15+ parasta WordPress-jäsenyyslaajennusta

Omistatko sinä WordPress-jäsenyyssivua tai aiot perustaa sen pian? Ne ovat loistava tapa ansaita rahaa verkkosivustoille, jotka jakavat jäsenille yksinoikeudellista sisältöä, oppaita, alennuksia ja muuta. Jäsensivustoja on kaikkialla ja kaikilla toimialoilla – mukaan lukien online-sanomalehtien jäsenyydet, kuten Wall Street Journal, alennusostoksia tekevät verkkosivustot, kuten Shoedazzle, tai premium-WordPress Theme -sivustosivusto, kuten Elegant Themes. Jos omistat (tai hallitset) yhden, hyvä ja hyvä, tämä artikkeli hyödyttää sinua suuresti.


Tämänpäiväisessä viestissä käsittelemme joitain WordPress-jäsenyyden tärkeimmistä laajennuksista, jotta voisit aktivoida jäsensivustosi. Laajennukset lisäävät kaikenlaisia ​​toimintoja ja elementtejä verkkosivustollesi, antavat sinulle kaiken tarvittavan voiman valaistaaksesi käyttäjiäsi kokemuksella kuin kukaan muu. Nauti ja jatka keskustelua alla olevassa kommenttiosassa!

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1 .Rstrict Content Pro Premium -jäsenyyslaajennus

Rajoita Content Pro WordPress -jäsenyyslaajennusta

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Rajoita Content Pro on yksi parhaista premium-sisällönjäsenyyslaajennuksista. Se ei vain anna sinulle mahdollisuuden laskuttaa käyttäjiä verkkosivustosi käytöstä, mutta voit myös luoda rajoittamattoman määrän jäsenyystasoja, jokaisella on erilaiset hinnat, ehdot ja / tai edut. Toinen hieno ominaisuus on kyky rajoittaa tiettyjä sivustosi osia. Joten voit silti ylläpitää julkista blogia tuottaaksesi uutta liikennettä luomalla samalla vain jäsenille viestejä ja sivuja. Rajoita sisältöpro sisältää myös liittymisraportin, jotta näet kuinka monta käyttäjää rekisteröityy ja miten sivustosi yleensä menee.

Muita liitännäisominaisuuksia ovat helppo asennus, suuri tuki, täydellinen jäsenhallinta, rajoittamaton tilaaminen / jäsentaso, PayPal-maksutuki, promo / alennuskoodituki, ansioraportit, tietojen tuonti / vienti, sisäänrakennettu ohje-välilehti opastaaksesi sinua asennuksen aikana, plus loistavat laajennuslaajennukset (kuten Strip, PayPal Express, vahvat salasanat, matematiikan vahvistus ja paljon muuta). Tämä on loistava laajennus, joka sinun tulisi ehdottomasti harkita. Itse asiassa meillä oli tapana käyttää sitä täällä WPExplorerissa jäsenyyteen liittymiseen. Laajennus on nopea asentaa ja helppokäyttöinen. Ja kehittäjän kannalta se on myös helppo mukauttaa tarpeisiisi.

2. PrivateContent-monitasoinen sisältölaajennus

Yksityisen sisällön monitasoinen-pitoisuus-plugin-WordPress-jäsenyyden-plugin-wpexplorer

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Haluatko rajoittaa pääsyä WordPress-jäsenyyssivustosi eri alueille? Jos näin on, PrivateContent-laajennus on tarkalleen mitä tarvitset. Tämän laajennuksen nerokkaan suunnittelun ansiosta voit päättää, kuka näkee tietyn sisällön tai piilottaa verkkosivustosi kokonaiset alueet ohjaamalla käyttäjiä. PrivateContent antaa sinun lisätä verkkosivustollesi monitasoisia kirjautumislomakkeita, käyttäjän hallintaominaisuuksia, käyttäjän yksityisiä sivuja ja yksityisiä alueita. Lisäksi voit rajoittaa pääsyä kaiken tyyppiseen sisältöön, mukaan lukien viestit, sivut, valikko ja jopa kategoriat.

