15 parasta hotellin varauslomaketta WordPress-laajennuksia

Paras hotellin varauslomake WordPress-laajennukset

Se on aina loma lomalle. Kuka ei ole valmis ottamaan muutaman viikon lomaa rentoutumiseen, vierailuun perheen kanssa tai vain seikkailulle? Hotelli- ja vieraanvaraisuusyrityksesi tulee olla valmis hyväksymään varauksia riippumatta vuoden ajasta. Mikä tarkoittaa, että nyt on täydellinen aika uudelle päivitykselle verkkosivustollesi.


Hotellin verkkosivuston avulla vieraiden on helppo nähdä omaisuus, tarkistaa huoneet, nähdä luettelo mukavuuksista ja mikä tärkeintä varata huone. Hotelli- tai vieraanvaraisuudelle suunnatun verkkosivustosi omistamisen tarkoitus on varmistaa varaukset ja tehdä se, että tarvitset helppokäyttöisen varauslomakkeen. Jos et vielä käytä yhtä parhaista hotellin WordPress-teemoista tai jos rakastat nykyistä WordPress-teemaa, voit helposti lisätä varauslomakkeen WordPress-verkkosivustoosi varauslomakkeella. Olemme hankkineet verkkoa, ja alla on suosituksemme parhaimmista ilmaisista ja premium-varauslomakkeista WordPress-laajennuksille. Nauttia!

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. MotoPress-hotellin varaus ja kiinteistöjen vuokraus

MotoPress-hotellin varauslaajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

MotoPress Hotel Booking -laajennus on perimmäinen WordPress-varausjärjestelmä vuokrakiinteistöjen omistajille. Jos vuokraat majoituspaikkoja, olette hotelli, pieni B&B tai loma-asunto, voit käyttää laajennusta luodaksesi luettelon rajoittamattomista kiinteistöistä, joissa on kaikki mukavuudet, palvelut, valokuvat jne. Lisäksi voit luoda todellisen- aikahaun saatavuuslomake, joka suorittaa automaattisen varastonohjauksen. Lisäosan avulla voit vahvistaa varauksesi joko maksulla (PayPal, 2Checkout, Braintree, Stripe, Beanstream / Bambora jne.) Tai manuaalisesti (sähköpostitse).

Toinen hieno asia, voit synkronoida automaattisesti eri OTA-vuokrauksessa luetellut vuokrat suoraan verkkosivustosi varauksille, joten vältyt helposti ylimääräisiltä varauksilta. Mikä on todella tärkeätä kaikkien kulujen seuraamiseksi, plugin sisältää täydellisen vero-, palkkio-, kunkin varauksen maksuajankohdan jne. Järjestelmän. Hinnoitteluasetusjärjestelmä on myös joustava – alennukset, vuodenaikojen hinnoittelu, hinnat, monipuolisuus mukautetut varaussäännöt ja paljon muuta. Voit myös yrittää a ilmainen versio, mutta siinä on vähemmän vaihtoehtoja.

2. VikBooking-hotellin varausmoottori ja PMS

VikBooking-hotellin varausmoottori

VikBooking-laajennuksen avulla voit luoda luotettavan varausjärjestelmän hotellillesi nopeasti. Laajennuksen ilmainen versio sisältää sisäänrakennetut huonetyypit, mukautetut hinnat, saatavuuskalenteri, käyttöaste, kieli- ja käännöstoiminnot, käyttäjärooliluvut (jotta kaikki eivät voi käyttää varausjärjestelmääsi) ja 8 helppokäyttöistä lyhytkoodia. Ja jos päivität VikBooking Pro pystyt hallitsemaan varauksiasi lisätyillä rajoituksilla (vähimmäiskesto, saapumisaika jne.), Sesongin hinnoilla, yli 60 maksuväylävaihtoehdolla, tekstiviesti-ilmoituksilla ja rekisteröinti- (sisään- / uloskirjautumis) -toiminnoilla. Pro tarjoaa myös hyödyllisiä kaavioita, tilastoja ja PMS-raportteja nähdäksesi kuinka yrityksesi menee.

3. Varauskalenteri ja -lomake

Varauskalenterin laajennus

Varauskalenteri on luultavasti suosituin ilmaisen varauskalenterin laajennus, joka on saatavana WordPress.com-sivustossa. Ilmaisen liitännäisen saamiseksi se on täynnä hienoja ominaisuuksia, joista olet varmasti hyödyllinen. Luo mikä tahansa määrä kalentereita, joihin voi sisältyä mukautettuja varauslomakekenttiä. Tällä tavalla vieraat voivat valita oleskelunsa kalenteripäivinä, täyttää lomakekentät ja lähettää varauksen. Kun lomake on lähetetty, vieraasi ja verkkosivustosi järjestelmänvalvoja saavat vahvistusviestin, ja järjestelmänvalvoja voi sitten hyväksyä tai hylätä varauksen (ja hallita kaikkia muita varauspyyntöjä) helppokäyttöisestä järjestelmänvalvojan varauspaneelista.

