15+ paras jatka WordPress-teemat 2020

Parhaat jatka WordPress-teemat

Internetissä on niin paljon tietoa, että on täysin järkevää pitää henkilökohtaiset ansioluettelosi myös verkossa. Mutta kuinka luot nopeasti CV: n ajoissa tuota suurta haastattelua varten? Helppo – tartu vain yhteen parhaimmista alla luetelluista WordPress-teemoista ja yksinkertaisesta hosting-suunnitelmasta. Voit luoda CV: n, online-ansioluettelosi tai virtuaalisen käyntikorttityylisivuston nopeasti.


Tärkeät jatkamistiedot

Nopeuttaaksesi asioita on hyvä idea, että tärkeät jatkotietosi ovat valmiita ennen kuin aloitat verkkosivustosi rakentamisen. Varmista, että kirjoittamasi ansioluettelo on jo käsillä tai ainakin käsin kirjoitettu kuvaus niistä tiedoista, jotka haluat lisätä online-ansioluetteloosi. Tähän voisi kuulua:

 • Nopea yhden tai kahden lauseen yhteenveto tavoitteistasi ja / tai ammatillisista tavoitteistasi
 • Kohokohdat tärkeillä taitoillasi ja kyvyilläsi
 • Koulutus, erityisesti tutkinto tai todistukset (muista ilmoittaa päivämäärät)
 • Työkokemus vastuutahojen ja saavutusten kuvauksella
 • Työnäytteet, jotka voivat sisältää projektikuvauksia, valokuvia, videoita, äänileikkeitä, linkkejä linkkeihin verkkosivustoille tai blogiartikkeleihin, joihin olet osallistunut, jne..
 • Palkinnot tai tunnustukset (jos olit Forbes-luettelossa tai sait tärkeän apurahan, sisällytä se tähän)

Suunnittele myös yhteystietosi. Joillekin toimialoille haluat ehkä sisällyttää osoitteesi tai puhelinnumerosi, mutta tyypillisesti sosiaalisen median linkit ja yhteysosoitteessa käytettävä sähköpostiosoite ovat riittävät.

Isäntävalinnan valitseminen

Kun tietosi ovat valmiina, suosittelemme ostamaan isännöintisuunnitelman ennen teemaasi valitsemista. Olemme kirjoittaneet aiemmin parhaasta WordPress-isännöinnistä, mutta jotta asiat pysyisivät nopeina ja erittäin yksinkertaisina online-jatkamiselle, suosittelemme valitsemaan isäntä, joka tarjoaa verkkotunnuksen myös suunnitelmasi mukaan. Tämä nopeuttaa asennusta, koska sinun ei tarvitse osoittaa verkkotunnuksesi nimeä kolmannen osapuolen rekisteröijältä.

Suosittelemme Bluehostia aivan uusille bloggaajille tai ihmisille, jotka rakentavat yksinkertaisen verkkosivuston, joka ei tuota tonnia liikennettä. Koska luot online-ansioluettelon (todennäköisesti yhdellä parhaimmista jatketavista WordPress-teemoista, jotka olemme pyöristäneet alla), Bluehostin jaettu hosting-suunnitelma tarjoaa enemmän kuin tarpeeksi virtaa ja ominaisuuksia. Bluehost tarjoaa yhden napsautuksen WordPress-asennuksen, ilmaisen verkkotunnuksen (ensimmäisenä vuonna), ilmaisen SSL-tuen ja paljon muuta, alkaen vain 2,95 dollaria kuukaudessa.

Hanki Bluehost 2,95 dollaria kuukaudessa

Kun isännöintisi on valittu ja ansioluettelosi tiedot ovat valmiina, on aika valita paras WordPress-teema sivustollesi! Olemme keränneet joitain parhaista käytettävissä olevista WordPress-teemoista tarjotaksesi sinulle hyvän valinnan. Riippuen tarpeistasi

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Graphix – Koko teema

Graphix Online jatkaa WordPress-teeman suunnittelua

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Graphix on puhdas ja ammattimainen WordPress-teemademo, joka on luotu Total WordPress -teemalla. Tämä esittely osoittaa, kuinka voit luoda online-ansioluettelon tai ansioluettelon, jonka voit jakaa työnantajien kanssa seuraavan työpaikan laskemiseksi!