Muita ominaisuuksia ovat helppo asennus, aikaa säästävät lyhytkoodit, 1-napsautussivustolukko piilottaaksesi koko verkkosivustosi, laajennettavissa, julkinen sovellusliittymä, käännösvalmiina monikielisellä tuella ja omistautunut tukihenkilöstö.

3. USERPRO-käyttäjäprofiilit, joissa on sosiaalinen sisäänkirjautuminen

Userpro-user-profiilit-with-sosiaalinen-kirjautuminen-WordPress-jäsenyyden-plugin-wpexplorer

Tiedot ja lataaNäytä esittely

UserPro on tehokas WordPress-yhteisön laajennus eliittikirjoittajalta DeluxeThemes. Se räjähtää saumoilla ominaisuuksilla ja tarjoaa sinulle kirjautumis- ja rekisteröintitoiminnot sekä kauniit käyttöliittymäprofiilit lisätäksesi entistä enemmän jäsenyyssivustollesi. Tämän lisäksi UserPro auttaa sinua luomaan hakukelpoisia jäsenhakemistoja, rajattomasti mukautettuja profiileja ja useita rekisteröitymislomakkeita.

Laajennus tukee lisäksi lyhytkooditoimintoja ja sosiaalisen yhteyden integrointia. Käyttäjät voivat kirjautua sisään ja muodostaa yhteyden suosikkiverkostoihinsa, kuten Facebook, Twitter, Google+, Bkontakt jne. Käyttäjät voivat integroitua helposti WordPressiin, bbPressiin, WooCommercean ja MailChimpiin..

4. Käyttäjäprofiilit on tehty helpoksi laajennukseksi

Käyttäjä-profiilit-made-helppo-WordPress-jäsenyyden-plugin-wpexplorer

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Tämä WordPress-jäsenyyslaajennus auttaa sinua integroimaan sisäänkirjautumisen, rekisteröinnin ja käyttöliittymäprofiilit WordPress-verkkosivustoosi. Sinun ei enää tarvitse kohdistaa käyttäjiä taustan kipuihin (tai monimutkaisuuteen). Voit luoda mukautettuja profiilikenttiä ja mukauttaa rekisteröintilomakkeet (ja profiilit) kokonaan vastaamaan muuta verkkosivustoasi. Käyttäjäprofiilien Made Easy -laajennuksella on vain paljon mitä voit saavuttaa!

Laajennus on suosittu hakukykyisen jäsenhakemiston, helppokäyttöisten pikakoodien, täysin reagoivan suunnittelun, sisäänkirjautumisvaihtoehtojen (käyttäjänimi tai sähköposti) avulla, sisäänrakennetun FontAwesome-kuvakkeen tuki, roskapostin pysäyttäminen reCaptcha, loistava tuki, WooCommerce-automaattinen synkronointi ja paljon muuta. Tämä laajennus on varmasti täynnä hienoja ominaisuuksia.

5. Modaalinen sisäänkirjautuminen Rekisteröidy Unohtunut WordPress-laajennus

modaalinen-login-rekisteri-unohdettu-WordPress-plugin-WordPress-jäsenyyden-plugin-wpexplorer

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Tämä hämmästyttävä PressApps-laajennus lisää paljon upeita (ja hyödyllisiä) ominaisuuksia WordPress-jäsenyyssivustollesi. Henkilökohtaisesti mielestäni heidän tulisi muuttaa otsikko lyhyemmäksi ja makeammaksi. Älä erehdy, modaalinen sisäänkirjautuminen Rekisteröidy Unohdettu WordPress-laajennus on varsin lyönti jäsenlisäosana.

