15+ paras sisustusarkkitehtuuriteema WordPressille

Paras sisustussuunnittelu WordPress-teemat

Sisustussuunnittelu on yksi älyllisesti haastavimmista ja luovimmista työaloista, jotka saivat vetoa toisen maailmansodan jälkeen. Se sisältää olohuoneiden, käytävien, hotellien aulaiden, keittiöiden, pesuhuoneiden, makuuhuoneiden, esiportaan, ravintoloiden ja kahviloiden suunnittelun ja jopa julkisen kirjaston suunnittelun.


Jos olet joku, joka työskentelee sisustustoimistossa, olet tehnyt oikean valinnan CMS-ohjelmistollesi. WordPress on  vastaa kaikkiin vaatimuksiin. Aloitetaan yksinkertaisesti.

 • Koska toimistosi on keskittynyt design, sinulla ei ole varaa olla keskimäärin näyttävää WordPress-sivustoa ilmaisella teemalla, joka on asennettu kaikkien muiden verkkosivustoille.
 • Asennuksen mukauttaminen on ensin WordPressin asentamisen jälkeen.
 • Seuraava asia, joka sinun on tehtävä, on asentaa uusi teema.
 • Ennen kuin teet niin, sinun täytyy löytää oikea teema sisustustoimistollesi. Mitään satunnaista teemaa ei tehdä!

Voimme auttaa sinua tässä. Tänään katsomme pari Sisustussuunnittelu WordPress-teemat. Nämä teemat ovat täydellisiä esittelemään sisustusprojekteitasi, kuten keittiön uusinnat, perustutkimuksen uusinta, olohuoneen kaunistaminen ja muut virastosi toteuttamat suunnitteluprojektit. Aloitetaan.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Yhteensä yksinkertaisia ​​tiloja

yksinkertainen-tilat kokonaiskohinatiheyteen WordPress-teema-demo

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Koko WordPress-teeman loimme itse, joten tietysti aiomme suositella sitä! Se on toistaiseksi suosituin ja modulaarisin teema. Totalilla voit luoda periaatteessa minkä tahansa verkkosivuston kaikkien mukana olevien Customizer-asetusten ja Visual Composer -sivun rakennusmoduulien kautta. Simply Spaces -demo on hyvä esimerkki erittäin pienestä ja yksinkertaistetusta sisustussivustosta, jonka voit tuoda mallitietojen kautta, jos haluat käyttää sitä aloittelijana tai voit “rakentaa” oman sivustosi tyhjästä teeman lisäämällä oma sisältö haluamallasi tavalla ja mukauttamalla otsikko, alatunniste, sivuston värit..etc haluamallasi tavalla.

2. H&D

1. HD - Sisustussuunnittelu WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Tämä on premium-teema, jota käytetään parhaiten olohuoneen sisustusprojektien näyttämiseen, lähinnä premium-huonekaluja ja antiikkia – sopii parhaiten asiakkaille, jotka haluavat lisätä vintage-ilmeensä olohuoneeseensa. Teema erottuu teknisesti esittämällä sinulle seitsemän variaatiota aloitussivun asetteluvaihtoehdoista, kuten – täysleveysasettelu, parallaksi-asettelu, videon liukusäädin, tekstin kierto, pystysuuntainen valikko, myymäläasettelu ja keskitetty logon asettelu. Teeman mukana tulee tehokkaita teemavaihtoehtoja, kuten täydellinen typografian hallinta, verkkokalvovalmiit kuvakkeet, WooCommerce-integraatio ja muut. Siinä on myös 9 erilaista portfolion asettelua, joista voit valita.

3. Sisustus

Sisustussuunnitteluyhtiö reagoiva WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

TemplateMonsterin sisustusalan yritysteema on rakennettu Elementor-sivun rakennustyökalulle, joten voit suunnitella omat räätälöidyt asettelut helposti samalla tavalla kuin suunnittelet kodinsisustusta. Plus-lisätoiminnot ydin Cherry-kehyksen kautta (kuten tiimin jäsenet, palvelut, ponnahdusikkunat, portfolio jne.) Tekevät tärkeiden sivujen rakentamisen helpoksi esitelläksesi suunnittelutyötäsi, lisätäksesi henkilöstöäsi ja lisätäksesi sosiaalisia linkkejä. Teema on myös verkkokalvo valmis korkealaatuisia kuvia varten, reagoiva laitekokoon ja hyvin dokumentoitu.

