15+ paras tapahtumakalenteri WordPress-laajennukset 2020

Tapahtumakalenteri WordPress-laajennukset

Jos organisaatiosi järjestää tapahtumia – jopa pienen määrän -, on tärkeää, että verkkosivustosi vierailijat löytävät ne helposti. Lisäksi, jos luetteloa tulevista tapahtumista on vaikea hakea ja käyttää, saatat nähdä harvan äänestysprosentin päivällä.


Yksi syistä, miksi rakastamme WordPressiä, on saatavissa olevien pluginien lukumäärä – ja markkinoilla on lukemattomia tapahtumakalenterin laajennuksia, joiden avulla tapahtumaluetteloiden näyttäminen ja hallinnointi on nopeaa ja helppoa.

Tässä viestissä annamme sinulle valinnan kymmenestä parhaasta tapahtumakalenterin WordPress-laajennuksesta – kun olet valmis, tiedät tarkalleen, mikä sopii tarpeisiisi..

Kalenterin laajennuksia on tietenkin saatavana, joten meidän piti pitää luetteloa hallittavana. Seuraavat laajennukset edustavat kymmentä, ei missään erityisessä järjestyksessä.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenterin WordPress-laajennus

Yksi suosituimmista tapahtumakalenterin laajennuksista, Modern Triben tapahtumakalenterissa, on yli 400 000 aktiivista asennusta ja 4,7 tähden tyytyväisyysluokitus. Tämä ilmainen laajennus auttaa sinua luomaan ja hallitsemaan tapahtumia helposti WordPressin avulla, ja siellä on myös sarja premium-lisäosat tarjoaa lisätoimintoja. Lisäksi, kuten otsikosta käy ilmi, se on täysin yhteensopiva Total WordPress -teeman kanssa (katso se Kestävä-demossamme).

Tapahtumakalenteri on helppokäyttöinen ja helposti muokattavissa, ja se sisältää ominaisuuksia, kuten Google Maps -integraation, tapahtumahaun ja ”mikromuodot” tapahtumakalenterin siirtämiseksi seuraavalle tasolle.

2. WordPress-tapahtumakalenterin rekisteröinti ja varaus

WP-tapahtumakalenteri

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Jos mainostat tapahtumaa, haluat todennäköisesti kertoa siitä maailmalle verkkosivustosi kautta. Suosittelen tätä varten WordPress-tapahtumakalenterin laajennusta.

Laajennuksen avulla voit luoda kauniita, tyylikkäitä tapahtumakortteja. Lisää nämä kortit mihin tahansa viestiin tai sivulle liittämällä lyhytkoodi tai käyttämällä erillistä widgettiä. Voit myös lisätä suuren esitellyn kuvan tapahtumakortin yläosaan. Lisäksi voit näyttää kaikki tapahtuman avaintiedot ja interaktiiviset ominaisuudet, kuten Google-kartan ja lähtölaskurin. Lisäksi on olemassa vaihtoehtoja mukauttaa värimaailma, ja valita rajoittamaton määrä värejä.

WP Tapahtumakalenteri Tapahtumakortin kuvakaappaus

Tämän lisäksi WordPress-tapahtumakalenteri on tehokas tapahtumien hallintatyökalu. Vierailijat voivat ilmoittautua tapahtumaan, ja voit määrittää mukautetun rekisteröintilomakkeen keräämään vain tarvitsemiasi tietoja. Voit myös myydä lippuja tapahtumiisi, ja vieraat voivat maksaa PayPalin kautta. Voit luoda erilaisia ​​lippuhintoja (esimerkiksi vakio- ja VIP-hinnoittelu), ja voit myös luoda aikaherkkiä kuponkikoodeja.

Jos suoritat useita tapahtumia, laajennus tukee kalenterinäkymää, joka tarjoaa kätevän, visuaalisen yleiskatsauksen tapahtumien tapahtumapaikoista ja milloin. Voit lisätä toistuvia tapahtumia automaattisesti kalenteriin, ja voit myös värittää saman luokan tapahtumia. Vierailijoiden auttamiseksi myös kalenteri on suodatettavissa.

Jos haluat, että maailma tietää tapahtumastasi, ja haluat myydä paljon lippuja, tutustu WordPress-tapahtumakalenteriin.