Total-teema on valmis tehokkaan käyttöliittymän vetämällä ja pudottamalla -sivun rakennustyökalulla, premium-liukusäätimillä ja mukautetuilla postityypeillä, jotta voit luoda oman mukautetun verkkosivustosi. Katsokaa vain kokonaisteeman Graphix-esittelyä nähdäksesi kuinka voit rakentaa oman online-ansiosi (voit tuoda Graphixin tai minkä tahansa muun 40+ -demosta muutamalla napsautuksella). Graphixissa olemme käyttäneet kuvakeruutuja, räätälöityjä painikkeita, taitopalkkeja, parallaksitaustoja, mukautettuja Google-fontteja, kuvagalleriaa ja tyylistä Yhteydenottolomake 7 -osaa. Tuo vain Graphix-mallitietomme, täytä oma työhistoriasi (sekä joitain valokuvia itsestäsi) ja lisää latauslinkki ansioluettelosi pdf- tai doc-versioon (tiedät, vanhoille kouluille).

Erityisen helppoa on luoda jatko- tai cv-tyylisivusto verkkosivuston ansiosta Totalin mukana tulevat ominaisuusmoduulit sarakkeisiin, kuvakeruutuihin, taitopalkkeihin, kaavioihin, portfolioihin, painikkeisiin ja yhteyslomakkeeseen. Lisäksi voit luoda ominaisuuksia koko leveyden tai koko näytön riveille, taustakuvia, parallaksia, videoita ja paikallista vieritystä luodaksesi ainutlaatuisen online-CV: n. Ja Total voi tehdä paljon enemmän kuin mitä näet Graphix-esittelyssä. Teema sisältää täyden portfolion, henkilökunnan ja suositusten mukautetut postityypit ja muokattavissa olevan blogin (muurauksen asettelulla, ruudukolla, pienillä ja isoilla kuvavaihtoehdoilla), tonnia widgettejä, mukautettuja sivunrakennuselementtejä ja paljon muuta. Voisin jatkaa, mutta se olisi paljon nopeampaa, jos napsautat vain yllä olevaa painiketta yllä saadaksesi lisätietoja aiheesta.

2. Minä

Me Creative Portfolio & Jatka WordPress-teemaa

Me Creative Portfolio -teema on rohkea ja moderni jatkamistyyli WordPress-teema, joka antaa suuren vaikutelman. Se on loistava aloitus jokaiselle valokuvaajalle, freelancerille, taiteilijalle tai muulle luovalle suunnittelulle oma online-CV.

Me-teeman mukana tulee myös Visual Composer -sivun rakennusohjelma, upea portfolio, sisäänrakennetut blogisivut (täydellisinä mukautetuilla postimuodoilla ja widgetillä), edistynyt typografia ja mukautetut fontit, juoksevasti reagoiva asettelu ja paljon muuta. Käytä aloittamiseen yksinkertaisesti näytedemosisältöä tai rakenna omat sivusi tyhjästä esittelemään parhaat aiemmat työt.

3. Jab (vCard)

Jab Advanced Personal Resume vCard WordPress -teema

Jos etsit yhtä parhaista jatkamaan WordPress-teemoista luodaksesi oman yhden sivun vcard- tai ansioluettelosi, Jab on erinomainen vaihtoehto. Tässä premium-teemassa on kevyt muotoilu, tehokkaita vaihtoehtoja ja herättäviä animaatioita, jotka auttavat laskeutumaan upeaan uuteen työhön. Sinun tarvitsee vain lisätä tietoihisi.

