14 parasta WordPress Store -paikannuslaajennusta

Parhaat WordPress Store -palvelimen laajennukset

Jos yritykselläsi on useita sijainteja, WordPress-kaupan paikannuslaajennukset voivat osoittautua hyödyllisiksi lisäyksiksi verkkosivustollesi. Motelliketjut, huoltoasemat, ketjukaupat, kauneussalongit voivat kaikki hyötyä myymälöiden paikannuslaajennusten lisäämisestä. Ne auttavat käyttäjiä löytämään yrityksesi sijainnit helposti. Nämä laajennukset luottavat Google Mapsiin sijaintien näyttämiseen. Näin ollen pystyt hyödyntämään myös Google Maps -ominaisuuksia, kuten erilaisia ​​karttanäkymiä, sijaintia ja ajo-ohjeita päästäksesi lähimpään kauppaan. Lisäksi, jos satut tarjoamaan minkäänlaisia ​​hakemistopalveluita, nämä WordPress-myymälän paikannuslaajennukset voivat auttaa näyttämään luetteloitujen palveluiden fyysisen sijainnin.


Sukellaan suoraan sisään (huomaa – nämä eivät ole erityisessä järjestyksessä, vain suosituimmat suosituksemme).

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. MapSVG-kauppapaikka

MapSVG-myymälähakuri ja World WordPress Map -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Luo upea ja muokattava myymälän sijaintikartta MapSVG-laajennuksella. Tämä tehokas ja suosittu laajennus sisältää tuhansia karttatyylejä, muokattavia säilöjä (karttavalikoihin, suodattimiin ja yksityiskohtiin) ja helppoja vaihtoehtoja, jotka voit ottaa käyttöön sivustosi kävijöille. Lisää suodattimia, jotta käyttäjät voivat lajitella osoitteen, kaupungin, myymälätyypin tai minkä tahansa muun mukautetun kentän perusteella. Tai lisää vaihtoehto etsiä etäisyyden perusteella, jotta he näkevät, mitkä kaupat ovat lähellä!

Haluatko lisätä lisää karttasijainteihisi? Kanssa MapSVG-galleria add-on, voit lisätä ponnahdusikkunan tai yksityiskohdat-gallerian. Sisällytä pienoiskuvat, kuvat ja liukusäätimet, joissa on kosketusystävällinen navigointi. Se on loistava tapa parantaa sijaintitietojasi!

Ja jos olet kehittäjä, voit laajentaa tai mukauttaa laajennusta edelleen sisäänrakennetun mallin, CSS: n ja JS: n editoijien avulla. Muita merkittäviä laajennusominaisuuksia ovat mukautetut vektorikartat, napsautettavat muodot, luettelohakemisto, automaattiset karttamerkinnät ja ristisilmukan yhteensopivuus.

2. Mapify Pro

Mapify Pro

Mapifyn avulla voit luoda reagoivia myymäläkarttoja (tai mitä tahansa karttoja todella) käyttämällä edistyneitä, mutta helppokäyttöisiä ominaisuuksia. Niihin kuuluvat nipistys-, zoomaus- ja pyyhkäisytoiminnot, mobiilivalmius, sijaintigalleriat, muokattavat karttatyökaluvihjeet, muokattavat sijaintisuodattimet, rajattomat karttamerkkikuvakkeet, käyttöliittymän lähettämät tiedot, mukautetut kuvakartat, karttaklusterit ja käännöstuki (WPML: n kautta). Ja nämä eivät ole edes kaikkia ominaisuuksia!

Mutta kaupan sijainnin kannalta ehkä kaksi tärkeintä ominaisuutta on kyky etsiä säteen perusteella ja lähimmistä sijainneista. Voit jopa linkittää karttojen sijainnit tietyille sivuille tai kolmansien osapuolien sivustoille – joten jos haluat linkittää sijaintisi Yelp-sivulle, voit. Haluatko testata Mapifyn omalla sivustollasi? Voit kokeilla sitä ilmaiseksi – napauta vain kopio Mapify Lite aloittaaksesi (muista, että siinä ei ole kaikkia Pro-version ominaisuuksia).

3. WP Multi Store Locator Pro

WP Multi Store Locator Pro WordPress -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

WP Multi Store Locator Pro on tehokas myymälöiden paikannuslaajennus, jonka avulla voit mainostaa ja tarjota tietoa eri myymälöiden sijainneista. Lisää sijaintitietosi ja osoite, verkkosivustolinkki ja reittiohjeet. Sitten sivustosi kävijät voivat tarkastella lähellä olevia kauppoja sekä etsiä luokan tai tunnisteen perusteella. Laajennus sisältää lisättyjä hyödyllisiä ominaisuuksia myymälätilastoille, myymälähallinnan lisäämistä ja tuonti- / vientivaihtoehtoja.

