15 parasta painovoimamuotoa lisäosaa ja laajennusta

Paras Painovoima lomakkeiden lisäykset ja laajennukset

Gravity Forms on nimi, joka on otettava huomioon WordPress-muodonmuodostajan kapealla. Olit sitten aloittelija tai kokenut suunnittelija tai kehittäjä, Gravity Forms tarjoaa sinulle kaikki työkalut, joita tarvitset tehokkaiden yhteyslomakkeiden luomiseen. Lisäksi se on uskomattoman helppo käyttää ja laajentaa, mikä tekee siitä kuuluisan muotojen rakentajan monille WordPress-käyttäjille.


Ja tällaiselta tehokkaalta ja suositulta rakennuslaajennukselta voit odottaa paljon ilmaisia ​​ja premium-lisäosia. Mutta miksi lisäosat ovat jopa välttämättömiä, koska lomakerakentaja on jo tehokas ratkaisu?

Ensinnäkin lisäosat tarjoavat syvemmän integraation WordPressiin, koska voit integroitua kolmansien osapuolien palveluntarjoajien kanssa, esimerkiksi sähköpostiohjelmiin, CRM: ään, asiakastuen työkaluihin jne..

Toiseksi, ja tämä liittyy edelliseen syyyn, lisäosissa on yleensä lisäominaisuuksia, jotka eivät alun perin kuulu Gravity Forms -osaan.

Kolmanneksi, lisäosat säästävät paljon rahaa ja aikaa, koska sinun ei tarvitse palkata kallista kehittäjää lisäämään kaikki tarvitsemasi lisäominaisuudet.

Tämänpäiväisessä viestissä käsittelemme parhaita parhaista Gravity Forms -lisäosista, joiden avulla voit viedä lomakkeesi seuraavalle tasolle. Kannustamme sinua käyttämään vain lisäosia, jotka vastaavat budjettiasi ja tarpeitasi.

Ja jos ihmettelet, kattamme sekä viralliset että kolmansien osapuolien lisäosat. Tämä tarkoittaa, että ennen kuin pääsemme loppuun, sinulla on kaikki tarvitsemasi työkalut yhteystietolomakkeiden lataamiseksi ennen seuraavaa lähettämistäsi.

Nauti aina loppuun asti, äläkä jätä jakamatta arvostettuja neuvoja ja ajatuksia!

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Painovoimamuodot peruslisäosat

Gravity Forms Basic -lisäosat

Heti Gravity Forms -tallista tulee hämmästyttävä lisäpaketti. Kun olet ostanut Basic-, Pro- tai Elite-lisenssin, saat välittömän pääsyn Basic-lisäosiin, jotka auttavat sinua integroimaan Gravity Forms pariin sähköpostimarkkinointitoimittajaan..

painovoima muodostaa perustiedot

Puhun ActiveCampaignista, MailChimpistä, Mad Mimistä, AWeberistä, Constant Contactista ja kahdeksasta muusta sähköpostimarkkinointipalvelusta. Gravity Forms ei tarjoa muuta kuin näitä sähköpostimarkkinointipalvelujen tarjoajia peruslisenssille, joka maksaa 59 dollaria dollaria vuodessa yhdestä sivustosta, jossa on automaattiset päivitykset ja tavanomainen tuki..

2. Gravity Forms Pro -lisäosat

Gravity Forms Pro -lisäosat

Ymmärrämme, että haluat lisätä lomakkeisiisi enemmän kuin uutiskirjeominaisuuksia, joten Gravity Forms -palvelun hyvät kaverit toivat sinulle Gravity Forms Pro -lisäosan, joka on saatavana vain voimassa olevalla Pro- tai Elite-lisenssillä.

Peruslisäosien lisäksi saat 16 lisäosaa, jotka epäilemättä mullistavat Gravity Forms -kokemuksesi..

painovoima muodostaa lisäosia

Ensinnäkin, voit nyt integroida Gravity Forms -sovellukset Zapier-sovelluksella, mikä tarkoittaa, että sinulla on napin painalluksella pääsy yli 1 000 muuhun integraatioon (tai verkkosovellukseen). Toiseksi sinulla on PayPal-maksutaso, mikä tarkoittaa hyviä asioita, jos haluat lisätä maksuja lomakkeisiisi.

