä itse. Aseta vain asetukset ja paina Tallenna!

Megan päävalikko on myös yhteensopiva WPML: n, BuddyPressin, WooCommercein, Bootstrapin, WordPressin nykyisen version ja tärkeimpien selainten kanssa.

Katso suoraa esikatselua nähdäksesi, millaisia ​​komboja voit keksiä Mega-päävalikkoon. On niin monia vaihtoehtoja, että varmasti pystyt luomaan haluamasi valikon. Lisäksi Mega-päävalikko on täysin reagoiva, joten ihanat megavalikot ovat täysin toimivia tableteissa, puhelimissa ja muissa mobiililaitteissa.

2. Responsiivinen valikkovapaa WordPress-laajennus

Responsiivinen valikko Ilmainen WordPress-laajennus

Responsive Menu on erityinen WordPress-valikon laajennus, joka auttaa sinua luomaan 100% reagoivia valikoita pääsivustollesi, tablet-laitteellesi ja älypuhelimille.

Se näyttää uskomattoman hyvältä, ja siinä on enemmän ominaisuuksia kuin mitä koskaan tarvitset. Mikään ei estä luomasta perimmäistä reagoivaa valikkoa WordPress-sivustolle. Responsiivivalikko sisältää yli 70 muokattavissa olevaa vaihtoehtoa, joiden avulla voit muuttaa valikkootsikoita, valikkokuvia, sijainteja, valikkosyvyyttä, valikkotyyppiä ja animaatioita. Lisäksi Responsive Menu on yhteensopiva WPML: n kanssa, latautuu erittäin nopeasti ja tukee lyhyitä koodeja.

3. UberMenu – WordPress Mega -valikko Premium WordPress -laajennus

UberMenu Premium WordPress -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Mega-valikot ovat sensaatio WordPress-valikkomarkkinoilla, ja UberMenu on pikkukakku. Tarjoamalla yli 75 000 myyntiä et voi mennä pieleen UberMenun kanssa – trendikkäällä WordPressin megavalikkoliitännällä, joka on usean askeleen yläpuolella tyypillisen valikkoliitännäisen laajennuksen yläpuolella..

Se on Codecanyonin megavalikkolaajennus numero yksi ja mukana tulee joustavia asetteluita, reagoiva suunnittelu, edistynyt sisältö (jotta voit lisätä karttoja ja muuta valikoihin), parannettu käyttöliittymä ja dynaaminen kohteiden luonti. Se toimitetaan tehokkaalla räätälöintilaitteella, joka tukee yli 50 tyyliboboa, välilehdillä varustetut alavalikot, useita valikkoja ja upeita siirtymiä mainitsemalla muutama. Kaikki nämä (ja muut) ominaisuudet puristetaan kauniiksi laajennukseksi, joka on helppo asentaa, oppia ja käyttää.

4. Maks. Megavalikkovapaa WordPress-laajennus

Max Mega -valikko Ilmainen WordPress-laajennus

Uskoisitko minua, jos sanoisin, että voit rakentaa moitteettomia megavalikkoja yksinkertaisesti vetämällä ja pudottamalla valikkokohtia? Kaikki työskennellessäsi tutusta WordPress-valikkohallinnasta? Luulet todennäköisesti vetävän jalkasi, ellet tietysti ole kokeillut Max Mega Menu -laajennusta.

Se on reagoiva ja tukee kaikkia niitä makeita ominaisuuksia, joiden vuoksi tappaisit. Voit esimerkiksi sijoittaa widgettejä ja kuvakkeita valikoihin, lisätä hover-aikomuksen tai napsauttaa tapahtumaa ja sisällyttää tyylikkäitä siirtymätehosteita vain mainitaksesi muutaman.

Paitsi Max Mega -valikko sisältää 100 muuta mukautusvaihtoehtoa, kelvollinen CSS3 ja puhdas koodi, jotka tekevät mahtavasta kokemuksesta.

5. QuadMenu Free WordPress Mega Menu -laajennus

QuadMenu Free WordPress Mega Menu -laajennus

(ja he tarjoavat jopa mukautetun Koko teema QuadMenu-integrointilaajennus).