Joitakin sen ainutlaatuisia ominaisuuksia ovat sisäänkirjautumisen ja kirjautumisen uudelleenohjaukset, rekisteröinti-sähköpostimallit, lyhytkooditoiminnot, reagoiva suunnittelu, yksityiskohtaiset asiakirjat ja omistautunut asiakastuki.

6. MemberPress -jäsenyyslaajennus

MemberPress WordPress -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Tämä laajennus on erilainen kuin ne yhdeksän, jotka juuri käsitelimme yllä. Edellä olevat laajennukset lisäävät vain lisäominaisuuksia jäsensivustoosi, mutta MemberPress auttaa sinua luomaan jäsensivuston tyhjästä nopeasti. Olen sisällyttänyt tämän liitännäisen tapana esitellä WordPress-jäsenliittymien toinen osa. Tämän viestin toinen osa kattaa vain jäsenlisäosat, jotka auttavat sinua perustamaan jäsensivustoja WordPressiin. Takaisin MemberPressiin.

MemberPress on ammattimainen WordPress-jäsenlisäosa, joka tarjoaa kaikki toiminnot, joita tarvitset täysin toimivan jäsensivuston käyttämiseen. Plugin tunnetaan parhaiten ominaisuuksista, kuten rajoittaa pääsyä kaikkiin (tai tiettyihin) sisältöihin sivustollasi, hallita rajoittamatonta käyttäjää, tarjota useita hinnasivuja ja -paketteja, rajoittamaton sisällön käyttöoikeussäännöt, myydä rajaton määrä tuotteita, PayPal Express Checkout ja Stripe-maksut yhdyskäytävätuki. MemberPress tarjoaa kaksi hinnasuunnitelmaa: Liiketoiminta ja Kehittäjä, jotka molemmat laskutetaan vuosittain. Ne tarjoavat myös kertaluonteisen maksutavan, joka sulkee pois tuet ja päivitykset.

7. Profile Builder – käyttöliittymän rekisteröinti, kirjautuminen ja profiilin muokkaaminen

Profiilinrakentaja

Profile Builder -laajennus on erittäin helppokäyttöinen laajennus, jonka avulla voit luoda käyttöliittymän sisäänkirjautumis-, rekisteröinti- ja profiilinmuokkausnäytöt lyhykoodien avulla. Oletuksena oleva WordPress-kirjautumislomake on kunnollinen, mutta se ei ole kovin joustava, ellet saa koodia ”likaiseksi ja likaiseksi” ja jos sinulla on jäsenlaivasivusto, haluat todella, että ihmiset pystyvät rekisteröimään, kirjautumaan sisään ja muokkaamaan profiiliaan etuosa päinvastoin kuin WP-kojelauta.

Lisäosasta on myös maksettu “Pro” -versio, joka on erittäin kallis. En ole henkilökohtaisesti käyttänyt sitä, joten en voi sanoa onko se hyvä vai huono. Vaikka se näyttää tarjoavan sinulle melko paljon muita ominaisuuksia sekä tukea.

8. Maksetut jäsenmaksut

Lataa jäsenyys- ja sisältörajoitukset - maksetut jäsentilaukset

Rakastatko profiilinrakentajaa? Sitten innostu. Maksettujen jäsenmaksujen avulla voit luoda jäsenyystasoja, hyväksyä maksuja, hallita jäseniäsi ja jopa tarjota yksinoikeudellista jäsensisältöä. Plugin sisältää helppokäyttöisiä lyhytkoodeja, joita voit käyttää sivupalkeissa, viesteissä tai muokattujen sivujen luomiseen liittymiseen, kirjautumiseen jne. Plugin tukee myös porrastettuja (ja ilmaisia ​​kokeiluversioita) liittymissuunnitelmia, jäsensähköposteja ja sisältää sisäänrakennetun raportoinnin. Lisäksi se toimii hyvin PayPalin ja WooCommerce-palvelun kanssa!