Mitä muuta? Annas kun katson. Ai niin, saat muita lisäosia, kuten Agile CRM, Dropbox, Slack, Trello, Help Scout, Campfire, Breeze, Pipe Video Recording ja Highrise. Pro-lisenssi maksaa 159 dollaria taalaa vuodessa kolmelle verkkosivustolle, joissa on automaattiset päivitykset ja standardi tuki.

3. Gravity Forms Elite -lisäosat

Gravity Forms Elite -lisäosat

Gravity Forms -käyttäjälle sinulla on Elite Add-Ons, joka on suurin ja tehokkain kimppu kolmesta. Ensinnäkin paketti tukee rajattomia verkkosivustoja ja on WordPress-monisivustovalmis. Lisäksi saat ensisijaista tukea ja yhteensä 43 lisäosaa.

Jos sinulla on Pro-lisenssi, päivittäminen Elite-lisenssiin antaa sinulle 14 lisälisäosaa, kuten 2Checkout, Authorize.net, Kupongit, Osittaiset merkinnät, Kyselyt, Kyselyt, käyttäjän rekisteröinti ja webhookit, jotta saat käsityksen siitä, mitä odottaa.

painovoima muodostaa eliitin lisäosia

Elite-lisenssi asettaa sinulle 259 dollaria dollaria vuodessa. Saat yksityiskohtaiset ohjeet kaikista lisensseistä, joten valitse, mikä sopii sinulle, ja aloita.

4. Painovoimamuodot Styles Pro

Gravity Forms Styles Pro

Katsokaa, olemme jo numero neljä, ja Gravity Forms -lisäosat ottavat kolme ensimmäistä sijaa. Mikä on kiire? Haluatko selvittää, kuinka voit muotoilla lomakkeesi kuten ammattilainen koskettamatta koodiriviä? Jos tämä on kuuluva kyllä, sinulla ei todellakaan ole varaa antaa Gravity Forms Styles Pro -lisäosaa..

Sikäli kuin lomakkeesi muotoilu menee, Gravity Forms Styles Pro -lisäosa johtaa pakkaukseen. Lisäosan avulla voit luoda, muokata ja muotoilla lomakeasetteluja, kenttiä, painikkeita, radioita, valintaruutuja ja niin edelleen.

Tämän lisäksi saat yli 2000 Font Awesome- ja Material -kuvaketta. Lisäksi sinulla on valmiiksi rakennetut tyyliteemat aloittamiseksi. Ja koska sinulla on enemmän vaihtoehtoja kuin mitä koskaan tarvitset, voit mukauttaa elementtejä, kuten reunusvärejä ja -leveyksiä, reunuksen säde, fontin väri, taustat, tarran kirjasin, koko ja väri, ja voisin jatkaa ja jatkaa.

Intuitiivisen järjestelmänvalvojan käyttöliittymän ansiosta sinun ei tarvitse kaivaa koodia tai taistella tärkeiden tyylien lisäämiseksi! Tämä lomakesuunnitelman lisäosa tarjoaa sinulle loputtomia mahdollisuuksia luoda kauniisti reagoivia lomakkeita, jotka lisäävät muuntokurssiasi.

5. Painovoimamuotojen tasainen seuranta (ilmainen)

Jopa gravitaatiomuotojen seuranta

Haluatko lisätä tapahtumien seurantaa Gravity Forms -lomakkeihisi? Tietysti olet, ja rakastat tapahtuman seurantaa painovoimamuotojen lisäosalle.

Tämän Gravity Forms -lisäosan ansiosta voit helposti lisätä tapahtumaseurantaa Gravity Forms -sovelluksiin käyttämällä Google Analyticsia, Google Tag Manageria ja Matomoa (entinen Piwik).

