13 parasta WordPress Push Notification -laajennusta 2020

Parhaat WordPress Push Notification -laajennukset

Kaikki verkkosivustojen omistajat haluavat luoda seuraavanlaisia ​​harrastajia, jotka palaavat säännöllisesti lukemaan sisältöä, olemaan tekemisissä yhteisönsä kanssa ja ostamaan tuotteita. On olemassa monia tapoja rohkaista kävijöitä palaamaan sivustoosi. Vuodesta kiinnostavan sähköpostikampanjan luominen ja korkean läsnäolon ylläpitäminen sosiaalisessa mediassa, tarjousten ja kilpailujen järjestäminen, vain muutamia mainitakseni. Viime aikoina on kuitenkin lisääntynyt WordPressin push-ilmoituksen laajennuksia yhteydenpitoon yleisöihin.


Tässä artikkelissa tarkastelemme tarkalleen mitä push-ilmoitukset ovat ja voidaanko niitä käyttää sivustollesi palauttavien kävijöiden määrän lisäämiseen. Jaamme myös joitain parhaista WordPressin push-ilmoituksen laajennuksista ja siitä, mitä kannattaa etsiä valittaessa niitä.

Mitä WordPress Push Notification -laajennukset ovat?

WordPress Push Notification -laajennukset

Push-ilmoitus on automaattinen viesti, joka lähetetään aiemmille verkkosivustojen kävijöille (jotka ovat tietysti valinneet), kun he eivät ole sivustollasi. Yleensä ponnahdusikkuna kysyy kävijältä, saako hän mielellään ilmoituksia tulevaisuudessa. Jos he hyväksyvät, verkkosivusto voi “työntää” ilmoituksia tämän henkilön selaimeen tai laitteeseen (tietokone, puhelin jne.) Sivuston päivityksiä, uusia artikkeleita, tuotteita, erikoistarjouksia ja muuta varten.

Push-ilmoitusten käyttämisellä on selviä etuja, mutta voi olla myös vakavia haittoja, ellei niitä käytetä oikein.

Plussat:

 • Push-ilmoitukset ohjaavat liikennettä sivustoosi kannustamalla kävijöitä palaamaan.
 • Koska ihmiset ovat päättäneet vastaanottaa heidät, tiedät, että he ovat jo kiinnostuneita markkinarakoistasi.
 • Tämä voi puolestaan ​​auttaa sivustoasi kääntymään tavoitteisiinsa nähden riippumatta siitä, rakennetaanko harrastajayhteisö vai luodaan myyntiä.

Haittoja:

 • Ihmisten on ensin päätettävä hyväksyä ilmoitukset.
 • Lähetettyjen push-ilmoitusten määrä voi erottaa toisistaan ​​paluukävijöiden saamisen ja seuraajien menettämisen. Liian paljon ilmoituksia ja voit ärsyttää yleisöäsi. Liian vähän, ja he saattavat unohtaa sivustosi.

Kun valitset plugin lisätä push-ilmoituksia WordPressiin, sinun tulee harkita tuettuja laitteita, opttin-lomakkeen ja ilmoitusten mukautuksia, lähetettävien push-ilmoitusten määrää, lähetettyjen viestien hallintaa ja jos analytiikkaa tarjotaan.

Ottaen huomioon tämä, katsotaanpa joitain parhaista WordPressin push-ilmoituksen laajennuksista.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. OneSignal

OneSignal Free Web Push Notifications -laajennus

OneSignal on ilmainen WordPress-laajennus, joka voi tarjota rajattomasti työpöydän työilmoituksia. Se tukee tällä hetkellä Chrome-, Firefox- ja Safari-selaimia. Tämä suosittu monipuolinen plugin -optimointimuodon mukautusvaihtoehdot sekä ajoitus- ja näytön sijainti-asetukset. Sen avulla voit myös A / B-testata viestejäsi nähdäksesi, minkä muunnokset ovat parempia. Automaattisten push-ilmoitusten lisäksi, jotka lähetetään joka kerta, kun julkaiset uuden viestin, voit lähettää muistutuksia ihmisille, jotka eivät ole käyneet sivustossasi jonkin aikaa. Viestit voidaan ajoittaa toimitettaviksi tulevaisuudessa sen perusteella, kuinka lukijat ovat aiemmin käyneet sivustossasi tai heidän aikavyöhykkeensä.