3. Tapahtumien hallinta

Tapahtumienhallinnan laajennus

Events Manager -laajennus on itse asiassa täysin varusteltu tapahtumien rekisteröintilaajennus, mutta tarjoaa myös tehokkaan tapahtumakalenterin yhtenä monista ominaisuuksista.

Tämä ilmainen laajennus on rakennettu joustavaksi ja luotettavaksi. Sen avulla voit luokitella tapahtumia, lisätä mukautettuja määritteitä (kuten pukeutumiskoodia) ja hallita helposti kaikkia yksityiskohtia siitä, miten tapahtumat näytetään sivustollasi. Kun tapahtumien rekisteröinti ja lipunmyynti ovat mukana ilmaisessa versiossa, tämä laajennus kannattaa harkita, jos tarvitset enemmän kuin kalenteria.

4. Ajoissa kaikki yhdessä -tapahtumakalenteri

Ajoissa kaikki yhdessä -tapahtumakalenteri

Seuraavaksi löytyy Timelyn kattava All-in-One-tapahtumakalenterin laajennus. siellä omistaa on ollut aiemmin joitain sen tuontiominaisuuksiin liittyviä kysymyksiä, mutta sen kaunis muotoilu voi tehdä siitä kannattaa tarkistaa itse.

Värikoodatut tapahtumakategoriat, kalenterinäkymät, kuten esityslista ja julistetaulu, ja sisäinen kalenteriteemaeditori ovat vain joitain ominaisuuksia, jotka tämä laajennus tarjoaa tapahtumakalenterisi erottamiseksi.

5. Oma kalenterini

Oma kalenteri ilmainen WordPress-laajennus

Saavutettavissa ja helposti muokattavissa olevassa My Calendar -laajennuksessa on yli 30 000 aktiivista asennusta. Tätä ilmaista laajennusta on helppo käyttää, mutta tarpeeksi joustava suunnittelijoille ja kehittäjille, jotka tarvitsevat mukautetun kalenterin.

Oma kalenteri tarjoaa myös tapahtumien jakamisen sivustoverkoston, käyttöoikeuksien ja käyttöoikeuksien hallinnan sekä oikolukugeneraattorin mukautettuihin näkymiin. Muokattavat CSS- ja JavaScript-käyttäytymiset tekevät tästä laajennuksesta vankan vaihtoehdon joustavalle kalenteriratkaisulle.

6. EventOn

EventOn-kalenterin laajennus

Kaunis toimiva muotoilu on EventOn-kalenterin laajennuksen tunnusmerkki.

Tiedot ja lataaNäytä esittely

EventOn on reagoiva tapahtumakalenteri WordPress-laajennus, joka on saatavana CodeCanyonissa. Lisää mukautettuja kalentereita mihin tahansa viesti-, sivu- tai widget-valmiuteen. Tämä laajennus sisältää täyden valikoiman ominaisuuksia ja kauniin suunnittelun.

Monille organisaatioille tapahtumat ovat tärkeä tapa mainostaa ja kasvattaa yritystäsi. Upea tapa mainostaa tapahtumiasi on sisällyttää koko tapahtumakalenteri verkkosivustollesi. EventOn-sovelluksen avulla on helppo luoda ja lisätä tapahtumia yksinkertaisiin tai muokattuihin kalentereihin. EventOnilla on niin paljon vaihtoehtoja, että voit luoda melkein minkä tahansa kalenterin, jonka voit kuvitella.

Itse tapahtumiin sisältyy tuki yhdelle tai useammalle päivälle, esitellyt kuvat ja tapahtumatoistovaihtoehdot. Voit myös luoda tapahtumia, joilla ei ole päättymispäivämäärää tai -aikaa – mikä on hienoa ajaessasi käynnissä olevaa päivittäistä ohjelmaa tai varainkeruuta. Kun olet lisännyt tapahtumia kalenteriisi, lukijasi voivat ladata heidät heti Google-kalenteriinsa tai iCalendariinsa ICS-tiedoston kautta, jotta he eivät unohda!

