12+ parasta WordPress-hinnoittelutaulukon laajennusta

Parhaat WordPress-hinnoittelutaulukon laajennukset

Jos tarjoat erilaisia ​​tuotteita tai palveluita, haluat auttaa asiakkaitasi tekemään oikean ostopäätöksen. Yksi parhaimmista tavoista tehdä tämä on esitellä kaikki tarjoamasi kätevissä hinnoittelutaulukoissa. Esittelemällä tuotteitasi / palveluitasi vierekkäin, voit näyttää potentiaalisille asiakkaille, mikä erottaa kunkin vaihtoehdon, sekä tarjota hinnan vertailuun. Hintataulukoiden käyttäminen tällä tavalla voi myös auttaa siirtämään asiakkaita kohti kalliimpaa tuotetta. Se on ihmispsykologiaa: jos määrittelet keskipitkän vaihtoehtosi parhaaksi tai suosituimmaksi, se voi vaikuttaa asiakkaaseen.


Hinta- tai tuotevertailutaulukon lisääminen verkkosivustoosi helpottaa kävijöiden päätöksentekoa. Mutta ellet ole kehittäjä, et ehkä tiedä miten näyttää tarjouksesi houkuttelevassa hinnastotaulussa.

Olemme käyttäneet aikaa löytääksemme suosituimmat ja (mielestämme) parhaat WordPress-hinnoittelutaulukon laajennukset verkosta. Kokoelmassamme on valikoima ilmaisia ​​ja premium-tuotteita, sekä laaja valikoima ominaisuuksia. Joten projektissasi on varmasti mahtava hinnoittelutaulukon laajennus!

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Helppo hinnoittelu taulukot ilmainen WordPress-laajennus

Helppo hinnoittelu taulukot

Fatcat Apps -palvelun helppo hinnoittelupöytä on osoittautunut erittäin suosituksi julkaisunsa jälkeen. Taulukonmuodostaja on erittäin helppo ymmärtää, koska kaikki sarakkeet näkyvät samalla sivulla, joten voit verrata niitä lisäämällä kunkin tuotteen tai suunnitelman ominaisuuksia. Pöydän esikatselu milloin tahansa on kätevää, koska sen avulla saat hyvän kuvan siitä, miltä se näyttää rakennettuna ilman, keskeyttäen työnkulun.

Saat myös pääsyn joihinkin taulukon mukautusvaihtoehtoihin. Tämä kattaa fonttikoot, reunuksen säteen ja painikkeiden värit. Ja on mahdollisuus asettaa esillä oleva sarake. Suurin osa näistä vaihtoehdoista on kuitenkin harmaana ja varattu helpon hinnoittelutaulukon premium-version käyttäjille. Vaikka ilmaisversion värivaihtoehdot ja suunnittelumallit saattavat puuttua hiukan, tämä on vankka valinta, joka toimii hyvin ja on helppokäyttöinen.

Tämän laajennuksen takana olevassa premium-versiossa on melko paljon myyntimäärää, mikä saattaa viedä jotkut käyttäjät pois. Ilmainen versio toimii kuitenkin mainostetulla tavalla, ja sen avulla voit luoda houkuttelevia hinnoittelutaulukoita WordPressissä helposti.

2. Helppo hinnoittelu taulukot Premium WordPress -laajennus

Helppo hinnoittelu taulukot Premium

Tämä on edellä mainitun Easy Pricing Tables -laajennuksen premium-versio. Ilmaisen version erinomaisten ominaisuuksien lisäksi premium-laajennus tarjoaa sinulle paljon enemmän mukautusvaihtoehtoja taulukkojen ulkoasun hienosäätöön ja antaa sinulle pääsyn vielä neljään muuhun taulukomalliin.

Toinen mielenkiintoinen ominaisuus Easy Pricing Tables -prosessien premium-versiosta on, että voit lisätä vaihtoehdon taulukkoon. Tämän vaihtoehdon avulla potentiaalinen asiakas voi vaihtaa taulukon nähdäksesi kuukausittaiset maksutarjoukset vuosittain. Tämän ansiosta alennuksen tarjoaminen pitkäaikaisille asiakkaille on helppoa ja auttaa lisäämään myyntiä.

Muita premium-ominaisuuksia ovat 10 mallin näyttäminen, esillä olevan sarakkeen nauha, esillä olevan sarakkeen laajentaminen (aina tai vietäessä), sarakkeiden hoverit, värivaihtoehdot, Google Analytics -integraatio, taulukon työkaluvihjeet ja kyky lisätä kuvakkeita. Lisäominaisuuksien (verrattuna ilmaiseen vastineeseen) pitäisi auttaa sinua myymään enemmän tuotteita tai kirjautumaan lisää asiakkaita.

