15 laajennusta WordPress-kommenttien lataamiseen

Lataa WordPress-kommenttisi näillä 15 laajennuksella

WordPress-oletuskommenttitoiminto toimii hienosti, varsinkin jos olet vasta aloittamassa. Kommentoijat ovat todennäköisesti kiinnostuneimpia lukijoitasi, joten kannattaa ehkä hyödyntää kaikkia heidän käyttöoikeuksiasi.


WordPress-liitännäisten avulla voit tehdä kommentointikokemuksesta lukijoillesi tehokkaamman – voit tehdä blogin kommentteja nopeampia ja helpompi käyttää, joten heidän on vieläkin yksinkertaisempaa olla tekemisissä sinun ja sisällön kanssa..

Tässä artikkelissa tarkastellaan 15 hienoa kommenttilaajennusta, joiden avulla voit ottaa vastuun kommenttiosastostasi ja muuttaa sen blogin moottoriksi. Mennään säröilyyn!

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Jetpack (ilmainen)

Jetpack-laajennus
Aloitamme luettelomme laajennuksella, jota monet sivustot käyttävät jo (viimeistään yli 1 000 000), vaikka et kommentointitoiminnoille..

jetpack on ilmainen WordPress.com-laajennus, joka tarjoaa joukon hyödyllisiä palveluita. Jetpack Comments korvaa oletuskommenttilomakkeen sellaisella, joka sisältää integroidut sosiaalisen median kirjautumisasetukset (WordPress.com, Twitter, Google+ tai Facebook) ja sähköposti-ilmoitukset.

2. Disqus (ilmainen)

Disqus Comment System -laajennus
Yli 200 000 asennuksella, Disqus kommenttijärjestelmä on edelleen suosittu, vaikka sitä ei ole päivitetty noin vuodessa. Disqus tekee ainutlaatuisen sen luoma keskusteluyhteisö yhdistämällä kommentaattorit eri verkkosivustoihin.

Valitettavasti tämän ilmaisen laajennuksen tyytyväisyysluokka on laskenut 3,4: een viimeaikaisten liitännäisten ja teeman yhteensopimattomuuksien sekä päivitysten ja tuen puuttumisen vuoksi – joten varoita.

3. Facebook-kommentit (ilmainen)

Facebook Comments -laajennus
Jos olet kiinnostunut vain Facebook-kommentista yleisöllesi, ilmainen Facebook-kommentit plugin voi auttaa. Yli 100 000 sivustoa on asennettu, mikä auttaa heitä määrittämään, mukauttamaan ja hallitsemaan Facebook-kommentteja.

Tällä pluginalla on 4,2 tähden tyytyväisyysluokitus, mutta joidenkin käyttäjien toimesta on joitain nopeuteen liittyviä ongelmia ja selainten yhteensopivuuteen liittyviä ongelmia, joten testaa ensin se.

4. Facebook-kommentit WordPressille (ilmainen)

Kommentit Facebook-laajennuksesta
Seuraava laajennus on keskittynyt myös Facebookiin – Facebook-kommentit on ilmainen laajennus, jota käytetään lisäämään Facebook-kommenttiruutu WordPress-verkkosivustoihin. Laajennuksen pro-versio alkaa 10 sivustolta yhdestä sivustosta ja lisää merkittäviä mukautuksia ja premium-tukea.

Yli 10 000 aktiivisella asennuksella tämä laajennus on melko suosittu, mutta sillä on vain muutama viiden tähden arvostelu, joten kokeile sitä ensin itse.

5. Kommentit + (49 dollaria kuukaudessa WPMU DEV -tilaus)

Kommentit plus -laajennus

Luettelomme ensimmäisen premium-laajennuksen, Kommentit +, avulla lukijat voivat kommentoida viestejä Facebook-, Twitter-, Google+- tai WordPress.com-tileillä ja jakaa kommentteja Facebookissa ja Twitterissä. Se sisältää myös tusinaa lisäosaa toiminnoista, kuten MailChimp-integraatio, mukaan lukien Twitter-kahvat automaattiset tweetit ja esitellyt kuvat Facebook-viesteihin.

Kommentit + on saatavana osana WPMU DEV -jäsenyyttä (49 dollaria kuukaudessa), joka sisältää kaikki heidän laajennuksensa ja teemansa.

6. Kommentit kehittyneet (ilmainen)

Kommentit Kehittynyt laajennus
Evolved Kommentit (aiemmin WordPressin Google+ -kommentit) lisää välilehtiä Google+, Facebook, Disqus, WordPress.com ja Trackbacks kommenttiosastoon..