Muita hienoja ominaisuuksia ovat Eventbrite- ja Paypal-tuki (jos haluat myydä lippuja, veloittaa tapahtumista tai kerätä lahjoituksia), räätälöityjä tapahtumien värejä, mukautettuja taksonomioita ja helppoja lisäysvaihtoehtoja. Käytä vain kalenteri-widgetiä tai hyödyntä sisäänrakennettua kalenterin lyhytkoodigeneraattoria. Tapahtumakalenterien luominen ja lisääminen verkkosivustoosi ei ole koskaan ollut näin helppoa. Katso alla olevia laajennuksen ominaisuuksia.

7. WordPress Pro -tapahtumakalenteri

WordPress Pro -tapahtumakalenteri

Tiedot ja lataaNäytä esittely

WordPress Pro -tapahtumakalenteri on toinen täysin varusteltu premium-laajennus, joka tarjoaa kauniin suunnittelun. Tämä plugin on runsaasti helppoja vaihtoehtoja, ja se on hyvä valinta premium-tapahtumakalenterin laajennusten joukosta.

Tämä laajennus on täysin muokattavissa helppokäyttöisten asetusten avulla, joten voit luoda yksilöllisen kalenterin tarpeitasi varten. Käyttäjän lähettämät tapahtumat, Google Maps -integraatio ja lyhytkoodigeneraattori ovat joitain muita ominaisuuksia, joita voit käyttää luodaksesi ainutlaatuisen tapahtumakalenterin.

8. Kalenteri se!

Kalenteri se! kytkeä

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Kalenterisoi se! plugin pyrkii tarjoamaan sinulle joustavan ja monipuolisen ratkaisun tapahtumakalenterisi luomiseen. Tämä mahtava kalenteri on täynnä tehokkaita ominaisuuksia, joiden avulla voit hallita aikataulusi ja jakaa sen kaikille lukijoillesi.

On hienoa, että sinulla on kalenteri kokonaisuudessaan, mutta tapahtumakalenterin luominen ei vie aikaa. Calendarize It -sovelluksella voit luoda ja hallita nopeasti yoru-tapahtumia helppokäyttöisen piste- ja napsautusliittymän avulla. Kun lisäät tapahtumia, voit valita vaihtoehtoja luoda toistuvia tapahtumia (päivittäin, viikoittain, kaksi viikkoa, kuukausittain, vuosittain jne.) Sekä lisätä aloitus- / lopetuspäivämääriä ja aikoja.

Laajennuksen mukauttaminen on myös nopeaa ja helppoa. Voit muuttaa värejä, fontteja ja reunuksia CSS Editorilla. Ja asetuksissa voit myös mukauttaa aika- ja päivämääräasetuksia asuinpaikkasi perusteella. Plus Calendarize Se on käännösvalmis, joten voit tehdä siitä helpon lukemisen kaikille kävijöillesi.

Laajennuksessa on paljon muita vaihtoehtoja. Pieniä kalentereita ja tulevia tapahtumakalentereita varten on mukautettuja widgettejä, jotka voit lisätä mihin tahansa widget-valmiusalueeseen. Mukautettuja viestityyppejä (riippuen teemaasi, joka käytettävissäsi on), edistyneitä kalenterisuodattimia, mukautettuja taksonomioita ja jopa käyttäjän kalentereita tuetaan. Chackout hte massiivisten ominaisuuksien luettelo alla. Ja jos se ei riitä sinulle, on olemassa myös 6 ilmaista lisäosaa (Visual CSS Editor, Flat UI -kalenteri-widget, englanninkieliset ohjeet, tapahtumat Blogrollissa, mukautetut painikkeet, ei pystysuuntaista vierityspalkkia) ja 11 premium-lisäosaa vielä enemmän tapahtumakalenterin ominaisuudet.

Tämä laajennus on myös täysin yhteensopiva suositun WP Bakery -sivunrakennuksen laajennuksen kanssa, ja ilmaisen visuaalisen CSS-lisäosan avulla voit mukauttaa tapahtumakalenterisi värejä, tyylejä ja fontteja helposti. Voit myös mukauttaa tapahtumien ja tapahtumapaikkojen asettelua sisäänrakennetun asettelueditorin avulla.