3. ARPrice Lite ilmainen hinnoittelutaulukko-laajennus

ARPrice Lite ilmainen hinnoittelutaulukko-laajennus

ARPrice Lite on loistava ja ilmainen vaihtoehto lisätä hinnoittelutauluja sivustollesi. Tämä reagoiva hinnoittelutaulukko sisältää useita vaihtoehtoja silmäänpistävän taulukon luomiseksi. Valitse valmiista malleista ja värimaailmista, rajattomasta värivaihtoehdosta, esillä olevista sarakkeista ja varjostyyleistä.

Lisäksi pöytien rakentaminen on helppoa. Lisää paketit vain reaaliaikaisella editorilla. Voit jopa vetää ja pudottaa sarakkeita järjestääksesi ne nopeasti. Muita laajennusominaisuuksia ovat useiden sivustojen yhteensopivuus, käännösvalmiit tiedostot ja ristisilmätuki. Lisäksi, jos huomaat haluavasi lisäosaa laajennuksestasi, voit aina päivittää ARPrice Premium -sivustolle.

4. ARPrice Premium WordPress hinnoittelutaulukon laajennus

ARPrice Premium WordPress hinnoittelutaulukon laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

ARPrice Premium on askel eteenpäin vastaavasti nimeltään Lite-versiosta. Sinulla on edelleen kaikki samat ARPrice-ominaisuudet (helppo live-editori, muotoiluvaihtoehdot, esillä olevat sarakkeet jne.) Ja sitten jotkut.

Kun päivität premium-versioon, sinulla on pääsy huikeisiin yli 300 hinnoittelutaulukomalliin, integrointi suosittujen WordPress-sivujen rakentajien kanssa (mukaan lukien WPBakery, Divi ja Gutenberg) ja ainutlaatuisen kuukausittaisen / vuosittaisen suunnitelman vaihto. Live-editorilla voit lisätä muokattua tekstiä, kuvia, fontteja, hover-tehosteita, työkaluvihjeitä ja vaihtaa hintoja. Lisäksi voit viedä / tuoda helposti rakennettujen taulukoiden uudelleenkäyttöön (erityisen hyödyllinen, jos käytät laajennusta monisivustolla).

ARPRrice sisältää myös sisäänrakennetun analytiikan. Tämän avulla voit nähdä taulukon kokonaismäärät ja linkkien napsautukset. Se on loistava tapa nähdä, mitkä taulukot ja tuote / palvelusuunnitelmat toimivat parhaiten.

5. Hintataulukko Supsystic Free WordPress -laajennuksella

Hintataulukko Supsystic Free WordPress -laajennuksella

Tämä ilmainen hinnoittelutaulukon laajennus on toinen vakaa (ja edullinen) vaihtoehto. Ja se on täynnä hienoja ominaisuuksia, jotka olet saattanut ajatella, että voisit hankkia vain premium-laajennuksella.

Laajennus sisältää helpon vedä ja pudota -taulun rakennuksen, jossa on helppokäyttöiset mallit, joiden avulla pääset alkuun nopeasti. Lisää rajoittamaton sarakkeita ja rivejä (älä vain kulje tarpeeksi) ja mukauta niitä väri-, hiiri- ja painikkeiden muotoiluvaihtoehdoilla.

Lisäksi voit käyttää hinnoittelutaulukon laajennusta parhaiden tuotteiden vertailutaulukon luomiseen. Tai hanki mielikuvitus, ja käytä vertailutaulua tytäryhtiötuotteiden näyttämiseen (lisää vain tytäryhtiö-linkkisi painikkeeseen). Tämä erityinen laajennus sisältää myös vaihtoehtoja lisätä hinnan taulukon ylä- ja alaosaan, vaihtoehtoisia taustavärejä ja käyttää erilaisia ​​fontteja taulukkoelementeille.

6. Siirry hinnoitteluan reagoivien taulukkojen premium-laajennukseen

Siirry hinnoitteluan reagoivien taulukkojen premium-laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Yksi tyylikkäimmistä ja kiistanalaisimmista parhaista WordPress-hinnoittelutaulukon laajennuksista on Go Pricing. Go antaa sinun rakentaa kauniita, reagoivia hinnoittelutaulukoita, joissa voi olla jopa 7 saraketta ja rajaton määrä rivejä. Vielä parempi – se on yhteensopiva yläsivun rakentajien, kuten Elementor, WP Bakery ja Beaver, kanssa.

Tämä premium-laajennus näyttää hyvältä ja siinä on paljon houkuttelevia ominaisuuksia. Niihin kuuluu laaja valikoima 250+ taulukkomallia monenlaisten tuotetyyppien mainostamiseksi ja vertaamiseksi. Lisäksi on paljon räätälöintivaihtoehtoja taulukkojen mukauttamiseksi edelleen. Voit valita luettelon hinnan jokaiselle tuotteelle / palvelulle, mutta sinulla on myös mahdollisuus piilottaa hinta, eli voit käyttää laajennusta muihin luoviin tarkoituksiin. Hyviä esimerkkejä tästä sisältää vertailutaulukoita tai tapaa joukkuetaulukoita.