Yli 10 000 aktiivista asennusta ja 4,5 tähden tyytyväisyysluokitus, tämä laajennus voisi olla hyvä vaihtoehto sinulle. Sitä ei kuitenkaan ole päivitetty vuodessa, eikä sitä ole testattu oikein viimeisimmissä WordPress-julkaisuissa, joten käytä sitä varoen.

7. wpDiscuz (Freemium)

wpDiscuz-laajennus
Jos etsit vaihtoehtoa Jetpackille ja Disqusille, wpDiscuz voisi olla se, sillä yli 10 000 asennusta ja 4,5 tähden luokitus.

Tämä freemium-laajennus käyttää Ajaxia luomaan reaaliaikaisen kommenttijärjestelmän, ja sillä on pitkä luettelo ominaisuuksia, mukaan lukien uusien kommenttien päivitykset ja sosiaalisen median tunnukset. Saatavana on useita premium-lisäosia (alk. 25 dollaria), jotka lisäävät entistä enemmän toimintoja, kuten median lataukset.

8. Tilaa kommentit uudelleen (ilmainen)

Tilaa kommentit uudelleenladattu laajennus
Vapaa Tilaa kommentit uudelleen plugin antaa kommentoijalle tilaaja sähköposti-ilmoituksia tulevia kommentteja varten. Se tarjoaa monipuolisen tilauksenhallinnan ja antaa kommentoijille mahdollisuuden myös peruuttaa tiettyjen tai kaikkien viestien tilaaminen. Kaksinkertainen opt-in-toiminnallisuus on myös saatavana roskapostin vähentämiseksi.

Yli 30 000 asennusta ja 4,7 tähden luokitus on tämä vankka laajennus.

9. KommenttiLuv (Freemium)

CommentLuv-laajennus
CommentLuv on ainutlaatuinen kommentti-tilassa, koska se vierailee kommentin kirjoittajan sivustolla ja antaa heidän liittää kommenttinsa alle linkin uusimpaan blogin viestiin. Tämä laajennus, jolla on yli 30 000 aktiivista asennusta ja 4,6 tähden tyytyväisyysluokitus, pitää useat sivuston omistajat erittäin onnellisina.

Ensiluokkainen versio (67 dollaria yhdestä sivustosta) lisää ominaisuuksia, kuten Twitterin käsittelemät linkit, roskapostin estämisen ja ominaisuuksien sosiaalisen avaamisen..

10. WP Ajaxify-kommentit (ilmainen)

WP Ajaxify Comments -laajennus
Jos haluat vain nopeuttaa WordPress-kommenttilomakkeen käyttöä, WP Ajaxify-kommentit oletko peittänyt. Sivua ei enää ladata uudelleen, kun kommentit vahvistetaan, julkaistaan ​​tai päivitetään. Tämä laajennus on asennettu yli 7000 sivustoon, ja sillä on 4,7 tähden tyytyväisyysluokitus.

11. Ihmisarvoiset kommentit (ilmainen)

Ihmisarvoiset kommentit -laajennus
Ihmisarvoiset kommentit antaa sinun näyttää widgetin, jossa ei ole vain tuttuja viestejä, joissa on viimeisimpiä kommentteja, vaan myös kommenttien kirjoittajien avatareja ja otteen todellisista kommentteista. Voit myös näyttää kommentteja tietystä viestistä, tietyistä postityypeistä tai tietystä taksonomiasta (kategoria tai tunniste).

Yli 4000 asennusta ja 4,5 tähden luokitus tekevät tästä hyvän valinnan silmään, jotta voit huomata kommenttisi.

12. WordPress SEO -kommentit (ilmainen)

WordPress SEO Comments -laajennus
Oletuksena WordPress ei tee mitään kommenttien hakukoneoptimoinnille (SEO). WordPress SEO Comments korjaa sen luomalla kommenttisivut, jotka sisältävät jokaisen kommentin koko sisällön ja saman kirjoittajan viimeisimmät kommentit Googlelle indeksoimiseksi.

Yli 4000 asennusta ja 4,3-tähden luokitus on tutustumisen arvoinen.

13. Postmaattinen (Freemium)

Postmaattinen laajennus
Lukijakunnan tilaaminen kommentteihin tai viesteihin sähköpostitse ei ole uusi asia Postmatic menee pidemmälle ja mahdollistaa kommenttien lisäämisen viestiin vain lukijoille, jotka vastaavat sähköpostiin. Postmatic on edelleen suhteellisen uusi, sillä yli 2000 aktiivista asennusta, mutta 4,8 tähden arvio viittaa siihen, että heidän lukijansa sitoutumisen tulokset ovat kokeilun arvoisia.