Lisäksi voit asettaa ehdollisen logiikan useille tapahtumille, seurata lomakkeen sivutusta, luoda mukautettuja tapahtumakategorioita, toimia, tunnisteita ja arvoja. Lisäksi voit asettaa dynaamisia tapahtuma-arvoja maksulomakkeille ja niin edelleen.

6. WP-liukusäädin (ilmainen)

WP-yhteysliitin

Jos tiedät todella hyvin, tiedät, että minulla on asia yksinkertaisiin työkaluihin, jotka helpottavat työtäsi. WP Contact Slider on yksi tällainen työkalu. Sen sijaan, että julkaisit lomakkeen omalla sivulla, voit näyttää yhteystietolomakkeesi koko verkkosivustolla käyttämällä yhteyspainiketta.

Kun vierailija napsauttaa yhteyspainiketta, lomakesi liukuu näkymään, mikä on juuri mitä WP Contact Slider -lisäosa tekee.

Muistatko WP Optin Wheel -katsauksen, jonka teimme muutama viikko sitten? Missä liukuvalla ponnahdusikkunalla oli omaisuuden pyörä konversioiden lisäämiseksi? No, WP Contact Slider tekee jotain vastaavaa, mutta onnenpyörän sijasta Gravity Forms -lomakesi keskittyy.

Voit luoda useita liukusäätimiä näytettäväksi tietyissä viesteissä tai sivuilla. Lisäksi voit valita erilaisia ​​paikkoja, joissa näytetään yhteyspainike, mukaan lukien verkkosivustosi vasen tai oikea puoli. Lisäksi voit mukauttaa yhteyspainikkeesi ja liu’utuslomakkeiden ulkonäköä tuotemerkkisi mukaan.

WP Contact Slider on helppo asentaa ja käyttää. Lisäksi sen mukana tulee Ultimate Add-on -paketti, joka sisältää vielä upeampia ominaisuuksia.

7. Surbma Divi & Gravity Forms (ilmainen)

Surbma Divi & Gravity-lomakkeet

Käytätkö tyylikkäiden teemojen Divi-teemaa? Jos on, tiedät todennäköisesti jo teemalaivojen fantastiset tyylit kaikille elementeille, mukaan lukien yhteyslomakkeet.

Jos haluat sovittaa Gravity Forms -tyylisi siihen, mitä Divi-teeman muodoilla on, rakastat Surbma Divi & Gravity Forms -lisäosaa.

Muuten kuin naimisiin lomaketyylisi kanssa, lisäys lisää reagoivia tyylejä Gravity Forms -sivulle, joka on hyödyllinen, jos sinulla on monimutkaisia ​​muotoja.

Lisäosa on kevyt ja uskomattoman helppokäyttöinen, mutta sinulla on oltava Divi-teema käyttääksesi tätä Gravity Forms -lisäosaa. Parasta on, että lisäosa on ilmainen.

8. Painovoimainen PDF (ilmainen)

Painovoimainen PDF

Oletko koskaan miettinyt, kuinka voit luoda PDF-asiakirjoja lomakkeesi automaattisesti?

Ehkä suoritat palvelupohjaisen toiminnan ja haluat luoda PDF-tilauslomakkeita tiedoista, jotka käyttäjät lähettävät lomakkeisiisi. Tai ehkä haluat luoda tulostettuja tapaamislehtiä.

Sillä ei ole väliä mitä aiot saavuttaa; Jos sinun on tuotettava PDF-dokumentteja lomakelähetyksistä, haluat Gravity PDF -lisäosan.

Hyvät naiset ja herrat, Gravity PDF on yksinkertainen mutta erittäin hyödyllinen Gravity Forms -lisäosa. Lisäosassa on joukko mahtavia PDF-tiedostoja tuottavia ominaisuuksia, joista ihmettelet, miksi se on ilmainen. Se tekee PDF-asiakirjojen luomisesta käyttäjän tiedoista neljännen luokan luokkien asioita.

Mistä ominaisuuksista puhumme?