4. HBook-hotellin varaus

HBook-hotellin varauslaajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

HBook on mahtava vaihtoehto vieraanvaraisuudellesi tai hotellisi verkkosivustolle. Tämän tehokkaan laajennuksen avulla vieraat voivat helposti varata huoneita WordPress-verkkosivustolta. HBookin avulla rakentamat täydelliset reagoivat varauskalenterit ja varauslomakkeet. Asenna vain laajennus ja aloita edistyneiden kalenterien ja lomakkeiden luominen käytettävissä olevilla huoneilla, käyttöehdoilla, hinnasuodattimilla, huonesuodattimilla, mukavuuksien lisäosilla, kuponkikoodeilla, min / max-oleskeluvaatimuksilla, mukautetut ehdolliset ja kausittaiset hinnat, varausmaksut, siivousmaksu , ja paljon enemmän.

5. Täsmällinen varausjärjestelmä

Täsmällinen varausjärjestelmän laajennus

Jos et ole vielä varma, että olet vielä valmis Booking System PRO: hen, voit aina aloittaa ilmaisen version. Vaikka varausjärjestelmän ilmainen WordPress-laajennus ei sisällä niin monta ominaisuutta kuin premium-versio, se sisältää loppuvarauskalenterin, josta asiakkaat voivat valita päivämääränsä, lisätä kuponkikoodin tai alennuksen ja suorittaa maksun PayPalin kautta. Tämä on hieno tapa lisätä varauskalenteri verkkosivustollesi tänään ja päivittää sen jälkeen PRO-versioon myöhemmin.

6. Booki-varauslomake

booki-WordPress-plugin

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Booki on ihana premium-varauslomake ja kalenterin WordPress-laajennus. Tämä edistynyt varausjärjestelmä mukautuu käyttäjien aikavyöhykkeeseen, joten he näkevät, mitä reaaliajassa on saatavilla. Vieraan näkökulmasta Booki on helppo valita matkapäivä, katsella saatavissa olevia tietoja ja suorittaa maksuja PayPalin kautta laskun vastaanottamisen jälkeen. Laajennus sisältää myös 24 väriteemoa, edistyneet järjestelmänvalvojan tilastot (varaukset yhteensä, ansaitut määrät, annetut alennukset jne.). Lisäksi laajennus on käännösvalmis, joten voit vaihtaa sen mille tahansa tarvitsemallesi kielelle mukana toimitetulla .po-tiedostolla!

7. WP yksinkertainen varauskalenteri

WP yksinkertainen varauskalenteri

WP yksinkertainen varauskalenteri on juuri miltä kuulostaa – mukavalta ja yksinkertaiselta varauskalenterilta WordPress-asennuksellesi. Hallitse huoneiden vuokrausta ja varauksia luomalla niin monta varauskalenteria kuin tarvitset. Voit myös määrittää käyttäjiä jokaiselle kalenterille, joten jos haluat, että vain tietyllä työntekijällä on pääsy asiakaspyyntöihin, voit määrittää sen vain muutamalla napsautuksella. Ja jos tarvitset joskus lisää ominaisuuksia, on olemassa premium-versio laajennuksesta, johon voit helposti päivittää.

8. WP-varauskalenteri

wp-varaus-kalenteri-WordPress-plugin

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Ensiluokkainen WP-varauskalenteri on helppo luoda varauskalenterit hotellisi muille vieraanvaraisuustyypeille. Joka päivä näyttää avoinna olevien huoneiden tai aikavälien lukumäärän, jotta käyttäjät näkevät yhdellä silmäyksellä, ovatko halutut päivämäärät saatavilla. Vaihtoehtoja rajoittamattomalle kalenterille, rajoittamaton aikaväli, käytettävissä rajoittamaton varaus, varauslomake captcha ja paljon muuta WP-varauskalenteri on loistava vaihtoehto verkkosivustollesi.

9. WP-varausjärjestelmä

WP-varausjärjestelmän laajennus

WP-varausjärjestelmän ilmainen WordPress-laajennus on loistava tapa lisätä yksinkertainen varauskalenteri tai lomake vieraanvaraisuussivustollesi. Lisäosan avulla vieraat voivat tehdä varauksia päivässä, ja se sisältää helposti ymmärrettävän värikoodauksen käytettävissä oleviin ja varattuihin päiviin. Ja kun käyttäjä on täyttänyt varauspyynnön, saat varausilmoituksen suoraan WordPress-hallintapaneeliin, jossa voit järjestää ja hallita kaikkia varauksiasi nopeasti..

10. Kirjallinen WordPress-varaus ja -aikataulu

Bookly Pro -varauslaajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Bookly on all-in-one-varausratkaisu, joka vie asiakkaat läpi varausprosessin aina maksamiseen saakka. Varauslomakkeet ovat yksinkertaisia ​​ja tyylikkäitä, ja vierailijoiden on helppo ymmärtää niitä. Voit sisällyttää rajoittamattoman määrän palveluita ja henkilökunnan jäseniä, joista kävijä voi valita, mukaan lukien palvelukategorian, joka auttaa heitä löytämään etsimänsä. Vierailijoita pyydetään myös antamaan yleiskatsaus heidän saatavuudestaan ​​(ajat, viikonpäivät ja ajanjakso), jota laajennus käyttää luomaan sopivien aikavälien luettelon..