Mikä parasta, WP Multi Store Locator Pro integroituu täysin suosittujen sivujen rakentajien kanssa. Käytä heidän räätälöityä lohkoa Visual Composer, Divi, Elementor ja Beaver Builder -sovelluksiin (lisää sivunrakentajia matkalla). Haluatko tutustua tarkemmin? Checkout 5: n suora esikatselu WP Multi Store Locator Pro -asettelut.

4. WP Store Locator (ilmainen)

WP-kauppapaikan ilmainen WordPress-laajennus

WP Store Locator on ilmainen laajennus, joka lisää kaikki sijaintisi kartalle, jota voit täysin muokata. Kartta ja ajo-ohjeet voivat olla haluamallasi kielellä. Voit lisätä mukautettuja tarroja jokaiselle sijainnille ja auttaa käyttäjiä löytämään paikkoja käyttämällä useita suodattimia, kuten säde tai luokka.

WP Store Locator auttaa näyttämään minkä tahansa määrän myymälöitä ja antaa sinun vaihtaa kieltä järjestelmänvalvojan paneelista. Pikakoodien kanssa työskennellessäsi voit lisätä tietoja, kuten aukioloajat, osoitteet, maamerkit tai puhelinnumerot. Yhdeksän verkkokalvovalmiusmerkkikuvaketta on saatavana, ja voit vetää minkä tahansa niistä tarkkaan sijaintiin kartalla editorissa. Jos sinulla on keskittymä myymälöitä millä tahansa alueella, merkkiryhmittelyominaisuus osoittautuu käteväksi. Edelleen, premium-lisäosat ovat käytettävissä joukkotuontiin, tilastotietojen keräämiseen tai hakuwidgetin lisäämiseen.

5. Store Locator Plus (ilmainen)

Store Locator Plus ilmainen WordPress-laajennus

WordPress Store Locator Plus -laajennus voi luoda sijaintitunnistimen verkkosivustollesi riippumatta siitä, onko sinulla kaksi vai tuhannet myymälää. Asentamatta liikaa, voit luoda sivun, kirjoittaa sijaintisi ja lisätä lyhytkoodin. Monet kansainväliset tuotemerkit, kuten Bosche, käyttävät tätä laajennusta auttaakseen käyttäjiä löytämään myymälänsä.

Voit muokata hallintapaneelista ja lisäosien avulla CSS: n ja HTML: n avulla. Lisäosien avulla voit lisätä paljon muita ominaisuuksia käyttäjäkokemuksen mukauttamiseksi, kuten hakuvaihtoehdon kytkemisen päälle tai pois päältä, luokitella sijainnit, luoda SEO-ystävällisiä sijaintisivuja kohden ja enemmän. Se toimii yhdessä kolmansien osapuolien lisäosien kanssa lisätäksesi sosiaalisen median linkkejä kaikkiin sijaintisi, lisätä mukautettuja kenttiä sijaintiisi tai antaa käyttäjien sallia hallita sijainteja. Se myös ryhtyy Gravity Forms -lomakkeiden kanssa rakentaa lomakkeita, ja Event Location Manager linkittää tapahtumat tapahtumiin sijaintisi. Ilmainen laajennus tukee useita maita ja kieliä.

6. Ketterä WordPress-kaupan hakemisto

Ketterä kauppapaikka

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Katso täydellinen paikanhallintajärjestelmä, jossa on runsaasti ominaisuuksia, katso Agile Store Locator -kohtaan. Sen mukana tulee täydellinen backend-hallintajärjestelmä, jolla voit hallita teemoja, tyylejä ja merkkejä. Sen avulla voit tuoda / viedä myymäläpaikkoja, hallita luokkia ja näyttää sijainteja räätälöityillä karttoilla. Näytön räätälöinnin lisäksi on saatavana useita valmiita malleja.