Ensinnäkin, sinun ei tarvitse mitään kolmannen osapuolen sovellusliittymiä, mikä tarkoittaa, että sinulla on täydellinen hallinta lomakkeiden ja PDF-asiakirjojen suhteen. Toiseksi, voit lähettää automaattisesti PDF-dokumentteja sähköpostitse ja käyttää ehdollista logiikkaa saadaksesi vielä enemmän voimaa.

Kolmanneksi, voit integroida Gravity PDF: n virallisiin Gravity Forms -lisäosiin, jotta PDF-asiakirjojen saatavuutta voidaan rajoittaa, kunnes maksu kaappaa.

Neljänneksi, voit merkitä ja mukauttaa PDF-asiakirjan logolla, fontilla, värillä ja jopa paperikokolla. Muista, että lisäosassa on neljä valmiita malleja, jotta pääset alkuun heti.

Muita ominaisuuksia ovat kirjasinhallinta, joten voit asentaa kirjasimet ja suojausasetukset hallitaksesi sitä, kenellä on pääsy luomaasi PDF-tiedostoihin. Lisäksi Gravity PDF -lisäosa sisältää premium-laajennuksia, joten voit saavuttaa niin paljon enemmän ja samalla säästää paljon aikaa.

9. Painovoimat

painovoima etuuksia

Kun Gravity Forms -lisäosien viralliset lisäpaketit hallitsevat tämän viestin ensimmäistä osaa, luulet, että meillä on ollut riittävästi kimppuja, mutta olet väärässä. Esitämme Gravity Perks, voimakkaan Gravity Forms -lisäosan, jonka on toimittanut Gravity Wiz -tiimi.

Gravity Perks on kokoelma yli 30 lisäosaa Gravity Forms -sovelluksille. Tai kuten kehittäjä sanoo:

Gravity Perks on alusta ja toimitusjärjestelmä “etuisuuksille”. Asenna Gravity Perks ja aktivoi sitten se, minkä ominaisuuden ansiosta Gravity Forms on sinulle mahtavampi. Se on kuin Jetpack, mutta erityisesti Gravity Forms -sovelluksille.

Tarvitseeko sanoa enempää? Voi odota, voit odottaa lisäosia, kuten:

 • Sisäkkäiset lomakkeet monimutkaisille lomakkeille
 • Lisäosa lomakekenttien täyttämiseen automaattisesti
 • Ehdollisen logiikan hinnoittelu
 • Esikatsele lähettämistä, jotta käyttäjät voivat vahvistaa tiedot ennen lomakkeen lähettämistä
 • Sanamäärä
 • Automaattinen kirjautuminen
 • Ja niin paljon muuta

Gravity Wiz tarjoaa kolme hinnasuunnitelmaa: Basic (49 dollaria vuodessa), Advanced (129 dollaria vuodessa) ja Pro (259 dollaria vuodessa). Valitse sinulle sopiva suunnitelma.

10. Painovoima lomakkeiden merkinnät Excel-muodossa

Painovoima lomakkeiden merkinnät Excel-muodossa

Piilotettu Gravity Forms -lisäosien lisäosa on helmi, jonka olet ehkä yrittänyt löytää jo kauan. Kaverit, sanokaa suuri kiitos gravitaatiolomakemerkinnöille Excelissä. Työskentelemättä kovasti töitäsi, voit nyt viedä kaikki merkinnät Gravity Forms -sovelluksista suoraan Exceliin.

Lisäosa työntää tiedot .CSV-tiedostoon ja luo sitten yksilöllisen ja suojatun lataus-URL-osoitteen. Voit sitten ladata tiedot tai lähettää URL-osoitteen jokaiselle, joka tarvitsee pääsyn Excel-tiedostoon, luomatta uusia käyttäjätilejä.

Lisäosassa on runsaasti koukkuja, joiden avulla voit mukauttaa Excel-tulostusta haluamallasi tavalla. Lisäksi on loistava dokumentaatio-verkkosivusto, jolla pääset alkuun, ja monet käyttäjät kiittävät kehittäjää tähtituesta, vaikka lisäosa olisi ilmainen.