2. Gravitec.net

Gravitec.net - Web Push -ilmoitukset

Lähetä nopea ja tehokas web push -ilmoitus lukijoillesi Gravitec.net-sovelluksella. Tämän ilmaisen laajennuksen avulla voit ilmoittaa lukijoille uudesta sisällöstäsi tai tarjouksissasi Chromen, Firefoxin, Safarin, Opera tai Yandexin avulla. Lisäksi siellä on edistyneitä ominaisuuksia tilauskehotteille, automaattinen ilmoitus RSS-syötteeseen perustuen, tiputuskampanjat uusien tilaajien esittelemiseksi sivustollesi ja ainutlaatuinen suositeltujen uutisten suositus. Ja koska Gravitec.net toimii erinomaisesti missä tahansa pöytätietokoneessa tai mobiililaitteessa, voit olla varma, että lukijasi näkevät push-ilmoituksen.

Sinun on kirjauduttava sisään Gravitec.net aikovat käyttää heidän pluginiaan. Mutta onnea sinulle Gravitec.net tarjoaa runsas ikuisesti ilmaisen suunnitelman yhdelle käyttäjälle jopa 30 000 tilaajaa (vau!). Tähän sisältyy rajoittamaton ilmoitus ja Gravitec.netin täydet ominaisuudet ja integroinnit. Mutta rajattomille tilaajille ja käyttäjille, valkoinen merkintä, kehittäjäystävällinen RESTful API ja ensisijainen tuki, voit päivittää liiketoimintasuunnitelmaan. Alkaen vain 4 dollarista se on kannattava kustannus.

3. WonderPush

WonderPush - Web Push -ilmoitukset

Toinen hieno vaihtoehto sivustollesi on WonderPush web push -ilmoitukset. Kun laajennus on asennettu, tilaajat, jotka ovat valinneet palvelun, tietävät heti, kun julkaiset uuden viestin. Koska laajennus on yhteensopiva Chromen, Edge, Opera ja Firefoxin kanssa, sinulla ei pitäisi olla mitään ongelmia tavoittaa suurin osa yleisöstä yhdellä napin painalluksella.

Tämän plugin-erottelun ansiosta ne ovat upeita sisäänrakennettuja ominaisuuksia. Haluatko tavoittaa tietyn väestöryhmän? WonderPush-sovelluksella sinulla on mahdollisuus rajoittaa työntö kielen, tunnisteiden tai tapahtumien perusteella. Voit hyödyntää WonderPushia myös hylättyjen kärryjen palauttamiseksi. Lähetä vain työntö muistuttaa tilaajia siitä, että he jättivät jotain mahtavaa kärryihinsä. Ja WonderPush-kojelaudan avulla voit hallita kaikkia kampanjoitasi, segmenttejäsi, henkilöstöäsi pääsyä ja reaaliaikaista analysointia ilmoituksillesi.

Ja viimeiseksi, on tärkeää huomata, että WonderPush on premium-palvelu (alkaen 1E kuukaudessa). Mutta he tarjoavat 14 päivän ilmaisen kokeilujakson, ja ne ovat GDPR-yhteensopivia (tarkoittaen, että tietosi ja asiakkaidesi tiedot on turvallisesti ja asianmukaisesti hallittu noudattamaan näitä säännöksiä). Joten miksi et kokeilisi ja tarkkaile liikenteesi (ja mahdollisesti tulojen) kasvavan!