Go-laajennus sisältää myös tuen kuvien, videoiden ja äänisoittimien lisäämiseen sarakkeisiin, jotta lukijalle olisi selvää, mitä tuotteita verrataan. Muita ominaisuuksia ovat värinvalitsin, työkaluvihjeet vierailijoille lisätietojen tarjoamiseksi ja valinnaiset reagoivat asettelut. Ehkä johtuen siitä, että tällä taulukonmuodostajan liitännällä on niin monia ominaisuuksia, taulukkojen rakentaminen oli vähiten intuitiivinen tässä esitellyistä vaihtoehdoista. Jos kuitenkin jatkat sinnikkäästi, voit luoda houkuttelevia, mediarikkaita vertailutaulukoita.

7. Hinnastotaulukko – ilmainen hinnasto / taulukkolaajennus

Hinnastotaulukko - ilmainen hinnasto / taulukkolaajennus

Ilmainen hinnasto taulukkoihin on nopea ja yksinkertainen vaihtoehto saadaksesi hinnoittelutaulukko lisätä sivustoosi. Siellä on 4 sisäänrakennettua taulukomallia – valitse vain yksi ja lisää suunnitelmasi tiedot. Pöydät ovat reagoivia ja sisältävät helppoja sarakeasetuksia, otsikon värejä, painikevärejä, esiteltyjä sarakkeita.

Ja pöytien käyttäminen on helppoa. Laajennus sisältää pari vaihtoehtoa lisätäksesi taulukot viesteihin ja sivuille. Ensimmäinen on näyttää postitunnuksella ja toinen lyhyellä koodilla.

8. WordPress hinnoittelutaulukon premium-laajennus

WordPress hinnoittelutaulukon premium-laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

WordPress-hinnoittelu sisältää loistavat asettelut reagoiville sarakkeille, ruudukkoille ja taulukoille. Lisää mukautettuja suunnitelmia, mukana kuvakkeilla / kuvilla, otsikoilla (ja alaotsikoilla), hinnoittelulla, painikkeilla, paljastuksella (kuten “rahat takaisin -takuu”) ja työkaluvihjeillä varustetut avainkysymykset (sopii usein kysyttyihin kysymyksiin).

Lisäksi voit mukauttaa pöytiäsi tai ristikkosi melko paljon kuin haluat. Valitse värit, reunat, fonttikoko, kulman reunan säde ja paljon muuta. Tai tee asiat entistä helpommaksi ja hyödynnä ennalta määritettyjä nahkoja ja piirteitä.

9. WPDarko ilmainen reagoiva hinnoittelutaulukko-laajennus

WPDarko ilmainen reagoiva hinnoittelutaulukko-laajennus

Kuka ei rakasta ilmaista laajennusta? Responsiivinen hinnoittelutaulukko on ilmainen vaihtoehto rakentaa reagoivia hinnoittelutaulukoita WordPressille (järkyttävä, tiedän). Tämä on nopea ja yksinkertainen laajennus, jonka avulla voit luoda hinnoittelutaulukoita muutamassa minuutissa. Suorat vaihtoehdot suunnitelman sisällölle, väreille, kuvakkeille, painikkeille ja mukautetulle CSS: lle tarkoittivat, että et viettä tunteja tarinan suunnittelussa. Valitse vain muutama asetus ja sinulla on hyvä mennä. On syytä huomata, että on olemassa PRO-versio (lisätty nahkoja, työkaluvihjeitä ja korkeudenkorjain), mutta se on täysin sinun tehtäväsi, jos haluat päivittää.

10. Vedä ja pudota -taulukko ilmainen WordPress-laajennus

Vedä ja pudota -taulukko ilmainen WordPress-laajennus

Suunnittele ihana pieni hinnoittelupöytä käyttämällä Vedä ja pudota -hinnoittelu -laajennusta. Lisää rajattomasti sarakkeita ja rivejä, vedä ja pudota järjestämiseksi, valitse mikä tahansa Google-fontti, lisää mukautettuja leveyksiä ja jopa käytä mukautettuja taustakuvia. Ainutlaatuinen ominaisuus on kuitenkin mahdollisuus lisätä Youtube-videoita (tai kuvia) suunnitelmiisi sekä fiksuja sarakenauhoja kiinnittääksesi huomiota erikoisuuksiin tai ”suosittuihin” vaihtoehtoihin..