11. Painovoimamuotojen kuvavaihtoehdot

Painovoimamuotojen kuvanvaihtoehdot

Sen sijaan, että lisääisit tuhat sanaa valintanappiin tai valintaruutujen tarroihin, lisää vain kuva. Gravity Forms Image Choices -lisäosa tuo helposti kuvan valinnan kaikille radio-, valintaruutu-, kysely-, kysely-, tietokilpailu- ja tuotekentille.

HTML-muotoa ei tarvitse lisätä lomakkeen tunnisteisiin. Gravity Forms Image Choices -sovelluksella saat tutun WordPress-käyttöliittymän ja mediakirjaston selaamisen kuvan valitsemiseksi ja lisäämiseksi. Ja se pidetään erillään tarran tekstistä.

Gravity Forms Image Choices toimii heti laatikosta olemassa olevien lisäosien, kuten radiopainikkeiden, valintaruutujen, kyselyiden lisäys, kyselyjen lisäys, tietokilpailun lisäys ja jopa Tuote- ja tuotevalintakentät, kanssa..

Kuvittele Painovoima-lomakekentät kuvilla ja lopeta merkintöjen lisääminen lomakkeiden tarroihin lopullisesti. Vaikka Gravity Forms Image Choices sisältää jonkin verran oletusmuotoilua, omien tyyliesi käyttäminen on helppoa, jotta kentät saavat täysin erilaisen ilmeen.

12. Painovoimamuotojen bulkkitoiminnot

Irtotapahtumat painovoimamuotoille

Painovoimamuotojen massatoimet tekevät pitkien suurten painovoimamuotojen muokkaamisesta helpon. Se voi kirjaimellisesti vähentää tuntien arvosta lomakekentän editointia ja pitkien lomakkeiden yleistä muokkausta tunnista minuutteihin. Painovoima-lomakkeiden joukkotoiminnot käyttävät tuttua ja virtaviivaista käyttöliittymää lomakkeiden muokkaamiseen nopeasti ja helposti.

Pitäisikö poistaa suuri määrä kenttiä nopeasti painovoimalajeista? Painovoima-lomakkeiden massatoiminnot sallivat monivalinnan kaikki poistettavat kentät ja yhden painikkeen napsautuksella poistaa kaikki lomakkeesi ei-toivotut kentät. Upea, kun lomakkeessasi on yli 20 kenttää.

Haluatko kopioida kenttiä? Valitse vain mikä tahansa määrä lomakekenttiä, napsauta klooni- tai kopiopainiketta ja olet kopioinut hetkessä minkä tahansa määrän lomakekenttiä sekunteissa. Kopiointi on yhtä helppoa. Valitse vain kopio lomakkeeksi -painike kloonataksesi kentät toiseen muotoon. Erinomainen uusien lomakkeiden luomiseen nopeasti samoilla tai samanlaisilla lomakekenttillä.

Lisäksi painovoimamuotojen bulkkitoimintojen uudelleenjärjestelytoiminto tekee yksittäisten tai useiden lomakekenttien erittäin nopeasta vetämisestä tuulen. Hanki lomakekentät haluamaasi järjestykseen sekunneissa. Valitse yksi tai kaikki kentät ja järjestä kentät uudelleen helposti.

13. Painovoimamuodot sanaan

Painovoima muotoja sanalle

Painovoimamuodot Word-asiakirjojen automaattisen täytön laajennukseen on täydellinen asiakirjan automaatioratkaisu WordPressille. Ei enää tuhlaa aikaa sähköpostien manuaaliseen lähettämiseen asiakkaille. Word-asiakirjan automaattisen täytön laajennuksella kaikki on automatisoitu.

Lomakkeista kerätyt tiedot muunnetaan Word-asiakirjoiksi, jotka voidaan helposti ladata tai lähettää sähköpostitse kenelle tahansa. Tietojen sieppaaminen lomakkeesta on yhtä helppoa kuin uuden Word-asiakirjan luominen, sen kartoittaminen lomakekenttiin ja asiakirjan luominen. Voit ladata minkä tahansa määrän asiakirjamalleja ja kartoittaa ne kentän muodostamiseksi.