4. Älykkäät ilmoitukset (premium)

Älykkäät ilmoitukset Premium WordPress -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Älykkäät ilmoitukset ovat push-ilmoitus, uutiskirje, Facebook Messenger ja tilaajaanalyysien laajennus, jotka kaikki on yhdistetty yhdeksi. Tämä tekee kommunikoinnista yleisösi kanssa entistä helpompaa. Käytä älykkäitä ilmoituksia kaikessa tilaajaan ja yleisöön liittyvissä asioissa, mukaan lukien (mutta rajoittumatta): viesti-ilmoitukset, tulevat tapahtumat, BuddyPress-sosiaalinen vuorovaikutus, bbPress-aiheet, PeepSo-toiminta, WooCommerce-myynti tai tilaukset ja paljon muuta.

Vaikka monet liitännäiset tarjoavat vain yhden tavan kommunikoida yleisösi kanssa, Smart-ilmoitukset helpottavat markkinointitoimien koordinointia. Synkronoi helposti uutiskirje, push-ilmoitukset ja Facebook Messenger -hälytys. Tällä tavoin tavoitat paljon enemmän tilaajia kuin jos käyttäisit yhtä kanavaa. Tämä laajennus on myös yhteensopiva WordPress-monisivuston WPML-käännösten kanssa, on RTL-valmis ja sisältää emoji-tuen.

5. SendPulse

SendPulse Free Web Push WordPress -laajennus

SendPulse on ilmainen push-ilmoitusten laajennus WordPressille. Tämän hyödyllisen laajennuksen avulla voit välittää välittömiä ilmoituksia (push-ilmoituksia) tilaajillesi. Kerro lukijoillesi, kun uusi blogikirjoitus on valmis, jos myymälässäsi oleva tuote on myynnissä tai jos suorakeskustelu on alkamassa. SendPulse on loistava vaihtoehto lisätä sitoutumista ja pitää vierailijat tulevan takaisin.

Merkittäviä ominaisuuksia ovat selainten välinen yhteensopivuus, offline-ilmoitukset, mukautettavat segmentit, henkilökohtainen viestintä, WordPressin A / B-jakotestaus, joukkoviestit ja paljon muuta. SendPulse sisältää myös reaaliaikaiset tilastot. Tällä tavoin näet useiden tekijöiden perusteella, mitkä push-ilmoituksesi muuntavat. Plus SendPulse on täysin ilmainen. Tähän sisältyy jopa 2 500 tilaajaa ja 15 000 viestiä kuukaudessa. Jos haluat lisää tilaajia tai rajoittamatonta sähköpostia, sinun on päivitettävä.

6. WordPress Lite -sovelluksen push-ilmoitukset

WordPress Lite -sovelluksen push-ilmoitukset

Delite Studion luoma push-ilmoitukset WordPress (Lite) -ohjelmalle lähettää push-ilmoitukset iOS-, Android- ja Fire OS -laitteille. Nämä ilmoitukset lähetetään suoraan sivustoltasi reaaliajassa aina, kun julkaiset uuden viestin. Tämä melko yksinkertainen WordPress-laajennus on loistava ilmainen vaihtoehto pienille henkilökohtaisille blogeille tai niille, jotka ovat vasta aloittamassa push-ilmoitusten maailmassa. Huomaa – näiden viestien enimmäismäärä on 1 000 alustaa kohden jokaista ilmoitusta kohden.

Deliten korkean tason Push Notifications for WordPress -versio tarjoaa rajoittamattomia ilmoituksia ja tukee myös Safari-, Chrome- ja Firefox-selainilmoituksia. Se tarjoaa perusteellisen analyysin, jotta näet sivustosi tehokkuuden ja mitkä ilmoitukset muuttavat käyttäjiä paluukävijöiksi. Toinen vaikuttava ominaisuus on, että käyttäjät voivat itse valita, millaisia ​​ilmoituksia he saavat valitsemalla, mistä viestiluokista he haluavat kuulla. Tämä voi estää käyttäjiä kyllästymästä liiallisiin ilmoituksiin ja vähentää tilaajien menettämisen riskiä.

