14 parasta Gutenbergin laajennusta, lisäystä ja laajennusta

10 parasta Gutenberg-laajennusta, lisäystä ja laajennusta

Gutenberg on sellaisenaan tehokas sisältöeditori, mutta lisäosat laajentavat mitä vallankumouksellinen lohkoeditori voi tehdä. Oikeilla Gutenbergin lisäosilla, laajennuksilla ja laajennuksilla voit käynnistää editorin ja luoda poikkeuksellisia sisältöasetteluja, jotka johtavat yrityksesi esityslistaa.


Aluksi käytän Gutenbergiä liitännäiset, lisäosat, ja laajennukset tämän päivän viestissä. Miksi? WordPress-lisäosa tai -laajennus on laajennus, joka laajentaa toisen laajennuksen tai WordPress-ytimen. Joten Gutenbergin lisäosa, laajennus tai laajennus on mikä tahansa WordPress-laajennus, joka laajentaa Gutenbergin toimittajaa.

Toiseksi toivon, että rakastat tätä Gutenbergin laajennuskokoelmaa. Soita heille Gutenbergin lisäosia, laajennuksia, laajennuksia tai mitä tahansa; nämä työkalut laajentavat Gutenbergin toimittajan mielikuvituksen ulkopuolelle! Toisin sanoen, matkasi parempaan verkkosisältöön sai vain nopeamman Gutenbergin laajennusten avulla, joita tänään käsittelemme.

Muista, että useimmat Gutenbergin lisäosat tarjoavat samanlaisia ​​lohkoja. Todellinen ero on vaihtoehdoissa, joita jokainen laajennus tarjoaa lohkokohtaisesti. Siksi paras Gutenberg-laajennus on yksi, joka antaa sinulle kaikki tarvittavat vaihtoehdot sisällön luomiseen ja mukauttamiseen sydämesi sisältöön.

Seuraavassa osiossa osoitamme sinut kohti 14 parasta WordPress-laajennusta, jotka muuttavat täysin tapaa, jolla olet vuorovaikutuksessa Gutenbergin toimittajan kanssa. Oletko vasta aloittamassa tai kokenut kehittäjä, seuraavat Gutenbergin laajennukset tarjoavat sinulle paljon vaihtoehtoja haluamasi sisällön luomiseen.

Parannamme Gutenbergin toimittajaa ilman lisäohjeita parilla lisäosilla, jotta voit luoda sisältöä kuten pomo, jonka olet. Unohda tarjoama kahvimuki melkein jokaisessa viestissä; En pidä sinua täällä kauan joka tapauksessa. Ota vain yksi Gutenberg-laajennus seuraavasta luettelosta, aja sen mukana ja pidä hauskaa!

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Hanki

getwid gutenberg estää WordPress-laajennuksen

Ensimmäinen sijainti menee Getwidille, joka on muodikas Gutenberg, joka estää laajennuksen, jonka on luonut Motopress, luotettu WordPress-kehittäjä, jolla on yli kuuden vuoden kokemus. Plugin on fantastinen kokoelma yli 30 sisältölohkoa, jotka tarjoavat sinulle paljon hallintaa sisältösi suhteen. Asennus ja käyttö on helppoa, jotta sinun pitäisi olla ja käynnissä nopeasti.

Getwid laajentaa Gutenbergin toimittajaa huomattavasti. Se toimitetaan kauniilla sisältölohkoilla, kuten media- ja tekstiliukusäätimillä, kuvan liukusäätimillä, osioilla, bannereilla, kuvapinogallerialla, hintalaatikoilla, mukautetuilla postityypeillä, Instagram ja MailChimp. Laajennus voidaan ladata ilmaiseksi WordPress.org-sivustosta. Katso Getwid-arvostelu ja oppaamme saadaksesi lisätietoja!

2. ZeGuten

ZeGuten-lohkot Gutenbergille

Tiedot ja lataaNäytä esittely

ZeGutenin kanssa ei tarvitse häiritä sivunmuodostajaa, koska voit käyttää vain Gutenbergiä. Tämä lohkojen lisäosa sisältää tällä hetkellä 11 monipuolista lohkoa, joiden avulla voit mukauttaa viesti- ja sivuasetteluja Gutenbergin avulla. Lisää interaktiivisia karttoja, hämärtäviä kuvia, huomionottopalkkeja, karuselleja, informatiivisia edistymispalkkeja ja ympyröitä, kuvanvertailua (tai ennen ja jälkeen), luetteloita kuvakkeilla, mukautettuja osioita, viestejä ja jopa lähtölaskuriajastimia (hinnoittelu vie välilehtiä ja suosituksia on tulossa pian! ).

