15+ BuddyPress-laajennukset, jotka sinulla on oltava

15+ parasta BuddyPress-laajennusta, jotka sinulla on oltava

BuddyPress on WordPress-sosiaalisen verkostoitumisen selkäranka. Jos haluat luoda sosiaalisen verkoston (tai yhteisön) nykyiselle WordPress-alustallesi, BuddyPress on haluamasi laajennus.


Laajennus avaa WordPressin sosiaalisen verkottumisen ominaisuudet. Toisin sanoen BuddyPress antaa käyttäjille rekisteröidä ja luoda profiileja, lähettää viestejä, luoda yhteyksiä, luoda ryhmiä ja yleensä seurustella.

BuddyPressin kirjoittaja WordPress.org-sivustossa sanoo, että laajennus on ”sosiaalinen verkostoituminen laatikossa”, ja olen taipuvainen olemaan samaa mieltä.

Jotta voit luoda houkuttelevan ja tehokkaan BuddyPress-sosiaalisen verkoston, tarvitset tappajateeman (tai suunnittelijan), ajan ja pari pluginia, jotka ulottavat BuddyPressin mielikuvituksen rajojen ulkopuolelle..

Tämän päivän viesti esittelee sinulle yli 15-vuotiaita parhaimmista BuddyPress-laajennuksista, joita sinun on kokeiltava BuddyPress-asennuksessa. Nauti ja muista jakaa mielipiteesi kommenttiosassa.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Youzer-yhteisö- ja käyttäjäprofiilit

Youzer-yhteisö- ja käyttäjäprofiilit Premium WordPress -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Anna BuddyPress-verkostollesi uusi elämävuokraus Youzerin uuden aikakauden yhteisön ja käyttäjäprofiilien kanssa. Oletusarvoinen BuddyPress-laajennus ei tarjoa sinulle paljon estetiikkaa. Youzer on WordPress-käyttöliittymäprofiilien hallintaratkaisu, jossa on turvallinen jäsenjärjestelmä, käyttöliittymäasetukset, tehokas yksityiskohtainen hallintapaneeli, sujuvat tehosteet, monet edistykselliset tekijäwidgetit, täysin reagoiva suunnittelu ja erittäin valinnaiset vaihtoehdot, joita voi mukauttaa joukolla “rajattomia” ominaisuudet.

Youzer-aluksilla on laaja valikoima ominaisuuksia, jotka auttavat sinua luomaan uskomattoman BuddyPress-verkon taivuttamatta taaksepäin. Voit odottaa herkkuja, kuten 16 värimaailmaa, 35+ widgettiä, 14 otsikkotyyliä, sosiaalinen seinä, vahvistetut merkit, hymiöt, maininnat, tykkäykset, sosiaalinen sisäänkirjautuminen, yksityiset profiilit, rajoittamaton mainostila, useita postimuotoja ja täysin reagoiva muotoilu muun muassa . Yli 700 muun vaihtoehdon avulla Youzer on vain työkalu, jonka tarvitset lisätä värejä ja pomppeja BuddyPress-verkkoosi.

Voit ansaita enemmän rahaa Youzerilla myös mainostamalla verkkosivustosi käyttäjäprofiileissa luomalla rajoittamattomia mainoksia sekä tyyppisillä bannereilla että Adsense-koodilla. Tällä tavalla voit hyödyntää Youzeriä tulonlähteeksi sinulle, jos käytät sitä viisaasti.

Kehittäjät rakensivat Youzerin tekemään ainutlaatuisen WordPress-laajennuksen. He tietävät, että oikeiden käyttäjäprofiilien valitseminen on elintärkeää yrityksellesi, koska parempi alusta merkitsee enemmän kasvumahdollisuuksia. Siksi Youzer on yksi parhaista WordPress-käyttäjäprofiilien laajennuksista.

