15+ parasta kiinteistöjen WordPress-teemaa

Vuosien varrella WordPress on siirtynyt yksinkertaisesta blogiympäristöstä täydelliseksi sisällönhallintajärjestelmäksi (CMS), joka pystyy käyttämään jopa joitain monimutkaisimmista verkkosivustoista. Tonnissa verkkosivustoja käytetään WordPressiä, koska se kykenee helposti hallitsemaan sisältöä, SEO-etuja ja koska se antaa käytännössä kenelle tahansa mahdollisuuden luoda hämmästyttävää verkkosivustoa maksamatta tonnia rahaa web-kehittäjälle.


Yksi suuntauksista, joita olen huomannut viime aikoina, ovat ihmiset, jotka käyttävät WordPressiä luomaan kiinteistövälitysverkkosivuston, jolla he voivat näyttää kiinteistöluetteloita. Kiinteistöala kukoistaa, ja monet hyötyvät ansaitsemasta ylimääräistä rahaa mainostamalla kiinteistöjä. Ja kiinteistönvälittäjät luovat nyt omia verkkosivustojaan esitelläkseen kiinteistöjä asiakkailleen paljon ammattimaisemmalla tavalla.

Agenteille verkkosivuston luominen voi todella auttaa sinua kasvattamaan yritystäsi ja tavoittamaan laajemman yleisön esittämällä kiinteistöjä verkossa, joita ihmiset voivat nähdä / löytää ympäri maailmaa. Ja mikä on parempi tapa rakentaa verkkosivusto kuin WordPressin avulla.

Alta löydät joitakin parhaista kiinteistöjen WordPress-teemoista, joilla voit helposti ja nopeasti perustaa kiinteistövälitysverkkosivustosi. Huomaa, että suurin osa näistä ovat kaikki premium-WordPress-teemoja, joten joudut maksamaan niistä, mutta premium-teeman hinta verrattuna 1000 dollarin maksamiseen web-kehittäjälle on todellinen kauppa!

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. HomePress

HomePress WordPress -teema

HomePress WordPress -teema on loistava vaihtoehto rakentaa kiinteistösivustoasi. Täydellinen yrityksille ja yksin edustajille, HomePress tarjoaa edistyneitä ominaisuuksia kasvattaaksesi liiketoimintaa. Sisäänrakennettu asuntolainan laskin, tarkennettu haku (automaattisen täydennyksen ja rajattomien hakukenttien kanssa), kyky tallentaa ja vertailla tietoja, sekä 360-virtuaalikierrosvaihtoehto ovat hyödyllisiä potentiaalisille asunnon ostajille. Ja sivutilastot osoittavat, mitkä sivustot saavat eniten liikennettä.

Lisäksi aloittaminen HomePressin kanssa on helppoa. Valitse yli 10 esityylistä demoa ja mukauta sitten sivustosi ulkoasua teema-asetuksilla. Koska HomePress käyttää Elementor-sivuohjelmaa, on myös erittäin helppoa mukauttaa mitä tahansa pääsivua etusivun rakennustyökalun avulla. HomePress sisältää jopa uListing-mallinmuodostajan luomaan mukautettuja ominaisuussivuja. Lisää ominaisuuksia, sijainti, hinta, virtuaalikiertomatkat ja paljon muuta. Ja uListing-ohjelmalla voit myös hyväksyä maksut (PayPalin tai Stripen kautta) lähettämistä varten, jotta muut edustajat voivat mainostaa kiinteistöjään sivustosi kautta. Mutta se ei ole kaikki – muita merkittäviä teemaominaisuuksia ovat monikieliset tuet, paikannus, tallennetut haut, kyky piirtää karttoihin, IDX-integrointi ja paljon muuta.

2. WP Pro Real Estate 7

WP Pro Real Estate 7

Real Estate 7 on herkkä teema, joka sopii mainiosti ilmoituksillesi ja myyntiin! Lisää luettelosi kaikilla tarvitsemillasi tiedoilla ja anna käyttäjien selata tehokasta tarkennettua hakua. Voi, ja voit myös vuokrata kiinteistöjä (aivan kuten AirBnB), koska teeman mukana tulee varauskalenteri, jotta nämä yksiköt täytettäisiin suurimman tulon saamiseksi. Muita mahtavia ominaisuuksia ovat Visual Composer vetämällä ja pudottamalla -sivun rakentaminen, dsIDXpress-laajennusten tuki helppoon IDX-luettelointiin, alaluetteloiden tuki (asuntoihin tai osa-aikaiseen käyttöoikeuteen) ja paljon muuta. Olemme luettelossa lisää keskeisiä ominaisuuksia, mutta tarkista Real Estate 7 -demo, jotta näet ne itse.

