13 parasta WooCommerce Payment Gateway -laajennusta

Parhaat WooCommerce Payment Gateway -laajennukset

Olet varmasti kuullut WooCommerceista aiemmin? Se on yksi helpoimmista tavoista rakentaa verkkokauppa WordPressin avulla. WooCommerce sallii sivuston omistajien lisäämään tuotteita, digitaalisia tavaroita ja jopa tilauksia (riippuen asentamasi WooCommerce-laajennuksista). Mutta kaikissa mahtavissa ominaisuuksissa, joihin WooCommerce sisältää, on vain muutama sisäänrakennettu oletusmaksutapa. Onneksi sinulle on tonnia ilmaisia ​​ja premium-luokan WooCommerce-maksuväylälaajennuksia, joita voit lisätä tarjotaksesi asiakkaille uusia kassavaihtoehtoja.


Haluatko lisätä Stripe-, Amazon Pay- tai kryptovaluutat, on sinulle plugin. Vaikka tämä ei ole mitenkään täydellinen luettelo kaikista WooCommerce-maksuväylävaihtoehdoista, olemme yrittäneet kattaa useimmat tärkeimmät vaihtoehdot. Toivottavasti löydät alla oikean WooCommerce-maksuväylälaajennuksen asiakkaillesi!

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. WP SmartPay

WP SmartPay

Hyväksy maksut Paddle ja erittäin helppo WP SmartPay -integraatio avulla. WP SmartPay -sovelluksella sinulla on Paddle-ominaisuus WooCommerce-kauppaan. Tämä tarkoittaa, että voit hyväksyä melkein minkä tahansa maksutavan – Visa, Discover, Apple Pay, pankkisiirrot ja paljon muuta! Ja se tekee myymäläverojesi hallinnasta helppoa, koska Paddle kerää ja palauttaa myyntiverosi sinulle. Sinun ei myöskään tarvitse luoda omia laskujasi – kaiken hoitaa Paddle ja WP SmartPay!

WP SmartPay antaa sinun myös hyväksyä kertaluonteiset ja toistuvat maksut, suunnitella saumattoman kassaprosessin lisätä tuloksia (voit jopa luoda kassalle ponnahdusikkunoita) ja lisätä mukautettuja kuponkikoodeja myymälän parantamiseksi. Lisäksi se on optimoitu mobiililaitteille, tukee yli 20 valuuttaa (ja yli 11 kieltä) ja siinä on automaattiset päivitykset (kunhan laajennuslisenssi on aktiivinen).

2. Raita lähettäjä WooCommerce

Raita lähettäjä WooCommerce

Tämä on erinomainen maksuväylälaajennus kaikille WordPress-verkkosivustojen omistajille, joiden liiketoiminta on levinnyt eri puolille maailmaa. Se auttaa sinua ottamaan maksuja 26 maan asiakkailta Visa-, MasterCard-, American Express-, Discover-, JCB-, Diners Club-, SEPA-, Sofort-, iDeal-, Giropay-, Alipay-, jne. Avulla. WooCommerce Stripellä on myös verkkomaksuja API-tuki, jonka avulla asiakkaat voivat maksaa yrityksen omistajille mobiili maksukanavien kautta.

3. FONDY-maksualusta

FONDY monitoiminen maksuyhdyskäytävä

Ilmaisen FONDY-yhdyskäytävälaajennuksen avulla on helppo vastaanottaa maksuja 120 maassa kaikkialla EU: ssa ja sen ulkopuolella. Asenna vain laajennus lisätäksesi FONDY maksuvaihtoehtosi WooCommerce-kauppaan (Huomaa: sinun on kirjauduttava sisään FONDY-tili saada kauppiaan tunnus ja salainen avain). Sitten asiakkaasi voivat maksaa valitsemallaan Visa, Mastercard, Maestro, PayPal, Swift, suoraveloitus, toimitus postiennakolla ja enemmän kuin yli 100 valuuttaa. Lisäksi FONDY: n avulla voit jopa mukauttaa ja lisätä tuotemerkkiä kauppaportaaliin tehdäksesi kassalle prosessin saumattomasti. Mitä ei pidä rakastaa?

4. PayPal Checkout, jonka WooCommerce suorittaa

PayPal Checkout -sivuston kautta WooCommerce

Jokainen yrittäjä, joka käyttää WooCommercea WordPress-myymälänsä ylläpitämiseen, voi käyttää tätä monipuolista lisäosaa myydäkseen tuotteitaan ja palveluitaan turvallisessa ympäristössä. Lisäksi Paypal on yksi yleisimmin käytetyistä ja luotettavimmista maksujen käsittelijöistä, joten asiakkaat tuntevat olonsa mukavaksi käyttää sitä. Tässä lisäosassa on In-Context Checkout, joka täyttää kaikki tarvittavat sähköisen kaupan verkkosivustojen turvallisuusvaatimukset. Sen ei myöskään pitäisi muuttaa verkkosivustosi teemaa millään tavalla. Muista vain, että Context Checkout -palvelu käyttää modaalikkunaa (PayPalin palvelimilla). Mutta asiakkaat ohjataan takaisin sivustoosi kassan jälkeen.

