12+ parasta WordPress Job Board -laajennusta vuodelle 2020

10 parasta WordPress Job Board -laajennusta

Jos haluat lisätä työtehtävätaulun WordPress-verkkosivustoosi tai luoda omia työsivustoja, sinun on käytettävä tehokasta työtaulun WordPress-laajennusta. Monien vaihtoehtojen välillä voi kuitenkin olla vaikea tietää, mikä laajennus sopisi parhaiten verkkosivustollesi.


Tässä artikkelissa tarkastellaan parhaimpia WordPress-työpöydän laajennuksia, jotka ovat tällä hetkellä saatavilla vuonna 2020. Vaikka kaikki mainitut laajennukset ovat hyviä vaihtoehtoja, laajennusta valittaessa sinun tulee aina perustaa päätöksesi oman sivustosi tarpeisiin, ei muiden suosituksiin. . Autamme sinua löytämään parhaan WordPress-työpöydän laajennuksen, katsomme joitain kunkin vaihtoehdon ominaisuuksia ja toimintoja, jotta löydät parhaiten sopivan projektiisi..

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. WP Job Manager

WP Job Manager

Tiedot ja lataaNäytä esittely

WP Job Manager alkaen Automattic on loistava freemium -työtaulun laajennus. Niille, jotka lisäävät työpöydän WordPress-verkkosivustoonsa ensimmäistä kertaa, tai niille, jotka eivät etsi lisäosaa edistyneillä ominaisuuksilla, WP Job Manager tarjoaa ilmaisen ydinmoduulin, jonka tulee helposti vastata tarpeisiisi. Jos kuitenkin etsit lisätoimintoja, premium-lisäosia voidaan ostaa tukemaan ilmaista ydinmoduulia.

Lyhykoodipohjainen WP Job Manager voi työskennellä minkä tahansa teeman kanssa ja on erittäin helppo nousta ylös ja käyntiin (tarkista vain WP Job Manager -oppaamme). Voit luetteloida töitä, joissa näytetään yritystiedot, voimassaoloajat ja muut. Luo etusijalla oleva työnhakulomake, jossa myös työnantajat voivat itse luetteloida työpaikat ja esikatsella luetteloa ennen kuin se tulee voimaan. Tai käytä työnantajan kojetaulua, jossa kirjautuneet käyttäjät voivat hallita omia työluetteloitaan.

Suosittuihin lisäosiin kuuluu Sovellukset, missä voit lisätä hakemuslomakkeita töihin. Ja WC: n maksetut ilmoitukset, jonka avulla voit ansaita rahaa sivustollesi. Kuten huomaat, WP Job Manager on monipuolinen laajennus, joka kattaa kaikenlaiset tarpeet.

2. Hae verkossa

Ota käyttöön online-laajennus

Apply Online on ilmainen ja tehokas WordPress-työpaikkataulun laajennus. Pika-asennus ja helppo käyttää, Apply Online on juuri ratkaisu sinulle, jos haluat lisätä työsivun WordPress-verkkosivustoosi. Tätä laajennusta voidaan käyttää myös mainostaulun tai rekisteröintisivun lisäämiseen kurssille tai luokalle. Julkaisemisen jälkeen voit alkaa vastaanottaa työ- tai rekisteröintihakemuksia verkkosivustoltasi heti.

Apply Online -käyttöjärjestelmän intuitiivinen käyttöliittymä antaa sinun lisätä, luokitella ja hallita työpaikkailmoituksia WordPress-hallintapaneelissa. Voit sitten lisätä ilmoituksia ja muita työhön liittyviä ominaisuuksia ilmoituksiin ja vastaanottaa sähköpostin, kun hakemus vastaanotetaan.

Erittäin joustava ja suoraviivainen laajennus, Apply Online, on loistava vaihtoehto, jos etsit ilmaista työpaikan laajennusta, joka toimii suoraan laatikosta.

3. Yksinkertainen työlautakunta

Yksinkertainen työlautakunta

Simply Job Board on kevyt laajennus, jonka voi ladata ilmaiseksi WordPress-arkistosta. Tämän käyttäjäystävällisen WordPress-laajennuksen avulla voit lisätä työtaulun nopeasti verkkosivustoosi tai blogiisi.

Lisää useita työluetteloita ja näytä ne hakulomakkeilla millä tahansa verkkosivustosi sivulla käyttämällä yksinkertaisia ​​lyhytkoodeja. Lisäosia voi ostaa myös auttaaksesi päivittämään laajennustoiminnot tarvittaessa. Yksinkertaisesti Job Board on tehokas hillitty laajennus, jota voidaan laajentaa sivustosi kasvaessa, ja se on loistava valinta niille, joilla on budjetti.