3. AgentPress

AgentPress WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

AgentPress on ihana ja minimaalinen kiinteistöpalkkioinen WordPress-teema, jonka aiheena on StudioPress. Tämä teema on Genesis-kehyksen lapsiteema, mikä tarkoittaa, että sinun on ostettava Genesis AgentPressin käyttämiseksi. Mutta kaikilla helppokäyttöisillä ominaisuuksilla, se on hieno sijoitus kiinteistöliiketoimintaasi! Teema sisältää älykkäät luettelot, joten omaisuuden kuvien, karttojen, kuvausten, ominaisuuksien ja hinnoittelun lisääminen on helppoa. Tarkennetun haun ansiosta asiakkaiden on nopea ja helppo selata tietojasi ja löytää etsimäsi koti.

Plus, kuten aiemmin mainittiin, AgentPress on lapsiteema Genesikselle. Tämä tarkoittaa, että saat kaikki mahtavat ominaisuudet, jotka on sisällytetty Genesis-kehykseen. Tämä sisältää widget-valmis sivupalkit ja alatunnisteet, värivaihtoehdot, kommenttituki, sisäänrakennettu mainontatuki ja automaattinen kuvan koon muuttaminen. Tämä mahtava kiinteistöteema sisältää myös mukautetut widgetit, 4 ihanaa värillistä nahkaa (sininen, vihreä, kulta ja punainen), jotta pääset alkuun, helppokäyttöiset sivumallit, mukautetut otsikkokuvat ja paljon muuta.

4. Oikeat kodit

realhomes-kiinteistöihin WordPress-teema

Tarvitsetko käännettävän teeman muiden maiden asiakkaille? Ei hätää – Real Homes on käännösvalmis ja tukee mahtavaa WPML WordPress -laajennusta. Lisäksi tämä teema on verkkosivusto valmis valmiiksi edistyneillä teemapaneelivaihtoehdoilla, runsaalla sivumallilla (luettelot, galleriat, edustajat ja muut), räätälöityjen widgetien avulla ja käyttäjien mahdollisuudella rekisteröityä ja maksaa kiinteistöluetteloita sivustollasi (loistava tapa ansaita rahaa verkkosivusto!).

5. CitiLights

CitiLights WordPress -teema

CitiLights on nykyaikainen premium-luokan WordPress-teema, joka on täydellinen esittelemään edustajia ja heidän luettelonsa kauniista koteista ja huoneistoista. Tämä teema toimii yhtä hyvin vuokrausluetteloissa, jos haluat jakaa sen maailmalle. Teema sisältää tarkennetun hakutoiminnon, jotta kävijät löytävät etsimänsä kodin, tuen agenttiprofiileille heidän esittelemiseksi tuleville asiakkaille, visuaalisesti upeita kiinteistösivuja (mieluiten valinnoin kuvagalleriaa, kiinteistöominaisuuksia, Google mapsia ja kurssin kuvaus) ja ID-laajennuksen integrointi.

Lisäksi voit ansaita rahaa kiinteistövälittäjältäsi veloittamalla agenttien jäsenyyttä tai listausmaksuja. Jos käytät aikaa ja rahaa mainostamalla ja mainostamalla sivustoasi, tämä on hieno tapa jakaa kustannukset muiden edustajien kanssa. Toinen siisti ominaisuus on ”Myyty” kiinteistömerkki, jonka voit lisätä ilmoituksiin, kun ne viedään markkinoilta. Muita CitiLights-ominaisuuksia ovat dsIDXpress-laajennusintegraatio, WPML-käännösyhteensopivuus, rajoittamaton värivaihtoehto, tuki WordPress Live Customizer -sovellukselle, helppokäyttöiset teema-lyhytkoodit ja reagoiva asettelu. Katso lisää alla lueteltuja teemaominaisuuksia.

6. Realtr

realtr-templatic-kiinteistöihin WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Realtr on loistava vaihtoehto, jos haluat luoda sivuston, jossa edustajat voivat luetella ominaisuuksiaan. Luo ja hallinnoi lähetyspaketteja ja kerää maksut kaikki mahtava kiinteistösivustosi kautta. Plus Realtr sisältää täyden MLS / IDX-tuen ja mahdollisuuden sinulle (järjestelmänvalvojana) esitellä valittuja ominaisuuksia kotisivullasi.

