15+ parasta Heatmap WordPress -laajennusta ja -palvelua

Lämpökartta (kirjoitettu nimellä ”lämpökartta”) on visuaalinen esitys verkkosivun näkyvän alueen tallennetuista napsautuksista. Toisin sanoen lämpökartta korostaa verkkosivuston alueita, jotka saavat eniten napsautuksia.


Lämpökartat kertovat käyttäjien napsauttamista

Mitä hyvää lämpökartta tekee?

 • Lämpökartat ovat erittäin hyödyllisiä sisällön markkinointistrategiassasi. Ne auttavat sinua määrittämään verkkosivusi alueet, jotka saavat eniten napsautuksia.
 • Napsautusten lukumäärä on kiistatta, suora mittari käyttäjän huomiosta. Siten lämpökartat näyttävät sivustosi alueet, joihin käyttäjät todella kiinnittävät huomiota.
 • Alueet, joissa on enemmän napsautuksia, on korostettu punaisella, ja ne, joilla on vähemmän napsautuksia, korostetaan keltaisella, jota seuraa vihreä ja sininen – samanlainen kuin todellinen lämpö (infrapuna) -spektri.

Kuinka Heatmap toimii??

Ilo, että kysyit – lämpökartta rakennetaan yleensä lataamalla JavaScript-tiedosto vierailijan selaimeen. JavaScript-tiedosto yhdistetään etäyhteydessä WordPress-tietokantaan ja tallentaa kunkin käyttäjän napsautustiedot.

Nyt verkkosivustoille, joissa on suuri määrä käyttäjiä lämpökarttaa samalla palvelimella, johon WordPress on asennettu, tarvitaan huomattavasti enemmän resursseja. Tämä voi johtaa tarpeettomaan paineeseen palvelimelle, mikä johtaa heikentyneeseen suorituskykyyn. Viime kädessä sinulla on hidas sivusto – ja kukaan ei halua sitä.

Juuri tästä syystä meillä on lämpökarttojen seurantapalvelut. He tekevät saman työn, mutta lataavat tietotekniikan palvelimelta. Jokaisella palvelulla on jonkin verran peruseurantaa, kun taas toisilla seurataan suurempaa määrää parametreja – kuten mobiililaitteiden kosketusten lukumäärä jne.

Tiedot tallennetaan palvelun tietokantaan – eikä palvelimellesi. Tämä poistaa palvelimen kuormituksen. Lopuksi tiedot yhdistetään ja näytetään palvelusi käyttäjän järjestelmänvalvojan kojelaudalta. Ihannetapauksessa sinun pitäisi käyttää ulkoista lämpökartan seurantapalvelua, koska tulokset ovat luotettavampia ja tarkkoja. Tämänpäiväisessä viestissä tarkastelemme eräitä WordPressin parhaimmista lämpökartan laajennuksista ja palveluista.

Jos aloitat sisältöjen analysoinnilla, suosittelen, että käytät ensin palvelun kokeilujaksoa – tutustu miinuksiin ja siirryt sitten maksulliseen tilaukseen.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Hiirenvirta

mouseflow-heatmap-analytiikan-WordPress-plugin-palvelu

Tiedot ja lataa

Hiirenvirta painottaa toistoa paljon ja tallentaa kaikki hiiren liikkeet – mukaan lukien napsautukset, vieritystapahtumat, näppäinpainallukset ja muodon vuorovaikutus. Hiirenvirta voi jopa tallentaa vierailijoidesi näppäinpainalluksia lomakkeita täytettäessä. Sillä on erilliset vaihtoehdot verkkokaupan seurannalle ja muodikas WordPress-laajennus. Suunnitelmat alkavat 10 dollaria kuukaudessa, ja heillä on myös pieni, ikuisesti ilmainen suunnitelma.

2. userTrack

userTrack - WordPress Analytics

Tiedot ja lataaNäytä esittely

userTrack on itse ylläpidetty analytiikkalaajennus, joka tallentaa sivustosi kävijöiden tekemän toiminnan (sivukäynnit, hiiren liikkeet, napsautukset, vieritys jne.) ja luo automaattisesti lämpökartat ja toistettavat tietueet, joita voit tarkastella ja analysoida ymmärtääksesi käyttäjän käyttäytymistä . KäyttäjäTrackin avulla saat myös pääsyn kävijöiden tilastoihin, kuten käytetyn selaimen, vierailun pituuden, käyttäjän sijainnin, vieraillut sivut. Enemmän kuin voit nähdä sivustosi selaimessa reaaliajassa käyvien kävijöiden määrän sekä hienoja lisätilastoja.

userTrack on hyödyllisin, kun sitä käytetään seuraamaan kävijöitä hiljattain luotuilla sivustoilla, joita vielä päivitetään. Analysoimalla käyttäjänTrackin tarjoamia tietoja voit tehdä mielekkääitä suunnittelua muuttavia päätöksiä, jotka johtavat korkeampiin muuntoprosenteihin ja pienempiin poistumisprosentteihin.