Teema sisältää vieritys- tai liukuosionsiirtymät, kolme ainutlaatuista navigointityyppiä (paneeli, pystysuora tai vaaka), edistynyt isotooppisuodatus, animoidut kaltevuudet, SVG-osoittimet, mukautettujen aikataulujen tuki, ajax-tapaustutkimukset, taustaesitykset, parallaksi-tehosteet ja paljon muuta. Käytä Jabin tarjoamia työkaluja korostamaan parhaat ominaisuutesi ja onnistumisi erottuaksesi muista hakijoista.

4. ShiftCV

ShiftCV-blogi, jatka, salkun WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

ShiftCV on verkkokalvo, täysin reagoiva ja RTL-valmis, joten voit helposti esitellä kykyjäsi ja rakentaa online-ansiosi tänään. Teema sisältää helppoja vaihtoehtoja, kuten vaalean ja tumman värimaailman, räätälöityjä widgettejä, sisäänrakennetun QR-koodin widgetin (luodaksesi linkin bioosi) ja täyden blogin tuen, jossa voit jakaa tietosi omalla asiantuntija-alallasi.

ShiftCV: n avulla on helppo lisätä asiaankuuluva kokemus, taidot, näytteityöt ja muut online-jatkamiseen. Teema sisältää mahtava sivumallin ansioluettelosi lisäämistä varten, ja se sisältää työhistorian, koulutuksen, taidot, suodatettavissa olevan valopöytäportfolion työstäsi, asiakaskokemukset ja yhteyslomakkeen (kaikille niille työpaikoille, joita saat). Lisäksi on Tulosta sivu -malli, joka luo tulostettavan muodon online-ansiostasi, jonka potentiaaliset työnantajat voivat tulostaa myöhempää käyttöä varten.

Tämä teema sisältää myös ihanan blogin, jonka avulla voit kirjoittaa alasi viimeisimmistä uutisista, nykyisistä projekteista tai muista mahdollisista ajatuksista. Vakio-, galleria-, linkki-, video-, lainaus- ja äänitiedostomuodon avulla on helppoa lisätä sisältöä, joka liittyy mihin tahansa kirjoitukseen. Teema on myös täynnä vaaleita ja tummia värivaihtoehtoja, reagoiva asettelu, mukautetut widgetit, RTL-tuki ja jopa psd-tiedostot, jotta voit suunnitella asettelun ennen sukellusta.

5. Katso CV-ansioluetteloni

Katso Oma CV-ansioluettelosi & vCard WordPress -teema

Luo oma luova online-ansiosi Katso oma CV WordPress -teemalla. Se on tehokas teema, jolla on helppo vaihtoehto suunnitella ja järjestää ansioluettelosi tietoja, kuten työhistoria, taidot ja sosiaaliset linkit.

Mutta See My CV ei ole vain jatkamisteema, siinä on myös upea portfolio, jossa on muokattava salkunrakennustyökalu. Suunnittele portfolion palapelin avulla räätälöityjen ruudukkojen hyödyllisillä lippuilla tai tarroilla, lisää upeita animoituja liukusäätimiä mukana toimitetuilla palkkiolaajennuksilla (Revolution ja Layer liukusäätimet), suunnittele oma räätälöity yhteyslomakesi ja paljon muuta. See My CV voi tehdä paljon.

6. Ammatti

Ammatti yhden sivun CV Jatka WordPress-teemaa

Tiedot ja lataa

Ansioluettelosi luominen verkossa ei tarvitse olla vaikeaa, varsinkin jos käytät yhtä parhaista käytettävissä olevista WordPress-teemoista, kuten Profession One Page CV -teema. Näyttää siltä, ​​että se on yksi suosituimmista premium-jatkamisen teemoista Themeforestissa, se on vain luonnollista, että se olisi luettelossamme.

Teemassa on helppokäyttöiset vaihtoehdot väriesiasetuksiin, blogisuunnittelu, vaaka-asettelu, joka muuttuu pystysuoriksi mobiililaitteissa, lainaukset (täydellinen esittely suosituksia varten), sisäänrakennettu video ja ääni sekä ammattimainen portfolio. Vaikka sen tarkoituksena on olla yhden sivun jatkaminen, voit varmasti lisätä useita sivuja, jos haluat käyttää teemaominaisuuksia portfolion tai palvelusivujen luomiseen..

