14 parasta WordPress-liukusäädintä

Parhaat WordPress-liukusäätimet

Olemme kaikki nähneet laatuluukun ostoksilla verkossa, mutta mikä tekee siitä liuottimet houkutteleviksi? Ensinnäkin suuri liukusäädin on reagoiva ja toimii hyvin kaikilla tableteilla tai älypuhelimilla. Muita pakollisia ominaisuuksia ovat:


 • Sileät animoidut tehosteet
 • Parallaksi kerrokset
 • Nopea kuvan lataus
 • Tyylikkäät fontit ja painikkeet

Jotkut näistä ominaisuuksista auttavat sivuston omistajia, kun taas toiset luovat houkuttelevan visuaalisen kokemuksen sivuston kävijöille. Kaikki nämä ominaisuudet eivät ole välttämättömiä jokaisella sivustolla, mutta ne ovat kaikki huomionarvoisia.

Käytätkö tällä hetkellä liukusäädintä verkkosivustollasi? Jos ei, sinulla onnea, koska olemme laatineet luettelon WordPressin parhaista liukusäätimistä. Muutamat ovat premium-luokkaa ja muutamat ilmaisia ​​- mutta jokaisella näistä on mitä tarvitaan, jotta sivustosi kävijät sanovat “wow”. Katsotaan.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Nivo-liukusäädin

Nivo-liukusäädinesimerkki, joka näyttää yhden animoidun kuvan liukuvan toiseen.

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Nivo Slider on Freemium-laajennus, joka sisältää lähes kaikki toiminnot, joita tarvitset luodaksesi uskomattomia tehosteita. Se on ilmainen, mutta intuitiivisen käyttöliittymän avulla on helppo luoda liukusäätimiä ja lisätä niitä sivustoosi lyhytkoodeilla.

Tällä liitännällä on lukuisia siirtymätehosteita, jotta voit esitellä kuviasi, jolloin voit näyttää upeita visioita, jotka kiehtovat vierailijoita. Lisäksi voit helposti hallita näytettäviä kuvia hyödyntämällä erilaisia ​​liukusäätintyyppejä, ja automaattinen kuvan rajausominaisuus säästää paljon aikaa diojen muokkaamiseen.

Lopuksi, Nivo Slider on tarkoituksella kevyt, mikä tarjoaa minimaalisen vaikutuksen sivusi latausaikoihin. Se on loistava vaihtoehto lisätä liukusäädin verkkosivustoosi.

2. Liukusäätimen vallankumous

Revolution Slider Premium WordPress -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Slider Revolution -laajennus on yksi markkinoiden suosituimmista liukusäätimistä – ja perustellusti niin (se on jopa yksi kahdesta Totalin mukana toimitetusta premium-liukusäätimen laajennuksesta). Se tarjoaa tyylikkäät, täysleveät liukusäätimet, jotka ovat erittäin herkkiä. Voit ottaa liukusäätimen käyttöön millä tahansa verkkosivustolla, koska se näyttää merkittävältä millä tahansa laitteella. Lisäosa on myös valmiiksi pakattu animaatiosilmukoilla. Näin varmistetaan, että asiakkaasi eivät jää jäädytetylle liukusäätimelle, jos he viipyvät kotisivullasi jonkin aikaa.

Slider Revolutionin parallaksikerrokset ovat fantastisia, ja aikajananäkymän dioeditori näyttää intuitiivisen kuvan siitä, kuinka kuvasi näkyvät liukusäätimessä. Tämän lisäksi plugin tarjoaa vedä ja pudota -editorin, jonka avulla aloittelijoille ylläpitäjät voivat tuottaa ammattimaisia ​​medialiukusäätimiä. Se on liukusäädin, joka on täynnä herkkuja monikielisestä tuesta koko näytön YouTube- ja Vimeo-videotukeen.

3. Siirtymäliukusäädin

Siirtymäliukusäädin

Ainutlaatuisten liukusäätimien luominen verkkosivustollesi ei tarvitse olla vaikeaa. Itse asiassa se ei edes vaadi koodausta. Transition-liukusäätimen laajennus on tehokas laajennus, joka lisää paljon ominaisuuksia ja vaihtoehtoja, jotta voit luoda omia upeita liukusäätimiä. On myös syytä huomata, että Transition Slider on ensimmäinen tällainen liukusäädin – WebGL: n hyödyntäminen edistyneisiin tehosteisiin, jotka eivät ole mahdollisia CSS: n kanssa.