9. Sokeritapahtumakalenteri

Sokeritapahtumakalenteri

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Luettelomme viimeinen premium-vaihtoehto tulee Pippinin plugineista. Sugar-tapahtumakalenteri on yksinkertainen ja kevyt kalenterin laajennus, jonka makea hinta on 18 dollaria yhdestä sivustosta. Laajennus on suunniteltu välttämään monimutkaisuus tarjoamalla vain se, mitä käyttäjän tarvitaan tapahtumien ja kalenterien luomiseen.

Virtaviivaisessa lähestymistavassa tämä laajennus ei ole niin täysi ominaisuus kuin muut luettelon vaihtoehdot. Jos haluat kuitenkin puhtaan ja luotettavan kalenterin, joka vain toimii, tämä liitännäinen kannattaa tarkistaa.

10. WD: n kalenteri

WD-tapahtumakalenterin ilmainen WordPress-laajennus

WD: n kalenteri (entinen Spider-tapahtumakalenteri) on vankka ilmainen kalenteri, joka on suunniteltu tarjoamaan erittäin konfiguroitavissa ja helppokäyttöisessä tapahtumakalenterissa.

Värikoodatut luokat ja mukautettu HTML tapahtumakuvauksissa ovat vasta alkua tämän laajennuksen pitkälle ominaisuusluettelolle. Tapahtumakalenterin ulkonäön tarkempi mukauttaminen on varattu Pro-versiolle. Mutta ilmainen laajennus tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka vastaavat vaatimuksiasi.

11. Tapahtumakalenteri WD

Tapahtumakalenteri WD Free WordPress -laajennus

Viimeisin luetteloomme on Event Calendar WD, jolla on yli 30 000 aktiivista asennusta. Helppo tyylikkyys on tämän ilmaisen laajennuksen painopiste, ei täydet toiminnot.

Tapahtumien perustoimintojen lisäksi Event Calendar WD: n ilmainen versio tarjoaa käyttäjille Google Maps -integraation ja tapahtumahaun. On olemassa premium-versio, mutta yksinkertaisiin vaatimuksiin ilmainen versio voisi olla ihanteellinen.

12. Tapahtuma Espresso WordPress Event Manager

EventEspresso

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Tapahtuma Espresso on premium-luokan WordPress-laajennus, joka on kehitetty auttamaan sinua luomaan ja hallitsemaan tapahtumia wp-hallintapaneelin kautta, jolloin on helpompaa suunnitella ja koordinoida tapahtumia, konferensseja, luokkia, työpajoja, koulutuksia, häitä ja paljon muuta.

Nykyään ihmiset käyttävät Internetiä enemmän tapahtumien suunnittelussa ja hallinnassa, koska sen avulla ihmiset voivat rekisteröityä tapahtumaan ja seurata tärkeimpiä uutisia paljon helpommin. Mutta verkkotapahtumien hallintaohjelman luominen voi olla hankala, etenkin niille, joilla ei ole mitään web-kehityskokemusta.

Tapahtuma Espresso on online-tapahtumien rekisteröinti- ja hallintajärjestelmä, jonka avulla voit säästää organisaatiosi / työaikoja hallinnollista aikaa ja vähentää kustannuksia. Mene “paperiton” ja ota rekisteröinnit kaikkina vuorokauden aikoina suoraan sivustollesi! Ja koska kaikki, mukautetuista vahvistus- ja muistutusviesteistä maksunhallintajärjestelmään, tämä laajennus käsittelee ja seuraa kaikkea puolestasi.

13. Tapahtumaohjelma

Tapahtuma-aikataulun laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Tapahtuma-aikataulu on helppo käyttää ajoitus- ja tapahtumakalenteripalkkioista WordPress-laajennusta. Se on nopea ja helppo tapa lisätä aikatauluja WordPress-käyttöiseen verkkosivustoosi.

Käytätpä verkkosivustoosi sisällytettävää kätevää ominaisuutta riippumatta siitä, hoidetaanko kuntosalia päivittäisillä kuntosaleilla, koulua tai koulutusorganisaatiota viikoittain järjestetyillä luokkaohjelmilla, yhteisöryhmää, jossa on kuukausittaisia ​​tapahtumia, tai muuta yritystä, tapahtumakalenteria. Ja tapahtumiaikataulun avulla on erittäin helppoa luoda muokattava viikko-aikataulu!