Toinen hieno ominaisuus on merkintäjärjestelmä. Luo helposti laukaisevia tulleja koskevia toimia. Kuten “jos tämä käyttäjä napsauttaa osta-painiketta, lisää [muunnettu] -tunniste istunnonsa viereen.” Tarkoittaa, että näet yhdellä silmäyksellä, mikä kävijöistäsi teki tietyn toiminnon sivustollasi. Voit myös suodattaa käyttäjän nauhoituksia tunnisteiden perusteella, joten jos haluat, voit vain katsella käyttäjien tallenteita, jotka leposivat ostopainikkeen päällä, mutta eivät napsauttaneet sitä.

UserTrackin WordPress-laajennusversio sisältää kaikki itsenäisen version ominaisuudet sekä mahdollisuuden valita, mitkä sivustosi sivut mahdollistavat seurannan automaattisesti. Ollessaan itsenäinen isäntä sinun ei tarvitse maksaa kuukausimaksua userTrackin käytöstä. Voit vapaasti käyttää sitä niin paljon kuin haluat tai niin paljon kuin palvelimesi pystyy käsittelemään. Laajennus käyttää älykästä tietojen eräajojärjestelmää lähettämisessä, joten sen ei pitäisi muuttaa verkkosivustosi suorituskykyä.

userTrack tukee myös useita verkkotunnuksia. Voit asentaa userTrackin yhdelle palvelimelle / WordPress-sivustolle ja seurata niin monta verkkotunnusta kuin haluat sisällyttämällä tracker.js-komentosarjan kirjoitettaville sivuille. Näin sinulla on nyt paneeli, jossa voit esimerkiksi nähdä kerralla kuinka monta kävijää on verkossa jokaisella verkkosivustollasi.

3. Hullu

crazyegg-heatmap-analytiikan-WordPress-plugin-palvelu

Hiten Shahin ja Neil Patelin kehittämä Crazyegg on hieno työkalu hiiren napsautuksien seuraamiseen verkkosivustollasi.

Ominaisuudet:

 1. Napsauta datan lämpökarttaa
 2. Vierityskartan seuranta
 3. Tiettyjen elementtien napsautusten lukumäärän peittokuva
 4. Kyky erottaa napsautukset viittauslähteiden perusteella (orgaaninen, suora liikenne jne.)
 5. Seuraa useita verkkotunnuksia yhdellä tilillä

Crazyegg väittää, että sen seurantatarkkuus on jopa 88% verrattuna muihin silmäseurantakokeisiin. Heillä on myös ilmainen WordPress-laajennus helppo integrointi blogiisi. Kaikki suunnitelmat ovat ilmaisia ​​30 päivän ajan, ja hinnoittelu alkaa 9 dollarista / kuukausi.

4. Napsauttava

Clicky-heatmap-analytiikan-WordPress-plugin-palvelu

Tiedot ja lataa

Clicky on yksi tärkeimmistä toimijoista lämpökartan analysointipalveluntarjoajien joukossa, sillä sillä on yli 695 000 aktiivista tilaajaa. Clicky kerää lämpökarttatietoja sivua kohden sekä yksittäisiä käyttäjäistuntoja varten.

Muita ominaisuuksia ovat:

 • Tavoitteiden seuranta muutoksilla tiettyihin käyttäjän toimintoihin
 • Sovellusliittymä, joka mahdollistaa videoseurannan kolmannen osapuolen palvelun avulla
 • Edistynyt poistumisprosentin laskenta (tutustu tähän viestiin, kuinka voit vähentää WordPress-sivustosi poistumisprosenttia)

Suunnitelmat alkavat 14,99 dollaria / kk Pro Plus -suunnitelmalle, ja kokeilutili on 21 päivää ilmainen, ja kaikilla ominaisuuksilla on täysi käyttöoikeus. Tietenkin siellä on ilmainen Clicky WordPress -laajennus integroida palvelu nopeasti verkkosivustoosi.

5. SessionCam

sessioncam-heatmap-analytiikan-WordPress-plugin-palvelu

SessionCam auttaa sinua seuraamaan käyttäjän toimia sivustollasi, mukaan lukien missä he siirreivät hiiren kohdistinta, mitä lomakkeita he täyttivät (vaikka he eivät lähettäisikään niitä), ja heidän luomiaan virheitä.

