15 parasta tapaamisenvarausta WordPress-laajennuksia

Paras tapaamisenvaraus WordPress-laajennukset ajoittamiseen ja varauksiin

Jos yrityksesi luottaa tapaamisiin, sinulla on WordPress-sivusto etkä ole vielä asentanut varauslaajennusta, sinun on päästävä siihen. Erityisesti yksi näistä tapaamisenvaraus WordPress-laajennuksista.


Ei ole syytä niin monelle yritykselle vielä pakottaa asiakkaat soittamaan heille puhelimitse, ottamaan heihin yhteyttä sähköpostitse ja odottamaan vastausta. Mikä pahinta, tulevat fyysisesti heidän toimistoihinsa suunnitellakseen tapaamisen. Helppokäyttöisen varauslaajennuksen käyttöönotto voi lisätä myyntiä ihmisiltä, ​​jotka työskentelevät suurimman osan ajasta tai jotka eivät tunne käyvänsä pitoaikoina ja odottavat vastaanottovirkailijan varaamista puhelimitse. Ja se voi johtaa siihen, että enemmän tapaamisia tehdään impulssilla, varsinkin kun voit saada heidät varaamaan mahdollisuuden heti, kun verkkokopiosi on (toivottavasti) tehnyt työnsä.

Onneksi WordPress tarjoaa paljon vaihtoehtoja tämän tehtävän suorittamiseen.

Olemme kattaneet varauslaajennukset aiemmin, mutta vain siltä osin kuin ne liittyvät hotellien kapeuteen. Tänään kattaamme 15 uutta ja laajennamme näkymäämme tapaamisten varaamisen WordPress-laajennuksille, jotka on tarkoitettu melkein minkä tahansa aikataulutukseen!

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Amelia-yritystason varausvaraus

Amelia-yritystason tapaamisen varaus WordPress-laajennus

Amelia on yksi tehokkaimmista tapaamisen varauksen lisäosista, joita voit valita yrityksellesi. Tämä automatisoitu varausratkaisu toimii jatkuvasti ympäri vuorokauden, joten et koskaan kaipaa uutta asiakasta. Asenna vain, määritä asetukset ja olet valmis rokkkimaan!

 Amelia-varauslaajennus sisältää helppokäyttöisiä ominaisuuksia omien ajanvarauslomakkeidesi rakentamiseen. Tehokkaita vaihtoehtoja ovat tuki usealle työntekijälle (samoin kuin mahdollisuus lisätä tiettyjä palveluita, säännölliset työajat ja vapaa-aika jokaiselle), paikallinen valuutta, palvelun lisäominaisuudet, sähköposti-ilmoitukset, kuvagalleria, kupongit sekä käyttöliittymän väri- ja fonttivaihtoehdot design.

Kun lomakkeenne on valmis, asiakkaat voivat käyttää interaktiivista tapaamiskalenteria (kuukausittain, viikoittain, päivittäin sekä luettelo- / aikajananäkymät) ja ainutlaatuista vaiheittaista varausvelhoa, jossa on faceted suodatus, löytääksesi tapaamisajan tiettyyn palveluun tietty henkilöstö (tai jopa tarkkaan sijaintiin). Kun on aika maksaa, asiakkaat voivat käyttää Amelia-sisäänrakennettuja maksuyhdyskäytäviä varatakseen aikansa tai valitaksesi paikalla maksettavan maksun.

Amelia Booking Plugin Services -pikakoodi

Amelia sisältää jopa hyödyllisen lyhytkoodin palvelusivun luomiseen. Liitä yksinkertainen lyhytkoodi uudelle sivulle, jos haluat näyttää nykyiset palvelut parametrien kanssa yhdelle palvelulle, kokonaiselle tai kaikille luokille).

Etkö vielä myynyt? Katso kaikki Amelia-tapaamisten varauslaajennusten täydelliset katsaukset, jotta näet kaikki toiminnot ja vaihtoehdot!

2. Kirjakirja

Booknetic - WordPress-tapaamisten varaus- ja aikataulujärjestelmä

Booknetic -sovelluksella voit helposti luoda parempia tapaamisia ja varauskalentereita kasvattaaksesi yritystäsi. Tämä moderni ja reagoiva tapaamiskalenteri sisältää lukuisia ominaisuuksia, jotka säästävät aikaa ja rahaa sekä tekevät varausprosessista saumattoman asiakkaille. Lomakkeiden luomisesta maksujen käsittelyyn Booknetic voi tehdä kaiken. Käytitpä sitten salonkia, kuntokeskusta, lakitoimistoa tai muuta ammattimaista yritystä, Booknetic vastaa varmasti (ja asiakkaasi) tarpeitasi.