4. Domik

2. Domik - Creative Responsive Architecture WP -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Domikin teema on puhdas, tyylikäs ja rohkea muotoilu, joka tekee siitä ihanteellisen sisustussuunnittelijoille ja arkkitehdeille – kaikille, jotka tarvitsevat helpon, houkuttelevan ja tehokkaan tavan jakaa työnsä asiakkaiden kanssa. Teeman mukana tulee Visual Composer -sovelluksen vedä ja pudota -sovelluksen lisäosa ja premium-fontti nimeltään Futura PT, jonka arvo on 20 dollaria. Mielestäni toinen ominaisuus, joka tekee Domilista teeman ainutlaatuiseksi luettelossamme.

Teeman ylläpitäjä on Bootstrap 3 -kehys, se tukee AJAX-sivujen siirtymiä (eli se ei tarvitse sivujen päivityksiä navigoidessaan sivulta toiselle) ja tukee useita asetteluvaihtoehtoja, rajoittamatonta värivaihtoehtoa, verkkokalvovalmiita kuvakkeita ja monia muita.

5. Innova

3. Innova - Sisustus ja huonekalut WordPress CMS-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Tämä teema julkaistiin ensimmäisen kerran joulukuussa 2009 – se on melkein kuusi vuotta sitten! Tämä teema on silti yksi tämän kategorian ladattuimmista (lähes 600 kertaa)! Teemassa on useita kotisivun ja portfolion asetteluvaihtoehtoja, jotka kaikki voidaan toistaa teeman mukana toimitetulla demo XML-tiedolla. SiteOrigin Page Builder -laajennus sisältyy tähän teemaan yhdessä tiukan WooCommerce-integroinnin, 10 mukautetun widgetin, mukautettujen sivupalkkien ja kyvyn kanssa luoda useita salkkuja portfolio-widgetillä.

6. Archi

4. Archi - Sisustussuunnittelu WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Archi-teema on lohkon tyylikkäin uusi lapsi. Siinä on koko näytön HTML5-videotausta, parallaksi-vieritys, WooCommerce integrointi ja täysin herkkä verkkokalvovalmius näyttö. Asetteluvaihtoehtoja varten teema tukee 8 kotisivua, 4 aloitussivua ja 4 tulossa olevaa sivua. Teema tulee myös Visuaalinen säveltäjä ja Liukusäätimen vallankumous plugin ja on käännösvalmis käyttämällä WPML kytkeä.

7. Dysania

5. Dysania - reagoiva monikäyttöinen WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Dysania on puhdas ja moderni teema, jossa on a lihavoitu kirjasin keskitytään luettavuuteen ja typografiaan. Teemat mukana Dysania Grid -galleria ja Zeus-liukusäädin laajennus tukemaan modulaarisuutta. Teemassa on 20 erilaista sivumallia, 4 ”yhden viestin” sivumallia yhdessä mukautetun 404-sivumallin kanssa ja siinä on useita sisäänrakennettuja lyhyitä koodeja. Teema on käännösvalmis ja mukana tulee demotiedot.

8. deKor

6. deKor - Sisustus WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

DeKor-teema on tyylikkäästi suunniteltu teema, jossa on joukko mukana olevia premium-lisäosia. Yleismaailmallisen visuaalisen säveltäjän ja vallankumouksen liukusäätimen lisäksi tässä teemassa on integrointi bbPressin, WooCommercen, Google Fontsin, Font Awesome -kuvakkeiden, WMPL: n ja Mega-valikon kanssa..

Teema tukee myös viittä erilaista kotisivun asettelua (kaikki sisustusluokan alla mielessä), RTL-tekstin luettavuus ja 5 erilaista värimaailmaa.

9. Kangas

7. Canvas Interior & Furniture Portfolio WP -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Kangas on loistavasti suunniteltu teema, joka hyödyntää anteliaasti näytön asettelua parannetussa typografiassa. Tätä teemaa voidaan käyttää WooCommerce-integraation ansiosta paitsi sisustusportfoliona myös huonekaluportfoliona tai kauppana. Saat myös Koko näytön liukusäädin ja Revolution Slider -laajennuksen tällä teemalla, mukaan lukien muuraustyylisalkun esitysaseman ja galleria-albumit. Teemassa on myös kaksi erilaista valikkoasettelua – oletusyläosa-ylävalikko ja sivuvalikko. Sinulla on myös näppäimistönavigointi, Google ja Font Awesome -integraatio lisämuokkaamista varten.

10. ORIEL

8. ORIEL - reagoiva sisustussuunnittelu WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Oreil-teeman mukana tulee tehokas hallintapaneeli, joka tarjoaa rajoittamattomat väri- ja sivupalkkivaihtoehdot, herkät karuselit, mukautetut widgetit ja helppokäyttöiset lyhytkoodit. Teema on täysin yhteensopiva WPML: n, Contact Form 7: n, DV Gallery -laajennuksen (tämän teeman mukana tulevan premium-laajennuksen) ja SiteOrigin-vetämällä ja pudottamalla -sivun rakennuksen laajennuksen kanssa..