Haluta lisää? Harkitse päivittämistä versioon Maksetut jäsenmaksut Pro. Kun päivität, sinulla on pääsy bbPress-integraatioon, alennuskoodeihin, reCAPTCHA-ohjelmaan, määräaikaisiin jäsenyyksiin, toistuviin maksuihin, raitatukeen ja paljon muuhun!

9. Wishlist Member WordPress -laajennus

Toivelistan jäsen WordPress-laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

WishList Member on loistava WordPress-jäsenlisäosa, joka hallitsee yli 47 000 sivustoa ympäri maailmaa. Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että WishList -jäsen on helppokäyttöinen ratkaisu, joka muuttaa WordPress-alustastasi muutamassa minuutissa tehokkaan jäsensivuston..

Tässä WordPress-jäsenlisäosassa on useita hienoja ominaisuuksia, kuten rajaton jäsenyystaso, helppo WordPress-integraatio, sisällön katsojan hallinta, joustavat jäsenmahdollisuudet, peräkkäinen sisällönjakelu, integroi toimituskulut, helppo jäsenhallinta, monitasoinen sisällön käyttöoikeus ja paljon enemmän.

Lisäksi plugin toimitetaan bonuksilla, kuten ilmaisilla ammatillisilla teemoilla, kuvakkeilla, tukiopasilla ja ilmaisella koulutuksella.

10. S2Member Free WordPress -laajennus

S2Member ilmainen WordPress-laajennus

Etsitkö ammatillista WordPress-jäsenlisäosaa, joka integroituu sähköpostiuutiskirjeisiin, ostoskärryihin ja muihin jäsensivuston tyypillisiin ominaisuuksiin saumattomasti? Etsitkö tiukaa budjettia eikä sinulla ole varaa kuluttaa omaisuuksia WordPress-jäsenlisäosalle?

Jos joku vastauksistasi oli vastattava kyllä, S2Member WordPress -jäsenyyslaajennus on juuri mitä tarvitset. Ota huomioon jotkut S2Member-ominaisuudet, mukaan lukien monipuoliset ja tehokkaat vaihtoehdot (se mukautuu mihin tahansa WordPress-teemaan), helppo integrointi PayPalin ja muiden maksuyhdyskäytävien kanssa, toistuva laskutus, tytäryhtiötoiminnan (eli palkkioiden) seuranta, mukautetut rekisteröintilomakkeet, mukautetut profiilikentät , laajennus- ja widget-laajennukset, postituslistojen toiminnot ja sosiaalisen verkottumisen tuki.

Jos sinusta tuntuu, että S2Member on tarvitsemasi WordPress-liitännäislaajennus, voit valita 100% ilmaisen S2Member-kehyksen, joka sisältää kaikki tarvitsemasi ominaisuudet veloituksetta!

11. MagicMembers WordPress -laajennus

MagicMembers WordPress -laajennus

Yhden kertaluonteisen hinnan, joka on 97 dollaria, sinulla voi olla yksi parhaimmista WordPress-jäsenlisäosista, jotka toimivat sinulle ympäri vuorokauden. MagicMembers on loistava WordPress-jäsenlisäosa, varsinkin jos haluat myydä kursseja tai tiputtaa sisältöä ajan myötä. Plugin tunnetaan parhaiten erinomaisista sisällön tiputusominaisuuksista.

Muita ominaisuuksia ovat integrointi automaattivastaajiin, kuten AWeber, Constant contact ja Mailchimp, yhteensopivuus maksumoduulien, kuten PayPal Website Payments, eWay, WorldPay, Skrill (etenkin MoneyBookers), ja iDeal, sisällönhallinnan, lataushallintojen ladattavien digitaalisten tuotteiden (tai mitä haluan kutsua DDP: ksi), monitasoinen jäsentuki (käyttäjät voivat ostaa useamman kuin yhden jäsentason), S3 Amazon-tuki, widgetit lisätoiminnoille, kuponki-tuki, sisällön tippajärjestelmä (suosituin ominaisuus!), käyttäjien tuonti / vienti vapaaehtoinen tuki, säännölliset päivitykset ja jopa joitain bonuksia. Luo ainutlaatuinen WordPress-jäsenyyssivusto ja hallitse sitä vaivattomasti MagicMembers-laajennuksen avulla.

