15+ paras mukautettu kirjautumissivun laajennus WordPressiin

Mukautettu kirjautumissivu WordPressissä on yksi tehokkaimmista tavoista rakentaa tuotemerkkiäsi. Jos haluat yrityksesi menestyvän, sinun on työskenneltävä brändiarvon suhteen. Jos etsit hyvää lukemaa, tutustu Forbesin artikkeliin brändin rakentamisen merkitys. Tarkastellaan nyt joitain esimerkkejä WordPress-teollisuudesta.


  • StudioPress liittyy nimeen ”Genesis” tai “Genesis Framework”. Kaikki tietävät mitä StudioPress edustaa – johtava toimialan koti Genesis-kehys WordPressille. Kauniit, rock-solid-teemat avaimet käteen -mallissa yhdistettynä armottomaan tukeen.
  • Kun Google “parhaat ilmaiset WordPress-teemat“, Huomaat, että WPExplorer on yläosassa.

Kaikki tämä varmasti ei tapahtunut päivässä. Se otti vuotta kovaa työtä pääsemiseksi näihin yrityksiin ja sivustoihin tänään. Brändäyksen piti kuitenkin tehdä erä sen kanssa.

WordPressin kirjautumissivu näyttää yleensä samalta jokaisella sivustolla. Useimmat sivustot käyttävät vain muuttamatonta wp-login.php-skriptiä, jolla on sama malli. Muokattu kirjautumissivu on ensimmäinen askel WordPress-sivustosi brändäyksessä.

Monet WordPress-käyttäjät saattavat käyttää 50 dollaria teemoihinsa satojen tuntityötuntien ajan, mutta vain harvat heistä antavat kirjautumissivulleen ainutlaatuisen ilmeen (ellet ole yksi onnekkaista ihmisistä, jotka ostivat Totalin – joka sisältää mukautetut kirjautumissivun vaihtoehdot luodaksesi oman ainutlaatuisen sivusi, kuten tämän viestin esiteltyssä kuvassa). Voit muokata wp-login.php-skriptiä, mutta se vaatii koodaustaitoja ja huomattavasti aikaa. Ellei tietenkään ole AJ: n kaltainen vahva kehittäjä. �� Tätä varten olemme luettelossa joitain parhaista WordPress-laajennuksista, jotka auttavat sinua rakentamaan kickassin kirjautumissivun – muutamassa minuutissa.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Räätälöity sisäänkirjautumisen premium WordPress -laajennus

ithemes Räätälöity kirjautuminen WordPress-laajennus

Räätälöity kirjautuminen auttaa sinua luomaan helposti mukautetun WordPress-kirjautumissivun. Sen mukana tulee Style Manager, jonka avulla voit lähettää mukautetun taustakuvan ja tyylin kirjautumislomakkeen eri puolille. Voit lisätä otsikkokuvan myös WordPress Media Library -sovelluksesta. Räätälöity kirjautuminen luo kaksi widget-alueet WordPress-kirjautumissivulle, johon voit sijoittaa oletus- tai mukautetut widgetit. Räätälöity kirjautuminen on saatavana iThemes Plugin Suite -sovelluksessa.

2. Mukautettu sisäänkirjautumissivun teemat Premium WordPress -laajennus

WordPress Custom Login -teemasivu

Azzarocon kehittämä laajennus sisältää omat mukautetut kirjautumissivumallit! Kyllä se on oikein. Sen lisäksi, että ne ovat täysin reagoivia ja upeita animaatiotehosteita, voit hypätä aloittamaan suunnittelun joukolla valmiita malleja. Laajennus on yhteensopiva WordPress Multisite-, WooCommerce- ja BuddyPress-ohjelmien kanssa.

3. Mukautettu sisäänkirjautuminen ja pääsy Premium WordPress -laajennukseen

Mukautettu sisäänkirjautuminen WordPress-laajennus

Suunnitellut Elite Themeforest -kirjailija PressApps, tämä laajennus tekee muutakin kuin vain mukautetun kirjautumissivun. Matematiikka kysyy muodollista roskapostin vastaista moduulia. Voit estää tietyt sivut, viestit, postityypit ja taksonomiat, kuten luokat ja tunnisteet kirjautumattomille käyttäjille.

Tämä laajennus hajottaa komponentit moduuleiksi – Kirjaudu sisään, Rekisteröidy ja Unohtuiko salasana lomakkeet (moduulit) voidaan sijoittaa samalle sivulle. Vaikka ei suositella, se on varmasti mukavaa tietää, että voit! Voit myös rajoittaa tilaajien WordPress-hallintapaneelin käyttöoikeuksia ja ohjata käyttäjiä sisäänkirjautumisen ja kirjautumisen yhteydessä.

