15 parasta muuraustyyli-WordPress-teemaa sivustollesi

15 parasta muuraustyyli-WordPress-teemaa kaunistamaan verkkosivustoasi

Sisällön kuraation ja aggregaatiotyylisivustojen suosion kasvaessa muurausasetteluista on tulossa suosittu suunnittelutrendi. Nämä ruudukkoasettelut tarjoavat etuja, kuten esitellään enemmän sisältöä kerralla ja luodaan puhdas, järjestetty ilme. Kaikki muurausteemat eivät kuitenkaan sovellu jokaiseen sovellukseen.


Onneksi on lukemattomia muuraustyylisiä WordPress-teemoja, joista valita. Suunnitteletko online-portfolion, sähköisen kaupan verkkosivustoa tai blogia, siellä on teema, joka vastaa tarpeitasi.

Tässä kappaleessa tarkastelemme viittätoista markkinoiden parhaimmista muuraus WordPress-teemoista, ja lopulta tiedät, mikä niistä sopii sinulle. Aloitetaan!

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Fashionista

Fashionista WordPress-teema

Fashionista lupaa auttaa sinua erottumaan joukosta sen puhtaalla muurausasennuksella. Tämä houkutteleva minimalistinen teema sopii ihanteellisesti muotiin ja valokuvaukseen, mutta voisi toimia myös uutis- ja aikakauslehti-sivustoissa. Mukautetut sivuston leveydet ja ääretön vierittäminen sekä monet muut mukautusvaihtoehdot tekevät tästä teemasta loistavan valinnan joustavaa asettelua etsiville. Tai voit käyttää Fashionistaa ansaitaksesi verkkosivustosi ja rakentaa oman verkkokauppasi käyttämällä teeman täysin WooCommerce-tukea – se on sinun tehtäväsi!

2. PinThis

PinThis-teema.

Pinterest-innoittamana PinThis tuo erittäin tyylikkään pyörän tavalliseen tiilirakenteeseen. Tämä yksinkertaistettu moderni teema tuo tyylin muuten tasaiseen ilmeeseen. Ominaisuudet, kuten viisi sisäänrakennettua ulkoasua, mukautetut postimuodot ja sosiaalinen jakamispainike, tarkoittavat, että tämä monikäyttöinen teema voi mukautua koko joukkoon sovelluksia. Sillä on myös suuri tuki sulautettavalle medialle ja se on AdSense-valmis.

3. Pino

Pino-teema.

Stack on inspiroinut Windows 8, ja yhtäläisyydet on helppo nähdä. Tämä teema on rakennettu toimimaan Tile-lisäosan kanssa, joka sisältyy teemapakettiin. Ominaisuudet, kuten ääretön vieritys ja WooCommerce-tuki, tekevät tästä ihanteellisen teeman portfolioille, verkkokauppasivustoille tai yleisille yritysverkostoille.

4. Baskerville (ilmainen)

Baskerville-teema.

Merkitty telakan hoitajille, ilmaiseksi Baskerville teema ei petä. Sen tyylikäs ruudukko soveltuu aikakauslehtityylisivustoihin, salkkuihin ja sisältörikkaisiin blogeihin. Ominaisuuksiin kuuluu avustajien malli ja tuki yhdeksälle postimuodolle. Baskervillellä on kohtalainen räätälöintitaso, mukaan lukien otsikkokuva ja kaksi widget-aluetta.

5. Saatavilla

Pinable-teema.

Pinable on toinen Pinterest-innoittama teema, jolla on puhdas minimalistinen ilme. Tämä teema on ylpeä siitä, että se on erittäin muokattavissa – ja se tarjoaa varmasti paljon erilaisia ​​väri-, asettelu- ja typografiavaihtoehtoja. Se toimitetaan myös lyhytkoodikirjaston avulla lisää tyyliä ja toiminnallisuutta sivustollesi.

6. Museo

Muse-teema.

Museo on hyvin minimalistinen, mutta tarjoaa ulkoasun, joka on syvempi kuin monet tasaiset ruudukkoasettelut. Yhden napsautuksen esittely-asennuksen avulla on helppo ja nopea päästä alkuun tämän helposti muokattavan teeman kanssa. Muse sisältää myös tehokkaan yhteyslomakkeen ja melkein rajoittamattoman sivupalkin mukauttamisen..

7. Ibuki

Ibuki-teema.

Ibuki on kaunis ja joustava monikäyttöinen teema, joka on suunnattu luoville ammattilaisille ja toimistoille. Vaikka se on monikäyttöinen teema, se on erikoistunut ristikko- ja muurausasetteluihin ja tarjoaa runsaasti demoja jokaiselle. Tämä teema sisältää 12 erilaista otsikkovaihtoehtoa, ja se sisältyy myös Visual Composer- ja Slider Revolution -laajennuksiin.

8. Tetris (ilmainen)

Tetris-teema.