Ilmainen QuadMenu-laajennus on helppo tapa lisätä megavalikoita WordPress-sivustoosi. Plugin reagoi mobiililaitteisiin ja sisältää vaihtoehtoja myös pysty-, sivupalkki- tai off-canvas-valikoille. Muita valikkovaihtoehtoja ovat Googel-fontit, FontAwesome-kuvakkeet, haku- ja auton tinavalikko, kelluvat pudotusvalikot ja näytön koon perusteella näytettävät / piilotettavat valikkokohteet..

Haluatko mukauttaa valikoidesi ulkoasua? Pelkästään sisäänrakennetun valikon hallintapaneelin ja räätälöintilaitteiden asetusten avulla voit muuttaa värejä, asetteluja, fontteja ja muuta.

6. QuadMenu Premium Mega -valikko WordPress -laajennus

QuadMenu Premium WordPress Mega Menu -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Rakastat QuadMenun ilmaista laajennusta, mutta haluatko lisää? Lucky you – QuadMenu tarjoaa premium-version megavalikosta, joka lisää entistä mahtavampia valikkovaihtoehtoja. Se tarjoaa kaikki ilmaisen laajennuksen ominaisuudet sekä muut etsimäsi.

Luo omat välilehti-, karuselli-, kirjautumis-, rekisteröinti- ja sosiaalisen tyyppiset valikot. Lisäksi voit rakentaa rajoittamattoman määrän megavalikoita, luoda mukautettuja valikon nahkoja, valita pudotusanimaatioita, lisätä tarttuvan valikon vierityksen yhteydessä ja paljon muuta. Lisäksi premium-laajennuslisenssillä saat premium-tukea laajennuskehittäjältä.

7. WP Responsive Menu Free WordPress -laajennus

WP-responsiivinen valikko Ilmainen WordPress-laajennus

Responsiivisten valikkojen luominen on entistä helpompaa ja hauskempaa WP Responsive Menu -palvelun avulla, joka on hieno pieni työkalu, joka muuntaa WordPress-valikoistasi elegantit liukuvat valikot, jotka toimivat poikkeuksellisen hyvin kaikilla laitteilla.

Se on täysin reagoiva, mukana tulee intuitiivinen järjestelmänvalvojaliittymä ja integroituu saumattomasti WordPress-oletusvalikkojärjestelmään. Lisää räätälöityjä hakulomakkeita, mukautettuja värejä ja logoja valikkoosi ja piilota ei-toivotut kohteet helposti mobiililaitteilla. WP Responsive -valikko on yksinkertaisesti kaunis.

8. Superfly Responsive Premium WordPress -valikkolaajennus

Superfly - reagoiva WordPress-valikkolaajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Superfly on pystysuora liukuva / staattinen / push-navigointivalikko, joka lisää apuohjelmaa ja tyyliä sivustoosi. Paljastaaksesi koko valikon sekä mobiililaitteilla että työasemilla, Web-vierailijasi tarvitsee vain hiirellä näytön reunan yli.

Superfly antaa ankkuroida staattisen päävalikon joko näytön vasemmalle tai oikealle tai käyttää piilotettua liukuvalikosta valikko, joka tulee näkyviin, kun vierailija siirtyy hiiren osoittimeen / napsauttaa valikkopiiriä. Pystyvalikot ovat ihanteellisia liikkuville vierailijoille, näyttävät kauniilta ja niissä on useita animaatioita ja tehosteita.

Valikot ovat täysin muokattavissa, ja niillä on rajoittamaton valikoima värejä, useita kuvakkeita ja valittava kirjasin ja koko. Jos haluat lisätä sosiaalisen median painikkeita valikkoon, Superfly tukee Twitteriä, Facebookia ja Google+: ta. Superflyn avulla voit rakentaa myös syviä, monitasoisia valikoita, ja jokainen kerros liukuu edelleen näytölle. Koska laajennus on kehitetty matkapuhelimen käyttäjiä ajatellen, se on yllättävän täysin reagoiva ja käyttää natiivi-tyyliä napata toiminto kosketusnäyttölaitteille.

Lisäksi voit luoda monitasoisia valikoita, lisätä sosiaalisia linkkejä ja paljon muuta – kaikki helpon käytön hallintapaneelista. Käynnistystä varten Superfly pelaa hyvin WordPress-valikkojärjestelmän kanssa.