7. Tulipalo (Premium)

Fire Push -ilmoituslaajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Ensiluokkainen Fire Push -laajennus on loistava työkalu HTML5-verkkosovellusten lisäämiseen WordPress-sivustoosi. Ilmoita, kun viesti julkaistaan ​​tai päivitetään yhdellä napin painalluksella! Plugin sisältää helppoja vaihtoehtoja mukauttaaksesi ilmoituksesi kuvakkeen, otsikon, sivustolinkin ja tekstin. Lisäksi sinulla on mahdollisuus lähettää push-ilmoituksia live-tilassa (kun käyttäjät ovat sivustollasi) ja taustalla (kun käyttäjät vain selaavat verkkoa). Fire Push tukee myös WooCommercea, joten voit lähettää ilmoituksen, kun uusia tuotteita julkaistaan, hinnat laskevat tai jopa, kun tuotetta on vähän varastossa.

8. PushAssist

PushAssist-ilmoituslaajennus

Ilmainen PushAssist-laajennus on hieno tapa lisätä PushAssist-ilmoituksia WordPress-käyttöiseen verkkosivustoosi. Sinun on kirjauduttava sisään ilmaiseksi tilille, mutta sen jälkeen asennus on helppoa. PushAssist sisältää myös HTTP / S-, GCM-avainten, ajoitettujen kampanjoiden, automaattisten postitusilmoitusten ja mahdollisuuden lisätä oman logon, otsikon, viestin ja linkin ilmoituksiin. Voit jopa lisätä UTM-parametreja seurataksesi paremmin push-ilmoitusten tuloksia Google Analyticsissa!

9. Beamer

Beamer-ilmoituslaajennus

Beamer on ilmainen uutissyöte ja push-ilmoituksen WordPress-laajennus, jonka avulla voit hallita sivuston ilmoituksia yhdestä paikasta. Beamerin avulla voit koordinoida ajoitettuja viestejä ja ilmoituksia, ottaa käyttöön uusien viestien automaattiset ilmoitukset, lisätä segmentointia (käyttäytymisen, sijainnin tai väestötietojen perusteella) ja jopa luoda Beamer-uutissyötteen sivustollesi (täydellisenä mukautetuilla väreillä, sijainnilla ja ilmoitustyypeillä). Mikä parasta – Beamerin määrittäminen sivustollesi vie vain viisi minuuttia.

10. LetsPush (Premium)

LetsPush-ilmoituslaajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Jos ylläpidät kauppaa tai sosiaalista sivustoa WordPressillä, sinun kannattaa katsoa LetsPushia. Tämä laajennus lisää push-ilmoituksia paitsi WordPress-viesteihisi, mutta myös WooCommerce-tuotteisiisi ja BuddyPress-hälytyksiin. Tällä tavalla voit poistaa ilmoituksia uusista viesteistä, kausimyynnistä, hylätyistä kärryistä, uusista ystäväpyynnöistä, yksityisistä viesteistä ja muusta. Mikä parasta, koska tämä on premium-erillinen laajennus, siellä ei ole ylimääräistä tiliä, tilausta, kolmannen osapuolen SDK: ta tai jotain muuta LetsPushin käyttöä varten. Asenna vain laajennus ja siirry eteenpäin!

11. iZooto Web Push -ilmoitus

iZooto Push Notification -laajennus

IZooton avulla voit kasvaa ja kiinnittää yleisöäsi Push-ilmoitukset. Asenna yksinkertainen laajennus ja muodosta yhteys iZooto-tiliisi. Sitten voit alkaa luoda push-ilmoituksia suoraan WordPress-hallintapaneelista. Luo automatisoituja ilmoituksia iZooton Zapier-integraation avulla, lisää kuvakkeita ja hymiöitä, ajoita ilmoituksesi tai työnnä ne ulos aikavyöhykkeen mukaan, lisää yleisön segmentointi ja paljon muuta. Plus iZooto sisältää jopa vaihtoehtoja kohdistaa sijainnin tai laitteen mukaan, mikä tekee siitä erittäin hyödyllisen paikallisille yrityksille.