Plugin sisältää useita vaihtoehtoja, joilla voit ladata rajattomasti Word-asiakirjamalleja, kartoittaa mallit lomakkeisiin (joten joka kerta, kun painovoima lomake täytetään, niihin liittyvät asiakirjat luodaan), luoda asiakirjoja lennossa painovoima lomakkeen lähettämisen yhteydessä, ja sitten ladata, lähettää sähköpostia tai uusita asiakirjat tarvittaessa.

14. Painovoimamuodot PDF-automaattisen täytön ratkaisuksi

Painovoimamuodot PDF-automaattisen täytön ratkaisuksi

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Asenna automaattivastaajat painovoima lomakkeilla PDF-automaattisen täytön ratkaisuun! Yksi parhaimmista tavoista rakentaa siltoja nykyisten ja potentiaalisten asiakkaidesi kanssa on pitää heidät tietosilmukassa kaikkina ajankohtina. On kuitenkin lähes mahdotonta lähettää sähköposteja manuaalisesti aina, kun he täyttävät lomakkeen verkkosivustollasi.

Parempi vaihtoehto on ennalta määritellä automaattisen vastauksen sähköpostiviestit, jotka voidaan lähettää tilaajillesi, kun he täyttävät minkä tahansa muodon. PDF-automaattisen täyttölaajennuksen painovoimamuodot ovat yksi sellainen ratkaisu, joka luo PDF-tiedostoja käyttäjien kirjoittamista tiedoista ja lähettää ne automaattisesti lomakkeen lähettämisen jälkeen.

Ensin sinun on luotava painovoimamuoto. Seuraavaksi suunnittele PDF-malli täsmälleen samoilla lomakekentillä ja aseta Painovoima-kentän nimi PDF-mallipohjasi nimeksi. Lataa ja julkaise se sitten automaattisen täytön asetuksista. Voit käyttää myös sähköpostimallia – lisää vain vastaanottajan sähköposti-tunnukset ja lisää mukautettu viesti automaattiseen vastaajaasi. Kun kaikki nämä asetukset ovat paikoillaan, laajennus alkaa lähettää automatisoituja PDF-tiedostoja sähköpostien liitteinä aina, kun käyttäjä täyttää lomakkeen verkkosivustollasi.

Huomaa, että laajennus lisää PDFTK-tiedostot palvelimen juurikansioon. Joten joudut ehkä ottamaan yhteyttä palvelimen järjestelmänvalvojaan tätä varten, jos verkkosivustollasi on jaettu hosting-suunnitelma. Mutta wKaikilla edellytyksillä ja asetuksilla paikoillaan, Gravity Forms to PDF Auto-Fill -laajennus tekee automaattivastaajien lähettämisestä asiakkaillesi helppoa!

15. MailPoet 3

Lisäpainovoiman muodot - MailPoet 3

Jos rakastat käyttää MailPoet uutiskirjeillesi ja Gravity Forms -rekisteröinnillesi, sinulla on onnea. Tämä ilmainen lisäosa integroi saumattomasti yhden painovoima-lomakkeistasi MailPoet-luetteloosi. Tällä tavalla uudet kävijät voivat helposti tilata uutiskirjeesi.

Lisäosa tukee nimen (ensimmäinen, viimeinen) ja sähköpostin kenttiä, samoin kuin useita luetteloita, opt-in (tai opt-out) lomakkeita ja MailPoet mukautettuja kenttiä. Tämän ilmaisen laajennuksen avulla voit synkronoida mukautetut gravitaatiolomakkeesi MailPoetin kanssa nopeasti!


Parhaiden Gravity Forms -lisäosien valinta koskettaa useita alueita, kuten maksun käsittelyä, lomakkeen muotoilua, asiakassuhteiden hallintaa, turvallisuutta ja niin edelleen, mikä tarkoittaa, että voit nyt laajentaa Gravity Forms -sovelluksia omien mielikuvitusten ulkopuolelle.

Mitkä ovat suosikki Gravity Forms -lisäosat? Jaa kanssamme kommentteissa jatkaaksesi tämän luettelon kasvattamista. Kiitos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map