15 parasta asiakaspalvelun WordPress-teemaa yrityksellesi

Jokainen yritys on riippuvainen asiakkaistaan ​​ilman poikkeuksia. Joten kysymys tulee, minkä tyyppiset asiakkaat auttavat yritystäsi kukoistamaan? Vastaus on melko yksinkertainen. Asiakkaasi voidaan jakaa kahteen laajaan luokkaan.


 • Ne, jotka ostavat tuotteesi vain kerran ylennyksen alla
 • Ne, jotka ilmoittautuvat ja ovat edelleen vakituisia asiakkaitasi

Useimmat markkinointipyrkimykset (kuten WordPress-teemakaupat) pyrkivät saamaan asiakkaan ostamaan teeman tai liittymispaketin – yleensä houkuttelevien ikivihreiden ”vain kertaluonteisten” myyntipaikkojen avulla. Ja he varmasti saavat työn päätökseen. Oikealla markkinointivälillä markkinoijat pystyvät saavuttamaan erinomaiset muuntokurssit.

Markkinointitoimesi tulisi keskittyä yhtä lailla normaalien tyytyväisyyteen.

Miksi? Koska jos asiakkaasi tekevät mielellään kauppaa kanssasi, he tulevat varmasti takaisin ostamaan lisää tuotteitasi. Päivän lopussa, mitä tyytyväisempi asiakas olet, sitä todennäköisemmin hän jatkaa ostamasi tuotteitasi ja suuntaa sinut piireihinsä.

Saat klassisen ”suusta suuhun” -viittauksen, joka laajentaa asiakaskuntaasi ja ajaa yrityksesi seuraavalle tasolle.

Se on sellainen suhde, jonka haluat luoda asiakkaidesi kanssa.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

Miksi tarvitsemme asiakastukea?

Depositphotos_32817757

Menestyvän online-liiketoiminnan salaisuus on toimittaa mitä kansalaiset vaativat. Tuotteesi pitäisi puhua puolestaan ​​ja tuottaa suurta arvoa asiakkaillesi. Mutta vaikka tuotteesi olisi suunniteltu mahdollisimman inhimillisellä tavalla, siellä on ihmisiä, jotka etsivät apua. Ja sinä palveluntarjoajana, on tuettava.

Katsotaanpa tuttua esimerkkiä. Oletetaan, että suunnittelet hienostuneen WordPress-teeman, jossa on paljon hyödyllisiä ominaisuuksia. Vaikka sinulla olisi mahtava dokumentaatio video-ohjeiden avulla, joudut tarjoamaan oikea-aikaista asiakastukea.

Ihmiset odottavat vastauksia, kun he maksavat tuotteesta. Jos he eivät pysty suorittamaan juuri ostamaansa 60 dollarin teemaa (vaikka virhe olisi heidän oma), he jättävät negatiiviset arvostelut.

Harkitse vaihtoehtoa. Jos pystyt auttamaan hämmentynyttä asiakasta hänen tyytyväisyytensä suhteen, on todennäköistä, että hän suosittelee sinua mielellään piireilleen.

Heidän tuote on todella hyvä, mutta heidän asiakastuensa on vielä parempi!

Se on kultainen viiva, johon sinun pitäisi pyrkiä.

Asiakastukikanavat

smile-hymiö

Koska olemme tekemisissä asiakastuen kanssa, olen ottanut vapauden tiivistää joitain suosituimmista asiakastukimuodoista, joita näet Internetissä tänään. Jos olet koskaan ostanut verkkotuotteen tai -palvelun (kuten verkkotunnuksen tai isännöintipalvelun), olet varmasti törmännyt johonkin näistä. Jos haluat ohittaa tämän osan, siirry kohtaan Teemaluettelo.