2. USERPRO-profiilit, joissa on sosiaalinen sisäänkirjautuminen

USERPRO-käyttäjäprofiilit sosiaalisen sisäänkirjautumisen premium WordPress -laajennuksella

Tiedot ja lataaNäytä esittely

UserPro tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden kirjautua sisään WordPress-verkkosivustoosi (ja BuddyPress-yhteisöön) sosiaalisen verkostoitumisen tileillään. Voit aktivoida monia upeita vaihtoehtoja, ja jos vierailijat eivät halua käyttää yhtä heidän sosiaalitileistään, he voivat aina kirjautua sisään sivustollesi vanhanaikaisella tavalla. Lisäosa maksaa 30 dollaria, mutta se on sen arvoinen.

UserPron mukana tulee hullu määrä vaihtoehtoja, kuten useita rekisteröintilomakkeita, Google-fontteja, PayPal-integraatio, jotta voit luoda maksettuja jäsenyyksiä, kauniita jäsenprofiileja, jäsenhakua, uutiskirjeiden integrointia, mukautettuja kuvakkeita ja paljon muuta.

Sen lisäksi, että se integroituu saumattomasti BuddyPress-ohjelmaan, myös bbPress-, WooCommerce-, MailChimp- ja useimpiin WordPress-teemoihin. Lisäksi se sisältää myös helppokäyttöisiä vaihtoehtoja asennuksen yksinkertaistamiseksi. Vedä ja pudota -hallintapaneeli vie arvaukset pois mukautuksistasi, ja 4 esimuotoiltua värinahaa tekevät käytöstä nopeaa ja helppoa. Lisäksi teema on käännösvalmis ja sisältää RTL-tuen, joten se toimii hyvin riippumatta siitä, mistä maasta kohdeyleisösi on.

3. BuddyPress Activity Plus (ilmainen)

BuddyPress Activity Plus ilmainen WordPress-laajennus

BuddyPress Activity Plus on haluamasi laajennus, jos haluat lisätä käyttäjien sitoutumista ja lisätä sosiaalista aktiivisuutta BuddyPress-yhteisössäsi. Laajennus lisää Facebook-tyyliset jakamispainikkeet BuddyPress-aktiviteettisyötteeseen, jotta jäsenet voivat jakaa kuvia, viestejä ja videoita nopeasti. Jos haluat helpottaa koko Internetin sisällön lähettämistä ja jakamista BuddyPress-verkostosi, BuddyPress Activity Plus on vastauksesi.

BuddyPress Activity Plus sisältää 3 nappityyliä, ja lisäksi voit lisätä omia mukautettuja tyylejä. Lisäksi BuddyPress Activity plus luo sisältökatkelmat automaattisesti, mikä tekee sisällön jakamisesta autuuden.

Paitsi että plugin antaa sinun esikatsella ja muokata sisältöä ennen lähettämistä sivustollesi, mikä tarkoittaa, että voit lisätä omat kommenttisi vetäessäsi nimikkeitä, kuvauksia ja pikkukuvia automaattisesti.

4. BuddyPress-rekisteröintivaihtoehdot (ilmainen)

BuddyPressRegistration Options Ilmainen WordPress-laajennus

Sosiaalisen verkostoitumisen sivustolla on kaikenlaisia ​​käyttäjiä. Meillä on siviilikäyttäjiä, jotka ovat tyylikkäitä ihmisiä, ja sitten siellä on automatisoituja roskapost robotteja ja roskapostittajia, jotka ovat riippuvaisia ​​sekasortosta. Jos haluat ylläpitää suolan arvoista kunnollista sosiaalista verkostoa, sinun on pyydettävä roskapostia, ennen kuin se pilaa sivujasi. Täältä tulee BuddyPress-rekisteröintivaihtoehtojen laajennus.

Kehittäjien mukaan BuddyPress-rekisteröintivaihtoehdot “… sallivat sinun sallia käyttäjän moderoinnin uusille jäsenille ja auttaa luomaan yksityisen verkon käyttäjillesi.” Toisin sanoen laajennus auttaa sinua estämään roskapostia ja uusia käyttäjiä pääsemästä BuddyPress-alustallesi ennen hyväksymistä. Lisäksi uusia käyttäjiä ei tule näkyviin Jäsenet luettelo hyväksymiseen asti.

Pysymättömät käyttäjät voivat kuitenkin saada sähköpostivahvistuksia ja käyttää heidän käyttäjäprofiiliaan, mutta se vain koskee sitä – he eivät voi käyttää sosiaalista verkostoa tai olla vuorovaikutuksessa muiden käyttäjien kanssa, ennen kuin hyväksyt heidät.