7. RS-kortti

RSCard-ansioluettelo, CV & vCard WordPress -teema

RScard on upea materiaalisuunnittelun jatkamisen teema WordPressille. Lihavoidut värit ja puhdas asettelu tekevät ammattitaitoisen verkkosivuston luomisen helpoksi esitelläksesi työsi potentiaalisille työnantajille.

Teema luotiin ACF Pro -sivun rakennustyökalulla, jotta räätälöityjen sivuasettelujen luominen on nopeaa ja helppoa elementteillä, kuten mukautettu logo, kiinnostuksen kohteet, sosiaaliset linkit, aikajana, Instagram-syöte, prosenttitaito, referenssiosa, tilastot, asiakaskaruselli, saatavuuskalenteri ja paljon muuta. Teema sisältää myös salkun aiempien töiden näyttämistä varten ja täyden tuen WooCommercelle. Joten jos sinulla on tuotteita tai palveluita tällä hetkellä saatavana, voit lisätä ne sivustoosi myytäväksi.

8. UUSI

UUSI Retinavalmis WordPress Vcard WordPress -teema

UUSI WordPress Vcard -teema on suunniteltu tekemään online-jatkamisesta tuskallinen prosessi. Tämä teema on yksinkertainen sisäänrakennettu jatkamisominaisuus ja puhdas muotoilu, mikä on hieno vaihtoehto, jos et ole varma mistä aloittaa.

Esittele itsesi käyttämällä upeaa vCard-jatkamisteemaa. Tämä ihana yhden sivun teema on täydellinen tapa lisätä ansioluettelosi ja portfolioni verkkoon, josta asiakkaat ja työnantajat voivat löytää sen. Kun asennat Uuden WordPress Vcard-teeman, löydät selkeän yhden sivun mallin, jossa on yhden sivun navigointi, rajattomat värivaihtoehdot ja omat osiot minulle, yhteystiedot, työhistoria, taidot, portfolio jne. Teema on myös herkkä, verkkokalvo ja RTL valmiina.

Käytä teeman sisäänrakennettuja vaihtoehtoja ladataksesi ansioluettelosi, lisätäksesi työkokemuksesi, listata parhaat taidot ja paljon muuta. Lisäksi voit lisätä näytteitä valmiista työstäsi suodatettavan salkun avulla, jotta ihmiset näkevät kuinka hyvin teet mitä teet. UUSI sisältää myös ihanan yhden sivun blogin, johon voit lisätä ajatuksiasi mediasta, uutisista, aiheista tai elämästä yleensä. Muista vain, että työnantajat näkevät blogin – joten luultavasti haluat pitää sen hieman osana alaasi.

9. Kerge

Kerge Jatka vCard- ja Portfolio WordPress -teemaa

Kerge-teema on täydellinen kaikenlaisille ansioluetteloille, ansioluetteloille ja online-portfolioille. Teemassa on 2 erilaista demoa, joiden avulla voit aloittaa, joko uudenaikaisemmalla kotisivulla, jossa on valokuva, tai perinteisemmällä jatkamisen tekstityylillä. Tai voit rakentaa sivustosi tyhjästä – se on sinun vastuullasi!

Aloittamisesta riippumatta Kerge-teema sisältää myös vaihtoehdot vetämällä ja pudottamalla -sivun rakennukseen, mukautetut fontit, rajoittamattomat värimaailmat, ainutlaatuiset aikataulut, saatavuuskalenteri, linkkien jakaminen, hinnoittelu, videot, Instagram ja paljon muuta. Katso lisää live-esitteestä.

10. Mari

Mari Responsive Ansioluettelo CV WordPress -teema

Mari on erittäin puhdas ja moderni jatkaa WordPress-teema, jossa on ainutlaatuinen valkokankaan reunus, joka saa jatkamissivustomme tuntemaan olonsa enemmän esityksenä. Yhdistettynä hienoon liu’utusvalikkoon, Mari-teema on erittäin upea.