Siirtymäliukusäätimen avulla on helppo rakentaa edistyneitä ja täysin reagoivia liukusäätimiä verkkosivustollesi käyttämällä live-liukusäätimen asettelueditoria, HTML5-animaatioita (24 sisältäen rullaamisen, käärettämisen, venyttämisen, pyörittämisen ja zoomauksen), automaattisen toiston ja silmukan, kosketa ja vedä dia-ominaisuutta, kerrospainikkeet ja paljon muuta. Mukana on myös 26 kauniisti sisustettua esivalmistettua mallia, joita voit käyttää liukusäätimissäsi (tai käyttää niitä vain lähtökohtana räätälöimiseksi). Plus Siirtymäliukusäädin on optimoitu paikan päällä olevaan SEO: ta varten, jolloin vain silloin, kun liukusäädin on näkyvissä, ja laiskaa latausta nopeammalle sivunopeudelle..

4. Theia Post-liukusäädin

Theia Post Slider WordPressille

Lisää diaesityksiä monisivuisiin viesteihisi Theia Post -liukusäätimellä. Tämän premium-liukusäätimen avulla on helppo luoda liukusäätimiä monisivuisista viesteistä, sivuista ja WooCommerce-tuotteista. Valitse yli 200 liukusäätimen teemaa, 4 siirtymätehostetta, lisää otsikoita ja otsikoita dioihin ja ota jopa käyttöön mainosten päivitys navigoinnissa. Voit jopa käyttää järjestelmänvalvojan reaaliaikaista esikatselua liukusäätimien tarkastelemiseen ennen julkaisua.

Oletko huolissasi hakukoneoptimoinnistasi? Theia on optimoitu ainutlaatuisilla dia-URL-osoitteilla sekä nopeusnäkökohdilla, käyttämällä AJAX: tä ja esilatausta pitämään liukusäätimet nopeasti.

Haluatko luoda karuselleja? Checkout Carousel-lisäosa, joka perustuu Theian toimintoihin lisätä karuselleja pikkukuvilla, yli 35 vektorinuolella, kosketusnavigoinnilla ja postituskohtaisilla mukautuksilla.

5. Yksinpuolisuus

Soliloquy Sliders Premium WordPress -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Tämä on ehdottomasti palkkio. Soliloquy-liukusäätimen laajennus alkaa 19 dollarista, mutta hinnoittelu voi jatkua jopa 249 dollariin riippuen siitä, kuinka monessa sivustossa aiot käyttää sitä. Jos et pysty seisomaan työskentelemässä joidenkin ilmaisten WordPress-liukusäätimien kanssa niiden hämmentävien käyttöliittymien takia, tämä vaihtoehto tarjoaa vastineen. Se on reagoiva ja antaa sinulle voiman nopeasti tuoda ja viedä aiemmin luomia liukusäätimiä vähentämällä muille sivustoille siirtämiseen kuluvaa aikaa.

Myös rakennusrajapinta on erittäin helppokäyttöinen, eikä se näytä koskaan hidastavan tai viivästyvän etuosaa. Yksi ainutlaatuisimmista ominaisuuksista on itsenäinen liukusäädin, jolla yksittäiset liukusäätimet voidaan pudottaa kaikkialle sivustollesi.

6. Liukusäädin Pro

Slider Pro Premium WordPress -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Slider Pro on täysin reagoiva ja kosketusta tukeva liukusäädin premium WordPress -laajennus. Kuvien, videoiden äänen ja muun tuen avulla tämä liukusäädin on loistava lisä mihin tahansa teemaan.

Haluatko joustavan liukusäätimen, joka sisältää paljon upeita ominaisuuksia ja on helppokäyttöinen heti laatikosta? Sitten haluat Slider Pron. Tämä mahtava laajennus on helppo lisätä mukautettuja liukusäätimiä mihin tahansa WordPress-teemaan. Tämä kosketuskäyttöinen ja täysin reagoiva liukusäädin näyttää pikseliksi täydelliseltä kaikilta laitteilta, puhelimilta ja tableteilta. Lisäksi tuella gallerioille, sisällölle, flickrille, syvälle linkittämiselle ja muulle voit luoda minkä tahansa tyyppisiä liukusäätimiä.

Slider Prolla on myös runsaasti asettelu- ja suunnitteluvaihtoehtoja. Laajennus sisältää tuen sujuville diasiirtymille, animoituja kerroksia, karuselleja, äärettömiä vieritysliukusäätimiä, koko näytön liukusäätimiä, automaattisia korkeuksia, yhdistettyjä muotokuva- ja maisemakuvia, laiskaa kuormaa ja paljon muuta. On vain niin monia hienoja vaihtoehtoja!