Asennuksen jälkeen voit käyttää sitä Booknetic luoda oman automaattisen tapaamisten varausjärjestelmän verkkosivustollesi. Mutta kaikki alkaa muodonmuodostajalta. Käyttämällä sisäänrakennettuja vaihtoehtoja reaaliaikaisessa lomakerakennuksessa yleissuunnitteluun, värimaailmaan, varausvaiheisiin, monitasoisiin palveluluokkiin, henkilökuntaan, sijaintiin ja muuhun voit luoda yrityksellesi räätälöityä lomaketta. Lisäksi voit luoda kattavan palvelutarjonnan lisäosilla ja henkilöstön saatavuudella.

Booknetic antaa sinun myös hyväksyä maksuja tai talletuksia ennen tapaamisaikaa. Salli asiakkaiden valita PayPal-, Strip- tai paikan päällä suoritettavat maksut. Tai käytä WooCommercea integroidaksesi varauskalenterisi saumattomasti lisättyjen maksuvaihtoehtojen kanssa. Muita merkittäviä ominaisuuksia ovat yksityiskohtainen kojetaulu henkilöstöllesi ja henkilöstöllesi, kyky viedä asiakkaasi ja / tai tapaamiset exceliin (suuri tiedonhallintaan tai henkilöstön aikataulujen hallintaan) sekä käännös valmiina WPML: n kautta.

Booknetic nimittämisen varaus esimerkki

Mutta se ei ole kaikki. Asiakkaasi rakastavat myös Bookneticia. Tyylikäs ja moderni UX on sekä houkutteleva että intuitiivinen. Asiakkailla on mahdollisuus varata missä tahansa laitteessa suodattaaksesi helposti henkilöstön, palveluiden tai sijainnin perusteella heidän tarpeitaan vastaavan tapaamisajan. Aktivoiduista vaihtoehdoista riippuen he voivat myös varata yhden kerran, toistuvasti ja jopa ryhmätapaamiset. Sisäinen tekstiviestien ja sähköposti-ilmoitusten tuki sekä Google-kalenterin kaksisuuntainen synkronointi tarkoittavat, että he eivät menetä varaamiaan tietoja. Pidä asiakaskunta onnellinen ja liiketoiminta kukoistaa.

3. Vik nimitykset

Vik nimitykset

Luo täydellinen tapaamis- ja aikataulujärjestelmä yrityksellesi WordPressin ja Vik Appointments -sovellusten avulla. Tämä tehokas WordPress-laajennus on täynnä ominaisuuksia, joiden avulla ajanhallinta on nopeaa ja helppoa.

Ensimmäinen niistä on luotettava kalenteri, joka sisältää online-varauksia. Vikin avulla sinulla on mahdollisuus lisätä palveluita, aikavälejä, kestoja, tapahtumakapasiteettia ja jopa työntekijöiden saatavuutta (ajan ja sijainnin kautta). Ja jos yrityksesi tarjoaa erityisen hinnoittelun päivä-, loma- tai vuodenajan perusteella, voit lisätä sen myös! Tällä tavoin asiakkaat voivat varata tapaamiset helposti riippumatta siitä, onko kyse kynsivarauksesta tai veroneuvonnasta.

Vik Appointments helpottaa myös varausten ja asiakaslaskujen hallintaa. Voit jopa asettaa automaattiset sähköposti- ja SMS-ilmoitukset ilmoittaaksesi asiakkaille, kun heidän varauksensa on vahvistettu, tai seurataksesi muistutuksia. Ja koska Vik Appointments Pro tukee useita maksuyhdyskäytäviä, maksujen hyväksyminen verkossa on helppoa. Tee tapaamisten varausprosessista saumaton asiakkaillesi alusta loppuun!

4. WooCommerce-varaukset ja nimitykset

WooCommerce-varaukset ja nimitykset

Riippumatta yrityksestäsi, WooCommerce-varaukset ja nimitykset PluginHiveltä on toinen hieno valinta. Tämän joustavan varauslaajennuksen avulla on helppo asentaa lomakkeita sivustollesi varauksia varten kuukauden, päivän, tunnin tai jopa minuutin mukaan. Lisäksi voit antaa asiakkaille mahdollisuuden valita useita tapaamisia yhdessä varauksessa – mikä on hieno ominaisuus, jos vuokraat tapahtumatilaa, huoneita aamiaisella, monipäiväisen konferenssin tai festivaalin jne..