BuddyPressin rekisteröintivaihtoehdot tukevat kirjoittamishetkellä kolmea kieltä, nimittäin katalaania, englantia ja hepreaa. Jos olet taipuvainen, voit kuitenkin tulla WordPress-avustaja ja kääntää laajennuksen omalle kielellesi.

5. Advanced All-in-One-sähköpostin toimitus

Advanced All-in-One-sähköpostin toimitus Premium-WordPress-laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Tunnetaan myös Kaikki yhdessä WordPressin sähköposti, tämä laajennus laajentaa WordPress-sähköpostitoimintoja lisäämällä ominaisuuksia, kuten:

 • Mukautetut Lähettäjä-kentät korvaamaan WordPressin oletusasetukset
 • SMTP-tuki, jotta voit lähettää sähköpostia ulkoisista palvelimista
 • Puhdista HTML-sähköpostit ja -mallit
 • BuddyPress ja WP-eCommerce lähettävät heille sähköpostia
 • WordPress MU (Multisite) -yhteensopivuus
 • WYSIWYG-editori ja esikatselija
 • Ja niin paljon muuta

Mutta älä sekoita Advanced WordPress Email Delivery -sovellusta sähköpostiohjelmaan, vaikka näilläkin jännittävillä ominaisuuksilla se olisi. se on vain a Tweaker joka lisää lämpöä ja persoonallisuutta lähteviin sähköpostiisi.

Laajennus on yhteensopiva WordPressin uusimman version, BuddyPressin kanssa, ja toimii hyvin kaikissa selaimissa paitsi IE6, joka ei tue laajennuksen järjestelmänvalvojan paneelia. Edistynyt WordPress-sähköpostin toimitus vie takaisin 18 dollaria, mutta se on jokaisen pennin arvoinen.

6. rtMEDIA BuddyPressille ja bbPressille (ilmainen)

rtMEDIA BuddyPress- ja bbPress Free WordPress -laajennukselle

Jos olet etsinyt monipuolista mediaratkaisua BuddyPress-, bbPress- tai WordPress-verkkosivustollesi, älä etsi enää, rtMedia on todellinen juttu.

rtMedia, jonka ovat kirjoittaneet rtCamp ja 40 muuta kehittäjää, antaa sinun lisätä valokuva- / videoalbumeita, asennusjako- ja tietosuoja-asetuksia, toteuttaa käyttöliittymälatauksia ja koodata (muuntaa) sekä ääni- että videotiedostoja.

Ja se on vain jäävuoren huippua, koska liitännällä on monia muita ominaisuuksia, kuten mallijärjestelmä, saumaton BuddyPress- ja WordPress-integraatio, rtMedia-lähetysohjelma, joka tukee vedä ja pudota -latausta, esillä olevaa mediaa ja mahdollisuus liittää media toimintavirroihin..

Tämä laajennus on saatavana kahdessa versiossa. Voit valita ilmaisen version tai rtMedia premium -lisäosat, joissa on miljoona ja yksi muu ominaisuus, moderointi ja ensisijainen tuki. rtCamp kehottaa kokeilemaan ilmaisen version ennen ostopäätöstä. He ovat varmoja, että rakastat sitä.

7. BuddyPress-käyttäjien keskustelu (ilmainen)

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Paranna käyttäjien sitoutumista BuddyPress-sivustollesi chat-laajennuksella kuin mikään muu. Jos etsit chat-ratkaisua yhteisöllesi, BPChat tarjoaa sinulle joukon jännittäviä ominaisuuksia, kuten:

 • Facebook-tyyliset chatit kaikille kirjautuneille käyttäjille
 • Saumaton BuddyPress-integraatio
 • Helppo muokata rajoittamattomilla väreillä, taustoilla ja kuvilla mm
 • Äänihälytysjärjestelmä
 • Selaimen otsikon ilmoitukset
 • Tuki useille kielille
 • Online / offline-ilmaisin
 • 80 hymiökuvaketta
 • Monen käyttäjän keskustelu
 • Ystävähaku
 • Reagoiva suunnittelu ja Ajax-tuki
 • Ja paljon enemmän

Laajennus tarjoaa sinulle mahdollisuuden tarjota käyttäjille tyydyttävän keskustelukokemuksen. Parasta on, että laajennus on yhteensopiva BuddyPressin, WordPressin ja WordPress MU: n kanssa, mikä tarkoittaa, että voit käyttää sitä melkein jokaisessa WordPress-projektissa. Lyhyesti sanottuna sinun täytyy yrittää BPChat saadaksesi jännityksen.