4. Pathway Premium WordPress -laajennus

Polun mukautettu kirjautumissivu WordPress-laajennus

Pathway on parhaiten myyvä premium-räätälöity WordPress-kirjautumissivun laajennus Themeforestissa. Yli 500 myyntiä oli tämän artikkelin kirjoittamishetkellä. Ominaisuuksiin kuuluu kirjautumislomakkeen ja taustan CSS: n mukauttaminen hover-tehosteilla. Voit lisätä mukautetun logon ja tekijänoikeustekstin tällä laajennuksella. Sen mukana on rajattomat suunnitteluvaihtoehdot, joten voit pelata, kunnes saat täydellisen suunnittelun.

5. Merkkituotteen sisäänkirjautumisnäyttö ilmainen WordPress-laajennus

Merkkituotteen sisäänkirjautumisnäyttö WordPress-laajennus

Branded Login Screen on ilmainen WordPress mukautettu kirjautumissivun laajennus, joka sisältää koko näytön ja reagoivan taustakuvan tuen, mukautetun logon lähettämisen ja paljon muita mukautusvaihtoehtoja. Voit sijoittaa todellisen kirjautumislomakkeen sivun vasemmalle, oikealle tai keskelle, yhteensä kuuteen sijaintiin.

6. BM Custom Login ilmainen WordPress-laajennus

Binary Moon Custom Login WordPress -laajennus

Binary Moonin kehittämä BM Custom Login on melko vanha mutta yksinkertainen, tehokas ja helppo asentaa mukautettu kirjautumissivun laajennus WordPressille. Kehittäjä ylläpitää a Flickr-ryhmä jossa laajennuksen käyttäjät jakavat luovia kirjautumissivuja, jotka on rakennettu tällä laajennuksella (muun muassa).

7. A5 mukautettu kirjautumissivu ilmainen WordPress-laajennus

A5 mukautettu kirjautumissivun WordPress-laajennus

Tunnettu mukautettu kirjautumissivun laajennus WordPressille, A5 Custom Login antaa sinun lisätä mukautetun logon, muuttaa taustan väriä ja muita kirjautumislomakkeen CSS-efektejä. Se on yksinkertainen paljain luusto-laajennus, mutta saa työnsä päätökseen.

8. WP Custom Login ilmainen WordPress-laajennus

WP Custom Login WordPress -laajennus

Tämä on yksinkertainen kuollut laajennus. Ainoa se on lisätä blogin otsikko ja alatunniste skripti kirjautumissivulle. Tämä on tarkoitettu käyttäjille, jotka odottavat erittäin vähän (tai vain tätä) toimintoa laajennuksesta. Otsikon ja alatunnisteen lisääminen parantaa kuitenkin sivustosi sisäistä linkittämistä, mikä on hyödyllistä SEO: lle.

9. Mukautettu kirjautuminen CSS Free WordPress -laajennus

mukautettu kirjautuminen css

Tällä liitännällä on melkein tarkka toiminnallisuus kuin WP Custom Login – ts. Se linkittää otsikon ja footer.php kirjautumissivulle yhdessä mukautetun CSS-koodin integroinnin kanssa. Voit valita jommankumman näistä plugineista.

10. Seksikäs kirjautumisen ilmainen WordPress-laajennus

Seksikäs mukautetun kirjautumisen WordPress-laajennus

Tämä laajennus vie tylsän kirjautumissivusi ja muuntaa sen AJAX- ja jQuery-käyttöisiksi kirjautumis- / rekisteröintitiskosekoiksi. Ominaisuuksiin kuuluvat SSL-tuki, reCAPTCHA-vahvistus, unohtuneiden salasanapyyntöjen hallinta, käyttäjän avatarin piilottaminen, mukautetut uudelleenohjauslinkit ja paljon muuta. Lisäksi tämän laajennuksen luoma kirjautumislomake on täysin reagoiva!

11. Memphis Custom Login ilmainen WordPress-laajennus

Memphis Custom Login WordPress -laajennus

Tämän laajennuksen mukana tulee tavallinen paketti – mukautetut CSS-asetukset, taustan mukauttaminen, mukautettu logo jne. Sen ainutlaatuinen myyntikohta on sisäänrakennettu SSL-tuki, Google Analytics -integraatio ja kyky suojata blogi salasanalla..

12. White Label Branding Premium WordPress -laajennus

white label-branding-for-WordPress-wpexplorer

Olemme puhuneet tästä laajennuksesta aiemmin ja syystä. White Label Branding on tehokas ja helppo tapa sinulle (tai asiakkaillesi) mukauttaa järjestelmänvalvojan ja kirjautumissivujen ulkoasua. Lisäksi laajennuksessa on yksinoikeudella käytettävät väripinnat ja kirjautumismallit, jotka voit ladata lisenssiavaimella, joten sinulla ei ole vaikeuksia mukauttaa kirjautumisnäyttöä nopeasti.

13. Oma WordPress Login -logo – ilmainen WordPress-laajennus

Oma WordPress -sisäänkirjautumislogo-laajennus

Tämä on yksinkertaisin mukautettu kirjautumissivun laajennus WordPress-arkistossa. Se lisää vain mukautetun logon WordPress-kirjautumissivulle. Voit myös lisätä mukautettuja viestejä ja fade-in-tehosteita kirjautumissivullesi.