Laajennus mahdollistaa useiden työntekijöiden ja yksilöllisen hinnoittelun. Tällä tavalla joukkueesi voi veloittaa asiantuntemuksensa mukaan, ja laajennuksen dynaamisen varauksen kokonaiskustannusten laskenta-asiakaskunnan ansiosta asiakas näkee hintavaihtoehdot varauksen yhteydessä. Voit myös sallia lisäosien varaamisen kaikille tarjoamillesi lisäpalveluille tai ominaisuuksille (kuten aromiterapian lisäosa hierontaa saaessasi)..

WooCommerce-varaukset ja nimitykset

WooCommerce Bookings and Appointments -laajennus sisältää myös vaihtoehtoja sähköposti-ilmoituksille ja peruutuksille (jos sallit ne). Sisäänrakennetun Google-kalenterin synkronoinnin avulla sinun ja asiakkaidesi on helppo lisätä uusia tapaamisia aikatauluusi. Muita liitännäisominaisuuksia ovat hinnan nimeäminen, liitetiedostot, muuttuva hinnoittelu (kuten korkeammat hinnat viikonloppuisin tai lomapäivinä), WPML-yhteensopivuus, usean kielen tuki, omaisuuden globaali synkronointi varauskalenterisi ja myymälän välillä sekä tonnia enemmän. Katso lisätietoja laajennuksen tärkeimmästä verkkosivustosta.

5. Varaa nimitys verkossa PRO

Varaa nimitys Online PRO WordPress -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Tee asiakaskunnalle helppo varata tapaamisia Book a Appointment Online PRO -palvelun avulla. Tämän laajennuksen avulla käyttäjät voivat varata ryhmän jäsenen (tai he voivat siirtyä eteenpäin ilman etusijaa) tai palvelun mukaan ja valita päivämäärän ja ajan. Ja koska laajennuksen kalenterit ja valinnat reagoivat – varaus on nopeaa ja helppoa kaikissa laitteissa. Vieraile Varaa nimitys Online PRO demo nähdäksesi itsesi!

Varaa nimitys Online PRO WordPress -laajennus

Varaa nimitys Online PRO -palvelun lisäksi, että se on suoraviivainen asiakkaille, se on myös helppo määrittää WordPress-sivustollesi. Lisää vain joukkue ja tarjoukset laajennuksen pika-aloitusominaisuuksilla. Lisää niin monta henkilöstöä kuin haluat, valitse kahdesta eri työaikataulusta (tuntia tai vuoroa), aseta varausajan muoto, lisää PayPal-kassalle ja paljon muuta. Lisäksi voit ottaa tekstiviestimuistutukset käyttöön – joten asiakkaasi eivät koskaan menetä tapaamista uudelleen! Muita laajennusvaihtoehtoja ovat työpaikat, valokuvat, lomapäivät, palvelukategoriat ja integrointi WPML: ään, Twilio, PayPal, SMSC ja Firebase.

6. Ajanvaraus ja online-aikataulut (ilmainen)

Ajanvarauksen varaus ja ilmainen WordPress-laajennuksen online-aikataulu

VCitan nimittämisvaraus ja online-aikataulutuslaajennus on loistava vaihtoehto lisätä tapaamislomake WordPress-sivustoosi. Laajennus on täydellinen tapahtumien, luokkien, yksi palvelusta -palvelun ja muiden varaamiseen.

vCitan laajennus tarjoaa vaihtoehtoja online-aikatauluihin, kuten palvelumääräykset tietyn työntekijän kanssa, varausvahvistukset ja maksutuki. Mutta mikä erottaa vCitan todella toisistaan, on sisäänrakennettu viesti- ja takaisinsoitto-ominaisuudet. Laajennus synkronoidaan vCita Mobile App -sovelluksen kanssa ilmoittaakseen sinulle heti uusista varauspyynnöistä tai lähettääksesi tapaamismuistutuksia. Lisäksi sen avulla voit lähettää viestejä ja tiedostoja asiakkaallesi ennen tapaamista. Annetaan sinun olla yhteydessä asiakaskuntaan ja luoda yhteyshenkilöitä.