5. Amazon Pay by WooCommerce

WooCommercein Amazon Pay

Miljoonat ihmiset käyttävät Amazonia tilaamaan melkein mitä tahansa (hello Prime ilmainen 2 päivän toimitus). Mutta tiesitkö, että voit lisätä Amazon Payin kassavaihtoehtona WooCommerce-kauppaan? Tämän WooCommerce-maksuyhdyskäytävälaajennuksen avulla voit vastaanottaa maksuja asiakkailta Amazonin kautta. taloutta. Asiakkaat voivat helposti kassalle kirjautumalla sisään Amazon-tiliinsä. Laajennus näyttää sitten mukautetun kiitosviestin asiakkaille, kun he suorittavat tapahtuman.

6. Square by WooCommerce

Square by WooCommerce

Ota maksut asiakkailta helposti ja nopeasti henkilökohtaisesti Square-palvelun avulla. Tämä laajennus on loistava vaihtoehto WooCommerce-myymälöiden omistajille, jotka ylläpitävät myös fyysistä myymälää. Varsinkin kun plugin antaa sinun synkronoida mainosjakaumasi online-WooCommerce-kaupan ja Square POS: n välillä. Asennus ja käyttö ovat helppoja puhtaan ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ansiosta. Kaikkia asiakasmaksutietoja käsittelee Square, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä.

7. PayPal WooCommerce-palvelulle

PayPal WooCommerce-palvelulle

Me kaikki tiedämme, että PayPal on suosittu alusta organisaatioiden keskuudessa tehdä online-liiketoimia. Ja tämän ilmaisen laajennuksen avulla voit nauttia PayPalin palveluista verkkosivustollasi. Tämän laajennuksen avulla voit kerätä maksuja asiakkailta ilman kuukausimaksua Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Se helpottaa saumattomia PayPal-integraatioita, ja sisäänrakennetut petosuodattimet auttavat suojaamaan verkkokauppaa huijareilta. Laajennus sisältää jopa sisäänrakennetun tunnusjärjestelmän, jotta asiakkaat voivat tallentaa maksutietonsa. Lisäksi laajennuskehittäjät tarjoavat ILMAISEN PayPal Payment Pro -tilin kaikille myymälöille, joiden kuukausittainen myynti on vähintään 1000 dollaria.

8. WorldPay for WooCommerce

WorldPay for WooCommerce

Hyväksy luottokorttimaksut WooCommerce-myymälän kautta Worldpayn kanssa. Tämän premium-WooCommerce-maksuväylälaajennuslaajennuksen avulla asiakkaat voivat maksaa kassalla millä tahansa suuremmalla luottokortilla, mukaan lukien Visa, Mastercard, Amex, JCB ja jopa Diners tai pankkikortit..

Tämän liitännäisen käyttö edellyttää Worldpay-tiliä, koska kaikkia maksuja hallitaan ja käsitellään heidän palvelimiensa kautta (mikä on syy, jonka vuoksi haluat tämän lisäosan). Kun asiakkaat suorittavat kassan, he syöttävät maksutiedot turvallisesti Worldpayn kautta, ja kun heidän tilauksensa on vahvistettu, ne ohjataan uudelleen vahvistussivulle sivustossasi. Asennus ja asennus ovat yksinkertaisia ​​ja nopeita. Voit helposti myydä premium-tuotteita tai ladattavia tiedostoja (kuten musiikkia, videoita, e-kirjoja, PDF-tiedostoja tai muita digitaalisia mediatiedostoja) verkkosivustollesi tämän laajennuksen käytön aikana..

9. Mollie-maksut WooCommerce-palvelusta

Mollie-maksut Woo-kaupasta

WooCommerce Mollie Payments -laajennus antaa sinun integroida monia tärkeimpiä maksutapoja WooCommercean. Mollie tukee tärkeimpiä luottokortteja, pankkikortteja, paikallisia ja kansainvälisiä maksutapoja sekä maksaa toimituksen jälkeen -vaihtoehtoja (23 tosiasiallisesti tämän kirjoittamishetkellä). Tämä tekee siitä erittäin joustavan vaihtoehdon asiakkaille ja tehokkaan työkalun yritysomistajille.