7. Responsive Real Estate

reagoiva-real-esate-premiumpress-kiinteistöihin WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

PremiumPressin kehittämä Responsive Real Estate -teema on täydellinen kiinteistönvälittäjille, kiinteistönvälitysyrityksille, vuokratoimistoille ja muille. Lisäksi teema on täysin reagoiva, joten ostajat voivat tarkastella sinulle ilmoituksia riippumatta siitä, missä he ovat. Tämä kiinteistö-teema sisältää täydelliset kiinteistöluettelot, Google Maps -integraation ja jopa sisäänrakennetut yhteyslomakkeet. Kotisivu on optimoitu saamaan käyttäjät keskittymään esillä oleviin ominaisuuksiin, ja interaktiivinen liukusäädin (karttojen kanssa) on loistava tapa esitellä kuumin listaus. Toinen hieno ominaisuus tässä teemassa on 15 lapsiteemaa, joista valita. Voit valita yrityksellesi sopivan lapsiteeman. Tee sitten hallintapaneelista värejä, mukautettua logoa ja kuvia mukautuksia yhdellä napin painalluksella. Tämä on hieno tapa mukauttaa teema hetkessä.

8. Kotimaa

kotimaa-kiinteistöihin WordPress-teema

Tämä moderni ja minimaalinen WordPress-teema on loistava tapa mainostaa yritystietojasi tai vuokraustasi. Käytettävissäsi on 2 teemaasettelua ja 6 kotisivumallia. Sieltä voit käyttää tehokasta teemapaneelia asetusten määrittämiseen. Kotimaa sisältää myös dsIDXPress-tuen, jotta luettelot saadaan heti MLS-tileiltäsi, ja mukautetut lyhytkoodit tekevät viestien ja sivujen mukauttamisen helpoksi..

9. WP Estate

WP Estate WordPress -teema

Edistyneen reagoivan kiinteistöverkkosivuston luominen ei voisi olla helppoa. Asenna vain WP Estate ja aloita agenttien ja ominaisuuksien lisääminen. Tässä teemassa on melkein kaikki mitä tarvitset, jotta saat uutta yritystäsi toimimaan – puuttuu vain kiinteistölupa. Teema sisältää ominaisuuksia, kuten yksityiskohtaiset kiinteistöluettelot (tonneilla mukavuuksia, sijaintia, hintaa ja muita vaihtoehtoja), agenttisivut yhteystiedoilla ja kätevä dandy asuntolainanlaskuri-widget. Löydät myös upean kotisivun Google Map -luettelosi (käyttämällä söpöjä kiinteistökohtaisia ​​karttatappeja), joita ostajat voivat käyttää kaventamaan hakuaan. Ja kiinteistöjen vertailusivumalli, jonka avulla ostajien on helppo nähdä luettelot vierekkäin. Kaikki tämä plus mukautetut widgetit, lyhytkoodit, sivumallit ja muut tekevät WP Estate -yrityksestä kotiin suorittaman kiinteistöverkkosivustosi.!

10. DreamVilla

DreamVilla WordPress -teema

DreamVilla on tyylikäs yhden kiinteistön esittely premium-WordPress-teema, jonka avulla voit korostaa tärkeimpiä yritystietojasi tai henkilökohtaista kotiasi, joka on tarkoitettu myyntiin. Tämä teema on täynnä ominaisuuksia, jotka korostavat kiinteistön parhaita ominaisuuksia. Oletko myymässä saarta tai keskikaupungin huoneistoa, DreamVilla sopii esittelemään, mikä on kiinteistösi hienoa. Teemassa on 3 erilaista kotisivun asettelua, joista valita yksi, sekä yhden sivun parallaksi-asettelu ja monisivuinen asettelu. Teema on myös täysin reagoiva riippumatta siitä, minkä asettelun valitset, joten potentiaaliset ostajat voivat nähdä sinun omaisuuden riippumatta siitä, missä he ovat.

DreamVilla sisältää paljon muita hienoja sisäänrakennettuja ominaisuuksia, kuten mukautettu “Lähellä” -kartta Googlelle, joka näyttää, mitkä mukavuudet ovat lähellä yritystietojasi. Lisäksi lajiteltavien gallerioiden avulla on helppo lisätä mahtavia valokuvia kiinteistön huoneista, puutarhasta, ajaa ylös tai jopa helikopterialusta. Rakastaa paljon muuta, kuten Google Fonts, Twitter live -syöte, edistyneet teemavaihtoehdot, yhden napsautuksen asennus ja paljon muuta. Mukana on jopa PSD-tiedostoja, joiden avulla voit pelata, ennen kuin rakennat unelmasivustosi DreamVillan avulla.