Tämän erittäin yksinkertaisen teeman avulla kuka tahansa voi perustaa blogin tai portfolion nopeasti ja helposti – vaikka siinä ei olisi paljon kelloja ja vihellyksiä, se tarjoaa puhtaan modernin ilmeen ja tarpeeksi räätälöinnin palvelemaan useimpia.

Tetris voi olla loistava vaihtoehto aloittelijoille, jotka tuntevat hämmästyttään muissa teemoissa havaitusta korkeasta muokattavuustasosta.

9. Tiili + muurari

Tiili + muurari teema.

Brick + Mason -teemaa markkinoidaan erityisesti valokuvaajille ja suunnittelusstudioille, ja on selvää, miksi. Brick + Mason onnistuu saamaan sivulle paljon kuvia ilman, että se tuntuu olevan liian täynnä. Pienet kirjasinkoko ja vähäinen sotkuisuus varmistavat, että kuvasi ovat näytön tähdet.

10. KON / CEPT

KON / CEPT-teema.

KON / CEPT-teema herättää tyylikkyyttä ja yksinkertaisuutta. KON / CEPT perustuu modulaariseen suunnitteluun ja tarjoaa runsaasti mukautusvaihtoehtoja, kuten joustavat pylväsruudut ja neljä navigointiasettelua. Tällä teemalla on myös WooCommerce-tuki, joten sitä voidaan käyttää upeiden verkkokauppojen ja salkkujen luomiseen.

11. Pinboard

Pinboard-teema.

Kaikista saatavilla olevista Pinterest-innoittamista teemoista tämä on luultavasti tuttuimpana. Se voi olla hyvä tai huono asia tarpeistasi riippuen. Pinboard-teemalla, joka tukee useita mediamuotoja, on automaattinen pinoamisasettelu ja selaa vierekkäin. Jos sinä tehdä Haluatko, että se näyttää vähän vähemmän kuin Pinterest, on vaihtoehtoja muuttaa laattojen kokoa ja vastaavaa sarakkeiden lukumäärää.

12. Pluto

Pluto-teema.

Tämä puhdas muuraus teema on hyvin suunnattu bloggaajille ja siinä on paljon hienoja ominaisuuksia tyydyttääksesi kirjoittaja sinussa. Pluton kanssa mainoksille on varattu tilaa otsikossa, widget-alueilla ja viestien välillä.

Toisaalta, jos haluat tarjota lukijoillesi häiritsemättömän kokemuksen, Pluton ainutlaatuinen lukutila purkaa näytön ja jättää vain sisältö- ja jakamispainikkeet taakse.

13. Tyyli

Tyyli-teema.

Tyyli tarjoaa terävän ja modernin suunnittelun, joka sopii erinomaisesti uutisten ja aikakauslehtien verkkosivustoille. Tämä teema on osa Elegant Themes -pakettia, eli se sisältää lukuisia ominaisuuksia ja upean tuen. Toiminnallisuus sisältää helposti hallittavan teemavaihtoehtopaneelin, suuren kokoelman lyhyitä koodeja ja lukemattoman määrän valmiita rakennuksia.

14. Notio

Notio-teema.

Tämä hienostunut ja tyylikäs teema, Notio, sopii erinomaisesti salkkuihin ja verkkokauppasivustoihin. Notio on puhdas ja minimalistinen, ja se on suunniteltu esittelemään sisältöäsi tyylikkäästi.

Sen mukana tulee myös Visual Composer -laajennus, joten voit vetää ja pudottaa elementtejä helposti suunnitteluprosessin aikana. Se on myös suunniteltu ottaen huomioon WooCommerce-integraatio, jonka avulla voit luoda verkkokaupan helposti.

15. Inspiroi

Inspire-teema.

Viimeinkin Inspire on huippuluokan teema, joka herättää dynaamisen ja taiteellisen persoonallisuuden. Haluatko käyttää harmaasävyä mielialan tummentamiseen tai pitää asiat värikkäinä, Inspirellä on runsaasti mukautusvaihtoehtoja saadaksesi tarvitsemasi ulkoasun ja tunteen.

Teemassa on viisi eri asettelua ja paljon liukusäädinvaihtoehtoja, jotka auttavat sinua luomaan täydellisen suunnittelun.


Muurausasetteluista on tullut suosittuja sisällönkuraation ja yhdistämissivustojen tulon myötä. Ne voivat tarjota puhtaan ja järjestäytyneen ilmeen, samalla kun ne esittelevät paljon kuvia ja sisältöä kerralla. Käytettävissä olevien teemojen moninaisuuden vuoksi oikean valitseminen tarpeisiisi voi kuitenkin olla vaikeaa.

Tässä kappaleessa olemme tarjonneet viidestätoista parhaimmista saatavissa olevista tuotteista, jotka kattavat kaikenlaisia ​​erilaisia ​​käyttötarkoituksia – ihanteellinen teema voi olla niiden joukossa, joten valitse sopivaksi näyttävä ja ota se koeajoon!

Jännittääkö jokin näistä muuraustyylisistä teemoista? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map