Tarjoa käyttäjillesi parempi käyttökokemus ja lisää sitoutumista sivustosi BPChat-palveluun. Se myy vain 35 dollaria taalaa.

8. BuddyPress oletustiedot (ilmainen)

BuddyPress-oletusdataton WordPress-laajennus

Jos vasta aloitit BuddyPressin käytön, sinun kannattaa testata alustaasi jossain vaiheessa ennen julkaisua. BuddyPress Default Data -laajennus antaa sinun täyttää BuddyPress-asennuksen automaattisesti testaustarkoituksia varten.

BuddyPress-oletusdataa on helppo määrittää. Asenna ja aktivoi vain laajennus ja avaa se sitten WordPress-järjestelmänvalvojan näytön Työkalut-kohdasta. Kun laajennus on käynnistynyt, sinun tarvitsee vain valita kaksi valintaruutua ja napsauttaa ”Tuo valitut tiedot”. Se on niin helppoa. Asennuksesi asutetaan heti 25 käyttäjää ja 75 aktiviteettikohtaa, jotka ovat tosiasiallisesti lainattu kuuluisilta henkilöiltä.

Ei siinä kaikki. Laajennus tuo lisää tietoja, kuten 100 yksityistä viestiä, 45 uutta ryhmää, 440+ ryhmäjäsentä, yli 95 ystäväyhteyttä ja 225 profiilimerkintää.

Kaikilla käyttäjillä on sama salasana, joka paljastetaan sinulle, joten älä ole huolissasi siitä. Lisäksi voit tyhjentää näytön tiedot kerralla napsauttamalla Tyhjennä BuddyPress-tiedot nappi.

BuddyPress-oletusdataa on mahtava testaustarkoituksiin, mutta älä käytä sitä live-sivustolla. Sammuta lisäksi profiilisi sähköposti-ilmoitukset, muuten roskapostit itse.

9. BuddyPress Analytics

BuddyPress Analytics WordPress -laajennus

Jotta voisit pysyä asioiden päällä ja suorittaa kohdistettuja kampanjoita, sinun on ymmärrettävä käyttäjiäsi paremmin. BuddyPress Analytics -laajennus lupaa sinulle juuri sen.

Tämän laajennuksen avulla voit nähdä niiden käyttäjien kokonaismäärän, jotka käyvät BuddyPress-verkossasi. Lisäksi? Voit yhdistää tilastot saadaksesi sormen ajan, jonka jokainen käyttäjä viettää sivustossasi.

Lisäksi voit kertoa, mitkä avainsanat käyttäjät kirjoittavat eniten haussa. BuddyPress Analytics näyttää muutakin käyntien määrän käyttäjää, ryhmää ja sivua kohden.

Lisäksi voit nähdä käyttäjien määrän, joilla on tyhjät profiilit, ja saada tukea koko vuodeksi täysversiona.

Laajennuksen mukana tulee helppokäyttöinen kojetaulu, joka tiivistää profiilitilastot ja näyttää käyttäjien määrän. Saat myös hienoja kaavioita ja kirjailija lupaa lisää ominaisuuksia tulevaisuudessa. Lite-laajennus on ilmainen, mutta voit valita täysversion milloin tahansa 55 dollarilla.

10. iThemes Security for BuddyPress

iThemes-suojaus BuddyPress Freemium WordPress -laajennukselle

Kun WordPress-markkinointisi alkaa kannattaa, houkuttelette hakkereita ja roskapostittajia trooleihin. Se on väistämätöntä, etkä voi tehdä mitään estääksesi näitä ei-toivottuja käyttäjiä pääsemästä verkkosivustollesi.