11. Geometria

9. Geometrian sisustus- ja huonekaluliike

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Geometria on yksi tämän luettelon loistavimmin suunniteltu laajennus. Voit käyttää tätä teemaa sisustusyrityksessä, suunnittelutoimistossa ja huonekaluliikkeessä. Jokaisessa näistä luokista on erityisiä komponentteja – kuten sisustussuunnitelman tarjouslaatikko -, jotka auttavat lisäämään tuloksia. Plugin sisältää Visual Composer-, Revolution Slider- ja Swiper Slider -laajennukset. Siinä on 4 kotisivun asettelua, 2 blogin asettelua, useita widgettejä ja lyhytkoodeja, ja se on myös käännös valmis!

12. Vaikuttava

10. Vaikuttava - Sisätiloihin reagoiva WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Nimelleen totta, tässä teemassa on lukuisia ominaisuuksia, mukaan lukien 2 portfoliolajia, 3 mukautettua postimuotoa ja -tyyppiä, rajoittamaton sivupalkki ja väri sekä yli 35 lyhytkoodia. Teema sisältää myös kuuluisan Visual Composer, Slider Revolution ja DVHC Forms -laajennuksen. Saat myös PSD-tiedostot ja teemojen demon tiedot, kun ostat tämän teeman.

13. Interia

11. Interia - reagoiva WordPress CMS-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Interia-teeman tuottaa kevyt SiteOrigin Page Builder -laajennus, jonka avulla voit luoda upeita sivuja muutamassa minuutissa. Kehittäjä varmistaa, että se sisältää hienon laajennuksen, nimeltään “Kaya Interia Page Widget”, joka sisältää kaikki tämän teeman luomat mukautetut widgetit, jotta siirryt helposti muihin teemoihin säilyttäen nykyisen teeman tiedot. Teema tarjoaa myös mukautetun kuvataustan ja useita liukusäätimen laajennuksia, mukautetun sivupalkin luontiyksikön ja täysin integroidun Google Fonts -tuen.

14. Moderni sisustus

12. Moderni sisustusherkkä WordPress-teema 2

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Moderni sisustus on tyylikkäästi suunniteltu teema, jossa on verkkokalvovalmis grafiikka ja edistykselliset muotoiluvaihtoehdot koko näytön Flex-liukusäätimellä. G3 Page Builder (sisältyy teeman) auttaa luomaan mukautettuja sivuja vaivattomasti. Teeman hallintapaneeli tarjoaa pääsyn teeman tärkeimpiin suunnitteluasetuksiin, kuten väri- ja fonttihallintaan, yhdellä napsautuksella..

15. Allston

Allstonin nykyaikainen sisustussuunnittelu WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Allston WordPress -teema luotiin sisustus- ja arkkitehtitoimistoille. Puhdas ja moderni esteettisyys helpottaa työsi erottautumista. Käytä sisäänrakennettuja ominaisuuksia, kuten sivunmuodostaja, projektiesittely, interaktiiviset laatikot, infografiset elementit, otsikkotyypit, mukautettu lyhytkoodi ja paljon muuta, jotta voit luoda oman suunnittelublogin, portfolion ja jopa verkkokaupan. Teeman mukana tulee myös Sider Revolution – korkealaatuiset, upeat, animoidut liukusäätimet millä tahansa sivulla tai viestissä.

16. Coca

Coca - Sisustussuunnittelu ja arkkitehtuuri WordPress

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Coca on WordPressin sisustusteema, jossa on yli 18 kotisivun asettelua, tehokkaita liitännäisiä (Visual Composer -sivun rakentaja, Slider Revolution, Real 3D FlipBook, Image Map Pro, UpQode Google Maps), täysi tuki WooCommerce-verkkokaupan liitännäiselle ja muokattavat teema-asetukset. Kaikki tämä ja enemmän tekevät Cocasta loistavan alun rakentaa oma suunnittelustasi, online-toimistojen portfoliota tai jopa perustaa suunnittelumarkkinapaikka, jolla myyt suositeltua sisustusta. Vaihtoehtosi ovat rajattomat!

Toivomme, että olemme pystyneet esittämään sinulle tyydyttävän kokoelman niistä, jotka uskomme olevan WordPressin parhaita sisustusteemoja. Jos tiedät teema, jonka pitäisi kuulua tähän luetteloon, ota meihin yhteyttä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map