Kun vierailija on tyytyväinen aikaväliin, hän voi jättää merkitykselliset yksityiskohdat ja jopa suorittaa maksun Booklyn avulla – maksun suorittaminen on loistava tapa vähentää näytöksiin osallistumista. Voit integroida Booklyn kolmeen maksuprosessoriin: PayPal, Stripe ja Authorize.net. Maksun suorittamisen jälkeen vieraiden varaus vahvistetaan ja he saavat sähköpostivahvistuksen.

Laajennus ei ole kuitenkaan vain hyödyllinen vierailijoillesi, sillä on myös paljon taustatoimintoja sinä voi käyttää. Voit esimerkiksi integroida Booklyn Google-kalenteriin tarjoamaan visuaalisen kalenterinäkymän jokaiselle työntekijälle nähdäkseen, milloin hänen tapaamisensa ovat ajoitettuja. Bookly antaa sinulle myös täydellisen hallinnan siitä, milloin henkilökunnan jäsenet ovat käytettävissä, jotta vältetään sekaannukset ja häiriöt: Voit ajoittaa vuoroaikoja, taukoja ja vapaapäiviä heidän kalenteriinsa. Upea laajennus, joka voi tuoda paljon lisäarvoa palvelupohjaiseen liiketoimintaan.

11. Painovoimamuodot

painovoima-lomakkeet-wordpress-laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Gravity Forms on yksi markkinoiden suositelluimmista WordPress-laajennusmuotoista, eikä ihme miksi. Erinomaisilla vaihtoehtoilla edistyneille lomakkeille, ehdolliselle logiikalle, valintanapeille, pudotusvalinnoille ja muulle olisi oma kakkospala luoda omat varauspyyntölomakesi. Ja jos saat kuponkien, Stripin ja / tai PayPalin premium-lisäosat, saatat jopa saada vieraat käsittelemään maksuja varauslomakkeen kautta.

12. WooCommerce-hotellin varaus

WooCommerce-hotellin varauslaajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

WooCommerce Hotel Booking -laajennus on miltä kuulostaa – tapa hyödyntää WooCommerce-palvelua verkkosivustosi varausten hyväksymiseen ja hallintaan. Kun liitännäinen on asennettu, voit käyttää WooCommercea huoneiden lisäämiseen, saatavuuteen, hallita sisään- / uloskirjautumisprosessia, lisätä myyntimyyntiä (kuten aamiainen, kylpylähoitoja tai muita palveluita) ja hyväksyä maksuja. Tämä laajennus on myös WPML-yhteensopiva helppojen käännösten tekemistä varten ja toimii kaikkien WooCommerce-kauppaan lisäämiesi maksuväylien kanssa..

13. Useiden myyjien varaukset

Monen myyjän varausvarausjärjestelmä

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Luo oma online-varaussivustosi, kuten Hotels.com tai Booking.com, Webkul Multi-Vendor Booking -laajennuksella (huom. Tämä plugin vaati Webkul Marketplace -laajennuksen toimimaan). Tämän asennetun WooCommerce-laajennuksen avulla voit luoda markkinapaikan muille kolmannen osapuolen hotelleille, Airbnb-kohteille, asuntojen alivuokrausalueille, leirintäalueille ja muille lisätäkseen huoneitaan. Ja liittymislaajennuksen avulla voit veloittaa näiltä kolmansilta kuukausimaksun tai prosenttiosuuden sivustosi kautta tehtyjen varausten perusteella..

14. Muoto

quform-WordPress-plugin

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Quform on suosittu premium-lomakkeiden valmistajavaihtoehto, joka sisältää varauslomakkeen. Tämän avulla on helppo yksinkertaisesti aktivoida laajennus, valita malli ja muokata muoto vastaamaan tarpeitasi. Tietysti voit rakentaa mukautetun lomakkeen myös tyhjästä, jotta se sisältää kaiken tarvittavan tietokentän.

15. Yhteyslomake 7

Ota yhteyttä lomake 7 -laajennus

Vaikka monimutkaisempi varauskalenteri voi olla hyödyllinen joillekin hotelli- ja ravintola-alan yrityksille, toiset saattavat vaatia vain varauspyyntölomaketta. Jos etsit mukavaa ja yksinkertaista vapaamuotoista rakennusvaihtoehtoa, se ei parane paremmin kuin Yhteyslomake 7. Voit lisätä mukautettuja kenttiä pienellä ohjeella dokumentaatiosta. Lisää vieraille vaihtoehtoja valita huonetyyppi, kiinteistön sijainti, ajanjakso ja muut. Täytetty lomake voidaan sitten lähettää suoraan postilaatikkoosi (tai joku muu) tarkistettavaksi ja kirjoittaaksesi varausjärjestelmääsi.


Olemme luetteloineet suosituimmat WordPress-varauslomakkeiden laajennukset, mutta haluamme tietää mitä ajattelet. Käytätkö jotain mainituista laajennuksista? Vai suosittelisitko toista varauslomaketta WordPress-laajennusta? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map