Yksi myymälä voi esiintyä useissa luokissa. Lisäksi milloin tahansa yksin avoinna olevat kaupat voivat ilmestyä kytkemällä päälle / pois päältä -kytkimen. Plugin sisältää monia malleja, mukaan lukien haitarmalli, jossa on hierarkia maissa, valtioissa, kaupungeissa ja kaupoissa. Jos sijaintien lukumäärä on valtava, merkkiryhmittely, mukautetut suodattimet ja luokkamerkinnät voivat auttaa kaventamaan hakua. Tietoikkunan sisältöä voidaan mukauttaa, ja mikä tahansa luoma myymäläpaikka voidaan kopioida yhdellä napsautuksella. Voit myös seurata hakuja, suosituimpia kauppoja ja suosituimpia sijainteja Analyticsin palkkikaavion avulla. Järjestelmänvalvojan hallintapaneelissa voit käyttää kaikkia kauppoihin, hakuihin, luokkiin ja merkkeihin liittyviä tilastoja.

7. Super Store Finder

Super Store Finder

Tiedot ja lataaNäytä esittely

WordPressin Super Store Finder -sovelluksessa on intuitiivinen reagoiva suunnittelu ja tehokas WordPress-myymälän paikannimen järjestelmänvalvojan osasto. Tästä järjestelmänvalvojan näytöstä voit hallita kartta-asetuksia, luokkia, tunnisteita ja ilmoituksia sekä muokata tyylejä, värejä ja tarroja. Se tukee monia kieliä, samoin kuin koko leveyden Google Map -näyttöä.

Super Store Finder sisältää tasaisen teemakaupan paikannimen ja siisti myymäläsuodatin taitettavalle paneelille. Sisäänrakennetun paikannusominaisuuden avulla käyttäjät voivat löytää myymälän tarkan sijainnin ja lyhin reitti sen saavuttamiseen. Zoomauskelpoiset katunäkymät voivat kävellä käyttäjän oikealla puolella kauppiasi. Voit lähettää kauniita kuvia tai videoita, jotta katsojat pääsevät kurkistamaan kauppaasi. Laajennuksen avulla voit käyttää mukautettuja merkkejä ja etsiä myymälöitä alueen tai muiden suodattimien perusteella. CSV-tiedostojen avulla myymäläosoitteiden massatuonti on mahdollista. Voit tarkistaa tarkat sijainnit vetämällä ja pudottamalla merkkejä. Lisäosia, jotka laajentavat ominaisuuksien valikoimaa, on myös saatavana.

8. Advanced Store Locator

Advanced Store Locator

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Voit käyttää Advanced Store Locator -sovellusta näyttääksesi kauppasijaintisi kolmella tavalla – Google-kartalla, luettelossa tai molemmilla. Paitsi, että voit kirjoittaa viestin mistä tahansa WordPress-blogin sijainnista ja linkittää sen sijainti tähän viestiin käyttämällä lyhyitä koodeja. Hieno tapa houkutella lukijoita viestiisi ja tarjota käyttäjille tietoja kyseisestä sijainnista. Kaupatietoja voidaan tarjota myös niihin liittyvissä viesteissä. Käyttäjät voivat myös etsiä sijaintia osoitteen perusteella, löytää katunäkymän sijaintisi ja saada reittiohjeita siihen.

Sisäänrakennetun käyttöliittymän käytön ulkopuolella voit nopeasti lisätä, muokata tai poistaa kauppoja ja automaattisesti geokooda osoitteita. Osoitteisiin tai postinumeroihin luottaen käyttäjät voivat etsiä lähimmän myymälän. Suojatulla https-URL-osoitteella laajennus voi tunnistaa käyttäjän sijainnin ja näyttää lähimmän myymälän.

9. WordPress-kaupan hakemisto

WordPress-kaupan hakemisto

Tiedot ja lataaNäytä esittely

WordPress Store Locator -laajennus antaa sinun lisätä niin monta suodatinta kuin haluat. Se tukee live-suodatusta ja lyhyitä koodeja millä tahansa sivulla. Jos linkit tuoteryhmät myymäläluokkiin, voit ottaa automaattisen suodatuksen käyttöön tuotesivuilla. Haussa näkyvien tulosten lukumäärää, näytettäviä tietoja ja niihin liittyviä toimintakehotuspainikkeita voidaan mukauttaa. Voit myös määrittää oletusasetukset uusille myymälöillesi, jotta niiden lisääminen olisi helpompaa.

Tämän laajennuksen avulla voit lisätä kaupan paikannuspainikkeen WooCommerce-tuotesivulle. Sitten paikannin ponnahdusvalikossa. Tietoikkuna voidaan asettaa näyttämään yhteystiedot, toimintakehotukset, tallentamaan kuva tai aukioloajat. Yli kymmenellä mahdollisella asettelulla ja yli 90: llä vaihtoehdolla ei juurikaan voida tehdä auttaaksesi käyttäjiä löytämään myymäläsi.