Voit kuitenkin estää heitä rekisteröitymästä ja aiheuttamasta tuhoa iThemes Securityssa. Hämmästyttävillä ominaisuuksilla, kuten turvatarkastuksilla, käyttäjäkiellolla, tiedostojen muutosten havainnoinnilla, tietokannan varmuuskopioilla, raa’an voiman hyökkäyssuojauksella ja niin edelleen, iThemes Security tarkoittaa yritystä.

Laajennusta voidaan käyttää vapaasti, mutta tarvitset premium-version, jos tarvitset lisäominaisuuksia, kuten kaksifaktorista todennusta, uudelleen CAPTCHA: ta, salasanan vanhenemista, haittaohjelmien skannauksen ajoitusta ja taikuuslinkkejä.

Kuitenkin katsot sitä, se on hieno varastaminen, koska iTheme Security pro maksaa sinulle välillä 80–197 dollaria dollaria vuodessa. Todellakin, tämä on pieni hinta maksettavaksi maailmanluokan turvallisuudesta.

11. Ultimate Membership Pro

Ultimate Membership Pro Premium WordPress -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Envaton ylimmän jäsenliittymän myyvä Ultimate Membership Pro auttaa sinua ansaitsemaan BuddyPress-verkon ansaitsemaan rahaa sisällön lukitusominaisuuksilla..

Voit lukita arvokkaimman sisällön, olipa se sivu, viesti, mukautetut URL-osoitteet, tuotteet, sisältöosat, valikot, luokat ja niin edelleen, ja määrittää uudelleenohjaukset tai korvaava sisältö.

Lisäosassa on joitain houkuttelevia ominaisuuksia, kuten:

 • Sosiaalinen sisäänkirjautuminen tukee 7 sosiaalista verkostoa
 • Tuki useille maksuyhdyskäytäville
 • Ilmaiset / maksetut / kokeelliset maksumallit
 • Pudota sisältöä, joten voit vapauttaa sisältöä säännöllisin väliajoin
 • Sisällön kaapuri rajoittaa kaiken sivun sisältöä
 • Mukautetut kentät käyttäjäprofiileihin ja rekisteröintilomakkeisiin
 • Integrointi 9 sähköpostimarkkinointiympäristöön
 • Verkkokaupan yhteensopivuus
 • Visuaalinen säveltäjä
 • Kupongikoodit
 • Ja niin paljon muuta!

Emme voi mahdollisesti luetella kaikkia Ultimate Membership Pron ominaisuuksia, joten haluat näyttää hyvältä itseäsi.

12. Keltainen kynä Visual CSS Editor

Keltainen kynä Visual CSS Editor Premium WordPress -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Hyvä suunnittelu kulkee käsi kädessä paremman käyttäjän sitoutumisen ja tulosten kanssa. Viimeinen asia, jonka haluat, on selvästi BuddyPress-verkkosivusto, joka näyttää 1960-luvun ilmoitukselta, koska olkaamme rehellisiä, meillä ei ole valtavaa kokoelmaa visuaalisesti houkuttelevia BuddyPress-teemoja.

Mitä tehdä? Useimmissa skenaarioissa teet keskimäärin näyttävän teeman ja muutamat mukautukset. No, se on, jos sinulla on koodaustietoja tai suunnittelutaitoja teeman mukauttamiseen. Riittää, kun sanot, että tämän reitin käyttäminen ei ole vaihtoehto useimmille mukana oleville BuddyPress-käyttäjille.

Siirtyy YellowPencil-visuaaliseen CSS-tyylieditoriin ja päivä tallennetaan. Koodauskokemuksestasi riippumatta voit käyttää YellowPenciliä laajoihin suunnittelumuutoksiin mihin tahansa teemaan. Jep, voit muokata verkkosivustosi suunnittelua reaaliajassa ja käyttöliittymässä koskettamatta koodiriviä.

Käytettävissäsi olevia ominaisuuksia ovat yli 600 fonttia, yli 300 taustaa, visuaalisen koon muuttaminen, vetäminen ja pudottaminen, yli 50 animaatiota, live-koodieditori, värinvalitsin, parallaksi-taustat, CSS3-suodattimet, 50+ CSS -ominaisuudet, reagoiva suunnittelu ja voimme jatkaa ja jatkaa , mutta se vain synnytti sinut kuolemaan.