9. WP Mobile Menu Free WordPress -laajennus

WP Mobile Menu Free WordPress -laajennus

Lisää mukautettu matkavalikko WordPress-sivustoosi ilmaisella WP Mobile Menu -laajennuksella. Tämä on loistava tapa helpottaa sivustosi navigointia pienillä näytöillä. Tämän liitännäisen avulla voit rakentaa tiiviin valikon matkaviestinkäyttäjillesi jopa kolmella valikkotason pudotusvalikolla (et todella tarvitse muuta kuin pienessä laitteessa). Lisäksi voit lisätä peitemaskin pääsivustoosi, jotta mobiilivalikko todella erottuu. Voit myös valita mukautettuja Google-fontteja, lisätä logon ja taustavalikkokuvan.

10. Hero-valikkoon reagoiva premium-WordPress Mega Menu -laajennus

Hero-valikko reagoiva Premium WordPress-megavalikkolaajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Hero Menu on ensiluokkainen vedä ja pudota mega -valikkorakentaja WordPressille. Tämän laajennuksen avulla voit luoda nopeasti reagoivan megavalikon sivustollesi nopeasti ja helposti. Lisää rakennustyökalun avulla valikkokohteita, muokkaa kohdistusta, lisää ostoskorilinkki tai etsi ja jopa lisää sosiaalisia linkkejä. Lisäksi on valittavana 60 esiasetuksen lisäksi tonnia väri-, kuvake- ja fonttiasetuksia. Lisäksi se on WooCommerce -yhteensopiva, joten voit lisätä tuotteita valikoihisi.

11. Nextend Accordion Menu Free WordPress -laajennus

Nextend-harmonikka-valikon ilmainen WordPress-laajennus

Rakastat Nextend-harmonikka-valikkoa, jos olet kiinnostunut haitarharmonnasta. Vaikka et olisi koskaan ennen kuullut harmonikoista, sinun pitäisi rakastaa tätä WordPress-valikon laajennusta. Miksi? Kysyt.

Ensinnäkin tämä laajennus antaa sinulle täydellisen hallinnan “… valikkotasoista, väreistä, animaatiotehosteista ja muusta.” Voit helposti mukauttaa haitarharjoituksen ulkonäköä ilman ohjelmointitietoja. Tämä valikko sopii parhaiten sivupalkeille, varsinkin jos haluat säästää tilaa. Sijoita kaikki valikkosi vapaasti pikakoodien ja widgetien avulla.

Ainoa takana oleva ilmainen (Lite) -versio sisältää vain yhden teeman. Jos haluat saada lisää teemoja, sinun on päivitettävä Nextend Accordion Menu PRO -versioon.

12. WP kelluva valikko Pro Premium WordPress -laajennus

WP kelluva valikko Pro Premium WordPress -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

WP Floating Menu Pro -laajennuksen avulla voit luoda tyylikkään kelluvan tai tarttuvan navigoinnin yhdelle sivulle. Plugin sisältää 13 kelluvaa valikkomallia, modaalisen ponnahdusikkunan ja mahdollisuuden lisätä erilaisia ​​valikoita mobiililaitteiden näytöille. Lisäksi se sisältää tuen FontAwesome-kuvakkeille, näytön / piilottamisen vierittämisessä, valikon työkaluvihjeet ja mahdollisuuden suunnitella oma mukautettu valikkomalli.

13. WP Mega Menu Free WordPress -laajennus

WP Mega Menu ilmainen WordPress-laajennus

Themeumin WP Mega -valikko on ihana ilmainen laajennus, jonka avulla voit luoda megavalikkonavigoinnin. Laajennus käyttää vedä ja pudota -paneelia ja mukautettuja widgettejä, joiden avulla voit rakentaa valikoita, sekä teema- ja tyylivaihtoehtoja. Näiden avulla voit suunnitella asettelun, värit, fontit, venyttää valikkoasi, lisätä logon, lisätä sosiaalisia linkkejä ja paljon muuta.

14. Horizon-valikkopalkin premium-laajennus WordPressille

Horizon-valikkopalkin premium-laajennus WordPressille

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Kirjailija Bonfire Themesin mukaan Horizon on tapa lisätä “vähän elämää sivustosi otsikkoon tai alatunnisteeseen”. Se ei korvaa WordPress-valikkoja tai vaikuta niihin. Mutta se pysyy kiinteänä, jotta se pysyy näkyvänä koko ajan. Sinänsä Horizon on loistava valikkoliitos, jolla voidaan toteuttaa linkkejä, kuten sähköposti-, puhelinnumerosi tai sosiaaliset linkit.