Laajennus on ilmainen, mutta kehittäjät julkaisevat premium-version (prelaunch-hinta on 9 dollaria kuukaudessa), joka sisältää moderointi-, räätälöinti- ja ansaintavaihtoehdot.

14. WP-tarkennettu kommentti (Freemium)

WP Advanced Comment -laajennus
WP Advanced Comment tarjoaa tehokkaan ja helppokäyttöisen kommenttijärjestelmän, jonka avulla voit luoda mukautettuja kommenttilomakkeita viesteihin, sivuihin ja jopa tuotteisiin. Muita ominaisuuksia ovat merkittyjen kommenttien automaattisen julkaisemisen poistaminen, kommenttien pitäminen ja inhoaminen sekä kommentti-ilmoitukset.

Ensiluokkainen versio (20 dollaria) lisää toiminnallisuuksia, kuten kuva- ja tiedostolataukset, tahmeat kommentit ja sanasuodattimet.

15. Kommentoija (17 dollaria)

Kommentoijan laajennus
Commentator on toinen premium-tarjous. Commentator on täysin varustettu Ajax-yhteensopiva kommenttijärjestelmä, joka tarjoaa sosiaalisen sisäänkirjautumisen LinkedIn-, Twitter-, Facebook- tai Google+ -palvelun avulla, kuvien lataamisen, kommenttien ylös- ja alaspäin äänestämisen, säikeiden pitämisen ja kommenttien lajittelun. Sillä on vain muutama sata myyntiä, mutta sillä on 4,49 tähden luokitus ja erittäin edullinen hinta 18 dollaria, joten se saattaa olla arvoinen.

16. Yoast Comment Hacks

Yoast-comment-hakata-plugin

Yoast Comment Hacks -laajennus on ilmainen WordPress.org-repo-laajennus, joka lisää joitain säädöksiä WordPress-kommentteihin, joita Yoast-tiimi todella käyttää omalla sivustollaan! Joitakin näistä parannuksista ovat:

 • Puhtaammat kommenttiilmoitusviestit.
 • Mahdollisuus estää kommentit, jotka ovat alle tietyn pituuden.
 • Mahdollisuus ohjata ensimmäistä kertaa aloittelijat kiitossivulle.
 • Syötekenttä kommentin muokkausnäytössä kommentin vanhemman tunnuksen muuttamiseksi.
 • Järjestelmänvalvojan kommentti-osion linkit yksittäisille kommentoijille sähköpostitse.
 • Painike WP-työkalurivillä kaikkien viestin kommentoijien lähettämiseksi sähköpostitse.
 • Lisää kommentin reititysvaihtoehdon. Tämä lisää avattavan viestin keskusteluasetuksiin, jolloin kommenttiviestit voidaan reitittää toiselle käyttäjälle.

17. Rakastan sitä Pro

Rakastan sitä WordPressille

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Love It Pro on Pippinin kehittämä WordPress-laajennus, jota myydään Mojo-teemoissa. Tämä on hieno plugin, jonka avulla kävijät voivat rakastaa viestejäsi ja sivusi. Laajennus on rakennettu, jotta käyttäjät voivat rakastaa kutakin kohdetta vain kerran, ja kävijät voivat rakastaa kohteita riippumatta siitä, ovatko he kirjautuneet sisään. Tämä laajennus on hieno vastaanottamaan positiivisia vakuutuksia ja palautetta vierailijoiltasi, mutta se tarjoaa myös arvokasta tietoa siitä, mitä yleisö nauttii verkkosivustostasi eniten. Love It Pro -laajennus on helppo asentaa laajennuksen kojelaudan kautta ja muokata minkä tyyppisiä viestejä tai sivuja voi rakastaa.


Vaikka WordPress-oletuskommenttitoiminnot saattavat olla hyviä aluksi, voit käyttää WordPress-laajennusten voimaa muuntaaksesi kommenttiosi ja olla todella yhteydessä lukijoihin..

Listamme pitäisi pystyä löytämään täydelliset laajennukset, jotta voit ladata blogisi kommentit. Joten lue läpi ja valitse mikä tarpeitasi vastaava, ja lisää sitoutumistaan ​​lukijoihisi tänään.

Kuinka lataat kommenttejasi omilla WordPress-sivustoillasi? Jaa vinkkisi alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map