14. Erident Custom Login ja Dashboard Free WordPress -laajennus

Erident Custom Login ja Dashboard WP -laajennus

Tämä laajennus on varustettu mukautusominaisuuksilla, jotka riittävät brändisi kirjautumissivun suunnitteluun. Tavallisia vaihtoehtoja ovat CSS-vaihtoehdot, joilla voidaan muuttaa taustaa, ladata mukautettu logo ja suunnitella lomake. Kaksi ainutlaatuista ominaisuutta ovat jQuery Color Picker, joka muuttaa alatunnistetekstin järjestelmänvalvojan kojetaulussa.

15. Sosiaaliseen sisäänkirjautumiseen ilmainen WordPress-laajennus

Sosiaalisen sisäänkirjautumisen WordPress-laajennus

Tämä on yksi suosikki plugineistani. Se lisää mahdollisuuden rekisteröityä WordPress-sivustollesi yli 25 sosiaalisessa verkostossa, kuten LinkedIn, GitHub, PayPal, YouTube ja Reddit. Se sijoittaa kirjautumisvaihtoehdon rekisteröintisivulle, kirjautumissivulle ja jokaisessa kommentti-muodossa. Yhdessä yrityksesi logon kanssa tämä laajennus on vakava lyönti online-tuotemerkkipyrkimyksiisi.

16. Numerot matkapuhelinnumeron rekisteröinti ja kirjautuminen

Numeroi WordPress-matkapuhelinnumeron rekisteröinti- ja kirjautuminenlaajennus

Digits on laajennus, joka laajentaa WordPress-toiminnallisuutta lisäämällä matkapuhelinnumeroiden rekisteröinti- ja kirjautumisominaisuudet verkkosivustollesi. Tämän nykyaikaisen tekniikan aikakaudella suurin osa käyttäjistä on siirtymässä sähköpostista mobiili- ja viestisovelluksiin, he eivät tarvitse edes sähköpostiosoitetta ja salasanaa. Mutta suurin haittapuoli tässä on, kun käyttäjän on kirjauduttava sisään verkkosivustolle (kuten WordPressin kanssa rakennettu), heiltä pyydetään sähköpostitiliä. Koska he eivät muista sähköpostitietojaan, heillä on vain mahdollisuus poistua rekisteröinnistä, ja tämä voi vahingoittaa verkkosivuston omistajaa, koska he menettävät asiakkaita tämän ongelman vuoksi.

Jos jossain tapauksessa käyttäjän mielestä hänen on suoritettava rekisteröinti loppuun, käyttäjän on kirjauduttava sisään sähköpostitililleen – avattava sähköposti – napsauttamalla vahvistuslinkkiä ja sitten hänellä on pääsy heidän tiliinsä verkkosivustolla. Ja sitten tulee salasanat, vaikka käyttäjä onnistuisi tekemään kaiken tämän, tärkeintä muistaa on uuden tilinsä salasana. Ja tässä iässä on erittäin vaikea muistaa eri salasanoja eri tilille ja hallita niitä.

Digits-laajennuksen avulla kaikki nämä asiat hoidetaan. Käyttäjien ei tarvitse muistaa tai pitää muistiinpanoja pitkistä “turvallisista” merkityksettömistä salasanoista. Käyttäjät voivat yksinkertaisesti käyttää matkapuhelinnumeroaan ja OTP: tä rekisteröitymiseen ja kirjautumiseen. Tämä auttaa myös sivuston omistajia, koska heidän verkkosivustollaan käytävät keskustelut lisääntyvät.

Digits käyttää Facebookin tilisarjaa OTP: n lähettämiseen, joten tekstiviestien ostamisesta ei aiheudu lisäkustannuksia. Sinun tarvitsee vain ostaa laajennus kerran ja nauttia ilmaisista päivityksistä rajoittamattomilla OTP-tekstiviesteillä.

johtopäätös

Muokatun kirjautumissivun rakentaminen, järjestelmänvalvojan kojetaulun valkoinen merkitseminen ja 404 -virhesivun mukauttaminen – ovat kaikki osa tuotemerkin luomista. Sosiaalisen median sitoutumisella ja sähköpostimarkkinoinnilla on tässä valtava rooli, mutta keskitymme vain tämän artikkelin kirjautumissivulle. Katso inspiraatiota seuraavista loistavista mukautetuista kirjautumissivuista:

1. CopyBlogger Media

copyblogger media kirjautumissivu

2. StudioPress

studiopress kirjautuminen

3. WPExplorer

wpexplorer kirjautumissivu

On selvää, että tarvitaan paljon enemmän työtä saadaksesi kuvan, joka muistuttaa CopyBloggerin aloitussivua. Mutta täällä WPExplorerissa käytetty pitää sen yksinkertaisena ja sopii laskuun oikein.

Sinulle – mitä ajatuksesi mukautetulta kirjautumissivulta? Käytätkö jo yhtä? Kerro meille!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map