12. Tilaajat

Tilaajat Push Notification -laajennus

Tilaajat on yksinkertainen ja ilmainen push-ilmoituksen WordPress-laajennus. Kuten muutkin tämän luettelon ilmaiset vaihtoehdot, plugin.comin käyttämiseen vaaditaan ilmainen Subscribers.com-tili, mutta asennuksen jälkeen voit lähettää Chromen, Firefoxin, Operain, IE: n (vain työpöytä) ja Safarin (vain työpöytä) Web-push-ilmoitukset. sivustosi kävijöille. Kerro yleisöllesi, että uusi viesti on valmis, kun flash-myynti on käynnissä, jos sinulla on tapahtuma ja enemmän. Live-työntöjä tuetaan, ja tilaajat ovat jopa GDPR-valmiita.

13. Roost Web Push Free WordPress -laajennus

Roost Web Push Free WordPress -laajennus

Roost on premium-palvelu, joka tukee Chromea työpöydälle ja Androidille, Firefoxille ja Safarille. Asennus nopeaan ja helppoon. Push-ilmoitukset voidaan lähettää muutamassa minuutissa asentamisen jälkeen. Viestit voidaan lähettää joka kerta, kun viesti julkaistaan, valituille ryhmille tai henkilökohtaisesti.

Ilmoitukset voidaan lähettää myös artikkelin otsikolla, mukautetulla otsikolla tai kuvan mukana. Nämä ominaisuudet antavat sinun hallita sitä, mitä kukin seuraaja näkee, ja antaa sinun mukauttaa heidän kokemuksensa. Tällä tavalla kukin tilaaja vastaanottaa viestejä, jotka ovat heille merkityksellisiä ja mielenkiintoisia.

Roostin tärkein tasapeli on Kello ominaisuus. Tämä on kunkin tilaajan käytettävissä oleva ilmoituskeskus, jonka avulla he voivat nähdä tärkeimmät viimeisimmät ilmoitukset ja sivuston sisällön. Vierailijat voivat myös jakaa ilmoituksia sosiaalisessa mediassa ja hallita vastaanotettavien viestien määrää ja tyyppiä. Jos yleisölle annetaan autonomia heidän push-ilmoituksistaan, se voi lisätä verkkosivustojen ja sosiaalisen median sitoutumista ja kannustaa samalla paluukävijöitä.

Lopulliset ajatukset

Kun tarkastellaan parhaita WordPress push -ilmoituslaajennuksia, oikea vaihtoehto riippuu verkkosivustosi tarpeista. Kaikki ovat arvokkaita ja jännittäviä näkymiä, mutta jos yrität push-ilmoituksia ensimmäistä kertaa, voi olla viisaampaa aloittaa yhdellä ilmaisista lisäosista. Suurempi yritys, jolla on suuri seuranta, haluaa todennäköisesti valita yhden premium-vaihtoehdoista alusta alkaen. Nämä vaihtoehdot tarjoavat tyypillisesti enemmän ominaisuuksia ja joustavuutta, samoin kuin yksi-yksi-tuki.

Kumpi tahansa liitännäksesi valitset, seuraa push-ilmoituksiasi tarkasti ja seuraa tuloksia. Varmista, että ilmoitukset vaikuttavat positiivisesti, ja mikä tärkeintä, älä menetä seuraajia.

Käytätkö push-ilmoituksia WordPress-verkkosivustollasi? Mitä ratkaisua käytät ja oletko huomannut palautuvan liikenteen lisääntyvän? Kerro ajatuksesi alla olevissa kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map