12. WPMUdev-jäsenyyden WordPress-laajennus

https://premium.wpmudev.org/project/membership/

WPMU DEV on monien hienien laajennusten koti. Yksi näistä hienoista laajennuksista on suosittu Jäsenyyslaajennus, jonka avulla voit perustaa jäsensivun helposti ja nopeasti. WPMU DEV: n jäsenyys-laajennus auttaa sinua luomaan loistavia WordPress-jäsenyyssivustoja, kuten GigaOm, The New York Times ja Mixergy. Muihin jäsenominaisuuksiin kuuluvat joustavat jäsenmahdollisuudet, helppokäyttöinen vedä ja pudota -käyttöliittymä, välitön sisällön toimitus maksun yhteydessä, sisällön tipuminen, mukautetut jäsenyystasot, useita maksuportteja, yhteensopivuus WordPressin ja BuddyPressin kanssa, loistava tuki, eNewsletter-laajennus sähköpostikampanjat, rajattomat päivitykset ja paljon muuta.

Voit noutaa Jäsenyyslaajennuksen osana WPMU DEV -jäsenyyttäsi. Tämän avulla saat pääsyn uskomattomiin laajennuksiin, teemoihin, laajaan WordPress-asiantuntijoiden yhteisöön ja rajattomaan tukeen muun muassa. Melko paketti, eikö niin? Se todella on kuin oma henkilökohtainen WordPress-kehitysryhmä.

13. Maksetut jäsenyydet Pro Free WordPress -laajennus

Maksetut jäsenyydet Pro Free WordPress -laajennus

Tuhansien latausten ja lukuisten ainutlaatuisten ominaisuuksien ansiosta Paide Member Pro on todellinen juttu. Maksettu jäsenyysprofiili on 100% ilmainen, pelataan hyvin suosittujen maksujenkäsittelijöiden kanssa ja mukana on laaja dokumentaatio. Laajennuksessa on useita jäsenyystasoja, joustavat hinnoitteluvaihtoehdot, monitasoinen sisältöoikeus, jäsenilmoitukset, mahdollisuus piilottaa mainokset premium-jäseniltä, ​​ja se on täysin SEO valmis.

Etsitkö lisää? Kehittäjä on luonut melko vähän mahtavia lisäosia. Lisää ominaisuuksia PayPal Express -palveluun, automaattiset uusinnat, BuddyPress-integraatio, lahjoitukset, käyttäjän tuonti, jäsenmerkit ja paljon muuta.

14. aMember Pro WordPress -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

aMember Pro on erittäin joustava ja käyttäjäystävällinen WordPress-jäsenlisäosa, joka auttaa sinua hyväksymään liittymämaksuja, toimittamaan latauksia ja digitaalista sisältöä, lähettämään uutiskirjeitä, ylläpitämään omaa kumppaniohjelmaa, integroimaan verkkoyhteisösi helposti WordPressiin ja jopa hallita käyttäjille / jäsenille. Lisäosassa on paljon muita jännittäviä ominaisuuksia, kuten verkkopohjainen hallinta, monikieliset tuki ja ilmainen asennus muun muassa. 179,95 dollarin dollarilla, aMember Pro on kuitenkin hieman kallis.