Mutta se ei ole kaikki. Lohkot sisältävät myös muokattavissa olevat asetukset kaltevuuspeittoille, muodonjakajille, parallaksitehosteelle, animaatioille, reagoiville asetteluille, mukautetuille pehmusteille / reunuksille (ja sarakevälille myös) ja muulle. ZeGuten on myös SEO-optimoitu, toimii minkä tahansa ajan tasalla olevan WordPress-asennuksen kanssa ja on erittäin helppokäyttöinen. Asenna vain ZeGuten aloittaaksesi oman suunnittelusi rakentamisen!

3. Guteblock

Guteblock - Ultimate Gutenberg Blocks -laajennus

Gutenberg on hieno – mutta siitä puuttuu monia ydinlohkoja, joita bloggaajat ja yritykset haluavat. Guteblock tulee tänne. Tämä ilmainen laajennus täyttää aukon verkkosivustojen omistajille, jotka haluavat lisätä ammattimaisia ​​ja muokattavia lohkoja sivustoilleen..

Guteblock sisältää 12 luovaa lohkoa, joissa kaikissa on sisäänrakennetut tyylit, jotka helpottavat verkkosivujen suunnittelua. Esimerkiksi tekijäprofiili, pudotuskorkki ja viestiruudukko-lohkot ovat täydellisiä omien räätälöityjen blogisivujen suunnitteluun. Tai voit käyttää ryhmän jäseniä, suosittelut ja CTA (kutsu toimintaan) -lohkot luoda upea aloitussivu yrityksellesi. Muita käytettävissä olevia lohkoja ovat säilytyslokero, erotin, välikappale / jakaja, numerokenttä, ilmoitus, jakamiskuvakkeet.

Mutta se ei ole kaikki – Guteblock-kehittäjällä on tulossa yli 15 uutta lohkoa pian! Joten voit lisätä myös haittoja, painikkeita, Google-karttoja, kuvakeluetteloita, hinnoittelutauluja ja paljon muuta. Siellä on myös Guteblog teema (samojen kehittäjien suunnittelema), joka on suunniteltu toimimaan saumattomasti Guteblockin kanssa – joten jokainen ominaisuus ja tyyli näyttää hyvältä.

4. Atomilohko

gutenbergin liitännäiset - atomilohot

Epäilemättä Gutenbergin toimittaja on täysin muuttanut tapaa, jolla luomme sisältöä. Toisin kuin aiemmin, voit nyt luoda uskomattomia verkkosivustoja muutamassa minuutissa. Ja kiitos Gutenbergin lisäosien, kuten Atomic Blocks, merkittävien verkkosivustojen rakentaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Atomic Blocks -laajennus tuo sinulle useita vaikuttavia sivujen rakennuspalikoita, joiden avulla voit luoda haluamasi sivuston. Laajennus tarjoaa sinulle Gutenbergin lohkoja, kuten uutiskirjeitä, osio- ja asetteluyksikköä, säilöjä, jakamiskuvakkeita, toimintakehotusta (CTA), inline-ilmoituksia ja edistyneitä sarakkeita.

5. CoBlocks

coblocks gutenberg estää laajennuksen

Gutenberg on lumipallo, ja suuri osa kasvusta näkyy lisäosien avulla, jotka laajentavat lohkoeditoria. CoBlocks-tyyppinen laivaosa, jolla on vaikuttavat ominaisuudet. Sen avulla voit hyödyntää Gutenbergin toimittajaa parhaalla mahdollisella tavalla yrittämättä.

CoDlocks tarjoaa sinulle GoDaddyn tuomat Coblocks-esitykset, kuten hälytykset, haitarit, kirjailijaprofiilit, napsauttamalla twiittiä, sankariosat, logot ja merkit, kartat, mediakortit, palvelut ja jakajat. Laajennus on uskomattoman tehokas, mutta kevyt, mikä tarkoittaa, että voit rakentaa kauniin ja erittäin nopean verkkosivuston.

6. Viimeisimmät lisäosat Gutenbergille

perimmäiset lisäykset gutenbergiin

Kun luot verkkosivustoa, tarvitset kaiken mukauttamisvoiman, jonka voit saada käsiisi. Ja jos olet markkinoilla Gutenberg-laajennukselle, joka tarjoaa tällaisen kyvyn, rakastat Ultimate Addons -tuotteita. Laajennuksen takana oleva Brainstorm Force -tiimi on ylittänyt itsensä, ja se on selvää.