Se toimitetaan miljoonalla ja yhdellä kuvakkeella, jonka avulla voit mukauttaa valikkoa haluamallasi tavalla. Se on kaunis, havainnollistaa suuria siirtymävaikutuksia ja stimuloi perusteellisesti. Tuki on suuri ja asiakkaat näyttävät olevan hauskaa.

15. Napauta Tap Tap Customizable WordPress Mobile Menu Plugin

TapTap: erittäin muokattava WordPress-matkapuhelinvalikko

Tiedot ja lataaNäytä esittely

TapTap on kattava matkapuhelinvalikkoratkaisu WordPressille. Se on ominaisuuksiltaan rikas, muokattavissa massiivisesti ja käyttäjien kiitosta parhaaksi mobiili-ensisijaiseksi valikkoratkaisuksi, joka on käytettävissä WordPressille missä tahansa..

Sisältää logon, haun ja jopa widget-sijainnin, se voi siirtyä paljon yksinkertaisen valikon ulkopuolelle ja sitä voidaan käyttää verkkosivustosi täydellisen otsikon ja navigoinnin korvaajana. TapTap-sovelluksella voi olla piilottaa teemavalikko aktiivisena, mahdollisuus näyttää se vain tietyillä tarkkuuksilla ja jopa käyttää teema fontteja. TapTapista voi tulla saumaton osa WordPress-verkkosivustoasi, joka on näkyvissä vain mobiiliyleisöllesi. Voit käyttää sitä myös täysimittaisena työpöytävalikkona. Täysin muokattavan tyylisen vierityspalkin sisällyttäminen (joka on tietysti täysin valinnainen) tekee siitä entistä houkuttelevamman.

Valitse monista valikon painikkeiden malleista ja animaatioista, lisää mukautettuja etikettejä valikkoon ja hakupainikkeisiin, lähetä logo-kuva ja sijoita ne haluamallasi tavalla. Luo monitasoinen valikko (mukana yli 600 kuvaketta), lisää otsikko- ja alaotsikkotekstit sekä otsikko- ja taustakuvat, lisää taustaväri ja pelaa ympärillä opasiteeteilla, kohdistuksilla, animaationopeuksilla … Se vain raaputtaa pintaan mitä voi tehty TapTapilla. Kaiken kaikkiaan laajennus tarjoaa 200 yksilöllistä asetusta ja rajattomat mahdollisuudet.

Ja reaaliaikaisen mukauttajan integroinnin avulla editointi on erittäin nopeaa ja kätevää; tekemäsi muutokset voidaan esikatsella heti, ennen kuin ne saatetaan verkkosivustollesi näkymään maailmalle.

16. Elementor Pro Page Builder: Nav-valikon widget

Elementor Pro Nav -valikkowidget

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Käytätkö jo Elementor-sivunmuodostajaa? No, tiesitkö, että Elementor Pro sisältää sisäänrakennetun Nav Menu -widgetin, jonka avulla voit luoda mukautettuja valikoita WordPress-sivustolle?

Nave-valikon widget (saatavana vain Elementor Pro -versioissa) sisältää valikkoasettelut (vaaka, pystysuora ja pudotusvalikko), animaatiot (alleviivat, kehykset, taustat, tekstin siirto), mukautetut pehmusteet, värit, typografia ja paljon muuta. Voit myös lisätä ja tyyliä alavalikoita. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, kuinka valikko toimii puhelimissa – kaikki Nav Menu -widgetillä luodut valikot ovat reagoivia ja voit asettaa räätälöityjä väliaikoja matkapuhelinten / tablet-laitteiden kokoille.

Parasta valikko WordPress -laajennuksia

Navigointivalikot ovat tärkeitä. Ja toivottavasti yksi yllä olevista Menu WordPress -laajennuksista sopii sivustosi laskuun. Etsitkö kehittynyttä megavalikkoa tai yksinkertaista kelluvaa valikkoa aloitussivulle, olemme sisällyttäneet joitain parhaista vaihtoehdoista. Haluamme tietää, jos kokeilet jotakin heistä. Tai jos sinulla on lisäosa lisättäväksi, pudota meille huomautus alla olevaan kommenttiosaan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map