1. Puhelintuki

 • Puhelintuki tarjoaa reaaliaikaista henkilökohtaista apua, joka rakentaa erinomaisen asiakassuhteen
 • Kääntöpuolella se voi olla melko kallis, koska se vaatii 24×7 omistautunutta tukihenkilöstöä kansainväliselle liiketoiminnalle jakautuneena eri aikavyöhykkeille
 • Esimerkki: Useimmat hosting-yritykset, kuten HostGator ja BlueHost, tarjoavat ilmaisen puhelintuen

2. Live-keskustelu

 • Seuraava paras asia puhelintukeen, live chat tarjoaa vastaavanlaista henkilökohtaista apua asiakkaillesi reaaliajassa.
 • Sitä on kuitenkin helpompi ylläpitää ja se on laajalti saatavissa.
 • Yritykset, joilla on pienempi budjetti, voivat käyttää tätä mallia.

3. Sähköpostituki

 • Asiakastuen tärkein etu verrattuna sähköpostiin on, että asiakas ei kohtaa mitään rasitusta joutua käsittelemään asiakastuen ohjelmistoja. Voit yksinkertaisesti vastata sähköpostisovelluksestasi joutumatta kirjautumaan erikoistuneeseen asiakastukisovellukseen.
 • Kääntöpuolella se on kuitenkin melko järjestämätön, koska postilaatikkosi sisältää useita viestejä eri lähteistä.

4. Lippujen tukijärjestelmä

 • Lippujen tukijärjestelmä on laajimmin saatavilla oleva ja yleisimmin käytetty asiakastukijärjestelmä. Lähes kaikki hosting-yritykset luottavat tähän.
 • Jokaiselle tukipyynnölle annetaan yksilöllinen lipunumero, joka voidaan priorisoida kiireellisyyden mukaan ja luokitella tarvittavan tukiosaston mukaan.

4 tapaa kouluttaa asiakkaasi

Tässä nopeassa tietokaudessa asiakkaalle tiedottaminen tuotteestasi on osoittautunut lupaavimmaksi tapaa houkutella heidän uskollisuuttaan.

Markkinoi tuotteitasi hyvin

1. Ominaisuussivu

Tämä on tyypillinen sivu, joka näkyy melkein jokaisessa tuotteessa. Tehtävänä on tuoda esiin tuotteesi tärkeät ja erinomaiset ominaisuudet maltillisilla yksityiskohdilla. Ominaisuudet-sivulla on oltava mahdollisimman pieni kopiointimäärä. Ihannetapauksessa sen pitäisi olla luettelo, joka korostaa tuotteesi / palvelusi parhaita ominaisuuksia.

2. Johdantovideo

Myytävän tuotteen tyypistä riippuen voit myös luoda videon, joka kuvaa tuotteen ominaisuuksia ja sen käytettävyyttä. Tämä auttaa asiakkaitasi ymmärtämään tuotetta suuressa syvyydessä ja toimii myös ohjeena heti kun he käyttävät sitä. Visuaalisen vuorovaikutuksen vuoksi se tavoittaa asiakkaan henkilökohtaisesti, mikä puolestaan ​​auttaa syytäsi.

4. Tietokanta

Tietopohja on hakemisto tuotteitasi koskevista artikkeleista ja oppaista. Se tarjoaa asiakkaillesi tarkat tiedot tuotteestasi. Tästä tulee erittäin hyödyllistä, kun sinulla on suuri varastotyyppi samanlaisia ​​tuotteita.

5. UKK-osio

Kuten nimestä käy ilmi, usein kysytyt kysymykset luodaan alkuperäisten testaajien palautteen perusteella, jota seuraavat tulevat asiakkaat. Tämä on erittäin tehokas tukitapa, koska UKK: t sijoitetaan kysyttyjen kysymysten tiheyden mukaan.

Käsitellä asiaa:

 • UKK-osion kehittäminen alkaa ensimmäisten testaajien palautteelta. Tämä muodostaa testausprosessin alfa-vaiheen.
 • Sitten tuote markkinoidaan suljetulle ihmisryhmälle, joka tekee saman työn kuin alkuperäiset testaajat, mutta joilla ei ole tietoa tuotteesta. Tämä muodostaa testausprosessin beetavaiheen.
 • Yhdistämällä nämä tuotteet saatetaan lopulta markkinoille suurelle yleisölle.