Ultimate Addons tarjoaa sinulle suuren määrän luovia Gutenberg-lohkoja, jotta voit luoda moitteettomia sivustoja kirjoittamatta koodia. Puhumme lohkoista, kuten poikkeuksellisista otsikoista, edistyneistä sarakkeista, lohkolainauksista, CTA: sta, Contact Form 7 -tyylistä, sisällön aikajanasta ja Google Mapsista.

BTW, jos olet kiinnostunut, Brainstorm Force tarjoaa sinulle yli 20 ennalta rakennettua ilmaista aloitussivustoa, jotka on rakennettu käyttämällä Gutenbergia, Ultimate Addons for Gutenberg ja Astra-teemaa. Äärimmäisten lisäysten lisäksi tarvitset Astra Starter Sites -laajennus saadaksesi ilmaisia ​​verkkosivustoja.

7. Kadence-lohkot

kadence estää gutenbergin laajennuksen

Aikaisemmin tarvitsit joko jumalatason koodaustaitoja tai vankkaa sivunmuodostajan laajennusta kauniiden asettelujen luomiseksi. Asiat ovat muuttuneet huomattavasti Gutenbergin sisäänkäynnin myötä. Toimittaja on kyllä ​​voimakas, mutta yhdistä se Kadence Blocks -laajennukseen ja saat supernovan.

Mukautettuihin Kadence-lohkoihin sisältyy mm. Riviasettelut, edistyneet galleriat, otsikot, painikkeet, kuvakkeet, välikappaleet, suosittelut, haitarit, info-ruudut, välilehdet ja kuvakkeet. Jokaisessa lohkossa on laaja luettelo vaihtoehdoista, joiden avulla voit luoda poikkeuksellisen sisällön visuaalisesti.

8. Saukkoesteet

saukko estää gutenbergin lisäosat

Temesisle, yksi webin arvostetuimmista WordPress-kehittäjistä, tuo Otter Blocks -sovelluksen sinulle. Plugin on kaunis kokoelma luovia Gutenberg-lohkoja ja tuontivalmiita malleja. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi voit mukauttaa jokaista lohkoa tai mallia laajasti.

Otter Blocks Gutenberg -laajennus tarjoaa sinulle monenlaisia ​​lohkoja, mukaan lukien osiot, palvelut, hinnastot, postiristikot, Google Maps, suosittelut, Font Awesome -kuvakkeet ja jakamispainikkeet. Se on loistava työkalu erinomaisen sisällön luomiseen hikeä rikkomatta.

9. Pinottava

pinottava gutenberg-laajennus

Ja kun luulet nähneesi kaiken, Gutenbergin laajennukset tulevat jatkuvasti. Lavalla meillä on Stackable, Gambit Technologiesin upea Gutenberg-laajennus. Laajennus tarjoaa sinulle monipuolisia lohkoja, jotka auttavat sinua rakentamaan unelmasivustosi napsautuksella.

Pinotettavissa oleviin lohkoihin kuuluvat säilytysastiat, erottimet, postiristikot, ominaisuusristikot, haitot, kuvalaatikot, toimintolohkot, kuvakeluettelo, CTA, otsikot, kortit, videon ponnahdusikkunat, laskurit, suosittelut, hinnastotaulut, ryhmän jäsenet ja niin edelleen.

10. Edistynyt Gutenberg

edistynyt gutenbergin laajennus

Vaikka suurin osa Gutenberg-laajennuksista tarjoaa lähes samat ominaisuudet, mutta Advanced Gutenberg-laajennus menee askeleen pidemmälle. Yli 20 sisältölohkon lisäksi plugin tarjoaa sinulle paremman hallinnan Gutenberg-editorissa. Nyt voit aktivoida sisältölohkot käyttäjää kohden. Tämä tarkoittaa, että vain tietyt käyttäjät voivat muokata tiettyjä sisältölohkoja.

Advanced Gutenberg sisältää joukon söpöjä ja helppokäyttöisiä lohkoja. Saat kolonninhallinnan, postitusliukusäätimet, WooCommerce-tuotteiden liukusäätimet, edistynyt painikelohko, yhteystietolomakkeet, edistynyt luettelolohko, haitarit, suosittelut, välilehdet, erinomaiset kuva- ja videolohkot jne..