Teema on täysin reagoiva, joten sinun ei tarvitse murehtia siitä, mitä laitetta potentiaalinen työnantajasi käyttää etsimään tietojasi. Lisäksi sivuelementeillä voit luoda minusta -sivun, ladata ansioluettelosi, luoda työ- tai koulutuskokemuksen aikajanan ja mahdollisuuden rakentaa portfolion. On monia tapoja esitellä taitojasi.

11. Profiili

Profiili henkilökohtainen salkku WordPress-teema

Tiedot ja lataa

Profiili on Organic Themesin luoma henkilökohtainen blogi ja portfolio WordPress-teema. Tämä tyylikäs portfolion teema on loistava tapa näyttää henkilökohtainen työportfolio.

Profiiliteemassa on kaunis kotisivun asettelu, jossa on ainutlaatuinen pyöristetty esittelykuva sinusta – edestä ja keskeltä. Tämän teema keskittyy pitämään sinua lukijoiden huomion keskipisteessä. Twitter-syötteesi, sosiaaliset linkit, lyhyt kohta sinusta ja välähdys portfoliosi kaikki esitellään heti, kun laskeudut kotisivulle.

Portfolio-osa on muotoiltu samalla huolella kuin kotisivu. Lisää portfolio-kohteita ja luo ihana ruudukko työstäsi. Lisäksi voit lisätä esillä olevia kuvia ja videoita, mikä on hienoa, jos jotkut projektistasi ymmärretään paremmin elokuvien kautta. Ja voit aina käyttää lyhyitä koodeja mukauttaaksesi portfolion viestejä edelleen painikkeilla, hälytyksillä, lightbox-gallerioilla ja muilla.

12. Flatoo

Flatoo vCard, Jatka, henkilökohtainen WordPress-teema

Flatoo on ensiluokkainen vCard- ja CV-tyylinen teema, jonka rohkea ja litteä muotoilu on täydellinen luovan ja värikkään online-jatkamisen luomiseen. Tämä reagoiva teema sisältää hyödyllisen rakentajan, joka järjestää ansioluettelosi kykyjen parhaan näyttämisen kannalta.

Flatoon avulla voit luoda animoidun kuvan ruudukon, koko leveyden diaesityksiä, animoituja taulukoita, työkokemuksen aikajanan, ajax-suodatetun portfolion, Google-kartan sijaintiineen ja yhteyslomakkeen yhteydenottoa varten.

13. Mefolio

Mefolio Best Resume WordPress -teemat

Mefolio-teema on vaikuttava Cv-teema, ja on ehdottomasti yksi parhaista jatkavista WordPress-teemoista, koska se nimitettiin päivän Awwwards-sivustoksi. Ainutlaatuinen kulmikas laattasivun asettelu, lihavoidut värit, kaltevuudet, kiertävä teksti, videotaustat ja useita valikon asetteluvaihtoehtoja.

Tämän teeman mukana tulee King Composer -sivunrakentaja, joka luo helposti mukautettuja sivuja, yhden napsautuksen esittelyasennuksen, jonka avulla voit aloittaa jatkamisen luomisen, RTL-tuen ja yhteensopivuuden WPML-käännöslaajennuksen kanssa, jos haluat hakea töitä muilla markkinoilla..

14. JatkaX

ResumeX - monikäyttöinen jatka ja yhden sivun salkku

Tiedot ja lataaNäytä esittely

ResumeX on yhden sivun jatkuva premium-WordPress-teema Themeforestista. Tämä teema on loistava tapa esitellä työkokemusta, valmistuneita projekteja ja kaikkea muuta sinusta tai yrityksestäsi, jonka haluat ehkä jakaa potentiaalisten työnantajien tai asiakkaiden kanssa.