UKK-osa päivitetään säännöllisin väliajoin asiakkaiden kommenttien ja palautteiden perusteella. Tästä on tulossa yhä käyttökelpoisin ja lupaavin tapa tarjota asiakkaillesi nopeaa ja arvokasta tukea erittäin suuressa mittakaavassa.

Teemaluettelo (viimeinkin)

Auttaaksemme sinua hieman enemmän yrityksessäsi, olemme valinneet seuraavat 15 modernia, ammattimaista ja tehokasta Helpdesk, tietokanta (KB), UKK ja Tuki WordPress-teemat. Näiden teemojen avulla voit välttää kalliiden asiakaspalvelinohjelmien ostamisen kustannukset.

1. Live-tuki

Live-tuki - Helpdeskin reagoiva WordPress-teema

Live-tuki on live-chat-asiakaspalvelu ja WordPress-teema. BuddyPress-tuella, WPML-yhteensopivuudella, reagoivalla suunnittelulla, 4 kotisivun asettelua ja muuta tämä teema on loistava vaihtoehto tarjota online-tukea asiakkaille.

2. DeskPress

DeskPress - vaivaton tukipalvelu WordPress

Tuki helposti WooCommerce-, Easy Digital Downloads- tai Envato -asiakkaitasi DeskPress-teeman avulla. Käytä sisäänrakennettuja usein kysyttyjä kysymyksiä, tietopohjaa ja bbPress-foorumeita, jotta tuet huippuluokkaa.

3. Ticketrama

Ticketrama - WordPress-tukipalvelu | Lippu | Tuki

Ticketrama sisältää täysin toimivan lipunmyyntijärjestelmän asiakastuen yksinkertaistamiseksi. Käyttäjät voivat kirjautua sisään Facebookissa tai Twitterissä, ja sitten he voivat lähettää lippuja, etsiä tietokannasta ja tarkastella kaikkia UKK: ta käyttäjän kojetaulusta..

4. Tukipalvelu

Tukipalvelu - Responsive Helpdesk-teema

Tukipalvelu on toinen hieno vaihtoehto tukisivuston rakentamiseen. Tämä reagoiva tukipalvelutyyppi sisältää bbPress -tuen helpoille asiakasfoorumille, ajax-live-haun, jotta käyttäjät voivat löytää nopeasti vastauksia, ja usein kysyttyjen kysymysten ja vastausten UKK-sivumallin..

5. Tietää

KnowHow - Tietokannan WordPress-teema

Yksi myydyimmistä tietokannan WordPress-teemoista verkossa, KnowHow on loistava vaihtoehto luoda asiakaspalvelusivusto muutamassa minuutissa. Teema tekee käyttäjien helpoksi löytää välittömiä vastauksia usein kysyttyjen kysymysten ja reaaliaikaisen haun kautta. Teema on käännös valmis, joten voit lisätä asiakirjoja kaikille asiakkaillesi.

6. NowKnow

QAEngine-tietopohjaa-WordPress-teema

Jos haluat luoda laajan kysymys- ja vastaustaulun, josta voit auttaa asiakkaita (ja he voivat auttaa toisiaan), Q&A Engine on mahtava vaihtoehto. Käyttäjät lähettävät kysymyksiä, etsivät aiemmista viesteistä ja tarkistavat vastaukset saadakseen apua.

7. Auttaja

Helper - Tietokanta / WordPress-teema

Helper on reagoiva tietokanta- ja tukityylinen WordPress-teema, joka on täysin reagoiva, yhteensopiva bbPress-keskustelupalstojen kanssa ja sisältää mukautettuja viestityyppejä ja sivupohjia tukisivustosi rakentamisen helpottamiseksi.