11. Asuinpaikka

asumisperusteisesta gorillathemes-kiinteistöihin WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Mikä tahansa hyvä kiinteistöteema vaatii tehokkaan hakutoiminnon, jonka Residence tarjoaa. Etsi luetteloiden avulla mitä tahansa luetteloissivuille lisäämääsi tietoa – kaupunki, naapuruus, hinta, tyyppi, rakennusvuosi, makuuhuoneet ja kylpyhuoneet. Lisäksi teema integroituu saumattomasti dsIDXPress-laajennukseen, jotta asiakkaat voivat etsiä MLS-IDX -sovellusta paikallisista tiedoista. Jokaiselle listalle voit lisätä myös Google Mapsin, valokuvagalleriat ja videomatkat YouTubesta tai Vimeosta. Toinen vaihtoehto teemassa on rahoitussivu. Käyttäjät voivat syöttää kodin hinnan, käsiraha, korko ja laina-aika laskeaksesi kuukausimaksut. Tämä on loistava tapa asiakkaillesi mitata heti, onko heillä varaa kotiin vai ei, ennen kuin he suunnittelevat aikaa kanssasi katsomaan sitä tai tarjoamaan.

Asuinpaikka on hieno kiinteistöteema, mutta se voidaan nopeasti muuttaa vastaamaan kaiken yrityksen tarpeita (autokaupat, venesatamat, lemmikkikaupat jne.). Teeman avulla voit lisätä omia tarroja, arvoja, valuuttoja ja kieliä, mikä tekee siitä monipuolisen. Muita ominaisuuksia ovat esitelty liukusäädin, suodatettavat hakutulokset ja vielä enemmän alla luetellut!

12. EstateEngine

EstateEngine WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

EstateEngine on kaunis kiinteistöhakemistopalkkioinen WordPress-teema, jonka avulla voit esitellä omia yritystietojasi tai näyttää käyttäjien lisäämiä luetteloita. Kauniit kiinteistösivut, muokattavat luettelot, helppo sivunmuodostusvaihtoehto ja paljon muuta tekevät tästä loistavan teeman mille tahansa kiinteistöverkkosivustolle. Luo sivu vain vetämällä ja pudottamalla eri sivuelementit paikalleen käyttämällä intuitiivista käyttöliittymän Visual Composer -editoria. Lisää Google-karttoja kiinteistötappeilla, tarkennetulla kiinteistöhaulla ja muulla. Käytä asetuksia lisätäksesi tietoja neliön materiaaleista, huoneista, kylpyammeista, autotalleista tai jopa lisätäksesi omia!

Teema on myös valmis kaupallistettavaksi! Sen sijaan, että lisääisit tietoja itse, voit laskuttaa käyttäjiä lähettämään omat ilmoituksensa! Voit jopa lisätä tilauksia, joten sivustosi ansaitsee rahaa, vaikka et myy taloa tässä kuussa. Muihin teemaominaisuuksiin, joita rakastat varmasti, sisältyy sosiaalinen integraatio, jotta ostajat voivat pitää tai jakaa ilmoituksia ystäviensä kanssa, ajax-lataus, jotta käyttäjien ei tarvitse odottaa tai päivittää hakutuloksia ladatakseen, mainostamaan ainutlaatuinen sisäänrakennettu kääntäjä, jotta sinä voi saada verkkosivustosi monikieliset valmiiksi! Katso – EstateEngine saattaa olla täydellinen teema kiinteistöliiketoiminnallesi!

13. HomeQuest

homequest-themefuse-kiinteistöihin WordPress-teema

Kiinteistövälitystoimistoille, hakemistoille ja välittäjille suunniteltu HomeQuest sisältää paljon hienoja kiinteistöihin liittyviä ominaisuuksia, joiden avulla luettelosi erottuvat. Graafinen hakusuunnittelu, kiinteistöominaisuudet, tyylit sisältävät galleriat ja pikalinkit “tykkää” -tulostamiseen tai sähköpostitse lähettämiseen ovat vain muutama mahtava ominaisuus. Lisäksi tehokkaat ennakkohaku- ja suodatusvaihtoehdot tekevät käyttäjille erittäin helpon selata tietojasi ja tehdä tarjouksen.

14. Freehold

freehold-kiinteistöihin WordPress-teema

Freehold on helppo käyttää ja mukauttaa, mikä antaa sinulle enemmän aikaa myydä, myydä, myydä! Täysin reagoiva asettelu, mukautetut Google-kartat, rajoittamaton määrä värejä, tarkennettu haku, sisäänrakennettu sosiaalinen jakaminen, useiden edustajien tuki ja kiinteistöjen lajitteluominaisuudet ovat vain joitain sisältyvistä. Freehold mukana tulee myös videodokumentaatio ja PSD-tiedostot, joten voit nopeasti määrittää ja muokata teemaasi nopeasti.