Muita plugin-ominaisuuksia ovat verkkokalvotuki, lightbox, näppäimistönavigointi, rajapisteet ja pikkukuvat. Mutta se ei ole vielä kaikki, näet alla olevia lisäominaisuuksia. Slider Pro on loistava WordPress-laajennus, jota et halua välittää.

7. LayerSlider

Kerrosliukusäädin Premium-liukusäädin

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Millainen on verkkosivustosi ensimmäinen vaikutelma? Hyvä ensivaikutelma kannustaa kävijöitä jäämään, mutta huono tarkoittaa, että voit menettää kävijöitä, mahdollisesti ikuisesti. Tästä syystä monet verkkosivustot päättävät käyttää erittäin visuaalista kuvan liukusäädintä kotisivun kannen yläpuolella, mikä on myös hieno tapa ohjata kävijöitä kohti parasta tai uusinta sisältöä – ne lisäävät värejä ja kuvia, ja ne helpottavat verkkosivustosi navigointia. Ensiluokkainen LayerSlider-laajennus (joka on toinen Total-paketin mukana toimitettu premium-liukusäädin) ei tarjoa vain liukusäätimiä. Voit myös lisätä kuvagallerioita ja diaesityksiä, jotka takaavat ihanteellisen multimediakokemuksen.

LayerSlider tarjoaa yli 200+ 2D- ja 3D-siirtymät, ja voit rakentaa omia mukautettuja siirtymiä diaeditorilla. Tehokas vedä ja pudota -editori mukana toimituksella plugin nähdäksesi reaaliaikaiset esikatselut sekä tuoda, viedä ja siirtää komponentteja aikajananäkymässä. LayerSlider antaa sinun rakentaa kauniita, reagoivia kuvagallerioita ja sisällön liukusäätimiä – voit upottaa ääntä tai videota myös YouTubesta tai Vimeosta. Tämä ei ole mitään uutta, mutta LayerSliderin tärkein myyntikohta on valtava määrä siirtymätehosteita ja nahkoja, mikä antaa sinulle paljon joustavuutta rakennettaessa haluamasi liukusäädintä.

Voit jopa luoda dynaamisia liukusäätimiä, jotka yhdistävät WordPress-viesteihisi ja sivuisi. Tämän avulla voit lähettää ihmisiä houkuttelevimmalle sisällöllesi ilman paljon työtä loppujen lopuksi. Yli 13 nahkaa valita, mahdollisuudet tuoteta verkkosivustosi ja saada se näyttämään erilaiselta kuin muut, jotka ostavat tämän laajennuksen, ovat rajattomat.

LayerSlider tukee myös laiskaa lataamista; myöhemmin dioja ladataan vain tarvittaessa, sen sijaan, että ne ladataan kaikki etukäteen. Voi, ja mainitsinko, että liukusäädin on SEO-ystävällinen? Tämä antaa sinulle askeleen eteenpäin kilpailusta, koska liian monet ihmiset osaavat optimoida liukusäätimiään.

8. Sileä liukusäädin

Sileä liukusäädin ilmainen WordPress-laajennus

Smooth Slider -kehittäjät väittävät, että voit ottaa käyttöön upean liukusäätimen, jolla on linkit viimeaikaisiin tai esiteltyihin viesteihin, vain 50 sekunnissa. Se on pitkä tehtävä, mutta se näyttää olevan totta. Käyttöliittymä on melko helppokäyttöinen, ja painikkeita tai asetuksia ei todellakaan ole paljon kääriäksesi päätäsi. Tämä on toinen ilmaisista liukusäätimen laajennuksista, ja se on täysin reagoiva.

Luotu diaesitys on hakukone, joka on optimoitu tuomaan uusia ihmisiä sivustoosi ja asetukset paneeli tarjoaa täyden hallinnan liukusäätimien näyttämisestä käyttöliittymässä. Pidän erityisen siitä, että ilmaisessa laajennuksessa on kuusi siirtymätehostetta, mikä on enemmän kuin jotkut vähemmän houkuttelevista premium-liukusäätimistä (emme sisällyttäneet yhtään tässä luettelossa olevista).

Avain tähän laajennukseen on, että et tarvitse mitään koodaustietoa tehdäksesi jotain näyttämään ammattimaiselta. Dia voidaan asettaa tai poistaa yhdellä napsautuksella – siirry vain Sliders Ylläpitäjän paneeli. Se on siisti vaihtoehto, joka kannattaa tutustua.