8. OhjeGuru

HelpGuru - itsepalvelun tietämyskannan WordPress-teema

Asiakkaat haluavat löytää nopeita vastauksia kysymyksiinsä verkossa, siksi sinun on niin tärkeää rakentaa online-tietokanta ja ohjekeskus. Asenna HelpGuru vain teema, lisää artikkeleita ja anna asiakkaiden arvioida artikkeleita hyödyllisyydestä. Plus teematuki bbPress myös foorumin tukemiseen.

9. Altera

Altera - Tietokannan WordPress-teema

Jos kokeilet Alteraa tukisivustollesi, löydät upeita ominaisuuksia, kuten rajattomat asettelut, mukautetut widgetit, suorahaku, RTL-tuki, sosiaalisen jakamisen integrointi, täysin reagoiva suunnittelu ja paljon muuta.

10. Tietolehti

Tietolehti | Wiki | FAQ WordPress-teema

KnowledgePress on bbPress-foorumin integroinnilla varustetun itsepalvelun tietokanta, jossa asiakkaasi voivat auttaa itseään. Lisää tuotedokumentaatio, rakenna usein kysytyt kysymykset ja vastaa foorumin viesteihin paremman tuen ja asiakkaiden onnellisuuden parantamiseksi.

11. TechDesk

TechDesk - Responsiivinen tietokanta / UKK-teema

TechDesk on värikäs neuvontapalveluratkaisu, joka sisältää aktiivisen haun, UKK-järjestelmän, mukautetut widgetit ja lyhytkoodit ja paljon muuta auttaaksesi ostajia. Lisäksi on paljon vaihtoehtoja muotoilua varten, joten voit mukauttaa sivustosi ulkoasua.

12. iKnowledge

iKnowledge - Tietokanta / Wiki WordPress-teema

iKnowldege on puhdas ja moderni WordPress-tietokanta. Lisää hyödyllisiä artikkeleita, dokumentaatiota ja UKK-ohjeita, jotka opastavat käyttäjiä käyttämään tuotteitasi tai käyttämään heitä vianetsinnän kautta.

13. Sentrinen

Sentric - Tukifoorumi ja tietokanta

Sentric on mahtava tuki- ja tietokantateema, jossa on täysi tuki bbPress-keskustelupalstojen laajennukselle (plus mukautetut valvojan tunnisteet odottaville, ratkaistuille jne.) Ja sisäänrakennetut vaihtoehdot tietokannan ja UKK-osioiden lisäämiseen.

14. Flatbase

Flatbase - reagoiva tietopohja / Wiki-teema

Flatbase on houkuttelevasti minimaalinen tietokanta- tai wiki-teema. Sen avulla voit luoda oman online-tietokannan asiakkaille sekä lisätä pikaohjeiden usein kysytyt kysymykset -sivulle yleisiä kysymyksiä ja foorumin aktiivisempaan tukeen..

15. Pohja

Base - Premium Tietokanta / Wiki / UKK-teema

Perus WordPress-teema on helppokäyttöinen online-asiakastukikeskus, johon voit lisätä ohjeasiakirjoja, tuotekäyttöoppaita, UKK: ta, wiki-artikkeleita ja paljon muuta. Puhtaalla asettelulla asiakkaiden on helppo käyttää ja ymmärtää niitä.

johtopäätös

Nyt kun olet varmistanut, että asiakas on tyytyväinen tuotteeseesi ja asiakaspalveluusi, voit lopulta rentoutua, kun olet nyt luonut uskollisen asiakkaan.

Pidä asiakastuki huippuluokkaa ja sinun ei tarvitse koskaan huolehtia siitä, että sinulla on tyytymättömiä asiakkaita.

Tämä on yksi keskeisistä tavoista rakentaa menestyvää yritystä. Toivomme, että olemme pystyneet auttamaan sinua etsinnässäsi löytämään mieleiseesi teema, joka auttaa sinua luomaan henkilökohtaisen ja houkuttelevan asiakastuen. Kerro meille ajatuksesi. Hyvää myyntiä!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map