15. Realia

Realia-kiinteistöihin WordPress-teema

Tämä myydyin teemametsäteema on täydellinen esittelemään kiinteistöjä kotikaupungissasi, mantereella tai jopa maapallolla. Realia on rakennettu erityisesti kiinteistöjen ja vuokrakiinteistöjen verkkosivustoille. Siinä on reagoiva ja verkkokykyinen suunnittelu, paljon värivaihtoehtoja, dsIDXPress-tuki ja erittäin helppo omaisuudenhallintaominaisuus..

16. HomeQuest (hakemisto lapsi)

HomeQuest Real Estate Directory -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

HomeQuest on voimakas kiinteistövälittäjäteema Templaticin suositulle hakemisto WordPress-teemalle. Tämä lapsiteema lisää upeita ominaisuuksia, kuten edistynyt kiinteistöhaku, IDX / MLS -yhteensopivuus, mahtava muotoilu ja paljon muuta. Huomaa: HomeQuest on lapsiteema, ja sen toimivuudeksi tarvitaan myös Templaticin hakemistoteeman ostaminen. Teeman avulla on helppo esitellä yritystietosi ja asiakkaiden ottaa sinuun yhteyttä. Lisäksi suosittu Directory-teema tarjoaa kaikki teeman keskeiset ominaisuudet, kuten koko blogin, kauniit sivumallit, lyhytkoodit, widgetit ja paljon muuta. Mutta kun lisäät HomeQuestin Directory-teemaan, se saa kaikki kiinteistöominaisuudet.

HomeQuest sisältää myös Templaticin luoman kiinteistölisäosan. Tämä lisäosa sisältää ominaisuuksia, kuten omaisuuden mukautettu postityyppi, tarkennettu kiinteistöhaku, AJAX-omaisuuden suodattimet, kiinteistöhaku-widget, dsIDXpress-laajennuksen yhteensopivuus ja paljon muuta. Tämä tekee tietojen lisäämisen ja hallinnan helpoksi. Ja koska Directory-teema sisältää jo yhteystietosivumallin, ostajien on helppo tavoittaa sinuun.

Mitä ominaisuuksia haluat kiinteistöteemasta:

Kun selaat yllä lueteltuja teemoja, saatat haluta etsiä seuraavia ominaisuuksia, joista olisi suuri hyöty kiinteistövälitysverkkosivustollesi.

 • Esitetyt ominaisuudet: Esitellyt kiinteistöt -osa olisi loistava tapa esitellä joitain parhaista kiinteistöistä, kiinteistöistä, jotka todella tarvitset myydä nyt, tai voit myydä nämä esitellyt kohteet kiinteistönvälittäjille, jotka haluavat mainostaa tiettyä kiinteistöä / taloa / vuokrausta.
 • Kiinteistövälittäjä: Varmista, että teemassa on tehokas ominaisuuksien etsijä, jonka avulla voit tehdä hakuja erilaisin perustein, kuten makuuhuoneen lukumäärä, sijainti, hinta .. jne. Tämä helpottaa sivustosi käyttäjille ja voi auttaa kasvattamaan myyntiäsi.
 • Google Kartat: Google Maps -integraatio on todella hieno tapa auttaa kävijöitä tietämään tarkalleen missä tietty kiinteistö sijaitsee tai edes nähdä luettelot katunäkymässä.
 • Agenttiprofiilit: Joillakin yllä mainituista teemoista on mahdollisuus luoda agenttiprofiileja. Tämä on hieno ominaisuus, jos haluat luoda kiinteistövälityksen, jonka edustajat voivat maksaa esitelläkseen kiinteistöluetteloita..
 • Yhteyshenkilö: Mahdollisuus ottaa yhteyttä edustajaan luettelosivulta tekee ihmisistä todella helpon yhteydenpidon edustajaan tarvitsematta etsiä kovasti numeroa tai sähköpostiosoitetta.
 • Useita kuvia yritystä kohti: Varmista, että WordPress-teema tukee useita kuvia yritystietoa kohti, jotta voit näyttää talon tai kiinteistön eri osia. Se antaa käyttäjillesi paremman kuvan siitä, miltä paikka näyttää, tarvitsematta käydä tai mennä toiselle verkkosivustolle katsomaan.

Mutta kerro meille mitä ajattelet! Jos olet käyttänyt jotakin yllä olevista teemoista tai sinulla on jotain lisättävää, jätä kommentti ajatuksesi kanssa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map