11. JetElements Premium -lisäosa Elementorille

JetElements Premium -lisäosa Elementorille

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Tämä tietty laajennus on paljon enemmän kuin pelkkä hinnoittelutaulukko, mutta jos käytät Elementor-sivunmuodostajaa, se on syytä tutkia. JetElements sisältää 50 widgettiä, jotka lisäävät ominaisuuksia suositulle rakentajalle. Josta on monipuolinen hinnoittelutaulukko.

Mukauta taulukoita käyttöliittymän Elementor-sivuohjelmalla. Lisää hinnasuunnitelmasi kuvakkeilla, kuvilla, mukautetuilla fonteilla ja väreillä, taustat, nauhat, painikkeet, reunukset, varjot ja paljon muuta. Kaikki on täysin reagoiva ja helppo vaihtaa intuitiivisen Elementor-valmistajan ansiosta.

12. Hinnoittelutaulut WPBakery Page Builder Premium -lisäosalle

Hinnoittelutaulut WPBakery Page Builder Premium -lisäosalle

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Käytätkö WPBakery-sivunmuodostajaa? Ei hätää – Hinnoittelutaulukoiden lisäosa sopii täydellisesti. Tämä lisäosa sisältää 21 esimuotoiltua ja muokattavissa olevaa hinnoittelutaulua, joita voit käyttää sivunmuodostajan kanssa. Valitse värit, kuvakkeet, leijuvaikutus, reunat, varjot, kaltevuudet ja paljon muuta. Tämä lisäosa on loistava vaihtoehto, jos olet jo rakentanut suurimman osan sivustostasi ja tarvitset vain vähän jotain ylimääräistä hinnasivullesi.

13. uPricing – WordPressin hintataulukko

uPricing - WordPressin hintataulukko

Tiedot ja lataaNäytä esittely

uPricing on premium-WordPress-laajennus, jonka avulla voit helposti lisätä tyylikkään hinnoittelutaulukon verkkosivustoosi. Tämä laajennus on täydellinen yrityssivustoille, jotka haluavat näyttää tuotteidensa tai palveluidensa hinnoittelun. Se ei vain näytä hyvältä ja on erittäin käyttäjäystävällinen, vaan hinnoittelutaulun lisääminen verkkosivustollesi voi myös auttaa lisäämään tuloksia.

Muita ominaisuuksia ovat tyylikäs liukusäädin ja pääkäyttäjä, useita teemoja ja nopea asennus. Lisäksi se sisältää dokumentoinnin ja integroituu helposti suosittujen laajennusten kanssa.

14. CSS3-reagoiva WordPress-vertailla hinnoittelutaulukoita

CSS3 Responsive WordPress -vertailla hinnoittelutaulukoita

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Themeforestin WordPress-CSS3-Web-hinnoittelutaulukoiden ruudukot ovat erinomaisia ​​hinnoittelutaulukoiden luomiseen mihin tahansa WordPress-teemaan. Laajennuksessa on mahdollisuus valita 2 taulukkotyyliä ja 20 väriä vaihtelevien hover-tilojen kanssa. Tämä tehokas lisäosa on täynnä hinnoittelupöytävaihtoehtoja, kuten sarakkeen korkeus, leveys, pehmustus, kohdistus, nauhat, työkaluvihjeet ja paljon muuta. Kaikkia hinnoittelutaulukon ominaisuuksia ja asetuksia hallitaan helposti hallintapaneelissa.

Muita tämän laajennuksen ominaisuuksia ovat: useita taulukkotyylejä, yli 20 väriversiota, hoverit, CSS3-työkaluvihjeet / vihjeet, sarake- ja rivijärjestäminen, sarakenauhat ja näytekonfiguraatiot. Lisäksi, kun rakennat taulukoita, voit lisätä rajattoman määrän taulukoita, sarakkeita ja rivejä muokattavissa olevilla leveyksillä, korkeuksilla ja kohdistuksilla. Laajennus on myös yhteensopiva useiden sivustojen kanssa, ja siinä on helppo lyhytkoodi mainostaaksesi taulukoita mihin tahansa viestiin tai sivulle.

johtopäätös

Haluatko myydä omia tuotteitasi tai palveluitasi (tai mainostaa tytäryhtiötavaroita) hinnoittelutaulun lisääminen WordPressiin, ei ole koskaan ollut näin helppoa. Tartu vain yllä mainittuihin parhaisiin WordPress-hinnoittelutaulukon laajennuksiin! Tekemällä vierailijoillesi helppoa vertailla suunnitelmia tai tuotevaihtoehtoja, voit lisätä heidän mahdollisuuksiaan ilmoittautua ja lisätä verkkoyrityksen kannattavuutta.

Onko sinulla kysyttävää mainituista laajennuksista? Tai toinen vaihtoehto, jonka pitäisi mielestäsi olla parhaiden WordPress-hinnoittelutaulukon laajennusten luettelossa? Jätä meille kommentti alla!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map