10. Yoastin paikallinen SEO

Hiivakaupan haku

Yoastin paikallisessa SEO for WordPress -laajennuksessa on WordPress Store -palvelutoiminto. Sinun on ostettava vuosilisenssi käyttääksesi tätä paikannin ominaisuus kuitenkin.

Lisäosan avulla käyttäjät voivat suodattaa myymälöitä tai muita sijainteja säteen, valtion tai postinumeroiden perusteella. Voit lisätä myymäläosoitteesi sivulle napsauttamalla painikkeita ja valitsemalla vaihtoehdot. Työtunnit voidaan lisätä samaan ruutuun kuin osoite. Tai käyttämällä lyhytkoodeja, voit lisätä ne erikseen. Lyhyet koodit voidaan lisätä mihin tahansa sivulle tai viestiin tai itse sijaintisivuille. Sinulla on myös mahdollisuus lisätä WordPress-kaupan paikannus-widget mihin tahansa verkkosivustosi widgetized-alueeseen.

11. Advanced Google Maps

Advanced Google Maps

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Jos käytät vain rajoitettua määrää sijainteja, voit luottaa Google Map -laajennukseen, kuten Advanced Google Maps -laajennukseen WordPressiin. Voit merkitä nämä sijainnit kartalla ja auttaa myös reittiohjeissa. Tämä myydyin kartoituslaajennus on erityisesti GDPR-yhteensopiva, sisältää tuen useille karttasuodattimille, tarjoaa useita reittejä (loistava ominaisuus ihmisille nopeasti löytääksesi ja päästäksesi kauppapaikkoihisi) ja erittäin hyödyllinen “etsi lähistöllä” -ominaisuus lähimmän sijainnin määrittämiseen..

12. VO-kauppahaku (ilmainen)

VO Store Locator -laajennus

VO Store Locator on ilmainen laajennus, joka sisältää työkaluja markkinoijien, franchising- ja jakelijoiden auttamiseksi. Sen avulla voit mukauttaa pin-värejä tunnistetta kohden eriyttääksesi sijainnit. Sisäänrakennetut ominaisuudet, kuten automaattinen sijainti, jotta löydettäisiin myymälä, joka on lähinnä nykyistä sijaintiasi, ja käännös-käännös-ohjeet tekevät myymälöistäsi helppoja löytää. Lisäksi laajennus on äskettäin päivitetty toimimaan Visual Composer -sovelluksen vetämällä ja pudottamalla -sivulla, joten voit sisällyttää mukautetut kartat mihin tahansa viestiin tai sivun asetteluun..

13. SimpleMap-myymälähakuri (ilmainen)

SimpleMap Store Locator -laajennus

SimpleMap Store Locator on helppokäyttöinen kansainvälisen kaupan paikannuslaajennus, jonka avulla käyttäjät voivat hakea tietokannasta postinumeroilla. Se auttaa muokkaamaan sijainteja muokattavien tunnisteiden avulla. Muita hienoja ominaisuuksia ovat rajattomat sijainnit, muokattavat karttahakutulokset, helppo asetusvaihtoehto (koodia ei tarvita) ja nopea muokkausominaisuus reaaliaikaisiin kartta- ja tietokantapäivityksiin.

14. Locatoraid (ilmainen)

Locatoraid Store Locator -laajennus

Locatoraid on jälleen yksi WordPress-myymälän paikannuslaajennus, joka on kevyt, reagoiva ja sisältää monia konfiguroitavia karttatyylejä. Erityisesti laajennuksessa on automaattinen geokooditoiminto, joten lisäämällä sijainteja asiakkaasi löytävät heidät heti. Helppo haastaa lyhytkoodi tekee karttasi (määritetyn hakutekstin paikkamerkinnän, säteen, asettelun jne.) Lisäämisestä helppoa – muokkaa vain parametreja, kun lisäät lyhytkoodin mihin tahansa viestin, sivun tai widgetin tekstialueeseen. Lisäksi on mukautettavia karttatyylejä, joilla varmistetaan, että myymäläsi sijainti vastaa muun verkkosivustosi ulkoasua.

Parasta WordPress Store -paikannuslaajennuksia

Sinulla on todellakin useita vaihtoehtoja laittaa myymälät kartalle asiakkaiden auttamiseksi. Oletko kokeillut yhtäkään niistä? Kerro meille, mikä niistä toimi sinulle. Voit halutessasi myös saada erittäin mielikuvituksellisia näytettäessä sijaintiasi kartalla.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map