15. WP-jäsenten ilmainen WordPress-laajennus

WP-jäsenyyden laajennus

WP-Members on suosittu ilmainen WordPress-jäsenlisäosa, joka sisältää paljon upeita ominaisuuksia. Se toimii laatikosta, on helppo asentaa ja aloittaa käyttö, luoda vain jäsenille tarkoitettua sisältöä, rekisteröinti ja sisäänkirjautuminen ovat sisällön ja teeman mukaisia, mukautettu kirjautumiswidget, mukautetut rekisteröintikentän vaihtoehdot, järjestelmänvalvojan hyväksyntävaihtoehto uusille käyttäjille, CAPTCHA-integrointi, runsaasti koukkuja mukautettuihin laajennuksiin. Tämä laajennus on loistava ja edullinen vaihtoehto peruskumppanuuksille WordPress-sivustossasi.

16. OptimizePress WordPress -jäsenyyslaajennus

OptimizePress WordPress -jäsenyyslaajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Heidän verkkosivustoltaan “Optimoi on uusi tapa luoda korkeasti konvertoivia aloitussivujen myyntisivuja ja jäsenportaaleja.” Tästä yksinkertaisesta johdannosta voit saada OptimizePress-edut heti. Voit helposti luoda jäsenportaaleja, auktoriteettiblogit, myyntisivut, täydelliset käynnistyskanavat ja muuntaa aloitussivut.

Tämä WordPress-jäsenlisäosa sisältää uskomattomia ominaisuuksia, kuten mobiiliystävällisen suunnittelun, hyödyllisiä webinaareja, täydellisen lokijärjestelmän, LiveEditor-järjestelmän rakentaa ja muokata reaaliaikaisesti, täysin integroituna WordPressiin ja yli kolmekymmentä (30+) mallia. OptimizePress maksaa välillä 97–197 dollaria.

17. ARMember WordPress -jäsenyyslaajennus

ARMember WordPress -jäsenyyslaajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Siellä on lukuisia WordPress-jäsenlisäosia, mutta kaikissa niistä ei ole tiettyjä ominaisuuksia, joita saatat tarvita jäsensivustosi luomiseen. Jotkut heistä tarjoavat erilliset jäsenyystasot ja tilauksenhallintaominaisuudet, kun taas toiset ovat vain hyviä tilauksen myymiselle yhdellä tasolla. Joissakin heistä on laaja maksuyhdyskäytävä, sisällön käyttöoikeuksien hallinta, helppo integrointi ja muut vankat ominaisuudet, jotka luovat vaivatonta WordPress-jäsenyyssivustoa..

Jos etsit all-in-one-pakettia, joka on lisätty monilla lisäosilla ja mainituilla ominaisuuksilla, olet oikeassa paikassa. ARMember WordPress -jäsenyyslaajennus vie yrityksesi menestyksen huipulle sen kyvyn avulla luoda täydellinen jäsenjärjestelmä.

ARMember on sveitsiläinen veitsi WordPress-jäsenlisäosasta. Paras WordPress-jäsenlisäosa parani entisestään monien ainutlaatuisten ominaisuuksien avulla. Joten asumme jokaiseen ominaisuuteen lyhyesti yksi kerrallaan antamaan sinulle vankka ymmärrys ja syyt kokeilla ARMember WordPress -jäsenyyslaajennusta.

ARMember tarjoaa ainutlaatuisen ja yksinkertaisimman menetelmän jäsenyyden perustamistoiminnolle, joka luo yhden lyhyen koodin, jotta koko osallistumisprosessin käsittely olisi yksinkertaista ja hyödyllistä. Yhdessä sen mukana toimitetulla lomakerakennuksella luodaan houkutteleva kirjautuminen ja WordPress-rekisteröintilomakkeet monien muiden suunnittelumuokkausten kanssa. Valitse useista jäsenmalleista. Sen lisäksi, että lisäät sosiaalisia kirjautumisia, määritä maksusykli, ota käyttöön monitasoiset jäsenyydet, lisää ilmainen kokeilu ja synkronoi WooCommerce-palvelun kanssa. Plus ARMember tarjoaa ainutlaatuisia vaihtoehtoja jäsen kutsuihin, tilin lukitsemiseen ja kaksivaiheisiin rekisteröintiin.