4. Työpaikat ja asiantuntijat WPMU DEV: ltä

wpmu Dev Jobs & Experts -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

WPMU DEV: n työt ja asiantuntijat pitävät itseään parhaimpana työtaulun WordPress-laajennuksissa. Tämän huippuluokan ja edistyneen laajennuksen avulla voit luoda sivustollesi työtaulun, joka vastaa tarkkoja vaatimuksia. Alun perin WPMU DEV: n luoma käyttää sitä omalla sivustollaan. Tämän laajennuksen tavoitteena on sovittaa työntekijät työnantajiin, ja sivuston omistajat voivat käyttää enemmän käytännöllistä lähestymistapaa.

Työt voidaan lähettää WordPress-verkkosivustosi käyttöliittymään. Voit kuvata sijaintisi, jakaa budjettisi, liittää tarvittavat tiedostot ja paljon muuta. Profiileja voidaan luoda myös käyttöliittymään. Täällä ihmisillä on mahdollisuus lisätä kuvaaja, bio, sosiaaliset linkit, yhteystiedot ja esimerkkejä työstä. Yksityinen viestijärjestelmä antaa sitten ammattilaisille ja työnantajille yhteyden.

Tämän monipuolisen laajennuksen avulla voit luoda modernin ja menestyvän työmarkkinasivun sivustollesi tai täysin varustetun työllisyyssivuston WordPressin avulla. Tutustumisen arvoinen, työt ja asiantuntijat voidaan ostaa osana WPMU DEV -jäsenyyttä.

5. WP Job Board

WP Job Board

Työpöydän pitäminen WordPressin sisällä ei ole koskaan ollut näin helppoa, WP Job Boardin ansiosta. Toinen palkkiolaajennus, WP Job Board on ihanteellinen ratkaisu rekrytointitoimistoille, yrittäjille, web-kehittäjille ja bloggaajille.

Käytettävissä minkä tahansa WordPress-teeman kanssa, WP Job Board -sovelluksessa on vedä ja pudota -editori, jonka avulla voit nopeasti ja helposti asettaa työtaulun. Tämän laajennuksen mukana toimitetaan ilmaisia ​​lisäosia toiminnallisuuden parantamiseksi, ja se voidaan integroida kolmansien osapuolien palveluihin, kuten Paypal ja Stripe, sivuston ansaitsemiseen..

6. JS Jobs Pro

JS Jobs Pro

JS Jobs on toinen WordPress-laajennus, jonka avulla voit luoda täydellisen työsivuston. Luo jäsensivusto, jonka avulla työntekijät ja työnantajat voivat ottaa vastuun omista sovelluksistaan ​​ja luetteloistaan. Käyttäjät voivat rekisteröityä ja kirjautua sisään käyttääksesi sisältöäsi tai kirjautuaksesi sisään Facebookin tai LinkedInin kautta. Tärkeää on, että JS Jobs Pro tukee Paypal-integraatiota, jonka avulla voit veloittaa työluetteloista tai jäsenyyksistä.

7. JobSearch WP Job Board

JobSearch WP -työtaulu

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Niille, jotka haluavat rakentaa ammattitaitoisen työpöytäsivuston, JobSearch WP Job Board -laajennus on loistava valinta. Koristeltu premium-ominaisuuksilla, jotka koskevat sosiaalista sisäänkirjautumista, sähköposti-ilmoituksia, mukautettuja paketteja, suosikkeja, CV-manageria, uusia työpaikkahälytyksiä, mukautettuja kenttiä (työnantajille), suojattua ilmoittautumista ja paljon muuta. Se on huippuluokan vaihtoehto aloittaa oma työsivusto.

Asenna vain laajennus ja ala käyttää laajennuksen asetuksia sivustollesi. Haluatko luoda mukautetun työpöytäsivun? Kokeile JobSearch WPBakery -sivun rakennuksen lisäosaa – joka yhdistää JobSearch-ominaisuuksien molemman maailman parhaat puolet ja helpon vedä ja pudota -sivun rakennuksen..

8. Job Board Manager

Job Board Manager

Job Board Manager on toinen ilmainen vaihtoehto luoda oma työsivusto nopeasti ja helposti. Tämä laajennus sisältää yksinkertaisia ​​vaihtoehtoja ja lyhytkoodeja työarkiston lisäämiseen, lähetyslomakkeen, käyttäjätilin tietojen lisäämiseen ja muuhun. Laajennus on SEO-valmis ja se voidaan rakentaa kelvollisella koodilla, koukkuilla ja toimilla, jotta kehittäjät voivat laajentaa laajennusta tarpeen mukaan.