13. ADS PRO -mainonnan hallinta

ADS PRO -mainonnanhallinnan premium WordPress -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Mainosten myynti on yksi parhaimmista tavoista ansaita rahaa verkkosivustollesi, kun mainostajat käyttävät yli 150 miljardia dollaria digitaaliseen mainontaan vuodessa.

Vaikka voit luoda maksettuja jäsenyyksiä BuddyPress-sivustossasi, mikään ei estä sinua lisäämästä tulojasi muutamalla ilmoituksella.

Mainosten hallinta ei ole helppoa, varsinkin täydelliselle aloittelijalle. Jos et tiedä mitä tehdä tai mistä aloittaa niin paljon kuin mainostilan myynti sivustollesi menee, osoitamme sinut Ads Pro -laajennukseen.

Ads Pro Plugin toimitetaan ominaisuuksilla, kuten yli 20 mainosten näyttöpaikkaa, yli 30 mainontavaihtoehtoa, 3 maksutapaa, 3 laskutustapaa (CPC, CPM ja CPD), mainosten ajoittaminen, A / B-testit, 25+ mainosmalleja, edistynyt taustan hallintapaneeli, täydet tilastotiedot, WooCommerce-tuki ja maantieteellinen kohdistaminen muun muassa.

14. WPAchievements -palkinnot

WPAchievements-yhteisö palkitsee Premium WordPress -laajennuksen

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Ihmisinä menestymme kilpailussa ja sitä enemmän tyytyväisyydessä esiin nousemiseen. Syntymäinen halu voittaa on juuri syy siihen, miksi WPAchievements tekee ihmeitä BuddyPress-sivustollesi.

Laajennus auttaa sinua parantamaan käyttäjän vuorovaikutusta kyvyn avulla luoda rajattomia saavutuksia ja tehtäviä, jotka pitävät sivustosi käyttäjät jahtaamassa uusia saavutuksia. Tämän lisäksi voit luoda miljoonan ja yhden rivin pitääksesi käyttäjän unelmoimasta korkeammasta sijoituksesta.

Voit asettaa liipaisimet saavutuksillesi ja tavoitteillesi maksimaalisen autonomian saavuttamiseksi. Lisäksi? Voit käyttää WPAchievemensiä palkitsemaan käyttäjiä, jotka käyvät missä tahansa offline-tilassa, jopa erityisten aktiviteettikoodien ansiosta, joita käyttäjät voivat käyttää saavutusten lukituksen avaamiseen.

Suunnitteluosastolla WPAchievements-laajennus aloittaa sinut yli 60 mukautetulla kuvakkeella ja interaktiivisella edistymiskartalla, jotka motivoivat käyttäjiä suorittamaan tehtäviä. Lisäksi laajennus toimittaa lyhytkoodieditorin, joka auttaa hallitsemaan WPAchievements-lyhytkoodeja, joten voit pudottaa saavutuksesi ja tehtävät minne haluat. Lisäksi WPAchievement-ohjelmistoon sisältyy ponnahdusilmoituksia, jotka ilmoittavat käyttäjälle heti, kun he avaavat uuden saavutuksen.

Emme unohda, että tämä laajennus toimitetaan erityisellä saavutukset ja tehtävät -sivulla, jolla käyttäjät voivat verrata lukittuaan ja selvittää, mitä on jäljellä saavuttaa. Jos tämä laajennus kuulostaa mielenkiintoiselta, tiedät mielelläni, että se julkaisee suoritetut saavutukset ja tehtävät käyttäjän aktiviteettivirralle automaattisesti, mikä lisää interaktiivisuutta.

WPAchievements toimittaa muuten kuin sisältökaapin, yksityiskohtaiset raportit, käyttäjien ja pisteiden hallinnan, usean sivuston / verkon tuen, sosiaalisen jakamisen, jotta käyttäjät voivat jakaa saavutuksensa, mukautetut widgetit ja edistyneiden asetusten paneelin mm..