cVita Business Management -sovellus

Mutta se ei ole kaikki cVita, jota voi tehdä yrityksellesi. Jos haluat lisää ominaisuuksia, päivitä versioon a vCita Business Management palkkio-suunnitelma. Valitsemastasi suunnitelmasta riippuen tämä voi avata analytiikan, kuponkien, asiakkaiden tekstiviestien, sähköpostimarkkinoinnin, henkilöstön oikeuksien ja jopa prioriteettitukien ominaisuudet. Suunnitelmat alkavat 15 dollaria kuukaudessa perussuunnittelu verkossa tai 29 dollaria kuukaudessa Essentials – henkilökohtainen asiakasportaali, online-yrityskalenteri sekä tuki laskutukseen ja laskutukseen. Tarvitset Platinum-suunnitelman, vaikka hyödyntäisit koko liikkeenjohtamisen työkalupakettia. Mutta kun otetaan huomioon, että vCita on kuin useita yrityspalveluita yhdessä, se on enemmän kuin kohtuullinen sijoitus.

7. Kirjallisen tapaamisen varaus ja aikataulu

Kirjallisen tapaamisen varaaminen ja WordPress-laajennuksen ajoittaminen

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Jos olet tarkastellut tehokkaita tapaamisenvaraus WordPress-laajennuksia, olet todennäköisesti törmännyt Booklyen aiemmin. Tämä suosittu online-varaus plugin on optimoitu auttamaan sinua varaamaan lisää tapaamisia riippumatta siitä, milloin ja miten asiakkaasi pääsevät sivustoosi.

Bookly on mobiili ja käännösvalmis, joten lomakkeesi näyttävät hyvältä millä tahansa kielellä millä tahansa laitteella. Lisäksi sisäänrakennettu tuki sähköposti- ja tekstiviesti-ilmoituksille sekä Google-kalenterin integrointi varmistavat, että asiakkaasi eivät koskaan menetä tapaamista. Haluatko veloittaa varauksen yhteydessä? Ei ongelmaa – Booklyn maksuportaaliintegraatiot, mukaan lukien PayPal, Stripe, Authorize.net, Mollie, Payson, PayU Latam, 2checkout, PayUbiz ja WooCommerce. Muita ominaisuuksia ovat värimaailmavaihtoehdot, joustava aikataulu, lomat, varausprosessin vaiheet, yli 50 valuuttaa ja enemmän.

Haluatko kokeilla Booklyä ennen ostamista? Hanki ilmainen Bookly-laajennus nähdäksesi kuinka mahtava tapaamisvaraus voi olla WordPress.org-sivustossa.

8. Ajanvarauskalenteri (ilmainen)

Ajanvarauskalenteri Ilmainen WordPress-laajennus

Jos sinulla on yksinkertaisempia tapaamisten varaustarpeita (kenties tarpeet, jotka eivät kannata maksaa rahaa täyttääksesi), ilmainen tapaamisten varauskalenteri voi olla paras veto. Se tarjoaa paremman toiminnallisuuden kuin monet vertailukelpoisten laajennusten ilmaiset versiot. Tämän laajennuksen mukana tulevia ominaisuuksia ovat varattavissa olevat aikavälit, sähköposti-ilmoitukset, mahdollisuus viedä Google Driveen, tulostettavat varausluettelot, saatavuuden mukauttaminen ja kuinka monta kertaa käyttäjä voi varata, captchasia ja muuta.

Jotta pääset käsiksi moniin parhaimpiin ominaisuuksiin, sinun on kuitenkin peitettävä premium-versio. Jos esimerkiksi laskutat asiakkaitasi tapaamisesta, tämä laajennus ei ole paras idea, koska ilmainen versio toimii vain PayPalin kanssa. Jos haluat käyttää mitä tahansa muuta maksuyhdyskäytävää, sinun on haarnistettava haarukka käteisellä.

9. Templaattisen nimityksen varaus

Templatic-nimitysvaraus Premium WordPress -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Templaticin tarjous varausmaailmalle on hiukan erilainen kuin useimmat. Se ei vain tarjoa käyttäjälle kalenteria; se vie heidät suoraan muotoon. Kalenteri tulee näkyviin, kun käyttäjä napsauttaa päivämääräosaa. Joten, tämä on enemmän kuin sellainen asennus, johon asiakkaasi tottuneet, jos he varaavat paljon lentoja tai hotellihuoneita. Tämä tuntemus on vahvuus.