Sillä on mielenkiintoinen ominaisuus nimeltään Istunnon uusinta, jonka avulla voit valita käyttäjän seurantaraporteista ja katsella heidän matkansa toistoa sivustollasi. Sillä on myös WordPress-laajennus.

Parasta – SessionCam tarjoaa ilmaisen suunnitelman, joka sisältää kaikki sen ominaisuudet ja tietueet jopa 500 sivua kuukaudessa. Rekisteröinti ei vaadi myös luottokorttia. Se on loistava vaihtoehto uusille verkkosivustoille.

6. Napsauta

ClickTale-heatmap-analytiikan-WordPress-plugin-palvelu

KlikkausTale on yritystason hiirenseurantaohjelma, jota suuret tuotemerkit käyttävät ja joilla on ominaisuuksia, kuten istunnon toisto, tietopohjaiset lämpökartat, tulosuppilot ja lomakeanalyysit. Clicktale tarjoaa valikoiman tuotteita, mukaan lukien:

 1. Hiiren seurantaohjelma
 2. Heatmap Suite
 3. Muunnosviitti
 4. ClickTale Touch

Sillä on ilmainen suunnitelma, joka voi palvella jopa 400 sivun katselua kuukaudessa. Haittapuolia varten sinun on pyydettävä hintatarjous korkeammille suunnitelmille. Valkoisella puolella voit käyttää Clicktalea erinomaisena työkaluna seuraamaan uuden tuotteen tai blogin käyttäjän vuorovaikutusta. Sinun on kuitenkin päivitettävä, kun olet saavuttanut 400 sivun näyttörajan.

7. Lämpökartta.me

heatmap.me-heatmap-analytiikan-WordPress-plugin-palvelu

Tämä on suhteellisen uusi palvelu, jossa on vakioominaisuuksia, kuten:

 1. Reaaliaikainen analytiikka
 2. Asynkroninen lataus – tämä ei vaikuta sivustosi latausaikaan.

Toisin kuin tietyissä palveluissa, et kuitenkaan pysty seuraamaan käyttäjää erikseen. Kaikki tuotetut lämpökartat ovat nimettömiä, mikä suojaa kävijöiden yksityisyyttä. Suunnitelmat alkavat 100 dollaria kuukaudessa, ilmaisella kuukauden tilauksella, joka sisältää miljoonan sivun näyttökerrat, yhden verkkosivuston ja jopa viiden sivun seurannan.

8. Ptengiini

ptengine-heatmap-analytiikan-WordPress-plugin-palvelu

Ptengine on ominaisuuspakattu verkkoanalyysi- ja lämpökarttaohjelmisto, jossa on 8 erillistä seurantakomponenttia. Sen lämpökarttakomponentti tukee 6 ominaisuutta:

 • Monen laitteen seuranta
 • Napsauta Lämpökartta
 • Huomion lämpökartta
 • Sivuanalyysi
 • Scroll Reach Map
 • Lämpökarttojen vertailu ja segmentit

Lämpökarttojen lisäksi Ptengine tarjoaa:

 • Tapahtumien seuranta
 • Ryhmäanalyysi
 • Kampanjan seuranta
 • Tulosseuranta
 • Reaaliaikainen analytiikka
 • Useiden laitteiden ja useiden toimialueiden valvonta
 • Tehokas suodatus

On ilmainen suunnitelma, joka seuraa 20 000 sivun katselua kuukaudessa yhdellä verkkotunnuksella. Suunnitelmat alkavat 39 dollaria kuukaudessa ja seuraavat 50 000 sivun katselua 20 verkkotunnuksessa. Sillä on myös hieno WordPress-laajennus integroinnin helpottamiseksi.

9. Lämpökartat SumoMen avulla

sumo-me-Heatmaps-heatmap-analytiikan-WordPress-plugin-palvelu

Noah Kaganin perustama SumoMe on yksi harvoista aloittajista, jotka tarjoavat mahtavia ilmaiset markkinointityökalut (kyllä, se on monikko) – se todella toimivat. Heat Map -työkalu toimii kaikilla verkkosivustoilla ja integroituu saumattomasti WordPressiin ilmaiseksi monipuolinen laajennus. Lisäosassa on koko SumoMe-tuotepaketti, joka voi viedä sisältömarkkinointisi seuraavalle tasolle.

10. ExtraWatch

extrawatch-heatmap-analytiikan-WordPress-plugin-palvelu

Plugin ilmainen versio tukee lämpökarttaa, napsautusten seurantaa, lataa näyttöä ja live-käyntitilastoja. Kehittäjä ei kuitenkaan tue laajennuksen ilmaista versiota. Maksullisessa versiossa on muutama mielenkiintoinen ominaisuus, mutta sen vakavaa rajoittavaa tekijää on se, että se luottaa sivustosi tietokantaan tallentaakseen kerättyjä tietoja.