15. BuddyPressin aktiviteettireaktiot (ilmainen)

BuddyPress Free WordPress -laajennuksen toimintareaktiot

Sinun on pidettävä ajan mukana, jos haluat innostaa käyttäjiäsi ja kilpailla kavereiden kanssa, jotka seuraavat jäseniäsi. Juuri toisena päivänä Facebook julkaisi ”Reaktiot” jatkoa pahamaineiselle Like-painikkeelle.

Nyt et halua jäädä mihinkään BuddyPress-laajennuksen Aktiviteettireaktiot-sovelluksen sisäänpääsyn myötä. Yksinkertaisella linjalla tämän laajennuksen avulla voit lisätä Facebook-kaltaisia ​​reaktioita BuddyPress-aktiviteettivirtasi.

Parasta on, että plugin mukana tulee ylimääräinen reaktio, Kiitollinen reaktio, jonka Facebook pudotti, koska se oli tarkoitettu vain äitienpäivälle.

BuddyPressin aktiviteettireaktiot on helppo asentaa ja käyttää. Sinun ei tarvitse määrittää mitään, koska laajennus toimii ilmoitetulla tavalla suoraan laatikosta.

16. GEO My WordPress (ilmainen)

GEO My WordPress Free WordPress -laajennus

Internet on todellakin tehnyt maailmasta globaalin kylän, joten miksi et vie BuddyPress-verkon käyttäjiä entistä lähemmäksi laajennusta kuin mikään muu? Jos siirryt sijaintiperusteisten palveluiden päälle tai haluat auttaa BuddyPress-käyttäjiäsi löytämään muita käyttäjiä lähellä, GEO my WordPress on tarvitsemasi laajennus.

Kehittäjän Eyal Fitoussi sanoo, että GEO my WordPress on “… WordPressin perimmäinen paikannus-, kartoitus- ja läheisyyshakuratkaisu”. Kyllä, tämä sisältää myös BuddyPressin, joten ei hätää. Tämä laajennus tarjoaa ominaisuuksia, kuten:

 • Mahdollisuus geotunnistaa kaikki viestit tai sivut
 • Rajoittamaton läheisyyshakumuoto
 • BuddyPress-jäsenten paikannin
 • Widgetit ja lyhytkoodit
 • Toimii Google Maps -sovellusliittymässä

Mutta mitä BuddyPress menee, plugin auttaa käyttäjiäsi “… etsimään ja löytämään muita jäseniä lähellä heitä tai minkä tahansa osoitteen kautta käyttämällä tarkennettua läheisyyshakulomaketta.”

17. SimplyChat

SimplyChat

Tiedot ja lataaNäytä esittely

SimplyChat kehitettiin erityisesti BuddyPressille. Se on itsenäinen laajennus, joka toimii omalla palvelimellasi eikä vaadi ulkoisen palvelun käyttöä. Se integroituu täysin BuddyPressiin vetämällä tietoja käyttäjistä ja ryhmistä, profiilikuvista, tileistä, ystävistä, jäsenistä ja muusta. Tämä sisältää myös sen, että chat-laajennus luo automaattisesti ryhmäkeskustelu, kun BuddyPress-ryhmä luodaan. Lisäksi se lisää / poistaa käyttäjiä ryhmäkeskusteluista, jos BP-ryhmän jäseniä muokataan.

Tarjoamalla yksityisiä ja julkisia ryhmiä, laajoja yhteisön hallintatyökaluja ja asetuksia sivuston järjestelmänvalvojille, kehittäjät kutsuvat sitä ylpeänä premier BuddyPress Livechat -laajennukseksi.

SimplyChat kehitettiin reagoivuus mielessä, joten chat-käyttäjilläsi on paras mahdollinen käyttökokemus jopa matkapuhelimella. Mahdollisuus kieltää käyttäjiä, suodattaa turmeluisuutta ja pyöristää tätä täydellistä livechat-laajennusta.

Se on yhteensopiva WordPressin ja BuddyPressin uusimman version kanssa ja sitä päivitetään jatkuvasti. Tiekarttamme sisältää paljon uskomattomia uusia ominaisuuksia, jotka avautuvat pian, mukaan lukien täydellinen salaus, lisää yhteisön hallintatyökaluja ja paljon muuta.