11. Lopulliset lohkot

gutenberg plugins perimmäiset lohkot

Olemme edelleen siinä. Numero yhdeksän, meillä on Ultimate Blocks Gutenberg -laajennus. Se on hieno pieni moottori, joka takaa, että lataat Gutenbergin toimittajan. Se on paras Gutenberg-laajennus bloggaajille ja markkinoijille, monien vaikuttavien ominaisuuksien ansiosta.

18+ sisältölohkoilla Ultimate Blocks tarjoaa sinulle paljon ampumatarvikkeita erinomaisten verkkosivustojen luomiseen, jotka ovat poissa tästä galaksista. Merkittäviä lohkoja ovat sisältösuodatin, arvostelu, välilehdet, sisällysluettelo, CTA, sisällönvaihto, tyylit ja laatikot, laajennettava sisältö ja paljon muuta.

12. Qodeblock

qodeblock gutenberg-laajennus

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, meillä on Qodeblockin Gutenberg Blocks -kokoelma. Se on upea Gutenbergin lisäosa, joka toimitetaan yli 20 sisältölohkolla. Laajennus tarjoaa sinulle loistavan luettelon lohkoista, jotka antavat sinulle enemmän hallintaa halutun sivuston luomiseksi ja käynnistämiseksi nopeasti.

Käytettävissä olevat kellot sisältävät edistyneet sarakkeet, haitarit, tekijäprofiilit, painikkeet, CTA: t, säilölohkon, sähköpostitiedotteet, inline-ilmoitukset, hinnoittelutaulut, postin / sivun ruudukot, sosiaalisen median kuvakkeet ja luettelo jatkuu. Tämä Gutenbergin lohkojen kokoelma tarjoaa sinulle paljon joustavuutta rakentaa verkkosivustosi kuvitelmasi tapaan.

13. ToimittajatKit

Gutenberg Page Building Toolkit - EditorsKit

EditorsKit sisältää lisätyt lohkovaihtoehdot tekstimuodoille (mukaan lukien nofollow / sponsoroidut linkit, korostettu teksti, tekstin muunnos, sisennykset jne.), Merkinnän tuki, näkyvyysasetukset (näytä / piilota lohkot laitteen perusteella, kirjautuneet käyttäjät, ACF tai ehdollista logiikkaa) , arvioitu lukuaika, tarkistetut luettelot, reagoiva tekstin kohdistus ja paljon muuta. Mutta ehkä yksi hyödyllisimmistä ominaisuuksista on estää tuonti ja vienti. Sen avulla voit viedä ja käyttää uudet lohkot helposti editorista.

Ja niille, joille koodi on mukavaa, EditorsKit lisäsi myös lisää CSS-luokkia koodieditoritilaan (täydellinen syntaksin korostimella).

14. Gridbuilder WP

Gridbuilder WP

Etsitkö parempia ruudukkoja ja suodattimia käytettäväksi sivuillasi? Anna Gridbuilder WP yritys. Tämä palkkiolaajennus sisältää helppoja vaihtoehtoja omien räätälöityjen ruudukkojen rakentamiseksi (valitse muuraus, perusteltu, metro tai karuselli), joissa on monipuolisen haun asetukset. Ja laajennus on tietysti yhteensopiva Gutenbergin kanssa sekä mukautettujen kenttien, Polylangin tai WPML-käännösten, WooCommerce-tuotteiden ja muun ACF: n kanssa..


Gutenberg on tehokas sisältöeditori, jolla on valoisa tulevaisuus. Sen avulla voit luoda mahtavia verkkosivustoja napsautuksella. Gutenbergin lisäosat / laajennukset / laajennukset perustuvat oletus Gutenbergin toimittajaan, joka tarjoaa sinulle vielä enemmän voimaa taivuttaa Gutenbergia haluamallasi tavalla..

Jotta voit valita parhaan Gutenberg-laajennuksen tarpeitasi varten, sinun on oltava valmis kokeilemaan pari vaihtoehtoa. Useimmat Gutenberg-laajennukset tarjoavat samat sisältölohkot. Jokaisessa Gutenbergin laajennuksessa on kuitenkin erilaisia ​​vaihtoehtoja kunkin lohkon mukauttamiseksi, mikä tarkoittaa, että minulle sopiva toiminto ei välttämättä toimi sinulle.

Toivomme, että löydät mahtava Gutenberg-laajennuksen, jolla voit ladata WordPress-verkkosivustosi. Toistaiseksi suosikkini on MotoPressin Getwid Gutenberg -laajennus. Mutta mikä on suosikkisi Gutenberg-laajennus? Ole hyvä ja jaa suosikkisi kommentteihin!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map