Hyvän jatkamisen ansiosta on ensiarvoisen tärkeää haastattelun ensimmäisen kierroksen saavuttamiseksi, ja vaikuttava salkku voi auttaa sinua laskemaan iso työ (tai iso asiakas). ResumeX on helppo ti show show, no, sinäkin. Teemalla on hienoja sisäänrakennettuja ominaisuuksia, jotka varmasti miellyttävät. Siinä on upea yhden sivun muotoilu, joka on täydellinen tapa antaa nopeasti vilkaisun ammatillisesta historiastasi asiakkaille ja pomille. Lisäksi helppokäyttöiset teemavaihtoehdot tekevät helpoksi vetää ja pudottaa sisältöosia haluamaasi järjestykseen.

Paras osa ResumeX: tä on mahtava sisältöosio. Lisää noin -osa, pdf-lataukset (ansioluetteloita, esitteitä tai jotain muuta), osaamisbaarit, kokemuksen tai projektin aikajana, laskurit, koulutus tai sertifikaatit (tai mahdolliset saamasi palkinnot), suodatettava portfolio, asiakaskokemukset, blogi , sosiaaliset linkit ja suloinen ylöspäin otettava yhteyslomake. Tässä teemassa on kaikki mitä tarvitset vaikutuksen tekemiseen ja sitten jotkut!

Muihin teemaominaisuuksiin kuuluu reagoiva asettelu, jotta ihmiset voivat tarkistaa profiilisi millä tahansa heille sopivalla laitteella, koko näytön taustaesityksen tehokkaan Revolution Slider -laajennuksen, luovien CSS3-animaatioiden ja muun avulla.

15. Itsetön

Itsetön Yhden sivun WordPress VCard -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Itsetön teema on vastakohta sille, mistä nimi kuulostaa, koska se on kyse sinusta! Luo upea verkkosivusto, jolla voit esitellä taitosi ja antaa työnantajille syyn palkata sinut kilpailun sijaan. Käytä portfolion avulla työesimerkkejä, aloita ja rakenna oma blogi, joka on täynnä vinkkejä, lisää yhteydenottolomake, johon tavoitat helposti ja paljon muuta.

Teema sisältää yksinkertaiset vaihtoehdot latauspainikkeiden, taustakuvien diaesitysten, erilaisten teknisten taitojen, hinnoittelupakettien, luetteloiden ja muun lisäämiseen. Teema tukee myös mukautettuja CSS-muotoiluja edelleen muotoilua varten.

16. unRovr (animoitu)

unRovr Animoitu vCard ja jatka WordPress-teemaa

UnRovr-teema on upea jatkaa WordPress-teemaa, joka sisältää useita näytteen esittelyvideoita, joista valita, jos haluat aloittaa. Haluatko luoda yksinkertaisen sivun nimesi, otsikkokohdan ja jatkaa tiedostojen lataamista tai monipuolisen portfolio-sivuston kanssa, unRovr-teema on loistava valinta.

Teema käyttää tehokasta Elementor-vedä ja pudota -sovellusta, jotta sosiaalisten linkkien, valopöytälaatikoiden, ajax-portfolio-ruudukkojen, mukautettujen kirjasinten ja muun lisääminen on helppoa..

Lisää parhaista jatka WordPress-teemoista

Siellä se on – jaoimme nopean kuvan tärkeistä tiedoista, jotka sinun tulisi lisätä ansioluetteloosi, vankasta hosting-suunnitelmassasi, jota voit käyttää, ja yli 15-teemoista, joista valita. Toivottavasti olet löytänyt teeman aloittaaksesi jatkamisen. Hyvällä teemalla ja yksinkertaisella isännöintisuunnitelmalla voit varmasti hankkia online-CV ajoissa haastatteluasi varten.

Tietenkin, tämä on vain lyhyt luettelo mielestämme parhaimmista jatkavista WordPress-teemoista, mutta me mielellämme tiedämme, mitä olet käyttänyt online-ansioluettelosi rakentamiseen. Jos olet löytänyt mahtava WordPress-teema, jota haluat suositella, jätä kommentti alle, jotta voimme tarkistaa sen!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map