18. Helppo tehdä käyttäjäprofiileja

Käyttäjäprofiilit on tehty helpoksi

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Käyttäjäprofiilit Made Easy on käyttäjäprofiilien hallintalaajennus, joka lisää mahtavia käyttäjäprofiileja sekä mukautettuja rekisteröinti- ja kirjautumislomakkeita.

Helppokäyttöiset käyttäjäprofiilit (tai lyhyt UPME) on helppokäyttöinen laajennus, joka lisää hienoja käyttäjän toimintoja mihin tahansa WordPress-teemaan. Laajennus tarjoaa sinulle vaihtoehtoja mukautettuihin rekisteröintilomakkeisiin, mukautettuihin kirjautumislomakkeisiin, rajoittamattomaan mukautettuihin kenttiin, yksityisen kentän vaihtoehtoihin, mukautettujen kenttävaihtoehtoihin, mukautettuihin kirjautumiswidgetteihin ja paljon muuta. Voit luoda helpon jäsenrekisteröinnin verkkosivustollesi sopivalla lomakkeella (jos sinulla on ruoanlaittoverkkosivusto, kysy ihmisten suosikkiruokaa, jos sinulla on musiikkisivusto, jäsenet lisäävät heidän suosikkibändejään jne.).

Laajennus on integroitu Gravatariin, joten kun käyttäjät kirjautuvat samalla sähköpostilla, Gravatar-kuva näkyy automaattisesti. UPME-laajennus rakennettiin myös WooCommerce-käyttäjän integroinnin avulla. Tällä tavalla, jos sivustollasi on WooCommerce-kauppa, käyttäjät voivat käyttää tili- ja tilaustietojaan kirjautumatta kahdesti. Muita hienoja ominaisuuksia ovat reagoivat asettelut, käännettävät tiedostot, tonnia kuvakkeita ja joitain todella mahtavia lyhytkoodeja, joiden avulla lomakkeiden lisääminen sivustoosi on helppoa.

19. Profile Builder Pro

Profiilinrakentaja

Tiedot ja lataa

Profile Builder Pro on hyödyllinen laajennus, joka antaa sinulle valtuudet mukauttaa WordPress-rekisteröinti verkkosivustollesi. Luo omat mukautetut rekisteröinti-, profiili- ja kirjautumislomakkeesi käyttämällä Profile Builder Pron upeita vaihtoehtoja.

Yksi Profile Builder Pron parhaista ominaisuuksista on kyky käyttää lyhyitä koodeja mukautettujen lomakkeiden lisäämiseen. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on luoda uusi vakiosivu, antaa sille lomakkeen nimi, lisätä lyhytkoodi ja julkaista. Se siitä. Olet vain muutaman napsautuksen päässä mukautetusta rekisteröintilomakkeesta, kirjautumislomakkeesta, päivitysprofiililomakkeesta jne.

Toinen hieno ominaisuus on edistyneiden käyttäjäluetteloiden hallinta. Tämän avulla voit nopeasti muokata malleja, joissa luetellaan kaikki käyttäjät, kirjautuneet käyttäjät, tietyt käyttäjäroolit, käyttäjät, joilla on tietty meta_arvo ja enemmän. Tämä on hieno tapa seurata käyttäjiäsi, kirjoittajiasi ja muuta.

Profile Builder Pro tukee myös mukautettuja CSS-tiedostoja, joten voit muotoilla sen vastaamaan muuta teemaa, mukautettuja avataria (jotta käyttäjät voivat lähettää oman kuvansa näkyäkseen profiilikuva-esityksessään kommentteissa, foorumeissa ja muissa), mukautetun lomakkeen täyttämisen uudelleenohjauksen ja paljon enemmän. Vieraile laajennussivulla saadaksesi lisätietoja ja nähdäksesi kaikki Profile Builder Pron mahtavia ominaisuuksia.

Sinulle …

Mitä laajennuksia käytät BuddyPress-verkkosivustollasi? Kuinka ne auttavat, ja haluatko jakaa kokemuksesi? Voit vapaasti jakaa sydämesi sisältöön alla olevassa kommenttiosassa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map