Siellä on sisäänrakennetut värit, 5 aikataulutyyliä, välilehtiä, luetteloita ja muuta. Lisäksi tapahtuma-aikataulut ovat valmistettu verkkokalvo, sisältää rajoittamattoman luokan sekä edistyneet suodatinvaihtoehdot. Ja tietysti se on Visual Composer -yhteensopiva, joten jos käytät Total-tyyppistä teemaa, joka sisältää Visual Composer -sovelluksen (tai jos sinulla on itse kopio pluginista) Tapahtuma-aikataulu lisää oman erittäin helppokäyttöisen aikataulumoduulin, jonka voit lisätä mille tahansa sivulle.

Muita mahtavia plugin-ominaisuuksia ovat SEO-optimointi, käännöstuki, selainten välinen yhteensopivuus ja paljon online-dokumentaatiota, UKK ja paljon muuta. Katso vain esittely nähdäksesi mitä muuta tapahtumiaikataulu voi tehdä sinulle!

14. ConnectDaily

WordPress-tapahtumakalenterin laajennus - connectDaily

connectDaily on tapahtumakalenterijärjestelmä, joka on yhteensopiva WordPressin ja Joomlan kanssa! Se tarjoaa reagoivan täysikokoisen kalenterin, minikalenterin, yksinkertaisen luettelon tapahtumista, yksityiskohtaisen luettelon tapahtumista, iCalenterin viennin ja julkisten tapahtumien luomisen..

ConnectDaily todella erottaa sen, että tapahtumien julkaisemisen lisäksi se tarjoaa myös resurssienhallintaa. ConnectDailyn avulla voit määrittää resursseja, kuten huoneita, ajoneuvoja, henkilökuntaa ja laitteita tapahtumaan. Tämän avulla voit varmistaa, että resurssi ei ole kaksinkertainen. Jokaisella resurssilla voi olla oma yksilöivä hyväksyjä. Esimerkiksi koulussa yleisurheilupäällikkö voi hyväksyä kaiken kuntosalin käytön.

connectDaily tarjoaa myös ilmoituksia uusista tapahtumista ja muistutuksia aikatauluista tapahtumista. Voit saada muistutuksia tapahtumista sähköpostitse tai tekstiviestinä. Voit luoda niin monta muistutusta kuin tarvitaan jokaiselle tapahtumalle.

Se tarjoaa myös integraation Facebookin ja Twitterin kanssa. ConnectDaily-sovelluksen avulla voit luoda kampanjan viesteistä tulevista tapahtumista ja siirtää ne automaattisesti ulos Facebook-sivullesi tai -tiliisi.

connectDaily tarjoaa myös täydellisen turvajärjestelmän. Sen avulla voit määrittää erilaisia ​​kalentereita ja hallita sitä, kuka voi lähettää tapahtumia jokaiselle kalenterille, kuka voi nähdä jokaisen kalenterin ja kuka voi hyväksyä tapahtumia jokaisessa kalenterissa..

Luokkansa parhaimman tietojen viennin avulla voit purkaa tietoja iCalender-, JSON-, CSV- ja RSS-muodoissa. Se voi tuoda tapahtumia myös iCalendar-, JSON- ja RSS-muodossa. Voit jopa määrittää sen tuomaan tietoja määräajoin etälähteistä.

Muokatut kentät -ominaisuuden avulla voit määrittää tapahtumien mukautetut kentät lisätietojen sieppaamiseksi. Tiedot catering-tarpeista, kokoonpanosta, markkinoinnista, mitä tarvitset, voidaan vangita!

15. Stachethemes-tapahtumakalenteri

Stachethemes-tapahtumakalenteri

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Stachethemes-tapahtumakalenteri on Premium WordPress -laajennus, jonka avulla voit luoda yksityiskohtaisia ​​tapahtumia WordPress-käyttöiseen verkkosivustoosi. Lisää ja hallitse tapahtumia helposti WordPressin avulla ja näytä ne käyttäjille / vierailijoille tarkoitetussa käyttöliittymässä.