Mollie-laajennuksen käyttämisestä WooCommerce-kaupassa ei ole maksua (vain perusmaksut, kun asiakas kassalla tapahtuu). Asenna vain asetukset ja määritä asetukset aloittamaan maksujen hyväksyminen. Laajennus toimii jopa monisivustossa ja on WPML-yhteensopiva. Joten jos olet luonut lokalisoidut versiot WooCommerce-kaupastasi, voit käyttää Mollie-kassalle vaihtoehtoja jokaisessa käännöksessä.

10. Braintree Woo-kauppaan

Braintree Woo-kauppaan

Tämä laajennus on Braintree & PayPalin virallinen kumppanuus. Asennettuna voit lisätä asiakkaiden vaihtoehtoja maksaa luottokortilla, PayPalilla, Google Paylla ja jopa ApplePaylla. Mikä parasta – tämä on sinulle täysin ilmaista. Tämä ainutlaatuinen WooCommerce-maksuyhdyskäytävälaajennus on myös SAQ A PCI -yhteensopiva.

11. WooCommerce USAePay Payment Gateway

WooCommerce USAePay -maksuportti

Tiedot ja lataaNäytä esittely

WooCommerce USA ePay Gateway -laajennus tarjoaa täysin integroidun tilauskokemuksen WooCommerce ja US EPay välillä. USA ePay -sovelluksella voit hyväksyä ja käsitellä tapahtumia mistä päin maailmaa tahansa WooCommerce-kauppaan. Lisäksi se on ECI-sertifioitu, reaaliaikainen yhdyskäytävä – joten voit laskuttaa asiakkaita ja vastaanottaa maksun heti. Tämä premium-laajennus sisältää tehokkaita ominaisuuksia maksuihin, tilauksiin, tallennettuihin maksutapoihin, hyvityksiin ja muuhun. USA ePay tukee myös useita valuuttoja, joten asiakkaat voivat ostaa tuotteita paikallisessa valuutassa.

12. Cryptoniq Crypto Gateway

Cryptoniq Crypto Gateway

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Cryptoniq on ainutlaatuinen ja monipuolinen premium-WordPress-maksuyhdyskäytävälaajennus, jonka avulla voit integroida maksutyökalut kryptovaluutan avulla. Sinun on tiedettävä, että tämä WordPress-laajennus on luotu suorittamaan maksut mahdollisimman kätevästi asiakkaalle ja myyjälle. Se tukee tällä hetkellä 4 kryptovaluuttaa – mukaan lukien Bitcoin, Etherum, LiteCoin & Doge. Mikä parasta, Cryptoniq ei sisällä kolmansien osapuolien palveluita ja transaktiomaksuja.

Tämä laajennus on erittäin hyödyllinen kaikille niille liike-elämän organisaatioille, jotka tekevät suurempia määriä liikeyrityksiä ja suorittavat kauppoja salauksen valuutoissa. Muista vain, että tämä on WooCommerce-laajennus. Jos et halua asentaa ja käyttää WooCommercea, älä huolestu. On edelleen joukko hyviä tapoja, joilla voit hyväksyä Bitcoinin WordPressin kanssa yhdessä muiden salauksen valuuttojen kanssa.

13. WooCommerce Pesapalin maksuportti

WooCommerce Pesapalin maksuportti

Tiedot ja lataaNäytä esittely

WooCommerce Pesapalin maksuväylä on toinen WooCommerce-laajennus, joka tarjoaa useita uusia maksutapoja. Tämän WooCommerce-laajennuksen avulla asennetut asiakkaat voivat suorittaa välittömiä maksuja Pesapalin avulla. Useimmat käyttäjät sanovat, että tämä on yksinkertainen WordPress-laajennus ja erittäin helppo asentaa. Se on yhteensopiva eWalletin kanssa: M-Pesa, Airtel Money, mVisa. Tämän ansiosta se on saatavana suosituille Afrikan maille, kuten Kenia, Uganda, Sambia, Zimbabwe, Ruanda, Tansania ja Malawi..

Viimeiset ajatukset WooCommerce Payment Gateway -laajennuksista

Erilaisten WooCommerce-maksuyhdyskäytävälaajennusten avulla voit käsitellä verkkotapahtumia WordPress-sivustossasi. Tämä on loistava tapa vedota laajempaan asiakaskuntaan ja lisätä myymälän kokonaistuloja. Voit valita minkä tahansa laajennuksen yllä mainitusta luettelosta ja alkaa hyväksyä maksuja.

Oletko kokeillut mitä tahansa yllä olevista laajennuksista? Vai onko suositeltuja muita WooCommerce-maksuväylälaajennuksia? Jätä vain kommentti alle – me mielellään tiedämme, kuinka käsittelet maksuja WooCommerce-sivustossasi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map