Riippumatta siitä kuinka hyvin optimoitu tallennusmekanismi on, tietokanta lopulta paistuu. Ehdotan tämän laajennuksen käyttöä, jos ollenkaan, vain kokeiluihin.

11. Lämpökartat ja Analytics

seecolution-heatmap-analytiikan-WordPress-plugin-palvelu

Tämä laajennus integroi SeeVolution-seurantakoodin kaikille sivustosi sivuille. Varsinaisen seurannan suorittaa itse palvelu.

Ominaisuudet:

 • Napsauta lämpökarttoja
 • Hiiren liikkeen lämpökuvat
 • Vieritä lämpökarttoja
 • Reaaliaikainen analytiikka

Suunnitelmat alkavat 29 dollaria kuukaudessa, vuosittaisella tilauksella, tukee 300 kuukausittaista käyntiä, tuottaa 4 tyyppistä lämpökarttaa ja säilyttää vierailijarekisterit 30 päivän ajan.

12. Tutkimus

inspectlet-heatmap-analytiikan-WordPress-plugin-palvelu

Inspectlet-laajennus integroi Inspectlet Analyticsin WordPress-sivustoosi. Palvelu seuraa hiiren liikettä, vieritystä, napsautuksia ja kirjoitettuja tietoja sivustollasi. Inspectlet Analyticsin kolme päätarjousta ovat – istunnon tallennus, lämpökartat ja lomakeanalyysi.

Sitä luottavat yli 25 000 korkean profiilin yritystä, mukaan lukien New York Times, WordPress, Cisco, eBay ja SalesForece. Heillä on ilmainen suunnitelma, joka tallentaa 100 istuntoa yhdelle verkkosivustolle. Maksetut suunnitelmat alkavat 39 dollarista / kuukausi 5000 istuntotietueella yhdelle verkkosivustolle.

13. Onnekas oranssi

luckyorange-heatmap-analytiikan-WordPress-plugin-palvelu

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Vielä yksi lämpökartan analysointipalvelu – Lucky Orange tarjoaa vierailijoiden seurannan ja tallentamisen reaaliaikaisesti, lämpökarttoja, kyselyiden seurantaa, lomakeanalyysiä ja myynti- / tukikeskustelua. Lucky Orange urheilu on ainutlaatuinen ominaisuus, jossa voit valita tietyn vierailijan keskustelemaan järjestelmänvalvojan hallintapaneelista.

Sen WordPress kytkeä integroi palvelun nopeasti WordPress-sivustoosi. Suunnitelmat alkavat 10 dollaria kuukaudessa ja tukevat kolmea verkkosivustoa, joiden yhteenlaskettu sivukuvaus on yhteensä 50 000 kuukaudessa. Uudelleenkoodattua lämpökarttatietoa säilytetään 30 päivää. Saat myös 7 päivän koeajan ilman luottokorttia.

Lisää lämpökartan laajennuksia

Alla lueteltuja laajennuksia ei ole päivitetty WordPressin uusimpaan versioon, joten on parasta välttää niistä. Luettelon heistä kuitenkin siinä toivossa, että jonain päivänä ne päivitetään.

14. Clickheat: Clickheat on Labs Median kehittämä avoimen lähdekoodin vaihtoehto, jonka avulla voit luoda lämpökartan sivustosi hiiren napsautuksista. Jos olet kehittäjä, voit integroida palvelun nopeasti WordPress-sivustollesi muutamalla koodirivillä.

15. Lämpökartta-seuranta: Tämä on hyvin yksinkertainen laajennus, joka seuraa vierailijoiden hiiren napsautuksia.

16. Hotspot Analytics: Tämä laajennus tukee lämpökarttoja, käyttäjän toimintaa ja mukautettujen tapahtumien seurantaa.


Lämpökartta-analytiikka on yksi niistä ”täytyy tietää” asioista jokaiselle sisällönmarkkinoijalle ja yrittäjälle. Yksinkertaisesti sanottuna auttaa sinua tuntemaan asiakkaasi paremmin. Aivan kuten avainsanatutkimus – missä asetat itsesi asiakkaasi kenkiin, lämpökartta-analytiikka antaa sinulle todellisen kovan näytön siitä, mihin asiakas napsauttaa.

Tämän uuden tiedon avulla voit optimoida aloitussivusi, lisätä tuloksia ja rakentaa lopulta paremman kokemuksen kävijöillesi. Tiesitkö hienosta lämpökartan analysointipalvelusta, jota emme ole luettelossa täällä? Kerro meille!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map