Kuten useimmat tapaamisen varaamisen WordPress-laajennukset, myös Templatic Booking WordPress -laajennus mahdollistaa edistyneet varaustoiminnot teemaasi sisällä, joka on täydellinen vuokra. Ja kun olet ostanut laajennuksen, se huolehtii kaikesta puolestasi ilman kuukausittaisia ​​tai muita maksuja. Tämä on myös yksi harvoista laajennuksista, joiden avulla asiakkaasi voivat maksaa suoralla pankkisiirrolla. (Jos haluat kuitenkin pysyä luottokortilla, voit aina aktivoida muita yhdyskäytäviä, kuten minkä tahansa muun laajennuksen kanssa.)

Muita ominaisuuksia ovat muuttuva varauslomake, vuodenaikojen hinnat ja mahdollisuus tarjota asiakkaalle varauksen yhteydessä muita palveluita. Ja sivuhuomautuksena, plugin toimii hyvin monien Templaticin WordPress-teemoiden kanssa – erityisesti Service Biz, joka sisältää jo laajennuksen.

10. Nimitykset (ilmainen)

Nimitykset Ilmainen WordPress-laajennus, kirjoittanut WPMUdev

Nimitykset on yksi kattavimmista ilmaisista varauslaajennuksista, jotka ovat saatavilla WordPress-sivustoille. Laajennuksen ominaisuusluettelon avulla minulla ei ole syytä kiistää väitettä. Yksi ainutlaatuinen ominaisuus: jos sinulla on useita henkilöstöjä, jotka käsittelevät tapaamisia, voit antaa jokaiselle heille oman kalenterinsa – liittämällä yhteenvedon ja kuvan -, jotta asiakkaat voivat valita, minkä työntekijän kanssa he haluavat varata.

Se toimii myös päinvastoin: asiakas voi valita yrityksesi tarjoamien palvelujen luettelosta. Jos jokainen on osoitettu eri työntekijälle, hän varaa tämän työntekijän automaattisesti. Paitsi, että se on helppo integroida Google-kalentereihin – sekä sinulle että asiakkaalle – ilman koodausta. Ja lopuksi, vie vain kolme napsautusta, jotta asiakas varaa tapaamisen: yksi valitsee ajan, toinen jatkaa vahvistusnäyttöön ja toinen vahvistaa. Tämä mukavuus saattaa heijastua hyvin myyntiin.

Kun luettelossa on yli 30 muuta ominaisuutta, mukaan lukien mukautetut värimerkit, automaattinen täyttö toistuville asiakkaille, Google Maps -integraatio ja mahdollisuus kirjautua sisään sosiaalisen median kautta, minun on sanottava, että tämä näyttää parhaalta tapaamisten varaamislaajennukselta tällä hetkellä. Tätä hintaa ei myöskään voida lyödä.

11. Varattu tapaamisen varaus

Varattu - Nimitysvaraus Premium WordPress -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Booked on premium-tapaamisten johtaja, jolla on runsaasti ominaisuuksia ja vaihtoehtoja tapaamisten varauslomakkeen rakentamiseksi yrityksellesi. Hyväksy vierasvaraukset tai vaadi käyttäjiä rekisteröimään tili, anna käyttäjien hallita odottavia ja hyväksyttyjä tapaamisia, lisätä mukautettuja kenttiä ja aikavälejä, luoda useita kalentereita, hyväksyä maksettuja varauksia käyttämällä Bookedin WooCommerce-integraatiota ja muuta.

Kirjaa on myös helppo muokata. Valitse rajattomasti värejä valituille vaihtoehdoille, reagoiva asettelu, kirjautumis- ja rekisteröintilomake, muokattavat sähköpostit jne. Lisäksi sisäänrakennetut lyhytkoodit helpottavat kalenterien ja kirjautumislomakkeiden lisäämistä mihin tahansa viestiin tai sivulle. Siellä on jopa Lisää Google-kalenteriin -vaihtoehto, jonka voit lisätä, jotta asiakkaat muistavat tapaamisensa.

12. Helppo tapaaminen (ilmainen)

Helppo tapaaminen Ilmainen WordPress-laajennus

Easy Appointments -laajennus on juuri niin – helppoa. Se on nopea ja yksinkertainen tapa lisätä tapaamisjärjestelmä WordPress-sivustoosi. Laajennus tukee useita palveluita, työntekijöitä, sijainteja ja joustavaa aikataulua, joten voit luoda edistyneen aikataulun tapaamisvaihtoehdoista. Kun määrität Easy Appointments -laajennuksen, on myös vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat mainosten räätälöimien sähköposti-ilmoitusten varausvahvistuksen, tapaamisen tilan ja vahvistuksen. /peruuttaa.