9. Älykäs liukusäädin 3

Älykäs liukusäädin 3

Smart Slider 3 on intuitiivinen laajennus, jonka avulla voit luoda nopeasti reagoivia diaesityksiä sekä sisällyttää videoita sekä YouTubesta että Vimeosta. Sen helppokäyttöinen editori antaa sinun työskennellä useiden kerrosten kanssa, rakentaa dioja vetämällä ja pudottamalla -käyttöliittymän kautta ja esikatsella sisältöä livessä ennen julkaisemista..

Vaihda helposti kaikki yksityiskohdat, joilla todella on merkitystä typografiassa ja tyylillä. Voit valita tasoja, navigointeja ja muita elementtejä koskevia fontteja ja tyylejä ja vaihtaa useiden diojen ja tasojen välillä. Aloita tyhjällä WordPress-liukusäätimellä tai valitse useista kauniista näytteistä. 100+ esivalmistettua dioa erittäin helpon asennuksen avulla yhdellä napsautuksella. Yksinkertainen tapa rakentaa kaikenlaisia ​​liukusäätimiä. Smart Slider 3 käyttää voimakasta kerrosanimaatiojärjestelmää tasoille liikkumisen ja siirtymien aikaansaamiseksi. Rakentamasi mahdollisuudet ovat rajattomat. Sen mukana tulee yli 40 sisäänrakennettua kerrosanimaatiota 3 animaatiotyypissä: sisään, ulos, silmukka.

Tämä laajennus sisältää myös kosketusystävällisen suunnittelun, automaattisen toiston kokoonpanot ja useita liukusäätimiä tyylien ja sijaintien muuttamiseksi. Voit myös luoda liukusäätimiä ulkoisista lähteistä. Lisää dynaamista sisältöä kuhunkin diaan, kuten: WordPress-viestit ja artikkelit, Flickr, Instagram, YouTube, Vimeo, WooCommerce ja 32 muuta. Suosittelemme ehdottomasti, että tutustu kehittäjien oppaisiin saadaksesi lisätietoja siitä, mitä tämä laajennus voi tehdä.

10. RoyalSlider

RoyalSlider Premium

Tiedot ja lataaNäytä esittely

RoyalSlider on ensiluokkainen kuvagalleria ja sisältöliukusäädin, joka toimitetaan useissa muodoissa. WordPress-laajennus on nopea, reagoiva ja kosketuskäyttöinen mobiililaitteille. Voit käyttää sitä luodaksesi korkealaatuisia gallerioita nopeasti Instagram-, Flickr- tai 500px-tililtäsi.

Tämä liukusäädin lisää loistavan ulottuvuuden mihin tahansa WordPress-teemaan. Valittavissa on niin monia liukusäädintyyppejä, että olet varma, että voit käyttää sitä monissa projekteissa. Ja koska kaikki liukusäätimet ovat välimuistissa automaattisesti selaimessa, Royal Slider ei hidasta mitään WordPress-sivustosi (hooray!).

Lisäksi Royal Slider on erittäin käyttäjäystävällinen ja helppo käyttää. Järjestelmänvalvojan työn helpottaminen on monia taustan ominaisuuksia. Ensinnäkin, se toimii hienosti WordPressin uusimman version kanssa ja sillä on oma järjestelmänvalvojan alue. Lisäksi siinä hyödynnetään WP 3.5: n joukkolatausta mediahallinnan kautta. Voit myös linkittää suoraan Flickr- tai 500px-tiliisi. Tämän ansiosta on erittäin nopea luoda kauniita liukusäätimiä, täynnä kuvia. Voit sitten lisätä otsikoita, päivämääriä jne. Diojen merkitsemiseditorilla ja lisätä mukautettuja siirtymätehosteita (kaikki nämä voidaan nähdä live-liukusäätimen esikatselualueella hallintapaneelissa). Liukusäätimien asettaminen on yhtä helppoa kuin lyhytkoodin, widgetin tai PHP-toiminnon käyttäminen (mikä sopii sinulle parhaiten).

11. MotoPressin reagoiva liukusäädin

MotoPressin reagoiva liukumäki

MotoPressin Responsive Slider on käyttäjäystävällinen tapa rakentaa upeita dioja ja toteuttaa animoituja tehosteita. Siinä on vetämällä ja pudottamalla -liitäntä, joten sinun ei tarvitse koskaan koskettaa mitään koodia. Sen sijaan voit käyttää sitä nopeasti hakukoneille optimoitujen diaesitysten luomiseen, jotka toimivat missä tahansa laitteessa.