Tämän kalenterin laajennuksen avulla voit sisällyttää kaikenlaista tietoa tapahtumastasi, kuten johdanto-osan yksityiskohtaisilla tiedoilla, kuten valokuvagalleria, tapahtumiaikataulu, vieraslista, sijaintikartta ja reittiohjeet, sääennuste, tavara- ja kommenttiosat. Voit myös luoda yhden tai useamman päivän tapahtumia ja toistaa niitä päivittäin, viikoittain, kuukausittain tai vuosittain. Voit myös asettaa aukon toistojen välillä ja kuinka monta kertaa tapahtuma toistuu ajan myötä. Ominaisuus ei ole aina saatavissa muihin tapahtumalaajennuksiin.

Stachethemes-tapahtumakalenterin laajennuksella on paljon muita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten WooCommerce-integraatio, joka antaa sinulle mahdollisuuden myydä tavaroita suoraan kalenteritapahtumasta tai tuoda .ics-tiedostoja Googlesta ja viedä niitä.

Yksi laajennuksen uusista hyödyllisistä ominaisuuksista on mahdollisuus antaa kaikille vierailijoille, myös rekisteröimättömille, lisätä tapahtumia kalenteriin käyttöliittymästä tai rajoittaa heidän pääsyään luokkiin, kuten rekisteröityneet käyttäjät, moderaattorit, kirjoittajat jne. Tämän avulla voit luodaksesi käyttäjän lähettämiä tapahtumakalentereita sivustolle. Jotain hyödyllistä kouluille, ryhmille ja muille ryhmille.

16. Responsiivinen tapahtumien aikataulu WordPressille

Reagoiva tapahtumien aikataulu WordPressille

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Isännöitkö offline-tapahtumaa? Luulen, että haluat asioiden sujuvan niin sujuvasti kuin mahdollista, eikö niin? Yksi parhaimmista tavoista saavuttaa tämä on korreloida osallistujien odotukset tarjoaman kokemuksen kanssa. Laadi yksityiskohtainen aikataulu, ja vierailijat tietävät mitä tapahtuu, missä ja milloin tahansa.

Responsive Event Scheduler -laajennus luo tyylikkäimpiä tapahtuma-aikatauluja – ja kuten laajennuksen nimi osoittaa, myös ne ovat täysin reagoivia, joten ne näyttävät upeilta kaiken kokoisissa laitteissa.

Responsive Event Scheduler for WordPress -kuvakaappaus

Laajennuksen avulla voit koordinoida tapahtuma-aikataulusi kokonaan väreillä. Tämä ei vain takaa, että ne näyttävät huippuluokan, mutta myös helpottavat navigointia. Jokainen aikataulu voi olla myös niin yksityiskohtainen kuin haluat, mukaan lukien tuki useiden paikkojen ja monen päivän tapahtumille. Jokaisessa aikavälissä on tilaa kaikille tärkeille tiedoille, mukaan lukien: Aika, Päivämäärä, Kaiutin, Kaiutinkuva (valittavissa olevat ympyrä- ja neliökuvat), Kuvaus, Linkit ja sosiaalisen median profiilit.

Jokainen merkintä on laajennettavissa, joten kävijät voivat nähdä niin paljon tai vähän tietoja kuin haluavat. Laajennusta voidaan käyttää monilla aloilla, kuten musiikkifestivaaleilla, konferensseissa, kokouksissa ja luokissa.

Viimeiset ajatukset parhaista tapahtumakalentereista – WordPress-laajennukset

Tapahtumasi vaativat osallistujia, ja kauniilla ja toimivalla tapahtumakalenterilla varmistetaan, että tapahtumasi myydään.

Tässä viestissä olemme esittäneet kymmenen suosituinta valintaamme. Sinun pitäisi pystyä löytämään täydellinen tapahtumakalenterin laajennus heidän joukosta. Onko sinulla yksinkertaisia ​​tarpeita vai tarvitsetko edistyneempää ratkaisua. Koska käytettävissä on monia laajennuksia, siellä on paljon mahdollisuuksia ottaa yksi kehruuta varten. Toivottavasti pystyt valitsemaan tarpeitasi vastaavan.

Onko sinulla suosikkitapahtumakalenterin laajennusta, jota ei ole esitelty yllä, tai onko sinulla vinkkejä työskentelyyn heidän kanssaan? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map