Muotoilun muotoilussa Easy Appointments pitää sen myös helpon! Valitse 1-2 sarakkeen asettelu, vedä ja pudota lomakekentät (ja jopa luoda omat), lisää hinnat tai tarrat, lokalisoi päivämäärävalitsin ja paljon muuta. Lisäksi sisäänrakennettu raportointi auttaa sinua seuraamaan lomakkeen tuloksia ja tilastoja.

13. gVastuvuusmuotojen nimitykset

gAppointments Gravity Forms Nimitykset Premium WordPress -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Toistaiseksi olemme kattaneet erillisiä tapaamisenvarauslaajennuksia, mutta entä jos haluat tehokkaamman lomakejärjestelmän? Kuten Gravity Forms? Siellä gAppointments tulee. Tämä premium-laajennus lisää tapaamisten varausominaisuudet suosittuun Gravity Forms -laajennukseen..

Kun yhdistät gAppointments gravitaatiolomakkeisiin, olet lisännyt tukea maksetuille varauksille, melkein rajoittamattomille maksuyhdyskäytäville, useille varauksille päivämäärää kohden, palveluvälit, räätälöidyt palvelut, toistuvat tapaamiset, Google & Yahoo -kalenterilinkit, sähköposti-ilmoitukset, automaattinen vahvistus / täydellinen tapaaminen ja enemmän. Tämä plus helppo muotoiluasetukset, käännösvaihtoehdot ja yksinkertainen käyttöliittymähallinta tekevät gAppointments -sovelluksesta suuren valinnan.

14. Varaa Ultra Pro -tapaamiskalenteri (ilmainen)

Varaus Ultra Pro -tapaamiskalenteri ilmainen WordPress-laajennus

Booking Ultra Pro -laajennus tarjoaa hienoja ominaisuuksia varauskalenterin luomiseen ja tapaamisten hallintaan WordPress-sivuston kautta. Vierailijat voivat varata tapaamisen käyttämällä helppoa 4-vaiheista varausprosessia ajan varmistamiseksi. Laajennus lisää varauksen henkilöstön kojelautaan, jotta hän voi hallita tulevia tapaamisiaan..

Haluatko lisää ominaisuuksia? Ilmainen Booking Ultra Pro -laajennus tarjoaa premium-päivityksen mobiilimaksamiseen, ryhmävarauksiin, yksityisiin muistiinpanoihin, Google-kalenteriin integrointiin, joustavaan hinnoitteluun, moniin sijainteihin ja muihin

15. WooCommerce-varaukset

WooCommerce-nimitysvaraus WordPress-laajennukset

Luo omat tapaamislomakesi WooCommerce-sovelluksella! Asenna vain WooCommerce nimittämisvaraus -lisäosa aloittaaksesi varausten tekemisen, lippujen myymisen, tapaamisten varaamisen ja paljon muuta. Lisää vain tuotteesi tai palvelusi ja käytä laajennusta kirjoittaaksesi varattavissa olevat ajat ja odota sitten asiakkaiden varaavan aikoja.

Ei siinä kaikki. Tämän WooCommerce -lisäyksen avulla sinulla voi olla yhden tai useamman henkilön varattavia tapahtumia, tarjota erityisiä hinnoittelua, saatavuuden saatavuutta aikavyöhykkeittäin, asettaa varausvahvistuksia ja muistutuksia, tarjota peruutuksia, synkronoida Google-kalenterien kanssa ja paljon muuta. Voit pinota myös muita WooCommerce-virallisia lisäosia vastaanottaaksesi talletuksia, antaaksesi kolmansien osapuolien toimittajille tapaamisia, tarjotaksesi varauslisäkkeitä jne..

Parhaiden tapaamisten varaamisen WordPress-laajennukset

Ajanvarauksen WordPress-laajennuksista, joista voit varata tapaamisen WordPressin kautta, ei ole pulaa. Itse asiassa niitä on niin paljon, että valinta voi helposti olla ylivoimainen. Mutta toivottavasti tällainen opas estää sitä tapahtumasta. Muita plugineja, joista minun pitäisi tietää? Haluatko kertoa minulle yllä luetelluista, kuten henkilökohtaiset kokemuksesi? Jätä kommentti alle!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map