Tämä laajennus tarjoaa kolme päätyyppistä liukusäädintä: Mukautetut liukusäätimet, Viesti- ja WooCommerce-liukusäätimet (sähköisen kaupan sivustoille). Jos haluat lisätietoja sen monista ominaisuuksista, voit tutustua kehittäjien dokumentaatioon tai esitellä sen itse. Muista tutustua myös premium-MotoPress Slideshow -laajennukseen saadaksesi lisää ominaisuuksia.

12. MetaSlider

MetaSlider

MetaSlider tarjoaa yksinkertaisen käyttöliittymän, jonka avulla voit luoda SEO-optimoidun diaesityksen sekunneissa. Voit vetää ja pudottaa kuvia WordPress-mediakirjastostasi luodaksesi gallerian, ja lisätä sitten kuvatekstejä, linkkejä ja SEO-tietoja – kaikki samalta sivulta.

Sen lisäksi, että MetaSlider on herkkä ja helppokäyttöinen, siinä on myös useita kokoonpanovaihtoehtoja nopeuden ja animaation tehosteita varten. Jos olet kehittäjä, saatat olla erityisen kiinnostunut tietämään, että tämä laajennus on yhteensopiva Multisite-sovelluksen kanssa, ja tarjoaa laajan sovellusliittymän, jonka kanssa voit työskennellä.

13. Master-liukusäädin

Master Slider

Ilmainen Master Slider -laajennus tarjoaa laajan luettelon ominaisuuksista. Sen lisäksi, että se on SEO-ystävällinen, siinä on helppokäyttöinen käyttöliittymä, se reagoi mihin tahansa laitteeseen ja antaa sinun luoda upeita diaesityksiä vedä ja pudota -liukusäätimen luojalla. Tämä on yksi lujimmista liukusäätimen plugineista, joita voit löytää ilmaiseksi.

Lisäksi premium-versio sisältää kaikki ilmaiset ominaisuudet (joita on paljon) ja muutama lisä, kuten WooCommerce-tuoteluettelo edistyneillä suodatusvaihtoehdoilla, diojen HD-videotaustat ja syvät linkit SEO-avuksi. Se sisältää myös reaaliaikaiset esikatselut, joten tiedät heti, jos se toimii sisällön kanssa ennen julkaisemista.

14. Master Slider Pro

Pääliukusäädin - Kosketuskerroksen liukusäädin WordPress-laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Master Slider Pro on täysin reagoiva kosketusliukusäädin WordPress-laajennus. Tämä tehokas laajennus sisältää vaihtoehtoja kosketusnavigointiin, sisältörikkaisiin kerroksiin, hyödyllisiin kuormituspisteisiin, tonneihin tehosteita ja paljon muuta.

Master Slider Pro on seuraava suuri WordPress-liukusäädin, joka tulee ulos CodeCanyonista. Se on täynnä kaikkia hienoja ominaisuuksia, joita voit odottaa laadukkaalta WordPress-liukusäätimeltä, mukaan lukien reagoiva tuki, sisältö- ja kuvakerrokset, videotuki, kerrosanimaatiot, diasiirtymät ja paljon muuta. Mutta kaiken lisäksi on ainutlaatuisia vaihtoehtoja työkaluvihjeillä varustetuille diopisteille, napsautukselle kohdistamiseen ja jopa älykkäälle kuvan esisivulle..

Tämä laajennus sisältää myös tuen ja integroinnin monille markkinoilla oleville suosituille WordPress-laajennuksille. Master Slider Pro integroituu Visual Composer Plugin, Flickr Plugin, Members Plugin ja muihin. Lisäksi laajennus on monikielinen, joten riippumatta siitä, mitä kieltä verkkosivustosi käyttää, Master Sliders -laitteesi on kaikkien lukijoiden helppo ymmärtää.

Master Slider Prossa on myös 25 liukusäädintä, jotka auttavat verkkosivustosi valmistamisessa nopeasti. Lisäksi se on testattu selaimilla, jotta liukusäätimet näyttävät täydellisiltä kaikilla tärkeimmillä selaimilla.

johtopäätös

Ihanteellinen liukusäädin näyttää yrityksenne toiminnan ja kiinnittää käyttäjän huomion työntääkseen heitä kohti tärkeintä sisältöä. Voit linkittää suosituimpiin blogiviestisiisi tai jopa lähettää ihmisiä verkkokaupan kausitarjouksiin.

Mihin tahansa käytät liukusäädintä, tutustu parhaimpiin täällä mainitsemiin WordPress-liukusäätimiin ja harkitse niiden käyttöönottoa omalla sivustollasi. Onko yksi näistä plugineista henkilökohtainen suosikkisi? Kaipasin suosikkilaajennuksesi? Haluan kuulla sinusta kommentteissa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map