Toisin kuin muut jäsenlisäosat, ARMember tarjoaa myös sisäänrakennetut integroinnit, joita muut laajennukset tarjoavat maksullisina lisäosina. Lisäksi se on täydellinen paketti, jolla luodaan jäsenjärjestelmä ilman tasaista ohjelmointitaustaa.

18. WooCommerce -jäsenyyslaajennus

WooCommerce -jäsenyyslaajennus

Jos haluat luoda kauppasi jäsenyyden, yksi parhaimmista vaihtoehdoista on WooCommerce-jäsenyydet. Tämän avulla voit luoda ja myydä jäsenyyksiä, mikä puolestaan ​​antaa käyttäjille pääsyn valikoimaan tuotteita WooCommerce-kaupassa. Voit myös asettaa vaihtoehtoja myöntää käyttöoikeuden jäsenyyteen tuotteen ostamisen jälkeen, vuosittaiset tai kuukausittaiset tilaukset tai määrittää manuaalisesti jäsenyydet vain kutsuttaville jäsenille.

Toinen ainutlaatuinen ominaisuus on tippa sisältöön pääsy. WooCommerce -jäsenyyksillä voit myöntää pääsyn erilaiseen sisältöön tai tuotteisiin jäsenyyden perusteella (1 viikko, 1 kuukausi, 1 vuosi jne.). Voit myös tarjota jäsenille yksinoikeuksia tai alennuksia.

19. Lopullinen jäsenyys

ulltimate jäsenyys pro wordpress -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Ultimate Membership Pro on jäsenyyden ja tilausten hallintaan tarkoitettu WordPress-laajennus, jonka avulla voit luoda vain jäsenille sisältöä WordPress-sivustolla. Tämän laajennuksen avulla voit ansaita rahaa sisällöstäsi nopeasti!

Vain jäsenille suunnatun sisällön luominen on hieno tapa ansaita ylimääräisiä tuloja blogistasi, ja Ultimate Membership Prolla on paljon vaihtoehtoja erityisen sisällön asentamiseksi vain jäsenillesi. Yksi vaihtoehto on luoda sivuja vain jäsenillesi, mutta voit myös rajoittaa vain sivun osan koko URL-osoitteen sijaan..

Toinen hieno Ultimate Membership Pron ominaisuus on mahdollisuus luoda tilaustasoja. Tällä tavalla voit luoda ylimääräistä sisältöä tai etuja (kuten ilmaisia ​​e-kirjoja tai jopa erityisiä kuponkikoodeja) niille, joilla on premium-jäsenyys. Ja älä ole huolissasi maksujen keräämisestä, koska Ultimate Membership Pro tukee useita maksuyhdyskäytäviä (PayPal, Scribe jne.) Sekä yksittäisiä ja toistuvia maksuja.

Muita mahtavia liitännäisominaisuuksia ovat sähköpostimarkkinoinnin integrointi 9 suosittua alustaa, käännöstuki, sosiaaliset sisäänkirjautumiset, mukautetut uudelleenohjaukset, suunnitteluvaihtoehdot ja mallit sekä muut. Muita ominaisuuksia on lueteltu alla, tai voit tarkistaa esikatselun saadaksesi lisätietoja Ultimate Membership Prosta.

Viimeiset ajatukset parhaista WordPress-jäsenyyslaajennuksista

WordPress-jäsenyyssivusto on loistava liiketoimintamalli, jolla on niin paljon kasvupotentiaalia. Jos olet ajatellut WordPress-jäsenyyssivuston perustamista, sinulla on nyt 15+ parhaista WordPress-jäsenlisäosista tehdä raskas nosto puolestasi.

Ota aikaa valitaksesi sinulle sopiva. Kaikkea hyvää, kun luot upean WordPress-jäsenyyssivuston!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map