9. WP Job Hunter

WP Job Hunter

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Rakenna oma metsästysyrityksesi premium-WP Job Hunter -laajennuksella. WP Job Hunter -sovelluksella voit linkittää suuriin työportaaliin, kuten CareerJet, SimplyHired ja muut tekevät toimeksiantoja sivustosi kävijöiden hakeessa. Asenna vain laajennus aloittaaksesi.

Helppoja vaihtoehtoja, kuten työpöydän widget, integroitu Facebook ja G + like / share, räätälöity hakukenttä, älykäs tagien atomisointi, sisäänrakennetut vierailijatilastot ja erittäin yksinkertainen asennus tekevät tästä laajennuksesta loistavan lisäyksen mihin tahansa työsivustoon.

10. BestWebSoftin työpaikkataulu

BestWebSoftin työlautakunta

BestWebSoft -työryhmän Job Board on yksinkertainen, mutta hyödyllinen työpöydän laajennus. Vaikka ominaisuudet eivät ole laajoja, tämä laajennus tekee sen, mitä sanotaan tinalla, ja tarjoaa samalla hyvän käyttökokemuksen sivustosi kävijöille.

Job Board -laajennus antaa sinun myös luoda sivuja töiden luetteloimiseksi ja sovellusten vastaanottamiseksi. Lisää rajattomia töitä, käytä lyhytkoodeja lisätäksesi rekisteröintilomakkeen tai työtaulun, mukauta sijainnin mukaan, ota käyttöön työsuhdetyypit (freelance, kokopäiväinen, osa-aikainen, väliaika jne.), Valitse valuutat ja paljon muuta.

11. Viestit taulukko Pro

Viestit Taulukko Pro

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Voit rakentaa enemmän kuin pelkkän taulukon Post Table Prolla – myös työluettelosivulla. Laajennus sisältää kaikki tarvitsemasi tärkeät ominaisuudet, kuten luettelo, haku, tarkennettu lajittelu ja suodatus. Valitse vain taulukkoosi käytettävä mukautettu postityyppi ja siirry työskentelemään asetusten mukauttamisessa. Lisäksi se on yhteensopiva suosittujen lomakelaajennusten, kuten Yhteyslomake 7 ja Gravity Forms, kanssa, joten voit hyväksyä työhakemuksia suoraan sivustollesi.

12. WP: n avoimet työpaikat

WP: n avoimet työpaikat

Asenna työnhakusivu, nopea ja yksinkertainen, WP Job Openings -työkalun avulla. Tämä suoraviivainen laajennus sisältää tuen rajoittamattomalle työmääritykselle, luettelon päättymispäivämäärälle, viimeisimpien työt-widgetille, Ajax-haku ja -suodattimet, mukautetut sähköposti-ilmoitukset ja tarjoaa ruudukon tai luettelonäkymän. Lisäksi se sisältää käyttöliittymähakemuksen ja mukautetun HR-käyttäjäroolin työn hallinnan helpottamiseksi.

13. Työnjohtaja ja ura

Työpäällikkö ja ura

Job Manager & Career -laajennus on suunniteltu auttamaan työn luetteloinnissa ja sovellusten hallinnassa suoraan WordPress-hallintapaneelista. Plugin toimii hyvin useimpien teemojen kanssa ja perii teeman värit, reunukset ja tyylit. Lisäksi se sisältää vaihtoehtoja, kuten helppokäyttöiset lyhytkoodit, työnhaku, hakulomake, jatka lähettämistä, lisää esiteltyjä töitä tunnuksilla, työn näkyvyys tilan perusteella, tietojen varmuuskopiointi ja paljon muuta.

Viimeiset ajatukset Job Board -laajennuksista

Jos aiot luoda kokonaisen verkkosivuston, joka perustuu työpaikkojen mainostamiseen ja ehdokkaiden sovittamiseen mahdollisille työnantajille, voi olla parempi valita työpaikkaneuvottelun teema.

Jobify on suosittu WordPress -työtaulun teema, joka on saatavana Themeforestista. Jobify WordPress -teema on saatavana tonnein malleja ja kaikki tarvitsemasi työpöydälle tarvittavat työkalut. Tehtävä on loistava vaihtoehto, jos haluat saada sivustosi toimimaan nopeasti ja tehokkaasti..

Mitkä WordPress-työpöydän laajennuksista valitset auttaaksesi luomaan työpöytäsivua tai verkkosivustoa? Ole hyvä ja jaa ajatuksesi kanssamme alla olevissa kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map